BeyondGaming

Vier Dragon's Dogma 2-release met lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Capcom lanceerde vandaag de langverwachte action-RPG Dragon’s Dogma 2 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam. Dit vervolg op het klassieke Dragon’s Dogma uit 2012 dompelt spelers onder in een rijk gedetailleerde en diepgaande fantasy-wereld die is gebouwd met Capcoms eigen RE ENGINE. In die wereld kunnen spelers met hun persoonlijke keuzes en creativiteit hun eigen avontuur vormgeven. Naast de standaardversie van Dragon’s Dogma 2 is er ook een Deluxe Edition die wordt geleverd met het “New Journey Pack”, met daarin diverse in-game-items, zoals een Wakestone, Rift Crystals, een Dragon’s Dogma Music and Sound Collection, toegang tot een aangepaste Camping Kit, en meer. Pre-orders van de Standard Edition worden beloond met een bonuswapen voor elk van de vier start-vocations, pre-orders van de Deluxe Edition bevatten daarnaast het in-game accessoire Ring of Assurance.

Dragon’s Dogma 2 is een verhaalgerichte action RPG die spelers verplaatst naar een fantasy-wereld. Als...
Stopmotionavontuur Harold Halibut heeft een releasedatum te pakken
  • 0
  • 0
Persoonlijk kijk ik erg uit naar Harold Halibut, dus toen eerder vandaag bekend werd gemaakt dat de game op 16 april zou verschijnen, kwam er een kleine 'woohoo' uit mijn stembanden. Ik ben wel te vinden voor speciale games en Harold Halibut belooft zo'n speciaal geval te worden. Harold Halibut is namelijk volledig gemaakt middels de stop-motion techniek. Frame voor frame werd alles manueel aangepast en opgenomen, dus ik ben alvast benieuwd wat dat gaat geven.

Harold Halibut is een verhalende game over vriendschap en het leven op een stadsgroot ruimteschip dat is gezonken in een buitenaardse oceaan. Sluit je aan bij Harold terwijl hij een levendige retro-toekomstige wereld verkent in zijn zoektocht naar de ware betekenis van 'thuis'. Het is 250 jaar geleden sinds jouw thuis - een ark-achtig ruimteschip - de aarde ontvluchtte die op het punt stond van een koude oorlog om een bewoonbare planeet te vinden om het menselijk ras te behouden. Jij speelt als Harold, een jonge...
Industria II lanceert volgend jaar!
  • 0
  • 1
Uitgever Headup Games en spelontwikkelaar Bleakmill kondigden zonet via onderstaande trailer Industria II aan, het vervolg op de verhalende first-person shooter Industria. De eerste game speelde zich af in een alternatieve dimensie. Ook de sequel gaat die toer op, maar de spelwereld zal dit keer onderworpen worden aan de dominantie van een kwaadaardige kunstmatige intelligentie.

Dit keer is Nora de onfortuinlijke protagoniste, in 1989 plots weggerukt uit het Oost-Berlijn van toen en daarna beland in deze parallelle wereld. Het blijkt een vijandig universum, waar ze de confrontatie moet aangaan met gevaarlijke robots alsook het mysterie van een A.I. dient te ontrafelen, om uiteindelijk terug te geraken in de oorspronkelijke realiteit.

Als belangrijkste kenmerken zou de aankomende first-person shooter ons onder meer een meeslepend verhaal moeten brengen, naast gedenkwaardige personages, vijf wapens die voorzien kunnen worden van meerdere upgrades, en een unieke setting welke...
Suicide Squad: Kill the Justice League-gameplaytrailer toont gratis content
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC hebben een nieuwe gameplaytrailer en een bijgewerkte roadmap onthuld voor Season 1 van Suicide Squad: Kill the Justice League, de onlangs verschenen third-person action-shooter van Rocksteady Studios. Het eerste seizoen van post-launch downloadbare content (DLC) is vanaf 28 maart gratis beschikbaar voor alle bezitters van Suicide Squad: Kill the Justice League. Om de actie na de hoofdcampagne gaande te houden, begint seizoen 1 met Suicide Squad-leden Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark die naar een door Brainiac overspoelde Elseworld teleporteren om een alternatieve realiteitsversie van The Joker te redden en te rekruteren.

Deze Elseworld-versie van de iconische DC-superschurk is het nieuwste speelbare personage dat zich bij Task Force X voegt en zijn eigen stijl van chaos en gekte met zich meebrengt, samen met een gezonde dosis explosieven en een paraplu met raketaandrijving waarmee hij zichzelf door de lucht lanceert en door de stad...
Podcast | Aflevering 63 | Yuber te gast met het PS5 Pro nieuws
  • 0
  • 1
Mrpoelie, Mrpool en Bitjager bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week.




Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!
Tweede trailer voor The Fall Guy
  • 1
  • 0
Ryan Gosling speelt Colt Seavers, een ervaren stuntman die na een jaar afwezigheid naar de filmwereld terugkeert als de ster van een grote film, geregisseerd door zijn ex Jody Moreno (Emily Blunt). Terwijl Colt de meest gevaarlijke stunts uitvoert, wordt hij meegezogen in een duister crimineel complot rond de plotse verdwijning van een medester (Aaron Taylor-Johnson). De film, geregisseerd door stuntman en filmmaker David Leitch, heeft een indrukwekkende cast waaronder Emily Blunt, Winston Duke, Hannah Waddingham, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Lee Majors, Ben Knight en Stephanie Hsu.

De trailers geven al een voorproefje van de actie, spectaculaire stunts en een vermakelijke liefdesverhaal. Je kan de eerste teaser en eerste trailer hier nog eens...
Beetlejuice is terug: Warner Bros onthult eerste teaser
  • 1
  • 2
Warner Bros Pictures heeft de eerste teaser onthuld voor het vervolg op de legendarische film Beetlejuice. In dit nieuwe avontuur, Beetlejuice Beetlejuice, herenigen filmmaker Tim Burton en acteur Michael Keaton zich na 36 jaar voor een gloednieuw hoofdstuk. De oorspronkelijke Beetlejuice, die zijn première beleefde in 1988, werd een bescheiden succes en verwierf al snel een status als cultfavoriet. Het vervolg pakt het verhaal op met dezelfde familie, waarbij Lydia's leven nog steeds wordt achtervolgd door Beetlejuice. De zaken nemen een onverwachte wending wanneer haar rebelse tienerdochter, Astrid, per ongeluk het mysterieuze model van de stad op zolder ontdekt en het portaal naar het hiernamaals opent.

Het vervolg brengt een sterrencast samen, met Michael Keaton die opnieuw schittert als Beetlejuice en Winona Ryder die terugkeert als Lydia Deetz. Ook zijn onder meer Jenna Ortega als Astrid, Willem Dafoe, Catherine O'Hara, Monica Bellucci, Justin Theroux, Arthur Conti, Burn...
Fotoverslag: Botch @ Botanique
  • 0
  • 0
Op 15 maart kwam Botch uit Washington naar de Botanique om hun comeback te vieren. Na twee decennia besloten ze om er weer in te vliegen met hun zware metalcore. Iedereen in het publiek leek ze alvast nog heel goed te kennen want bij elk nummer werd er meegebruld, gezongen en werden er uiteraard diverse moshpits ingezet. Een reünie met de fans die alvast goed ingezet is! Great Falls kwam dan weer met hun typerende sludge metal het publiek voorzien van een goeie opwarming.

Foto's Botch​

Review: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
  • 0
  • 0
Ik houd wel van SpongeBob Squarepants. "Amaar, Squidward, wat zeg jij nu??" hoor ik u denken. Toch wel, toch wel. Ik kom uit een generatie waar de 'klassieke' tekenfilm begon aangevuld te worden met meer subversieve content. Denk aan Ren and Stimpy, Beavis and Butt-Head ... Materiaal dat zijn plaats ondertussen zeker gevonden heeft in de geschiedenis van de popcultuur, maar het was nooit mijn ding. Nog steeds kijk ik met plezier naar ouderwetse Looney Tunes en ben ik ook een beetje blijer als de obsession du jour van de twee junior Squidwards gewoon leuk en onschuldig is (al trek ik wel een lijn in het zand als het aankomt op Peppa-maak er spek van-Pig of Cai-groan-llou. Daarmee dus mijn sympathie voor de spons met een dasje. Al jaren is het gewoon geestig, zonder ooit een sponsgerelateerd schandaal. De kans om Cosmic Shake op PlayStation 5 te spelen heb ik dan ook gretig aangenomen. Ook al moest ik daarvoor mijn dagelijkse Squidward-zelve inwisselen voor...
Forest Land onthuld in nieuwe trailer van Sand Land
  • 1
  • 0
Sand Land heeft een nieuwe trailer vol actie uitgebracht waarin het bestaan van Forest Land wordt onthuld! Deze nieuwe wereld en personages zijn speciaal bedacht door Akira Toriyama voor de videogame en animatieserie en breiden de wereld van Sand Land uit met nieuwe avonturen.

Achter de duinen en de brandende woestijnzon ligt een weelderig en groen land genaamd Forest Land. Hoewel het op het eerste gezicht vredig lijkt, wordt deze plek geregeerd door een woest leger dat zich tegen Sand Land verzet. Aan het hoofd van deze strijdmacht staat Muniel, angstaanjagend ondanks zijn kinderlijke gelaatstrekken. Hij is vastbesloten zijn land te redden door een voorraad Aquanium in handen te krijgen, een krachtige maar gevaarlijke grondstof, en hij geeft zich niet zomaar gewonnen.

