BeyondGaming

Ontdek de eerste gameplaybeelden van Homelander in Mortal Komat 1
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-trailer uitgebracht waarin de eerste gameplay wordt onthuld van de aankomende DLC gastvechter Homelander. Homelander, die te zien is in de serie The Boys, voegt zich op 4 juni bij het roster van Mortal Kombat 1 als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 11 juni.

Homelander is het machtigste wezen op aarde en de leider van The Seven, het elite superheldenteam van Vought International. In een wereld waar “Supes” worden gemaakt, is hij de sterkste van allemaal. Homelander doet zich voor als de ultieme patriot en beschermer, maar laat je niet misleiden door zijn mooie uiterlijk of hoge waardering. Hij is een moordlustige, narcistische sociopaat met een onverzadigbare behoefte aan bevestiging, liefde en macht. Homelander's vernietiging van vijanden en machtswellust houdt niet op bij zijn wereld. Uitdagers uit andere rijken zullen ook zijn...
Openingsfilmpje That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles onthuld
  • 0
  • 0
Duik in That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles met de onthulling van de openingsfilm, met favoriete personages van fans en nieuwe personages die exclusief voor de game zijn toegevoegd! That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles is gebaseerd op de animatieserie That I Time I Got Reincarnated as a Slime en verschijnt op 8 augustus 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc, en is nu ook verkrijgbaar voor pre-orders op Steam.

Deze actie-RPG biedt twee complementaire fasen. Spelers spelen als Rimuru Tempest en bundelen hun krachten met zijn metgezel om de Jura Tempest Federation op te bouwen en te ontwikkelen. Door zijn vrienden te helpen met hun behoeften in de stad, verbeteren ze hun relatie en ontgrendelen ze upgrades voor gebouwen en vaardigheden die handig zijn in gevechten.

Als je de wereld van de Jura Tempest Federation verkent, verandert de game in een 2D side scrolling weergave waarin spelers hun...
Trailer voor actiekomedie Wolfs met George Clooney en Brad Pitt
  • 0
  • 3
Sony Pictures heeft zojuist de trailer van Wolfs onthuld: een actiekomedie die vanaf 20 september in de bioscoop te zien zal zijn. Geregisseerd door Jon Watts, brengt de film George Clooney en Brad Pitt samen in een onvergetelijk avontuur.

Clooney schittert als een klusjesman die wordt ingeschakeld om een spraakmakend misdrijf te verdoezelen. Maar wanneer Pitt op het toneel verschijnt als een rivaliserende fixer, worden deze twee 'eenzame wolven' gedwongen om samen te werken. De cast bestaat verder onder meer uit Amy Ryan, Austin Abrams, Irina Dubova, Poorna Jagannathan en Zlatko Burić.

Eerste teaser voor Moana 2
  • 0
  • 2
Disney onthult de allereerste teaser voor Moana 2, het vervolg op het geliefde avontuur uit 2016. Na een mysterieus telefoontje van haar voorouders begint Moana aan een epische reis naar de uitgestrekte oceanen van Oceanië.

Auli'i Cravalho keert terug als de stem van Moana, vergezeld door Dwayne Johnson als Maui en Alan Tudyk als de hilarische Hei Hei. Met Dave Derrick aan het roer als schrijver en regisseur, belooft Disney's Moana 2 een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin te worden. Moana 2 zal vanaf 27 november 2024 in de bioscoopzalen te zien zijn.

Review: Paper Trail
  • 0
  • 0
Wie me zowat kent, weet dat ik meer van de kleinere titels kan genieten dan van de grote kleppers. Ondertussen doe ik een poging om mijn backlog van indiegames weg te werken, maar af en toe komen er nieuwigheden bij. Een van die nieuwigheden is Paper Trail. De game verscheen niet enkel voor consoles en pc, maar ook voor mobiele toestellen en op Netflix. Ik speelde het spel op PlayStation 5 en mijn ervaring kun je hieronder lezen.

