FreakyJP

Redacteur
FreakyJP

FreakyJP

Redacteur
Bandai Namco en Outright Games kondigen PAW Patrol World aan
 • 0
 • 1
Outright Games, de uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, onthult in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master met trots PAW Patrol World, de grootste PAW Patrol-game ooit gemaakt. Dit is de eerste videogame in de franchise waarmee spelers vrijelijk de wereld van de nummer 1 tv-show voor kleuters kunnen verkennen. PAW Patrol World verschijnt 29 september 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

PAW Patrol World brengt een authentieke ervaring voor fans van alle leeftijden, een open wereld avonturengame die de omgevingen en personages van de fenomenaal populaire TV-show getrouw nabootst. Gezinnen kunnen samen spelen terwijl ze de straten van Adventure Bay, de torens van Barkingburg, Jake's Mountain en de wilde Jungle verkennen. PAW Patrol World wordt het grootste avontuur van de pups tot nu toe.

Het verhaal volgt burgemeester Humdinger en de plannen van zijn Kitten Catastrophe Crew om de...
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie nu beschikbaar voor alle platformen
 • 0
 • 0
Bandai Namco Europe bracht gisteren Katamari Reroll + Royal Reverie uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. We Love Katamari werd oorspronkelijk uitgebracht in 2005 en is nu terug in een geremasterde versie! Spelers kunnen blijven spelen met nieuwe elementen en verbeterde visuals, met behoud van de iconische gameplay van het besturen van The Prince of All Cosmos die zijn Katamari over de wereld duwt en een gigantische bal van alles en nog wat maakt om de sterren te bereiken.

De King of All Cosmos ontdekt dat sinds hij in Katamari Damacy de sterren aan de hemel heeft nagemaakt, hij nu duizenden bewonderaars op Aarde heeft! Om de wensen van zijn geliefde fans te vervullen, stuurt de Koning zijn zoon de Prins om opnieuw een Katamari te maken.

De game heeft zijn offline multiplayermodus behouden, waarin twee vrienden samen de grootste Katamari kunnen rollen of elkaar kunnen uitdagen. Tot slot voegt Katamari Reroll + Royal Reverie vijf...
Review: Puzzle Bobble Everybubble!
 • 0
 • 0
Puzzle Bobble, ook wel gekend als Bust-a-Move, zorgt al bijna dertig jaar voor heel wat bubbelig puzzelplezier en de succesvolle formule heeft voor tal van bubble shooter-klonen gezorgd. Al is er maar één echte Puzzle Bobble natuurlijk! Terwijl het vorige deel Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey nog een 3D-twist gaf aan de formule, gaat Taito met Puzzle Bobble Everybubble! opnieuw meer naar de roots van de serie. De tijd is opnieuw aangebroken om in een tweedimensionaal veld gekleurde bubbels uit de lucht te schieten.
Bulletstorm krijgt later dit jaar een VR-editie
 • 0
 • 1
People Can Fly en Incuvo hebben vandaag onthuld dat de klassieke shooter Bulletstorm uit 2011 later dit jaar een VR-versie krijgt. Bulletstorm VR biedt een geheel nieuwe manier om het Bulletstorm-universum te beleven. Bulletstorm VR zet spelers in de schoenen van voormalig Dead Echo Squad Leader Grayson Hunt, terwijl hij zich een weg vecht door de verlaten vakantieplaneet Stygia in glorieuze VR! Ga op een komische, ultragewelddadige reis terwijl Grayson en zijn bemanning proberen te overleven en wraak nemen op de corrupte generaal Sarrano.

