Sir. K

Eindredacteur
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur
Review: Wreckfest
 • 0
 • 1
Wie de front van BeyondGaming al even volgt, zal ongetwijfeld al verscheidene game-reviews de revue hebben zien passeren. Tot op heden stond onder geen enkele mijn nickname als auteur. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben al een tijdje uit het wereldje. Hoewel ik vroeger een verstokte gamer was, denk aan consoles zoals de NES, SEGA Master System II, PC gaming onder Windows 95 enzovoort, staat gamen sinds mijn twintiger jaren al een tijdje op een laag pitje. Met de komst van de PlayStation 5 begon het opnieuw te jeuken. Ik besliste op zoek te gaan naar een exemplaar en was één van de gelukkigen die er eentje kon bemachtigen. Hoewel ik doorgaans enkel films en series review, liet ik me toch overhalen om het deze keer te hebben over Wreckfest!
Nicolas Cage gaat op zoek naar zijn varken in Pig-trailer
 • 1
 • 0
In de film 'Pig' maken we kennis met Rob (Nicolas Cage), een truffeljager die, met uitzondering van zijn varken, een eenzaam bestaan leidt in de wildernis van Oregon. Op een dag wordt zijn varken echter ontvoerd en wordt Rob gedwongen terug te keren naar zijn vroegere verblijfplaats, waar hij geconfronteerd wordt met zijn verleden.

De release van deze wraakthriller, geregisseerd door Michael Sarnoski, is voorzien voor 16/07/2021. De zonet vrijgegeven trailer kunnen jullie hieronder bekijken!

Universal Pictures lanceert eerste trailer van Broadwayhit-verfilming Dear Evan Hansen
 • 0
 • 1
Vandaag lanceerde Universal Pictures de eerste trailer van Dear Evan Hansen. In deze filmadaptatie van de gelijknamige Tony-, Grammy- en Emmy-winnende musical zien we hoe Ben Platt opnieuw zijn rol als een angstige, geïsoleerde middelbare scholier speelt, die hunkert naar begrip en verbondenheid temidden van de chaos en de wreedheid van het social-media tijdperk. Op advies van zijn therapeut schrijf hij brieven aan zichzelf. Wanneer zijn klasgenoot, Connor Murphy, één van deze brieven aanneemt, in zijn zak stopt en vervolgens zelfmoord pleegt, gaan Connors ouders ervan uit dat het hun zoons laatste woorden zijn, die gericht zijn aan Evan. Evan speelt het spel mee, tot wanneer de leugens te groot worden om nog draaglijk te zijn.

Naast Ben Platt zien we in deze film, onder regie van Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower, Beauty and the Beast), bekende namen zoals Julianne Moore en Amy Adams. De release staat in ons land gepland op 22/09/2021...
Nieuw beeldmateriaal in The Tomorrow War Final trailer
 • 0
 • 0
In mei lanceerde Amazon reeds de officiële trailer van hun nieuwe scifi oorlogsfilm 'The Tomorrow War'. In afwachting van de finale release, die nog steeds gepland staat voor 02/07/2021, werd nu ook de zogenaamde 'Final trailer' vrijgegeven. Beiden kunnen jullie hieronder bekijken!

In deze futuristische prent zien we Chris Pratt in de rol van Dan Forester, een doorsnee leerkracht die een doodnormaal leven leidt. Op een dag komt hij in contact met een groep tijdreizigers die de onheilspellende boodschap brengen dat over dertig jaar de mensheid een oorlog zal verliezen tegen een buitenaardse invasie. De tijdreizigers hebben maar één missie: mensen rekruteren om de aliens te verslaan.


Sony geeft exclusieve featurette vrij van Snake Eyes: G.I. Joe Origins
 • 0
 • 0
Eerder gaf Sony reeds de officiële trailer vrij van Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Onlangs werd ook een featurette gelanceerd met extra beeldmateriaal. Zowel de trailer als de featurette kunnen jullie onderaan deze post bekijken. Voor degene die de eerdere post gemist hadden, nog een korte inhoud van de film:

In Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelt Henry Golding de rol van Snake Eyes, een volhardende eenzaat die wordt opgenomen in een eeuwenoude Japanse clan, de Arashikage. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de kunst van het ninja-strijden en geven ze hem iets waar hij al zo lang naar verlangt: een thuis. Maar wanneer geheimen uit zijn verleden worden onthuld, worden Snake Eyes' eer en loyaliteit op de proef gesteld - zelfs als dat betekent dat hij het vertrouwen verliest van zijn naasten.


