Laatste recensies

Voor The Quarry in Games
Niet zo goed al Until Dawn, maar toch leuk gebracht. Zo rond de 10u om het uit te spelen. Uitstekende graphics
Voor The Quarry in Games
The Quarry schotelt je een nagelnieuw verhaal voor van de studio achter onder andere Until Dawn en Man of Medan. Opnieuw ligt het lot van een aantal personages in jouw handen. Lukt het jou om hen allen levend naar de finale te sturen, of verlies je graag een kop of twee? De keuze is volledig aan jou. Met vele tientallen keuzes en 168 verschillende eindes krijg je zo goed als elke keer een andere uitkomst. Verwacht je aan knap acteerwerk, een sprankeltje horror hier en daar en eenvoudige quicktime-events. O ja, je leert de speelbare personages ook erg goed kennen. Da's een leuke extra.

Volledige review: https://www.beyondgaming.be/threads/review-the-quarry.15319/
Staat 3x schoon te blinken op men triple monitor set-up!
Topacteurs, topscenario en tophumor.
Leuke serie met herkenbare situaties. Ook een origineel verhaal dat zeker de moeite is.
Veel grappige momenten die mij deden schaterlachen :))
Eerst keer sinds jaren dat ik nog eens en GT game speel. Heb me er persoonlijk wel goed en lang mee geamuseerd, maar er is wel veel werk aan de winkel om deze game echt naar een top niveau te brengen.
Zalige serie. Blij dat ik mijn 2 weken proefversie van Streamz voor deze serie heb gebruikt.
Wat sceptisch over deze serie, maar het heeft mij meermaals de slappe lach doen krijgen. Toppertje!
een van de beste Vlaamse comedyseries sinds lang
Echt een heel fijne film, ik kon me geen betere Top Gun 2 voorstellen. Echt alles volbracht. Maar bijvoorbeeld de liefdesscène was wel een beetje te cliché, hier en daar zaten er een beetje geschoenlepelde beelden in vanuit TG1... dus ik snap de kritiek dat er een beetje te veel nostalgie in zat. Maar de dialogen, de stunts, het verhaal, alles klopte.
Bovenaan