BeyondGaming

Review: Gungrave G.O.R.E
  • 1
  • 3
De titel van dit spel zegt je waarschijnlijk weinig, maar de Gungrave-serie bestaat intussen al twintig jaar en geniet na al die jaren nog steeds een zekere cultstatus. De reeks kreeg zelfs een TV-adaptatie met een animereeks gemaakt door Trigun-bedenker Yasuhiro Nightow, die trouwens ook het personageontwerp had gedaan voor de spellen. Na Gungrave: Overdose in 2004 verdween de reeks een aantal jaren in de koelkast totdat de Zuid-Koreaanse ontwikkelaars van Studio IGGYMOB, onder supervisie van de originele ontwikkelaars Red Entertainment, in 2017 Gungrave VR en het jaar nadien Gungrave VR U.N uitbrachten.
Harde actie in Gungrave G.O.R.E.-launchtrailer
  • 0
  • 0
Revolverhelden, het moment is aangebroken! Prime Matter en Studio Iggymob nodigen je uit om je pistolen te trekken en je als de basass anti-held van je dromen een weg talloze vijanden te knallen. Beleef een verhaal over wraak, liefde en loyaliteit en zaai dood en verderf met je vele vuurwapens!

Als de tot leven gewekte Grave kun je helemaal losgaan in deze nieuwe third-person action shooter met artwork van de legendarische Mangaka Yasuhiro Nightow en creative director Ikumi Nakamura. Om de lancering te vieren is een speciale releasetrailer uitgebracht, zodat je binnen een paar minuten kunt zien wat Gungrave G.O.R.E voor je in petto heeft!

Review: Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway
  • 0
  • 0
Het lijkt wel alsof we de laatste tijd met kartgames om de oren worden geslagen. Na PAW Patrol en de Smurfen is het nu de beurt aan andere tekenfilmfiguren. Bamtang Games en GameMill Entertainment brengen ons namelijk een derde vervolg op de Nickelodeon Kart Racers-franchise. Ook deze opvolger, die Slime Speedway werd gedoopt, is gebaseerd op een legio aan karakters uit de animatiereeksen van Nickelodeon. Hoe ik het er vanaf bracht met SpongeBob, Garfield, Aang, de Teenage Mutant Ninja Turtles, … aan het stuur, kom je te weten in onderstaande review!
Fall Guys gaat onderwater in derde seizoen
  • 0
  • 0
Fall Guys heeft er al enkele seizoen opzitten en morgen wordt het derde seizoen geïntroduceerd. Deze keer gaan de vreemde mannetjes onderwater met het Sunken Secrets-thema. Daar verken je een oude onderwaterstad terwijl je zoals vanouds doldwaze stunts uithaalt om in diverse races als eerste over de finishlijn te komen. Niet enkel het thema verandert, want er worden ook nieuwe modi geïntroduceerd. Zo mag je je kunsten tonen in Time Attack Trials die van elke vrijdag tot en met zondag lopen. Ook Marathon Challenges zullen onderdeel uitmaken van het nieuwe seizoen. Breng je deze tot een goed eind, dan kun je twee volledige kostuumvariaties vrijspelen.

George R. R. Martins The Ice Dragon wordt animatiefilm
  • 0
  • 0
George R. R. Martin, de schrijver van Het Lied van IJs en Vuur en schrijfhulp bij Elden Ring, heeft weeral een update die niet The Winds of Winter is. Een van zijn vroegste werken, The Ice Dragon, is momenteel onder ontwikkeling bij Warner Brothers als een animatiefilm.

Terwijl lezers ongeduldig wachten op The Winds of Winter (en dat al meer dan tien jaar lang), het voorlaatste boek in de boekenserie die verfilmd werd als Game of Thrones, kan het voor sommigen een troost zijn dat we wel constante updates over zijn andere werk krijgen. Zo kon iedereen dit jaar ook genieten van HBO's House of the Dragon, waarin een deel van Martins Vuur en Bloed werd verfilmd. Nu heeft Martin in een interview met Penguin Random House vrijgegeven dat zijn kortverhaal uit 1980 genaamd The Ice Dragon door Warner Brothers Animations in een animatiefilm...
Review: Call of Duty: Modern Warfare II (multiplayer)
  • 0
  • 1
Het heeft behoorlijk wat combat boots in de aarde gehad, maar eindelijk ben ik klaar om mijn kijk te geven op het aspect van Modern Warfare 2 waar de meeste sofastrijders de game voor kopen, de multiplayer. Na weken van verbroken verbindingen met de servers, het installeren van updates en uitgescholden te worden door twaalfjarigen met een piepstem heb ik eindelijk genoeg potjes achter de rug om te zeggen hoe Modern Warfare 2 speelt. Het antwoord is: vertrouwd.
Need For Speed Unbound-trailer toont Meetups en Side Bets
  • 1
  • 0
Electronic Arts en Criterion Games hebben vandaag een nieuwe en langere gameplaytrailer van Need for Speed Unbound uitgebracht. De trailer biedt de meest diepgaande analyse tot nu toe van de ronkende actie waar spelers naar kunnen uitkijken, waaronder een eerste indruk van Speed Race-evenementen, zoals Meetups en Side Bets.

