Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Bridgerton krijgt vierde seizoen
 • 0
 • 0
Netflix en Shondaland hebben het vierde seizoen aangekondigd van Bridgerton. Het nieuwe seizoen van de succesvolle serie draait om het liefdesleven van Benedict Bridgerton, gespeeld door Luke Thompson. Houd je waaier paraat, want dit belooft weer een meeslepend seizoen te worden.

In het vierde seizoen wordt de focus verlegd naar de free-spirited tweede zoon, Benedict Bridgerton (Luke Thompson). Ondanks dat zowel zijn oudere als jongere broers inmiddels getrouwd zijn, is Benedict terughoudend in de liefde. Dat verandert echter wanneer hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder.

Afleveringen: 8
Opnames in: London, UK
Showrunner/uitvoerend producent: Jess Brownell
Uitvoerende producenten: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica, en Chris Van Dusen

Helldivers 2 krijgt 6 augustus grote update
 • 0
 • 0
Het verhaal van Helldivers 2 is nog lang niet uit. Via de PlayStation Blog werd namelijk bekendgemaakt dat de game van ontwikkelstudio Arrowhead Games een erg grote update zal krijgen. Vanaf 6 augustus is de update, genaamd Escalation of Freedom, te downloaden voor PlayStation 5 en pc. Onderstaande video geeft alvast een uitgebreide kijk op wat je mag verwachten.

Escalation of Freedom voegt heel wat nieuwe zaken toe, waaronder nieuwe vijanden, planeten, missies en meer. Ook de moeilijkheidsgraad krijgt een extra stap en gaat van negen naar tien mogelijkheden, waardoor de ervaren rotten hun kunsten kunnen bewijzen is de moeilijkste missies tot nu toe. Combat Rating 10 is meedogenloos, onvergefelijk en alleen voor de echte helden. Lukt het jouw team?

Uiteraard is een van de belangrijkere dingen een nieuwe vijand. En we krijgen er niet één, maar enkele! The...
Asmodee organiseert spelavonden in kattencafés op Internationale kattendag
 • 0
 • 0
Catlovers, spits je oren! Sinds 2002 staat 8 augustus vast met stip in je agenda aangeduid. Internationale Kattendag is dé dag bij uitstek om sociale media te overspoelen met beelden van onze miauwende schootgenoten en om onze zachte zielsverwanten te verwennen met nieuwe speeltjes. Dit jaar verwennen we echter niet alleen het populair gezelschapsdier, maar ook onszelf en wie ons (poes)lief is. Begin alvast te spinnen, want Asmodee, marktleider als uitgever en verdeler van gezelschapsspellen in België, heeft een mooi gamma gezelschapsspellen voor kattenliefhebbers. Het populaire partyspel ‘Exploding Kittens’ is daar uiteraard één van, maar ook het splinternieuwe ‘MLEM’ of de recente kaartspellen ‘Super Miauw’, ‘If It Fits’ en ‘Power Hungry Pets’ passen perfect in het thema.

En waar kan je die kattenspellen beter (leren) spelen dan in een kattencafé? Op Internationale Kattendag kunnen poezenliefhebbers en hun kattenvrienden terecht in maar...
Duik dieper in de gameplay van Unknown 9: Awakening
 • 0
 • 0
Duik dieper in Unknown 9: Awakenings gameplay, dankzij acht minuten video waarbij Christophe Rossignol, Creative Director bij Reflector Entertainment, commentaar geeft. Christophe bespreekt de verkenningstocht en de verschillende vechtstijlen, van de meest discrete tot de meest destructieve, waarbij gebruik wordt gemaakt van de stepping-mechanic, waarbij Haroona de controle over haar vijanden neemt en ze in tactische posities plaatst om voordeel te behalen in de strijd. De video laat ook een aantal locaties zien waar Haroona naartoe reist, zoals de Mauritaanse woestijn of de diepe jungle van India, en demonstreert een aantal vaardigheden uit het begin van de game die tijdens het spelen worden vrijgespeeld.

