BeyondGaming

Assassin’s Creed Valhalla dit weekend gratis te spelen
  • 0
  • 0
Assassin’s Creed Valhalla heeft voor de tweede keer een gratis weekend van vandaag tot 19 december op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Tijdens het gratis weekend hebben spelers toegang tot de volledige content van de basisgame. Progressie wordt tevens meegenomen wanneer spelers besluiten om hun avontuur in Engeland voort te zetten na het gratis weekend. Ook krijgt Assassin’s Creed Valhalla vanaf vandaag een tijdelijk friend referral-programma waarmee spelers beloningen verdienen door hun vrienden uit te nodigen om de game te spelen. Meer informatie over dit programma vind je terug op deze website.

Review: Neon White
  • 0
  • 3
Wat als je als zondaar toch een kans kreeg om naar de hemel te kunnen? Het enige dat je moet doen, is met stijl en efficiëntie alle demonen uit de hemel opruimen. Kan Neon White die uitdaging aan? En is alles wel wat het lijkt in deze vreemde interpretatie van een hemel?

Uitgever Annapurna Interactive zal je inmiddels wel al kennen van hun vele indie-pareltjes zoals Outer Wilds, Stray en What Remains of Edith Finch. Ontwikkelaars Angel Matrix daarentegen, zijn de bekendheid ingeschoten met hun debuutgame, Neon White, die eerder dit jaar spelers op de pc al verslaafde. Nu is de beruchte actie-platformer ook beschikbaar op PlayStation-consoles, en wordt het dus mijn beurt om deze indielieveling uit te proberen. Zoemt Neon White voor de PlayStation 5 naar de top van het jaar, of smijt de titel zich razendsnel een afgrond in? Kom er in deze review achter. Neon White is nog steeds beschikbaar op de pc en de Nintendo Switch, en is vanaf 13 december ook op de PlayStation 4 en 5 beschikbaar.
Wonder Boy Anniversary Collection levert 21 versies van 6 spellen in januari
  • 8
  • 0
Wil je na onze recensie van de Atari 50: The Anniversary Celebration en de aangekondigde datum voor Mega Man Battle Network Legacy Collection deze week nóg meer informatie over enige retro-verzamelingen verorberen? Geen probleem, want vandaag bracht het ontwikkelingsbedrijf Bliss Brain een nieuwe release omtrent de Wonder Boy-serie ter attentie! Het betreft hier de Wonder Boy Anniversary Collection, een aangepaste variant van de Wonder Boy Collection die dankzij uitgever ININ Games in juni dit jaar (lees onze recensie) in de winkels belandde.

Wonder Boy Anniversary Collection kun je volgens Bliss...
Mega Man Battle Network Legacy Collection confirmeert exacte datum
  • 0
  • 0
"The Blue Bomber," Capcom's herkenbare mascotte, werd de laatste paar jaren min of meer verwend. We ontvingen in 2018 een gloednieuwe game door middel van Mega Man 11 en sindsdien produceerde de Japanse firma verschillende retro-compilaties die op hun beurt het merendeel van de franchise op verscheidene platformen beschikbaar maakten. Capcom trakteert hun fans alvast op een nieuwe lading gedurende 2023, want recent bevestigde men een specifieke releasedatum voor Mega Man Battle Network Legacy Collection!

Zowel Volume 1 als Volume 2 bevatten in totaal tien verschillende spellen uit de RPG-saga van Mega Man en zullen in ieder geval op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch arriveren. Die laatste twee consoles ontvangen (naast digitale versies) ook fysieke exemplaren, maar wanneer mag je deze collecties feitelijk in de wacht slepen? De onderstaande trailer vermeldt de dag in kwestie: Capcom verkoopt de verzamelingen officieel vanaf 14 april 2023! Mega Man Battle Network Legacy...
Bloober Team en Private Division sluiten akkoord voor nieuwe horror IP
  • 0
  • 0
Het nieuwe jaar ging nog niet eens van start, maar drukke tijden zijn niettemin in aantocht voor het Poolse Bloober Team. In juni bevestigden ze een kersverse Layers of Fear (welke op Unreal Engine 5 zal draaien) en circa eind oktober onthulde Konami dat diezelde firma werd gekozen voor een gemoderniseerde remake van een klassieker in het genre, met name Silent Hill 2. Deze ontwikkelaars zullen in de nabije toekomst echter nóg meer horror voorschotelen, want sinds kort kondigde uitgever Private Division een relevante zakelijke overeenkomst aan, welke een gloednieuwe Intellectual Property confirmeert.