Gebruik alles van je Flailgun tot Bulletstorms iconische Energy Leash om creatieve slachtpartijen aan te richten op je vijanden. Wissel moeiteloos tussen mêlee- en afstandsgevechten en voer een reeks unieke Skillshots uit op je tegenstanders om extra ervaring te verdienen en je vaardigheden te verbeteren. Deze variëren van het schoppen van een vijand in een cactus tot het spietsen op betonijzer en het schieten in het kruis. In Bulletstorm VR is...
Sword Art Online: Last Recollection krijgt eerste gameplaytrailer
 • 0
 • 0
Vandaag deelde Bandai Namco een eerste blik op meer diepgaande gameplay van Sword Art Online: Last Recollection. Van het aanpassen van personages tot verkenning, de inventaris en vaardigheden; ontdek hoe Kirito en vrienden de Dark Territory zullen overleven en Vecta, de God van de Duisternis, zullen verslaan om de onderwereld te redden.

In gevechten zorgt een breed scala aan wapentypes voor diversiteit. Pas het skill palette van elk personage aan naar jouw speelstijl en word onverslaanbaar. Zet vaardigheden en kunsten in tijdens intense teamgevechten terwijl je door deze landen trekt waar het licht van Solus nooit schijnt. Wissel tijdens het gevecht van personage en gebruik de Command Mode om je groepsleden bevelen te geven om vaardigheden te activeren of op het juiste moment aan te vallen om al je vijanden uit te schakelen.

Sword Art Online: Last Recollection komt op 6 oktober 2023 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc...
Maandelijkse PlayStation Plus-games voor juni aangekondigd
 • 0
 • 1
De laatste dinsdag van de maand betekent voor de PlayStation-eigenaars maar één ding: we komen te weten welke maandelijkse games kunnen downloaden. PlayStation lijkt haar winning streak verder te zetten, want in juni kunnen we opnieuw aan de slag met drie interessante en zeer diverse spellen. Of je nu een balletje wilt gooien, je eigen dinopark maken of jezelf in een Kurosawa-film wanen, de drie spellen hebben voor elk wat wils. Wie meer wil weten over deze titels, kan zoals gewoonlijk terecht op de PlayStation-blog.

Maandelijkse games:
 • NBA 2K23 (PS4, PS5)
 • Jurassic World Evolution 2 (PS4, PS5)
 • Trek to Yomi (PS4, PS5)
Graag herinneren we je ook aan dat je nog tot 6 juni hebt om GRID Legends, Chivalry 2 en Descenders te downloaden.

a5ed3f37dfcd68b8311dbab2b15bb5db203aa773.jpg
De gamereleases van juni 2023
 • 1
 • 7
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special, samengesteld door de redactie, vinden jullie de belangrijkste releases terug die we met plezier kort even toelichten, met natuurlijk een trailer erbij! Zo krijgen jullie namelijk een duidelijk beeld van wat er van deze nieuwe games verwacht kan worden. Onderstaande spellen zouden ook voor jullie wel eens garant kunnen staan voor uren spelplezier, op gelijk welk platform!
Microsoft maakt Games with Gold en eerste lading Game Pass-games voor juni bekend
 • 0
 • 1
Microsoft heeft laten weten welke spellen we volgende maand gratis kunnen downloaden. De twee Games with Gold-titels volgende maand zijn het cinematische avonturenspel Adios (1/6 tem. 30/6) en The Vale: Shadow of the Crown (16/6-15/7), een wel zeer uniek rollenspel. Het spel is namelijk volledig gebaseerd op het geluid. Je kan meer lezen over de twee titels in de blogpost op Xbox Wire.

Natuurlijk kan je via Game Pass ook elke maand heel wat games ontdekken en de eerste lading voor juni werd intussen ook bekendgemaakt. Hieronder vind je een overzicht van de games die worden toegevoegd. Voor een extra woordje uitleg kan je ook terecht op de bijhorende blogpost op Xbox Wire. Voor de volledigheid geven we je ook mee welke spellen de abonnementsdienst binnenkort verlaten.

Vandaag...
Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai verschijnt wereldwijd op 28 september
 • 1
 • 1
Square Enix kondigt vandaag aan dat Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai wereldwijd op 28 september 2023 digitaal verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Steam en de Microsoft Store. In Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai kunnen spelers het verhaal beleven van de spannende tekenfilmserie Dragon Quest The Adventure of Dai, in een action role-playing game die prachtige beelden combineert met art uit de beroemde anime en manga.

