BeyondGaming

War Hospital gaat eindelijk goud en is beschikbaar voor pre-order
  • 0
  • 1
NACON en Brave Lamb studio maken met plezier bekend dat War Hospital, de managementgame over een veldhospitaal in de Eerste Wereldoorlog, fase ‘gold’ heeft bereikt, oftewel is voltooid. De game is nu beschikbaar voor pre-orders op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De game is vanaf 11 januari 2024 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Om het einde van de ontwikkelfase te vieren en toekomstige spelers voor hun vertrouwen te bedanken, krijgen spelers die de game pre-orderen vanaf vandaag 10% korting op War Hospital. Dit betekent dat de game voor consoles niet € 39,99 kost maar voor € 35,99 in je bezit kan komen.

De ontwikkeling van War Hospital is het resultaat van nauwgezette research, om spelers een realistische interpretatie van de Eerste Wereldoorlog te bieden. Nu de game de gold-fase heeft bereikt, is de game vrij van videogame-clichés, mede dankzij de samenwerking tussen Brave Lamb...
Welcome to LEGO Fortnite
  • 0
  • 0
Ondertussen is LEGO Fortnite een kleine week gratis te spelen. We kunnen jullie alvast nog even verblijden met de gameplaytrailer, want ditmaal ben je terechtgekomen in een nieuwe LEGO-wereld. Samen ga je de strijd aan in deze LEGO survivalgame, waar de blokjes dienst zullen doen om je thuisbasis op te bouwen. Verzamel de nodige materialen en rust jezelf uit om de nacht te overleven. Binnen deze nieuwe wereld is zowel de Survival mode als de Sandbox mode de belangrijkste keuze. Wil je een eerder rustige LEGO-wereld uitbouwen of kies je er toch voor om de vele vijanden in de wereld en onder de grond aan te pakken? Zonder kampvuur en dak boven je hoofd zal het moeilijk worden, maar eenmaal je ook een werkbank en zelfs zaagmachine gebouwd hebt, zal je dorp als een paddestoel uit de grond rijzen. Vergeet niet om de nodige groenten te vebouwen in je tuin en de nodige wapens te verzamelen. LEGO Fortnite is een combinatie van het bouwen met LEGO en de survivalreis van Fortnite. LEGO...
Blood Bowl 3 blaast de Shambling Undead-factie nieuw leven in voor seizoen 3
  • 0
  • 0
Cyanide Studio en NACON maken met veel plezier bekend dat het derde seizoen van Blood Bowl 3 vandaag begint. Ontdek de nieuwe features van de Shambling Undead-factie, 4 nieuwe sterspelers en de ontgrendelbare beloningen van de Blood Pass! Blood Bowl 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Shambling Undead-teams zijn samengesteld uit ondode wezens en voormalige Blood Bowl-spelers die op het veld zijn gesneuveld en – door de kunst van necromantie – de kans krijgen een tweede carrière te beginnen! Met hun slimme mix van trage maar krachtige spelers, zoals Mummies en Zombies, naast snellere, maar minder duurzame spelers als Ghouls en Skeletons, vormen de Shambling Undead een veelzijdig teams waar elke speler mee moet kunnen scoren.

Tegelijk met het Shambling Undead-team verschijnen andere vernieuwingen in de game, waaronder een nieuw veld, coach-personage, cheerleaderteam en bal. Spelers kunnen de teams van Season 1 & 2 overigens ook los...
Diablo IV Midwinter Blight nu live
  • 0
  • 0
Het eerste limited-time event van Diablo IV, Midwinter Blight, is aangebroken en daarmee een periode van eeuwige duisternis en bittere kou die Fractured Peaks teistert. Van 12 december tot 2 januari 19.00 uur kun je samenwerken met een hoopvolle bard, die je waarschuwt voor een ontwaakte Red-Cloaked Horror en zijn Blightfiend ondergeschikten, die uit zijn op de meest ontmoedigde zielen. In dit evenement kunnen spelers nieuwe event quests doen, de event hub upgraden, een nieuwe eindbaas uitdagen en beloningen verdienen, waaronder nieuwe cosmetische items.

