BeyondGaming

Filmreview: Guillermo del Toro’s Pinocchio
  • 2
  • 4
Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Dit is zeker het geval wanneer je Pinokkio heet en jouw neus groeit als je liegt. De afgelopen jaren zette Disney heel hard in op remakes van hun klassiekers. Vele grote namen passeerden al de reveu, denk aan Beauty and the Beast (2017), Lady and the Tramp (2019), Aladdin (2019), Mulan (2020), … Nu is het de beurt aan Pinokkio. Enkele weken geleden zorgde Disney reeds voor een remake van het sprookje, maar voor deze nieuwe titel was de productie in handen van Netflix. Dat Netflix de Oscar-bekroonde filmmaker Guillermo del Toro wist te strikken, mag iedereen geweten hebben. De filmtitel luidt dan ook: Guillermo del Toro’s Pinocchio.
God of War Ragnarök breekt records!
  • 0
  • 2
God of Ragnarök is nog maar twee weken uit, maar breekt al records. Zo zijn er tijdens de eerste week 5,1 miljoen exemplaren verkocht van de game en dit is nog nooit eerder gebeurd. Dit maakt God of War Ragnarök de snelst verkopende first-party game van PlayStation ooit. Hierbij werden de verkopen van zowel de PlayStation 5- als PlayStation 4-versie gecombineerd. God of War Ragnarök is net zoals voorganger God of War weer een schitterende game, zo getuigt onze review.

In God of War Ragnarök zoeken Kratos en Atreus naar antwoorden in alle negen werelden terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd uit de profetie die het einde van de werelden zou inluiden. Op hun reis door prachtige mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder Noordse goden en angstaanjagende monsters...
Review: Bayonetta 3
  • 1
  • 6
De meest sexy heks ter wereld is terug voor een gloednieuw avontuur en deze keer hebben we het genoegen om kennis te maken met meerdere Bayonetta's. Inderdaad, net zoals het MCU verkent ook de Bayonetta-reeks het multiversum en is het aan haar om het lot van de meerdere werelden te redden van een almachtige vijand genaamd Singularity. It's time to be naughty again baby!
Ook EPOS doet mee met Black Friday
  • 1
  • 0
De deals vliegen je om de oren met Black Friday en ook EPOS draagt z'n steentje bij. Zij bieden een aantal van hun headsets met korting aan. Alle onderstaande headsets, waarvan we er een aantal gereviewd hebben, kunnen via de officiële webstore worden aangekocht.
  • H3PRO Hybrid Wireless Gaming Headset (originele prijs € 279,- nu € 199,-)
  • H3 Hybrid Wired Digital Gaming Headset (originele prijs € 179,- nu € 119,-)
  • GTW 270 Hybrid Closed Acoustic Wireless Earbuds with Dongle (originele prijs € 149,- nu € 129,-)...
Finished  Bordspelquiz | 999 Games
  • 1
  • 2
November wordt een ware quizmaand. Na de sportquiz en de Beyond Quiz presenteren we jullie ook deze 999 Games Quiz. 999 Games, Nederlands grootste uitgever van bordspellen, wordt namelijk een vaste sponsor van BeyondGaming, waardoor we hen graag eens extra in de kijker zetten. Dit doen we door deze quiz waarbij je tien vragen krijgt die over 999 Games en de spellen van die uitgever gaan. De winnaar van deze quiz krijgt Libertalia en Carcassonne De Mist, terwijl de tweede plaats Carcassonne De Mist toegestuurd zal krijgen. De quiz loopt tot en met 18 december. De pakjes kun je dan normaal gezien nog kwijt onder de kerstboom. Veel succes!
Techreview: JBL Quantum 910 Wireless
  • 4
  • 2
Ik heb voor BeyondGaming ondertussen al heel wat headsets mogen reviewen van diverse merken. De laatste nieuwe aanwinst is er eentje van JBL, de Quantum 910 Wireless. Met een prijskaartje van zo'n 250 euro bevindt de headset zich zowat in de hogere regionen, dus was ik uitermate benieuwd naar wat het toestel te bieden heeft. Mijn ervaring met de JBL Quantum 910 Wireless lees je in onderstaande review.
Black Friday via BeyondGaming
  • 0
  • 4
We zitten volop in het Black Friday gewoel met morgen als hoogtepunt. Daarom even een boodschap van algemeen nut.
Wil je een deal bezegelen via Bol, Amazon of Coolblue? Maak dan gebruik van onze referral links en steun onze website:

