BeyondGaming

Nieuwe trailer plaatst Mario + Rabbids Sparks of Hope nog eens in de kijker
 • 0
 • 1
Enkele dagen geleden werd Mario + Rabbids Sparks of Hope met een cinematische trailer aangekondigd tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft. Gisteren was het dan de beurt aan Nintendo, waarbij tijdens de Nintendo Direct een nieuwe trailer van de game werd gepubliceerd.

In de trailer wordt wat uitleg verschaft over de game, terwijl zowel korte videofragmenten als gameplay te zien is. Mario + Rabbids Sparks of Hope moet ergens in de loop van volgend jaar voor Nintendo Switch verschijnen, maar een precieze releasedatum werd niet aangekondigd.

Universal Pictures lanceert eerste trailer van Broadwayhit-verfilming Dear Evan Hansen
 • 0
 • 1
Vandaag lanceerde Universal Pictures de eerste trailer van Dear Evan Hansen. In deze filmadaptatie van de gelijknamige Tony-, Grammy- en Emmy-winnende musical zien we hoe Ben Platt opnieuw zijn rol als een angstige, geïsoleerde middelbare scholier speelt, die hunkert naar begrip en verbondenheid temidden van de chaos en de wreedheid van het social-media tijdperk. Op advies van zijn therapeut schrijf hij brieven aan zichzelf. Wanneer zijn klasgenoot, Connor Murphy, één van deze brieven aanneemt, in zijn zak stopt en vervolgens zelfmoord pleegt, gaan Connors ouders ervan uit dat het hun zoons laatste woorden zijn, die gericht zijn aan Evan. Evan speelt het spel mee, tot wanneer de leugens te groot worden om nog draaglijk te zijn.

Naast Ben Platt zien we in deze film, onder regie van Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower, Beauty and the Beast), bekende namen zoals Julianne Moore en Amy Adams. De release staat in ons land gepland op 22/09/2021...
Nieuw beeldmateriaal in The Tomorrow War Final trailer
 • 0
 • 0
In mei lanceerde Amazon reeds de officiële trailer van hun nieuwe scifi oorlogsfilm 'The Tomorrow War'. In afwachting van de finale release, die nog steeds gepland staat voor 02/07/2021, werd nu ook de zogenaamde 'Final trailer' vrijgegeven. Beiden kunnen jullie hieronder bekijken!

In deze futuristische prent zien we Chris Pratt in de rol van Dan Forester, een doorsnee leerkracht die een doodnormaal leven leidt. Op een dag komt hij in contact met een groep tijdreizigers die de onheilspellende boodschap brengen dat over dertig jaar de mensheid een oorlog zal verliezen tegen een buitenaardse invasie. De tijdreizigers hebben maar één missie: mensen rekruteren om de aliens te verslaan.


Wario is terug in WarioWare: Get It Together!
 • 0
 • 1
Tijdens de Nintendo Direct op de E3 werd WarioWare: Get It Together! aangekondigd. In deze partygame kan je aan de slag gaan met meer dan tweehonderd microgames. Dit is de eerste game in de reeks die zowel solo als co-op te spelen is. De game zal op 10 september verschijnen voor Nintendo Switch.

Je bestuurt Wario en zijn vrienden in hun eigen chaotische games. Je kan hun unieke en absurde vaardigheden gebruiken in de meest uiteenlopende microgames. Om een schildpad om te draaien kun je er als Wario tegenaan beuken of als Ashley een toverspreuk oproepen. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Twee uitbreidingen voor Hyrule Warriors: Age of Calamity aangekondigd
 • 0
 • 0
Tijdens afgelopen Nintendo Direct werd bekendgemaakt dat Hyrule Warriors: Age of Calamity twee uitbreidingen zal krijgen. Deze uitbreidingen maken deel uit van de Expansion Pass. De eerste uitbreiding, Pulse of the Ancients genaamd, verschijnt al op 18 juni. In november volgt dan de tweede uitbreiding (Guardian of the Remembrance).

In de eerste uitbreiding krijg je meer wapentypes, nieuwe uitdagende vijanden en enkele extra personages. Over de tweede uitbreiding volgt binnenkort meer informatie.

Metroid Dread op komst naar Nintendo Switch
 • 0
 • 0
Er volgden tijdens afgelopen Nintendo Direct heel wat aankondigingen en de komst van Metroid Dread is er een van. Metroid Dread moet je de Metroid-ervaring met een 2D-jas erover voorschotelen. Daarnaast werd bekendgemaakt dat er ook twee op de game gebaseerde amiibo uitgebracht zullen worden: Samus Aran zelf en E.M.M.I. Zowel deze amiibo als Metroid Dread verschijnen op 8 oktober.

