Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Nieuwe Grand Theft Auto wordt dinsdag onthuld
 • 0
 • 3
Veel woorden ga ik er niet aan vuilmaken, maar Rockstar Games heeft laten weten dat we volgende week dinsdag, 5 december om precies te zijn, de eerste trailer van de nieuwe Grand Theft Auto mogen verwachten. De trailer wordt om 15 uur gepubliceerd. Voorts is er nog geen nieuws bekendgemaakt, dus hopelijk wordt dinsdag dé dag. Zo, dit was het dan. Fijn weekend!
Destiny 2 lanceert vandaag nieuwe Warlord’s Ruin dungeon
 • 0
 • 0
Bungie lanceert vandaag Warlord’s Ruin, de tweede dungeon in het jaar van Destiny 2: Lightfall. Spelers proberen in de dungeon een verborgen fort van de vijand binnen te dringen om botten van een Ahamkara veilig te stellen, een wensvervullende draak die schijnbaar is uitgestorven. Alle bezitters van de Lightfall + Annual Pass krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon. Overige spelers kunnen aan de slag met Warlord’s Ruin bij aankoop van de Lightfall Dungeon Key.

De Warlord’s Ruin dungeon
Degenen die moedig genoeg zijn om de uitdaging aan te gaan, maken kans op een nieuwe armor-set en de nieuwe Exotic Void sidearm genaamd Buried Bloodline. Spelers die de Warlord's Ruin dungeon voltooien vóór 3 juni 2024 om 17:59 lokale tijd, krijgen de mogelijkheid om verschillende Bungie Rewards aan te schaffen via de Bungie Store. De Bungie Rewards bevatten onder andere een...
Review: Jumanji: Wild Adventures
 • 0
 • 0
Het Jumanji-verhaal begon in 1995 met een film waarin onder andere Robin Williams de hoofdrol speelde als Alan Parrish. Nadien bleef het jarenlang stil, tot we zo'n zes jaar geleden een tweede film kregen, waarin onder andere Dwayne Johnson en Jack Black hun kunnen toonden. Twee jaar later volgde dan het vervolg daarop, met dezelfde hoofdrolspelers, maar rond videogames bleef het behoorlijk stil. Tot nu dan, want sinds kort is Jumanji: Wild Adventures van uitgever Outright Games beschikbaar. Mijn kinderen en ik gingen er in co-op mee aan de slag en het oordeel lees je hieronder.
Special: in gesprek met G2A.com
 • 1
 • 7
G2A.com kent zo goed als iedereen wel. Is het niet omdat ze gamecodes kopen via de website, dan is het wel omdat het bedrijf in het verleden al een paar keer kritiek te slikken kreeg. Normaal zou ik afgelopen gamescom in gesprek gaan met het team van G2A.com, maar een drukke agenda stak daar een stokje voor. Gelukkig konden beide partijen zich vrijmaken om een online meeting te houden, vergezeld door het Belgische PR-bureau.
Lanceringstrailer voor Batman: Arkham Trilogy op Nintendo Switch gedropt
 • 0
 • 2
Warner Bros. Games en DC hebben de officiële gameplay-lanceringstrailer onthuld voor Batman: Arkham Trilogy, de aankomende compilatie van de bekroonde videogames van Rocksteady Studios die Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight samenbrengt in één iconisch pakket, dat op 1 december 2023 voor het eerst naar Nintendo Switch komt.

De trailer bevat gameplayhoogtepunten van de drie veelgeprezen titels op het Nintendo-platform, samen met een eerste blik op het nieuwe Batman-personageskin geïnspireerd op de hitfilm The Batman van Warner Bros Pictures, dat bij de lancering (1 december) exclusief verkrijgbaar is in Batman: Arkham Knight op Nintendo Switch en vanaf 15 december in Batman: Arkham Knight op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Batman: Arkham Trilogy, ontwikkeld voor Nintendo Switch door Turn Me Up Games, bevat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight en bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare content (DLC) van alle drie de...
Destiny 2 lanceert Season of the Wish
 • 0
 • 0
Bungie lanceert vandaag Season of the Wish. Dit is het laatste seizoen in Destiny 2 voor de release van The Final Shape. Dit seizoen borduurt voort op het verhaal van het afgelopen jaar waarin een verborgen Ahamakra-ei werd ontdekt. Deze wordt nu gebruikt om te onderhandelen met de wensdraak genaamd Riven. Koningin Mara Sov hoopt dit in haar voordeel te gebruiken om een pad te creëren naar de Traveler om de Witness te confronteren. Dit seizoen brengt wekelijkse spannende verhaalmissies, een gloednieuwe dungeon, een nieuwe activiteit genaamd Riven's Lair, de introductie van Bungie's nieuwe Fireteam Finder-functie, de terugkeer van de Citadel-map in de Crucible en meer.

