BeyondGaming

Pokémon-uitbreiding Sword & Shield—Silver Tempest nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game uitgebracht: Sword & Shield—Silver Tempest. Deze uitbreiding is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. Sword & Shield—Silver Tempest bevat drie nieuwe Radiant Pokémon, waaronder Radiant Jirachi en Radiant Alakazam. Dit zijn Shiny Pokémon die krachtige Ability's of aanvallen hebben en afgebeeld zijn met geëtst artwork. Daarnaast zitten er in de nieuwe uitbreiding nog meer Pokémon VSTAR, waaronder Lugia VSTAR, Regidrago VSTAR en Alolan Vulpix VSTAR, de eerste niet volledig geëvolueerde Pokémon VSTAR in de Pokémon TCG.

Deze uitbreiding kent tevens vijftien Pokémon V, achttien full-art Pokémon V, één Pokémon VMAX, zes Pokémon VSTAR en een Trainer Gallery-deelset van 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon. Trainers kunnen Sword & Shield—Silver Tempest bij deelnemende winkels verkrijgen in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale...
Seriereview: 1899
  • 1
  • 5
Goed nieuws, de makers van de bejubelde serie Dark zijn terug! 1899 is hun nieuwste creatie die 17 november op Netflix verschijnt. Jantje Friese en Baran Bo Odar sloten een deal met Netflix om enkele projecten voor hen te ontwikkelen, en zo dus ook 1899. Voor deze review heb ik de eerste drie afleveringen mogen bekijken en ik was aangenaam verrast. Mysterieuze horrorseries kan ik meestal wel appreciëren, dus daarom laat ik je graag kennismaken met de gebeurtenissen op de boot Kerberos.
Seriereview: een ode aan Band of Brothers
  • 4
  • 8
1 september 1939: Duitsland valt Polen binnen. Deze datum markeert het begin van een van de donkerste pagina’s in de wereldgeschiedenis: de Tweede Wereldoorlog. Bijna zes jaar lang teisterde dit conflict de wereld. Hoewel de Tweede Wereldoorlog geen populair filmonderwerp was tijdens de naoorlogse periode, beschikken we vandaag over een immens aanbod aan oorlogsfilms. Denk aan Dunkirk (2017) van Christopher Nolan, Schindler’s List (1993) van Steven Spielberg, The Thin Red Line (1998) van Terrence Malick, … om maar enkele van de vele topproducties op te noemen. Met haar cast, locaties en verhaal behoort Band of Brothers dan ook helemaal in het lijstje van topproducties. Daarbij is de tiendelige miniserie goed voor bijna tien uur kijk‘plezier’.
Finished  Foto Uitdaging | November | Alledaags
  • 0
  • 0
Elke maand dagen de fotografen (of eerder creatievelingen) van BeyondGaming zichzelf uit met een fotochallenge! De bedoeling hierbij is vooral om beter te worden en elkaar wat constructieve feedback te geven. Maar uiteraard is het extra leuk als je wint want dan mag je het onderwerp van de volgende ronde kiezen. Stuur nu je foto in en wie weet kom je in de Hall Of Fame!
Teaser voor nieuwe miniserie The Witcher: Blood Origin
  • 0
  • 1
Naast een nieuw seizoen van The Witcher, heeft Netflix een nieuwe miniserie aangekondigd. The Witcher: Blood Origin is een prequel die zich meer dan duizend jaar vóór The Witcher afspeelt en het verhaal vertelt van Scian en haar bondgenoten, die de allereerste Witcher - een monsterjager met magische krachten - creëren.

De serie werd geregisseerd door Declan de Barra. Lauren Schmidt Hissrich, de bedenker van de originele serie, werkte ook aan deze productie mee. In de hoofdrollen zien we Sophia Brown, Laurence O’Fuarain en Michelle Yeoh.

De miniserie bestaat uit vier afleveringen die vanaf 25 december uitgezonden worden op Netflix.

Eerste trailer vrijgegeven voor John Wick: Chapter 4
  • 0
  • 2
Keanu Reeves is eindelijk terug als badass John Wick! Ook in deze vierde film zal hij alles uit de kast moeten halen om het opnieuw op te nemen tegen een aantal beruchte figuren uit het criminele milieu. Na te zijn verraden, besluit hij het samen met Bowery King (Laurence Fishburne) de strijd aan te gaan met de gehele High Table. Ze zullen de wereld rond moeten trekken om het op te nemen tegen de grootste gangsters van de onderwereld. Benieuwd of hij hier heelhuids zal uit geraken!

Op de release is het nog wachten tot 24 maart 2023, maar in afwachting daarvan kunnen we alvast watertanden van Lionsgate’s eerste officiële trailer.

