BeyondGaming

Voer vanaf 7 april 2023 magische strategieën uit in GrimGrimoire OnceMore
  • 0
  • 0
De PS2-titel GrimGrimoire is één van de laatste games uit het assortiment van Vanillaware die nog niet naar meer hedendaagse platformen werd overgedragen. In april kondigden de Japanse developers echter aan dat een remaster met allerlei wijzigingen eindelijk op komst was, en circa september confirmeerde uitgever Nippon Ichi Software dat deze verbeterde versie alsook de Europese winkelrekken zal bereiken. Vandaag zorgden beide partijen bovendien voor meer informatie, want nu weten we eveneens wanneer we dit strategisch spel mogen onthalen. GrimGrimoire OnceMore verschijnt namelijk vanaf 7 april 2023 in onze streken, dit voor de PlayStation 4, de PlayStation 5 en de Nintendo Switch. Klik op de bovenstaande nieuwsberichten indien...
Shin'en gooit plotseling The Punchuin op de Nintendo eShop!
  • 0
  • 0
Wanneer een firma besluit om een 'shadowdrop' te organiseren voor één van hun titels, betekent dit concreet gesproken dat de onthulling van een game en de verkrijgbaarheid ervan tegelijkertijd gebeuren. Een fenomeen dat niet vaak voorkomt, maar vandaag is dit wel degelijk het geval voor het nieuwste project van Shin'en Multimedia. Het team dat voordien verantwoordelijk was voor onder meer de futuristische racer FAST RMX, het zomerse The Touryst en shoot 'em ups zoals Iridion bereidde namelijk The Punchuin voor, een tweedimensionaal avontuur waar je in de huid kruipt van een boksende pinguïn!

Actie en een tikkeltje originele variatie staat centraal in The Punchuin, welke op dit moment een exclusieve aanbieding voor de Nintendo Switch is en welke (via de eShop) tegen een prijs van € 14,99 wordt verkocht. Als speler hoor je Punch Mountain te verkennen en...
Seriereview: Les Papillons Noirs
  • 0
  • 3
Heeft een belofte een vervaldatum? Met die ene vraag werd ik binnengezogen in het verhaal van Les Papillons Noirs. Het valt mij nu ook voor het eerst op, dat ik voor relatief veel Frans te kijken, relatief weinig - oké, geen - Frans materiaal review. Dat heeft, volgens mij, veel met de sfeer te maken. Bij Angelsaksische producties is er vaak een luide trom. This is an important stóry. Let us tell you this stóry. Volstrekt gerechtvaardigd. Bij Franse producties is er iets … intiemers, bijna. Alsof je in vertrouwen iets te horen krijgt. Zelfs bij zware histoires heb je een gevoel alsof men je zegt ‘hey, psst, je doet ermee wat je wil, maar luister hier eens naar.’ Misschien ben ik te melancholisch met Eindejaar, maar bekijk het zelf eens en dat gevoel bekruipt je zeker met Les Papillons Noirs.
Mortal Shell hakt zich een weg naar Nintendo Switch
  • 0
  • 1
Mortal Shell dateert intussen alweer van 2020 en het spel was intussen beschikbaar op zowat elke console, maar één ontbrak er nog. Gelukkig is hier nu verandering in gekomen want sinds deze week is deze uitdagende soulslike-titel eindelijk beschikbaar voor Nintendo Switch.

Mortal Shell: The Complete Edition is verkrijgbaar in de e-Shop van Nintendo voor €24,99 en zoals de titel doet vermoeden bundelt deze editie alle vorige contentupdates en DLC's in één pakket, waaronder The Virtuous Cycle en Rotten Autumn.

Sifu verschijnt in maart voor Xbox en Steam naast Arenas-update
  • 0
  • 0
Sifu verscheen eerder dit jaar al voor de PlayStation-consoles, Nintendo Switch en de Epic Games Store, maar vanaf 2023 zal je ook je beste Kung Fu-kunstjes kunnen bovenhalen op de Xbox-consoles en via Steam.

