BeyondGaming

Sony geeft exclusieve featurette vrij van Snake Eyes: G.I. Joe Origins
 • 0
 • 0
Eerder gaf Sony reeds de officiële trailer vrij van Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Onlangs werd ook een featurette gelanceerd met extra beeldmateriaal. Zowel de trailer als de featurette kunnen jullie onderaan deze post bekijken. Voor degene die de eerdere post gemist hadden, nog een korte inhoud van de film:

In Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelt Henry Golding de rol van Snake Eyes, een volhardende eenzaat die wordt opgenomen in een eeuwenoude Japanse clan, de Arashikage. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de kunst van het ninja-strijden en geven ze hem iets waar hij al zo lang naar verlangt: een thuis. Maar wanneer geheimen uit zijn verleden worden onthuld, worden Snake Eyes' eer en loyaliteit op de proef gesteld - zelfs als dat betekent dat hij het vertrouwen verliest van zijn naasten.


Those Who Wish Me Dead binnenkort beschikbaar via digitale aankoop en VOD
 • 0
 • 0
Those Who Wish Me Dead vertelt het verhaal van Hannah Faber (Angelina Jolie) die werkt bij de speciale eenheid van de brandweer. Hannah kan het haarzelf niet vergeven dat ze drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Haar gedachten worden echter volledig overhoop gegooid wanneer ze op een dag een jonge tiener ontmoet, die op de vlucht is voor twee wraakzuchtige moordenaars. Nabij een groot nationaal bos biedt ze de jongen onderdak in haar uitkijktoren. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken om hun sporen uit te wissen, worden ze echter gedwongen tot overleven.

De film van de hand van Taylor Sheridan en gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Koryta is binnenkort beschikbaar:
 • 24/06/2021 - digitale aankoop via onder andere iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV
 • 08/07/2021 - Video On Demand via onder andere Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV
...
Marvel's Avengers-uitbreiding Black Panther krijgt trailer
 • 0
 • 0
Hoewel Marvel's Guardians of the Galaxy werd aangekondigd voor een release op 26 oktober, is het nog niet over en uit voor Marvel's Avengers. Zo wordt de game nog ondersteund met nieuwe, gratis uitbreidingen. De volgende die op de planning staat, is War for Wakanda waarin uiteraard Black Panther de show zal stelen.

In War for Wakanda moet Black Panther het opnemen tegen Klaw. Deze aartsrivaal van de in leder gehulde superheld heeft het namelijk op het beschikbare Vibranium gemunt en dat is uiteraard geen goed teken. Wanneer we met deze nieuwe DLC aan de slag kunnen, werd helaas niet bekendgemaakt.

Eindelijk releasedatum voor Chernobylite
 • 0
 • 0
Ontwikkelstudio The Farm 51 heeft eindelijk de releasedatum voor Chernobylite bekendgemaakt. Dat de game er volgende maand zou komen, stond al vast. Nu maakte het bedrijf ook de dag bekend: 28 juli. Daarmee zal Chernobylite Early Access verlaten. Die datum werd aangekondigd middels onderstaande trailer, waarin enkele fragmenten gameplay te zien zijn. En nu is het aftellen vooraleer we

In Chernobylite speelt je als Igor, een voormalig werknemer van de kerncentrale in Tsjernobyl die terugkeert naar de Exclusion Zone om de verdwijning van zijn verloofde Tatyana zo'n dertig jaar geleden te onderzoeken. In deze zone is tijd geen simpele, lineaire materie. Je moet er keuzes maken die invloed hebben over je lot en waarbij zelfs het verleden aangepast wordt. Maak jij de juiste keuzes om de waarheid te achterhalen?

Ga op avontuur met Jack Sparrow in Sea of Thieves: A Pirate's Life
 • 0
 • 0
Goed nieuws voor fans van Sea of Thieves: op 22 juni verschijnt er niet enkel een update voor het derde seizoen, maar eveneens een uitbreiding genaamd Sea of Thieves: A Pirate's Life. Ontwikkelaar Rare en Microsoft sloegen de handen ineen met Disney om de wondere wereld van Pirates of the Carribean naar de game over te brengen. De uitbreiding is beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One en pc en dus gratis voor iedereen die in het bezit is van Sea of Thieves.

