BeyondGaming

Christophers Nolans nieuwe film Oppenheimer krijgt eerste trailer
  • 0
  • 4
De release van een nieuwe film van Christopher Nolan is steeds weer een belevenis en met Oppenheimer, dat volgend jaar in de zalen te zien zal zijn, lijkt het niet anders te zijn. Na Dunkirk, duikt Nolan met Oppenheimer de Tweede Wereldoorlog in. De film volgt namelijk het leven van Robert J. Oppenheimer, de vader van de atoombom, en zijn rol in het Manhattan Project, waarbij de nucleaire wapens werden ontwikkeld tijdens deze oorlog die later Hiroshima en Nagasaki zouden vernietigen.

Oppenheimer belooft alvast een niet te missen film voor volgende zomer te worden, met een topcast om de vinger bij af te likken die bestaat uit onder andere Cilian Murphy als Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw Katherine, maar ook Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Bennie Safdie en Alden Ehrenreich.

Nintendo Switch Online: vier SEGA Mega Drive-spellen sluiten 2022 af
  • 0
  • 0
Toen Nintendo het Uitbreidingspakket lanceerde voor zij die interesse hadden in een Nintendo Switch Online-abonnement, beloofde het Japanse bedrijf dat we om de zoveel weken een nieuwe lading retro in het teken van twee extra platformen zouden ontvangen. Het betreft het niet alleen spellen die (qua origines) afkomstig zijn van de Nintendo 64, maar ook van een console van Nintendo's voormalige hardware-concurrent, met name de SEGA Genesis / Mega Drive. De meest recente titels die op het online netwerk werden gegooid, waren zowel de eerste Mario Party als diens sequel, en sinds kort vergrootte Nintendo de digitale catalogus met in totaal vier nieuwe aanwinsten.

In de onderstaande trailer kun je in ieder geval de titels in kwestie bekijken. In de side-scrolling shooter Alien Storm heb je keuze uit drie verschillende helden die een invasie van...
Miles krijgt gezelschap in trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse
  • 0
  • 1
Spider-Man: Into the Spider-Verse was op het vlak van animatie één van de aanbiedingen ooit voor de gemaskerde superheld, om nog maar te zwijgen over het feit dat dit cinematisch avontuur succesvol werd onthaald. Haast niemand twijfelde dus dat Sony Pictures Entertainment uiteindelijk een volgende film in dezelfde stijl zou overwegen en in december 2021 overhandigde de firma ons de eerste beelden van Across the Spider-Verse. Dit is een opvolger welke maar liefst twee delen zal tellen en het zal uiteraard Miles Morales (gespeeld door Shameik Moore) opnieuw de kans geven om samen met onder meer Gwen Stacy (vertolkt door Hailee Steinfeld) in de hoofdrol te schitteren. Natuurlijk zullen de jonge tieners tal van andere personages tegen het lijf lopen, inclusief collegiale webslingers – wie weet krijgen we Nicolas Cage nogmaals te horen! – en...
Filmreview: Devotion
  • 0
  • 4
Devotion vertelt het verhaal van Jesse Brown, de eerste zwarte vliegenier die het opleidingsprogramma van de Amerikaanse marine voltooide en samen met wingman Tom Hudner diende in de Koreaanse oorlog. De film is gebaseerd op de bestseller “Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice” van auteur Adam Makos, die dit ware verhaal over de vriendschap tussen het vliegeniersduo tijdens de oorlog beschreef. De film werd geregisseerd door J.D. Dillard, met Jonathan Majors, Glen Powell en Christina Jackson in de hoofdrollen.
Wo Long: Fallen Dynasty nu beschikbaar voor pre-orders
  • 0
  • 1
Vandaag hebben Koei Tecmo Europe en ontwikkelaar Team Ninja bekendgemaakt dat de digitale voorbestellingen voor de actie-RPG Wo Long: Fallen Dynasty nu beschikbaar zijn. Team Ninja's door demonen geplaagde epos zal 3 maart 2023 verschijnen voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC via Windows en Steam, en zal day one beschikbaar zijn met Xbox Game Pass op console en PC.

Als je de fysieke of digitale versie van Wo Long: Fallen Dynasty voor 16 maart bestelt, dan ontvang je de speciale Baihu Armor, terwijl degenen die het spel digitaal pre-orderen zowel de vroege aankoopbonus als de pre-order bonus: Zhuque Armor ontvangen. Een gelimiteerde SteelBook-versie van Wo Long: Fallen Dynasty zal ook beschikbaar zijn bij de lancering. De SteelBook Launch Edition bevat een exclusieve collectible case en bonus DLC items Crown of Zhurong en Crown of Gonggong.

