BeyondGaming

Review: Garfield Lasagna Party
  • 0
  • 0
Hoewel ik me soms oud voel, ben ik in vergelijking met rosse kater Garfield toch aan de jonge kant. Het strip- en tekenfilmfiguur verscheen namelijk reeds in 1978 en is daarmee negen jaar ouder dan ondergetekende. De leeftijd hebben we niet gemeen, maar de liefde voor lekker eten wel. Ik dacht eerlijk gezegd dat het rosse beest al enkele jaren in de schaduw was gedoken, maar uitgever Microïds bewijst het tegendeel. Garfield is blijkbaar toch nog relevant.
Lanceringstrailer van The Devil in Me maakt je klaar voor horrorrelease
  • 1
  • 0
Bandai Namco Europe heeft vandaag The Dark Pictures Anthology-seizoensfinale, The Devil in Me, uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. In The Devil in Me worden spelers uitgenodigd in een recreatie van het World's Fair Hotel, gebouwd door de Amerikaanse seriemoordenaar H.H. Holmes. Ze besturen de crew van Lonnit Entertainment, low-budget documentairemakers die naar het hotel zijn gelokt met de belofte van iets unieks, iets dat de kijkcijfers van hun true-crime show zou kunnen opkrikken. Hun lot ligt in de handen van de spelers, die onder druk onmogelijke beslissingen moeten nemen, terwijl hun moorddadige gastheer elke beweging in de gaten houdt.

Naast een nieuw verhaal en een cast vol sterren komt de seizoensfinale met een reeks nieuwe gameplayfuncties. Personages kunnen nu klimmen, springen, kruipen en rennen door verkenningsgebieden die groter en complexer zijn dan ooit. Spelers zullen hun hoofd koel moeten houden om puzzels op te lossen en...
Heerlijk griezelen in lanceringstrailer van The Callisto Protocol
  • 3
  • 4
Ontwikkelaar Striking Distance Studios heeft de launch-trailer uitgebracht van The Callisto Protocol, een nieuwe scifi survival horrorgame die op 2 december 2022 verschijnt voor pc en consoles. De trailer toont spannend acteerwerk van Transformers-ster Josh Duhamel als Jacob Lee, The Boys-ster Karen Fukuhara als Dani Nakamura, en Sam Witwer als Leon Ferris. Op de achtergrond van de trailer klinkt de song “Lost Again”, een dramatische nieuwe track van Kings Elliot, exclusief geschreven voor The Callisto Protocol.

The Callisto Protocol voert spelers naar Callisto, de dode maan van Jupiter, in het jaar 2302 en daagt spelers uit om de gruwelen van de Black Iron Prison te overleven en de duistere geheimen van The United Jupiter Company te ontrafelen, nadat een mysterieuze uitbraak Callisto in chaos heeft gestort.