In Need for Speed Unbound brengen Meetups de underground scene naar de speler toe. Hier kunnen ze namelijk andere straatcoureurs ontmoeten om hun stijl en wagens te laten zien en de gok te wagen met hun zuur verdiende geld. Elke Meetup biedt spelers de mogelijkheid om races te organiseren, geld te verdienen door te winnen en nieuwe gebieden van Lakeshore City te verkennen. Toeschouwers aan de zijlijn kunnen ook meedoen aan de race door Side Bets te plaatsen en alles op het spel te zetten voor hun favoriete coureur.

Need for Speed Unbound is gebouwd voor de nieuwe technologische generatie en draait voor het eerst in de serie op een resolutie van 4K aan zestig...
Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas set 3 verschijnt volgende maand
  • 0
  • 1
Bereid je voor op nieuw raceplezier, want op 7 december komen acht extra circuits naar Mario Kart 8 Deluxe met de betaalde DLC Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor de Nintendo Switch. Set 3 bevat onder meer de fleurige velden van DS Peach’ Paleistuin en het feestelijk versierde Dennenboomdorp uit Mario Kart Tour, met volop kerstsfeer tussen besneeuwde bergen en hoge dennenbomen. Daarnaast kunnen spelers genieten van de stadsomgevingen van Londen-Ronde en buitenaardse bochten maken op het 3DS Regenboogbaan-circuit, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Bekijk de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 3-trailer om alle circuits van set 3 te zien.

Set 3 bevat de Rotsbeker en de Maanbeker, met klassieke circuits uit de hele Mario Kart-serie, waaronder circuits die verschenen in delen voor de Wii- Game Boy Advance-, Nintendo DS- en Nintendo 3DS-systemen, en Mario Kart Tour. Elk circuit kan zowel lokaal als online gespeeld worden. De circuits zijn als...
De Familie Claus 3 vanaf 7 december op Netflix
  • 0
  • 0
Binnenkort kunnen we nog eens genieten van de acteerprestaties van Jan Decleir, want net zoals voorgaande jaren steelt hij de show als norse Kerstman. Zijn kleinzoon helpt hem bij het bedelen van de pakjes, al gaat dat niet altijd zonder slag of stoot. De Familie Claus 3 is vanaf 7 december te zien en onder andere Sien Eggers, Kürt Roegiers, Jandino Asporaat en Pommelien Thijs geven het beste van zichzelf. Kerstelfjes van dienst zijn opnieuw Stefaan Degand, Josje Huisman en Eva van der Gucht.