71sccipr0DL._AC_SL1500_.jpg
Ontdek Marineford en Dressrosa in nieuwe trailer van One Piece Odyssey
  • 0
  • 0
In One Piece Odyssey moeten spelers Memoria verkennen, een wereld die is opgebouwd uit de herinneringen van de Straw Hat Crews vroegere avonturen, om hun verloren krachten terug te krijgen. Naast Alabasta en Water Seven worden vandaag twee nieuwe herinneringen onthuld: Marineford en Dressrosa.

In het originele Marineford-verhaal vocht Luffy samen met vele andere piraten om Portgas D. Ace, Luffy's broer, te bevrijden. In One Piece Odyssey gaat Luffy opnieuw de noodlottige strijd aan die hij alleen aanging, maar deze keer samen met de Straw Hat Crew! Wat zullen Luffy en zijn vrienden, die in de twee jaar sinds het incident zijn opgegroeid, doen als ze deze plek opnieuw bezoeken?

De Dressrosa-herinnering neemt spelers mee naar het koninkrijk onder de heerschappij van Doflamingo, die heeft besloten om de Birdcage te gebruiken om te voorkomen dat mensen het eiland verlaten. Met een prijs op hun hoofd moet de Straw Hat Crew, vergezeld door gastpersonages Sabo en Trafalgar Law, hun eens...
Finished  The Beyond Quiz | December
  • 6
  • 2

De enige echte Beyond Quiz!​

Elke maand zal er vanaf nu een beyond quiz georganiseerd worden. Elke keer 10 vragen verdeeld over 5 onderwerpen.
Je score wordt bijgehouden per maand om in een klassement te zetten dat elke maand vernieuwd wordt. Kroon jij je tot de
beste quizzer van BeyondGaming? Of gaat er iemand anders met de overwinning lopen deze maand?

Met bijna 250 verschillende deelnemers in totaal over alle beyond quizzes heen kunnen we besluiten dat dit een groot succes voor ons was. Dit betekent ook dat we hier gewoon in 2023 door mee gaan! Doe alvast mee met onze allerlaatste beyond quiz van dit jaar. Ik wens jullie allemaal een prettig kerstfeest en veel quiz plezier!

Doe hier mee met de quiz!

Prijzen eindklassement (december)​

We kunnen ook meedelen dat we enkele hele leuke prijzen hebben voor de eind -en trimesterwinnaars. Deze worden...
Bandai Namco kondigt Sand Land project aan
  • 0
  • 0
Bandai Namco Entertainment werkt samen met Bandai Namco Filmworks Inc. en Shueisha Inc. aan de lancering van Sand Land project, die volledig rond Sand Land draait, Akira Toriyama’s meesterwerk. Sand Land is een populaire manga gecreëerd door Akira Toriyama, de auteur van Dragon Ball en Dr. Slump. Sinds de korte verschijning in Weekly Shonen Jump in 2000, won de comic (die maar één volume telt) wereldwijd aan populariteit.

De manga speelt zich af in een een verlaten wereld waar zowel demonen als mensen lijden onder een extreem watertekort en waar Beelzebub (de prins der demonen) en Rao (een lokale sheriff) de handen in elkaar slaan op zoek naar het Phantom Lake ergens verstopt in de woestijn.