Review: WRC Generations
  • 0
  • 0
Normaal valt onze jaarlijkse afspraak met de WRC-reeks in september/begin oktober, maar ontwikkelaar KT Racing stelde het spel uit voor wat extra ontwikkelingstijd. Maar ik durf te stellen dat zelfs zonder deze extra weekjes ontwikkeling, WRC Generations misschien wel hun beste rallygame tot nu toe is. Er stond dan ook veel op het spel, want ze verloren de WRC-licentie eerder dit jaar aan Codemasters die voor het eerst in achttien jaar opnieuw een officieel gelicentieerd rallyspel op de markt zullen brengen. Voor KT Racing is WRC Generations een beetje hun zwanenzang, maar gelukkig gaan ze uit met een knal.
Interview: World of Warcraft: Dragonflight
  • 2
  • 4
Als World of Warcraft-speler sinds de tweede dag dat het spel in Europa beschikbaar was, ben ik altijd opgetogen om ontwikkelaars van de MMORPG te mogen interviewen. Het is een tijdje geleden dat ik op gamescom Ion Hazzikostas of Tom Chilton in de ogen keek, maar eerder deze week mocht in eindelijk terug al mijn WOW-gerelateerde vragen op twee devs afvuren. Mijn vragen worden uitgebreid beantwoord door Graham Berger, Senior Game Designer die zich op de combat focust, en door Brian Holinka die Grahams team leidt.
The Dark Pictures Anthology gaat door met het futuristische Directive 8020
  • 0
  • 2
De horror-specialisten bij Supermassive Games willen blijkbaar dolgraag meer games in dit genre uitpompen, want gedurende een periode van iets meer dan één jaar sloeg de firma er in om maar liefst drie verschillende titels op de markt te gooien! Eind oktober 2021 voltooiden de ontwikkelaars House of Ashes, gevolgd door The Quarry in juni 2022 en vanaf morgen kun je hun nieuwste titel bemachtigen. Deze draagt de naam The Devil In Me en één van onze redactieleden publiceerde vandaag toevallig een relevante recensie, indien je zijn mening hierover wilt lezen. Enkel twee van deze titels maken echter deel uit van de The Dark Pictures Anthology en nu raakte bekend dat Supermassive Games nog altijd interesse...
Review: The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me
  • 0
  • 7
Er is één jaarlijkse afspraak met BeyondGamer @Reaper die elke keer opnieuw vaststaat: het samen uitspelen van de jaarlijkse release uit The Dark Pictures Anthology. Dit jaar brengt ontwikkelaar Supermassive Games The Devil in Me naar ons, het vierde deel uit de reeks en tevens ook de afsluiter van het eerste seizoen. Of het een knaller van formaat wordt, lees je in onderstaande review.
Gundam Evolution seizoen 2 en consoleversie verschijnen binnenkort
  • 0
  • 0
Bandai Namco kondigde vandaag aan dat het tweede seizoen van Gundam Evolution, de allereerste free-to-play hero shooter in de franchise, officieel van start gaat op 29 november voor pc-spelers. Daarnaast laten ze weten dat de game op 1 december zal lanceren op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Seizoen 2 van Gundam Evolution zal twee maanden duren en introduceert een reeks nieuwe updates en features zoals verbetering aan het matchmaking systeem, aanpassingen aan ranked wedstrijden, gloednieuwe items, updates aan supply pods, toevoeging van Achievements, Spectator Mode (enkel pc) en meer. Nieuwe event modes en campagnes zullen eind december worden toegevoegd tijdens de tweede helft van Seizoen 2, naast een herziening van de in-game store.

Ga aan de slag met Karakuri in Wild Hearts
  • 0
  • 0
Februari 2023 wordt een ontzettend drukke maand voor gamers. Ook Wild Hearts, van ontwikkelaar Koei Tecmo en uitgever Electronic Arts, verschijnt in die maand. Voor die game is nu een splinternieuwe trailer gepubliceerd. Monogatari Episode 1 belicht een unieke gameplay-feature genaamd Karakuri. Dit is een ruim 1500 jaar oude Japanse term voor een ingenius mechanisch systeem. Karakuri is niet alleen divers, maar ook multifunctioneel. Het geeft spelers namelijk de overhand tijdens het vechten, het verzamelen van grondstoffen en het reizen door jachtgebieden.

De video laat zien op welke manier Karakuri ervoor zorgt dat spelers een creatieve, dynamische voorsprong hebben tijdens gevechten. Door nieuwe vormen en combinaties te leren, zijn spelers in staat om hun jachtgebieden beter voor te bereiden en gunstigere omstandigheden te creëren voor hun strijd tegen gigantische Kemono-beesten. Dankzij de bijna onverwoestbare aard van...
Trailer voor Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion zet nieuwe features in de kijker
  • 0
  • 1
Square Enix onthulde vandaag een nieuwe trailer voor Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion. De video toont op indrukwekkende wijze dat de moderne versie van de klassieke RPG en prequel op Final Fantasy VII “meer dan een remaster” is.

Het verhaal van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra-soldaat. In de loop van zijn avonturen, ontdekt hij de duistere geheimen achter Shinra’s experimenten en de monsters die ze creëren.

15 jaren na de release van het origineel, dat destijds exclusief voor de PlayStation Portable verscheen, biedt Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion een compleet herziene ervaring, met hd-graphics, een opnieuw gearrangeerde soundtrack, volledig ingesproken dialogen in Engels en Japans, en een vernieuwd vechtsysteem.

