The Dark Pictures Anthology gaat door met het futuristische Directive 8020

De horror-specialisten bij Supermassive Games willen blijkbaar dolgraag meer games in dit genre uitpompen, want gedurende een periode van iets meer dan één jaar sloeg de firma er in om maar liefst drie verschillende titels op de markt te gooien! Eind oktober 2021 voltooiden de ontwikkelaars House of Ashes, gevolgd door The Quarry in juni 2022 en vanaf morgen kun je hun nieuwste titel bemachtigen. Deze draagt de naam The Devil In Me en één van onze redactieleden publiceerde vandaag toevallig een relevante recensie, indien je zijn mening hierover wilt lezen. Enkel twee van deze titels maken echter deel uit van de The Dark Pictures Anthology en nu raakte bekend dat Supermassive Games nog altijd interesse heeft om deze franchise uit te breiden!

Het is overduidelijk dat men volgende keer iets anders gaat voorschotelen, want The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 zal (vergeleken met diens voorgangers) een nieuwe stijl van horror presenteren. De onderstaande teaser zegt niet veel, behalve dat de gruwelijke gebeurtenissen van het spel ditmaal ver weg van de aarde zullen plaats vinden. Een commandant en de rest van zijn collega's reizen met een ruimteschip naar een planeet die naar verluidt de toekomst van de mensheid symboliseert, maar na aankomst gaat het fout, zoals hoe één van de crewleden plotseling agressief begint te gedragen.

De teaser bestempelde Directive 8020 ook als het begin van het tweede seizoen voor de The Dark Pictures Anthology, maar verdere informatie hebben we jammer genoeg niet voor handen. Vermoedelijk zal men deze game voor meerdere platformen beschikbaar stellen, dus verwacht meer nieuws over het project zodra Supermassive Games concrete details aankondigt!

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan