A. Lauryssens

Redactrice
A. Lauryssens

A. Lauryssens

Redactrice
Eerste Teaser voor Yorgos Lanthimos' nieuwe film Kinds of Kindness
  • 0
  • 1
De verwachtingen stijgen voor de nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos "Kinds of Kindness" met de eerste korte teaser die nu is onthuld. Na het afronden van de opnames van Poor Things heeft Lanthimos zijn unieke visie opnieuw vastgelegd met een indrukwekkende cast. Kinds of Kindness bestaat uit drie delen: een man die terug controle over zijn eigen leven probeert te krijgen, een politieagent die geconfronteerd wordt met de schokkende transformatie van zijn vrouw nadat ze vermist was op zee en een vastberaden vrouw op zoek naar een spirituele leider met een bijzondere gave.

De voortreffelijke cast bestaat onder meer uit Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer en Krystal Alayne Chambers. Het scenario is geschreven door Efthimis Filippou en Yorgos Lanthimos. Deze film krijgt deze zomer een beperkte release in de bioscopen, ook is het nog niet bekend of Kinds of Kindness in mei in première gaat op het...
Filmreview: Tótem
  • 0
  • 0
In het huis van een Mexicaanse familie vinden de voorbereidingen voor een feest plaats. Terwijl familieleden koken en vrienden arriveren, wordt het huis nog gereinigd van negatieve energie en geesten. De jonge Sol wil haar vader Tona zien, voor wie het feest wordt georganiseerd. Dit is echter zijn laatste verjaardag, want hij is ongeneeslijk ziek - een hartverscheurend gegeven dat verweven is in de Mexicaanse film Tótem.
Trailer voor Bad Boys: Ride or Die van Adil & Bilall
  • 4
  • 1
De belangrijkste officiële trailer van Bad Boys: Ride or Die, de vierde film in de Bad Boys-franchise na het succes van Bad Boys for Life uit 2020, is onthuld. Deze sequel, geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, belooft opnieuw een actievol avontuur te worden.

Will Smith en Martin Lawrence keren terug als 's werelds favoriete Bad Boys, de cast bestaat verder uit Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, DJ Khaled en Jacob Scipio die hun eerdere rollen opnemen. Terwijl nieuwe gezichten zoals Tasha Smith, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Rhea Seehorn en Joyner Lucas zich aansluiten bij de cast.

Deze keer nemen de Bad Boys het op tegen een ongekende uitdaging terwijl ze op de vlucht slaan door de straten van Miami. Bad Boys: Ride or Die is vanaf 5 juni in de bioscoopzalen te zien.

Filmreview: Arthur the King
  • 0
  • 2
Arthur the King wordt zonder twijfel een van de meest hartverwarmende films van het jaar; een film die geschikt is voor het hele gezin. Het verhaal is gebaseerd op het autobiografische boek "Arthur – The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home" van Mikael Lindnord en gaat over een buitengewoon avontuur. Ondanks de aanpassingen in locaties en namen, was Lindnord nauw betrokken als een van de uitvoerende producenten, wat bijdraagt aan de nauwkeurigheid van de film.
15de Ostend Beach Festival: een voorproefje van wat je kan verwachten
  • 0
  • 0
Op 12, 13 en 14 juli is het weer zover: het Ostend Beach Festival keert terug voor zijn vijftiende jaar. Deze keer belooft het festival een ware traktatie te worden, met een overvloed aan extra's. Met meer dan honderd acts verspreid over vier verschillende podia, biedt Ostend Beach een line-up met nationale en internationale DJ's.

Maar dat is nog niet alles. Naast de muzikale hoogtepunten kunnen bezoekers ook een bezoek brengen aan de tattoo- en make-upstand die speciaal voor de gelegenheid wordt opgezet. En voor de fijnproevers onder ons biedt het festival een unieke VIP-ervaring aan, georganiseerd door restaurant STORM! Hier kunnen gasten genieten van een restaurant met uitzicht op zee en een prachtige zonsondergang.

