BeyondGaming

Zoektocht naar Vlaamse hoofdcast voor musical Grease is begonnen
  • 0
  • 0
Pak je kam en haargel maar al klaar want vanaf 12 september 2024 zal Albert Verlinde (in samenwerking met Senf Theaterpartners, Jaco Kaasschieter en House of Entertainment) de feelgood musicalklassieker Grease terugbrengen in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Maar voor het zover is, is FABRIC MAGIC, het productiehuis achter de Ketnet-hitreeks #LikeMe, nog op zoek naar een Vlaamse hoofdcast. Al wie geïnteresseerd is om de volgende Vlaamse Sandy, Danny, Rizzo, Kenickie ... te worden kan zich nu inschrijven via de website van de musical zelf. Vanuit FABRIC MAGIC wordt gezocht naar Vlaamse meisjes en jongens, met het nodige zang- en danstalent, die in de huid kunnen kruipen van jongvolwassenen die in de voorstelling in het laatste jaar van hun middelbare school zitten. De audities vinden begin 2024 plaats.
Eerste teaser voor Blue & Co: een magisch avontuur van John Krasinski
  • 0
  • 2
Paramount Pictures heeft zojuist de eerste Nederlandstalige teaser onthuld voor Blue & Co, de nieuwe film geschreven en geregisseerd door John Krasinski. Het verhaal volgt een jong meisje dat na een moeilijke ervaring de denkbeeldige vrienden van mensen begint te zien, die zijn achtergebleven terwijl ze volwassen zijn geworden. Vastbesloten om hen te helpen, zet ze alles op alles om hen te ondersteunen.

In de cast van Blue & Co spelen onder andere Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw. Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell vertolken de stemmen van de bijzondere denkbeeldige vrienden in de Engelstalige versie. Met een geplande release op 15 mei 2024, belooft Blue & Co een avontuur te worden voor het hele gezin.