Square Enix onthulde ook een...
Techreview: Lenovo Smart Clock 2 met draadloos oplaadstation
  • 0
  • 1
Tegenwoordig worden er steeds meer voorwerpen uitgebracht met een slim kantje. De gekendste is de smartphone; een toestel dat zowat iedereen op zak heeft. Tegenwoordig hebben ook auto's een 'denkvermogen' en worden zelfs wekkers extra functionaliteiten toebedeeld. Zo ook de Smart Clock 2 van Lenovo. Op zich niet zo speciaal, ware het niet dat deze versie ook een draadloos oplaadstation heeft om je smartphone op te laden.
Nieuwe trailer voor Whitney Houston-film "I Wanna Dance With Somebody"
  • 0
  • 0
De officiële trailer van I Wanna Dance with Somebody is nu te zien en zal Whitney-fans zeker enthousiast maken om de film in de bioscoop te zien. De film is gebaseerd op het leven en de muziek van Whitney Houston, van haar ontdekking tot aan haar enorme popsucces. Naomi Ackie neemt de rol van Whitney Houston op zich en de cast wordt aangevuld met Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams en Clarke Peters.

De film is geregisseerd door Kasi Lemmons, die eerder al films als Harriet, Eve's Bayou en Black Nativity regiseerde. Het scenario is van Anthony McCarten, die onder andere de scripts schreef van Darkest Hour, The Two Popes en Bohemian Rhapsody.

I Wanna Dance with Somebody mikt op een release voor de feestdagen en gaat op woensdag 21 december in première.

Review: Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey
  • 0
  • 1
Puzzle Bobble is terug van weggeweest. Hoewel de zomermaanden al enige tijd achter ons liggen, kunnen we met Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey terug een beetje op vakantie. Het soms mooie weer van afgelopen week pakken we er maar al te graag bij. Hoe het eraan toegaat in de zomerse setting van deze nieuwe Puzzle Bobble, vertel ik je graag in deze review.
Dead Island 2 opnieuw uitgesteld
  • 0
  • 1
Over de uitstellen die Dead Island 2 al heeft opgelopen, kunnen we ondertussen een boek schrijven. Vandaag is het nog eens van dat, zo werd bekendgemaakt. In plaats van een release op 3 februari zullen we nu geduld moeten uitoefenen tot en met 28 april om met de nieuwe game van ontwikkelaar Dambuster Studios aan de slag te gaan. De reden voor het uitstel is dat zowel de ontwikkelaar als uitgever fier willen zijn op het spel dat ze uitbrengen.

Dead Island 2 werd maar liefst acht jaar geleden aangekondigd en kreeg ondertussen al verschillende ontwikkelstudio's achter zich. Momenteel werkt Dambuster Studios aan de game, een onderdeel van Deep Silver die ook Homefront: The Revolution heeft ontwikkeld. Normaal gezien moest de game reeds in 2015 het levenslicht zien ...

Cinematische trailer voor WoW: Dragonflight onthuld
  • 0
  • 0
Gisteren tijdens onze Dragonflight pre-expansion patch livestream hebben lead cinematic narrative designer Terran Gregory en director Anna Morgan de officiële Dragonflight launch cinematic onthuld - een opwindend, high-definition avontuur over de Dragon Isles.

Je kunt de nieuwe cinematic vinden op het Warcraft YouTube-kanaal, samen met een nieuwe gameplaytrailer van Dracthyr, met daarin WoW's nieuwste heldenklasse die speelbaar wordt als fase twee van de pre-expansion patch live gaat.

Hieronder staat waar spelers zich op kunnen verheugen met de tweede fase van onze pre-expansion patch:
  • Nieuw ras/klasse: Dracthyr...
Belg lanceert soloproject Earth of Oryn
  • 0
  • 2
Als Belgische website brengen we uiteraard graag Belgische projecten in de aandacht en gisteren kwam het nieuws binnen dat er een Kickstarter-project werd gelanceerd voor Earth of Oryn, een éénmansproject van Edouard L. die twee jaar geleden alles liet vallen om zich te werpen op het ontwikkelen van een city-builder/strategiespel met een middeleeuwse setting. Via de Kickstarter probeert hij voldoende geld in te zamelen om zelfstandig aan het project te kunnen blijven werken en een Early Access-build op Steam te kunnen lanceren.

