Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Fall of Avalon, het derde hoofdstuk van Ravenswatch, nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Helden van Ravenswatch, er wacht jullie een nieuw hoofdstuk. De wezens van Nightmare zijn de verloren stad Avalon binnengevallen en alleen jullie kunnen het laatste bolwerk van Reverie nog redden. Begin in je eentje of met een team aan je missie om de stad te heroveren, en ontdek een heel nieuwe regio vol geheimen en nieuwe monsters om te overwinnen. Tot op heden hebben meer dan 450.000 spelers gehoor gegeven aan de oproep van de Ravenswatch om de Dark Hills en Storm Island van het kwaad te ontdoen. En nu heeft Reverie jullie hulp nodig!

Ooit was Avalon een lichtend baken, geliefd bij de inwoners van Reverie. Maar na de aanvallen van de Nightmare is daar weinig meer van over. Het kwaad heeft wortel geschoten in Reverie, het zoveelste land dat door de Nightmare besmet is.

In de straten van de stad wordt je belaagd door nieuwe soorten vijanden, waaronder heksen, wolven, ridders en gargoyles. Ga op zoek naar Morgan, de enige overlevende van de verlaten stad, om de kwade kwelling te...
Bungie onthult nieuwe trailer voor Destiny 2: The Final Shape
  • 0
  • 0
Bungie heeft een nieuwe trailer voor Destiny 2: The Final Shape onthuld. De trailer toont meer van de Pale Heart, de nieuwe bestemming binnenin de Traveler. Deze nieuwe mysterieuze wereld begint als een paradijs vol licht, maar verandert langzaam in een verontrustend land van duisternis. Hier beginnen spelers aan de gevaarlijke reis om het op te nemen tegen de Witness, die van plan is om The Final Shape uit te voeren.

Destiny 2: The Final Shape lanceert op 4 juni 2024 en bereikt daarmee het hoogtepunt van de Light en Darkness-saga. Alle spelers die The Final Shape hebben gepre-orderd, spelen automatisch verschillende beloningen vrij. Waaronder het nieuwe Exotic-ship met Pyramid-thema, een Exotic-ghost en twee pre-order-emblemen.

Videoreview: Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
  • 0
  • 1
Fans van JRPG's kunnen weer in hun handen wrijven, want vanaf vandaag kunnen we allemaal aan de slag met Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Deze game is een spirituele opvolger van de klassieke Suikoden-games uit de jaren '90. Yoshitaka Murayama, de legendarische ontwikkelaar van de originele Suikoden-games, is ons spijtig genoeg in februari dit jaar nog maar ontvallen. Maar gelukkig blijft de man zijn legende nu nog een stuk verder leven met deze game. Mrpoelie ging er voor ons uitgebreid mee aan de slag en stelt jullie onderstaande videoreview voor.

Lucky Duck Games overgekocht door Goliath
  • 0
  • 0
Niet enkel binnen de videogamesindustrie zijn er uitgevers op zoek naar nieuwe aanwinsten. Ook binnen de bordspelwereld gebeuren overnames geregeld. Ook nu is het weer van dat, want het Nederlandse Goliath Games maakte bekend dat het Lucky Duck Games heeft overgenomen. Goliath is bekend van spellen zoals Rummikub, Rollit en Shit Happens, terwijl het in 2016 opgestarte Lucky Duck Games kleppers zoals Chronicles of Crime, Destinies en Divinus in huis heeft. Deze werden allemaal in het leven geroepen middels Kickstarter. Daarnaast fungeert de uitgever ondertussen ook als uitgever voor andere spellen, waarbij lokalisatie een belagrijke rol speelt.

