BeyondGaming

Schrijf je nu in voor het Belgisch kampioenschap Saboteur
  • 1
  • 1
Ben jij de beste Saboteurspeler en kan je als geen ander de beste pokerface opzetten? Of wil je laten zien dat jij de beste speurneus hebt en je team aan zoveel mogelijk goudstukken helpen? Meld je dan aan voor het BK Saboteur, want de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Benieuwd wie zich mag 'mutsen' tot beste Saboteurspeler? Kom dit live te weten of neem deel op 23 oktober tijdens het Belgisch Kampioenschap Saboteur tijdens FACTS/Spellenspektakel in Gent. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Hoe meer spelers meedoen, des te meer prijzen er te winnen zijn. Slaag in jullie opdracht en verdien zoveel mogelijk goudstukken. Maar houd elkaar zoveel mogelijk in de gaten, want in jullie midden huist minstens één sluwe saboteur. En die doet niets liever dan de groep tegenwerken.

Durf jij de uitdaging aan...
Preview: Zoria: Age of Shattering
  • 1
  • 2
Sinds mijn ervaringen met Baldur’s Gate en de Pathfinder-franchise heb ik het turn-based RPG-genre echt leren appreciëren, terwijl ik vroeger altijd resoluut voor de real time action ging. Enthousiast ging ik dan ook aan de slag toen ik onlangs de demoversie voor de pers te pakken kreeg van Zoria: Age of Shattering, een project dat pas echt uit zijn voegen barstte via Kickstarter.
Dit jaar nog drie Netflix-films in de cinema
  • 0
  • 0
Netflix heeft zopas aangekondigd dat het nog dit jaar drie Netflix-films in de bioscoop zal uitbrengen, waaronder Guillermo Del Toro's Pinocchio die 'alleen' op Netflix zou verschijnen. Daar lijkt nu dus niks meer van aan, want de Nederlandstalige versie van de film verschijnt op 23 november in de bioscoop. In de loop van december zal de film ook op Netflix te zien zijn. De Academy Award-winnende filmmaker Guillermo del Toro geeft zijn kijk op het klassieke verhaal van Carlo Collodi over de houten marionet die op magische wijze tot leven wordt gewekt om de rouwende houtsnijder Gepetto troost te bieden. Deze eigenaardige, stop-motion musical volgt de avonturen van een ondeugende en soms ongehoorzame Pinokkio tijdens diens zoektocht naar zijn plek in de wereld.

Daarnaast worden ook Bardo, False Chronicle of a Handful of Thruts in de bioscoop verwacht op 16 november. Exact een maand later verschijnt het dan op de streamingdienst. Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths is een...
Techreview: JBL Live Pro 2 TWS
  • 0
  • 1
Music is life! Met in 2021 bijna 54.000 minuten naar muziek te luisteren via Spotify, doe je dat natuurlijk niet met headphones die je gratis bij een Hop On Hop Off Bus krijgt. JBL stuurde ons de Live Pro 2 TWS by Harman op om te testen. Laten we meteen aan de slag gaan!
Transport Fever 2 komt naar consoles
  • 0
  • 2
Nacon en Urban Games maakten vandaag bekend dat Transport Fever 2 Console Edition in ontwikkeling is. Het spel verschijnt in februari 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De pc-versie van deze transportsimulatie is al een dikke hit, met zeer positieve reviews op platformen als Steam (op moment van schrijven is 88% van de 14.528 reviews positief). Deze nieuwe versie draait net als de pc-versie om allerlei vormen van transport, maar dan met een voor consoles gemaakte besturing en interface. Daarnaast zijn de graphics van de game verbeterd, met geheel herziene versies van alle voertuigen, waaronder treinen, bussen, vliegtuigen en schepen.

In Transport Fever 2 Console Edition ontwikkelen spelers transportroutes via land, zee en het luchtruim. Zo dragen ze bij aan de ontwikkeling van de economie en spelen ze in op behoeftes van groeiende steden en samenlevingen. In Transport Fever 2 Console Edition kun je je eigen transportimperium opbouwen en je aan de...
Sony maakt de maandelijkse PlayStation Plus-games voor oktober bekend
  • 1
  • 5
Sony heeft vandaag bekendgemaakt welke spellen we volgende week dinsdag kunnen downloaden via PlayStation Plus. De selectie is vrij divers voor oktober en zal je toelaten om digitale Hot Wheels-autootjes te verzamelen in Hot Wheels Unleashed, Batman of Superman een pak rammel geven in Injustice 2 of stijlvol vijanden neer te schieten in het minimalistische SUPERHOT.