Those Who Wish Me Dead binnenkort beschikbaar via digitale aankoop en VOD
 • 0
 • 0
Those Who Wish Me Dead vertelt het verhaal van Hannah Faber (Angelina Jolie) die werkt bij de speciale eenheid van de brandweer. Hannah kan het haarzelf niet vergeven dat ze drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Haar gedachten worden echter volledig overhoop gegooid wanneer ze op een dag een jonge tiener ontmoet, die op de vlucht is voor twee wraakzuchtige moordenaars. Nabij een groot nationaal bos biedt ze de jongen onderdak in haar uitkijktoren. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken om hun sporen uit te wissen, worden ze echter gedwongen tot overleven.

De film van de hand van Taylor Sheridan en gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Koryta is binnenkort beschikbaar:
 • 24/06/2021 - digitale aankoop via onder andere iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV
 • 08/07/2021 - Video On Demand via onder andere Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV
...
Megan Fox en Bruce Willis in Midnight in the Switchgrass-trailer
 • 0
 • 1
In Midnight in the Switchgrass volgen we twee FBI-agenten, gespeeld door Megan Fox en Bruce Willis, die samenwerken met een lokale agent om een seriemoordenaar te vatten die vrouwen ontvoert in Florida. Fox besluit undercover te gaan en ontmoet het personage van Machine Gun Kelly, vermoedelijk een medeplichtige van de moordenaar.

De film, geregisseerd door Randall Emmet, staat gepland voor eind juli dit jaar. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Nieuwe trailer voor Free Guy met Ryan Reynolds
 • 0
 • 0
Twentieth Century Studios heeft zopas een nieuwe trailer vrijgegeven voor Free Guy. In deze actiekomedie ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) een bijzondere bril. Deze bril toont een kaart van de stad waarin hij woont, het geld dat hij op zak heeft en een levensbalk. Het wordt al snel duidelijk dat Reynolds zich in een open-world videospel bevindt.

De film, onder leiding van Shawn Levy (Stranger Things, Arrival), zal vanaf 11/08/2021 verschijnen in de Belgische bioscopen.

Een blik achter de schermen in Ghostbusters: Afterlife-featurette
 • 0
 • 2
In Ghostbusters: Afterlife zien we een alleenstaande moeder en haar twee kinderen arriveren in een klein dorpje. Wanneer het dorpje geteisterd wordt door een aantal onverklaarbare aardbevingen, ontdekken ze een verbondenheid met de oorspronkelijke Ghostbusters en een geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten.

De officiële trailer werd vorig jaar reeds vrijgegeven, maar zonet heeft Sony Pictures Entertainment ook een nieuwe featurette gelanceerd waarin je ook de filmmakers aan het woord ziet. Voor de mensen die de eerste trailer zouden gemist hebben, kan je hieronder zowel de officiële trailer als de zonet vrijgegeven featurette bekijken!


Hilariteit en vriendschap in Ron's Gone Wrong-trailer
 • 0
 • 0
Twentieth Century Studios en Locksmith Animation brengen ons Ron's Gone Wrong. In dit verhaal ontmoeten we Barney, een sociaal-incapabele middelbare school student en Ron, een pratende 'digitaal verbonden' robot die zogezegd zijn 'out-of-the-box' beste vriend zou moeten zijn. Ron blijkt echter over een aantal hilarische storingen te beschikken, wat tot meer dan een paar capriolen leidt, maar ons ook leert over vriendschap en wat het betekent om mens te zijn.

De film wordt geregisseerd door Pixar-veteraan Jean-Philippe Vine (betrokken bij onder andere Cars 3 en The Good Dinosaur) en Sarah Smith (Arthur Crhistmas). De stemmen van Barney en Ron worden opgenomen door respectievelijk Jack Dylan Grazer (Luca) en Zach Galifianakis. De officiële bioscooprelease staat gepland voor oktober 2021. Veel plezier met de trailer!

