BeyondGaming

Assassin's Creed: Mirage vanaf vandaag gratis te proberen
  • 0
  • 0
Van 16 tot en met 30 april is Assassin's Creed Mirage gratis te spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Windows pc via de Ubisoft Store.

Tijdens deze twee weken kunnen spelers de eerste twee uur van de game uitproberen. Als ze besluiten de game aan te schaffen tijdens deze periode, wordt hun voortgang meegenomen naar de volledige versie van de game. De Standard- en Deluxe Edition van de game zijn van 17 tot en met 24 april verkrijgbaar met 40% korting via de Ubisoft Store. Spelers die de game streamen tijdens deze proefperiode krijgen de mogelijkheid om het Basim Valhalla Zwaard aan hun kijkers aan te bieden. Dit unieke zwaard is het wapen dat Basim bij zich draagt in Engeland, waar we hem voor het eerst hebben ontmoet in Assassin's Creed Valhalla.

Assassin's Creed Mirage vertelt het meeslepende verhaal van Basim Ibn Is'haq, een straatdief die zich aansluit bij de...
Harold Halibut viert launch met nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Harold Halibut is sinds vandaag beschikbaar en dat mag iedereen geweten hebben. Om de lancering nog wat extra in de schijnwerpers te plaatsen, is de game tot 23 april aan te schaffen met 15% korting op zowel PlayStation 5, Xbox Series X|S als pc.

Harold Halibut is een avonturengame van ontwikkelstudio Slow Bros. die zich afspeelt in een unieke wereld waarin alle personages en omgevingen met de hand zijn gemaakt en vervolgens gefilmd met stop-motion-animatietechnieken. Het spel volgt het verhaal van Harold, een laboratoriumassistent die vastzit op een vreemde onderwaterwereld. Het is een mysterieuze, futuristische samenleving die vastzit in de jaren 1970-esthetiek, compleet met retrofuturistische technologieën en een mix van bizarre en kleurrijke personages.

In de game verkent de speler de onderwaterstad, lost puzzels op en onthult langzaam de geheimen van deze intrigerende wereld. De visuele stijl van Harold Halibut is echt uniek vanwege de stop-motion-animatie, wat een zeldzame...
Filmreview: L'ordine del tempo
  • 0
  • 0
Hoe vaak hebben we al films gezien die speculeren over het einde van de wereld? In L'ordine del tempo (The Order of Time) hangt opnieuw een apocalyptisch scenario in de lucht - een reusachtige asteroïde nadert de aarde met angstaanjagende snelheid. Deze film, The Order of Time, put inspiratie uit het gelijknamige boek van natuurkundige en schrijver Carlo Rovelli.
Trailer voor Netflix' musical Thelma the Unicorn
  • 0
  • 0
Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd voor Thelma the Unicorn, een muzikale animatiefilm geregisseerd door Jared Hess en Lynn Wang. De film volgt het verhaal van Thelma, een pony met grote dromen die zangeres wil worden. Haar lot neemt echter een glamoureuze wending wanneer ze transformeert tot een majestueuze eenhoorn, waardoor ze onmiddellijk roem vergaart. Maar dit nieuwe leven vol glitter en glamour brengt ook zijn eigen uitdagingen met zich mee.

Brittany Howard vertolkt de stem van Thelma, de cast bestaat verder uit Will Forte, Jemaine Clement, Edi Patterson, Maliaka Mitchell, Ally Dixon, Fred Armisen, Zach Galifianakis en Jon Heder. De animatie werd verzorgd door Mikros Animation in samenwerking met Netflix en de muziek is van John Powell. Thelma the Unicorn zal vanaf 17 mei op Netflix te zien zijn.

Nintendo houdt morgen nieuwe Indie World
  • 0
  • 0
Morgen, 17 april om 16:00 uur, wordt er een nieuwe Indie World-presentatie uitgezonden. In deze presentatie mag je twintig minuten aan aankondigingen en updates over indiegames verwachten. Al deze indiegames zouden nog dit jaar verschijnen voor Nintendo Switch.

De livestream is te bekijken via Indie World – 17-04-2024 (Nintendo Switch).