In Unknown 9: Awakening bestuur je Haroona, een jonge vrouw die een unieke verbinding heeft met de Fold, een mysterieuze dimensie die de onze overlapt. Ze leert de kracht ervan naar de wereld te kanaliseren en begint aan een reis over de hele wereld om deze kennis te beschermen...
Review: Gigantosaurus: Dino Sports
 • 0
 • 1
Kinderen zitten steeds meer voor een scherm en dat heeft uiteraard allerlei redenen. Ten eerste krijg je daarmee die soms vervelende ettertjes stil, maar ten tweede is er ook een steeds groter aanbod aan digitaal vermaak om de jongsten onder ons mee bezig te houden. Daar waar we vroeger al tevreden waren met wat knikkers en flippo's, moet het nu allemaal digitaal. Ook mijn twee kinderen weten wel hoe ze mijn oren van het lijf kunnen zagen om op de PlayStation 5 te mogen spelen en met hun leeftijd van tien en elf jaar willen ze nu wel eens wat anders dan een spel van Outright Games. Deze keer zat er dus weinig anders op dan zelf aan de slag te gaan met Gigantosaurus: Dino Sports.
Review: The Garfield Movie
 • 0
 • 3
Het is al een tijd geleden dat we een animatiefilm van Garfield in de cinemazalen konden zien, maar daar komt vanaf vandaag verandering in. In de film The Garfield Movie, geregisseerd door Mark Dindal, zien we de oranje kater weer aan het werk. Zelf heb ik weinig met de rosse haarbal, maar mijn zoon was zo enthousiast dat ik niet kon weigeren. Of ik daar nu spijt van heb, kom je te weten in onderstaande review.
Basketbal is vanaf nu beschikbaar als gratis update voor Nintendo Switch Sports
 • 0
 • 0
Vanaf vandaag kunnen spelers aan de slag met Basketbal in Nintendo Switch Sports. De sport wordt toegevoegd middels gratis update voor de game. Spelers kunnen Basketbal ervaren aan de hand van een aantal verschillende spelstanden:

2-tegen-2-wedstrijden
Bij 2 tegen 2 probeert het team dat de bal heeft, de bal in de basket te gooien. Het andere team moet dat juist proberen te voorkomen. Pass, dribbel en schiet met bewegingsbesturing in twee teams van twee. Als je de bal niet in je bezit hebt, moet je deze zien te verkrijgen door de bal uit handen van je tegenspeler te slaan, of je tegenstander te blokkeren tijdens een schot. Goed samenspel is essentieel! 2-tegen-2-wedstrijden zijn zowel lokaal als online speelbaar.

3-puntsuitdaging – De ideale training voor een enkele speler om driepunters te gooien. Gooi vijfentwintig ballen en probeer binnen de tijd zo vaak mogelijk te scoren!
3-puntswedstrijd – Een wedstrijd waarin maximaal vier spelers zoveel mogelijk...
Medical Mysteries krijgt tweede editie en neemt je mee naar Miami
 • 0
 • 0
Na het succes van het award winnende Medical Mysteries – New York Emergency Room, kunnen spelliefhebbers, zorgverleners, thuisdokters en fans van ziekenhuisseries hun hart ophalen. Identity Games introduceert eind september 2024 Medical Mysteries Miami Flatline, de nieuwe editie van het populaire spel. Dit spel introduceert niet alleen een andere locatie, maar ook andere patiënten met bijzondere symptomen. Het is opnieuw de taak aan spelers om een team van artsen te vormen en de juiste diagnose te stellen om er zo voor te zorgen dat de patiënt de nacht overleeft. Patiënt 3 en 4 behandel je tegelijk, wat de moeilijkheidsgraad verhoogt en het spel nog uitdagender maakt.