Goliath ging over tot de aankoop omdat Lucky Duck Games een pak titels in huis heeft die de doelgroep van Goliath momenteel niet bereikt. Daarnaast moest er eens een frisse wind doorheen de spellencollectie van Goliath waaien. Wel blijft Lucky Duck Games volledig autonoom werken. Eerder dit jaar verkreeg Goliath ook een exclusieve licentie...
Techreview: Corsair K55 CORE RGB Gaming Keyboard
  • 0
  • 2
De kerstkalkoen is ondertussen al een aantal maanden verteerd, maar de kerstsfeer zit er soms toch nog in. Gelukkig niet dankzij het gekweel van Mariah Carey of de miljoenmiljardste vertoning van Home Alone, maar wel door wat sfeervolle verlichting. Eerlijk gezegd moet ik het niet hebben van heel dat RGB-gebeuren bij muizen, headsets en toetsenborden, al zal ik daarvoor een review niet laten staan. Hoewel ik niet veel avonturen beleefde met dit toetsenbord, deel ik wel graag mijn ervaring ermee.
Duik in een andere wereld met de trailer van Endless Ocean Luminous
  • 0
  • 0
Duik diep in een uitgestrekte onderwaterwereld vol leven, schatten en mysterie wanneer Endless Ocean Luminous op donderdag 2 mei 2024 verschijnt voor de Nintendo Switch. In de nooit eerder verkende Verborgen Zee kunnen spelers meer dan 500 bekende zeewezens ontdekken rond ondiepe koraalriffen, steile rotspartijen en ijzige gebieden, waarvan het uiterlijk met de tijd van de in-game dagen mee verandert. Ontrafel de mysteriën van de Verborgen Zee door te speuren naar begraven relikwieën, opmerkelijke omgevingen en bijzondere wezens. Spelers kunnen onderwater zelfs vrienden maken: nodig een mantarog uit om met je mee te zwemmen, of laat een kreeft meeliften op je tank.

Met zijn soundscapes en serene beelden, biedt Endless Ocean Luminous ontspannende gameplay en sensorische ervaringen met een open einde. Leden van Nintendo Switch Online kunnen ook samen met andere spelers onder water duiken. Begroet mededuikers met vriendelijke gebaren, duik samen steeds dieper en deel je ontdekkingen...
Lanceringstrailer én short film voor Tales of Kenzera: ZAU
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Surgent Studios hebben vandaag de lanceringstrailer onthuld voor Tales of Kenzera: ZAU. De aankomende single player action-adventure platformer is vanaf 23 april verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc tegen een adviesprijs van € 19,99.

Tevens heeft de oprichter van Surgent Studios en de voor een BAFTA-genomineerde acteur Abubakar Salim een uiterst persoonlijke en emotionele short film getiteld "My Shoes, Your Feet" uitgebracht. Hierin legt Abubakar uit waarom hij Tales of Kenzera: ZAU gecreëerd heeft en wat hij ermee wil bereiken. De short film is geproduceerd in samenwerking met Ridley Scott Creative Group.

Tales of Kenzera: ZAU is geïnspireerd op de persoonlijke reis van Abubakar en is een eerbetoon aan zijn vader. De hartverwarmende action-adventure platformer laat zien hoe veerkracht kan zorgen voor geweldige dingen. Ook laat het zien hoe...
Review: Harold Halibut
  • 0
  • 0
Stop-motion films kosten ontzettend veel tijd, laat staan dat iemand het lumineuze idee zou hebben om er zelfs een volledige game van te maken. En ja hoor, het team achter ontwikkelstudio Slow Bros. vond er niet beter op om een spel volledig met de hand te creëren. Het heeft bijna twaalf jaar geduurd, maar nu is Harold Halibut losgelaten op het grote publiek. Ik ging aan de slag met het spel dat je meeneemt op een vreemd avontuur. Hieronder lees je mijn review van het spel.
Harold Halibut viert launch met nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Harold Halibut is sinds vandaag beschikbaar en dat mag iedereen geweten hebben. Om de lancering nog wat extra in de schijnwerpers te plaatsen, is de game tot 23 april aan te schaffen met 15% korting op zowel PlayStation 5, Xbox Series X|S als pc.