Midwinter Bliight
  • Help Gileon, de bard, als hij de feestvreugde in de inwoners van Kyovashad weer wil aanwakkeren nadat hij geruchten heeft gehoord over hatelijke gevaren die in de sneeuw op de loer liggen en het moreel van de burgers naar beneden halen.
  • Bezoek het Midwinterplein in Kyovashad om de feeststemming op te bouwen en het plein op te waarderen tot zijn volledige vakantiepotentieel door de lichtblauwe...
Jack Black keert terug als Po in Kung Fu Panda 4
  • 0
  • 0
Universal Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor Kung Fu Panda 4, het vervolg op het succesvolle Kung Fu Panda 3 van DreamWorks Animation uit 2016. In dit nieuwe hoofdstuk wordt Po (Jack Black), na drie gevaarlijke avonturen, geroepen om de spirituele leider van de Valley of Peace te worden. Po staat voor grote uitdagingen: hij kent niets van spiritueel leiderschap en moet ook nog een nieuwe Drakenkrijger vinden. Er duikt ook nog de kwaadaardige tovenares Chameleon (Viola Davis) op, een vormveranderende hagedis met snode plannen. Ze heeft haar oog laten vallen op Po's Staf van Wijsheid, waarmee ze schurken kan oproepen. Po roept de hulp in van de sluwe dief Zhen (Awkwafina) om de Valley of Peace te beschermen tegen Chameleons dreiging. Dit onwaarschijnlijke duo zal moeten samenwerken om de vrede te bewaren.

De film bevat het vertrouwde stemtalent van Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston en Ian McShane, met toevoeging van Ke Huy Quan als het nieuwe personage Han...
Review: Blood West
  • 0
  • 0
Dat Blood West op een eigenzinnige manier het Wilde Westen-thema van een laagje horror voorziet, heb je al vanaf de eerste minuten door. Het beeld van deze retro first-person shooter welke onlangs de Early Access-fase op Steam verliet, is daarnaast van redelijk wat pixels voorzien. Voeg daar nog eens talloze zombies, vliegende schedels en andere behekste wangedrochten aan toe, en ook een vergelijking met de klassieker QUAKE dringt zich wat op. En dan heb ik nog niets gezegd over de stealth- en roguelike-elementen. Inderdaad, slechts één term is hier gepast: een allegaartje.
Eerste trailer Civil War van Alex Garland
  • 0
  • 0
De Verenigde Staten staan op de rand van een burgeroorlog in de nabije toekomst. Veel meer weten we nog niet over het plot van deze film; er zijn maar weinig details onthuld over deze nieuwste actiethriller van regisseur Alex Garland. Na eerdere succesvolle films als Ex Machina, Annihilation en Men is dit zijn vierde regieproject.

De cast van Civil War bestaat onder meer uit Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Karl Glusman, Sonoya Mizuno, Jonica T. Gibbs en Jess Matney. Civil War zal vanaf 26 april 2024 in de bioscoopzalen te zien zijn.

Nieuwe trailer van Test Drive Unlimited Solar Crown focust op rivaliteit
  • 0
  • 0
Test Drive Unlimited Solar Crown onthult The Racer, een spectaculaire trailer die een nieuwe speelstijl presenteert voor de meest competitieve coureurs. Volgend op The Cruiser, een trailer voor spelers die vooral van de cruise-ervaring genieten, toont de nieuwe trailer de sociale interacties en competitieve aspecten van de game. Het racen tegen andere spelers is één van de vele ervaringen die Test Drive Unlimited Solar Crown biedt. De game biedt een scala aan mogelijkheden aan spelers die willen wedijveren met andere spelers, hun grenzen willen verkennen en de klassementen willen veroveren.

Een schat aan competitieve content
Om competitief ingestelde spelers te bedienen, biedt deze MMO (Massively Multiplayer Online-game) een schat aan activiteiten: Circuit, Domination, Sprint, Time Trials, en andere online-competities, waarin de regels en omgevingen...
DUSK werd verfraaid met SDK-ondersteuning en gratis HD-update
  • 0
  • 1
DUSK werd sinds diens release herhaaldelijk geprezen als één van de beste first-person shooters met old-school gameplay, wat natuurlijk gevierd moet worden. Zo besloten David Szymanski en New Blood Interactive om voor de vijfde verjaardag van het spel een noemenswaardige patch te lanceren! In dit officieel artikel bezorgden de betrokken partijen alle relevante details, waarin staat dat deze update onder meer HD-textures voor alle visuele onderdelen bevat. Ter verduidelijking: dit is een geheel optionele inclusie, want je kunt deze pas na een individuele (en volkomen gratis) download activeren. Het eindresultaat omschreven zij als een volwaardige remaster en jij kunt zelf hierover een oordeel vellen, door middel van de rechtstreekse 'oud vs nieuw' vergelijkingen in de tweede trailer onderaan.