Enkele leden van Bloober Team (inclusief CEO Piotr Babieno) praatten in de onderstaande video (vanaf 6:58) over hun nieuwste akkoord, hoewel...
Bordspelreview: Zombie Teenz Evolution
  • 0
  • 1
Wie op zoek is naar een leuk spel waarin je samenwerkt en bovendien een goede instapper is naar het moeilijkere werk, is bij Zombie Teenz Evolution aan het juiste adres. Zelden open ik een review op deze manier, en dat is enkel bij de aanraders het geval. De opvolger van Zombie Kidz Evolution, nog steeds de nummer één voor kinderen volgens BoardGameGeek, zet de toon verder in een spel meer gericht naar tieners. De opdrachten zijn dus moeilijker en stelselmatig worden er nieuwe regels en opdrachten toegevoegd.
Eerste teaser voor Scream VI
  • 0
  • 3
Paramount heeft de eerste teaser trailer onthuld voor Scream VI, het vervolg op Scream van eerder dit jaar en de terugkeer van deze iconische horrorfranchise.

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier jonge overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk, maar daarmee ontsnappen ze niet aan de terreur. De chaos volgt hen naar New York City.

In Scream VI keren Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere en Courteney Cox terug. Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra en Samara Weaving vervoegen de cast.

Dead Space-ontwikkelaars bespreken creatie van unieke sfeer voor elke speler
  • 0
  • 3
Motive, een in Montreal gevestigde studio van Electronic Arts, heeft het vierde blogbericht uitgebracht in de 'Inside Dead Space'-reeks. De studio gaat met dit blogbericht getiteld 'The Intensity Director' dieper in op het belang van een angstaanjagende sfeer, met name in een horrorgame. Het team van ontwikkelaars legt ook uit hoe ze spelers zo lang mogelijk op het randje van hun stoel willen houden. Het intensiteitssysteem van de game regelt het niveau van spanning en stress. Hierdoor ontstaat er een angstaanjagende omgeving en ervaring die uniek is voor elke speler, zelfs als deze terugkeert naar een eerder bezocht gebied.

Dead Space is vanaf 27 januari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Verwacht meer informatie van de ontwikkelaars in aanloop naar de lancering van de game.

God of War krijgt Amazon-tv-reeks
  • 4
  • 3
Na The Last of Us, die van HBO een tv-adaptatie krijgt, krijgt Sony's andere grote verhaalgedreven eigendom nu ook een tv-serie. Amazon Prime heeft namelijk het groene licht gegeven aan een verfilming van God of War. Daarvoor werken ze samen met Sony Pictures Television, PlayStation Productions en Santa Monica Studio.

De serie zal worden ontwikkeld door Rafe Judkins, die ook aan het hoofd stond van de Amazonreeks Wheel of Time. Daarnaast zullen Mark Fergus en Hawk Ostby, beiden ontwikkelaars voor Amazons The Expanse en Oscargenomineerde schrijvers voor Alfonso Cuaróns Children of Men, dienen als schrijvers en regisseurs voor de nieuwe serie. Het verhaal zal blijkbaar nauw het verhaal van de rebootserie volgen. Zo begint de serie net als God of War 2018 in Midgard, waar Kratos en zijn zoon de as van zijn overleden vrouw moeten verstrooien en hun eigen band zullen...
Review: Warhammer 40,000: Darktide
  • 4
  • 1
Sport, strategie, actie, coöperatieve multiplayer, retro shooter, … Noem het genre maar op en je zal hoogstwaarschijnlijk één of meerdere games in die stijl terugvinden wat betreft de Warhammer-franchise. Tabletop-specialist Game Workshop heeft intussen een relatief hechte band met de videogame-industrie en het Zweedse Fatshark kunnen we als één van hun beste partners beschouwen. Ontwikkelaars die geen groentjes zijn, maar niettemin verrassend uit de hoek kwamen toen ze de Vermintide-spellen produceerden, welke ik als de meest geslaagde concurrenten van Valve’s Left 4 Dead beschouw. Een stap in de toekomst is in ieder geval hun volgend doelwit, en als fan van die vorige twee titels sta ik dus te popelen om Warhammer 40,000: Darktide onder de loep te nemen!
Meer dan half uur aan Hogwarts Legacy-gameplay getoond
  • 1
  • 2
Eerder deze avond vond er een showcase plaats rond Hogwarts Legacy. Daarin werd heel wat nieuws getoond. Zo word je getrakteerd op maar liefst een half uur aan gameplay. Hierin zie je onder andere hoe groots de opzet van de game is. De game verschijnt op 10 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Eerder deze week werd via Twitter bekendgemaakt dat de versies voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch worden uitgesteld. De PlayStation 4- en Xbox-One versies zijn eerst aan de beurt en verschijnen op 4 april. De Nintendo Switch-versie volgt op 25 juli. De ontwikkelaars hebben voor deze oudere consoles net iets meer tijd om de gamers de best mogelijke ervaring voor te schotelen.