Zowat alle genres zijn oververzadigd. Zo zijn we de tel kwijt in het aantal shooters, racegames, battle royale-toestanden en ook puzzelgames. Het is dus een huzarenstukje om je nog te onderscheiden en ik kan verklappen dat Paper Trail daar met glans is in geslaagd. In Paper Trail, ontwikkeld door Newfangled Games, kruip je virtueel in de huid van Paige die het thuisfront verlaat om te gaan studeren. Door onvoorziene omstandigheden zal ze daar met een grote omweg geraken, maar moet ze zich al puzzelend eerst een weg banen door tal van andere...
Kinepolis onthult trailer voor Paradis Paris met Monica Bellucci
  • 2
  • 0
Kinepolis heeft de officiële trailer onthuld voor Paradis Paris, de nieuwste film van regisseur en actrice Marjane Satrapi, bekend van onder meer Persepolis en Radioactive. Deze donkere komedie beschikt over een indrukwekkende cast waaronder Monica Bellucci, Ben Aldridge, Rossy de Palma, André Dussollier, Martina García, Eduardo Noriega en Roschdy Zem.

In Paradis Paris speelt Monica Bellucci de rol van Giovanna, een voormalige operaster die ten onrechte dood wordt verklaard door de media en gefrustreerd raakt door het gebrek aan eerbetoon van de pers. Ben Aldridge speelt Mike, een Engelse stuntman die dagelijks de dood trotseert. De film draait om hoofdpersonages die elk op hun eigen manier met de dood worden geconfronteerd. Paradis Paris is vanaf 12 juni in de bioscoopzalen te zien.

MultiVersus nu beschikbaar
  • 2
  • 0
Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat MultiVersus, de free-to-play platform vechtgame, officieel is gelanceerd op PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC (Steam en Epic Games Store) met volledige ondersteuning voor cross-play en cross-progression.

MultiVersus is ontwikkeld door Player First Games met productie-ondersteuning en live-management door Warner Bros. Games San Diego. MultiVersus bevat een steeds groter wordend roster van populaire personages gebaseerd op Warner Bros. Discovery-franchises, en vanaf vandaag brengt Season 1: Puns & Villainy nieuwe speelbare vechters in de mix met DC Super-Villain The Joker, Jason Voorhees uit de Friday the 13th horrorfilmfranchise en Banana Guard uit Adventure Time, samen met Agent Smith uit de The Matrix-filmreeks, die zich later in het seizoen bij de cast voegt.

MultiVersus lanceert met de toevoeging van een geheel nieuwe PvE (Player vs. Environment) modus genaamd Rifts met onverwachte wendingen die een...
Techreview: Razer Seiren V3 Chroma
  • 0
  • 0
Mic check, one two three. Een zin die ik de laatste dagen meermaals uitgesproken heb. Het is wat anders dan de standaard "Hallo micro" of "Test test een twee drie", al zijn die ook meermaals de revue gepasseerd. Ook al ben ikzelf geen streamer, misschien kan ik nu wel eens een keertje aan de slag op ons Twitch-kanaal. Of nog eens onze collega's van de podcast vervoegen en met een professionele microfoon mijn zegje doen. Maar niet alleen daarvoor kan ik deze zeer goed gebruiken, toen ik een half jaartje geleden mijn eerste echte hoofdtelefoon aanschafte voor audiofielen zat daar dus ook geen microfoon bij.