Er werd voor deze uitbreiding een gloednieuw verhaal geschreven dat draait rond het bevrijden van Jack Sparrow. Andere bekende personages uit de reeks zullen ook hun opwachting maken, waaronder Davy Jones, Gibbs en Captain Barbossa. Deze uitbreiding bestaat uit vijf verhalen, aangevuld met geheimen en zijmissies, die zowel solo als in co-op kunnen aangevat worden. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Microsoft lanceert later dit jaar minikoelkast
 • 0
 • 0
Nee, het is geen aprilgrap. Ja, de minikoelkast komt er wel degelijk aan. Microsoft publiceerde een trailer waarin de Xbox Mini Frigde wordt voorgesteld. Enkele influencers kregen reeds zo'n toestel (in XXXXXL-formaat) en nu wil Microsoft het miniformaat ook naar het grote publiek brengen.

De Xbox Mini Fridge zou nog dit jaar moeten verschijnen, al werd een precieze releasedatum niet aangekondigd. Daarnaast is ook de prijs niet bekendgemaakt. Het is helaas ook nog niet bekend of ook wij, Belgen, onze pintjes fris kunnen houden in de koelkast.

Life is Strange Remastered Collection aangekondigd
 • 3
 • 0
Het zat er al even aan te komen, maar Square Enix heeft nu bevestigd dat we binnenkort Life is Strange Remastered Collection mogen verwachten. De release hiervan, die op 30 september gepland staat voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc, is niet onlogisch. Zo verschijnt de nieuwe game uit de reeks, Life is Strange: True Colors, op 10 september.

De collectie die zowel Life is Strange als Life is Strange: Before the Storm bevat, krijgt geüpdatete graphics, verbeterde gezichtsanimaties en verfijnde gameplay puzzels. Aan de schitterende soundtracks van beide games verandert er gelukkig niets.

Heel wat nieuwe beelden van multiplayer Halo Infinite gelost
 • 0
 • 0
Meer dan twaalf minuten aan splinternieuwe beelden. Dat is wat Microsoft daarnet publiceerde om de multiplayer van Halo Infinite in de spotlight te plaatsen. De game van ontwikkelstudio 343 Industries moet ergens eind dit jaar in de winkelschappen te vinden zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

De first-person shooter wordt een open-world reboot waarin een uitgebreide multiplayer aanwezig zal zijn. Die modus vind je terug in onderstaande video's. Enerzijds vind je de bekendmaking van de multiplayer-modus, anderzijds dus de twaalf minuten aan beeldmateriaal die iets dieper op de meerspelers-modus ingaat.

Video neemt je mee achter de schermen van Starfield
 • 0
 • 0
Een van de leukste aankondigingen afgelopen weekend is dat Starfield eindelijk een releasedatum heeft. Zo werd bekendgemaakt dat de game van Bethesda op 11 november 2022 in de winkelrekken moet liggen voor Xbox Series X|S en pc. Die aankondiging werd vergezeld van een knappe 'announcement' trailer.

Vandaag werd een nieuwe video gepubliceerd. Zo word je meegenomen achter de schermen van het grootse project. Je krijgt een kijkje achter het ontwikkelingsproces en krijgt heel wat artwork te zien in deze bijna twee minuten durende video.

Starfield is het eerste nieuwe universum in 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze next-gen RPG die zich tussen de sterren afspeelt, creëer je elk personage dat je wilt en verken je met ongeëvenaarde vrijheid terwijl je aan een epische reis begint om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.

Orcs Must Die! 3 verschijnt op 23 juli
 • 0
 • 0
Robot Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Orcs Must Die! 3 verschijnt op 23 juli 2021 op Steam, Xbox One, Xbox One Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 via backwards compatibility. De bekroonde Orcs Must Die!-serie keert beter dan ooit terug, met geheel nieuwe War Scenarios en War Machines die een enorme schaal moeten toevoegen aan slagvelden.

Spelers kunnen solo of via online coöp hun territorium verdedigen met een arsenaal aan wapens en valkuilen tegen honderden orks tegelijk. Ze kunnen ook hun vastberadenheid testen met de gloednieuwe en steeds evoluerende Scramble-modus waarin ze het opnemen tegen orks in een reeks van vijf escalerende uitdagingen waarbij beide partijen na elk gevecht willekeurige modifiers ontvangen. Tal van nieuwe en terugkerende favoriete helden, wapens en valkuilen wachten op spelers die ork-verwoestende chaos willen ontketenen.