Dit is weer een uitdaging voor Beelzebub, zijn vrienden en zijn nieuwe bondgenoten, en belooft een handvol explosieve gevechten tegen elk van de generaals van Forest Land. Ondersteund door Ann kunnen spelers...
SoLA wordt de tweede DLC van Dead Island 2!
  • 1
  • 0
Op 17 april wordt de tweede DLC van Dead Island 2, genaamd SoLA, gelanceerd op alle verderop vernoemde platforms. Dat maakten uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster Studios onlangs bekend via onderstaande Tweet op X. De expansie introduceert een nieuwe verhaallijn, welke handelt over een dodelijk virus dat de inwoners van The Valley verandert in vraatzuchtige zombies: hoe kan het ook anders? Setting van dienst is dit keer een muziekfestival in het hart van het ondertussen welbekende HELL-A.

Daarnaast introduceert de uitbreiding nieuwe vijanden, waaronder de Whipper en de Clotter. Er komen ook nieuwe legendarische wapens, zoals de Ripper - een dodelijke samensmelting van een honkbalknuppel en cirkelzaag - en de Sawblade Launcher, een krachtig wapen waarmee je de zombies vanop afstand kan onthoofden. Ondertussen is Dead Island 2 beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en 5 evenals voor pc via de Epic Games Store, en vanaf 22 april wordt dat ook het geval op...
Eerste trailer voor Het Magische Krijtje
  • 0
  • 0
Harold and the Purple Crayon is de verfilming van het kinderboek van Crockett Johnson en komt in het Nederlands uit onder de titel Het Magische Krijtje. De film neemt je mee op een reis met Harold, die nu volwassen is en geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het echte leven, terwijl hij ontdekt dat zijn trouwe paarse krijtje meer kan dan alleen tekenen. De live-action/animatiefilm werd geregisseerd door Carlos Saldanha. De cast bestaat uit Zachary Levi als Harold, Lil Rel Howery, Benjamin Bottani, Jemaine Clement, Tanya Reynolds, Alfred Molina en Zooey Deschanel. Het Magische Krijtje zal vanaf oktober in de Belgische cinemazalen te zien zijn.

Review: Rise of the Ronin
  • 0
  • 4
Team Ninja is vooral gekend voor haar bikkelharde actiegames, maar met hun nieuwste titel betreden ze voor hen onbekend terrein. Met Rise of the Ronin wagen ze zich voor het eerst aan een openwereldspel in de trend van de moderne Assassin’s Creed-titels. Door de historische Japanse setting wordt hun nieuwste wapenfeit echter vooral vergeleken met Ghost of Tsushima, dat net zoals deze titel wordt uitgegeven door Sony Interactive. Is Rise of the Ronin een flauw afkooksel, of schuilt er meer in dit samoeraiverhaal?
Het BIFFF maakt haar programma bekend
  • 0
  • 1
Het Brussels International Fantastic Film Festival heeft vandaag het programma bekendgemaakt van de 42ste editie van dit bijzonder festival dat doorgaat in Brussels Expo aan de Heysel. Het festival gaat dit jaar door van 9 tot en met 21 april, en er wordt opnieuw uitgepakt met een stevige selectie van maar liefst 74 speelfilms, waaronder heel wat premières.

De grootste aandachtstrekker is waarschijnlijk de openingsfilm Civil War, de nieuwe dystopische langspeler van Alex Garland waarin de Verenigde Staten belanden in een nieuwe burgeroorlog. Verder zien we ook Interstate, de nieuwste film van Jean-Luc Herbulot (die mij twee jaar geleden wist te verbazen met Saloum) met Asia Argento en JoeyStarr, de horrorfilms Abigail en Baghead, en de nieuwste film van Saint Maud-regisseusse Rose Glass, Love Lies Bleeding...
Review: Princess Peach: Showtime!
  • 0
  • 1
Het aantal spellen binnen het Mario-universum is niet meer bij te houden, waardoor het niet onwaarschijnlijk was dat ook de protagonisten hun eigen merk meer begonnen uit te dragen. Princess Peach had reeds in 1990 haar eerste eigen spel in Super Princess Peach en is sindsdien ook een speelbaar karakter geweest in bijvoorbeeld Mario Kart. Nu komt ze als heerser van het theater opnieuw op het toneel in Princess Peach Showtime! Benieuwd of ze deze première overleeft of moet wenen in de coulissen.
Ontdek de eerste trailer van Alien: Romulus
  • 0
  • 1
In space no one can hear you scream... In de bioscoopzaal helaas wel en deze zomer zullen we hopelijk opnieuw de stuipen op het lijf gejaagd worden met het nieuwste deel in de Alien-franchise. Alien: Romulus moet de reeks nieuw leven inblazen na het matig onthaalde Prometheus en Alien: Coventant, en doet dit door terug te keren naar de roots. Zo speelt dit nieuwe deel zich af tussen de gebeurtenissen van Alien en Aliens en belooft het de kijker opnieuw een claustrofobische en angstaanjagende ervaring voor te schotelen.