Fireteam Finder
Vanaf 30 november zet Bungie de eerste stap in de bètatest van de langverwachte Fireteam Finder-functie. Zodra de functie volledig is uitgerold, kunnen spelers eenvoudig andere Guardians vinden om groepsactiviteiten mee te spelen. Deze activiteiten omvatten onder anderen raids, dungeons...
WIN: Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections
 • 2
 • 2
Het actievolle Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections is sinds 16 november beschikbaar en dankzij de uitgever mogen wij enkele spellen weggeven voor Nintendo Switch en PlayStation 5. Deelnemen aan onze wedstrijd is zoals gewoonlijk erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vragen en wie weet mogen wij je binnenkort trakteren op Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections. De wedstrijd loopt tot en met 10 december. Succes!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections heeft het grootste roster in een NARUTO-game met meer dan 130 personages, waaronder nieuwe toevoegingen zoals Ashura en Indra Otsutsuki, en de BORUTO-personages Boruto (Karma), Kawaki en Jigen. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime, samen met...
Destiny 2: The Final Shape paar maanden uitgesteld
 • 0
 • 0
Wie reikhalzend uitkijkt naar de release van Destiny 2: The Final Shape, zal helaas enkele maanden langer geduld moeten uitoefenen. Bungie heeft namelijk via een blogpost bekendgemaakt dat de release is uitgesteld. In plaats van 27 februari zal je nu pas vanaf 4 juni met het laatste hoofdstuk van Destiny 2 aan de slag kunnen gaan. Via een blogpost geeft de ontwikkelstudio meer uitleg.

Het uitstellen van de release is nodig om een nog grotere en gedurfdere visie mogelijk te maken. Tevens is er nieuwe content in ontwikkeling, waaronder Destiny 2: Into the Light, een twee maanden durende contentupdate voor alle spelers. Deze contentupdate gaat van start in april 2024.

Apex Legends onthult spectaculair slot van 'Kill Code'-miniserie
 • 0
 • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het spannende slot van de Apex Legends-miniserie 'Kill Code' uitgebracht. Vorige week konden spelers in Kill Code: A Life for a Life al zien hoe Loba tot het besef kwam dat ze haar verleden onder ogen moest komen en het op moest nemen tegen het meesterbrein Duardo Silva. Met het slot, getiteld 'Kill Code: Part 4', heeft het verhaal van Apex Legends zijn laatste grote mijlpaal bereikt en de toekomst van sommige Legends onzekerder gemaakt dan ooit tevoren. Het achtergrondverhaal van Apex Legends blijft zich uitbreiden en ontwikkelen in cinematische trailer, in-game-dialogen, strips en nog veel meer.

In Kill Code: Part 1, Kill Code: Part 2 en Kill Code...
Ontdek de meest ambitieuze trailer van Gangs of Sherwood
 • 0
 • 0
In deze ambitieuze nieuwe trailer van Gangs of Sherwood, waarin live-action-beelden worden afgewisseld met gameplay-beelden, laat de minstreel Alan-A-Dale je via zijn lied kennismaken met het verhaal en de helden van Gangs of Sherwood. Andrea Di Stefano, Game Director bij Appeal Studios en Maxime Prevosteau, Product Manager bij Nacon, hadden dit te zeggen over Alan-A-Dale en de nieuwste Gangs of Sherwood-trailer.

Wie is Alan-A-Dale en welke rol speelt hij in de legende?
Andrea Di Stefano: “Hoewel hij niet zo bekend is als andere helden, zoals Friar Tuck of Little John, is dit personage in de legende een belangrijk lid van Robin Hoods Merry Men. In de game speelt hij een belangrijke rol als verteller die elk nieuw avontuur introduceert met een grappige poppenshow. Hij spreekt zich regelmatig uit tegen de tirannie van de Sheriff van Nottingham.”