Wat deze ervaring echt bijzonder maakt, is het culinaire aspect. De chef-kok laat zich inspireren door de muziek om een menu samen te stellen dat de zintuigen prikkelt. Hoewel het menu afhankelijk is van de beschikbaarheid van verse Noordzeevis op het moment zelf...
Filmreview: Sleeping Dogs
  • 0
  • 1
Sleeping Dogs is een psychologische moordmysteriefilm over een voormalige rechercheur die aan alzheimer lijdt en een oude zaak heropent. De film is gebaseerd op de roman The Book of Mirrors van schrijver E.O. Chirovici. De hoofdrollen worden vertolkt door Russell Crowe als Roy Freeman, Karen Gillan als Laura Baines en Marton Csokas als Dr. Joseph Wieder.
Disney+ onthult Doctor Who trailer
  • 0
  • 1
De officiële trailer van Doctor Who biedt een voorproefje van de nieuwste avonturen met de Fifteenth Doctor (Ncuti Gatwa) en Ruby Sunday (Millie Gibson). Het leek een eeuwigheid te duren na de kerstspecial 'The Church on Ruby Road', maar het moment is eindelijk daar om een glimp op te vangen van wat ons te wachten staat. De Doctor en Ruby beleven avonturen van het Regency-tijdperk tot door oorlog verscheurde werelden. Onderweg ontmoeten ze vrienden, vijanden en zelfs de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.

Naast Gatwa en Gibson, bestaat de cast onder meer uit Aneurin Barnard, Anita Dobson, Yasmin Finney, Michelle Greenidge, Jonathan Groff, Bonnie Langford, Genesis Lynea, Jemma Redgrave, Lenny Rush, Indira Varma en Angela Wynter. De nieuwe afleveringen van Doctor Who zijn vanaf vrijdag 10 mei te zien op Disney+.

House of the Dragon Seizoen 2 vanaf juni op Streamz
  • 0
  • 2
Streamz onthult de eerste trailers voor het tweede seizoen van House of the Dragon. Het speelt zich af in een tijd waarin Westeros aan de rand van een bloedige burgeroorlog staat, met de Groene en Zwarte Raden die vechten voor Koning Aegon en Koningin Rhaenyra, beiden aanspraak makend op de Ijzeren Troon. De serie, gebaseerd op George R.R. Martin's boek Fire & Blood, vertelt de geschiedenis van Huis Targaryen, 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. Het tweede seizoen introduceert een mix van vertrouwde gezichten en nieuwe castleden, waaronder Matt Smith, Olivia Cooke en Emma D'Arcy. Daarnaast maken acteurs als Abubakar Salim, Gayle Rankin en Freddie Fox hun debuut in de serie.

De nieuwe afleveringen zullen wekelijks te zien zijn op Streamz vanaf 17 juni 2024.

Vlaamse trailer voor Inside Out 2
  • 0
  • 1
De Vlaamse trailer voor Inside Out 2 is er nu ook, de film zal vanaf 19 juni in de bioscoopzalen te zien zijn. Nu Riley een tiener is, wordt ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waardoor een overvloed aan nieuwe emoties ontdekt wordt. Inside Out 2 werd geregisseerd door Kelsey Mann en het scenario is geschreven door Meg LeFauve. Als je de eerdere trailers hebt gemist, kun je ze hier bekijken: teaser en eerste trailer.

Podcast | Aflevering 63 | Yuber te gast met het PS5 Pro nieuws
  • 0
  • 1
Mrpoelie, Mrpool en Bitjager bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week.




Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!
Tweede trailer voor The Fall Guy
  • 1
  • 0
Ryan Gosling speelt Colt Seavers, een ervaren stuntman die na een jaar afwezigheid naar de filmwereld terugkeert als de ster van een grote film, geregisseerd door zijn ex Jody Moreno (Emily Blunt). Terwijl Colt de meest gevaarlijke stunts uitvoert, wordt hij meegezogen in een duister crimineel complot rond de plotse verdwijning van een medester (Aaron Taylor-Johnson). De film, geregisseerd door stuntman en filmmaker David Leitch, heeft een indrukwekkende cast waaronder Emily Blunt, Winston Duke, Hannah Waddingham, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Lee Majors, Ben Knight en Stephanie Hsu.

De trailers geven al een voorproefje van de actie, spectaculaire stunts en een vermakelijke liefdesverhaal. Je kan de eerste teaser en eerste trailer hier nog eens...
Beetlejuice is terug: Warner Bros onthult eerste teaser
  • 1
  • 2
Warner Bros Pictures heeft de eerste teaser onthuld voor het vervolg op de legendarische film Beetlejuice. In dit nieuwe avontuur, Beetlejuice Beetlejuice, herenigen filmmaker Tim Burton en acteur Michael Keaton zich na 36 jaar voor een gloednieuw hoofdstuk. De oorspronkelijke Beetlejuice, die zijn première beleefde in 1988, werd een bescheiden succes en verwierf al snel een status als cultfavoriet. Het vervolg pakt het verhaal op met dezelfde familie, waarbij Lydia's leven nog steeds wordt achtervolgd door Beetlejuice. De zaken nemen een onverwachte wending wanneer haar rebelse tienerdochter, Astrid, per ongeluk het mysterieuze model van de stad op zolder ontdekt en het portaal naar het hiernamaals opent.

Het vervolg brengt een sterrencast samen, met Michael Keaton die opnieuw schittert als Beetlejuice en Winona Ryder die terugkeert als Lydia Deetz. Ook zijn onder meer Jenna Ortega als Astrid, Willem Dafoe, Catherine O'Hara, Monica Bellucci, Justin Theroux, Arthur Conti, Burn...
Eerste trailer voor Het Magische Krijtje
  • 0
  • 0
Harold and the Purple Crayon is de verfilming van het kinderboek van Crockett Johnson en komt in het Nederlands uit onder de titel Het Magische Krijtje. De film neemt je mee op een reis met Harold, die nu volwassen is en geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het echte leven, terwijl hij ontdekt dat zijn trouwe paarse krijtje meer kan dan alleen tekenen. De live-action/animatiefilm werd geregisseerd door Carlos Saldanha. De cast bestaat uit Zachary Levi als Harold, Lil Rel Howery, Benjamin Bottani, Jemaine Clement, Tanya Reynolds, Alfred Molina en Zooey Deschanel. Het Magische Krijtje zal vanaf oktober in de Belgische cinemazalen te zien zijn.

Eerste trailer voor nieuwe Star Wars-serie The Acolyte
  • 0
  • 1
The Acolyte speelt zich af aan het einde van het High Republic-tijdperk, ongeveer honderd jaar vóór Star Wars: Episode I - The Phantom Menace uit 1999. Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi-meester om een reeks misdaden te onderzoeken, maar zij worden geconfronteerd met duistere krachten. De eerste trailer voor deze nieuwe Star Wars-serie is nu beschikbaar en de serie is vanaf 4 juni te zien op Disney+. The Acolyte wordt aanvankelijk gelanceerd met twee afleveringen, gevolgd door wekelijkse releases. De cast bestaat onder meer uit Amandla Stenberg, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman, Margarita Levieva, Carrie-Anne Moss en Joonas Suotamo.

Tweede trailer voor Furiosa: A Mad Max Saga met Anya Taylor-Joy
  • 0
  • 2
Warner Bros Pictures heeft zojuist de tweede officiële trailer gelanceerd voor Furiosa: A Mad Max Saga, het vervolg op de actieklassieker Mad Max: Fury Road uit 2015, geregisseerd door George Miller. Deze actieprequel werpt een licht op het oorsprongsverhaal van de iconische krijger Furiosa, voordat haar pad kruist met Mad Max.

