BeyondGaming

Trust zet in op stilte met Trezo
  • 0
  • 0
Trust, de Nederlandse fabrikant van budgetvriendelijke randapparatuur, heeft vandaag een nieuwe combinatie draadloze muis en toetsenbord gelanceerd. Geen schreeuwerige RGB-verlichting of switches die bij elke toetsaanslag als een hamerslag klinken, de Trezo is ontworpen om de werkomgeving aangenaam te houden door stille toetsen en klikknoppen in beide apparaten te voorzien.

Trust is dermate zeker van hun stuk dat ze de combinatie door een externe organisatie heeft laten controleren conform de ISO 7779:2018 standaard, die beschrijft hoe men (door elektronica geproduceerd) lawaai dient te meten. Daarnaast probeert de fabrikant ook een duurzaam product te laveren, bestaande uit voor 85% gerecycleerd plastic en een lange batterijlevensduur.

Op kantoor lopen soms ook wat minder handige collega's rond, vroeg of laat stoot iemand een kop koffie of een blikje frisdrank om en daarom benadrukt Trust ook dat de toetsen morsbestendig (lees: lomperikenbestendig) zijn. Trust adverteert verder...
Zenimax Online Studios geeft ons inkijk in Firesong-DLC voor The Elder Scrolls Online
  • 0
  • 0
The Elder Scrolls Online, ook wel gekend als ESO, is nu bijna tien jaar oud maar nog steeds een enorm populaire MMORPG. Tijdens een livegesprek én speelsessie met Jeremy Sera, Lead Content Designer en Jason Barnes, Zone Lead, werd mij vorige week nogmaals duidelijk gemaakt dat de mensen van Zenimax Online Studios dan ook absoluut van geen ophouden willen weten. Vandaag brengen ze maar liefst de 36e content update voor het basisspel samen met een nieuwe DLC uit, luisterend naar de naam Firesong.

Firesong zal een nieuwe zone bevatten, genaamd Galen en Y'ffelon, en focust zich op de geschiedenis en de cultuur van Tamriel's druïden én hun relatie met de Bretons. Want jawel, Firesong wordt tevens de laatste toevoeging aan de verhaallijn Legacy of the Bretons. In de DLC moet je de inwoners van het eiland Galen beschermen tegen The Firesong Circle en het House Mornard behoeden voor de infiltraties van de Sea Elves. Je belangrijkste opdracht zal dan ook erin bestaan om uit te zoeken...
Review: No Man's Sky
  • 0
  • 5
No Man's Sky, een spel dat al de nodige aandacht gekregen heeft. Niet altijd positief, en na lange tijd nu ook verschenen voor Nintendo Switch. De laatste updates hebben van No Man's Sky een volwaardig spel gemaakt op andere platformen. Graag testte ik dan ook de versie voor Nintendo Switch uit. Een heel universum in de palm van je hand, ik was zeer benieuwd.
De kleren maken de man in Gungrave G.O.R.E.
  • 0
  • 1
Gungrave G.O.R.E., de stijlvolle third-person action shooter van de Zuid-Koreaanse studio IGGYMOB, krijgt een geheel nieuwe in-game skin genaamd Brandon Heat, die alle moves, vaardigheden en vormgeving van Grave verandert. Wat je moet doen om deze skin te verdienen? Simpel: het spel uitspelen op de hoogste moeilijkheidsgraad. Een fluitje van een cent, nietwaar?

Als de titulaire Gunslinger of Resurrection word je de badass anti-held van je dromen, een ultieme moordmachine die vijanden genadeloos afslacht. Dekking zoeken en terugtrekken is uitgesloten voor Grave, hij gaat altijd voluit, liefst dwars door zijn vijanden heen.

Brandon Heat was de menselijke vorm van Grave toen hij een van de top huurmoordenaars was voor de maffia organisatie Millenion. Vijftien jaar na zijn dood werd hij weer tot leven gewekt als Beyond the Grave (afgekort Grave) - met behulp van geavanceerde necroliseringstechnologie - en ging hij op weg om wraak te nemen op de man die hem vermoordde: zijn vroegere...
Koei Tecmo kondigt remaster van Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse aan
  • 0
  • 0
De onvergetelijke horror van een tijdloze klassieker keert terug nu Koei Tecmo heeft aangekondigd dat Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, een remaster van het klassieke Japanse horroravontuur op de Nintendo Wii, op 9 maart 2023 digitaal beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc..

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse is een angstaanjagend mysterie dat zich afspeelt op een afgelegen eiland in het zuiden van Japan. Een decennium nadat vijf jonge meisjes op mysterieuze wijze zijn verdwenen tijdens een festival op het eiland, blijven hun herinneringen aan de gebeurtenissen tijdens hun verdwijning vaag. Maar wanneer twee van de meisjes tien jaar na de eerste verdwijning dood worden aangetroffen, keren de overgebleven drie tieners terug naar het eiland - een spookachtige plek, bezeten door geesten en spoken - om het mysterie van de dood van hun vrienden op te lossen en tegelijkertijd de geheimen te ontrafelen van de...
Maak kennis met de nieuwe Leagues-modus van WRC Generations
  • 0
  • 0
Nacon en studio KT Racing presenteerden vandaag de Leagues-modus, een gloednieuwe competitieve mode in WRC Generations. De Leagues-mode is de voornaamste competitieve mode van WRC Generations. Hij is verdeeld in twee categorieën: solo en team. Spelers kunnen tegelijk in de klassementen van beide standen vorderen. In solo wordt de positie van een speler bepaald door de individueel verdiende punten, terwijl de positie van een team wordt bepaald door het totaal aantal punten van alle spelers in dat team.