Maak kennis met Hagane in Samurai Maiden
  • 1
  • 0
3D Publisher en ontwikkelaar Shade hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun actiespel Samurai Maiden. De nieuwe trailer laat ons kennismaken met het speelbare personage Hagane, een paarsharige deerne die haar mechanische arm in de strijd gooit in deze hack and slash-game die zich afspeelt in de Sengoku-periode in Japan.

Samurai Maiden verschijnt bij ons op 8 december voor PlayStation 5, PlayStation 4, Switch en pc via Steam.

Sportieve RPG Sports Story arriveert in december
  • 0
  • 0
Eén van de vroegste titels die op de Nintendo eShop werd aangeboden wanneer Nintendo haar console annex handheld op de markt gooide, droeg de naam Golf Story. Dit spel van het indie-team bij Sidebar Games combineerde golf met enkele RPG-aspecten, een samensmelting die destijds erg geliefd was! In 2019 onthulde dit bedrijf vervolgens Sports Story, oftewel een spirituele sequel met meer speelbare sporten, maar daarna verschuilde dit spel zich ... Nintendo bewaarde gisteren echter een aangename verrassing voor de nieuwste Indie World-aflevering, want men toonde nieuwe beelden van de role-playing game in kwestie!

In de onderstaande footage kun je bekijken hoe je onder meer golf, voetbal en tennis mag beoefenen, laat staan dat je met een aantal voertuigen ook dungeons, verlaten ruïnes en de mysterieuze Wildlands mag verkennen. Hoe meer ervaring (of XP) je verdient, des te meer activiteiten je vrijschakelt en je kan doorgaans ook met een heleboel personages...
Devolver Digital onthult Pepper Grinder voor pc en Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Bandai Namco's Mr. Driller krijgt in de nabije toekomst een beetje concurrentie, want uitgever Devolver Digital en ontwikkelingsbedrijf Ahr Ech onthulden (tijdens Nintendo's Indie World) tezamen een nieuwe 2D-platformer voor pc en Nintendo Switch! In Pepper Grinder hanteer je de krachtige superboor van de ingenieuze piraat Pepper, wie na een schipbreuk ook nog eens werd overvallen door de slechte Narlings. Een heuse tegenvaller, maar ze is niettemin vastberaden om al haar schatten opnieuw bijeen te garen, al dan niet met behulp van andere voorwerpen. Naast het benutten van haar handwapen, is Pepper eveneens in staat om grote machines te besturen, terwijl ze met haar boor een varia terreinen en obstakels kan penetreren. De onderstaande trailer illustreert alvast dat de actie er snel aan toe gaat, dus dat belooft! Pepper Grinder heeft nog geen concrete releasedatum, maar Devolver Digital en Ahr Ech confirmeerden wel dat men het spel vanaf volgend jaar verkopen...
Have a Nice Death lanceert in maart 2023 en komt ook naar Nintendo Switch
  • 1
  • 0
Gisteren zond Nintendo een kersverse Indie World-aflevering uit en zoals gewoonlijk demonstreerde de firma hier op een hoop games die uiteindelijk een weg naar hun huidige hardware zullen banen. Zulke video's staan logischerwijze soms synoniem met nieuwe onthullingen, inclusief het onderwerp van dit nieuwsbericht. Het team bij Magic Design Studios kondigde namelijk aan dat Have a Nice Death op meer platformen gaat verschijnen, want ze besloten om ook aan een Nintendo Switch-port te werken. Ze gaven daarenboven zelfs een releasedatum vrij, want die port arriveert officieel vanaf 22 maart 2023! Op diezelfde dag kun je trouwens ook de volledige pc-versie bemachtigen, voor zij die liever op hun computer of op hun Steam Deck willen spelen.