In eenzelfde ademzucht werd ook Metroid Prime 4 genoemd, maar daar werden helaas geen beelden van getoond. Het team is dus wel nog altijd aan de game bezig, maar er is momenteel geen nieuwe informatie te delen.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt ook voor Nintendo Switch
 • 0
 • 0
Marvel's Guardians of the Galaxy werd afgelopen weekend tijdens de E3-show van Square Enix aangekondigd. Toen werd bevestigd op welke platformen de game zou verschijnen, al ontbrak de Nintendo Switch. Daar kwam vandaag dan echter verandering in.

Tijdens afgelopen Nintendo Direct werd bevestigd dat Marvel's Guardians of the Galaxy, dat ontwikkeld wordt door Eidos-Montréal, ook voor Nintendo Switch zal verschijnen. Misschien wel het mooiste aan het verhaal is dat Switch-gamers geen dag langer moeten wachten, want de versie verschijnt zoals alle overige platformen op 26 oktober.
Mario Party Superstars aangekondigd voor Nintendo Switch
 • 0
 • 0
De Mario Party-reeks is ondertussen een bekend begrip bij spelers die in het bezit zijn van een Nintendo-console. Zonet werd er een nieuwe telg aangekondigd die Mario Party Superstars zal heten. De game verschijnt op 29 oktober voor Nintendo Switch.

Deze partygame bevat maar liefst honderd minigames afkomstig uit eerdere delen van de reeks. Er werden ook vijf bordspellen uit het Nintendo 64-tijdperk toegevoegd en in een modern jasje gestoken. Alle minigames kunnen met de Joy-Cons worden gespeeld. Zowel online als offline co-op is aanwezig, waardoor je je niet alleen kan meten met je vrienden, maar eveneens met spelers van over heel de wereld. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

Eerste teaser van vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild getoond!
 • 0
 • 0
Veel informatie is er niet en ik ga er dus ook niet veel woorden aan vuilmaken. Leun nu vooral achterover en geniet van de allereerste trailer voor het nog naamloze vervolg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De game moet volgend jaar al verschijnen voor Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een van de best beoordeelde Nintendo Switch-games en bijgevolg een absolute topper. Er is geen twijfel mogelijk dat we ook bij het vervolg versteld zullen staan.

The Medium maakt de overstap naar PlayStation 5
 • 1
 • 0
Horrorfans kunnen zich in de handen wrijven: The Medium komt op 3 september naar de PlayStation 5. De game verscheen in januari reeds voor pc en Xbox Series X|S, maar krijgt nu DualSense-ondersteuning bij de lancering op de console van Sony. Verdere verschillen tussen beide versies werden niet getoond.

The Medium is een psychologische horrorgame waarin je reist door het geestenrijk met Marianne. Zij gebruikt haar gaven die ze als medium bezit om puzzels op te lossen. Tijdens haar tijd in het geestenrijk dient zij af te rekenen met allerlei duistere krachten. Hieronder kan je alvast de lanceringstrailer bekijken.

Drie Life is Strange-games komen naar Nintendo Switch
 • 0
 • 0
We hebben erg goed nieuws voor degenen met een Nintendo Switch in huis, want tijdens de E3-gerelateerde Nintendo Direct die daarnet plaatsvond, werd aangekondigd dat er maar liefst drie Life is Strange-games naar de console komen.

Zo komt de Life is Strange Remastered Collection, bestaande uit Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm naar Nintendo Switch. Nog beter nieuws is dat ook het pas aangekondigde Life is Strange: True Colors voor de hybride console zal verschijnen. Duid 10 september maar aan in je kalender! Alleen al voor de soundtrack moet je het doen.

ELEX 2 aangekondigd met trailer
 • 1
 • 1
We hebben er even op moeten wachten, maar ELEX II is eindelijk aangekondigd. In dit nieuwe deel ga je aan de slag enkele jaren nadat Jax de Hybrid heeft verslagen.

Net zoals de voorganger wordt ELEX een open-world RPG waarin je terugkeert naar de postapocalyptische Science Fantasy-wereld Magalan. Hoewel Jak de Hybrid heeft verslagen, duikt er echter een nieuwe dreiging op. En het is aan jou om die te stoppen!

Stokstaartjes en meer in Planet Zoo: Africa Pack
 • 0
 • 1
Hoewel steeds meer mensen komende vakantie weer op reis zullen vertrekken, houden sommigen zich in om verre bestemmingen te kiezen. Planet Zoo kan daarin soelaas brengen, want met het nieuwste pakket aan downloadbare content word je meegenomen naar Afrika.

Ontwikkelaar Frontier publiceerde een trailer waarin enkele nieuwe diersoorten worden getoond die je mag verwachten in Planet Zoo: Africa Pack. Uiteraard stelen stokstaartjes de show, maar ook zwartvoetpinguïns, de fennek en zuidelijke witte neushoorn worden geïntroduceerd. Daar blijft het niet bij, want zoals gewoonlijk worden naast dieren ook nieuwe decorelementen aan de game toegevoegd.

