BeyondGaming

Death Stranding 2 onthuld met intense cinematische trailer
  • 1
  • 2
Hideo Kojima haalde het vervolg op Death Stranding uit de doeken tijdens de Game Awards vannacht. Tot nu toe had men wel al van losse opmerkingen van hoofdacteur Norman Reedus vernomen dat een vervolg waarschijnlijk was, maar dit is de eerste officiële bevestiging. Naast Reedus komt ook Léa Seydoux terug als Fragile, alsook Troy Baker als Higgs. Elle Fanning zal ook een nog-ongekende rol spelen. Er is geen releasevenster gegeven, wat vooral suggereert dat we de game waarschijnlijk nog niet in 2023 moeten verwachten. Wel wordt de game hoogstwaarschijnlijk een PlayStation 5-exclusive.

Tijdens de Game Awards werd het even stil wanneer een van de vele premières van de nacht begon met vier tonen die voor fans onlosmakelijk verbonden zijn met het verhaal van Sam Porter Bridges en zijn 'BB'. Na wat beelden van een spelende baby en een immense structuur in de woestijn, zien we dat Fragile, die voor BB zorgt, een faciliteit ontvlucht wanneer die bestormd wordt door duistere figuren. In een...
Vampire Survivors krijgt DLC "Legacy of the Moonspell"
  • 0
  • 1
Een paar maanden na diens release uit Early Access krijgt de surprise hit van 2022, Vampire Survivors, reeds DLC. Die heet "Legacy of the Moonspell" en heeft nog geen releasedatum, maar belooft ons alleszins nog een paar tientallen uren van verslavende gameplay voor te schotelen.

Na het denderend succes van Poncles debuutgame, klinkt DLC volledig logisch. Legacy of the Moonspell bevindt zich niet langer in Italië, maar nu in Japan. Het bevat acht nieuwe personages, dertien nieuwe wapens, een nieuw niveau genaamd Mt. Moonspell, en zes nieuwe muziektracks. Haal je portemonnee maar naar boven want deze DLC zal je maar liefst twee euro kosten. De DLC wordt beschikbaar voor alle platforms waarop Vampire Survivors reeds speelbaar is: de pc, de Xbox One en de Xbox Series X|S, en dat vanaf 15 december. Het basisspel is overigens beschikbaar onder Game Pass, al is...
Spring in de horror van Infinity Pool
  • 0
  • 0
David Cronenberg is een naam als een klok in de filmwereld. The Fly is een horrorklassieker par excellence en over zijn Crash kan men na decennia nog verhit gaan discussiëren. Zoon Brandon Cronenberg is ondertussen ook hard aan zijn weg aan het timmeren en blijkt eenzelfde oog voor bepaalde verhalen te hebben als zijn vader. Een Cronenberg Jr film is ook nooit ‘zomaar’ een film. Met Infinity Pool gaat hij voor het eerst aan de slag met een A-List cast voor wat misschien wel zijn doorbraak zou kunnen worden.

In Infinity Pool zit schrijver James (Alexander Skarsgård) zonder inspiratie. Zijn rijke echtgenote Em (Cleopatra Coleman), die zijn levensstijl en ambities steeds sponsort, neemt hem mee op een vakantie naar een uitermate luxe resort, kwestie van de spinnenwebben uit het hoofd te blazen. Zoals vaak bij dit soort chique oorden, is alles binnen de muren van het resort absoluut top maar is de wereld erbuiten best genegeerd. Gefascineerd door de jonge Gabbi (Mia Goth) wagen James...
Atari en Llamasoft wekken het obscure Akka Arrh terug tot leven
  • 0
  • 0
Nooit van Akka Arrh gehoord? Nogal logisch, want dit was een arcade-game met een zéér beperkte beschikbaarheid, om het zacht uit te drukken! De onderstaande trailer legt diens situatie alvast op beknopte wijze uit en in principe is dit niet de eerste keer dat ontwikkelaar Jeff Minter (oftewel de oprichter van Llamasoft) een stunt zoals deze uitvoert. Hij bracht in het recente verleden ook een andere mythische titel terug uit het virtuele hiernamaals, met name Polybius – klik hier voor een historische crash course – en nu sloot Atari opnieuw een overeenkomst met de creatieve en legendarische veteraan, nadat ze in 2018 samenwerkten voor Tempest 4000.