Tot grote schrik van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot...
Filmreview: Rosaline
  • 0
  • 0
In ons leven komen we af en toe, tot vaak, irritante mensen tegen. Soms lijkt het alsof de wereld uit niks anders dan mensen bestaat die er speciaal zijn om op onze zenuwen te werken. Domme mensen, onbeleefde mensen, arrogante mensen, ... Maar bij de meest hemeltergende soort hoort ongetwijfeld: de verliefde idioot. M/V/X, doet er niet toe. Ik heb het niet over mensen die 'houden van', neen, mensen die 'verliefd' zijn. Het prille begin. Wanneer die andere nog omgeven wordt door rozenblaadjes en confetti, wanneer er in heel het universum nog nooit zo een fantastische mens heeft rondgelopen, er speelt muziek bij elke blik. Ik ben er net zozeer schuldig aan als heel veel mensen, we zijn er bijna allemaal al eens geweest. Life hits different op je roze wolk. En geen enkele wolk zweeft hoger dan die allereerste.
Review: SIGNALIS
  • 1
  • 2
Halloween … Quasi een non-factor voor het merendeel van de blauwe bol die wij allen bewonen, maar desalniettemin garandeert deze festiviteit vaak een forse stijging van nieuwe spooky content! Soms kunnen we zelfs spreken over kersverse media, ongeacht het formaat, en net daarom is het ongelofelijk moeilijk om tijdens deze periode op te vallen. Wegens mijn laffe attitude op het gebied van speelbare entertainment realiseerde ik al snel dat het genre niet voor mij is weggelegd en toch sloegen de twee Duitse ontwikkelaars van rose-engine erin om mijn nieuwsgierigheid voldoende aan te wakkeren. Dit via de recente release van SIGNALIS, een sciencefictionscenario met een klassieke aanpak in een aantal opzichten. Wil je graag weten wat ik concreet gesproken met die laatste zin bedoel? Lees dan onmiddellijk de rest van deze recensie!
Team Ninja overweegt reboots voor Ninja Gaiden en Dead or Alive
  • 0
  • 0
De Japanse developers bij Team Ninja weten hoe ze zich bezig moeten houden, want na de Nioh-reeks schakelden ze meteen over naar Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, Wo Long: Fallen Dynasty en Rise of the Ronin. Allemaal relatief nieuwe titels, maar hoe zit het dan met hun oudere eigendommen? Dit onderwerp besprak de firma recent gedurende de Zuid-Koreaanse G-Star conferentie, een evenement waar men onder meer hun interne filosofie betreffende hun toekomstige plannen detailleerde.

Ruliweb schreef hierover een verslag, wat vervolgens werd vertaald door...
Broforce krijgt een allerlaatste, immense update in 2023
  • 0
  • 0
Devolver Digital werkt graag samen met het ontwikkelingsbedrijf Free Lives, want dit jaar onthulden de twee partijen niet alleen de excentrieke First-Person Shooter Anger Foot, maar ook de ludieke roguelite Stick it to the Stickman. Niet de eerste keer dat beide firma's een zakelijk akkoord sloten, want in 2015 combineerden ze parodieën en memes met keiharde actie door middel van Broforce! Net die titel is vandaag relevant, want in de nabije toekomst gaat men het spel alsnog een beetje verwennen. Via de onderstaande trailer en dit officieel bericht kondigde Devolver Digital namelijk Broforce Forever aan, welke men omschreef als de "laatste...
Pret met dinosaurussen in gratis DLC van Marsupilami: Hoobadventure
  • 1
  • 0
Ooit waren cartoony dieren behoorlijk trendy, wat niet alleen resulteerde in menig televisiereeksen, maar daarbovenop ook nog gelicenseerde videogames. Zo raakte Disney bijvoorbeeld in 1993 betrokken met een animatieserie van Marsupilami, wiens origines (als een personage uit stripverhalen) teruggaan tot 1952, hoewel we intussen kunnen zeggen dat het gevlekte wezentje zijn populairste dagen reeds ervaarde. Desalniettemin besloten uitgever Microids en de ontwikkelaars bij Ocellus Studio om circa november vorig jaar dit buideldiertje terug in de belangstelling te plaatsen met behulp van een tweedimensionale platformer, en die titel ontving sinds kort kersverse DLC!

Het thema van de downloadbare content in kwestie staat in het teken van de prehistorie, zoals je dat in de onderstaande trailer kunt zien, waardoor Marsupilami en zijn kompanen veel dinosaurussen zullen ontmoeten. Dit is een gratis update die reeds beschikbaar is voor alle relevante hardware en het bevat...
The Corridors of Power getoond in nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Toen de USSR uiteen viel, bleef er plots maar één super power over in de wereld. Nu kunnen wij als Europeanen een waslijst aan problemen gaan opnoemen waar de Verenigde Staten mee te kampen hebben, maar feit blijft dat ze nog steeds de rol aannemen (opeisen?) van ‘s werelds grote broer. Een disfunctionele grote broer die je om de zes kerstavonden eens over de vloer krijgt en waarvan je na twee uur weer precies weer waaróm hij niet vaker gevraagd wordt … maar een grote broer niettemin. The Corridors of Power neemt een kijk achter de schermen van Amerika precies in deze rol. In de Tweede Wereldoorlog was Amerika lang bereid om de evenementen gewoon te laten ontvouwen. Een isolationistische aanpak, er valt even veel vóór als tégen te zeggen. Nadien was er Korea, Vietnam, Ex-Joegoslavië, Iran, Irak, Rwanda, Somalië, Syrië, … Als men algemeen de vraag gaat stellen ‘hoe reageert de VS op internationale conflicten?’ dan is het antwoord meer dan eens ‘niet goed’.