Om deze aankondiging te vieren kan je bovendien Orcs Must Die! 2 momenteel gratis spelen via Steam en dit tot en...
Hell Let Loose nog eind dit jaar beschikbaar voor PS5 en Xbox Series
 • 0
 • 0
Fans van de multiplayershooter Hell Let Loose waren wellicht blij toen Maximilian Rea, oprichter van ontwikkelaar Black Matter, vandaag aankondigde dat de game de Early Access-fase op 27 juli achter zich zal laten en er daarmee ook een grote update aan het spel zal worden doorgevoerd. Zo zullen de Sovjettroepen worden toegevoegd en bekende historische slagen, zoals de Slag om Koersk (de grootste tankslag ooit in de geschiedenis) en de Slag om Stalingrad, waarmee het keerpunt van de Tweede Wereldoorlog werd ingezet.

Hell Let Loose wordt omschreven door de ontwikkelaars als een simulatie van de oorlog en geen zoveelste arcade arena-shooter, iets wat door de fans van de game wordt bevestigd. Het is geen flauw afkooksel van Call of Duty en heeft zelfs een vrij hoge instapdrempel. Hell Let Loose werd vandaag aangekondigd om eind dit jaar beschikbaar te zijn voor de PlayStation 5 en Xbox Series S en X.

Nieuwe beelden van skateboardgame OlliOlli World
 • 0
 • 0
Roll7 en Private Division kwamen afgelopen weekend tijdens het E3 op de proppen met een nieuwe trailer van het actie-platformer skateboardgame OlliOlli World. In de trailer krijg je enkele van de bezienswaardigheden te zien in Radlandia, de virtuele wereld waarin je met BB Hopper en andere personages allerlei tricks zult kunnen uitvoeren.

OlliOlli World staat gepland om tegen eind dit jaar in de virtuele winkelrekken te liggen en dit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One en PC. Benieuwd of ze zullen kunnen concurreren met die andere recent aangekondigde skategames, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en SkateBIRD.

Hades komt naar PlayStation- en Xbox-consoles
 • 0
 • 0
Vandaag kondigden Supergiant Games en Private Division aan dat Hades, de veelbekroonde indiegame uit 2020, vanaf 13 augustus 2021 verkrijgbaar zal zijn op de PlayStation 4 en 5 en op de Xbox-consoles (waar het een onderdeel wordt van het Game Pass-abonnement). De game was eerder al beschikbaar voor de PC en de Nintendo Switch.

Hades op de PlayStation 5 zal verbeterde controller-trillingen hebben en ondersteuning bieden voor de DualSense-controller. Daarnaast zal het, net als op de Xbox Series X en S, draaien in 4k-resolutie met 60 fps, terwijl de Xbox One en PlayStation 4 versie van de game zal draaien op 1080p en 60 fps.

Nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade - Swansong
 • 0
 • 0
NACON & Big Bad Wolf onthulden vannacht een nieuwe trailer voor het reeds in 2019 aangekondigde Vampire: The Masquerade - Swansong. In de video maken we kennis met Leysha, een van de drie speelbare personages, die schijnbaar aan het spelen is met haar kind Halsey. Leysha is een Malkavian (een van de stammen van de Camarilla) en onder haar bleke huid schuilt een ongeneselijke pijn en mentale instabiliteit waar alle Malkavianen last van hebben na de Embrace.

Vampire: The Masquerade - Swansong is een verhalende RPG en komt uit voor PC (Epic Games Store) en PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Een exacte releasedatum blijft voorlopig uit, al zou het nog dit jaar zijn.

Review: Space Engineers
 • 2
 • 1
Ongetwijfeld hebben jullie het ook gelezen: Jeff Bezos gaat de ruimte in. Zijn onmetelijk fortuin zorgt ervoor dat hij een kinderwens in vervulling kan doen gaan. En samen met zijn broer stapt hij dus volgende maand in een raket van zijn eigen firma die hen ongeveer honderd kilometer boven zeeniveau gaat brengen, waar ze enkele minuten van gewichtloosheid kunnen genieten en de kromming van onze aarde kunnen aanschouwen, als de raket niet ontploft natuurlijk. Voor degenen die de Dalton Terror in Walibi al hoog genoeg vinden of ook geen centjes over hebben voor zo’n reis (reken op een € 200.000 voor de gewone ticketjes), maar wel eens van de ruimte willen proeven hebben we een alternatief: Space Engineers.
The Outer Worlds 2 aangekondigd!
 • 0
 • 0
Afgelopen jaren nam Microsoft enkele studio's over en sinds eind 2018 werd Obsidian Entertainment, bekend van South Park: The Stick of Truth en The Outer Worlds, aan het uitgebreide portfolio van de Amerikaanse gigant toegevoegd. Goed nieuws dus voor degenen met een deftige pc of Xbox-console in huis, want afgelopen weekend kondigde Microsoft aan dat Obsidian werkt aan The Outer Worlds 2.