Harold Halibut is een avonturengame van ontwikkelstudio Slow Bros. die zich afspeelt in een unieke wereld waarin alle personages en omgevingen met de hand zijn gemaakt en vervolgens gefilmd met stop-motion-animatietechnieken. Het spel volgt het verhaal van Harold, een laboratoriumassistent die vastzit op een vreemde onderwaterwereld. Het is een mysterieuze, futuristische samenleving die vastzit in de jaren 1970-esthetiek, compleet met retrofuturistische technologieën en een mix van bizarre en kleurrijke personages.

In de game verkent de speler de onderwaterstad, lost puzzels op en onthult langzaam de geheimen van deze intrigerende wereld. De visuele stijl van Harold Halibut is echt uniek vanwege de stop-motion-animatie, wat een zeldzame...
Nintendo houdt morgen nieuwe Indie World
  • 0
  • 0
Morgen, 17 april om 16:00 uur, wordt er een nieuwe Indie World-presentatie uitgezonden. In deze presentatie mag je twintig minuten aan aankondigingen en updates over indiegames verwachten. Al deze indiegames zouden nog dit jaar verschijnen voor Nintendo Switch.

De livestream is te bekijken via Indie World – 17-04-2024 (Nintendo Switch).

Ga naar de Indie World-hub op de officiële Nintendo-website voor meer informatie over de indiegames die verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Battlefield 2042 Season 7: Crimson Front in-game-evenement aangekondigd
  • 0
  • 0
Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 7: Crimson Front aangekondigd. Het in-game-evenement brengt de populaire Frontlines-modus terug. In deze strategische, intensieve en snelle gevechtservaring voeren spelers een genadeloze aanval uit. In Crimson Front staat The Red Hand centraal, een ervaren en dodelijk bataljon dat bekendstaat om het verleggen van frontlinies zonder zich ooit terug te trekken. Spelers die klaar zijn voor een uitdaging zijn verzekerd van spannende gevechten en intense strategische gameplay.

De Frontlines-modus is een variant op de modi uit Battlefield 1 en Battlefield V, waarin spelers indringende 20 vs 20-actie van dichtbij kunnen ervaren aan een duidelijk gedefinieerde frontlinie. Het doel is om de vijand van de kaart te vegen in een klassieke krachtmeting. In de Frontlines-modus moeten spelers sectoren veiligstellen, MCOM's inzetten en standhouden in Haven, Reclaimed, Discarded en Redacted. Tijdens het twee weken durende...
WIN: Brothers: A Tale of Two Sons Remake
  • 0
  • 1
Dankzij uitgever 505 Games mogen we, een beetje later dan gepland, een PlayStation 5-code weggeven voor Brothers: A Tale of Two Sons Remake. Het enige dat je daarvoor moet doen, is naar onze wedstrijdpagina surfen en de vraag correct beantwoorden. De wedstrijd loopt tot en met 21 april. Veel succes! Tip: check zeker onze videoreview voor het antwoord op de vraag!

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Twee broers moeten het legendarische Levenswater vinden voor hun vader die ongeneeslijk ziek is. Ze moeten op elkaar vertrouwen en hun individuele vaardigheden gebruiken om elkaar te beschermen en de reis te overleven. In deze remake van het bekroonde avontuur dat in 2013 voor het eerst uitkwam, zorgt de nieuwste generatie PlayStation-hardware voor verbeterde graphics en prestaties, en een...
De lanceringstrailer voor No Rest for the Wicked is vandaag uitgebracht
  • 0
  • 1
Moon Studios en uitgever Private Division hebben vandaag in afwachting van de aanstaande early access-release op 18 april de officiële early access-lanceringstrailer uitgebracht voor No Rest for the Wicked, een volwassen, top-down action role-playing game (ARPG). De trailer presenteert de schilderachtige grafische stijl van de game en geeft een voorproefje van het verhaal en enkele personages die spelers ontmoeten.

No Rest for the Wicked is op Steam beschikbaar voor een speciale introductieprijs van € 35,99. Als je de game koopt via de partnerlink van verschillende samenwerkende content creators, krijg je nog eens € 4 korting op de speciale introductieprijs, waardoor de prijs uitkomt op slechts € 31,99. De korting via partners en de introductieprijs zijn beschikbaar tot 2 mei om 18u00. Spelers die No Rest for the Wicked gedurende de early access-periode kopen, krijgen ook de Cerim Armor-set. Je kunt de Cerim Armor-set en de instructies om in te wisselen...
Een zandstorm komt naar Sand Land in een nieuwe trailer
  • 1
  • 0
Eind volgende week is Sand Land van ontwikkelaar ILCA beschikbaar en om de game nog wat in de kijker te zetten, werd vandaag een nieuwe trailer gepubliceerd door uitgever Bandai Namco. In Sand Land gaan Beelzebub en zijn vrienden op zoek naar de Legendarische Bron om de wereld te redden van een onverbiddelijke droogte, maar de gewapende troepen van de Koning willen hen tegenhouden! Er is een nieuwe trailer uit voor de videogameverfilming van de manga van Akira Toriyama, met actievolle scènes op het ritme van het toepasselijk genoemde Eurodance-nummer Sandstorm van Darude.

Of hij nu te voet is of op een voertuig zit; Beelzebub heeft heel wat trucjes in zijn mouw en levert krachtige stoten of kogelregens om tegenstanders die in zijn weg staan tegen te houden. Spelers ontwikkelen Beelzebubs vaardigheden en ontgrendelen duivelse capaciteiten terwijl ze het opnemen tegen de handlangers van de Sand Land Koning, de gevaren van de woestijn, maar ook tegen Muniel, de held in het buurland...
Maar liefst drie nieuwe trailers voor Destiny 2: The Final Shape
  • 0
  • 0
Bungie onthulde tijdens de The Final Shape Developer Gameplay Preview nieuwe informatie over de ontwikkeling van The Final Shape. Daarnaast hintte de uitgever naar de toekomst van Destiny 2. Op 4 juni kunnen spelers eindelijk The Pale Heart van de Traveler betreden om de confrontatie met The Witness aan te gaan. Hierin beschikken Guardians over nieuwe krachten. De Developer Gameplay Preview toonde de Prismatic Subclass, de allereerste Exotic class-items in Destiny 2 en de Dread - de nieuwe vijandelijke factie van The Witness. In totaal tonen drie nieuwe trailers wat je kunt verwachten van Destiny 2: The Final Shape.

Combineer elementen met de nieuwe subclass
Naast de drie Light Supers die eerder zijn aangekondigd, kunnen spelers voor het eerst Light en Darkness samenvoegen met de Prismatic Subclass. Deze introduceert nieuwe mogelijkheden om elke speelstijl te verbeteren en aan te passen met de combinatie van meerdere...
Nieuwe trailer voor Star Wars: Tales of the Empire
  • 0
  • 0
Disney+ heeft de trailer onthuld voor Lucasfilms nieuwe, originele animatieserie Star Wars: Tales of the Empire. De nieuwe serie, het tweede deel in de Tales-serie, volgt stilistisch het veelgeprezen Star Wars: Tales of the Jedi uit 2022. Tales of the Empire gaat exclusief op Disney+ in première op Star Wars Day, op 4 mei, met alle zes afleveringen.

Star Wars: Tales of the Empire is een reis van zes afleveringen door het angstaanjagende Galactische Keizerrijk door de ogen van twee krijgers op verschillende paden, tijdens verschillende tijdperken. Na alles verloren te hebben navigeert de jonge Morgan Elsbeth door de groeiende Keizerlijke wereld naar een pad van wraak, terwijl de voormalige Jedi Barriss Offee doet wat ze moet doen om te overleven in een snel veranderend sterrenstelsel. De keuzes die ze maken zullen hun lot bepalen.

