BeyondGaming

Knappe verhaaltrailer toont meer van A Plague Tale: Requiem
  • 0
  • 2
Focus Entertainment heeft een verhaaltrailer voor hun opkomende game A Plagua Tale: Requiem gepubliceerd. Deze story trailer geeft zoals de naam doet vermoeden wat prijs over het verhaal. A Plague Tale: Requiem neemt je mee vlak na de gebeurtenissen uit het in 2019 uitgebrachte A Plague Tale: Innocence. Amicia en haar jongere broer Hugo reizen naar het zuiden van Frankrijk om een nieuw leven op te bouwen, maar dat verloopt helaas niet zoals gepland.

A Plague Tale: Requiem, ontwikkeld door Asobo Studio, verschijnt op 18 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch via cloud en pc.

Filmreview: Red Rocket
  • 0
  • 4
Het openingsshot begint met een extreme close-up van een oncomfortabel ogende bank achteraan in een reisbus. De camera zoomt uit tot een beeld van een met blauwe plekken bedekte jongeman die met zijn bezwete hoofd tegen het venster ligt te slapen. Op dat moment weten we nog niet dat dit Mikey Saber is, een ietwat uitgespeelde porno-acteur die het het glamoureuze Los Angeles en het nabijgelegen eroticaparadijs van de San Fernando Valley heeft achterlaten om terug te keren naar zijn geboorteplek: het onopmerkelijke, industriële stadje Texas City, Texas. We hebben ook nog niet ondervonden dat hij een egocentrische luilak is die iedereen rondom hem gebruikt voor zijn eigen doeleinden. Maar wanneer hij enkele seconden later wakker schiet, de eerste strofe van *NSYNC’s tijdloze klassieker Bye Bye Bye op de geluidsband klinkt en de enigmatische titel “Red Rocket” op het scherm verschijnt, weten we alleszins wel dat we in goede handen zijn.
Open Cinema geeft je ganse dag cinema voor amper zeven euro
  • 0
  • 1
Op zaterdag 1 oktober organiseert De Cinema, in samenwerking met het initiatief Open Cinema, een filmdag vol scifi. Er zijn vertoningen met live muziek, op 16 en 35 millimeter, en meer. Het leuke aan dit evenement is dat je met één enkel ticket van slechts zeven euro een volledige dag toegang hebt en onbeperkt de vertoonde film kunt bekijken. De films worden vertoond in De Studio - De Cinema in Antwerpen. Meer informatie vind je terug op de officiële website.
EA en Koei Tecmo werken samen en onthullen Wild Hearts
  • 0
  • 1
Vandaag hebben Electronic Arts Inc. en Koei Tecmo de game Wild Hearts officieel onthuld: een nieuw soort jachtspel met unieke crafting-mechanismen. Wild Hearts wordt gepubliceerd onder het EA Originals-label en is ontwikkeld door Omega Force, het team achter de populaire WARRIORS-serie. Deze nieuwe jachtgame neemt spelers mee op een episch avontuur in een fantasy-versie van het feodale Japan, waar spelers vechten tegen gigantische natuurbeesten genaamd Kemono met behulp van Karakuri: geavanceerde mechanismen gemaakt van een verloren, oude technologie.

De game speelt zich af in Azuma, een fantasy-landschap dat is geïnspireerd op het feodale Japan en dat nu wordt geteisterd door de ooit vreedzame Kemono, die hun omgeving veranderen ten koste van het leven van de burgers. De Kemono variëren van door planten bezielde eekhoorns tot het enorme wilde Kingtusk-zwijn. Na een vreselijke strijd met de winterwolf Deathstalker worden spelers de drager van een levensverlengende technologie...
Review: Jurassic Park Evolution 2: Late Cretaceous Pack
  • 0
  • 0
Jurassic World Evolution 2 heeft ondertussen al heel wat downloadbare content uitgebracht. De laatste toevoeging, Late Cretaceous Pack, is ondertussen het vijfde pakket. Je mag dus regelmatig geld op tafel leggen als je alle content wil die de ontwikkelaars je aanbieden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Dominion Biosyn Expansion, die een prijs van twintig euro kreeg, is deze met een kleine acht euro een stuk prijsvriendelijker. In deze korte impressie geef ik mee wat je kunt verwachten.
Gratis update voor Man of Medan en Little Hope nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Man of Medan was het begin van de gehele Dark Pictures Anthology-serie en Little Hope volgde ongeveer een jaar later. Deze games markeerden het begin van de Anthology-serie met gruwelijke verhalen uit de verhalenverzameling van de Curator zelf. Vandaag kunnen alle bezitters van één of beide van deze titels een gratis update downloaden die verschillende aspecten van de game zal verbeteren en een nog meeslependere ervaring zal opleveren.