Sand Land project ziet verschillende partners samenkomen om een grote verscheidenheid aan content te creeëren en Sand Land uit te werken tot een volledig nieuwe IP. Het project start met de co-productie van een animatiefilm door Bandai Namco Filmworks’ Sunrise Studio, Kamikaze Douga Co...
Techreview: Razer DeathStalker V2 Pro
  • 0
  • 4
"Waarom heb jij zo'n speciale muis/toetsenbord/... nodig?", een vraag die af en toe valt als je iets anders dan zo'n standaard flutapparatuur gebruikt. Het is nochtans om dezelfde redenen als waarom Kevin De Bruyne niet op turnpantoffels het veld betreedt, Ronnie O' Sullivan geen bezemsteel gebruikt en de Federale Wegpolitie geen Aixam of Lada gebruikt: ze gebruiken het dag in dag uit en doen er meer mee dan Jan met de pet.
Finished  Foto Uitdaging | December | Nacht
  • 0
  • 0
Elke maand dagen de fotografen (of eerder creatievelingen) van BeyondGaming zichzelf uit met een fotochallenge! De bedoeling hierbij is vooral om beter te worden en elkaar wat constructieve feedback te geven. Maar uiteraard is het extra leuk als je wint want dan mag je het onderwerp van de volgende ronde kiezen. Stuur nu je foto in en wie weet kom je in de Hall Of Fame!
Women Talking, maar nog steeds weinig gehoord
  • 0
  • 3
Denken wij even samen terug naar de vroege jaren negentig. Op weekendnamiddagen waren er steeds gezinsvriendelijke reeksen om te volgen en eentje daarvan was Road to Avonlea. Rinkelt er nog een belletje? Blond meisje uit de stad komt in landelijk dorp terecht? Enfin, het doet hier eigenlijk niks terzake behálve dat Sarah Polley, dat blonde meisje, nu groot is en al een hele tijd ook aan de andere kant van de camera staat en daar meer dan gesmaakte resultaten mee haalt. Haar nieuwste project is Women Talking, een film waar al reikhalzend naar uitgekeken wordt, ook al is het verhaal allesbehalve eenvoudig.

Ik heb al eens, ooit, aangehaald dat Hollywood bij momenten eenzelfde verhaal op eenzelfde moment lijkt te ontdekken. Voor ‘Women Talking’ duikt de regisseur in de wereld van de Mennonieten, en afgesloten, conservatieve geloofsgemeenschappen zijn de laatste paar jaar een onderwerp van interesse geworden. Zij keren zich af van de moderne wereld, maar de moderne wereld vindt hen én...
Podcast  BeyondGaming Podcast | Aflevering 12 | Crisis Core-updates en een heuse game quiz
  • 0
  • 3
Zondag, tijd dus voor een nieuwe aflevering van onze podcast.

In deze podcast nemen onze hosts @Mrpoelie, @Mr_Po0L en @Quentin Clemens het gamenieuws van de voorbije week onder de loep, bespreken ze de Crisis Core-updates en kijken ze welke releases er op stapel staan.

De aflevering kan je hieronder terugvinden, alsook via ons YouTube kanaal (vergeet niet te abonneren :fingerguns:):


Leuke ideeën, tips of wil je zelf eens meedoen aan de podcast? Mail dan naar [email protected]
Vergeet ook geen beoordeling achter te laten op onze website.
Bordspelreview: Exit: Het Spel - Terug naar de Verlaten Hut
  • 0
  • 1
Wie graag escape rooms in bordspelformaat speelt, heeft keuze zat. Asmodee heeft de langlopende Unlock-spellen, Identity Games heeft succes met Escape Room: The Game, Crimibox heeft een paar analoge en digitale politiedossiers en 999 Games heeft twee series. Enerzijds doen ze hun ding met de herspeelbare Pocket Escape Room-spellen, anderzijds brengen ze ook de Nederlandstalige versie uit van alle Exit-games. De eerste Exit verscheen reeds in 2016 en de reeks is nog altijd razend populair. Ik kreeg van 999 Games Exit: Het Spel - Terug naar de Verlaten Hut en vertel er jullie graag meer over.
Bordspelreview: Rock de Bok
  • 0
  • 2
Terwijl veel ervaren bordspelspelers waarschijnlijk Stefan Feld, Uwe Rosenberg, Eric M. Lang of Vital Lacerda als hun favoriete designers zullen noemen, behoort het Duitse koppel Markus en Inka Brand ook zeker tot mijn favorieten. Ik heb hen leren kennen met het geweldige Het Dorp, maar ook Raja's van de Ganges en Keer op Keer komen hier regelmatig op tafel. En voor liefhebbers van escape room-puzzels is er natuurlijk hun Exit: The Game-reeks. Met Rock de Bok werpen ze zich opnieuw op het genre van de roll and writes. Ik was alvast benieuwd of ze het succes van Keer op Keer en Rajas of the Ganges: The Dice Charmers kunnen evenaren.
Bordspelreview: Orichalcum
  • 0
  • 3
HOT Games pakt dit najaar uit met hun nieuwste titel Orichalcum. Ik maakte voor het eerst kennis met dit nieuwe bordspel op Spel Antwerpen en keerde dankzij de uitgever huiswaarts met een exemplaar ter review. De uitleg ter plekke werd vakkundig verzorgd door iemand van HOT Games zelf, waarna enkele spelrondes volgden met mijn gezelschap. Die uitleg zorgde er ook voor dat ik thuis niet minder door de spelregels moest bladeren om het aan mijn compagnie uit te leggen. Mij bevalt het spel alleszins. Je leest in onderstaande review of ook jouw interesse mogelijks geprikkeld wordt.
Bordspelreview: Machiavelli
  • 0
  • 7
Bepaalde spellen gaan al heel lang mee. Eén van deze spellen is Machiavelli. Dit spel werd reeds in 2000 uitgegeven. Het is onder andere gekend onder de naam Citadels in het Engels of Ohne Furcht und Adel in het Duits. In de jaren nadien volgde de uitbreiding De Donkere Landen, waarbij er tien nieuwe karakters werden geïntroduceerd en je het spel met acht spelers kon spelen. In 2016 volgde dan Machiavelli Deluxe, welke een opgefriste versie was van het originele spel en de uitbreiding. Het voegde eveneens ook een nieuwe uitbreiding toe: De Donkere Figuren. Hiermee werden er nog eens negen nieuwe karakters toegevoegd aan het spel. Nu brengt 999 Games een herwerkte versie van die Deluxe editie uit.
Adam Driver vecht met dinosaurussen in eerste trailer van 65
  • 0
  • 3
Wanneer een ruimteschip door een asteroïde geraakt wordt, maakt het een landing op een onbekende planeet. De enige overlevenden van de crash zijn piloot Mills (Adam Driver) en het meisje Koa (Ariana Greenblatt). Al snel blijkt dat ze op aarde zijn beland, 65 miljoen jaar geleden. De twee vechten tegen prehistorische wezens terwijl ze proberen te overleven.