Wat vormde de inspiratie voor deze trailer?
Maxime Prevosteau: “We wilden eer betonen aan dit weinig...
Vier de lancering van ‘The Echollector’-update met een proefversie van Immortals of Aveum
 • 0
 • 0
Electronic Arts en Ascendant Studios hebben ‘The Echollector’-update (1.0.6.0) voor Immortals of Aveum uitgebracht. Om dit te vieren, is er nu een gratis proefversie beschikbaar voor zowel PlayStation 5 als Xbox Series X|S en een pc-demo voor Steam. Aangezien dit de grootste update is tot op heden, is de game nu tijdelijk met 50% korting verkrijgbaar voor alle platformen. Dit is het moment voor spelers om zich in de wereld van Aveum te storten.

‘The Echollector’-update bevat niet alleen gloednieuwe endgame-content, maar ook een overvloed aan prestatieverbeteringen, quality-of-life-wijzigingen en gamemodi zoals het langverwachte New Game+ en de uitdagende Grand Magnus Difficulty. Spelers kunnen uitkijken naar zowel een nieuw voortgangspad met vier zogeheten Shatterfanes als een gloednieuwe boss fight.

Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in Immortals of Aveum kunnen verwachten:
 • Endgame-content – De...
Pokémon Scarlet & Violet—Paldean Fates komt er in januari aan
 • 0
 • 0
The Pokémon Company International heeft een nieuwe speciale uitbreiding voor de succesvolle Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd: Scarlet & Violet—Paldean Fates. Deze uitbreiding zal vanaf 26 januari 2024 verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Geïnspireerd op de populaire uitbreidingen Hidden Fates en Shining Fates markeert Scarlet & Violet—Paldean Fates de terugkeer van Shiny Pokémon naar de Pokémon TCG met Pokémon uit de regio Paldea. Trainers kunnen meer dan 130 Shiny Pokémon verzamelen en tijdens gevechten inzetten, waaronder Shiny Pikachu, Shiny Ceruledge, Shiny Tinkaton, Shiny Dondozo en Shiny Tatsugiri, om er maar een paar te noemen. Daarnaast introduceert de uitbreiding Shiny Tera Pokémon ex – Charizard...
Toon je rijkunsten in Dreamworks All-Star Kart Racing
 • 0
 • 1
Stap in een hilarisch avontuur met DreamWorks All-Star Kart Racing, de - volgens de uitgever - ultieme kartracegame die je meeneemt op een waanzinnige rit waarin je met jouw favoriete DreamWorks-personages de strijd aangaat in razendsnelle karts op spectaculaire circuits. Dreamworks All-Star Kart Racing is nu beschikbaar voor alle relevante platformen. Daarnaast is de game fysiek beschikbaar voor Nintendo Switch en beide PlayStation-consoles.

Verwacht personages zoals Shrek, Po, Tigress (Tijger), Puss in Boots (De Gelaarsde Kat), Hiccup, Astrid, Boss Baby en andere topfavorieten! Race op populaire circuits van DreamWorks: Shrek's Swamp, New York City Zoo uit Madagascar, Isle of Berk en meer! Neem het in je eentje op tegen bots, vergelijk je skills met andere racers online of speel gezellig thuis op de bank met maximaal vier spelers!

Bordspelreview: Waterfall Park
 • 1
 • 2
Enkele weken geleden bracht Repos Production (een Belgische uitgever onder de vleugels van Asmodee) Waterfall Park uit. Als pretparkfan kon ik dit uiteraard niet links laten liggen. Een zonneklopper ben ik minder, maar toch trok ik meermaals naar het paradijselijke eiland om dat eiland te herschapen tot een megagroot pretpark. Hierin bouwt iedereen mee aan het attractiepark, maar is iedereen eigenaar van z'n eigen attracties. Al is de concurrentie hard. Ik vertel er graag meer over in onderstaande review.
Ontdek de trailer en poster van Het leven van een loser: Kerst, geen paniek!
 • 0
 • 1
Maak je klaar voor de meest sukkelige Kerstmis ooit! Vandaag heeft Disney+ de trailer en key art onthuld voor Het leven van een loser: Kerst, geen paniek!, de nieuwste animatiefilm gebaseerd op Jeff Kinney's ongeloofllijk succesvolle boekenserie. Het originele avontuur, een hilarisch en hartverwarmend kerstverhaal rond ieders favoriete pechvogel uit de middelbare school, gaat op 8 december 2023 exclusief op Disney+ in première.