- Bol
- Amazon
- Coolblue

De VZW dankt jullie! ❤️
Filmreview: The People We Hate at the Wedding
  • 0
  • 1
Trouwen. Een onderwerp dat enorm veel losmaakt en waar iedereen een mening over heeft. Wel, niet, klein, groot, wit, thuis, exotisch, kerk of geen kerk, … De mooiste dag van je leven of een waas waar je thuis de film van moet bekijken om te zien wat je nu juist gedaan hebt? Hoeveel geld is teveel geld? Is het echt wel nodig (bedacht als je een achttiende mogelijk boeket bekijkt). Nee, het is geen sinecure om aan dat altaar te geraken en vaker wel dan niet zien we iemands kleine kantjes wanneer het gaat over een ‘life event’ zoals trouwen. Bridezillas, groomzillas, schoonmoeders, er is een hele entertainmentindustrie op gebouwd.
The Witcher 3: CDPR geeft footage en informatie vrij omtrent de next-gen update
  • 1
  • 0
Het feit dat The Witcher 3 een gratis update zou ontvangen die onder andere de epische role-playing game mooier zou maken, wisten we al voor een relatief lange tijd, maar verleden week verklaarde CD Projekt Red dat we deze next-gen update dit jaar nog mogen downloaden. De firma onthulde tegelijkertijd dat men vandaag zelfs een livestream zou publiceren waarin men voldoende uitleg zou geven over de update in kwestie, en aangezien dit inmiddels gebeurde, is het voor ons nu tijd om de feiten eens op een rij te zetten!

CD Projekt Red vermeldde dat eigenaars van de actievolle RPG deze update vanaf 14 december kunnen installeren voor pc, Xbox Series S | X of PlayStation 5, en het team dacht bovendien aan zij die meerdere exemplaren van het spel bezitten. De Poolse developers implementeerden namelijk cross-progression save files, mede mogelijk gemaakt door de nieuwe...
Fire Emblem Engage: nieuwe beelden detailleren de gameplay
  • 0
  • 0
Tactische turn-based gevechten op de Nintendo Switch? Daarvoor kun je - naast onder andere Tactics Ogre: Reborn en Triangle Strategy - zonder twijfel terecht bij Fire Emblem, één van Nintendo's oudste franchises. Vanaf 20 januari 2023 zal de nieuwste titel van ontwikkelaar Intelligent Systems wereldwijd verkrijgbaar zijn, en samen met Nintendo bedachten ze een kersverse trailer om zo het wachten een beetje aangenamer te maken.

De serie staat reeds bekend voor diens diepe strategische mogelijkheden, maar met deze sequel gaat men er een schepje bovenop doen, dit door middel van extra gameplay-features. In de onderstaande trailer verduidelijkt men alvast het Engage-systeem, een nieuwe optie waarmee je de helden uit het verleden kunt oproepen, zodat je met diezelfde karakters kunt synchroniseren en vervolgens...
Theaterreview: Almost, Maine
  • 0
  • 3
The American Theatre Company (ATC) stond met hun nieuwste productie Almost, Maine van 15 tot 19 november op de planken in theaterzaal The Warehouse. ATC brengt al vijftig jaar Amerikaans theater naar Brussel, ze presenteren een grote diversiteit aan producties en hun theatervoorstellingen zijn populair – alle voorstellingen van deze productie waren uitverkocht. Almost, Maine is de tweede editie van Studio Nights, een concept binnen ATC waarmee ze een kans geven aan theatermakers om te oefenen en de kneepjes van het vak te leren.
WIN: WRC Generations voor PS5 of Xbox!
  • 0
  • 1
Ontwikkelaar KT Racing en uitgever Nacon nemen afscheid van rallyfranchise WRC, want de licentie is vanaf nu in handen van Codemasters. KT Racing sloot hun tijdperk echter af in schoonheid, getuige deze review van WRC Generations. Dankzij uitgever Nacon mogen we vier keer dit nieuwste rallyspel weggeven, waarvan twee voor PlayStation 5 en twee voor Xbox. Deelnemen is zoals gewoonlijk bijzonder eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vragen en wie weet ligt het spel binnenkort bij jou in de brievenbus.

DEELNEMEN KAN HIER! Succes!
Review: Ghost Song
  • 0
  • 1
Een ruimteschip stort neer op een maan genaamd Lorian V. Als Deadsuit word je zonder je herinneringen wakker op de oppervlakte. Van je instortingsplek krijg je een prachtig zicht van de planeet en diens flora, maar onheil zoemt voorbij de horizon. Waarom is het schip hier neergestort, vanwaar komt het leven op Lorian V, en wie is Deadsuit?
Battlefield 2042 Season 3: Escalation is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Electronic Arts en DICE hebben laten weten dat Battlefield 2042 Season 3: Escalation nu beschikbaar is. Het seizoen bevat veel krachtige, grondgeoriënteerde content voor de game, waaronder een nieuwe Specialist en meerdere wapens. Deze zijn beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass.

In Season 3 wordt de strijd verplaatst naar de ongetemde wildernis van Zweden. De nieuwe map genaamd Spearhead zit vol met productiefaciliteiten voor hightech-wapens. Spelers moeten door nauwe ruimtes navigeren en tactische beslissingen nemen om de overwinning te behalen. Dit doen ze middels de vuurkracht van de nieuwe wapens.