Daarnaast zal het spel ook een nieuwe modus krijgen genaamd Arenas. In deze modus zal je het kunnen uitvechten op negen stijlvolle nieuwe levels, elk met exclusieve nieuwe uitdagingen van verschillende moeilijkheidsgraden. Als je de arena's met succes voltooit, speel je geleidelijk een grote hoeveelheid nieuwe modifiers vrij, die het huidige aantal in de game verdubbelen en met name alternatieve moves toevoegen aan het Kung Fu-palet van ons hoofdpersonage. Daarnaast zal je ook extra cheats en exclusieve nieuwe outfits voor het spel kunnen vrijspelen.

Bordspelreview: Stranger Things: Attack of the Mind Flayer
  • 2
  • 4
Moet ik de Netflix-serie Stranger Things nog voorstellen of volstaat de titel van het spel om je interesse te wekken in dit nieuwe bordspel? Het vierde seizoen van Stranger Things hebben we al even achter de rug, maar wie herinneringen aan het derde seizoen wil ophalen kan dit voortaan ook doen met de nieuwe telg van Repos Production (Asmodee). Attack of the Mind Flayer staat volledig in het teken van, hoe kan het ook anders, de Mind Flayer. Deze rekruteert een leger aan bezetenen om de aarde aan te vallen en laat het net dit aspect zijn dat zo mooi tot zijn recht komt in het spel. Behalve de Mind Flayer zelf ga je echter niet al teveel lelijks tegenkomen, het is een waar partyspel dat weinig met horror te maken heeft, maar alles met liegen en bedriegen.
De eerste Risk of Rain keert als remaster terug op pc en Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Probeer je namen te herinneren van succesvolle roguelites die door indie developers werden ontworpen, dan zal Risk of Rain hoogstwaarschijnlijk in je gedachten opduiken. Het eerste spel werd oorspronkelijk in 2013 voltooid en Hopoo Games zaaide daarna meer goeds voor de fans, want een 3D-sequel kwam in 2020 tot stand, gevolgd door de DLC Survivors of the Void. Sindsdien kocht uitgever Gearbox Publishing de rechten voor deze Intellectual Property, maar betekent dit dat we reeds op korte termijn hun volgend project kunnen verwachten? Blijkbaar wel, aldus het officiële nieuws van vandaag!

Hopoo Games onthulde namelijk Risk of Rain Returns, een heuse remaster welke in 2023 op de Nintendo Switch en op pc zal arriveren. Alles dat je in de vorige versie kon terugvinden...
The Legend of Heroes: Trails into Reverie verschijnt op 7 juli
  • 0
  • 0
De Engelstalige versie van The Legend of Heroes: Trails into Reverie heeft eindelijk een releasedatum te pakken. We hebben er helaas wel bijna twee jaar op moeten wachten, maar op 7 juli 2023 kunnen we het nieuwste deel in de Legend of Heroes-saga ontdekken op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Wat dit deel zo bijzonder maakt, is dat het de saga's van Trails in the Sky, Trails of Cold Steel en de Crossbell-saga (Trails from Zero en Trails to Azure) samenbrengt in een epische finale dat eveneens het slotstuk vormt van het eerste luik van het grotere Legend of Heroes-verhaal. De volgende verhaalboog, de Calvard-saga, is trouwens al volop in ontwikkeling met reeds twee releases in Japan, Kuro no Kiseki en Kuro no Kiseki II – Crimson Sin, maar het zal nog even duren voordat we hiermee aan de slag kunnen gaan. Gelukkig kunnen we in de tussentijd uitkijken naar deze...
Nieuwe trailer in aanloop naar release van Persona 3 en 4 naar moderne platformen
  • 0
  • 1
De lancering van JRPG's Persona 3 Portable en Persona 4 Golden naar moderne platforms zit er in januari aan te komen, dus ontwikkelaar Atlus pakt uit met een nieuwe trailer waarin Morgana, die je kent als de reden dat je zo vroeg moet gaan slapen in Persona 5, even de feitjes over deze twee releases overloopt. Beide games komen uit op 19 januari 2023. Ze zullen dan elk beschikbaar zijn op de meeste platforms voor €19.99. Pre-orders zijn huidig beschikbaar. Ook worden ze beiden bij lancering onmiddellijk beschikbaar op Xbox Game Pass en PC Game Pass!