De games zijn te downloaden van 4 oktober tot en met 31 oktober. Meer informatie over de titels vind je op de PlayStation-blog. Voor de games die aan de Plus-catalogus worden toegevoegd voor Premium- en Extra-leden moeten we nog eventje wachten, deze titels worden op een latere datum aangekondigd en worden op de derde dinsdag van de maand toegevoegd.

60011219189d6c3f97287392c5ff8a160f68ee05.png
Age of Empires blaast 25 kaarsjes uit en dat wordt gevierd!
  • 2
  • 3
Op 15 oktober zal het precies 25 jaar geleden zijn dat de eerste editie van de absolute RTS-topper Age of Empires het levenslicht zag. Als dat geen gegronde reden is voor Xbox Game Studios om dat binnenkort te vieren! Via een bericht op hun website deelt het team dan ook met plezier mee dat ze op 25 oktober heel wat in petto hebben voor de fans. Er zal die dag, ter gelegenheid van dit jubileum, een livestream uitgezonden worden waarin we allerhande aankondigingen, interviews met het Age of Empires-team en nog enkele verrassingen mogen verwachten.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt op hetzelfde moment ook de Age of Empires IV: Anniversary Edition op Steam en op de Microsoft Store uitgebracht! Deze nieuwe editie omvat het basisspel en alle updates die tot nu toe zijn uitgebracht, inclusief de Anniversary Update. In deze nieuwe update zal je twee extra beschavingen kunnen terugvinden, namelijk de...
Het onvermijdelijke gebeurt: Skull and Bones nog eens uitgesteld
  • 0
  • 4
Eerlijk gezegd denk ik dat veel gamers het al zagen aankomen, maar Skull and Bones wordt nog maar eens uitgesteld. In plaats van een release op 8 november zullen we nu geduld moeten uitoefenen tot 9 maart 2023. Geheel onlogisch is die beslissing niet, aangezien de beta die afgelopen tijd plaatsvond, maar lauw werd onthaald. Via een korte nieuwspost geeft Ubisoft meer uitleg.

Ubisoft meldt dat het ontwikkelingsteam nog werk heeft met het verder afwerken van de game. Daarnaast is de balancing ook nog niet volledig in orde, waardoor dat ook wat werk vergt. Daarnaast wordt er nog melding gemaakt van een open bèta, maar helaas werd hier nog geen datum voor gelost.
Knappe verhaaltrailer toont meer van A Plague Tale: Requiem
  • 0
  • 2
Focus Entertainment heeft een verhaaltrailer voor hun opkomende game A Plagua Tale: Requiem gepubliceerd. Deze story trailer geeft zoals de naam doet vermoeden wat prijs over het verhaal. A Plague Tale: Requiem neemt je mee vlak na de gebeurtenissen uit het in 2019 uitgebrachte A Plague Tale: Innocence. Amicia en haar jongere broer Hugo reizen naar het zuiden van Frankrijk om een nieuw leven op te bouwen, maar dat verloopt helaas niet zoals gepland.

A Plague Tale: Requiem, ontwikkeld door Asobo Studio, verschijnt op 18 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch via cloud en pc.