Techreview: Lenovo Tab P11
  • 2
  • 1
Voor ik de Lenovo Tab P11 in mijn pollen kreeg geduwd had ik nog nooit een tablet vast gehad. Noem het gerust een vooroordeel, maar ik heb gewoon nooit de aantrekkingskracht van een toestel als dit gezien. Het is te klein en onpraktisch om te gebruiken zoals je met een laptop doet, het is te groot en lomp om vlot de dingen mee te doen die je met een sterke smartphone kan en je ziet er te veel oude Amerikaanse dametjes mee rondlopen in Brugge terwijl ze het Belfort staan te fotograferen om er ook maar wat van "cool" in te zien. Ik besloot me echter volledig te wijden aan mijn taak, en daarom heb ik mijn telefoon binnenshuis de voorbije weken grotendeels aan de kant geschoven en het gebruik van de laptop zo veel mogelijk beperkt om de Lenovo mijn primaire bron van multimediagebruik te maken. Mijn bevindingen lees je in de review van het toestel.
Nieuwe details rond Persona 3 en 4-ports vrijgegeven
  • 0
  • 1
Nadat werd aangekondigd dat Persona 3 Portable en Persona 4 Golden op 19 januari voor de Xbox en de pc (alsook Xbox Game Pass) uit zouden komen, krijgen we nu wat meer details van Atlus rond wat we kunnen verwachten van de ports van deze JRPG-klassiekers. Het gaat om een grafische upgrade, een onmiddellijke moeilijkheidsselectie, een quicksave-optie, een album-functie in Persona 4 Golden, en de onthulling van de prijs, namelijk € 19,99.

  • Zowel Persona 3 Portable als Persona 4 Golden hebben een hogere resolutie gekregen en zouden ook meer vloeiende animaties en controls bevatten.
  • Atlus geeft door dat je nu vanaf het begin de moeilijkheidsgraad kan selecteren. Naast de vier of vijf standaardmoeilijkheden waar je al uit kon kiezen, wil dit zeggen dat de specifieke moeilijkheidssliders die in de originele Persona 4 Golden ontgrendeld werden bij New Game...
Exclusieve Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Featurette
  • 0
  • 5
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves belooft een epische reis te worden wanneer een groep avonturiers, in hun zoektocht naar een verloren relikwie, enkele gevaarlijke vijanden kruisen. Dungeons & Dragons zit boordevol actie, bijzondere wezens en magie en is duidelijk gemaakt voor het grote scherm. De film is gebaseerd op het bekende fantasy-rollenspel, ontwikkeld door Gary Gygax en Dave Arneson.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley, die samen met Michael Gilio ook het scenario schreven. De cast bestaat uit steracteurs Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head en Hugh Grant.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zal vanaf 29 maart 2023 in de bioscopen te zien zijn.

Seriereview: The Time Traveler's Wife
  • 2
  • 3
Velen van ons hebben vast al eens gedacht “Wat zou ik graag eens in de tijd kunnen reizen.” Wie is er nu niet geïnteresseerd om te zien of we in de toekomst vliegende auto’s besturen, een zomervakantie boeken op Mars of ons kunnen teleporteren zodat we nooit meer te laat zouden zijn – alhoewel ik er rotsvast van overtuigd ben dat teleportatie mij niet zal stoppen om toch te laat te komen -. Waarom dan ook niet even het verleden gaan bezoeken en geschiedenis vanaf de eerste rij meemaken: in de voormiddag ga je op safari tussen de dinosauriërs en in de namiddag kan je dan lekker tafelen bij de Romeinen. Wie zou nu niet de gelegenheid aangrijpen om nog eens een geliefde terug te zien? De mogelijkheden zijn talrijk en wie weet zal het ooit realiteit worden, maar tot dan kunnen we ons beroepen op een heleboel boeken, series en films om onze fantasie de vrije loop te laten gaan.
Supercube maakt van karting een interactieve game-ervaring
  • 1
  • 2
Tijdens afgelopen Facts-beurs konden bezoekers er al even van genieten, maar nu strijkt Supercube voor langere tijd neer in Expo Gent om bezoekers een interactieve kartervaring te bieden. De regels van het karten zijn herschreven - met moderne technologie, gekke gameplay en een coole sfeer blaast Supercube de karting-wereld nieuw leven in! Vijf maanden lang wordt Flanders Expo Gent omgetoverd tot een digitale, interactieve kartbaan met heel wat coole snufjes.