De incomplete versie van de oorspronkelijke Akka Arrh werd toevallig inbegrepen in de Atari 50: The Anniversary Celebration – verwacht binnenkort onze recensie voor deze compilatie à propos! – en nu veranderen beide partijen het spel in een volwaardige, psychedelische...
Speel komend weekend gratis online op PlayStation
  • 0
  • 0
PlayStation meldt via Twitter dat je komend weekend, 10 en 11 december, geen PlayStation Plus nodig hebt om online aan de slag te gaan. Wie online wil gamen om bijvoorbeeld Call of Duty: Modern Warfare II of Grand Theft Auto Online samen met vrienden te spelen, heeft normaal gezien het betalende abonnement nodig. Enkel het online luik van PlayStation Plus wordt een weekend lang gratis beschikbaar gesteld. De andere voordelen die de dienst biedt, zoals een uitgebreid aanbod aan te spelen spellen of cloudopslag voor je savefiles, zitten niet in het gratis multiplayerweekend vervat.

Review: Dragon Quest Treasures
  • 0
  • 5
Wie bekend is met de Dragon Quest-reeks weet dat het JRPG's zijn met een typische stijl. De reeks gaat al even mee en dat is een serieus understatement. Al sinds 1986 op NES, het Nintendo Entertainment System, en sindsdien niet meer weg te denken. Tot 2005 wel uitgebracht onder de naam Dragon Warrior in de westerse wereld, wegens te veel gelijkenissen met een tabletop RPG genaamd DragonQuest. Er zijn ook verschillende manga, anime en boeken verschenen van deze populaire reeks.
Review: The Callisto Protocol
  • 1
  • 4
Een buitenaardse bedreiging breekt los op een ruimtestation. Nu is het aan één lone survivor om het station te ontsnappen in deze survival-horrorshooter van Glen Schofield. Klinkt bekend? Deze keer gaat het om een gevangenis in de ruimte genaamd Black Iron. Deze bevindt zich op Callisto, een maan van Jupiter, en het is aan Jacob Lee om deze gevangenis te ontsnappen en onderweg een paar gruwelijke geheimen te ontdekken.
Review: Just Dance 2023 Edition
  • 0
  • 3
Ubisoft is er weer met een jaarlijkse franchise. Net als FIFA en Call of Duty is ook Just Dance jaarlijks present met een nieuwe iteratie. Hierdoor kunnen de John Travolta’s en de houten harken zich ongegeneerd laten gaan. Dat geldt ook voor mij. Joeri Travolta is mijn bijnaam, al denken veel anderen daar onbegrijpelijk anders over …
Maak kennis met Mrs. Davis, partner!
  • 0
  • 2
Ik durf te wedden dat je dacht zowat álles al gezien te hebben? En, ik geef toe, je zal inderdaad al véél gezien hebben. Maar toch komt er soms nog iets waarvan je kan denken ‘tiens’, en Mrs. Davis is zo eentje. Enfin, wat Mrs. Davis precies is, kan ik nog niet zeggen. Een buitengewoon straffe artificiële intelligentie. Maar zit ze online of werkt ze aan optimale postbezorging? Weinig is al duidelijk. Wat we wel al weten is dat Mrs. Davis een tegenstander heeft. Meerdere zelfs. Maar aan het hoofd staat Zuster Simone uit Reno. Zuster-verpleegster-zuster? Neen, zuster-kloosterzuster. Jep, vanaf 20 april 2023 neemt een bona fide kloosterzuster het op tegen een AI.

Peacock loste vandaag de eerste beelden en zelfs ten midden van drop na drop aan nieuwe content, komt Mrs. Davis naar voren als uitblinker. De reeks komt uit de koker van Damon Lindelof en Tara Hernandez, respectievelijk showrunners voor Lost, Watchmen (de HBO reeks) en Young Sheldon. Een combinatie die nieuwsgierig maakt...
Microsoft wilt Call of Duty naar de Nintendo-consoles brengen
  • 0
  • 0
Microsoft loopt misschien wat voor op de feiten, zowel de FTC als de Europese Commissie heeft de merger immers nog niet goedgekeurd, maar ze lijken alvast grote plannen te hebben met Activision's meest populaire franchise. In een reeks tweets heeft Phil Spencer namelijk aangekondigd dat ze een tienjarige verbintenis met Nintendo zijn aangegaan om Call of Duty naar de consoles van Nintendo te brengen zodra de merger rond is. Normaal zullen we tegen het einde van Microsofts fiscale jaar, zijde 30 juni 2023, weten of de deal er doorkomt of niet.

Daarnaast bevestigde hij ook dat het Call of Duty zal blijven aanbieden via Steam, iets dat zeker geruststellend zal zijn voor heel wat pc-gamers.

Wij zijn alvast benieuwd hoe Sony gaat reageren op dit nieuws!