Met deze spannende nieuwe uitgave duik je als team in de medische wereld. In Medical Mysteries ben je samen met je medespelers verantwoordelijk voor een patiënt die binnenkomt in het ziekenhuis. Je moet...
WIN: duoticket voor Twisters-première op 13 juli
 • 2
 • 0
Veel mensen kunnen maar niet genoeg krijgen van rampenfilms en ook filmmakers weten dat. Het gevolg? Dat we ook dit jaar een nieuwe film in de cinemazalen vinden waar een ramp nooit veraf is. Zo verschijnt Twisters vanaf 17 juli in de Vlaamse filmzalen en wij mogen enkele duotickets weggeven voor de première op zaterdag 13 juli om 14:15 uur te Kinepolis Brussel. Een leuk extraatje: deze première wordt in 4DX vertoond.

Zoals gewoonlijk is deelnemen erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet mogen wij jou met een duoticket richting de première sturen. De wedstrijd loopt tot en met 9 juli. Doe alstublieft alleen mee als u zich op 13 juli in de namiddag naar Brussel kunt begeven. Woensdag 10 juli sturen we een privébericht, dat binnen de 24 uur beantwoord moet worden met de gevraagde gegevens.

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD...
WIN: duoticket voor Longlegs
 • 0
 • 0
Vanaf 10 juli is Longlegs in de bioscoop te bekijken en dankzij Belga Films mogen wij opnieuw enkele duotickets weggeven voor een vertoning naar keuze. Zoals gewoonlijk is deelnemen erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet mogen wij jou met een duoticket richting de bioscoop sturen. De wedstrijd loopt tot en met 10 juli. De tickets zijn geldig zolang de film in de bioscoop te bekijken is.

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis:
Kersvers FBI-agente Lee Harker krijgt een onopgelost dossier toegewezen. Seriemoordenaar Longlegs zaait al jaren terreur, maar het onderzoek zit muurvast. Haar zoektocht leidt naar een reeks mysterieuze aanwijzingen, rechtstreeks aan haar gericht. Overtuigd dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan, gaat Lee tot het uiterste om hem te stoppen...

Nieuwe Pokemon TCG-uitbreiding Stellar Crown aangekondigd
 • 0
 • 0
The Pokémon Company International heeft vandaag de volgende uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd: Scarlet & Violet—Stellar Crown. Deze uitbreiding zal vanaf 13 september 2024 bij deelnemende winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In Scarlet & Violet—Stellar Crown kunnen spelers zich onderdompelen in het verschijnsel Terastal, dat voor het eerst te zien was in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, met de introductie van Stellar Tera Pokémon ex in de Pokémon TCG. Elke Stellar Tera Pokémon ex heeft een speciale aanval van het type Stellar. De namen van deze aanvallen zijn gebaseerd op uiteenlopende edelstenen, waarvan het gebruik drie verschillende typen Energie kost. Daarnaast heeft de aankomende uitbreiding unieke illustraties met de schitterende kristallijne eigenschappen van de Stellar Tera Pokémon ex.

Spelers kunnen bovendien uitkijken naar ontmoetingen met Archaludon, Hydrapple en de Legendarische Pokémon Terapagos, voor het...
PlayStation Plus-games voor juli bekendgemaakt
 • 0
 • 1
De PlayStation Plus-games voor de maand juli zijn daarnet bekendgemaakt via de PlayStation Blog. Zo is nu bekend met welke games we vanaf 2 juli als onderdeel van het PlayStation Plus-lidmaatschap aan de slag kunnen. Borderlands 3, NHL 24 en Among Us vervoegen komende maand de PS Plus-bibliotheek en zijn te spelen op zowel de PlayStation 5 als de PlayStation 4.