In ‘Corridors’...
Podcast  BeyondGaming Podcast | Aflevering 8 | Wat wordt de beste game van 2022?
  • 8
  • 1
Zondag, tijd dus voor een nieuwe aflevering van onze podcast.

In deze podcast nemen onze hosts @Mrpoelie en @Mr_Po0L het gamenieuws van de voorbije week onder de loep en kijken ze welke releases er op stapel staan. Vergeet ook niet hieronder of op Discord je top 3 van allerbeste games ooit door te geven, dan worden deze binnenkort besproken in onze special.

De aflevering kan je hieronder terugvinden, alsook via ons YouTube kanaal (vergeet niet te abonneren :fingerguns:):


Leuke ideeën, tips of wil je zelf eens meedoen aan de podcast? Mail dan naar [email protected]
Vergeet ook geen beoordeling achter te laten op onze website.
Filmreview: The Black Phone
  • 0
  • 2
In Scott Derricksons thriller The Black Phone speelt Ethan Hawke 'The Grabber', een mislukte goochelaar die kinderen ontvoert. Zijn nieuwste slachtoffer Finney heeft één aas achter de hand: wanneer de zwarte telefoon in zijn kamer rinkelt, kan hij praten met The Grabbers eerdere slachtoffers, allen kinderen die met Finney willen samenwerken om ervoor te zorgen dat The Grabber nooit meer een kind kan ontvoeren.
Speelgoedreview: Peek-A-Zoo
  • 1
  • 2
De grootste uitdaging in de wereld? Ongetwijfeld een kind opvoeden. Ondanks alle liefdevolle en tedere momenten, zal elke ouder ook de momenten van frustratie kennen. Het eerste jaar waren dat voor ons de slaap- en eetgewoonten, maar nadien kwam het eigen willetje en wat ze noemen ‘de peuterpuberteit’. Hoewel dit een uitdagende periode kan zijn, is het ook de tijd dat je kind erg veel kennis opdoet en nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Het ideale moment dus om ze klaar te stomen voor de kleuterklas! Hoe beter dan spelen en leren combineren? Dit is ook wat SmartGames dacht. In hun reeks van educatief speelgoed, mocht ik zelf aan de slag met Peek-A-Zoo. Benieuwd of het de moeite zou zijn voor jouw peuter? Ontdek ik het in onderstaande review.
Bordspelreview: Het Verhaal van Koning Schaak
  • 0
  • 3
Ik heb mijn twee kinderen kunnen meesleuren in mijn uit de hand gelopen bordspelhobby. Ze vragen heel regelmatig om spelletjes te spelen en steeds meer kunnen we de serieuzere dingen op tafel zetten. Onlangs vroeg mijn zoon zelfs om te schaken, maar dat had ik nog nooit gedaan. Tot ik een advertentie zag van het bordspel Het Verhaal van Koning Schaak. Ik trok eens aan de arm van uitgever Megableu en niet veel later werd het pakketje aan de deur geleverd. Nu kon ik met mijn gezin deze hersenkraker spelen.
Finished  The Beyond Quiz | November
  • 2
  • 0

De enige echte Beyond Quiz!​

Elke maand zal er vanaf nu een beyond quiz georganiseerd worden. Elke keer 10 vragen verdeeld over 5 onderwerpen.
Je score wordt bijgehouden per maand om in een klassement te zetten dat elke maand vernieuwd wordt. Kroon jij je tot de
beste quizzer van BeyondGaming? Of gaat er iemand anders met de overwinning lopen deze maand?

Doe hier mee met de quiz!

Prijzen eindklassement december​

We kunnen ook meedelen dat we enkele hele leuke prijzen hebben voor de eind -en trimesterwinnaars. Deze worden uitgedeeld eind december na de laatste quiz van dit jaar. Zelfs als je nu maar pas begint mee te doen maak je nog altijd kans om iets te winnen. Laat je dus zeker niet tegenhouden om vanaf oktober nog volop mee te quizzen!

sponsorprijs-nov-quiz.jpg

Eerste plaats...​

Terug
Bovenaan