Persona 3 Portable is een port van de PSP-versie van Persona 3 en gaat over een bende middelbare scholieren die erachterkomen dat er een uur is die enkel zij kunnen waarnemen tussen de ene dag en de volgende. Tijdens dat uur moeten ze de mysterieuze toren genaamd Tartarus beklimmen en de schaduwen daar verslaan met hun Persona. Persona 3 Portable bevat twee licht verschillende campaigns vanwege de keuze van mannelijke of...
Filmreview: DC League of Super-Pets
  • 0
  • 1
Al sinds jaar en dag worden honden aanzien als de beste vriend van de mens. Hun loyaliteit en enthousiasme zorgen ervoor dat ze het ideale gezelschap zijn. Wat als superhelden ook zo'n levensgezel hadden? In DC League of Super-Pets is dit het centrale thema. In de hoofdrol maken we kennis met Krypto, de compagnon van Superman, maar ook andere bekende DC-personages zullen hun sidekick ontmoeten. Hoewel collega FreakyJP de film al eerder aan een review mocht onderwerpen, was het nu de beurt aan de blu-ray uitgave die ik zelf graag onder handen nam. Wat ik ervan vond, kom je te weten in onderstaande review!
Final Fantasy Pixel Remasters komen naar PS4 en Switch
  • 0
  • 3
Goed nieuws voor Final Fantasy-fanaten die nog niet de kans hebben gekregen de vroege games in de legendarische serie te spelen. Final Fantasy I, II, III, IV, V en VI worden allen zowel apart als gebundeld beschikbaar op moderne consoles. Deze Pixel Remasters zijn al beschikbaar op Steam en mobile, maar zullen tegen de lente van 2023 ook op de PlayStation 4 en de Nintendo Switch te koop zijn.

Voor de Final Fantasy 35 Anniversary Edition kan je jezelf nu via de Square Enix Store op de wachtlijst plaatsen. Die boxset bevat naast alle zes klassieke spellen ook twee muziekplaten, een sleeve voor de gamedisc, een artbook en acht beeldjes van personages. Hij zou je 259.99 dollar kosten en zou, net als de fysieke versie van de standaardcollectie, tegen 31 mei 2023 verstuurd worden (al is deze datum slechts een placeholder). Digitaal wordt het...
Christophers Nolans nieuwe film Oppenheimer krijgt eerste trailer
  • 0
  • 4
De release van een nieuwe film van Christopher Nolan is steeds weer een belevenis en met Oppenheimer, dat volgend jaar in de zalen te zien zal zijn, lijkt het niet anders te zijn. Na Dunkirk, duikt Nolan met Oppenheimer de Tweede Wereldoorlog in. De film volgt namelijk het leven van Robert J. Oppenheimer, de vader van de atoombom, en zijn rol in het Manhattan Project, waarbij de nucleaire wapens werden ontwikkeld tijdens deze oorlog die later Hiroshima en Nagasaki zouden vernietigen.

Oppenheimer belooft alvast een niet te missen film voor volgende zomer te worden, met een topcast om de vinger bij af te likken die bestaat uit onder andere Cilian Murphy als Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw Katherine, maar ook Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Bennie Safdie en Alden Ehrenreich.