Ga naar de Indie World-hub op de officiële Nintendo-website voor meer informatie over de indiegames die verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Battlefield 2042 Season 7: Crimson Front in-game-evenement aangekondigd
  • 0
  • 0
Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 7: Crimson Front aangekondigd. Het in-game-evenement brengt de populaire Frontlines-modus terug. In deze strategische, intensieve en snelle gevechtservaring voeren spelers een genadeloze aanval uit. In Crimson Front staat The Red Hand centraal, een ervaren en dodelijk bataljon dat bekendstaat om het verleggen van frontlinies zonder zich ooit terug te trekken. Spelers die klaar zijn voor een uitdaging zijn verzekerd van spannende gevechten en intense strategische gameplay.

De Frontlines-modus is een variant op de modi uit Battlefield 1 en Battlefield V, waarin spelers indringende 20 vs 20-actie van dichtbij kunnen ervaren aan een duidelijk gedefinieerde frontlinie. Het doel is om de vijand van de kaart te vegen in een klassieke krachtmeting. In de Frontlines-modus moeten spelers sectoren veiligstellen, MCOM's inzetten en standhouden in Haven, Reclaimed, Discarded en Redacted. Tijdens het twee weken durende...
One Piece Odyssey komt op 26 juli naar Nintendo Switch
  • 0
  • 0
One Piece Odyssey, de RPG die de Straw Hat Crew voor een nieuw avontuur plaatst op het mysterieuze eiland Waford, komt op 26 juli 2024 naar Nintendo Switch. Deze versie bestaat uit de Deluxe Edition van het spel, inclusief het extra scenario Reunion of Memories. One Piece Odyssey is al verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

In One Piece Odyssey nemen spelers de controle over elk lid van de Straw Hat Crew in verkenning of turn-based commando-gevechten, terwijl ze het pad kruisen van een ongelooflijke storm die hen laat verdwalen op het vreemde, mysterieuze eiland Waford, terwijl de Thousand Sunny bijna gezonken is en in puin ligt. Terwijl ze het eiland en de oude ruïnes verkennen, ontmoeten ze Adio en Lim, twee inwoners van Waford. Nadat hun krachten zijn ontnomen door de mysterieuze kracht van Lim, begint een nieuwe gedurfde reis voor de bemanning, met nieuwe personages en monsters ontworpen door Eiichiro Oda en een originele verhaallijn verweven...
Review: Sker Ritual
  • 0
  • 0
Call of Duty Zombies in het Maid of Sker-universum. Sommigen zullen het maar een rare combinatie vinden, anderen daarentegen ervaren het idee en/of de uitwerking ervan vast als geweldig. Al een hele poos kan de op ronden gebaseerde indie horde shooter Sker Ritual gespeeld worden via Early Access op Steam. En nu acht ontwikkelaar en uitgever Wales Interactive de tijd rijp om de 1.0-versie van het spel uit te brengen.
WIN: Brothers: A Tale of Two Sons Remake
  • 0
  • 1
Dankzij uitgever 505 Games mogen we, een beetje later dan gepland, een PlayStation 5-code weggeven voor Brothers: A Tale of Two Sons Remake. Het enige dat je daarvoor moet doen, is naar onze wedstrijdpagina surfen en de vraag correct beantwoorden. De wedstrijd loopt tot en met 21 april. Veel succes! Tip: check zeker onze videoreview voor het antwoord op de vraag!

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Twee broers moeten het legendarische Levenswater vinden voor hun vader die ongeneeslijk ziek is. Ze moeten op elkaar vertrouwen en hun individuele vaardigheden gebruiken om elkaar te beschermen en de reis te overleven. In deze remake van het bekroonde avontuur dat in 2013 voor het eerst uitkwam, zorgt de nieuwste generatie PlayStation-hardware voor verbeterde graphics en prestaties, en een...
De lanceringstrailer voor No Rest for the Wicked is vandaag uitgebracht
  • 0
  • 1
Moon Studios en uitgever Private Division hebben vandaag in afwachting van de aanstaande early access-release op 18 april de officiële early access-lanceringstrailer uitgebracht voor No Rest for the Wicked, een volwassen, top-down action role-playing game (ARPG). De trailer presenteert de schilderachtige grafische stijl van de game en geeft een voorproefje van het verhaal en enkele personages die spelers ontmoeten.

