BeyondGaming

Koninklijke versie van Kingdom Come: Deliverance komt naar Nintendo Switch
 • 1
 • 0
In afgelopen Nintendo Direct werd onthuld dat Kingdom Come: Deliverance z'n opwachting zal maken op Nintendo Switch. Switch-gamers worden verwend, want ze zullen een 'koninklijke' versie krijgen: Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition. In deze versie krijg je naast het basisspel ook de reeds uitgebrachte downloadbare content.

Vanaf 15 maart ben jij Henry, de zoon van een smid. Je bevindt je in een burgeroorlog, waar je niets kunt doen tegen indringers die jouw dorpje bestormen en jouw vrienden en familie afslachten. Nadat je amper ontsnapt aan deze gruwelijke aanval ga je op reis om jouw ouders te wreken en de binnenvallende troepen af te weren.

De game wordt ontwikkeld door Sabre Interactive in samenwerking met Warhorse Studios, die samen deze middeleeuwse ervaring naar jouw handpalm brengen. De Royal Edition, in 2024 zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, bevat de volledige game en alle DLC: Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans...
Aspyr onthult Star Wars: Battlefront Classic Collection voor pc en console
 • 0
 • 0
Tijdens de Nintendo Direct van vandaag kregen we een eerste blik geworpen op Star Wars: Battlefront Classic Collection. Deze collectie zal de remasters bevatten van twee geliefde Star Wars-games, namelijk de originele Star WarsBattlefront uit 2004 en Star Wars Battlefront II uit 2005. De twee games verschijnen zowel voor pc als voor de moderne consoles, met online functionaliteiten voor maximaal 64 spelers, uitbreidingen voor de Hero Assault modus en alle eerder uitgebrachte bonuscontent. Steam-gebruikers krijgen ook ondersteuning voor Steam Deck.

De tijd is dus aangebroken tijd om de intense gevechten uit het Star Wars-sterrenstelsel opnieuw te beleven. Stort je in spannende vuurgevechten op enorme slagvelden op de grond, in de lucht en in de ruimte als het Empire, de Rebellion, de Republic en de Separatist Alliance. Kies uit een reeks unieke klassen, bestuur een veelheid aan voertuigen en speel als iconische helden en schurken uit meerdere tijdperken van de saga in solo-, lokaal...
Civil War krijgt nieuwe indrukwekkende trailer
 • 0
 • 0
Met Ex Machina, Anihilation en Men leverde de 28 Days Later-scenarist Alex Garland al enkele pareltjes af en ook zijn nieuwste film Civil War lijkt een niet te missen stukje cinema. Deze keer ging de regisseur in zee met A24 om een fictieve oorlogsfilm te maken waarbij deze fictie soms akelig dicht bij de realiteit lijtk te komen. De film neemt ons immers mee naar de Verenigde Staten dat verscheurd wordt door een burgeroorlog. In de film zullen we Kirsten Dunst zien schitteren als een journaliste die probeert te overleven in deze chaos. Verder maken onder andere Nick Offerman, Wagner Moura, Karl Glusman, Jesse Plemons en Stephen McKinley Henderson hun opwachting in deze spannende oorlogsfilm.

Civil War verschijnt op 24 april bij ons in de bioscopen.

Eerste gameplaytrailer voor Farming Simulator Kids onthuld
 • 0
 • 0
De Farming Simulator-franchise krijgt er volgende maand met Farming Simulator Kids een kindvriendelijke versie bij. Vanaf 26 maart kunnen kinderen leren hoe belangrijk het boerenleven is in Farming Simulator Kids voor de Nintendo Switch, iPhone, iPad en Android-apparaten. Uitgever en ontwikkelaar Giants Software onthulde tegelijk met de releasedatum de eerste gameplaytrailer – inclusief tal van schattige dieren en grappige personages die aardbeienmelk maken.