De getalenteerde stemmencast bestaat uit Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), Meredith Salenger (Barriss Offee), Rya Kihlstedt (Lyn aka Fourth Sister)...
Season 3 van Call of Duty: Modern Warfare III is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
De gigantische Season 3-drop van Call of Duty: Modern Warfare III is nu verkrijgbaar, inclusief zes Core 6v6 maps, Zombies-missie plus Rift-verkenningen en de terugkeer van Rebirth Island! Samen met vier nieuwe wapens en acht Aftermarket Parts is Season 3 het grootste seizoen ooit! En dat is ook te zien aan de trailers, want Activision publiceerde maar liefst drie nieuwe video's waarin de nieuwe content wordt getoond.

Season 3 barst los met nieuwigheden in de Battle Pass, BlackCell en Store. Van Makarov tot Snoop Dogg en de gedigitaliseerde Stasis; dit seizoen bevat een verscheidenheid aan nieuwe Operator Skins, wapenblauwdrukken en meer. Met meer evenementen, uitdagingen en geheimen dan ooit tevoren, begint Season 3 voor Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone nu op alle platformen.

Multiplayer
  • 6 nieuwe Core 6v6 maps: 6 Star (launch), Emergency (launch), Growhouse (launch), Tanked (launch), Grime (mid-season) en Checkpoint (mid-season)...
Review: Planet Zoo: Console Edition
  • 0
  • 1
Als je veel geld hebt, kun je alles kopen. Kijk maar naar Marc Coucke. Een voetbalploeg, een half dorp in de Ardennen of een zoo, het kan niet op. Hoewel wij geen voetbalploeg of dorp kopen, zijn we sinds kort wel eigenaar van een zoo. Dit uiteraard dankzij de consolerelease van Planet Zoo. De game verscheen reeds in 2019 voor pc, maar is sinds eind vorige maand ook beschikbaar op de nieuwste generatie consoles. De Nintendo Switch valt dus uit de boot. Maar is het ook speelbaar met een controller? Je komt het in onderstaande review te weten.
Maak kennis met the Joker in Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC hebben Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 gelanceerd, een gratis DLC-update die vanaf nu beschikbaar is voor alle gamebezitters op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam en Epic Games Store).

Seizoen 1 bevat The Joker, die een nieuwe rekruut van Task Force X wordt nadat Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark hem hebben gered uit zijn eigen Elseworld, waar Brainiac is binnengedrongen. Deze alternatieve versie van de iconische DC Super-Villain voegt zich bij de Squad als een speelbaar personage met zijn eigen stijl van chaos en waanzin, zoals te zien is in een nieuwe in-game video die een nadere blik werpt op deze Elseworld-twist van de Clown Prince of Crime.

Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 bevat nieuwe Incursions en Strongholds, missies en activiteiten, cosmetica, Justice League-varianten voor eindbazengevechten en nog veel meer. Tijdens de twee afleveringen van het seizoen maken spelers kennis met...
Free-to-play game Marvel Rivals aangekondigd
  • 0
  • 1
Ontwikkelstudio NetEase Games heeft zopas een nieuwe game aangekondigd. Het gaat om Marvel Rivals, een game die zoals de titel al verraadt plaatsvindt in het uitgebreide Marvel-universum. Hierdoor zullen Avengers-superhelden als Hulk en Iron Man beschikbaar zijn, maar ook personages uit X-Men en Guardians of the Galaxy zullen aanwezig zijn. Marvel Rivals kun je misschien vergelijken met Overwatch, maar deze keer met vernietigbare omgevingen. Die feature wordt in onderstaande trailer duidelijk in beeld gebracht.

Marvel Rivals is een teamgebaseerde speler-tegen-speler shooter waarin de hoofdrollen weggelegd zijn voor diverse Marvel-superhelden. Een conflict tussen dictator Doctor Doom en zijn toekomstige tegenhanger uit 2099 zorgen ervoor dat diverse universums met elkaar botsen, waardoor een aantal nieuwe werelden ontstaan waarin superhelden en -schurken met en tegen elkaar vechten in 6-tegen-6 gevechten. In mei wordt een gesloten Alpha-test gehouden. De game verschijnt...
Terug
Bovenaan