Ik mocht dankzij Razer dus aan de slag met de Razer Seiren V3 Chroma, die zoals de naam al doet vermoeden de opvolger van de Seiren V2 is. De nieuwste versie heeft bovenaan een tap-to-mute sensor met meerdere instelmogelijkheden voor gebruiksgemak. Een ander groot verschil is al vrij snel duidelijk zichtbaar en dat zit hem in het visuele aspect. De toevoeging...
PlayStation Plus-games voor juni aangekondigd
  • 1
  • 2
Binnenkort vieren we opnieuw de Days of Play en PlayStation heeft alvast aangekondigd dat Premium- en Extra-leden enkele extra spellen zullen kunnen downloaden volgende maand. Vandaag heeft PlayStation via Twitter ook aangekondigd welke spellen je volgende week dinsdag als maandelijkse games zal kunnen downloaden als Essential-lid. In mei werden we nog verwend met vier geweldige titels en hierdoor voelt de selectie van juni toch iets minder indrukwekkend aan. Volgende maand zullen we op avontuur mogen gaan met SpongeBob in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake en de straten van Wood Oak City opkuisen in Streets of Rage 4. Pro wresting-fans kunnen dan weer de digitale AEW-tegenhanger van WWE 2K ervaren met...
Call of Duty: Black Ops 6 live action-trailer en Game Pass-nieuws
  • 0
  • 1
Na de onthulling van vorige week donderdag kregen we vandaag een eerste trailer te zien van Call of Duty: Black Ops 6. Het gaat om een live action-trailer, dus er zijn nog geen gameplaybeelden te zien. Deze zullen we waarschijnlijk te zien krijgen tijdens de Call of Duty: Black Ops 6 Direct die te zien zal zijn na de Xbox GAmes Showcase op 9 juni.

Het grotere nieuws van vandaag was echter dat de game vanaf dag één speelbaar zal zijn via Game Pass. Hierover was er lang twijfel of dit het geval zou zijn, maar via haar blog heeft Xbox dit heugelijke nieuws officieel bevestigd.

Extra games bij PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium
  • 1
  • 0
Elke juni houdt PlayStation de Days of Play en ook dit jaar mogen we weer enkele toffe acties verwachten. Zo werd via de PlayStation Blog onder andere bekendgemaakt dat we komende maand een aantal nieuwe spellen mogen verwachten als onderdeel van PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Het gaat onder andere om PlayStation VR2-spellen, maar ook om extra toevoegingen in de Classics-catalogus en extra PlayStation 5- en PlayStation 4-games. Ik lijst ze even op:

PS VR2-spellen (vanaf 6 juni voor PS Plus Premium):
  • Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
  • Walkabout Mini Golf
  • Synth Riders
  • Before Your Eyes
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2

PS2-games (onderdeel van de Classics-catalogus vanaf 11 juni voor PS Plus Premium):
  • Tomb Raider Legend
  • Star Wars: The Clone Wars
  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

PS5- en PS4-games (vanaf de vermelde data voor zowel PS Plus Extra als PS Plus...
Tweede seizoen van Skull and Bones is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
In het tweede seizoen van Skull and Bones, Chorus of Havoc, nemen spelers het op tegen de maniakale Hubac Twins en gaan het gevecht aan met hun Chorus-vloot. Daarnaast begint de eerste gratis week van Skull and Bones op 30 mei en duurt tot en met 6 juni. Chorus of Havoc is een gratis update voor alle spelers van de game.

Naast de introductie van de Hubac Twins brengt dit seizoen ook verschillende quality-of-life verbeteringen en uitgebreide nieuwe content naar alle spelers:
  • Nieuwe Sea Lords: Spelers krijgen dit seizoen te maken met niet één, maar twee Sea Lords, want de Hubac Twins komen voor bloed en chaos. Armand en Bertrand Hubac worden ingezet als krankzinnige handhavers van de Compagnie Royale, voorbestemd om de strijd aan te gaan met de piraten van de Helm om hun vrijheid te herwinnen.
  • Gameplayfuncties: Het seizoen introduceert verschillende nieuwe, langverwachte functies zoals vlootbeheer en scheepsupgrades, naast nieuwe PvE-content...
The Legend of Zelda krijgt LEGO-set
  • 5
  • 1
LEGO heeft vandaag een The Legend of Zelda-set aangekondigd. Deze set zal exact 2500 steentjes bevatten en 299,99 euro kosten. De prijs per steentje is dus behoorlijk hoog. Set 77092 maakt deel uit van de 18+ lijn waarmee LEGO enkele jaren geleden gestart is. Pre-orders kunnen nu geplaatst worden via de officiële LEGO-website. De set is vanaf 1 september beschikbaar.