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai laat spelers op twee verschillende manieren van de game genieten – in de Story Mode en in de Temple of Recollection. Terwijl de Story Mode spelers op een klassieke manier in het verhaal laat vorderen, stuurt de Temple of Recollection spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert. Versla de monsters in deze kerkers voor spannende beloningen die je helpen in de strijd tegen vijanden die steeds sterker...
Vampire: The Masquerade – Swansong is nu verkrijgbaar op Steam
 • 0
 • 0
Vampire: The Masquerade – Swansong, de op verhaal gefocuste RPG van de studio Big Bad Wolf, is nu verkrijgbaar op Steam, nadat de game op 19 mei 2022 al verscheen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc (Epic Games Store). Lees hier onze review van de pc-versie.

Deze verhaalgerichte RPG is gebaseerd op de vijfde editie van Vampire: The Masquerade. In de game speel je met drie vampiers, elk lid van een andere clan van de Camarilla, het geheime genootschap waar de meeste vampiers toe behoren. Door de verweven wegen van de hoofdrolspelers, krijgen spelers verschillende perspectieven aangereikt om waarheid van leugens te scheiden. Omgeven door geruchten over samenzweringen, moorden en machtsstrijd, moeten spelers hun clan beschermen, de waarheid achterhalen en, boven alles, zorg dragen voor het intact blijven van de Masquerade – een vampierwet die het bestaan van...
Bordspelreview: Conspiracy: Abyss Universe
 • 0
 • 0
In 2014 bracht Bombyx het bordspel Abyss van het designduo Bruno Cathala en Charles Chevallier op de markt. In dit spel, dat zich afspeelt in een onderwaterrijk bevolkt door vreemde waterwezens, proberen spelers om strategisch belangrijke plaatsen in de stad te controleren door geallieerde wezens te verzamelen en Lords te rekruteren die je toegang geven tot de locaties. De spelervaring van Abyss steunt in grote mate op het verzamelen en correct uitspelen van kaarten, dus was het niet geheel onlogisch dat er in 2019 een meer compact kaartspel verscheen dat gebaseerd is op Abyss.
Front Mission 2: Remake voor onbepaalde duur uitgesteld
 • 0
 • 0
Begin dit jaar konden we al aan de slag gaan met de remake van de eerste Front Mission en normaal zou op 12 juni ook de remake van Front Mission 2 verschijnen. Uitgever Forever Entertainment en ontwikkelaar Storm Trident hebben echter aangekondigd dat het spel voor onbepaalde duur wordt uitgesteld.

Zoals je kan verwachten, werd deze beslissing genomen om het spel verder te polijsten en ervoor te zorgen dat de makers voldoende tijd hebben om zoveel mogelijk functionaliteiten toe te voegen en tegelijkertijd de juiste implementaties en tests uit te voeren, om aan de verwachtingen voor een moderne en tegelijkertijd trouwe remake te voldoen.

Monster Menu: The Scavenger's Cookbook nu verkrijgbaar PlayStation en Switch
 • 0
 • 0
Pak je rugzak en maak je riem los, er moet flink gesmuld worden in dit delicate dungeon crawler-avontuur! Monster Menu: The Scavenger's Cookbook kruidt de klassieke SRPG-formule met heerlijk leuke kookmechanismen.

Personages kunnen tot in detail worden gecreëerd voor je team, grondstoffen, ingrediënten en items kunnen worden verzameld tijdens de verkenning en monsters kunnen worden bevochten in tactische gevechten!