James Cameron kruipt deze keer niet in de regisseursstoel, dat laat hij over aan Fede Alvarez (Evil Dead, Don't Breathe). Wel treedt hij aan als producer voor de film. In de hoofdrollen zien we vooral jong en opkomend talent, waaronder Isabela Merced, Cailee Spaeny en Archie Renaux. Verwacht je dus niet aan grote namen, wat misschien wel een verademing kan zijn. De release van de film staat bij ons gepland voor 14 augustus.

American Theatre Company brengt vanaf vandaag Annie Bakers Circle Mirror Transformation
  • 0
  • 1
American Theatre Company stelt vanaf vandaag haar theaterstuk Circle Mirror Transformation voor, dat gebaseerd is op het gelijknamige toneelstuk van Pulitzer Prize-winnares Annie Bakers. In 2009 maakte de voorstelling haar off-Broadway intrede en in 2010 won deze een Obie voor Best New American Play. Regisseur van dienst is Quentin Clemens, die in 2022 zijn regiedebuut maakte met de Studio Nights-productie Almost, Maine, eveneens van het ATC.
Kracht vs snelheid in nieuwe trailer van Dragon Ball: Sparking! ZERO
  • 0
  • 0
Een nieuwe lading geconfirmeerde personages, wat uitleg over de gameplay mechanics en heel wat beeldmateriaal: dit is het geheel van wat Bandai Namco deze week wou voorschotelen! Dragon Ball-liefhebbers kregen vandaag namelijk de kans om het nieuwste project van deze franchise te bewonderen, dit via een presentatie die ongeveer dertien minuten in beslag nam. Hierin mochten we allereerst een volledig gevecht (tussen Goku en Vegeta) in actie zien, gevolgd door relevante commentaar van producent Jun Furutani. Zo beweerde de man dat men van plan is om met deze titel een echte sequel van Budokai Tenkaichi te ontwerpen, zodat spelers opnieuw snelle en dynamische 3D-confrontaties kunnen beleven. Het merendeel van de manoeuvres uit de vorige delen blijven volgens hem grotendeels intact, maar de ontwikkelaars van dienst (Spike Chunsoft) onderzochten ook welke facetten men kon verfijnen, zodat men onder meer nieuwe strategische nuances kan introduceren.

Explosieve taferelen à...
Marvel 1943: Rise of Hydra verschijnt volgend jaar volgens splinternieuwe trailer
  • 0
  • 2
Erg veel kregen we nog niet te zien van Marvel 1943: Rise of Hydra, maar daar komt nu verandering in. In de best uitgebreide trailer wordt een stukje van het verhaal uit de doeken gedaan. Zo zien we dat zowel Captain America als Black Panther geen al te beste maatjes zijn. Daarnaast komen we te weten dat de action-adventure van Amy Hennig, die we voornamelijk kennen van de Uncharted-serie en Legacy of Kain, volgend jaar zou moeten verschijnen.

In de chaos van oorlog, botsen werelden. Captain America en Azzuri, de Black Panther van de jaren 1940, moeten hun verschillen overwinnen en een niet zo eenvoudige alliantie vormen om hun gemeenschappelijke vijand het hoofd te bieden. Vechtend naast Gabriel Jones van de Howling Commandos en Nanali, een Wakandese spion ingebed in bezet Parijs, moeten ze hun krachten bundelen om een sinistere samenzwering te stoppen die dreigt de chaos van de Tweede Wereldoorlog om te zetten in de ultieme opkomst van Hydra.

Review: As Dusk Falls
  • 2
  • 1
Voor mij persoonlijk is een artikel als dit geen traditionele gamereview. Ik weet heus wel dat technisch gezien een project als As Dusk Falls, dat in dezelfde zee dobbert als de gemiddelde titel van Telltale of Supermassive, gezien wordt als een spel, maar voor mij heeft het meer gemeen met een binge van een reeks op Netflix dan pakweg God of War: Ragnarök. Het draait allemaal om jezelf te verplaatsen in de levens van personages die in een wervelstorm van omstandigheden belanden, met het grote verschil dat in tegenstelling tot bij Netflix je hier dus wel de kans hebt om het verhaal in een richting te sturen. Life is Strange en Until Dawn bewezen eerder al dat er behoorlijk wat garen bij spinnen valt uit dit soort spellen, zo lang het narratief solide genoeg is om zijn haakjes in je te zetten. Gelukkig dan ook dat dit bij As Dusk Falls niet anders is.
Terug
Bovenaan