Farming Simulator Kids nodigt jonge spelers uit om een gezellig boerenbestaan te beginnen – kleurrijk, veilig en met diverse boerenactiviteiten en locaties om te verkennen. De eerste gameplaybeelden bieden een blik op de dag van een beginnende jonge boer. In de video zien we hem tuinieren, gewassen planten en oogsten, koeien melken, heerlijke producten bereiden en achter het stuur van een John Deere-tractor kruipen. Fabrikant John Deere was vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling van Farming Simulator Kids en...
Morgen wordt er een nieuwe Nintendo Direct gehouden
 • 0
 • 0
Op tijd en stond organiseert Nintendo een Nintendo Direct. Daarin komen in veel gevallen Nintendo Switch-exclusieve games aan bod, meestal ontwikkeld of uitgegeven door Nintedo zelf. De Nintendo Direct van morgen is echter in samenwerking met diverse partners. Daarom krijgt de show de toepasselijke naam Nintendo Direct: Partner Showcase.

Morgen om 15 uur vindt de Nintendo Direct: Partner Showcase plaats. Hierin mag je 25 minuten aan informatie verwachten die is gericht op Nintendo Switch-games van Nintendo's uitgever- en ontwikkelpartners die in de eerste helft van 2024 worden uitgebracht. Ga naar het YouTube-kanaal van Nintendo België om de presentatie te bekijken.
Schiet erop los tijdens de middeleeuwen in Kingmakers
 • 0
 • 2
Vandaag hebben uitgever tintBuild en ontwikkelaar Redemption Road Games een wel heel opvallende titel aangekondigd. Kingmakers is een epische middeleeuwse sandbox met actie- en strategie-elementen, maar er is een staartje aan. Spelers kruipen namelijk in de huid van een elite task force-agent die met een enorm arsenaal aan moderne wapens terug in de tijd wordt gestuurd naar het door oorlog verscheurde middeleeuwse Engeland. Hun missie: de geschiedenis veranderen om zo in de toekomst een apocalyps te voorkomen. Het is aan jou om Bouw je koninkrijk te bouwen, geweren in de aanslag te houden en je legers te leiden in massale, real-time gesimuleerde gevechten, en dit solo of in co-op voor maximaal vier spelers. Het spel zou dit jaar nog in Early Access moeten verschijnen.

Belangrijkeste features volgens de ontwikkelaars:
 • Verander de geschiedenis & red de toekomst: Jij bent de laatste hoop in een stervende wereld. Reis 500 jaar terug naar het middeleeuwse Engeland om...
Filmreview: One Life
 • 0
 • 2
Tijdens het huiveringwekkende begin van de Tweede Wereldoorlog ontvouwt zich het waargebeurde verhaal van One Life. Te midden van de sombere schaduwen van deze duistere periode weet de film een sprankje licht te brengen en straalt als een hartverwarmend verhaal. In deze indrukwekkende vertelling speelt Nicholas Winton de hoofdrol, waarbij zijn uitzonderlijke daad van het redden van 669 vluchtelingenkinderen het kloppende hart vormt.
Filmreview: All of Us Strangers
 • 0
 • 1
Het leven kan moeizaam zijn wanneer je alleen de dagen door moet komen, met alle bagage van je verleden nog aan de heup vastgebonden. Wat als er iemand was die deze bagage kon helpen dragen? Wat als die steun hetgeen is wat je nodig hebt om eindelijk die verroeste rits open te scheuren en de wollen kindertruien beladen met pijnlijke herinneringen terug op je huid te voelen? Of zelfs om de zachte huid van mamalief, die tientallen jaren geleden het leven liet, nogmaals te kunnen voelen?
Lotte Stevens wordt Jeanne d'Arc in nieuw musicalspektakel
 • 0
 • 2
Na eerdere historische openluchtspektakels als ‘Marie-Antoinette’, 'Albert I’, ‘Rubens' ‘1830’ en ‘Damiaan’, brengt Historalia vanaf 14 augustus 2024 haar nieuwste musicalspektakel ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo. Vandaag maakte het schrijversduo Jelle Cleymans (liedteksten) en Jef Hoogmartens (script) ook de naam van de hoofdrolspeelster bekend: zangeres en actrice Lotte Stevens zal in de rol kruipen van de iconische Franse oorlogsheldin Jeanne d'Arc.
Nieuwe trailer Sand Land belicht de gameplay
 • 0
 • 0
Binnen een dikke twee maanden zal je in de wereld van Sand Land kunnen duiken. Deze nieuwe actie-RPG van Bandai Namco is gebaseerd op de klassieke manga van Akira Toriyama. Hoewel Sand Land misschien geen belletje doen rinkelen, ken je Toriyama waarschijnlijk voor Dragon Ball Z en als personage- ontwerper van Dragon Quest. Sand Land belooft alvast een boeiend avontuur te worden waarbij je in de huid kruipt van de Demon Prince Beelzebub. Vandaag hebben de makers alvast een trailer online geplaatst waarin een blik wordt geworpen op de gameplay van het spel.