Deze sciencefictionfilm werd geregisseerd door 'A Quiet Place'-schrijvers Scott Beck en Bryan Woods en geproduceerd door Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi.

65 wordt vanaf 15 maart 2023 in de bioscopen verwacht.

Bordspelreview: Shit Happens
  • 4
  • 5
Je kent ze wel: de snelle, ludieke partygames waar mensen kunnen van genieten zonder per se boardgamefan te zijn. Op gezapige avonden onder vrienden is het al fijn om eens zo’n spel op tafel te gooien. Vereisten? Leuk, simpel in opzet, makkelijke spelregels, maar bovenal bevorderlijk voor de lachspieren! Dat is ook wat Goliath beoogde toen ze Shit Happens op de markt brachten. Of ze in hun opzet geslaagd zijn, ontdek je in onderstaande review!
Bordspelreview: Geharrewar in de Sushibar
  • 0
  • 1
Bordspellen zijn er in alle maten en soorten, en sommige dozen passen gewoon (bijna) in je zak. Een erg populair voorbeeld is Regenwormen, van Reiner Knizia. Het Duitse bordspelmeesterbrein heeft een palmares dat niet op mijn laptopscherm past en hij maakt spellen in alle denkbare genres en niveaus. Regenwormen is zo een van die typische, perfecte tussendoortjes, of het type spel waar je een spelletjesavond mee afsluit. Geharrewar in de Sushibar gaat ook al een hele poos mee, maar kreeg nu door 999 Games nieuw leven ingeblazen, dus wij konden ermee aan de slag.
Seriereview: House of the Dragon
  • 0
  • 8
Televisie-evenementen zijn van alle tijden. Al zolang de beeldbuis in ons leven is, zijn er redenen geweest om thuis te blijven. Onmisbaar, omdat er geschiedenis werd geschreven of gewoon om te kunnen meepraten aan de koffiemachine. En met de jaren zijn er steeds meer zenders en steeds grotere budgetten waardoor het lijkt alsof er elk seizoen meer en meer must see op de televisie komt. Ik ga toegeven dat ik met heel veel niet mee ben. Ik heb een paar dingen gemist. Niks om van omver te vallen, hoor, maar bijvoorbeeld Breaking Bad heb ik niet gezien. Zoveel seizoenen, de moed zakt mij in mijn (kekke) schoenen om eraan te beginnen. En dan krijgt alles nog eens spinoffs en prequels, sequels, reboots, … Dat wil niet zeggen dat ik immuun ben aan alles van hype. Game of Thrones heb ik hondstrouw gevolgd en toen dáár een prequel op kwam …
Terug
Bovenaan