Microids kondigt The Smurfs - Dreams aan

Na het succes van The Smurfs: Mission Vileaf en The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone, heeft Microics een nieuw smurftastisch avontuur voor ons in petto. Later dit jaar kunnen we namelijk aan de slag gaan met The Smurfs - Dreams, een gloednieuwe 3D-platformer voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc.

In The Smurfs - Dreams heeft Gargamel een nieuw duivels plan bedacht om de Smurfen te vangen. Het beruchte personage heeft de sarsaparillastruiken, de heerlijke lievelingssnoepjes van de Smurfen, betoverd en onze favoriete blauwe wezentjes in een diepe slaap gebracht. Ga op een dromerige expeditie waarbij je de uitdaging aan moet gaan om alle Smurfen wakker te maken voordat de duivelse Gargamel het dorp bereikt. Deze epische reis schotelt je een game-ervaring voor die even spannend als onvoorspelbaar is, want in de wereld van dromen kan spanning elk moment omslaan in het mysterie van nachtmerries.

Of je nu alleen speelt of met een vriend, in The Smurfs - Dreams zal je jezelf kunnen onderdompelen in betoverende of nachtmerrieachtige werelden en de dromen van je favoriete Smurfen verkennen door levels met uiteenlopende gameplayelementen te doorlopen in een uniek avontuur waarin elke Smurf zijn eigen speciale vaardigheden heeft. De game biedt spannende uitdagingen en boeiende puzzels om op te lossen, zodat je helemaal opgaat in een magische wereld waar verbeelding tot leven komt.

 
Terug
Bovenaan