Tof dat men dit voor...
Studio 100 geeft Sneeuwwitje een tweede adem
  • 0
  • 1
Studio 100 kondigde gisteren aan dat het de sprookjesmusical Sneeuwwitje zal hernemen. De laatste keer dat Studio 100 Sneeuwwitje bracht, dateert al van in 1998. Dit was meteen ook de eerste sprookjesmusical van het bedrijf. Sindsdien passeerden onder andere al Assepoester, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood en Alice in Wonderland de revue. Samen met de aankondiging van de musical, werden meteen ook de eerste namen van de cast prijsgegeven. Zo wordt de titelrol opgenomen door Ianthe Tavernier en wordt haar prins op het witte paard gespeeld door Michiel De Meyer. De sprookjesmusical zal vanaf 30 juni 2024 de hele zomer exclusief te bezichtigen zijn in Plopsa Theater in De Panne. Wie in de zomer van 2024 in het Plopsa Hotel verblijft, krijgt dan ook sowieso toegang tot de familiemusical.
Speel Jet Force Gemini, Harvest Moon 64 en 1080° Snowboarding voortaan op Nintendo Switch
  • 0
  • 1
De Nintendo Switch Online-service krijgt regelmatig een extra lading retro-spellen, met daarbovenop een grotere selectie mits je voor het Uitbreidingspakket betaalde. Die tweede optie stelt onder andere Nintendo 64-titels toegankelijk en eigenaars van dit abonnement mogen sinds kort een aantal nieuwe aanwinsten uitproberen. Nintendo vulde de catalogus namelijk aan met welgeteld drie games, hoewel ze ieder exemplaar in een verschillend genre specialiseert. Zo heb je Jet Force Gemini van Rareware, een bloederige third-person shooter met drie speelbare personages en een science-fiction thema. Harvest Moon 64 is ter vergelijking rustiger, want hier beheer je een boerderij terwijl je ook met de lokale gemeenschap kunt socialiseren, indien je na je klusjes hiervoor tijd hebt. In het sportieve 1080° Snowboarding staat het racen in winterse omgevingen echter centraal, zoals diens naam reeds verklapte. Elk van deze games kun je onderaan in beweging zien.

Ubisoft toont nieuwe gameplay van Prince of Persia: The Lost Crown
  • 0
  • 1
Wie uitkijkt naar Prince of Persia: The Lost Crown hoeft niet bijzonder lang meer te wachten. De nieuwe game van Ubisoft verschijnt al op 18 januari. Ubisoft stelt gamers zelfs in staat om vroeger aan de slag te gaan, want het brengt op 11 januari een demo uit. Om jullie alvast een voorproefje te gunnen, publiceerde Ubisoft vandaag een trailer die het een en ander van de gameplay toont.

In Prince of Persia: The Lost Crown kruip je in de huid van Sargon. Deze held, lid van The Immortals, moet de ontvoerde prins Ghassan redden en reist daarvoor af naar Mount Qaf. Dat je het niet makkelijk zal krijgen, staat al vast. Een pak tegenstanders, of het nu gaat om zombies, groot uitgevallen ridders of roofdieren, zullen een stokje voor je plannen proberen steken. Gelukkig kun je rekenen op de vaardigheden van de held in blote bast. In elk hand heeft hij een zwaard, waarmee hij met razendsnelle bewegingen zijn vijanden in mootjes kan hakken. Daarnaast zijn er ook dash- en...
Review: Avatar: Frontiers of Pandora
  • 0
  • 10
Je kan je zo de pitch inbeelden die voor deze Avatar-game gehouden werd. Beeld je in … Far Cry, maar dan op Pandora met de speler als een Na'vi van een kleine 2,5 meter die het opneemt tegen de boosaardige mensen die de planeet van haar grondstoffen komen beroven. Vanuit een zakelijk standpunt houdt het meer dan steek. Avatar: The Way of Water wist zich in een post pandemische wereld op te werken tot plek twaalf op de lijst met meest winstgevende films aller tijden. Laat het gekende Ubisoft-malletje los op die lucratieve wereld waar bioscoopbezoekers maar geen genoeg van kregen, en je hebt een recept voor succes, toch? Ja, is het antwoord, maar ik kan je nu al vertellen dat veel afhangt van je tolerantie voor het malletje. Dit is weliswaar een gloednieuwe Avatar-game, maar het DNA van Ubisoft is even prominent aanwezig als dat van de Cameron-films.
Filmreview: Smoke Sauna Sisterhood
  • 0
  • 1
De Estse documentaire Savvusanna sõsarad of Smoke Sauna Sisterhood in het Engels, geregisseerd door Anna Hints, werpt een intieme blik op de wereld van de rooksauna. In deze ruimte komen vrouwen samen om verhalen te delen, die zijn vastgelegd gedurende verschillende seizoenen. De opnames vangen niet alleen de warmte van de sauna en de verhalen op, maar geven ook een bijzonder beeld van de Estse natuur.
Derde trailer Dune: Part Two onthuld
  • 0
  • 2
Warner Bros Pictures heeft een derde trailer onthuld voor Dune: Part Two, het vervolg op Denis Villeneuves interpretatie van het Dune-universum. Oorspronkelijk gepland voor release dit najaar, is de première nu verschoven naar begin maart 2024. De film vertelt het verhaal van Paul Atreides die zich verenigt heeft met Chani en de Fremen, op zoek naar wraak tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met de keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, streeft hij ernaar een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