De gratis PlayStation 4-, Xbox One- en pc-update voor Man of Medan en Little Hope bevat:
  • Nieuwe moeilijkheidsinstellingen & QTE-waarschuwingen
  • Verbeterde UI & interacties
  • Bijgewerkte bearing art & event triggers
  • Verhoogde loopsnelheden
  • Meer toegankelijkheidsopties, waaronder ondertitels
  • Extra bonus voor Man of Medan: ontdek een nog niet eerder vertoond hoofdstuk genaamd "Flooded", waarin nieuwe gameplay en nieuwe doden worden geïntroduceerd voor het climatische einde van het spel
Al deze verbeteringen zullen ook...
Life is Strange Arcadia Bay Collection vanaf nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Square Enix lanceert vandaag Life is Strange Arcadia Bay Collection voor de Nintendo Switch. Dit is de eerste keer dat het geliefde Life is Strange en het vervolg Life is Strange: Before the Storm op een draagbaar platform verschijnen.

Deze gloednieuwe verzameling biedt:
  • Twee complete games
  • Geremasterde beelden, zowel personages als omgevingen zijn verbeterd en geoptimaliseerd voor de Switch
  • Verbeterde animaties van personages inclusief volledige facial mocap performance (Life is Strange Remastered)
  • Verhalen met verschillende eindes, waarin keuzes ook echt consequenties hebben
  • Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehante houding van Chloe om je eigen wending aan de verhalen te geven
  • Elke track van de eigenzinnige gelicenseerde soundtrack & originele muziek

Over Life is Strange:
Life is Strange is een bekroonde en veelgeprezen episodische adventure game waarin de speler de tijd kan terugspoelen om verleden, heden en...
Techreview: Lenovo Legion 5 PRO
  • 3
  • 6
Headsets, muizen, toetsenborden en meer reviewen we op regelmatige basis. Iets minder frequent nemen we gaminglaptops onder handen. Lenovo contacteerde ons met de vraag of we een van hun nieuwste toestellen wilden testen en wie zijn wij om zo'n aanbod te weigeren. We gingen dus graag in op de vraag om de Lenovo Legion 5 PRO onder handen te nemen en ik kan nu reeds verklappen dat dit een knap machientje is.
Gotham Knights-video zet pc-features in de kijker
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag een nieuwe trailer van Gotham Knights waarin de aankomende open-wereld actie-rpg wordt getoond op pc. De video laat verschillende hoogwaardige visuele eigenschappen zien die gamers in de pc-versie van het spel kunnen verwachten, zoals 4K-resolutie, een ultrahoge framerate, reflecties met ray-tracing en Nvidia DLSS 2, AMD FSR 2 en Intel XeSS (XE Super Sampling) voor nog betere prestaties. Pc-gamers kunnen uitkijken naar uitgebreide aanpassingsopties, zoals ondersteuning voor ultrawide- en meerdere monitors in Gotham Knights vanaf de lancering op 21 oktober 2022.

Gotham Knights bevat de Batman-familie waarbij spelers in de schoenen stappen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC Super Heroes die na de dood van Batman op moeten staan als beschermers van Gotham City. Van het oplossen van mysteries die de duisterste hoofdstukken van de historie van de stad met elkaar verbinden, tot het verslaan van beruchte...
BeyondGaming Podcast
  • 3
  • 23
Jaja, jullie lezen het goed! Vanaf 2 oktober zullen wij elke zondag een nieuwe aflevering van onze gloednieuwe BeyondGaming podcast op jullie loslaten.

Podcasts zijn niet meer weg te denken en we hebben de kans niet aan ons voorbij laten gaan om een duo met ervaring in te schakelen, die voor ons deze podcasts gaan serveren: @Mrpoelie en @Mr_Po0L...
Filmreview: Smile
  • 0
  • 5
Lang geleden dat je de stuipen op het lijf bent gejaagd? Ik ben geen held als het op horrorfilms aankomt en na het zien van de trailer had ik het al moeten weten: deze film op groot scherm zien, is niet het meest briljante idee voor een angsthaas (zoals ik), maar voor veel horrorfans zal dit net als muziek in de oren klinken. Er zijn verschillende soorten horrorfilms: met monsters, zombies, kannibalen, veel bloed en moorden, … maar de angstaanjagendste zijn voor mij de paranormale en psychologische films, waarbij je het gevoel hebt dat het je zelf kan overkomen. Smile is hier een perfect voorbeeld van.
Wrath of the Lich King nu beschikbaar voor World of Warcraft Classic
  • 0
  • 1
De ijzige wind van Northrend giert weer en kondigt het nieuws aan dat Blizzard Entertainments Wrath of the Lich King Classic nu live is. Alle spelers met een actief abonnement krijgen automatisch en zonder extra kosten toegang tot de recreatie van WoW's veelgeprezen tweede uitbreiding en kunnen vandaag inloggen om hun avonturen in de bevroren wildernis van Azeroths noordelijke continent te beginnen. Het legendarische verhaal kan worden beleefd op alle rijken die voorheen gewijd waren aan World of Warcraft: Burning Crusade Classic-content.