Nintendo Switch Online: vier SEGA Mega Drive-spellen sluiten 2022 af
  • 0
  • 0
Toen Nintendo het Uitbreidingspakket lanceerde voor zij die interesse hadden in een Nintendo Switch Online-abonnement, beloofde het Japanse bedrijf dat we om de zoveel weken een nieuwe lading retro in het teken van twee extra platformen zouden ontvangen. Het betreft het niet alleen spellen die (qua origines) afkomstig zijn van de Nintendo 64, maar ook van een console van Nintendo's voormalige hardware-concurrent, met name de SEGA Genesis / Mega Drive. De meest recente titels die op het online netwerk werden gegooid, waren zowel de eerste Mario Party als diens sequel, en sinds kort vergrootte Nintendo de digitale catalogus met in totaal vier nieuwe aanwinsten.

In de onderstaande trailer kun je in ieder geval de titels in kwestie bekijken. In de side-scrolling shooter Alien Storm heb je keuze uit drie verschillende helden die een invasie van...
Miles krijgt gezelschap in trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse
  • 0
  • 1
Spider-Man: Into the Spider-Verse was op het vlak van animatie één van de aanbiedingen ooit voor de gemaskerde superheld, om nog maar te zwijgen over het feit dat dit cinematisch avontuur succesvol werd onthaald. Haast niemand twijfelde dus dat Sony Pictures Entertainment uiteindelijk een volgende film in dezelfde stijl zou overwegen en in december 2021 overhandigde de firma ons de eerste beelden van Across the Spider-Verse. Dit is een opvolger welke maar liefst twee delen zal tellen en het zal uiteraard Miles Morales (gespeeld door Shameik Moore) opnieuw de kans geven om samen met onder meer Gwen Stacy (vertolkt door Hailee Steinfeld) in de hoofdrol te schitteren. Natuurlijk zullen de jonge tieners tal van andere personages tegen het lijf lopen, inclusief collegiale webslingers – wie weet krijgen we Nicolas Cage nogmaals te horen! – en...
Filmreview: Devotion
  • 0
  • 4
Devotion vertelt het verhaal van Jesse Brown, de eerste zwarte vliegenier die het opleidingsprogramma van de Amerikaanse marine voltooide en samen met wingman Tom Hudner diende in de Koreaanse oorlog. De film is gebaseerd op de bestseller “Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice” van auteur Adam Makos, die dit ware verhaal over de vriendschap tussen het vliegeniersduo tijdens de oorlog beschreef. De film werd geregisseerd door J.D. Dillard, met Jonathan Majors, Glen Powell en Christina Jackson in de hoofdrollen.
Wo Long: Fallen Dynasty nu beschikbaar voor pre-orders
  • 0
  • 1
Vandaag hebben Koei Tecmo Europe en ontwikkelaar Team Ninja bekendgemaakt dat de digitale voorbestellingen voor de actie-RPG Wo Long: Fallen Dynasty nu beschikbaar zijn. Team Ninja's door demonen geplaagde epos zal 3 maart 2023 verschijnen voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC via Windows en Steam, en zal day one beschikbaar zijn met Xbox Game Pass op console en PC.

Als je de fysieke of digitale versie van Wo Long: Fallen Dynasty voor 16 maart bestelt, dan ontvang je de speciale Baihu Armor, terwijl degenen die het spel digitaal pre-orderen zowel de vroege aankoopbonus als de pre-order bonus: Zhuque Armor ontvangen. Een gelimiteerde SteelBook-versie van Wo Long: Fallen Dynasty zal ook beschikbaar zijn bij de lancering. De SteelBook Launch Edition bevat een exclusieve collectible case en bonus DLC items Crown of Zhurong en Crown of Gonggong.

71sccipr0DL._AC_SL1500_.jpg
Ontdek Marineford en Dressrosa in nieuwe trailer van One Piece Odyssey
  • 0
  • 0
In One Piece Odyssey moeten spelers Memoria verkennen, een wereld die is opgebouwd uit de herinneringen van de Straw Hat Crews vroegere avonturen, om hun verloren krachten terug te krijgen. Naast Alabasta en Water Seven worden vandaag twee nieuwe herinneringen onthuld: Marineford en Dressrosa.