De Grote Deku-boom 2-in-1 stelt je in staat om de Great Deku Tree uit zowel Breath of the Wild als Ocarina of Time in elkaar te knutselen. Wil je beide naast elkaar stellen, dan zul je de set twee keer moeten aanschaffen. Naast de vele honderden steentjes zul je ook vier minifigs krijgen. Link is driemaal aanwezig (Classic, Classic Young en Breath of the Wild), terwijl Zelda als Breath of the Wild-Zelda in de set zit.

Ezra trailer met Bobby Cannavale en Robert De Niro
  • 0
  • 0
Paradiso Films heeft eindelijk de officiële trailer onthuld voor de film Ezra. De film, geregisseerd door filmmaker Tony Goldwyn, ging vorig jaar in première op het Toronto Film Festival en werd eerder dit jaar op enkele andere filmfestivals vertoond.

Ezra volgt het verhaal van stand-upcomedian Max (Bobby Cannavale), die samen met zijn ex-vrouw Jenna (Rose Byrne) hun autistische zoon Ezra (William A. Fitzgerald) opvoedt. Geconfronteerd met belangrijke beslissingen over Ezra's toekomst, besluiten Max en Ezra een levensveranderende roadtrip door het hele land te maken. De cast bestaat verder onder meer uit Robert De Niro, Vera Farmiga, Whoopi Goldberg, Rainn Wilson en Tony Goldwyn. Ezra zal vanaf 21 augustus in de bioscoopzalen te zien zijn.

Review: Hauntii
  • 0
  • 2
De dood is een deel van het leven. Zij het de pijn waar we mee achterblijven nadat een geliefde de laatste adem uitblaast, of het onvermijdelijke moment waarop wijzelf door de zijden sluier zullen stappen. Wat er te beleven valt na onze stappen naar het witte licht, kan niemand ons vertellen. Maar Moonloop, de ontwikkelaars achter Hauntii, delen graag hoe zij de volgende stap in ons bestaan zien. Na hun sprookje tot zijn rakende conclusie te spelen, kan ik enkel het volgende zeggen. Als het hiernamaals lijkt op de wondere wereld van Hauntii, dan is er geen reden meer om nog met angst door het leven te gaan.

Al sinds de preview die ik op gamescom van vorig jaar heb mogen spelen, spookt Hauntii in mijn achterhoofd rond. Dat kan ook moeilijk anders als zelfs een halfuur durende demo mij in tranen kon doen uitbarsten. Sindsdien werd mijn grootste vraag: hoe in hemelsnaam zal de volledige game mijn...
Welcome to ParadiZe krijgt gratis nieuwe content
  • 0
  • 0
Enkele maanden na de release van Welcome to ParadiZe, maken Eko Software en Nacon bekend dat alle spelers van deze game gratis content krijgen. De game is reeds verschenen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en combineert combat, crafting en RPG, in een gestoorde wereld. De game is ook geselecteerd voor het Open World Survival Crafting Festival dat op Steam plaatsvindt van 27 mei tot 3 juni 2024.

Wanneer je je plekje in ParadiZe al had gevonden, heb je al vele malen te maken gehad met chaos en de hersenloze hordes van de ondoden. Maar daar komt nu verandering in – in negatieve zin! Er is namelijk een nieuw type zombie gearriveerd dat sterker en duurzamer lijkt dan ooit! Probeer deze Elite-zombies te hacken om een leger zombots te bouwen dat je tijdens je avonturen kan helpen. Daarnaast kun je nieuwe beloningen en uitrustingsonderdelen verzamelen die tijdens gevechten goed van pas zullen komen, bijvoorbeeld door je te versterken en genezen.

Ooit gedroomd van een huiszombie...
Arsene Lupin krijgt eigen videogame
  • 0
  • 0
Vandaag heeft uitgever Microids aangekondigd dat Arsene Lupin met Arsene Lupin – Once a Thief z'n eigen videogame zal krijgen. Dit werd bekendgemaakt middels een trailer die weinig onthult. Hoewel Microids zelf spellen ontwikkelt, is het deze keer ontwikkelstudio Blazing Griffin die de ontwikkeling van het spel zal verzorgen. Zij zorgden in het verleden al voor spellen als Hercule Poirot: The First Cases en Murder Mystery Machine.