No Rest for the Wicked is op Steam beschikbaar voor een speciale introductieprijs van € 35,99. Als je de game koopt via de partnerlink van verschillende samenwerkende content creators, krijg je nog eens € 4 korting op de speciale introductieprijs, waardoor de prijs uitkomt op slechts € 31,99. De korting via partners en de introductieprijs zijn beschikbaar tot 2 mei om 18u00. Spelers die No Rest for the Wicked gedurende de early access-periode kopen, krijgen ook de Cerim Armor-set. Je kunt de Cerim Armor-set en de instructies om in te wisselen...
Een zandstorm komt naar Sand Land in een nieuwe trailer
  • 1
  • 0
Eind volgende week is Sand Land van ontwikkelaar ILCA beschikbaar en om de game nog wat in de kijker te zetten, werd vandaag een nieuwe trailer gepubliceerd door uitgever Bandai Namco. In Sand Land gaan Beelzebub en zijn vrienden op zoek naar de Legendarische Bron om de wereld te redden van een onverbiddelijke droogte, maar de gewapende troepen van de Koning willen hen tegenhouden! Er is een nieuwe trailer uit voor de videogameverfilming van de manga van Akira Toriyama, met actievolle scènes op het ritme van het toepasselijk genoemde Eurodance-nummer Sandstorm van Darude.

Of hij nu te voet is of op een voertuig zit; Beelzebub heeft heel wat trucjes in zijn mouw en levert krachtige stoten of kogelregens om tegenstanders die in zijn weg staan tegen te houden. Spelers ontwikkelen Beelzebubs vaardigheden en ontgrendelen duivelse capaciteiten terwijl ze het opnemen tegen de handlangers van de Sand Land Koning, de gevaren van de woestijn, maar ook tegen Muniel, de held in het buurland...
Game Master Worlds: De plek voor D&D-liefhebbers in de Benelux
  • 0
  • 6
Het ontstaan van Game Master Worlds vindt zijn oorsprong in de harten van enkele fantasyliefhebbers. Hun missie? Het verbeteren van de storytelling binnen Dungeons & Dragons door hun recent uitgebracht boek "Worlds at a Glance: Towns & Villages" ontworpen om spelers nog dieper in het avontuur onder te dompelen.

De aanwezigheid van Game Master Worlds op verschillende fantasybeurzen, zoals Day of Dungeons en FACTS, is slechts het topje van de ijsberg. Zo hosten ze ook wel eens een D&D-sessie in een kerk of park, maar de groep is ook online te vinden. Nathan Horn, een van de twee oprichters (naast Shiu Yang Tang), legt uit: "Dungeons & Dragons wint de laatste jaren aan populariteit. De vraag naar Dungeon Masters is groot en mensen zoeken voortdurend naar groepen om samen avonturen mee te beleven. Wij brengen hen samen."

Met hun online community biedt Game Master Worlds een platform waar fans samenkomen voor online sessies, live streams en een interactief "Choose Your Own...
Nederlandstalige trailer voor Blue & Co
  • 0
  • 0
In de film Blue & Co wordt het verhaal verteld van een jong meisje, Bea, die na een moeilijke periode de denkbeeldige vrienden van mensen kan zien, die achtergebleven zijn nadat ze volwassen werden. De film is geschreven en geregisseerd door John Krasinski. De cast bestaat onder meer uit Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw. Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell lenen hun stemmen aan de denkbeeldige vrienden in de Engelstalige versie.

De officiële Nederlandstalige trailer van Blue & Co is nu te bekijken, de eerste teaser kan je hier vinden. Blue & Co is vanaf 8 mei in de bioscoopzalen te zien.

BeyondGaming @ FACTS Spring-editie 2024
  • 0
  • 10
De wereld is nooit kleiner geweest. Dankzij het internet (en natuurlijk gevarieerde opties om goedkoper te reizen) ligt zowat elke gedroomde bestemming voor ons open. Indien niet letterlijk, dan toch virtueel. Nog nooit hebben zich ook zo veel nieuwe ‘stammen’ verzameld. Als je tribe niet onder de kerktoren ligt, is er grote kans dat je die ergens op het wereldwijde web kan vinden. Daarom dat de kans om een event als FACTS mee te maken echt wel op mijn lijstje stond.
Fotoverslag: Elisapie @ Botanique
  • 0
  • 0
Helemaal vanuit Canada kwam Elisapie op 9 april naar de kleine rotonde zaal in de Botanique. Zij is een Inuit-artieste uit de indie scene die er niet van schrikt om haar cultuur te mixen met de hedendaagse muziek. Dit geeft een interessante wisselwerking tussen 2 verschillende werelden die heel goed werkt. Met zowel integere als meer swingende nummers had ze iedereen in de goed gevulde zaal aan haar lippen gekluisterd. Zeker tijdens de intermezzo's waarbij ze verhalen over haar leven in het noorden vertelde, die uiteraard een sterke connectie hebben met haar muziek. Als supportact kwam Sïan Able het publiek met intense neo soul opwarmen.