De Leagues-mode wordt cross-platform gespeeld (uitgezonderd de Switch-versie, die los van de andere consoles werkt) en daagt spelers uit om de beste positie te halen in de volgende leagues:
  • Legend (top-league)
  • Champion
  • Professional
  • Rookie
  • Junior
  • Beginner (spelers zonder rang, of spelers die zijn gedegradeerd vanaf Junior 3)
Elke league is onderverdeeld in drie tiers. Elke tier is verdeeld in groepen spelers of teams die direct tegen elkaar strijden...
De Spooktaculaire Film Special
  • 0
  • 10
In deze tweede Halloween Special omarmen we het cliché. Er is geen betere avond om samen met vrienden of alleen voor een groot scherm te gaan zitten en je onder te dompelen in een enge film. De redactie gunt jullie met deze special een blikje in hun psyche en onthult naar welke enge film zij graag teruggrijpen rond Halloween.
Concertagenda: November 2022
  • 7
  • 6
November belooft een topmaand te worden voor liveoptredens. Het zal dus moeilijk worden om te kiezen waar naartoe te gaan. Wij hebben alvast een lijst samengesteld van concerten die ons in het oog sprongen. Vooral op 21 november zal het moeilijk kiezen zijn, want op die avond spelen er een heleboel toppers tegelijkertijd. Welke concerten gaan jullie meepikken in november?
Bordspelreview: BARPIG - The Great Festival
  • 0
  • 4
Bij het overlopen van de deelnemerslijst van het Spellenspektakel te Gent was het niet nodig om de groep te overtuigen om even te stoppen bij BARPIG. Na het origineel BARPIG The Adventure Party Game in 2017 en de standalone versie BARPIG After Hours in 2019, is BARPIG terug met een nieuwe Kickstarter voor BARPIG The Great Festival. Deze derde en laatste uitbreiding zorgt voor een bijkomende set karakterkaarten en nieuwe itemkaarten waardoor de herspeelbaarheid nog sterker toeneemt.
Filmreview: Close
  • 0
  • 4
Drie jaar na het succes van Girl, de debuutfilm van regisseur Lukas Dhont, brengt hij zijn tweede langspeelfilm Close uit. Dit ontroerend verhaal won de Grand Prix 2022 op het filmfestival van Cannes en kreeg een minutenlange staande ovatie. Close zal ook de openingsfilm zijn van het filmfestival van Gent op elf oktober en vanaf twee november is hij ook te bekijken in de bioscopen. Regisseur Dhont is een meester in het maken van puur menselijke verhalen; hij schreef dit script samen met Angelo Tijssens.
Podcast  BeyondGaming Podcast | Aflevering 5 | Wij hebben Modern Warfare 2 uitgebreid getest voor jullie
  • 0
  • 4
Voor de meeste onder ons staat er een verlengd weekend op het programma. Hoe dat verlengd weekend beter te starten dan met het luisteren van onze nieuwe podcast aflevering!

In deze podcast hebben onze hosts @Mrpoelie en @Mr_Po0L het uitgebreid over de release van de nieuwste Call of Duty telg, Modern Warfare 2. Daarnaast nemen zij het gamenieuws van de voorbije week onder de loep en kijken ze welke releases er op stapel staan.

De aflevering kan je hieronder terugvinden, alsook via ons YouTube kanaal (vergeet niet te abonneren :fingerguns:):