Filmreview: Red Rocket
  • 0
  • 4
Het openingsshot begint met een extreme close-up van een oncomfortabel ogende bank achteraan in een reisbus. De camera zoomt uit tot een beeld van een met blauwe plekken bedekte jongeman die met zijn bezwete hoofd tegen het venster ligt te slapen. Op dat moment weten we nog niet dat dit Mikey Saber is, een ietwat uitgespeelde porno-acteur die het het glamoureuze Los Angeles en het nabijgelegen eroticaparadijs van de San Fernando Valley heeft achterlaten om terug te keren naar zijn geboorteplek: het onopmerkelijke, industriële stadje Texas City, Texas. We hebben ook nog niet ondervonden dat hij een egocentrische luilak is die iedereen rondom hem gebruikt voor zijn eigen doeleinden. Maar wanneer hij enkele seconden later wakker schiet, de eerste strofe van *NSYNC’s tijdloze klassieker Bye Bye Bye op de geluidsband klinkt en de enigmatische titel “Red Rocket” op het scherm verschijnt, weten we alleszins wel dat we in goede handen zijn.
Open Cinema geeft je ganse dag cinema voor amper zeven euro
  • 0
  • 1
Op zaterdag 1 oktober organiseert De Cinema, in samenwerking met het initiatief Open Cinema, een filmdag vol scifi. Er zijn vertoningen met live muziek, op 16 en 35 millimeter, en meer. Het leuke aan dit evenement is dat je met één enkel ticket van slechts zeven euro een volledige dag toegang hebt en onbeperkt de vertoonde film kunt bekijken. De films worden vertoond in De Studio - De Cinema in Antwerpen. Meer informatie vind je terug op de officiële website.
EA en Koei Tecmo werken samen en onthullen Wild Hearts
  • 0
  • 1
Vandaag hebben Electronic Arts Inc. en Koei Tecmo de game Wild Hearts officieel onthuld: een nieuw soort jachtspel met unieke crafting-mechanismen. Wild Hearts wordt gepubliceerd onder het EA Originals-label en is ontwikkeld door Omega Force, het team achter de populaire WARRIORS-serie. Deze nieuwe jachtgame neemt spelers mee op een episch avontuur in een fantasy-versie van het feodale Japan, waar spelers vechten tegen gigantische natuurbeesten genaamd Kemono met behulp van Karakuri: geavanceerde mechanismen gemaakt van een verloren, oude technologie.

De game speelt zich af in Azuma, een fantasy-landschap dat is geïnspireerd op het feodale Japan en dat nu wordt geteisterd door de ooit vreedzame Kemono, die hun omgeving veranderen ten koste van het leven van de burgers. De Kemono variëren van door planten bezielde eekhoorns tot het enorme wilde Kingtusk-zwijn. Na een vreselijke strijd met de winterwolf Deathstalker worden spelers de drager van een levensverlengende technologie...
Review: Jurassic Park Evolution 2: Late Cretaceous Pack
  • 0
  • 0
Jurassic World Evolution 2 heeft ondertussen al heel wat downloadbare content uitgebracht. De laatste toevoeging, Late Cretaceous Pack, is ondertussen het vijfde pakket. Je mag dus regelmatig geld op tafel leggen als je alle content wil die de ontwikkelaars je aanbieden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Dominion Biosyn Expansion, die een prijs van twintig euro kreeg, is deze met een kleine acht euro een stuk prijsvriendelijker. In deze korte impressie geef ik mee wat je kunt verwachten.
Gratis update voor Man of Medan en Little Hope nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Man of Medan was het begin van de gehele Dark Pictures Anthology-serie en Little Hope volgde ongeveer een jaar later. Deze games markeerden het begin van de Anthology-serie met gruwelijke verhalen uit de verhalenverzameling van de Curator zelf. Vandaag kunnen alle bezitters van één of beide van deze titels een gratis update downloaden die verschillende aspecten van de game zal verbeteren en een nog meeslependere ervaring zal opleveren.

De gratis PlayStation 4-, Xbox One- en pc-update voor Man of Medan en Little Hope bevat:
  • Nieuwe moeilijkheidsinstellingen & QTE-waarschuwingen
  • Verbeterde UI & interacties
  • Bijgewerkte bearing art & event triggers
  • Verhoogde loopsnelheden
  • Meer toegankelijkheidsopties, waaronder ondertitels
  • Extra bonus voor Man of Medan: ontdek een nog niet eerder vertoond hoofdstuk genaamd "Flooded", waarin nieuwe gameplay en nieuwe doden worden geïntroduceerd voor het climatische einde van het spel
Al deze verbeteringen zullen ook...
Life is Strange Arcadia Bay Collection vanaf nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Square Enix lanceert vandaag Life is Strange Arcadia Bay Collection voor de Nintendo Switch. Dit is de eerste keer dat het geliefde Life is Strange en het vervolg Life is Strange: Before the Storm op een draagbaar platform verschijnen.