Daarnaast nog even een herinnering om de games van deze maand te 'kopen'/downloaden, zijnde SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever en Streets of Rage 4. Deze zijn na 1 juli niet gratis meer te downloaden.
Disney Epic Mickey: Rebrushed heeft een releasedatum te pakken
 • 0
 • 2
Enkele maanden geleden werd Disney Epic Mickey: Rebrushed aangekondigd. De game die ooit een Wii-exclusive was, verschijnt komende herfst voor alle relevante platformen, zo heeft uitgever THQ Nordic aangekondigd middels onderstaande trailer. De trailer laat onder andere Warren Spector, Creative Director van de originele Disney Epic Mickey-game, aan het woord. Daarnaast worden nieuwe beelden getoond die al een kijkje geven van wat je kunt verwachten en natuurlijk vind je er ook de releasedatum in terug: 24 september.

Daarnaast werd ook een Collector's Edition aangekondigd. Voor 199,99 euro krijg je onder andere een 28 centimeter hoog beeldje van Mickey Mouse, evenals een sleutelhanger, een tinnen bordje, een steelbook en nog wat andere leuke extra's.

Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 26/2024
 • 0
 • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt af en toe met een speciaal nieuwsbericht op de proppen, waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Vang een Sceptile met de Mightiest Mark!
 • Sceptile verschijnt binnenkort bij zwarte Tera Raid-kristallen: van vrijdag 28 juni 2024 om 02:00 uur CET tot maandag 1 juli 2024 om 01:59 uur CET, en van vrijdag 5 juli 2024 om 02:00 uur CET tot maandag 8 juli 2024 om 01:59 uur CET.
 • Sceptile komt normaal gesproken niet voor in Paldea. De Sceptile die tijdens dit event verschijnt, heeft Dragon als Tera Type. Wees voorbereid: Deze Pokémon is een geduchte tegenstander en hij heeft de Mightiest Mark om dat te bewijzen! to prove it! Werk samen met je vrienden om deze machtige Tera Pokémon ten val te brengen!
 • Deze speciale Sceptile kan maar één keer per opgeslagen spel worden gevangen. Als je deze Sceptile eerder hebt gevangen tijdens een Tera Raid...
Farming Simulator 25 verkent Aziatische landbouw
 • 0
 • 2
Uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software overspoelt de velden met een heleboel nieuwe gameplay features, visuele upgrades, maps, machines en zelfs zoetwater voor het verbouwen van rijst; wat nog meer agriculturele variatie toevoegt aan deze kindvriendelijke serie. Farming Simulator 25 is vanaf 12 november verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Uitgebreide gameplay, gewassen, dieren en meer
Virtuele boeren kunnen hun agriculturele rijk beheren in een nieuw weelderig Oost-Aziatisch landschap gevuld met rijstvelden, een Noord-Amerikaanse omgeving met veel open ruimte of een Centraal-Europese locatie met groene velden tussen vijvers en rivieren.