Veel schade en een hogere tactische inzet worden allesbepalend met de wapens van Season 3. De Rorsch Mk-4 Railgun beschikt over meerdere vuurmodi, waardoor veel spelers dit geavanceerde wapen ongetwijfeld als bijzonder veelzijdig en krachtig...
Preview: Marvel's Midnight Suns
  • 1
  • 3
Met de nakende release van Marvel's Midnight Suns kregen we reeds de kans om het spel uitgebreid te spelen. Vanaf 2 december is de game beschikbaar op zowat alle moderne platformen. Wie dus bekend is met XCOM en Civilization: Firaxis heeft nu zijn tanden gezet in deze tactische RPG, dat plaats vindt in het Marvel-universum. We keren wel terug naar de jaren '90-versies van de superhelden, verwacht je dus aan een andere versie dan de bekende moderne invulling.
Nieuwe trailer 'White Noise' gebaseerd op het boek van Don DeLillo
  • 0
  • 0
Netflix heeft zojuist de nieuwe trailer onthuld voor de nieuwe film 'White Noise' van regisseur Noah Baumbach, met in de hoofdrollen Adam Driver en Greta Gerwig. White Noise is gebaseerd op het veelgeprezen gelijknamige boek van Don DeLillo uit 1985 en ging eerder dit jaar in première op het filmfestival van Venetië en New York. Andere castleden van deze film zijn Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, Andre Benjamin en Jodie Turner-Smith.

White Noise dramatiseert de alledaagse conflicten van een Amerikaanse familie terwijl ze worstelen met de mysteries van liefde, dood en de mogelijkheid op geluk in een onstabiele wereld. DeLillo's proza vertalen naar cinema is een uitdaging en het belooft alvast een lyrisch, absurd en apocalyptisch verhaal te worden.

White Noise verschijnt op 7 december in een aantal geselecteerde bioscopen en is vanaf 30 december op Netflix te zien.

Review: Evil West
  • 0
  • 5
Cowboys en vampieren, we zagen het al vaak in de filmwereld. Maar een game bij de naam noemen waarin beide thema’s Western en horror stevig met elkaar vermengd worden? Daar moet ik toch wat langer over nadenken, om het vervolgens maar op te geven. Tijd om daar verandering in te brengen, dachten de ontwikkelaars van Flying Wild Hog wellicht. Wat hun drijfveer ook was, nadat de release van de beat 'em up/shooter Evil West eerder voor twee maanden uitgesteld werd, kunnen we er nu eindelijk mee aan de slag en dat is alleen maar goed nieuws. Op 22 november verschijnen de versies voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.
De 999 Games-adventskalender komt terug
  • 0
  • 2
Naar jaarlijkse gewoonte komt de 999 Games-adventskalender terug. Hiermee biedt de bordspeluitgever elke dag een nieuwe promotie aan, waaronder kortingen op bepaalde spellen, een mooi spellenpakket of de kans om een spellenpakket te winnen. Alle aanbiedingen voor de advenstkalender vind je vanaf 1 december op deze website.

999 Games zal elke dag, startend vanaf middernacht, een nieuwe aanbieding onthullen en dit 24 dagen lang. Op 24 december eindigt dus de jaarlijkse traditie. Wil je op de hoogte blijven van wat de adventskalender te bieden heeft? Meld je dan alvast aan voor de nieuwsbrief.

Adventskalender.png
Evil West legt zijn kaarten op de saloontafel in de Launch Trailer
  • 0
  • 1
Wat Darmazat van Evil West vond kunnen jullie binnenkort ontdekken in de review op onze frontpage. De obligate Launch Trailer geeft in elk geval al meteen netjes aan wat je mag verwachten van de game, wat je mogelijk aanzet je paard de sporen te geven naar de winkel.

Dat Evil West zijn oldschool inspiraties en gevoel voor rechttoe rechtaan actie stevig op de revers van zijn cowboyjasje draagt mag duidelijk zijn. Het team dat eerder verantwoordelijk was voor de Shadow Warrior-games verplaatst hun kenmerkende snelle actie dan ook maar wat graag naar het wilde westen van weleer waar je het met je sixshooter mag opnemen tegen vampieren en ander gespuis. Evil West zou wel eens een van de verrassingen van het najaar kunnen worden als we op de sterke trailer mogen afgaan.

Nieuwe trailer voor Avatar: The Way of Water doet uitkijken naar december
  • 0
  • 2
Op 14 december is het eindelijk zover, dan krijgen we na jaren van geruchten en uitvoerige productieprocessen de langverwachte sequel op Avatar op het grote scherm. Dat James Cameron er zo lang over gedaan heeft valt volledig te wijten aan het perfectionisme van de man en de indrukwekkende technologie die gebruikt wordt om de onderwaterwereld van Pandora vorm te geven. De man achter Terminator 2 en Titanic doet dan ook niet aan subtiliteit, hij brengt zijn films op het grootst mogelijke canvas.

Deze nieuwe trailer doet dan ook wederom wat hij moet doen, en dat is aantonen dat dit echt wel een huzarenstukje gaat worden die je op het witte doek wil zien. Het toont de epische schaal van de film, maar indiceert ook dat de focus van het plot op de onderlinge relaties van de Na'vi zal komen te liggen. Of Cameron wederom een meesterwerk uit zijn mouwen weet te schudden, dat ontdekken we pas vanaf midden december. De adembenemende trailer doet in elk geval het beste verwachten...
Terug
Bovenaan