De nieuwe trailer van 9 minuten van Sand Land biedt spelers een uitgebreide blik op de gameplay, waarin ze samen met Beelzebub, Sheriff Rao en Thief op zoek gaan naar de Legendarische Bron. Tijdens hun reis moeten spelers vechten tegen vijanden zoals monsters, bandieten en de King's Royal Army. Beelzebub is een krachtige vechter die zowel brute kracht als stealth gebruikt om vijanden te verslaan, en spelers kunnen na gevechten...
Fotoverslag: Ada Oda @ Ancienne Belgique
 • 0
 • 0
Op 15 februari kwam Ada Oda hun eerste plaat 'Un Amore Debole' voorstellen in de Ancienne Belgique in hun gezellige Clubzaal. Deze Brusselse groep met Italiaanse roots wist meteen de eerste show in de AB uit te verkopen dus dat wil alvast wel wat zeggen. Vol energie brachten ze vele nummers uit hun gloednieuwe album en voor we het wisten was het concert al voorbij. Dit smaakt alvast naar meer voor de toekomst! Plush Baby kwam het publiek opwarmen met zeer dansbare art pop.
Regina King schittert als Shirley Chisholm in nieuwe Netflix biopic
 • 0
 • 1
Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor de biografische film Shirley, geregisseerd door John Ridley. Het verhaal draait om Shirley Chisholm, de eerste zwarte congresvrouw in de Amerikaanse geschiedenis en een politiek icoon, die streed voor het presidentschap van de Verenigde Staten in 1972. Regina King schittert als Shirley Chisholm, vergezeld door een getalenteerde cast waaronder Lance Reddick (+), Terrence Howard, Lucas Hedges, Brian Stokes Mitchell, Michael Cherrie, Christina Jackson, Dorian Crossmond Missick, Amirah Vann en André Holland. Shirley zal vanaf 22 maart op Netflix te zien zijn.

In Progress  The Beyond Quiz | Februari
 • 3
 • 0
De enige echte Beyond Quiz!
Daar is hij weer, de tweede quiz van het eerste trimester 2024, grijp je kans want alles is nog meer dan mogelijk, let's go!

Doe hier mee met de quiz!
Wanneer?
Elke 15e van de maand komt de quiz online en loopt tot het einde van de maand
Voor deze maand is het dus tot 29 februari (23:00)
Review: Banishers: Ghosts of New Eden
 • 1
 • 7
Er valt wat te zeggen voor de menselijke thema’s die vaak gepaard gaan met verhalen rond ondoden en demonen. Van The Exorcist tot The Woman in Black of The Frighteners zijn het de verhalen over onwaarschijnlijke helden die te kampen krijgen met de spookachtige dood, die vaak geïnfuseerd zijn met de meest menselijke thema’s. Het is op dat soort schilderdoek dat de Franse ontwikkelaar DON'T NOD met brede stroken nu hun vlag probeert te planten met hun meest ambitieuze spel tot nu toe.
Nacon houdt volgende week nieuwe Nacon Direct
 • 0
 • 0
Wie graag op de hoogte blijft van wat uitgever Nacon te bieden heeft, zet maar beter 29 februari 19 uur in de agenda. Dan houdt Nacon namelijk een nieuwe Nacon Direct waarin nieuwe aankondigingen gedaan zullen worden. Ook zal er meer info gedeeld worden over nieuwe gamingaccessoires.