Laat de lanceringstrailer alvast je eetlust opwekken voor meer gastronomische avonturen op PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Heel wat nieuwigheden tijdens Marvelous Showcase, waaronder nieuwe Daemon X Machina
 • 0
 • 0
Niet enkel PlayStation hield deze week haar showcase met aankomende titels, ook de Japanse uitgever Marvelous hield een livestream waarin ze haar opkomende projecten voorstelde. Marvelous Inc. President en CEO Suminobu Sato was gastheer voor de leden van de ontwikkelingsteams, die informatie deelden over hun aankomende titels, waaronder Fashion Dreamer, nieuwe titels in de series Story of Seasons en Rune Factory, twee nieuwe IP's in vroege ontwikkeling, en een spannende eerste blik op het langverwachte vervolg op mech-actie, Daemon X Machina: Titanic Scion.

Fashion Dreamer
Syn Sophia President en CEO Shuji Yoshida voegde zich bij Sato-san om een nieuwe blik te werpen op de aankomende fashion influencer game die dit jaar op de Nintendo Switch verschijnt. Yoshida liet niet alleen enkele nieuwe modes zien, maar onthulde ook de eerste details over de sociale elementen die centraal staan in de spelervaring. Fashion Dreamer is opgebouwd rond het thema "Samen delen en spelen" en...
Forspoken: In Tanta We Trust-DLC nu verkrijgbaar
 • 0
 • 0
Square Enix Ltd, maakt bekend dat Forspoken: In Tanta We Trust, de gloednieuwe, verhalende DLC voor de action-RPG Forspoken, nu verkrijgbaar is voor de PlayStation 5 en pc via Steam, Epic Games Store, en de Microsoft Store. Met de nieuwe DLC kunnen spelers terugkeren naar de wereld van Athia voor een spannend nieuw avontuur, waarbij ze opnieuw de rol van Frey Holland aannemen.

Forspoken: In Tanta We Trust is een prequel die voorafgaat aan de gebeurtenissen in de hoofdgame Forspoken. Terwijl Frey zoekt naar een manier om de Break voor eens en altijd uit Athia te verdrijven, wordt ze naar het verleden van Athia verplaatst. Met hulp van Tanta Cinta en een nieuwe set magische vaardigheden, moet Frey diverse mysteriën ontrafelen en zowel haarzelf als Athia proberen te redden.

In de Forspoken: In Tanta We Trust-DLC strijden spelers zij aan zij met Tanta Cinta, waarbij ze Frey’s nieuwe magische vaardigheden kunnen gebruiken voor nieuwe gevechtsstrategieën en vernietigende...
Eerste competitieve seizoen van Blood Bowl 3 begint op 22 juni
 • 0
 • 0
Tijdens de Warhammer Skulls Showcase deelden Cyanide Studio en NACON nieuwe informatie over het eerste competitieve seizoen van Blood Bowl 3. Dit seizoen begint op 22 juni en biedt nieuwe features, een Competitive Mode, een Blood Pass met 50 belonings-tiers, en een gloednieuwe factie: de Lizardmen. De Season 1 Blood Pass, met de Lizardmen en diverse cosmetische voorwerpen, is tijdens het seizoen door alle spelers gratis te ontgrendelen. Blood Bowl 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Nieuwe features in Season 1
Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe systemen, een officiële Ladder, de Blood Pass en een progressiesysteem dat spelers laat stijgen in level en beloningen ontgrendelt. De Blood Pass is gratis te ontgrendelen en biedt spelers direct toegang tot de nieuwe Lizardmen-factie. Daarnaast wordt tijdens het seizoen een nieuwe feature toegevoegd waar de community om had gevraagd: de kans om de verbinding van een game te...
Lil Wayne rapt je op weg naar de launch van Street Fighter 6
 • 2
 • 0
Vandaag is de officiële launch trailer van Street Fighter 6 verschenen, met een speciale rol voor niemand minder dan rap-legende Lil Wayne. De trailer vangt de opwinding en energie die mensen voelen wanneer ze de game spelen met vrienden, familie en andere tegenstanders van over de hele wereld. In de trailer zien we Lil Wayne zijn vaardigheden testen met vrienden, naast kleurrijke beelden uit de Street Fighter™-franchise, met verwijzingen naar allerlei culturen.