Earth of Oryn is speelt zich af op een middeleeuwse wereld met een rijke geschiedenis en een diepgaand verhaal. Het is aan jou om je koninkrijk te bouwen zoals je dat zelf wilt. Zal je je volk inspireren en leiden met vriendelijkheid en vrijgevigheid... of hen bevelen met een ijzeren vuist en andersdenkenden onder je hiel verpletteren? Vanuit het niets moet je je koninkrijk perfect...
Filmreview: BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths
  • 0
  • 4
BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths is de nieuwste film van regisseur en scenarioschrijver Alejandro González Iñárritu. BARDO is een meeslepende reis in de leefwereld van Silverio, een Mexicaanse journalist en documentairemaker die in Los Angeles woont. Wanneer hij een prestigieuze internationale prijs in ontvangst mag nemen, wil hij terugkeren naar zijn geboorteland. De herinneringen over zijn leven daar worden een introspectieve trip om zich te verzoenen met het verleden, heden en zijn identiteit.
Nieuwe trailer maakt je klaar voor Horizon Call of the Mountain
  • 0
  • 1
Dit nieuwsbericht en onderstaande trailer zijn voor de mensen die geld op overschot hebben. Om Horizon Call of the Mountain te spelen heb je niet enkel het spel zelf nodig, ook de nog steeds bijna onvindbare PlayStation 5 én de PlayStation VR 2 zijn benodigd. Kostprijs van dit alles? 1200 euro. Uiteraard telt dit niet voor enkel deze game, maar voor alle toekomstige PlayStation VR 2-spellen.

Hoe dan ook, onderstaande trailer stoomt je alvast klaar voor een van de launchgames van het nieuwe stukje hardware. De game kan nu gepre-orderd worden, waarna je op 22 februari onmiddellijk aan de slag kunt met de game. In Horizon Call of the Mountain kruipen we niet in de virtuele huid van Aloy, maar van een voormalig Shadow Carja-strijder. In de trailer zie je een pak gameplay, waarbij duidelijk wordt dat je ook in deze VR-game zult moeten zwemmen, klimmen en wegduiken voor de robots.

CoD: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 Battle Pass Trailer onthult volledig nieuw ontwerp
  • 0
  • 0
We worden tegenwoordig bijna dagelijks verwend met nieuwe trailers van Call of Duty. Ditmaal lanceerden ze een trailer die het vernieuwde Battle Pass uit de doeken doet. Eerder was het al geweten dat de Battle Pass in Modern Warfare 2 en in Warzone 2.0 een volledige make-over zou krijgen en deze trailer gunt ons een eerste blik op het nieuwe ontwerp.

Season 1 van Modern Warfare 2, dat vandaag van start gaat, heeft namelijk een kaart uitgetekend voor de battle pass met verschillende sectoren. In plaats van 100 niveaus van vrij te spelen items, krijg je nu minstens 20 sectoren van vijf items in iedere sector. Spelers krijgen zo de vrijheid om zelf te kiezen welke items ze het eerst willen vrijspelen op de map. Alle andere nieuwigheden kan je ontdekken in onderstaande trailer!

Review: Star Ocean: The Divine Force
  • 0
  • 2
Square Enix heeft heel wat JRPG-reeksen in haar portfolio, maar helaas hebben ze niet allemaal de grandeur van bijvoorbeeld Final Fantasy of Kingdom Hearts. Veel van deze reeksen zijn vooral gericht op de Japanse markt en spreken bij ons slechts een beperkt publiek aan. Af en toe weet zo'n reeks toch door te breken, zoals bijvoorbeeld Dragon Quest heeft gedaan, maar anderen zoals de SaGa-franchise lijken gedoemd om in de obscuriteit te blijven. Een andere reeks waarbij het nooit echt lijkt te lukken is Star Ocean, dat met het nieuwste deel The Divine Force zijn 25ste verjaardag viert.
Terug
Bovenaan