Spelers beginnen aan een verraderlijk avontuur door weelderige locaties, waarbij ze het opnemen tegen vijanden die nergens anders in Azeroth te vinden zijn en vervullen talloze quests voordat ze de iconische Lich King in Icecrown Citadel confronteren en een einde maken aan zijn harteloze vernietiging. Deze reis omvat de opkomst van de angstaanjagende Death Knight hero class, beschikbaar voor alle spelers (zelfs nieuwe spelers!) en beginnend bij...
Grote update voor Kena: Bridge of Spirits nu beschikbaar
  • 1
  • 0
Het team van Kena: Bridge of Spirits maakt bekend dat de game, die vorig jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en voor pc via Epic Games Store verscheen, nu ook beschikbaar is via Steam. Verwacht je in Kena: Bridge of Spirits aan schitterende graphics, belonende gameplay en ontzettend veel schattige beestjes.

Samen met de eerste verjaardag van de game is er ook een grote, gratis update uitgebracht. Spelers mogen onder andere een New Game+-modus verwachten, maar ook Charstones, Spirit Guide Trials, nieuwe outfits voor Kena en enkele toegangelijkheidsopties. Onderstaande trailer geeft alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. En het mooiste? De update is volledig gratis! Ik heb persoonlijk maar één tip: kopen die handel! Nog niet overtuigd? Lees dan zeker onze review.

It Takes Two-ontwikkelaar teaset nieuw project
  • 0
  • 0
Jozef Fares, dé man achter de Zweedse ontwikkelstudio Hazelight Studios en dus ook achter games It Takes Two en A Way Out, is bezig aan een nieuw project. Op zich is dat niet nieuws, maar voor het eerst teaset de man ons op Twitter. Daar werd namelijk een foto geplaatst van twee actrices die in een motion capture-studio aanwezig zijn. Helaas werden er verder geen details onthuld, waardoor we nog altijd niet weten wat we na It Takes Two mogen verwachten.

It Takes Two is de bestverkochte game van Hazelight Studios, mede dankzij de ondersteuning van gigant Electronic Arts. Jozef Fares claimde vorig jaar zelfs dat zijn nieuwe game nog beter wordt en dat het spelers omver zal blazen. Hij is bijzonder zeker over het concept van de nieuwe game. Ik ben alvast benieuwd!

BeyondGaming @ Heroes Comic Con
  • 0
  • 4
Heroes Comic Con, it’s time to meet your heroes. En dat hebben we zeker gedaan. Met namen als Andy Serkis, Matt Smith, Emily Swallow, Marie Javins … was er voor ieder wat wils. Op zaterdag 24 en zondag 25 september was Brussels Expo heel even onderdeel van een heel nieuw universum. Heroes Comic Con werd namelijk voor het eerst georganiseerd in België. Met het ticket kreeg je ook toegang tot het Made in Asia- & YouPlay-festival. Dat betekende dubbel zo veel acteurs, dubbel zo veel ruimte, dubbel zo veel merchandise en dubbel zo veel plezier. Uiteraard wilden wij ook eens kennismaken met dit splinternieuwe universum. Wij waren zowel zaterdag als zondag aanwezig zodat we elk hoekje en kantje konden verkennen.
E3 keert volgend jaar terug en maakt data bekend
  • 0
  • 0
De organisatie van E3 heeft bekendgemaakt dat ze volgend jaar terugkeren naar Los Angeles om een van de grootste gamingbeurzen ter wereld te organiseren. Gedurende vier dagen kunnen fans genieten van heel wat nieuws uit de wereld der gaming, waarbij uitgevers ontzettend veel nieuws delen en nieuwe aankondigingen doen. Ook volgend jaar gebeurt dat dus, deze keer van 13 tot en met 16 juni.