Leuke...
De Spooktaculaire Games Special
  • 0
  • 10
Net zoals de inwoners van Halloween Town kunnen ook wij niet om het griezeligste feestje van het jaar heen. Geen al te grote paniek, we zullen niet vervallen in zangstonden maar presenteren jullie met twee specials waarin leden van de redactie hun favoriete stukjes griezeligheid met jullie delen. Eerst aan de beurt zijn de games, want wie amuseert er zich nou niet met het wegmaaien van hordes zombies of met knikkende knietjes je verstoppen voor grote psychopaten met hakbijlen?
De filmreleases van november 2022
  • 0
  • 5
Spooktober mag dan wel gepasseerd zijn, er is alvast geen gebrek aan huiveringwekkende films! November is een vrij vlezige maand, waar voor ieder wel wat wils is, van blockbuster spektakel tot animatiefilms. Hieronder een overzicht!
Fotoverslag: The Vintage Caravan @ Ancienne Belgique
  • 2
  • 1
The Vintage Caravan is een rockband uit Ijsland en landde 23 oktober in Brussel om helemaal los te gaan in de AB club. Ze zijn een echte live band en dat merkte je tijdens het optreden ook. Het publiek was mee met elk nummer en er werd stevig gedanst en geheadbanged. Al zeven weken zijn ze in Europa aan het touren, maar ze hebben bijlange nog niet gedaan!
Bordspelreview: Bureau of Investigation: Investigations in Arkham & Elsewhere
  • 0
  • 3
Zij die mij al een beetje kennen, weten dat ik een zwak heb voor escape room-games (en boeken) en alles wat maar in de buurt komt van het genre. Toen ik Bureau of Investigation: Investigations in Arkham & Elsewhere zag liggen, was ik niet alleen buiten adem van de titel luidop te zeggen, maar was ik ook ergens verbaasd toen ik de slagzin op de doos zag: “An investigative game set in the Cthulhu Mythos and based on Sherlock Holmes Consulting Detective”. Wow, een shitload aan informatie. We vroegen de game aan bij Asmodee ter review, waarna het tijd was om het spelgezelschap te contacteren en de game onder handen te nemen. Even benieuwd naar het eindresultaat als ik was bij het zien van de game? Lees dan zeker verder (en anders lees je maar iets anders).
Nieuwe Sony-studio werkt samen met Naughty Dog
  • 0
  • 0
Het zou zomaar eens een fantastische game kunnen opleveren. Sony heeft een nieuwe studio opgericht die momenteel samenwerkt met Naughty Dog. Laatstgenoemde kennen we dankzij de Uncharted-reeks, en dus mogen we natuurlijk onmiddellijk op een kwalitatief hoogstaand spel hopen.

Het was niet via een officieel persbericht, maar wel via een stageplaats dat het bestaan van de in San Diego gesitueerde studio wereldkundig werd gemaakt. Er wordt momenteel dus in binoom met Naughty Dog ontwikkeld, maar wat er juist in aantocht is, weten we voorlopig niet.

Welk soort game hoop jij dat uit deze samenwerking verder vloeit?

naughty-dog-condemns-harassment-as-the-last-of-us-2-developers-face-death-threats-1593973637358.jpg
Bordspelreview: Friday the 13th
  • 0
  • 1
De dagen korten, het weer wordt guurder, en jawel … Halloween is in aantocht. Een tijd om lekker gezellig onder een knus dekentje in je luie zetel de warmte op te zoeken en te griezelen voor de televisie. Natuurlijk zijn er naast de vertrouwde kijkbuis nog andere manieren om het griezelfeest te eren. Voor velen misschien een iets minder voor de hand liggende: bordspellen! Het is in dat kader dat onderstaande bordspelreview zich bevindt. Deze keer is het de beurt aan een titel uit het Shuffle Go-kaartspellenaanbod van Cartamundi, namelijk Friday the 13th. Wat film betreft, alvast een ware klassieker in zijn genre. Of dat ook geldt voor het kaartspel, kom je te weten in onderstaande review!
Bordspelreview: Blasting Billy
  • 1
  • 2
Bordspelavonden worden bij ons vaak afgesloten met een luchtig spelletje. Afhankelijk van je medespelers is het dan vaak een spelletje a la Regenwormen of Sushi Go die op tafel komt. Om wat variatie in deze spellen te steken, zijn we altijd op zoek naar alternatieven en met Blasting Billy leken we zo’n opvolger te hebben gevonden. Of het ook daadwerkelijk een welgekomen aanvulling is, kom je te weten in deze review!
De online multiplayer van Dark Souls II is opnieuw speelbaar
  • 0
  • 0
Wegens gecompromitteerde veiligheid betreffende de online multiplayer, besloten FromSoftware en Bandai Namco om dit relevante component van alle drie Dark Souls-games tijdelijk offline te halen, ten minste op pc. Men beloofde dat echter dat dit gedeelte terug speelbaar zou zijn na de release van Elden Ring en dit proces zou bovendien stapsgewijs gebeuren, wat men na enkele maanden bewees toen men Dark Souls III's online-functies heractiveerde. Sinds kort is de volgende game echter aan de beurt, want de bedrijven onthulden (via Twitter) dat de pc-port van Dark Souls II: Scholar of the First Sin volledig werd hersteld. De oorspronkelijke versie van Dark Souls II...
Switch Online: fuif vanaf november met je vrienden via Mario Party 1 en 2
  • 0
  • 0
Koester jij je vriendschappen, of wil je deze echter teniet doen door iemands hard verdiende munten en sterren van ze te jatten? Die vraag zal vaak gesteld worden door eender wie interesse heeft in het spelen van de Mario Party-serie, een bordspel-achtige "party starter" waar je na elke ronde tegen elkaar moet wedijveren in één van de tientallen verschillende mini-games. Wegens de aard van deze reeks, duurde het niet lang alvorens deze belevenissen synoniem stonden met een beruchte reputatie en die gevoelens worden binnenkort weer aangewakkerd. Nintendo confirmeerde in het recente verleden dat (onder andere) de eerste Mario Party en diens vervolg op komst waren voor eigenaars van een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement, en intussen maakte men een concrete datum voor beide games bekend. De Nintendo 64-titels in kwestie zullen...
Terug
Bovenaan