De winterfeestdagen blijken dit jaar bijzonder stressvol te zijn voor Bram Botermans. Nadat hij per ongeluk een sneeuwploeg heeft beschadigd terwijl hij een sneeuwman maakte met zijn beste vriend Theo, vreest Greg dat hij de nieuwe spelconsole waar hij al zo lang naar uitkijkt niet zal krijgen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, trekt er een sneeuwstorm over waardoor de hele familie dagenlang in huis ingesneeuwd zit, inclusief zijn chagrijnige oudere broer Rick en irritante jongere broer Max.

Geregisseerd door Luke Cormican ("Teen Titans Go!") en...
Asmodee weet raad met je kerstcadeautjes!
 • 0
 • 0
De kerstperiode is voor drie op vier Belgen het moment bij uitstek om een gezelschapsspel boven te halen. Bij een ruime helft (58%) komt er deze kerst zelfs met zekerheid eentje op tafel. Dat blijkt uit een onderzoek van Asmodee, marktleider in België als verdeler en uitgever van gezelschapsspellen. Niet alleen op tafel, maar ook onder de kerstboom zullen er heel wat gezelschapsspellen liggen dit eindejaar. Maar liefst zeven op tien Belgen wil er graag minstens één cadeau krijgen, en dan bij voorkeur een familie- of een bordspel. Bij de -34-jarigen loopt dit zelfs op tot 86%. Deze hoge cijfers verrassen Bert De Smet, directeur van Asmodee België, niet: “Met één spel geef je oneindig veel ontspanningsmomenten én quality time met vrienden en familie cadeau”. Krijg jij er ook graag cadeau? Dan is er goed nieuws, want zes op tien Belgen overweegt om er één onder de kerstboom te leggen. Met wat geluk scoor jij dit eindejaar de nieuwste...
Videoreview: Call of Duty: Modern Warfare III
 • 0
 • 4
Onze geschreven review volgt later vandaag, maar laten we vandaag aftrappen met de videoreview van Call of Duty: Modern Warfare III. De Call of Duty-franchise bestaat ondertussen al twintig jaar, dus zou je denken dat er alles op alles werd gezegd voor een feestelijke lancering. Dat bleek echter ijdele hoop, zo leren de diverse reviews ons. Ook onze videoreviewer Mr_P0ol was niet echt onder de indruk. Hij legt je uit waarom in onderstaande review.

Illumination presenteert Vogelvlucht
 • 0
 • 1
Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen - tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen - graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica.

Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar - en zichzelf - dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Vogelvlucht is een film van Illumination, die we voornamelijk kennen van de...
Destiny 2 onthult teaser-trailer van Season of the Wish
 • 0
 • 0
Bungie heeft vandaag de teaser-trailer onthuld voor Season of the Wish, het aankomende seizoen van Destiny 2. Spelers hebben vorige week de laatste in-game-puzzel van de Imbaru Engine opgelost, een reeks tests gemaakt door The Witch Queen Savathûn. Hierdoor werd het verborgen ei van de Ahamkara Wish Dragon Riven ontdekt. Tijdens Season of the Wish keren spelers terug naar The Dreaming City om nieuwe activiteiten, gear en geheimen te ontdekken. Het seizoen begint op 28 november.

Season of the Wish is het laatste seizoen vóór de lancering van Destiny 2: The Final Shape op 27 februari 2024. Daarna volgen gloednieuwe Episodes. In The Final Shape nemen Guardians het op tegen The Witness voor een epische conclusie van de Light and Darkness-saga.

Review: Transformers: EarthSpark - Expedition
 • 0
 • 2
Transformers is een ontzettend populaire franchise. Niet enkel volwassenen zijn dol op de voertuigen die kunnen transformeren in vechtende robots. Ook kinderen staan in de rij aan te schuiven voor al dat metalen geweld. De winkelrekken staan vol met Transformers-speelgoed en ook digitaal kunnen ze hun hartje ophalen. Outright Games, uitgever van spellen gericht op kinderen, bracht vorige maand Transformers: EarthsSpark - Expedition uit. Een spel voor de Sint of onder de kerstboom? Je komt het hier te weten.
Terug
Bovenaan