De cast bestaat uit onder meer Timothée Chalamet, Austin Butler, Zendaya, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling en Javier Bardem. De twee traileraankondigingen kan je hier nog eens bekijken...
Fotoverslag: Year Of No Light @ Botanique
  • 0
  • 0
De postmetalliefhebbers konden op 7 december hun hartje ophalen want Year Of No Light uit Frankrijk kwam met hun zware en trage metal boordevol sfeer naar de Botanique in Brussel. Met hun complexe en intense sound die zelfs live perfect gespeeld werd, konden wij enkel maar onder de indruk zijn. Het Belgische Grand Aquila kwam als support mee zodat we onze nek alvast een beetje konden opwarmen om te headbangen.

Foto's Year Of No Light​

Review: You Will Die Here Tonight
  • 1
  • 1
Ooit overlaadden de grotere firma’s ons met old-school Resident Evil-achtige ervaringen, totdat diens bedenkers (plus de concurrentie) hun eigen markt zo goed als kannibaliseerden. Toch oogstte Capcom de laatste tijd veel succes met de modernisatie van zulke titels, hoewel er een doelgroep overblijft die nog steeds naar het oudere formaat hunkert. Tank controls, camera’s met vaste posities, het bijeen sprokkelen van beperkte hulpmiddelen, enzovoort. Zulke survival horrors zijn verre van met uitsterven bedreigd, maar niemand kan ontkennen dat vooral indie developers dit specifieke subgenre in leven houden. Spiral Bound Interactive voelde zich eveneens geroepen om de spreekwoordelijke fakkel verder te dragen, dit door middel van You Will Die Here Tonight.
Kerstmusical A Christmas Carol van Deep Bridge krijgt extra shows
  • 0
  • 0
A Christmas Carol, de kerstmusical van Deep Bridge gaat aanstaande zaterdag in première in Gent. Dat de musical op nogal wat enthousiasme kan rekenen, bevestigen de extra shows die Deep Bridge vandaag aankondigde. Deze shows zullen plaatsvinden op 2 januari 2024 in Capitole Gent, 5 januari in Trixxo Theater Hasselt en op 17 en 18 februari tijdens de krokusvakantie in Stadsschouwburg Antwerpen. Na geslaagde try-outs in Antwerpen is Deep Bridge er helemaal klaar voor om hun familiemusical aan het grote publiek voor te stellen. De kerstmusical A Christmas Carol is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens. Stany Crets waagt zich ook deze keer, net als bij vorige producties van Deep Brigde, aan het script en belooft opnieuw een verhaal volgens Stany Crets-recept: romantiek, muziek, en uiteraard de nodige humor voor jong en oud.
Podcast | Aflevering 51 | Wie heeft de meeste voorspellingen juist van de Game Awards
  • 4
  • 1
In deze aflevering overlopen we The Game Awards en bekijken we wie de meeste voorspellingen juist geraden had. Ook hebben we het over de Grand Theft Auto 6 trailer en over een game waar de stekker van uitgetrokken wordt. Afsluiten doen we zoals altijd met de releases en wat we afgelopen week gespeeld hebben.

Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!

Little Nightmares nu beschikbaar op Android en iOS
  • 0
  • 0
In Little Nightmares moet je Six helpen ontsnappen uit The Maw - een groot, mysterieus schip dat wordt bewoond door corrupte zielen die op zoek zijn naar hun volgende maaltijd. Ontwar tijdens je reis de lastige puzzels in elke kamer, verberg je in de schaduwen van de monsters en gebruik je verbeelding om geen gevaar te lopen!

Ben jij klaar om te klimmen, kruipen en je te verstoppen om de verdorven zielen van de Maw te overleven? Dompel jezelf onder in Little Nightmares, een duister, grillig verhaal dat je zal confronteren met je angsten uit je kindertijd!

Playdigious heeft samengewerkt met Bandai Namco Europe om de sfeervolle puzzelplatformgame naar iOS en Android te brengen, met een port die speciaal is gemaakt voor mobiele apparaten om mobile gamers de meest comfortabele en meeslepende ervaring te bieden. De mobiele versie komt bovendien met een vernieuwde interface, Game Center Achievements, compatibiliteit met MFi-controllers en iCould-ondersteuning zodat je je...
Terug
Bovenaan