De nieuwste uitbreiding van Hearthstone, March of the Lich King, is nu live
  • 0
  • 0
De ondoden zijn in beweging! Vandaag lanceert Hearthstone zijn nieuwste uitbreiding, March of the Lich King en die brengt de elfde speelbare klasse, Death Knight, naar de Taverne! Volg de reis van Arthas Menethil als hij de iconische Warcraft-schurk, de Lich King, wordt via de Death Knight-proloog. Met 203 gloednieuwe kaarten in March of the Lich King - waaronder de nieuwe Death Knight-klasse, het nieuwe Undead-miniontype en het nieuwe Manathirst-sleutelwoord - hebben spelers toegang tot de meest gevarieerde gameplay en deckbuilding in Hearthstone tot nu toe.

Nieuwe klasse: Death Knight
  • 68 nieuwe klassekaarten, inclusief 32 gratis Core Set-kaarten
  • Hero Power: Ghoul Charge
    • Summon een 1/1 Ghoul met Charge die sterft op het einde van je beurt.
  • Nieuwe Resource: Corpses
    • Telkens een friendly minion sterft, wordt deze meegeteld als Corpse.
  • Deckbuilding System: Runes
    • Blood voor gecontroleerde gameplay met...
Ga aan de slag met Hulk in Marvel's Midnight Suns
  • 0
  • 0
Sinds vorige week is Marvel's Midnight Suns beschikbaar en de superheldengame viel bij onze reviewer in de smaak. In Marvel's Midnight Suns kun je aan de slag met een pak superhelden, maar Hulk was er nog niet bij, tot nu. Vanaf heden kun je ook zijn brute kracht gebruiken om de tegenstanders te verslaan.

De groene furie laat, zoals onderstaande trailer toont, niet met zich sollen. Zowel de vijanden als de omgeving moet eraan geloven als zijn kwaadheid naar boven komt. Dat komt goed uit, want het leger van Lilith zorgt voor heel wat tegenstand. Marvel's Midnight Suns is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Nieuwe Back 4 Blood-uitbreiding en gratis Trial of the Worm PVE-modus nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de volgende grote contentuitbreiding voor Back 4 Blood, River of Blood genaamd, gelanceerd. De nieuwste uitbreiding bevat een nieuwe verhaalcampagne en een nieuwe Cleaner, Tala. Dit voormalig sektelid dat wordt vergezeld door Jeff, een vriendelijke, lange Ridden. Spelers kunnen Jeff oproepen door middel van een fluitsignaal, mits Tala deel uitmaakt van het team. River of Blood bevat bovendien acht exclusieve personageskins en twaalf exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten. De River of Blood-uitbreiding is nu beschikbaar als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar en volgt de eerder uitgebrachte DLC-uitbreidingen Children of the Worm en...
Nieuw Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-seizoen introduceert langverwachte features
  • 0
  • 0
Operation Solar Raid, het vierde seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle beschikbare platformen. Dit seizoen introduceert tal van langverwachte features, waaronder crossplay en crossprogressie, een nieuwe en verbeterde Battle Pass, een nieuwe map, een nieuwe Colombiaanse Operator, Ranked 2.0 en de mogelijkheid voor spelers om de stand van hun reputatie te raadplegen.