Lil Wayne is al lang een liefhebber van de Street Fighter-franchise en heeft dit te zeggen over de release van de komende game: “Ik ben een Street Fighter OG en speel de game al sinds de dagen van Street Fighter™ II. Dus voor mij voelt het alsof de cirkel rond is, nu ik samenwerk met de franchise voor de release van Street Fighter 6."

Hang vanaf vandaag het schaap uit in Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition
 • 0
 • 0
De Britse indie-uitgever Greenlight Games lanceert vandaag in samenwerking met de Academy Award-winnende animatiestudio Aardman de op Shaun het Schaap gebaseerde multiplayer couch-klassieker Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition, op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition bevat alle gameplay, functies en modi van de geliefde vorige versies van het spel, geremasterd voor de huidige generatie consoles door de in Bristol gevestigde ontwikkelaar Mobile Pie. Multiplayer functies maken co-op ondersteuning mogelijk voor spelers om samen te werken om uitdagingen op te lossen en Shaun, Shirley en Timmy te helpen hun weg terug te vinden naar het groene gras van thuis. Hun epische avontuur brengt hen ondergronds, door de straten van Londen en diep in de ruimte.

Een reeks gezelschapsspellen met een filmthema brengt wat buitenaardse chaos naar de boerderij met een bezoek aan het themapark Farmageddon. Familie en vrienden...
Warhammer 40,000: Speed Freeks onthuld tijdens de Warhammer Skulls Showcase
 • 1
 • 1
Caged Element en PLAION onthullen met plezier Warhammer 40,000: Speed Freeks. Deze free-to-play, op klasses gebaseerde, multiplayer racer/shooter-mix met orks in het wrede Warhammer 40,000-universum is vanaf vandaag speelbaar via de Alpha Playtest op Steam. Fans van snelheid en orks kunnen hun Warhammer 40,000-fantasieën verwezenlijken met brute voertuigen en bombastische wapens in een race tot de dood. Spelers kunnen kiezen uit diverse voertuigklasses in categorieën als damage, tank en support, met uiteenlopende vaardigheden voor elke speelstijl. In deze explosieve mix van combat, racing en shooter moeten spelers hun voertuigen op verschillende maps naar de overwinning knallen.

Tijdens de alpha phase, die vandaag begint, heeft de game een beperkt aantal voertuigen en levels en slechts één game mode: de even unieke als brute combat racing conquest mode, die eindigt in een glorieuze sprint naar de finish. Deze mode geeft een nieuwe draai aan vehicle shooters, waarbij spelers met...
Granblue Fantasy: Relink verschijnt deze winter voor pc en PlayStation-consoles
 • 0
 • 0
De aankomende hack and slash JRPG Granblue Fantasy: Relink kreeg tijdens de PlayStation Showcase gisterenavond ook een nieuwe trailer en hoewel we geen exacte releasedatum kregen, liet ontwikkelaar Cygames wel al weten dat we deze winter aan de slag zullen kunnen gaan met het spel. Granblue Fantasy: Relink is een nieuw spel in de in Japan populaire Granblue Fantasy-franchise. Bij ons zal je de franchise vooral kennen van Granblue Fantasy: Versus, een fighting game ontwikkeld door Arc System Works (Guitly Gear, Dragon Ball FighterZ) die je een tijdje geleden gartis kon downloaden via PlayStation Plus.

Granblue Fantasy: Relink speelt zich af in dezelfde wereld als de mobiele game en een aantal van de originele personages zullen hun terugkeer maken. Daarnaast ruilt de titel het turn-based gevechtssysteem van het origineel in voor een real-time gevechtssysteem waarbij de ontwikkelaars werden ondersteund door de experts van dienst PlatinumGames.

De trailer die gisteren werd...
Terug
Bovenaan