Veel details zijn er nog niet bekendgemaakt, wel is bekend dat we de game eind dit jaar mogen verwachten voor Nintendo Switch en PlayStation in fysieke vorm. Arsene Lupin – Once a Thief zal daarnaast in digitale versie worden uitgebracht op alle relevante platformen. Ook een deel van de gameplay werd al onthuld. Zo zal je diverse omgevingen verkennen en tal van puzzels moeten oplossen. Ook deduceren hoort erbij, wat doet denken aan de gameplay van de Sherlock Holmes-games.

Preview: The Rogue Prince of Persia
  • 0
  • 0
De Prince of Persia-franchise is weer springlevend na The Lost Crown, die knappe release van begin dit jaar. Natuurlijk blijft het nagelbijtend wachten op een remake van The Sands of Time, maar onlangs wist Ubisoft ons opnieuw te verrassen met de plotse aankondiging van The Rogue Prince of Persia. Zoals de naam het al verraadt, dit keer een loepzuivere roguelite en neen, alweer geen editie in 3D, maar terug een Metroidvania-side scroller. Maar misschien betekent dat alweer allesbehalve een ontgoocheling?

The Rogue Prince of Persia werd ontwikkeld door Evil Empire, het developer-team van Motion Twin dat werkte aan het erg succesvolle Dead Cells. Het aankomende spel zal weliswaar voor een poosje enkel verkrijgbaar zijn voor pc en pc-handheld op Steam via Early Access, en momenteel is het nog onduidelijk of er ook consoleversies op de future roadmap staan...
Dennis Quaid speelt Ronald Reagan in nieuwe Reagan biopic
  • 1
  • 0
Er is een trailer gelanceerd voor Reagan, een biopic over Ronald Reagan, de veertigste president van de Verenigde Staten. De film biedt een blik op Reagans leven, van zijn begin als Hollywood-acteur tot zijn opkomst als wereldleider.

Reagan wordt verteld door de stem van Viktor Petrovich, een voormalige KGB-agent, wiens leven verweven raakt met dat van Reagan. Dennis Quaid vertolkt Ronald Reagan, terwijl Penelope Ann Miller de rol van Nancy Reagan op zich neemt. De film gaat verder dan een traditionele biografie en belicht de impact van Reagans vastberadenheid en de steun van zijn vrouw Nancy.

De cast bestaat verder onder meer uit Mena Suvari, Jon Voight, Xander Berkeley, Amanda Righetti, C. Thomas Howell, Justin Chatwin en Robert Davi. De regie is in handen van Sean McNamara, met een scenario geschreven door Howard Klausner en Jonas McCord. De release in de Verenigde Staten is gepland voor 30 augustus, maar er is nog geen informatie of dit ook voor België geldt...
Assisen Live - De Kotmoord trekt naar Hasselt en Gent
  • 0
  • 3
Na Theater Elckerlyc in Antwerpen, is dit weekend Trixxo theater in Hasselt aan de beurt om er het interactieve theaterstuk Assisen Live - De Kotmoord te huizen. In dit theaterstuk beslist het publiek als volksjury over de schuld of onschuld binnen een assisenproces. Dit weekend is het theaterstuk nog te zien in Trixxo Theater Hasselt, op 9 en 16 juni 2024 is Capitole Gent aan de beurt.

Sien Eggers is voorzitster van het Hof van dienst, en zal met wijsheid en vastberadenheid de balans weten te bewaren te midden van het tumultueuze proces. Goossens treedt op als advocaat van de beklaagde Ben Segers, terwijl Leemans de rol van procureur vervult. Leonce Peeters kruipt in de huid van het slachtoffer, terwijl je Nona 't Jolle, An Miller en Ini Massez zal terugvinden op de getuigenbank.

Rolverdeling:
  • Voorzitter van het hof: Sien Eggers
  • Procureur: Jonas Leemans
  • Advocaat: Carry Goossens
  • Beklaagde: Ben Segers
  • Slachtoffer: Leonce Peeters
  • Getuige: An Miller...
Terug
Bovenaan