Ze kunnen nu ook hun bedrijf alleen of in multiplayer opbouwen en twee soorten rijst, spinazie en andere nieuwe gewassen verbouwen, met keuze uit meer dan 20 soorten. Buffels en andere dieren zijn nu in de stallen te vinden, terwijl nieuwe productieketens en bouwwerken voor meer zakenmogelijkheden zorgen. Meer...
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom aangekondigd
 • 1
 • 0
Tijdens afgelopen Nintendo Direct is er een nieuwe The Legend of Zelda-game aangekondigd. En het mooie eraan? De game verschijnt nog dit jaar voor Nintendo Switch. Het is in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom aan Zelda en haar wijsheid om het koninkrijk Hyrule te redden in een gloednieuw verhaal. De inwoners van Hyrule zijn verzonken door vreemde scheuren die plotseling zijn verschenen. Een bekende krijger is één van de vermisten. Werk samen met de mysterieuze Tri en gebruik de kracht van Tri's staf' om echo's te maken – imitaties van dingen die je om je heen vindt. Je kunt deze echo’s vervolgens altijd inzetten hoe je maar wilt om puzzels op te lossen en vijanden te vellen. Gebruik echo's van waterblokken om hoger gelegen plekken te bereiken, maak bruggen van oude bedden, gooi stenen naar vijanden, of ontdek jouw eigen creatieve combinatie van echo's om de klus op jouw manier te klaren. Je kunt zelfs echo's van monsters maken, die dan met jou meevechten. Ga met Zelda op...
Morgen houdt Nintendo nieuwe Nintendo Direct
 • 0
 • 0
Kort bericht van algemeen nut voor Nintendo Switch-gamers. Morgen houdt Nintendo een nieuwe Nintendo Direct. Deze vindt plaats op 18 juni vanaf 16 uur en zal zo'n veertig minuten in beslag nemen. De Nintendo Direct zal focussen op Nintendo Switch-spellen die nog dit jaar zullen verschijnen. Net zoals afgelopen Nintendo Direct-uitzendingen zal deze presentatie geen informatie bevatten over de opvolger van Nintendo's console. De Nintendo Direct is te volgen via het YouTube-kanaal van Nintendo België of de Nintendo Direct-website.
Revolution 5 Pro: Nieuwe update voor shooter-spelers
 • 0
 • 0
De Revolution 5 Pro controller (lees onze review via deze link) verscheen afgelopen november en werd warm ontvangen door spelers van over de hele wereld. Dankzij zijn unieke design en features die spelers volop voordeel bieden, zijn er al duizenden exemplaren verkocht en werd dit het meest succesvolle accessoire dat NACON tot op heden heeft gelanceerd.

Om in te spelen op de behoeftes van FPS-spelers en de Revolution 5 Pro steeds verder te verbeteren, heeft NACON de aanpassingssoftware van de controller uitgebreid met een nieuwe gaming-optie: Shooter Pro Mode. Wanneer deze nieuwe feature is geactiveerd wordt de dead zone van de sticks compleet verwijderd, zodat spelers sneller en nauwkeuriger kunnen reageren om nog beter te presteren in het FPS-genre. Deze nieuwe optie wordt toegevoegd aan de features die de controller al heeft, en spelers volop voordeel bieden in games:
 • Sensitivity...
WIN: duoticket voor Superkrachten voor je hoofd
 • 4
 • 1
Vanaf 10 juli is Superkrachten voor je hoofd in de bioscoop te bekijken en dankzij WW Entertainment mogen wij opnieuw enkele duotickets weggeven voor een vertoning naar keuze. Zoals gewoonlijk is deelnemen erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet mogen wij jou met een duoticket richting de bioscoop sturen. De wedstrijd loopt tot en met 30 juni. De tickets zijn geldig tot 30 juli.

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis:
Lev is megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev’s dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij lastig kan lopen. Samen met zijn oma die alles durft gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic...
Op reis? Asmodee weet raad met bordspellen
 • 0
 • 0
Ik ga op reis en ik neem mee: een badpak, een tube zonnecrème, een paar wandelschoenen, een tandenborstel en… minstens één gezelschapsspel, zo blijkt. Eén op vijf Belgen duwt de reiskoffer pas dicht eens er een gezelschapsspel in (gepropt) zit. Dat blijkt uit een onderzoek van Asmodee België, marktleider als uitgever en verdeler van gezelschapsspellen. Acht op tien Belgen (77%) neemt wel eens één of meerdere gezelschapsspellen mee op reis, bij gezinnen met kinderen is dat zelfs negen op tien (89%). In eerste instantie nemen ze het mee voor het geval het slecht weer zou zijn (61%), gevolgd door de overtuiging dat samen gezelschapsspellen spelen “pure quality time” is (52%). Bert De Smet, directeur van Asmodee België, is de eerste om dat laatste te beamen: “Op vakantie maken mensen de tijd om samen te spelen en te ontspannen”. Ook onderweg naar de vakantiebestemming, blijken gezelschapsspellen het perfecte vertier: op voorwaarde wel dat de...
Terug
Bovenaan