Ann Van den Broeck, Steve De Schepper en Liv Van Aelst maken cast Hairspray compleet
  • 0
  • 0
Vanaf 14 maart tot en met 14 april 2024 brengt Deep Bridge een Vlaamse versie van de feelgood musical 'Hairspray' op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Met haar maatschappelijk relevante thema's als bodyshaming en racisme, aanstekelijke muziek en dans, en humor, is 'Hairspray' tot op vandaag nog steeds een generatie-overschrijdend fenomeen in de film- en musicalwereld. Het oorspronkelijk verhaal dateert van John Waters' gelijknamige film uit 1988. Vanuit deze film werd de Broadwaymusical gecreëerd in 2002 die vervolgens leidde tot Adam Shankmans remake van de film in 2007. De remake kon rekenen op namen als Nikki Blonsky als hoofdrolspeelster Tracy Turnblad, Amanda Bynes als beste vriendin Penny Pingleton, Brittany Snow als verwende tiener Amber Von Tussle, Zac Efron als haar vriend en idool Link Larkin en tot slot John Travolta als moeder van Tracy.
Bordspelreview: Everdell Junior
  • 0
  • 3
Fans van het betere bordspel kennen ongetwijfeld Everdell. De in 2018 uitgegeven en vaak bejubelde worker placement kreeg sindsdien ook heel wat uitbreidingen. Pearlbrook, Spirecrest, Bellfaire, Newleaf, Mistwood, Farshore en een aantal uitbreidingspacks later, brengen ontwikkelaar James A. Wilson en uitgever White Goblin Games ons nu ook een junior-variant. Ondanks dat het originele spel er al erg kindvriendelijk uitziet, is de aangewezen leeftijd toch 13+, waardoor een kinderversie niet onlogisch lijkt. Benieuwd of James A. Wilson, ondanks deze afgeslankte versie, toch de essentie van het origineel weet te bewaren.
Bordspelreview: Smart10
  • 0
  • 0
Ik vind een potje quizzen van tijd tot tijd wel plezant. Naar quizavonden gaan doe ik niet, maar af en toe thuis een quiz uithalen voor een gezellige avond, lukt wel. Zo vond ik iKNOW van uitgever Tactic een geslaagde quizgame, maar van Smart10 had ik nog niet gehoord. De game bestaat reeds sinds 2017, maar sinds kort geeft Megableu de Nederlandstalige versie uit. Zorgt het voor een avondje ontspanning? Je leest het in onderstaande review.
Bordspelreview: Karen
  • 0
  • 1
De laatste jaren maakte Karen haar opwachting. Nee, ik heb het niet over die rosse ex-K3 die nu een solocarrière uit de grond tracht te stampen, maar wel over verzuurde vrouwen van middelbare leeftijd. Je hebt ze zowat overal, en sinds kort zelfs in bordspelvorm. Uitgever Megableu zorgt er met het spel Karen voor dat we elk de beste Karen in ons naar boven kunnen halen. Is het tof om een avondje verzuurd door het leven te gaan? Je verneemt het in deze review.
BeyondGaming @ Zero Latency Gent
  • 1
  • 9
Zero Latency, met wereldwijd een groot aantal venues, heeft ook een venue in Gent en in Antwerpen. De VR-gaming ervaring is de laatste jaren sterk verbeterd. Geen rugzak met batterijpak op de rug, geen draden die ons belemmeren en een VR-bril die je volledig onderdompelt in de VR-wereld. Zero Latency wenst die onberispelijke free-roam VR-kwaliteit aan te bieden met de beste game ervaring. Een 4K VR-bril met hoofdtelefoon en een levensechte gun in de hand? Let’s go! Een arena van 150 m², laat je dan ook toe om met tot acht personen tegelijk te spelen. Omsingeld worden door de zombies tijdens de nieuwste VR game Outbreak, een teambattle tijdens Sol Raiders en een post-apocalyptische gameshow in Undead Arena met een wave zombies die op je blijven afkomen. Met een team redacteurs trekken we naar de Gentse vestiging en proberen we ons een weg te banen. Lees verder hoe we onze avond ervaren hebben, starten doen we met de Benjamin van de hoop …
Bohemian Productions brengt Stings Broadwaymusical THE LAST SHIP
  • 0
  • 0
Musicalvereniging Bohemian Productions kondigt haar nieuwste productie aan: THE LAST SHIP. THE LAST SHIP is een Broadwaymusical met muziek van de enige echte poplegende Sting. Bohemian Productions is er dan ook helemaal klaar om ook ons mee te nemen op een meeslepende reis over liefde, verlies en veerkracht. De musicalvereniging kwam in het verleden al met de voorstellingen “Lelies”, “Jesus Christ Superstar”, “IF/THEN” en “Mette”.
Bordspelreview: Jacky Jumper
  • 0
  • 1
Onlangs mocht ik twee bordspellen van Megableu ontvangen om ze aan een test te onderwerpen. Gezien deze spellen zich richten op kinderen, schakelde ik uiteraard ook mijn twee nakomelingen in om te kijken wat zij ervan vonden. De eerste review van S.O.S. Super Heli kon je al lezen en hieronder kan je onze bevindingen ontdekken van Jacky Jumper.
Filmreview: Napoleon
  • 0
  • 4
Geschiedenis is een hoop leugens waar men het over eens is. Of het echt grove leugens zijn is betwistbaar, maar dat geschiedenis geschreven wordt door de 'winnaars' is onontkoombaar. Er is een rijke traditie van woord tegen woord in het gevecht om de voetafdruk op onze historie te kunnen vormgeven, absoluut sinds de opkomst van film en televisie. Bekijk de laatste jaren (meer dan veertig zelfs) een figuur als Elvis Presley. Elkeen onder ons heeft een eigen versie van zijn verhaal ergens ooit wel kunnen bekijken. Van made for tv-drama tot blockbusters, The King wordt keer op keer tot leven gewekt en telkens is het 'dé definitieve versie' van het verhaal en 'de mens zoals hij was'. Maakt dat de mist van de geschiedenis enkel dikker of net genuanceerder? Het blijft een vraagstuk. In dit artikel gaan we niet de hort op met een king, maar met een emperor. Met thé emperor, zelfs. Napoleon Bonaparte, zelfs bij leven en welzijn al een controversieel...
Eddie Murphy keert terug als Axel in Beverly Hills Cop: Axel F
  • 1
  • 2
Eddie Murphy maakt zijn terugkeer als rechercheur Axel Foley in de aankomende Netflix-film Beverly Hills Cop: Axel F. De streamingdienst heeft de eerste teaser onthuld voor het vervolg op deze populaire filmfranchise, waar Murphy voor het laatst te zien was in 1994 met Beverly Hills Cop III, geregisseerd door John Landis.

In dit nieuwe verhaal keert Axel Foley terug naar de straten van Beverly Hills, Californië, waar hij opnieuw zijn speurderskwaliteiten inzet. Wanneer het leven van zijn dochter wordt bedreigd, bundelt Foley zijn krachten met een nieuwe partner, gespeeld door Joseph Gordon-Levitt, evenals oude vertrouwde vrienden zoals Billy (Judge Reinhold) en John Taggart (John Ashton).

De cast bestaat verder uit onder meer Kevin Bacon, Bronson Pinchot, Paul Reiser en Taylour Paige, onder regie van Mark Molloy. Beverly Hills Cop: Axel F zal vanaf de zomer van 2024 te zien zijn op Netflix.