Die aankondiging gebeurde via onderstaande, satirische trailer. Zo wordt in de trailer verkondigd dat het ontwikkelingsteam eigenlijk nog niets klaar heeft, behalve de naam van het spel. Hoe dan ook, de trailer is zeker het kijken waard! The Outer Worlds 2 moet ergens in de loop van 2022 verschijnen.

Knappe trailer plaatst S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl in de kijker
 • 1
 • 0
Nog eentje voor volgend jaar: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl van de Oekraïense ontwikkelstudio GSC Game World. Het was al even stil rond de game, maar daar kwam afgelopen weekend verandering in middels de publicatie van onderstaande knappe trailer. Daarnaast werd ook de releasedatum voor de first-person shooter aangekondigd: 28 april 2022 om precies te zijn.

De eerste drie games dateren reeds uit de jaren 2007, 2008 en 2009. De bugs gooiden toen roet in het eten, maar gamers wisten de games toch erg te smaken door de goed uitgewerkte survivalelementen en de bijzonder goed overgebrachte sfeer. Of ook S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl menig gamershart zal beroeren, weten we pas volgend jaar, wanneer de game verschijnt voor PC en Xbox.

Samoeraigame Trek to Yomi aangekondigd
 • 0
 • 0
Tijdens deze E3-beurs werden al heel wat games aangekondigd en op een aantal daarvan is het helaas nog lange tijd wachten. Zo werden reeds een aantal spellen aangekondigd die pas in de loop van volgend jaar het levenslicht zullen zien. Zo ook Trek to Yomi, een actievolle sidescroller waarvan afgelopen weekend de aankondigingstrailer werd gepubliceerd.

Trek to Yomi is gebaseerd op oude samoeraifilms en wordt op het internet al omschreven als een 2D-versie van Ghost of Tsushima; de ontzettend populaire PlayStation 4-exclusieve game van inFamous-ontwikkelaar Sucker Punch. En die op het internet rondzwevende beschrijving kan door ontwikkelaar Flying Wild Hog enkel maar als compliment worden opgenomen.

Twee nieuwe video's tonen Back 4 Blood in actie
 • 0
 • 0
Momenteel is het allemaal E3 wat de klok slaat. Zo verschenen afgelopen dagen al heel wat video's en gloednieuwe trailers en ook vanavond is het weer van dat. Maar voor het zover is, presenteren we jullie graag twee nieuwe video's waarin Back 4 Blood in actie te zien is.

Enerzijds werd er een PvP gameplaytrailer gepubliceerd en anderzijds krijgen we beelden te zien van de 'playable ridden'. 12 oktober is het eindelijk zover, dan verschijnt Black 4 Blood voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, en PC. Begin je schietkunsten maar al te oefenen!

Forza Horizon 5 verschijnt dit jaar!
 • 0
 • 0
Xbox- en pc-gamers mogen in hun handen wrijven, want gisteren werd een nieuwe game in de Forza Horizon-franchise aangekondigd: Forza Horizon 5. Het mooiste van al is misschien dat de release reeds heel dichtbij is. Zo kan je al vanaf 9 november aan de slag met de nieuwe racegame van ontwikkelaar Turn 10 Studios. Uiteraard werd de game aangekondigd door het vertonen van een trailer en die is op z'n minst gezegd spectaculair.

Forza Horizon 5 neemt je mee naar de meest diverse landschappen ooit in de franchise, waaronder een levendige woestijn, een dichtbegroeide jungle en een actieve vulkaan. Dit allemaal in een authentieke weergave van het Noord-Amerikaanse land Mexico. Elk van de elf biomen op de nieuwe kaart zal op een unieke manier worden beïnvloed door de verandering van de seizoenen. Zo kan je zware regenval verwachten in de jungle tijdens de lente en tijdens het droge seizoen kan je gebieden verkennen die op een ander moment niet te bereiken zijn...
Bovenaan