Have a Nice Death is à propos een actievolle platformer waar je de Magere Hein controleert, compleet met een vleugje morbide kantoorhumor. Op dit moment bevindt tweedimensionale roguelite zich nog in een Early Access-fase, maar die dagen lopen...
Filmreview: Vesper
  • 0
  • 2
Postapocalyptische media is het laatste decennium overal te bekennen, deels omdat zowel klimatologische als politieke catastrofes momenteel niet veraf voelen. Zo ook met Vesper: een verhaal over een wetenschappelijk begaafd kind dat leeft in een wereld waar voedselschaarste heerst, met genetische engineering als de oorzaak, maar ook als de mogelijke oplossing. Vesper (in Frankrijk als Vesper Chronicles uitgebracht) is een sciencefiction-drama geproduceerd in samenwerking tussen België, Frankrijk en Litouwen, waar de film ook opgenomen is. Regisseurs Bruno Samper en Kristina Buožytė werkten hiervoor reeds samen aan Vanishing Waves en een segment in ABCs of Death 2. Hebben ze hun ambitieus idee van een scifi-epiek over bio-engineering te midden van extreme voedselschaarste en klassenongelijkheid effectief kunnen realiseren?
Review: Tactics Ogre: Reborn
  • 0
  • 4
Onlangs kon je in de preview van Tactics Ogre: Reborn mijn eerste indrukken ontdekken van dit tactisch rollenspel. Gezien deze positief waren, was ik natuurlijk benieuwd naar de rest van het spel dus zette ik mijn tocht verder in de door een burgeroorlog geteisterde eilandengroep Valeria samen met een groep nobele verzetsstrijders die hun land niet enkel moeten redden van de alles verscheurende oorlog maar ook van een groter kwaad.
Cagliostro's Secrets is nu beschikbaar voor Steelrising
  • 0
  • 0
Spiders en Nacon maken met plezier bekend dat de nieuwe DLC voor Steelrising, getiteld Cagliostro's Secrets, nu verkrijgbaar is voor pc (Steam, GOG and Epic), Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Deze DLC biedt spelers een nieuw level en diverse andere content:
  • 1 level (Hôpital Saint Louis)
  • 1 hoofdmissie
  • 5 wapens
  • 1 eindbaas
  • Diverse nieuwe vijanden en nieuwe varianten op bestaande vijanden
  • 2 nieuwe personages
  • Nieuwe zijmissies die je uitnodigen eerder verkende levels opnieuw te bezoeken.
Spelers krijgen pas toegang tot de uitbreiding “Cagliostro's Secrets” wanneer ze een bepaald punt in het hoofdverhaal hebben bereikt. Je moet het level “Bastille” voltooid hebben om toegang te krijgen tot de nieuwe content. In deze nieuwe missie raak je betrokken bij een huiveringwekkend verhaal over een graaf van de koning, Comte de Cagliostro. Hierdoor beland je in Hôpital Saint Louis – een nieuwe, levensgevaarlijke omgeving waarin Louis XVI enkele geheimen heeft...
Tips nodig voor Kerst? Asmodee heeft raad!
  • 2
  • 5
Gisteren vond de Vlaamse persdag bij Asmodee Belgium plaats en uiteraard waren wij daar aanwezig. Daar werden enkele verrassende resultaten van een onderzoek, uitgevoerd bij duizend mensen, bekendgemaakt. Ruim de helft van de Belgen (53%) overweegt om een gezelschapsspel cadeau te geven voor Kerst. Bijna evenveel landgenoten (47%) zouden het dan weer fijn vinden om een gezelschapsspel cadeau te krijgen. Bij ouders met kinderen jonger dan twaalf jaar liggen deze cijfers nóg hoger: maar liefst drie op vier van hen zou graag een bordspel cadeau krijgen. “Begrijpelijk” volgens Bert De Smet, directeur van Asmodee België, “Met één spel geef je immers oneindig veel ontspanningsmomenten én quality time cadeau”. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat Belgen bordspellen verkiezen boven kaartspellen (54% tegenover 30%), dat ze liefst van al spelen met vrienden (47%), kinderen (46%) of hun partner (45%), en dat hun spelgezelschap idealiter uit vier spelers bestaat. Met de nieuwste...
Review: The Case of the Golden Idol
  • 0
  • 1
Ik lees meer dan ik game en ik ben fan van detectives en mysteries. Tegenwoordig gaat dankzij BeyondGaming mijn wereld op dat vlak meer open en probeer ik al eens sneller iets uit. Als er dan iets op mijn pad komt dat aansluit bij mijn eerste grote liefde, dan is dat dubbel feest. Of toch dubbel zo interessant. The Case of the Golden Idol trekt me meteen aan, want gewoon de stijl op zich lijkt ons al dertig jaar in de tijd terug te willen sturen. Dat verdient verder onderzoek, dus Detective Squidward op het appel!
Razer kondigt Wolverine V2 Pro aan voor PlayStation 5
  • 0
  • 0
Wie wil gamen als pro op een PlayStation 5, heeft binnenkort enkele keuzes. Niet enkel PlayStation zelf zal een pro-controller uitbrengen, ook Razer draagt z'n steentje bij om gamers de best mogelijke ervaring voor te schotelen. Zo maakte het bedrijf bekend dat het binnenkort de Wolverine V2 Pro uitbrengt. De nieuwe controller is nu te pre-orderen via de officiële website, GameStop EU en RazerStores. De aanbevolen adviesprijs is 299,99 euro.