Filmreview: Mortal Kombat
 • 4
 • 3
Aaah 1994, het lijkt alsof het gisteren was. Als zevenjarig broekventje kwam ik toen (uiteraard veel te vroeg) in aanraking met het eerste Mortal Kombat-spelletje op de Sega Mega Drive. Mijn ouders stonden er natuurlijk niet bij stil dat bloederige brutalities en fatalities niet meteen onder de noemer ‘geschikt voor alle leeftijden’ viel. Uuuuren heb ik versleten op dat spelletje. Ik voelde me dan ook terug het zevenjarige jongetje, toen ik hoorde dat Mortal Kombat een nieuwe verfilming kreeg. Enthousiast als een jonge puppy keek ik uit naar de officiële release. Ondertussen heb ik de film kunnen bekijken. Of mijn enthousiasme terecht was ontdek je in onderstaande review!
Jean-Claude Van Damme in actie in The Last Mercenary-trailer
 • 2
 • 4
In Netflix-film The Last Mercenary van David Charhon, met onze eigenste Jean-Claude Van Damme, moet een voormalige geheime agent terugkeren naar Frankrijk wanneer hij te horen krijgt dat zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. Zowel overheid als maffia komen in het spel, waardoor hij alles op alles moet zetten om zijn zoon te beschermen.

Voor ‘The Muscles from Brussels’ is het meteen het eerste project voor Netflix. Och geef toe, stiekem geniet je toch ook wel van wat ‘oldschool’ JC Van Damme-actie? De film is te streamen vanaf 30/07/2021. De officiële trailer kan je nu al bekijken!

Criminele cast in trailer van Steven Soderberghs nieuwe misdaadthriller No Sudden Move
 • 0
 • 0
Warner Bros. heeft de eerste officiële trailer van 'No Sudden Move' gelanceerd. In deze misdaadthriller wordt een groep criminelen ingehuurd om een eenvoudig document, althans zo lijkt het, te stelen. Wanneer het hele plan opgezet spel blijkt te zijn worden ze echter gedwongen om op zoek te gaan naar degene die hen heeft ingehuurd.

De film, onder regie van Steven Soderbergh, bevat heel wat bekende namen zoals Matt Damon, Brendan Fraser, John Hamm, Benicio Del Toro, Ray Liotta, Don Cheadle en Kieran Culkin. De HBO-max-prent zal vanaf 02/07/2021 te zien zijn op Streamz. Hieronder alvast een eerste blik in de trailer!

Inception-gevoel in Warner Bros. nieuwste scifi-thriller Reminiscence
 • 0
 • 2
Warner Bros. en regisseur Lisa Joy, o.a. gekend van de serie Westworld, brengen ons de eerste trailer van 'Reminiscence'. In deze scifi-thriller zien we Nicolas Bannister (Hugh Jackman), een eenzame veteraan in de nabije toekomst, die mensen elke herinnering die ze maar willen kan laten herbeleven. Zijn leven verandert echter wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw (Rebecca Ferguson) ontmoet. Zeker wanneer hij ontdekt dat in de herinneringen van één van zijn klanten de vrouw betrokken is in een reeks van gewelddadige misdaden. Bannister zal in het duistere verleden moeten graven om de volledige waarheid te achterhalen.

De film is bij ons te zien vanaf 18/08/2021 in de bioscoop. Geniet alvast van de eerste trailer!

IJslandse mysterie in Netflix nieuwste scifi-serie Katla
 • 3
 • 4
Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan 'Katla', geeft het ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs. De gevolgen hiervan had niemand kunnen voorzien. Zo luidt de korte inhoud van Netflix' nieuwste scifi-serie Katla.