Assassin's Creed Valhalla krijgt met Mastery Challenge nieuwe gamemodus
 • 0
 • 0
Assassin’s Creed Valhalla krijgt een tweede grote update met gratis content voor alle spelers. De update is vanaf vandaag beschikbaar en introduceert een nieuwe gamemodus, het Hugrheim-rijk en nieuwe beloningen.

De nieuwe gamemodus, Mastery Challenge, is speelbaar vanaf Power Level 221 en wanneer de verhaallijnen van Grantebridgescire en Ledecestrescire voltooid zijn. Eivor ontmoet Hildiran, een mysterieuze reiziger die uit het niets verschijnt in Ravensthorpe na een meteoorinslag. Hildiran is een meester in de kunst van strijdmeditatie; een geheime trainingsvorm die Eivor zwaar op de proef stelt. Verspreid over heel Engeland duiken mysterieuze altaren op, waar Eivor, door te mediteren, toetreedt tot het Hugrheim-rijk. Hier staan drie soorten beproevingen te wachten:
 • Beproeving van de Beer: Spelers testen hun kracht en strijdvaardigheid.
 • Beproeving van de Wolf: Speler testen hun mikvaardigheid.
 • Beproeving van de Raaf: Spelers testen hun sluipvaardigheid.
Om...
Volg hier zo dadelijk de Nintendo Direct
 • 0
 • 0
Straks start de E3-gerelateerde Nintendo Direct en zoals gewoonlijk mogen we enkele nieuwe aankondigingen verwachten. Uiteraard zal de Nintendo Switch weer in de belangstelling staan. De Nintendo Direct start om 18 uur en zal heel wat games tonen die nog dit jaar het levenslicht zullen zien.

De Nintendo Direct is te volgen via onderstaande YouTube-video. Het enige wat je rest is over een groot uur afstemmen op het YouTube-kanaal van Nintendo België.

Review: Total War: Rome Remastered
 • 0
 • 0
Total War: Rome was een van de eerste spellen die ik als kind op papa’s computer speelde. Ik snapte er toen niet veel van, maar ik was wel verbaasd over de groteske gevechten die je kon aangaan. De game was de eerste die én in 3D én in realtime die gevechten toonde. Je eigen leger opbouwen was ongezien en geen enkel ander spel kon vroeger diezelfde ervaring bieden voor mij. Het is dan ook de belangrijkste grondlegger van het turn based strategie genre. 20 jaar later wordt de game voorzien van een remaster.
Trailer toont vierde Call of Duty-seizoen
 • 1
 • 0
Binnenkort kunnen we aan de slag met het vierde seizoen van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops: Cold War. In dit nieuwe seizoen krijg je vier nieuwe multiplayermaps, vijf nieuwe wapens en er worden nieuwe points of interests toegevoegd in Verdansk. Ook een nieuwe zombiemap komt eraan. Onderstaande trailer toont alvast wat je kan verwachten.

Het vierde seizoen, dat gratis te spelen is, start op 17 juni.

Nieuwe trailer en demo voor WRC 10
 • 0
 • 0
NACON en ontwikkelstudio KT Racing kondigen met plezier aan dat WRC 10 aanwezig is op Steam Next Fest. Van 16 tot 22 juni is een gratis demo van WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship, exclusief speelbaar op Steam. De nieuwste editie van de rallysimulator verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam). Vandaag werd ook één van de vele historische evenementen in de game onthuld: de Acropolis Rally van Griekenland.

Tijdens Steam Next Fest kunnen pc-spelers een exclusieve demo van WRC 10 spelen. De demo omvat drie complete, nieuwe special stages die aan de kalender van dit seizoen zijn toegevoegd: Estland (grind), Kroatië (asfalt) en Spanje (asfalt). Log morgen in op Steam voor een volledig overzicht van de nog realistischere rijervaring en physics, die alom geprezen werden in WRC 9...
Resident Evil Village krijgt DLC
 • 0
 • 0
Het op 7 mei verschenen Resident Evil Village krijgt 'binnenkort' downloadbare content. Dat bleek uit de E3-persconferentie die uitgever Capcom gisteren gaf. Helaas zijn er bijzonder (eigenlijk geen) details bekendgemaakt. Het enige wat Capcom kwijt kon, is dat het luistert naar de fans die om meer content vragen.

Wat de downloadbare content in zal houden en wanneer we die mogen verwachten, werd helaas niet aangekondigd. Wel verschijnt volgende maand Resident Evil Re:Verse; de multiplayermodus voor Resident Evil Village.
Filmreview: Pieter Konijn 2: Stad op Stelten
 • 2
 • 2
Met twee kinderen in huis -een zoon van acht en een dochter van zeven- moet ik mezelf soms opofferen en meekijken naar kinderfilms. Hoewel ze ook films als Iron Man of Spider-Man weten te smaken, gaat hun voorkeur toch uit naar films die specifiek voor hen zijn bedoeld. Toen ik de kans kreeg om vroegtijdig naar Pieter Konijn 2: Stad op Stelten te gaan kijken, moest ik het hen alleszins geen twee keer vragen...
Bovenaan