Naughty Dog schrapt The Last of Us Online; meerdere single player-games gepland
  • 0
  • 2
Door de jaren heen ontstond er onzekerheid omtrent The Last of Us Online, maar vandaag kwamen de verantwoordelijke ontwikkelaars op de proppen met een definitief antwoord betreffende diens stand van zaken. Wat begon als een uitgebreide visie van de Factions-modus die ze voor de allereerste game uit de serie verzonnen, zal men nooit meer voltooien. Naughty Dog schreef een relevant bericht op hun officiële website waarin ze de redenering achter hun onfortuinlijke beslissing uitleggen, en wat voor algemene plannen er voor hen in het vooruitzicht liggen.

De firma verduidelijkte dat "The Last of Us Online zich in een pre-productie fase bevond, sinds dat ze aan The Last of Us Part II begonnen." Naughty Dog was ervan overtuigd dat hun concept niet alleen uniek was, maar ook veel potentieel had, wat resulteerde in het gradueel verfijnen van diens gekristalliseerde visie plus de gameplay. Tot nu toe normale...
Deze games vervoegen volgende week de PlayStation Plus-catalogus
  • 2
  • 2
Sony heeft gisteren opnieuw aangekondigd welke spellen deze maand woorden toegevoegd aan de PlayStation Plus-catalogus en die je als Extra- of Premium-lid kan downloaden. Als je na de aankondiging van GTA VI hunkert naar wat GTA-geweld, dan is de grote blikvanger deze maand waarschijnlijk Grand Theft Auto V. Fans van soulslike-games zullen dan weer met Salt and Sacrifice en Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aan hun trekken komen. Maar ook de rest van de lijst bevat nog heel wat interessante titels. Je kan het volledig overzicht hieronder ontdekken en als je meer info wil, kan je zoals steeds terecht op de blog van PlayStation.

PlayStation Plus Catalog:
  • Grand Theft Auto V (PS4, PS5)
  • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (PS4, PS5)
  • Moto GP23 (PS4, PS5)
  • Metal...
Ontdek de spelmechanismen en modi van Jujutsu Kaisen Cursed Clash
  • 0
  • 0
Studenten van Jujutsu High, opgelet! Eerstejaars leraar Satoru Gojo is hier om zijn kennis te delen over Jujutsu Kaisen Cursed Clash, de 2v2 action brawler gebaseerd op de populaire serie Jujutsu Kaisen, die op 2 februari 2024 verschijnt.

Het gevechtssysteem van de game maakt gebruik van de unieke vervloekte technieken die elk personage te bieden heeft. Spelers vechten in 2 tegen 2 en moeten hun tag team-personages kiezen door rekening te houden met hun synergieën en aanvullende vaardigheden om een voorsprong te krijgen in de gevechten. Als spelers hun vervloekte energie opladen tijdens het vechten, kunnen ze geweldige krachten ontketenen, waarbij elk personage zijn eigen ultieme en ontwaakte moves heeft. Ze kunnen ook hun krachten bundelen met hun teamgenoot voor een verwoestende gezamenlijke aanval.

Jujutsu Kaisen Cursed Clash biedt twee speltypen om te spelen:
  • De verhaalmodus waarin het verhaal uit de anime opnieuw wordt verteld en originele verhalen worden...
The First Descendant komt met een releaseperiode
  • 0
  • 0
Nexon heeft onlangs op The Game Awards nog een nieuwe trailer losgelaten voor The First Descendant. We krijgen naast een spectaculaire battle in Descendants Valby ook een eerste richting van de releasedatum. We moeten hopen dat we een regenachtige zomer krijgen in 2024, want het aantal uren dat we aan The First Descendant zullen spenderen, zal niet min zijn. Voor wie het eerst iets hoort over The First Descendant, het begon allemaal een goede honderd jaar geleden ... De Vulgus sprongen naar onze dimensie en offerden mensen op in experimenten. De Colossi kwamen en hadden net niet de ganse mensheid van de kaart geveegd. Tot enkele Vulgus collaborateurs zich bij de mensheid aansloten. De mensheid nam een technologische sprong en The First Descendant Valby was geboren. De descendants zijn bovenmenselijke wezens die fysiek sterk zijn en magische krachten hebben. Hoop voor de mensheid is hersteld en de eerste gevechten voor de mensheid zijn opgestart.

The First Descendant is een...
Finished  The Beyond Quiz | December
  • 0
  • 0

It's the final countdown voor de laatste Beyond Quiz van 2023!​

Maak je klaar voor de laatste quiz van 2023. Het is nu of nooit (of toch voor 2023, in 2024 beginnen we gewoon terug opnieuw!). Let's go!

Doe hier mee met de quiz!

Wanneer?​

Elke 15e van de maand komt de quiz online en loopt tot het einde van de maand.
Voor deze maand is het dus tot 31 december (23:55).