Anya Taylor-Joy schittert als Furiosa, de cast bestaat onder mee uit Chris Hemsworth als Dementus, Charlee Fraser, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson, Quaden Bayles, Daniel Webber, Lachy Hulme en Alyla Browne als jonge Furiosa. Het scenario is geschreven door Nick Lathouris en George Miller. Aan de trailer te zien, belooft dit een verbluffend visueel spektakel te worden. De release van Furiosa: A Mad Max Saga is gepland voor 24 mei. Je kan de eerste trailer hier nog eens bekijken.

Filmreview: Ghostbusters: Frozen Empire
  • 1
  • 4
De nalatenschap van de iconische Ghostbusters-films is nog steeds voelbaar en het is fascinerend om te zien hoe deze franchise zich blijft uitbreiden. De legendarische film Ghostbusters uit 1984 heeft op velen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Ik herinner me nog dat ik hem zag op videoband, hoogstwaarschijnlijk gehuurd van de videotheek. Waar is de tijd gebleven? De eerste twee films werden geregisseerd door Ivan Reitman, terwijl zijn zoon Jason Ghostbusters: Afterlife op zich nam. Deze nieuwste film, Ghostbusters: Frozen Empire, werd geregisseerd door Gil Kenan, die deze samen schreef met Jason Reitman.
Trailer voor Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
  • 0
  • 0
Netflix heeft zojuist de officiële trailer gelanceerd voor Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, het slotstuk van Zack Snyders sciencefiction-epos. Het eerste deel Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, is nog steeds te zien op Netflix sinds de release in december. Rebel Moon is een creatie van Zack Snyder. Sofia Boutella speelt de rol van Kora, een voormalige vechter van het Imperium die krijgers uit alle uithoeken van de melkweg verzamelt om terug te vechten. De cast van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver bestaat onder meer uit Charlie Hunnam, Jena Malone, Cary Elwes, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher en Anthony Hopkins als de stem van Jimmy. Rebel Moon: Part Two - The Scargiver is vanaf 19 april op Netflix te zien.

Filmreview: Mars Express
  • 0
  • 0
Door de jaren heen hebben visionairs zoals Isaac Asimov, Philip K. Dick en Arthur C. Clarke ons herhaaldelijk gewaarschuwd voor de gevaren van zelfdenkende robots, wat een voortdurende bron van inspiratie blijft. Regisseur Jérémie Périn brengt met Mars Express een animatiefilm die opnieuw deze grenzen verkent.
Filmreview: Captives
  • 0
  • 0
Captives vertelt het verhaal van het Bal des Folles in het negentiende-eeuwse Pitié-Salpêtrière-ziekenhuis in Parijs. Tijdens dit jaarlijks bal kregen leden van de high society, die het ziekenhuis financieel steunden, de gelegenheid om deel te nemen aan een grotesk schouwspel met de opgesloten "zieke" vrouwen. Deze vrouwen, vastgehouden vanwege oncontroleerbaar gedrag, krankzinnigheid of een handicap, werden aan hun lot overgelaten en vergeten door de samenleving.
Knox Goes Away met Michael Keaton in de hoofdrol
  • 0
  • 0
The Searchers onthult de trailer van Knox Goes Away, geregisseerd door en met Michael Keaton in de hoofdrol. In de film staat het personage van Keaton, John Knox, voor een zware keuze wanneer hij ontdekt dat hij lijdt aan dementie en krijgt hij nog de kans om zijn zoon (James Marsden) te redden van een door wraak gedreven fout. Met de hulp van een vriend begint Knox een race tegen zowel de politie als zijn eigen snel verslechterende geest. Naast Keaton en Marsden, spelen ook Suzy Nakamura, John Hoogenakker, Joanna Kulig, Ray Mckinnon, Lela Loren, Marcia Gay Harden en Al Pacino in de film. Het scenario is geschreven door Gregory Poirier. Knox Goes Away wordt binnenkort in de bioscoopzalen verwacht.

Terug
Bovenaan