Het eerste seizoen zal in totaal acht leveringen tellen en zal op Netflix te bekijken zijn vanaf 17/06/2021. Bekijk hieronder alvast de trailer:

Nieuwe trailer voor Disneyfilm Jungle Cruise
 • 0
 • 2
In deze film, geïnspireerd op de gelijknamige Disneyland-attractie, zien we hoe Dwayne Johnson en Emily Blunt in de jungle op zoek gaan naar een oude, mystieke boom met genezende krachten. Op hun zoektocht komen ze in aanraking met ontelbare gevaren en supernatuurlijke krachten.

De film, geregisseerd door Jaume Collet-Serra, zal vanaf 28/07/2021 in de bioscoop te zien zijn en vanaf 30/07/2021 verschijnen op Disney+, mits VIP-toegang. Of de film even spannend zal zijn als de attractie is uiteraard nog even afwachten.

Huiveringwekkende reis in M. Night Shyamalans eerste trailer van Old
 • 4
 • 0
Universal Pictures gaf zonet de eerste trailer vrij van Old. In deze psychologische thriller van de hand van M. Night Shyamalan volgen we een gezin dat tijdens een tropische vakantie ontdekt dat het strand waar ze zich op bevinden ervoor zorgt dat ze op mysterieuze wijze versneld verouderen. Opeens blijkt dat hun hele leven nog maar één enkele dag duurt.

Om te weten wat er zich echt afspeelt op het strand zullen we moeten wachten tot de bioscooprelease op 21/07/2021. In tussentijd kunnen we reeds een tikkeltje mysterie opsnuiven in onderstaande trailer:

Chris Pratt in actie in The Tomorrow War-trailer
 • 0
 • 0
In april lanceerde Amazon reeds een eerste teaser van hun nieuwe scifi oorlogsfilm 'The Tomorrow War'. In afwachting van de finale release, die nog steeds gepland staat voor 02/07/2021, werd nu ook de officiële trailer vrijgegeven.

In deze futuristische prent zien we Chris Pratt in de rol van Dan Forester, een doorsnee leerkracht die een doodnormaal leven leidt. Op een dag komt hij in contact met een groep tijdreizigers die de onheilspellende boodschap brengen dat over dertig jaar de mensheid een oorlog zal verliezen tegen een buitenaardse invasie. De tijdreizigers hebben maar één missie: mensen rekruteren om de aliens te verslaan.

Mij kan de trailer alvast bekoren! En geef toe, sinds Guardians of the Galaxy houden we stiekem toch allemaal een beetje van Chris Pratt?

Claustrofobische eerste trailer voor Escape Room 2: No Way Out
 • 0
 • 0
Sony kondigde via persbericht zonet de nieuwe trailer aan van Escape Room 2: No Way Out. In dit deel, opnieuw onder regie van Adam Robitel, worden zes mensen ongewild opgesloten in een nieuwe reeks escape rooms en ondervinden ze langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven. Ze bundelen hun krachten met twee van de oorspronkelijke overlevenden en ontdekken al snel dat ze het spel allemaal al eens eerder hebben gespeeld.

De release in België is voorzien op 11/08/2021. In afwachting kunnen jullie hieronder alvast de trailer bekijken!

Filmreview: Godzilla
 • 0
 • 2
Je moet haast onder een steen hebben geleefd om niet van ‘Godzilla’ te hebben gehoord. Het monster is sinds de jaren ’50 al ettelijke keren verfilmd geweest. Enerzijds als reboot van het originele verhaal, onder de naam Godzilla of Gojira, anderzijds in de vele spin-off ‘Godzilla vs’-versies. Dat ze niet allemaal even warm werden onthaald, hoeft geen verrassing te zijn. Zelf herinner ik me vooral de versie van 1998, al is dat helaas op een negatieve manier. Hoewel ik doorgaans nogal vergevingsgezind ben voor avontuur/scifi verhalen die toch een minimum entertainmentniveau halen, was dat voor deze film niet het geval. Ik was dan ook blij te horen dat er in 2014, deze keer onder regie van Gareth Edwards, een nieuwe reboot kwam. De film verscheen hetzelfde jaar nog op DVD en Blu-ray. Vanaf 26/05/2021 is nu ook de 4K UHD-versie te verkrijgen. Het ideale moment voor een rewatch! Wat ik ervan vond, kom je te weten in onderstaande review!
Bovenaan