Regels​

1 deelname per lid.
Antwoorden verklappen leidt tot onmiddellijke diskwalificatie en 0 punten voor deze ronde.
Bij meerdere inbreuken kan dat tot een ban of diskwalificatie voor verdere quizzen leiden.
Elke 3 maanden reset.
Elk trimester een winnaar (over die 3 quizzen heen).
Elk jaar een winnaar (van de 4 beste scores samen geteld - 1 per trimester).

Het algemene wedstrijdreglement van BeyondGaming is ook van...
Nieuwe liefdes en geheimen in Bridgerton Seizoen 3
  • 0
  • 1
Bridgertonfans kunnen zich verheugen op het derde seizoen, dat in twee delen wordt uitgebracht op Netflix. Het eerste deel gaat in première op 16 mei, gevolgd door het tweede deel op 13 juni. Terwijl veel vertrouwde gezichten uit de cast terugkeren, worden ook enkele nieuwe gezichten geïntroduceerd, waaronder Daniel Francis, James Phoon en Sam Phillips.

Volgens de officiële synopsis staat Penelope centraal en is ze eindelijk klaar om haar gevoelens voor Colin achter zich te laten. Dit betekent echter niet het einde van haar zoektocht naar liefde. Integendeel, Penelope heeft besloten dat het nu tijd is om een echtgenoot te vinden, bij voorkeur iemand die haar de vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten. Dit alles speelt zich af ver weg van de nieuwsgierige blikken van haar moeder en zussen. Fans kunnen zich voorbereiden op een boeiend seizoen vol romantiek, intriges en nieuwe wendingen.

Verhaaltrailer en demo voor PS5 van Tekken 8 nu beschikbaar
  • 0
  • 0
De Tekken 8-demo is nu beschikbaar op PlayStation 5 en komt op 21 december beschikbaar voor Xbox Series X|S en pc. Met deze demo kunnen spelers in de aanloop naar de lancering van de game op 26 januari 2024 kennismaken met verschillende speltypen. Naast deze demo is er zojuist een gloednieuwe trailer onthuld waarmee spelers dieper in het hoofdverhaal van Tekken 8 kunnen duiken.

Tekken 8 biedt content waar zowel nieuwkomers als veteranen zich mee kunnen vermaken terwijl ze de nieuwe mechanic leren begrijpen die in deze aflevering wordt geïntroduceerd.

De demo bevat de volgende offline content:
  • Story: The Dark Awakens Chapter 1
  • Arcade Quest Chapter 1 (content is aangepast voor de demo)
  • Super Ghost Battle
  • Versus Mode – met Jin, Kazuya, Paul & Nina als speelbare personages. Stages zijn Urban Square (Evening), Yakushima en Sanctum
  • Gallery, met cutscenes uit Tekken tot Tekken 7
Bovendien richt de Story Trailer die vandaag is uitgebracht zich op het...
Filmreview: Five Nights at Freddy’s
  • 1
  • 4
Het is ondertussen geen geheim meer – en als het dat wel nog is, gelieve als de gesmeerde bliksem mijn vorige schrijfsels te gaan lezen – dat het huishouden van Squidward een huishouden is dat draait rond Freddy Fazbear en de zijnen. Op kerstavond zullen kleine handjes bij ons een pakje openen met daarin radioactief-groen gekleurde chocolade. De ‘Lemon Lime Gator Grub’ chocoladereep is één van de nieuwste gadgets en gimmicks waar de FNAF-naam aan verbonden is. 'Chocolade' wordt hier – ter info – als vrij ruime term gebruikt. Om maar te zeggen, de mastodont die Five Nights at Freddy’s is, toont nog geen tekenen van vertragen.
Turtle Beach onthult de VelocityOne Flightdeck
  • 0
  • 0
Turtle Beach Corporation heeft vandaag een nieuwe baanbrekende toevoeging aan het VelocityOne flight sim assortiment toegevoegd, de Turtle Beach VelocityOne Flightdeck. De VelocityOne Flightdeck is een nieuwe premium combat HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) vlucht-simulatie controller ontworpen voor Windows 10 & 11 pc's, gemaakt om het luchtruim te domineren in vlucht- en ruimtegevechtsgames. De VelocityOne Flightdeck is vanaf 13 februari 2024 verkrijgbaar.

Het ontwerp van de VelocityOne Flightdeck is geïnspireerd door high-tech straaljagers en ruimteschepen voor een ongeëvenaarde HOTAS-ervaring en ontworpen voor alle grote vlucht-simulatie games op Windows PCs. De uitgebreide besturing bestaat uit 15 assen en 139 programmeerbare functies en het Flight Touch Display en OLED Heads-Up Display laten je alles naar je eigen wensen aanpassen. Daarnaast biedt de VelocityOne Flightdeck’s Flight Hangar app voor Windows PCs meer aanpassingsmogelijkheden, zoals controle over...
Terug
Bovenaan