Deze nieuwe editie zal dertig minuten duren en omvat gloednieuwe video’s van de accessoires die het bedrijf zal uitbrengen, naast games in de genres action-adventure, sport en simulation, inclusief: Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, de nieuwe game die is gebaseerd op de wereld van Terminator, plus enkele andere aankondigingen. De conferentie wordt gevolgd door een post-show, waarin de ontwikkelaars van GreedFall II nieuwe info over deze game zullen delen op hun Twitch-pagina.

Review: Bandle Tale: A League of Legends Story
 • 0
 • 0
Hoewel League of Legends het goudhaantje blijft van Riot Games, schrikken ze er niet voor terug om deze titel uit te breiden met kleinschalige projecten die onafhankelijke ontwikkelaars de kans geven om hun eigen ding te doen binnen dit geliefde universum. Zo kregen we al een turn-based RPG met Ruined King, een 2D-platformer met Convergence en een betoverend avonturenspel met Song of Nunu. De nieuwste titel die deze A League of Legens Story-reeks vervoegt is Bandle Tale, een cozy avonturenspel waarin je in de huid kruipt van een kleine Yordle met een gigantisch probleem.
Filmreview: L'Empire
 • 0
 • 0
L’Empire neemt ons mee naar een alternatieve realiteit waarin buitenaardse wezens niet langer verre verschijningen zijn, maar het noorden van Frankrijk binnenstormen. Onder de blikken van de lokale bevolking en de hulpeloze gendarmerie proberen ze het land te veroveren. Deze absurde komedie, onder regie van Bruno Dumont, brengt een bizarre combinatie tot leven waarbij lichtzwaarden, ruimteschepen, de ruiters van de Apocalyps, de demonpeuter Freddy en een tirannieke keizer samenkomen.
Gaston & Leo - De Hommagemusical vanaf 1 maart te zien in Capitole Gent
 • 1
 • 2
Na Antwerpen, zal de musical Gaston & Leo - De Hommagemusical ook te zien zijn in Capitole Gent vanaf 1 tot 3 maart. Met deze musical wil Backstage Producties een ode brengen aan Vlaanderens alom gekende en komische duo Gaston & Leo. Gezien Leo Martin zelf een Gentenaar was, kan een passage in Gent dus niet ontbreken.
Theaterreview: Plop en de Knuffelbeer
 • 2
 • 3
Dat de tijd razendsnel vooruitgaat, bewijst het feit dat de gekende Kabouter Plop maar liefst een kleine 28 jaar geleden het levenslicht zag toen de eerste aflevering van de kinderreeks werd uitgezonden. Intussen zijn de fans van toen flinke dertigers die aan hun kroost de alom bekende Plop-liedjes en -televisiereeks met de paplepel voorschotelen. Wij mochten de première van Plops nieuwste theatershow De Knuffelbeer meemaken in cc Het Bolwerk in Vilvoorde en nemen jou mee op een reis voor jong en oud.
De 43ste editie van het Anima Festival start op 23 februari
 • 0
 • 0
De 43ste editie van het Anima Festival, dat plaatsvindt van vrijdag 23 februari tot zondag 3 maart in Brussel, belooft een buitengewoon evenement te worden met een speciale focus op sciencefiction. Het festival opent met de sciencefictionfilm Mars Express en het programma biedt een uitgebreid aanbod kort- en langspeelfilms, variërend van de nieuwste releases tot klassiekers. Je kan ook genieten van nieuwe langspeelfilms zoals The Peasants, Deep Sea en Phoenix: Reminiscence of Flower. Voor families zijn er ook aantrekkelijke opties, waaronder de nieuwste Kung Fu Panda 4, Vos en Haas redden het bos, Linda wil kip en Nina et le secret du hérisson.

Het festival heeft ook een uitgebreide selectie aan kortfilms, evenementen en workshops. Anima Festival 2024 belooft een feest te worden voor liefhebbers van animatie in al zijn vormen. Voor het volledige programma kan je...
Terug
Bovenaan