In het originele Marineford-verhaal vocht Luffy samen met vele andere piraten om Portgas D. Ace, Luffy's broer, te bevrijden. In One Piece Odyssey gaat Luffy opnieuw de noodlottige strijd aan die hij alleen aanging, maar deze keer samen met de Straw Hat Crew! Wat zullen Luffy en zijn vrienden, die in de twee jaar sinds het incident zijn opgegroeid, doen als ze deze plek opnieuw bezoeken?

De Dressrosa-herinnering neemt spelers mee naar het koninkrijk onder de heerschappij van Doflamingo, die heeft besloten om de Birdcage te gebruiken om te voorkomen dat mensen het eiland verlaten. Met een prijs op hun hoofd moet de Straw Hat Crew, vergezeld door gastpersonages Sabo en Trafalgar Law, hun eens...
Finished  The Beyond Quiz | December
  • 6
  • 2

De enige echte Beyond Quiz!​

Elke maand zal er vanaf nu een beyond quiz georganiseerd worden. Elke keer 10 vragen verdeeld over 5 onderwerpen.
Je score wordt bijgehouden per maand om in een klassement te zetten dat elke maand vernieuwd wordt. Kroon jij je tot de
beste quizzer van BeyondGaming? Of gaat er iemand anders met de overwinning lopen deze maand?

Met bijna 250 verschillende deelnemers in totaal over alle beyond quizzes heen kunnen we besluiten dat dit een groot succes voor ons was. Dit betekent ook dat we hier gewoon in 2023 door mee gaan! Doe alvast mee met onze allerlaatste beyond quiz van dit jaar. Ik wens jullie allemaal een prettig kerstfeest en veel quiz plezier!

Doe hier mee met de quiz!

Prijzen eindklassement (december)​

We kunnen ook meedelen dat we enkele hele leuke prijzen hebben voor de eind -en trimesterwinnaars. Deze worden...
Bandai Namco kondigt Sand Land project aan
  • 0
  • 0
Bandai Namco Entertainment werkt samen met Bandai Namco Filmworks Inc. en Shueisha Inc. aan de lancering van Sand Land project, die volledig rond Sand Land draait, Akira Toriyama’s meesterwerk. Sand Land is een populaire manga gecreëerd door Akira Toriyama, de auteur van Dragon Ball en Dr. Slump. Sinds de korte verschijning in Weekly Shonen Jump in 2000, won de comic (die maar één volume telt) wereldwijd aan populariteit.

De manga speelt zich af in een een verlaten wereld waar zowel demonen als mensen lijden onder een extreem watertekort en waar Beelzebub (de prins der demonen) en Rao (een lokale sheriff) de handen in elkaar slaan op zoek naar het Phantom Lake ergens verstopt in de woestijn.

Sand Land project ziet verschillende partners samenkomen om een grote verscheidenheid aan content te creeëren en Sand Land uit te werken tot een volledig nieuwe IP. Het project start met de co-productie van een animatiefilm door Bandai Namco Filmworks’ Sunrise Studio, Kamikaze Douga Co...
Techreview: Razer DeathStalker V2 Pro
  • 0
  • 4
"Waarom heb jij zo'n speciale muis/toetsenbord/... nodig?", een vraag die af en toe valt als je iets anders dan zo'n standaard flutapparatuur gebruikt. Het is nochtans om dezelfde redenen als waarom Kevin De Bruyne niet op turnpantoffels het veld betreedt, Ronnie O' Sullivan geen bezemsteel gebruikt en de Federale Wegpolitie geen Aixam of Lada gebruikt: ze gebruiken het dag in dag uit en doen er meer mee dan Jan met de pet.
Terug
Bovenaan