De oude baan werd vervangen door een 360° digitale speeltuin, geprojecteerd op de muren en de vloer. De kart is volledig getweakt met aangepaste elektronica om het gebruik van bonussen en speciale krachten mogelijk te maken en om je op ieder moment veilig te houden en plezier te garanderen bij elke hobbel.

Wie dit unieke concept wil komen uittesten is er maar beter snel bij, want de hele maand december geldt er een 30% korting op alle tickets! Dus grijp je vrienden, race in teams, wees je tegenstanders te snel af en...
Gameplaytrailer van Gigantosaurus: Dino Kart onthult brullend raceplezier
  • 0
  • 0
Outright Games heeft in samenwerking met Cyber Group Studios een gameplaytrailer voor Gigantosaurus: Dino Kart vrijgegeven. De racegame voor kinderen verschijnt op 17 februari 2023 op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Deze nieuwe kartracer belooft een brullende ervaring te worden voor spelers van alle leeftijden. De nieuwe trailer onthult de games diverse aanbod aan circuits, karts en personages waaronder Gigantosaurus! De trailer bevat beelden van de games 4-speler couch co-op die perfect dient voor plezier met de ganse familie!

In Gigantosaurus: Dino Kart kunnen fans spelen als acht verschillende personages en doorheen vijftien circuits vol obstakels scheuren die zich op meerdere locaties in Cretacia bevinden. Verzamel vaardigheden gaandeweg die je zullen helpen tijdens het racen en nog belangrijker om het tegen de stoerste dino van allemaal op te nemen; Gigantosaurus.

Gigantosaurus: Dino Kart is gebaseerd op Gigantosaurus, een van ‘s...
Stevige baasjes in nieuwe SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake-trailer
  • 0
  • 1
Uitgever THQ Nordic en ontwikkelstudio Purple Lamp Studios hebben een nieuwe trailer voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake online gezwierd. Deze game verschijnt op 31 januari 2023 en dit bizar genoeg op de vorige generatie consoles (PS4 & XOne), de Switch én op pc.

In de trailer zie je enkele bazen uit de game aan het werk. In het spel zal je zeven unieke werelden kunnen ontdekken, waaronder Wild West, Jellyfish Fields en Halloween Rock Bottom. Patrick is altijd van de partij, maar ga jij er ook zijn?

Filmreview: Avatar: The Way of Water
  • 13
  • 10
Sinds 2009 staat Avatar op de troon als film met de beste box office ooit. Enkel Avengers: Endgame was in staat enigszins in de buurt te komen. Nu dertien jaar later komt de eerste van de langverwachte sequels in de zalen. Of de ticketverkoop het even goed zal doen, zullen we later pas zien. Wat ik ervan vond kun je hieronder al lezen.
The Dawning is er in Destiny 2: Season of the Seraph
  • 0
  • 0
Vandaag keert The Dawning terug naar Destiny 2. Eva Levante is terug in de Toren en helpt spelers om koekjes te bakken met twijfelachtige ingrediënten. The Dawning is een gratis in-game evenement en duurt tot 2 januari.

Nieuw dit jaar in The Dawning is de Event Card. Spelers kunnen beloningen vrijspelen door uitdagingen te voltooien. De Event Card bevat onder andere een embleem, een shader en een Exotic Ghost. Het is voor spelers ook mogelijk om de Event Card te upgraden met Silver. Ze krijgen dan de kans om een extra Exotic Ghost, een Exotic Sparrow, een nieuwe emote en meer vrij te spelen. Guardians die nog een stap verder willen gaan, kunnen door alle Event Card-uitdagingen te voltooien de Seal en titel ‘Star Baker’ vrijspelen. Daarnaast kan iedereen de nieuwe Legendary Pulse Rifle, Stay Frosty PR7 verdienen en zijn er cosmetics met een Dawning-thema verkrijgbaar in de Eververse Store, waaronder nieuwe armor-sets voor elke klasse.

Terwijl Guardians zich voorbereiden op de...
Terug
Bovenaan