In Operation Solar Raid ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Solis, de nieuwe verdediger uit Colombia, is uitgerust met de SPEC-IO Electro-Sensor gadget waarmee zij cruciale informatie verzamelt die kan helpen bij het bepalen van een gecoördineerde strategie. Solis kan heel gemakkelijk aanvalsapparatuur analyseren en identificeren, waaronder drones, inbraakapparaten en meer. Ook kan ze met haar handschoenen communiceren met de gadget en een clusterscan uitvoeren. Solis is tevens uitgerust met een P90 of ITA 12L als primair wapen en een SMG-11 als secundair wapen...
Review: Jurassic World Aftermath Collection
  • 0
  • 1
Bon, ik ga niet flauw doen: ik ben eigenlijk al een poosje ‘uitge-jurassic-ed’. Toen de allereerste film uitkwam in 1993 leek het mij - net als bijna iedereen - een heel coole filmervaring, en ik wou er het vervolg nog wel bijnemen. Nog een deel drie? Ach, waarom niet, een trilogie is een logisch iets. Maar daarna had ik wel voldoende dino. Toen men begon met Jurassic World, was ik niet verwonderd. Reboots of het herlanceren van een cinematic universe leken brood en boter voor Hollywood. Maar als ik die films ooit gezien heb, was dat puur per ongeluk. Toch heb ik de kans genomen om Jurassic World Aftermath Collection te proberen. Omdat het mij leek als een poging om toch nog iets ‘vers’ te brengen. Had ik gelijk?
Riot Games toont "gameplay basics" en meer voor vechtspel Project L
  • 0
  • 0
League of Legends is tot op heden een gigantische franchise met een globale populariteit, dus niemand was verbijsterd toen Riot Games uiteindelijk een lading gerelateerde spin-offs presenteerde. Hextech Mayhem, CONV/RGENCE, Ruined King, Song of Nunu en de Netflix-serie Arcane behandelen elk hun eigen genres, maar er is nóg meer in aantocht! Eén van zulke experimenten draagt de (tijdelijke) naam Project L, een vechtspel dat wordt...
River City Girls 2 verkoopt rake klappen vanaf 15 december
  • 0
  • 1
Ben je verslaafd aan beat 'em ups, dan had je in 2022 de keuze uit onder andere Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge en Midnight Fight Express. Ongetwijfeld kwalitatieve titels waarmee je veel pret kunt beleven, maar zijn dit de enigste aanbiedingen voor zij die geen genoeg van dit genre kunnen krijgen? Blijkbaar niet, want WayForward kondigde op het nippertje aan dat het gamend publiek dit jaar alsnog de kans krijgt om de sequel van River City Girls te bemachtigen! Het spel verscheen reeds vanaf 1 december in Japanse winkels, een datum wanneer men eveneens de officiële soundtrack online gooide, en nu volgt de rest van de wereld dus. Markeer 15 december op je kalender...
Nightdive Studios heeft "minstens vijf projecten" in het vooruitzicht
  • 3
  • 0
Tik je graag remasters van retro-titels op de kop, dan maakte je intussen allicht kennis met Nightdive Studios. Hetgeen dat het team bij dit bedrijf de laatste paar jaren op tafel legde, wordt meestal bekroond met uiterst positieve recensies, laat staan dat zelfs de bestaande fanbases rondom zulke spellen meestal laaiend enthousiast zijn over hun zogenaamde heruitgaven. In 2022 voltooiden de ontwikkelaars alvast PowerSlave: Exhumed – waar ik persoonlijk ontzettend veel van genoot – plus de Enhanced Edition van de originele Blade Runner point & click adventure game, terwijl ze in diezelfde periode ook nog console-ports voor Shadow Man Remastered op de markt gooiden. Over de verscheidene updates voor andere projecten (zoals Quake) zwijgen we echter, want nu is het tijd...
Filmreview: White Noise
  • 0
  • 2
In 2012 realiseerde David Cronenberg wat zoveel film- en literatuurafficionado’s onmogelijk achtten: een verfilming van een boek van de Amerikaanse auteur Don DeLillo. DeLillo’s schrijfstijl bestaat voor een groot deel uit filosofische uiteenzettingen over de mens, kunst en geschiedenis, en zijn oeuvre zou je kunnen omschrijven als een catalogus van het postmodernisme. Het leek onbegonnen werk om visueel gedaante aan te geven aan zijn proza. Maar dat zou Cronenberg niet tegenhouden toen hij Cosmopolis begon om te zetten naar een script. Het resultaat op het grote scherm was zoals verwacht, een geestelijk uitdagende en akelig actuele thriller, maar ondanks zijn vele troeven een nogal droge affaire die enkele fundamentele elementen van een entertainende film achterwege liet. Nu, tien jaar later, gaat Noah Baumbach dezelfde uitdaging aan.
Knappe trailers laten je kennismaken met Dead Island 2
  • 0
  • 2
Tijdens de Dead Island 2-showcase die gisteren plaatsvond, kregen we meer te zien van de game die op 28 april 2023 in de winkelrekken moet liggen. De Welcome to Hell-A trailer toont de unieke gore-tech, verbeterbare wapens, het vechtsysteem en natuurlijk de gruwelijke zombies, tijdens een rondleiding door een stijlvolle, zonovergoten, zombiesmashende speelplaats. Alle bekende toeristenattracties zijn present, van Beverly Hills tot de kust van Santa Monica – zelfs het Hollywood-bord staat in brand – in omgevingen die het midden houden tussen het paradijs en de hel. Daarnaast werd ook een gameplaytrailer gepubliceerd die wat meer prijsgeeft.

De trailer toont de brute gevechten van de game in volle glorie, waarbij spelers naar hartenlust kunnen hakken, trappen, beuken en branden met katana’s, machetes, zwaarden, hamers, geweren en meer. Dead Island 2 maakt gebruik van het Fully Locational Evisceration System for Humanoids (F.L.E.S.H.), baanbrekende technologie die speciaal is...
Terug
Bovenaan