Razer introduceert binnenkort de Wolverine V2 Pro, een functierijke draadloze controller voor PlayStation 5 en pc. De controller maakt gebruik van Razer HyperSpeed Wireless en is voorzien van Razer Mecha-Tactile Action Buttons, Razer HyperTrigger, een achtwegs Microswitch D-Pad, zes multifunctionele knoppen en nog veel meer. Hiermee biedt de nieuwe Razer Wolverine V2 Pro ultieme prestaties en controle.

Volledige controle
De Razer Wolverine V2 Pro is ontworpen...
Pokémon Scarlet- en Violet-trailer toont nieuwe details
  • 0
  • 1
De release van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet loeren om de hoek, want beide spellen zijn vanaf 18 november exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch. Naar aanleiding van de nakende release werd er een nieuwe trailer gepubliceerd waarin terug enkele nieuwigheden aan bod komen.

Viering van de release van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet in Pokémon UNITE!
Van 18 november 2022 tot 1 februari 2023 houdt Pokémon UNITE een speciaal in-game evenement ter gelegenheid van de release van de nieuwste spellen in de Pokémon-serie. Spelers kunnen onder meer op Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gebaseerde mode-items voor Trainers en stickers voor hun Unite-snapshots verkrijgen. Vanaf 1 januari 2023 kunnen spelers van de Nintendo Switch-versie van Pokémon UNITE die SAVE-gegevens van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebben, een mode-item voor Trainers verkrijgen in de stijl van de hoofdpersonages van de nieuwe spellen!

Scarlet Book en Violet Book
Het Scarlet Book in Pokémon...
Sony maakt nieuwe toevoegingen voor PlayStation Plus-catalogus bekend
  • 0
  • 4
Sony maakte vandaag bekend welke games de PlayStation Plus Game Catalog en de Classic Catalog zullen vervoegen. Het lijstje voor november is alvast indrukwekkend te noemen... Zoals aangekondigd naar aanleiding van de verjaardag van Ratchet & Clank, zullen vijf klassieke titels uit de franchise speelbaar zijn via de dienst. Maar ook andere kleppers zoals de Kingdom Hearts-games en enkele Tom Clancy titels worden deze maand toegevoegd. Hieronder vind je alvast een volledig overzicht en meer informatie vind je zoals steeds op de blog van PlayStation.

PlayStation Plus Game Catalog
  • The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
  • Kingdom Hearts 3
  • Kingdom Hearts: Melody of Memory...
Sifu nu beschikbaar voor Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Of je nu in de supermarkt bent of in de sportschool, in de auto of in de trein, je kunt beste Kungfu-kunstjes overal bovenhalen nu Sifu, de hit beat 'em up van ontwikkelaar en uitgever Sloclap, beschikbaar is op Switch. Vanaf nu kunnen oude fans van het spel of fervente Switch-gebruikers die op de komst van Sifu hebben gewacht, het spel kopen in de Nintendo E-Shop of fysiek bij geselecteerde retailers.

Sifu plaatst spelers in de schoenen van een Pak Mei Kungfu student die zijn leven lang heeft getraind voor een dag van afrekening na de brute moord op hun hele familie door een mysterieus moordcommando. Met slechts één dag en talloze vijanden in hun weg, moeten spelers onoverkomelijke kansen verslaan en leden van de machtige organisatie verslaan om wraak te nemen. Maar op zo'n zoektocht naar wraak is tijd de prijs die betaald moet worden. Met een magische talisman om spelers na hun dood weer tot leven te wekken, betekent een nederlaag niet het einde. Hoewel de leerling altijd weer...
Derde Back 4 Blood-uitbreiding River of Blood aangekondigd
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben gisteren de details bekendgemaakt van de volgende grote DLC-uitbreiding voor Back 4 Blood, officieel getiteld River of Blood. De nieuwe DLC-uitbreiding verschijnt op 6 december 2022 als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar.

River of Blood bevat een gloednieuwe verhaalcampagne met een meeslepende missie bestaande uit vijf kaarten, waarin spelers stroomopwaarts reizen en verschillende tussenstops maken om voorraden in te slaan en vijandelijke dreigingen af te weren. Om de Cleaners beter te kunnen helpen met hun missie, introduceert de uitbreiding Tala. Dit voormalig sektelid heeft zich omgevormd tot Cleaner en wordt vergezeld door Ridden Jeff, een vriendelijke Tallboy die je kunt oproepen om het team te helpen. Jeff veroorzaakt de ultieme chaos wanneer hij met een fluitsignaal door Tala of andere Cleaners uit haar team wordt opgeroepen...
Terug
Bovenaan