Er wordt wel een aanpassing doorgevoerd in vergelijking met voorgaande jaren. Zo worden de pers en de gewone bezoekers gescheiden. De pers is welkom van 13 tot en met 15 juni, terwijl de gewone bezoekers het event op 15 en 16 juni kunnen bezoeken. Meer informatie is terug te vinden op de officiële website.
Bandai Namco gaat muzikale toer op met eigen platenlabel
  • 0
  • 0
Al sinds de eerste videogames verschenen, was er altijd al muziek. Doorheen de geschiedenis van gaming heeft muziek altijd een belangrijk deel uitgemaakt van de gamingervaring. Muziek liet de games langer nazinderen bij de spelers. Ook wanneer ze de fantastische soundtracks opnieuw beluisterden, konden de spelers de gamingervaringen en verhalen herbeleven. Het doel van uitgever Bandai Namco is hun fans verwarmen met meer dan enkel games, dus hebben ze beslist om de muziek van hun games naar zoveel mogelijk luisteraars te brengen met de release van twee digitale albums met achtergrondmuziek uit hun games. Dit doen ze door een nieuw muzieklabel uit te brengen: Bandai Namco Game Music.

Het eerste album is de muziek van Elden Ring, waarvan wereldwijd 16,6 miljoen exemplaren werden verkocht. Luister naar 67 tracks van de componisten bij FromSoftware die muziek maakten voor ieder moment zoals de spannende gevechten tegen enorme tegenstanders en een brede waaier aan omgevingen en...
Eindelijk releasedatum voor Belgische Trifox
  • 0
  • 0
In een ver verleden ging ik tijdens gamescom aan de slag met Trifox. De demo was toen nog erg beperkt, waardoor een releasedatum nog niet bekend was. Nu, drie of vier jaar later, is het eindelijk zover: de release van het Belgische Trifox is eindelijk in zicht. Uitgever Big Sugar maakt namelijk bekend dat we vanaf 13 oktober met Trifox aan de slag kunnen op Nintendo Switch en op 14 oktober voor pc en Xbox-consoles. PlayStation 5- en PlayStation 4-gamers moeten iets langer geduld uitoefenen, al is daar nog geen datum voor bekend.

Trifox is de eerste game van de Belgische ontwikkelstudio Glowfish en is wat geïnspireerd op de spellen uit de jeugd van de ontwikkelaars, zijnde Crash Bandicoot, Jak and Daxter en Ratchet & Clank. In Trifox bestuur je een vosje dat drie verschillende klassen kan aannemen: Mage, Warrior en Engineer. Afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt, zal je hiertussen moet switchen. Zoveel jaar geleden was ik al verkocht aan de gameplay en hopelijk is dat...
Review: DNF Duel
  • 0
  • 0
Arc System Works is een team van Japanse ontwikkelaars die voor enkele decennia verantwoordelijk waren voor vechtspellen, en soms ook iets in een ander actiegenre. Gedurende hun carrière zorgden ze alvast voor originele I.P.’s zoals Guilty Gear en BlazBlue, maar ze aarzelen bovendien niet om betrokken te geraken met projecten die gebaseerd zijn op andermans eigendom. Voor Konami maakten ze het Contra-achtige Hard Corps: Uprising, Atlus nam deze firma in dienst voor Persona 4 Arena, Bandai Namco sloot een vennootschap met hen voor het erg lucratieve Dragon Ball FighterZ en tijdens de PS2-periode maakten ze zelfs een Fist of the North Star-titel. Deze lijst kan ik zonder problemen nog even uitbreiden, dus het feit dat ze een contract strikten voor nóg een gelicenseerde aanbieding, is alles behalve een lukrake wending.
Ontdek de officiële trailer voor HBO's The Last of Us
  • 0
  • 4
The Last of Us staat momenteel weer volledig in in de schijnwerpers. Dit niet enkel dankzij het onlangs verschenen The Last of Us: Part I voor PlayStation 5, maar ook dankzij de serie van HBO die volgend jaar zal veschijnen. Na de teaser van een maand geleden, schotelde HBO ons vandaag de eerste officiële trailer van de serie voor.

Deze trailer lijkt ons alvast een waardige adaptatie te beloven die de sfeer van het spel goed weet te vatten, en met een sterrencast bestaande uit onder andere Game of Thrones-veteranen Pedro Pascal en Bella Ramsey, Nick Offerman en Gabriel Luna lijken de vertolkingen ook snor te zitten. Bij ons zal te serie normaal te zien zijn via Streamz en dit vanaf 2023.

Terug
Bovenaan