Foto's Elisapie​

Podcast | Aflevering 65 | De Fallout 4 next-gen update komt deze maand
  • 0
  • 1
Mrpool, Yuber en Bitjager bespreken samen het laatste nieuws uit de gaming wereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!



Eerste trailer voor sciencefictionserie Dark Matter
  • 0
  • 0
Apple TV+ heeft de officiële trailer onthuld voor hun nieuwste sciencefictionserie Dark Matter. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Blake Crouch. Dark Matter volgt het verhaal van Jason Dessen (Joel Edgerton), een natuurkundige die, terwijl hij door de straten van Chicago naar huis loopt, wordt ontvoerd naar een alternatieve versie van zijn leven. Naast Joel Edgerton bestaat de cast onder meer uit Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Amanda Brugel. De eerste twee afleveringen zullen vanaf 8 mei 2024 te zien zijn op Apple TV+, gevolgd door elke woensdag nieuwe afleveringen tot en met 26 juni.

Bordspelreview: Dominion: Plunderen
  • 0
  • 5
De zee, mythisch in al zijn ongereptheid en voer voor avontuur. Via de scheepvaart is ook de handel ontstaan en handel bracht rijkdom, maar ook jaloersheid. Want, aan de overkant van de zee hebben ze zoveel spullen, betere spullen, betere ambachtslieden, glanzender, ... kronen, tiara's, al die schatten en rijkdommen. Het is tijd om die spullen te verzamelen. Een nieuw en beter leven, waar je bereid bent om voor te strijden. Hijs de zeilen en verken die nieuwe wateren. En waarom plunder je niet dat handelsschip en steel je wat schatten? Piraterij is een misdrijf, maar Plunderen lijkt wel de weg naar de overwinning.
PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs aangekondigd
  • 0
  • 0
PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champ brengt competitief eten, in ware PAC-MAN stijl, naar consoles en pc. Bandai Namco Europe kondigde onlangs aan dat de game op 9 mei 2024 zal verschijnen en nu kan gepre-orderd worden. PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champ is een rauwe kijk op de multiplayer van PAC-MAN, met voor het eerst cross-play en een verbeterde gameplay met gevechten voor 64 spelers, verschillende kleurrijke doolhoven die met elkaar verbonden zijn, aanpasbare PACs en Power Items waarmee spelers niet alleen hun vaardigheden verbeteren, maar ook de GHOSTS kunnen helpen de concurrentie te verslaan. De game is nu beschikbaar voor pre-order als Standard- en Deluxe-edities, waarbij alle pre-orders de Chomp Challengers Pac Pre-order bonus ontvangen, en komt naar Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en pc via Steam.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs laat de onverzadigbare eetlust van PAC-MAN zien in een spel waarin alles behalve het doolhof...
Eerste trailer voor Young Woman and the Sea
  • 0
  • 1
Disney heeft zojuist de officiële trailer onthuld voor Young Woman and the Sea, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de eerste vrouw die ooit het Engelse Kanaal overzwom. Daisy Ridley schittert als Trudy Ederle, een Amerikaanse vrouw die opgroeide in Manhattan en leerde zwemmen in New Jersey. Na het winnen van een gouden medaille op de Olympische Zomerspelen van 1924, maakte ze uiteindelijk in 1926 op 20-jarige leeftijd de Engelse Kanaaltocht van Frankrijk naar Engeland.

De cast bestaat verder uit Tilda Cobham-Hervey, Stephen Graham, Kim Bodnia, Christopher Eccleston en Glenn Fleshler. De film is geregisseerd door Joachim Rønning en het scenario is geschreven door Jeff Nathanson, gebaseerd op het boek "Young Woman and the Sea: How Trudy Ederle Conquered the English Channel and Inspired the World" van Glenn Stout. Young Woman and the Sea zal vanaf 31 mei 2024 in de bioscoopzalen te zien zijn.

Terug
Bovenaan