Deze gloednieuwe verzameling biedt:
  • Twee complete games
  • Geremasterde beelden, zowel personages als omgevingen zijn verbeterd en geoptimaliseerd voor de Switch
  • Verbeterde animaties van personages inclusief volledige facial mocap performance (Life is Strange Remastered)
  • Verhalen met verschillende eindes, waarin keuzes ook echt consequenties hebben
  • Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehante houding van Chloe om je eigen wending aan de verhalen te geven
  • Elke track van de eigenzinnige gelicenseerde soundtrack & originele muziek

Over Life is Strange:
Life is Strange is een bekroonde en veelgeprezen episodische adventure game waarin de speler de tijd kan terugspoelen om verleden, heden en...
Techreview: Lenovo Legion 5 PRO
  • 3
  • 6
Headsets, muizen, toetsenborden en meer reviewen we op regelmatige basis. Iets minder frequent nemen we gaminglaptops onder handen. Lenovo contacteerde ons met de vraag of we een van hun nieuwste toestellen wilden testen en wie zijn wij om zo'n aanbod te weigeren. We gingen dus graag in op de vraag om de Lenovo Legion 5 PRO onder handen te nemen en ik kan nu reeds verklappen dat dit een knap machientje is.
Gotham Knights-video zet pc-features in de kijker
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag een nieuwe trailer van Gotham Knights waarin de aankomende open-wereld actie-rpg wordt getoond op pc. De video laat verschillende hoogwaardige visuele eigenschappen zien die gamers in de pc-versie van het spel kunnen verwachten, zoals 4K-resolutie, een ultrahoge framerate, reflecties met ray-tracing en Nvidia DLSS 2, AMD FSR 2 en Intel XeSS (XE Super Sampling) voor nog betere prestaties. Pc-gamers kunnen uitkijken naar uitgebreide aanpassingsopties, zoals ondersteuning voor ultrawide- en meerdere monitors in Gotham Knights vanaf de lancering op 21 oktober 2022.

Gotham Knights bevat de Batman-familie waarbij spelers in de schoenen stappen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC Super Heroes die na de dood van Batman op moeten staan als beschermers van Gotham City. Van het oplossen van mysteries die de duisterste hoofdstukken van de historie van de stad met elkaar verbinden, tot het verslaan van beruchte...
BeyondGaming Podcast
  • 3
  • 23
Jaja, jullie lezen het goed! Vanaf 2 oktober zullen wij elke zondag een nieuwe aflevering van onze gloednieuwe BeyondGaming podcast op jullie loslaten.

Podcasts zijn niet meer weg te denken en we hebben de kans niet aan ons voorbij laten gaan om een duo met ervaring in te schakelen, die voor ons deze podcasts gaan serveren: @Mrpoelie en @Mr_Po0L...
Filmreview: Smile
  • 0
  • 5
Lang geleden dat je de stuipen op het lijf bent gejaagd? Ik ben geen held als het op horrorfilms aankomt en na het zien van de trailer had ik het al moeten weten: deze film op groot scherm zien, is niet het meest briljante idee voor een angsthaas (zoals ik), maar voor veel horrorfans zal dit net als muziek in de oren klinken. Er zijn verschillende soorten horrorfilms: met monsters, zombies, kannibalen, veel bloed en moorden, … maar de angstaanjagendste zijn voor mij de paranormale en psychologische films, waarbij je het gevoel hebt dat het je zelf kan overkomen. Smile is hier een perfect voorbeeld van.
Wrath of the Lich King nu beschikbaar voor World of Warcraft Classic
  • 0
  • 1
De ijzige wind van Northrend giert weer en kondigt het nieuws aan dat Blizzard Entertainments Wrath of the Lich King Classic nu live is. Alle spelers met een actief abonnement krijgen automatisch en zonder extra kosten toegang tot de recreatie van WoW's veelgeprezen tweede uitbreiding en kunnen vandaag inloggen om hun avonturen in de bevroren wildernis van Azeroths noordelijke continent te beginnen. Het legendarische verhaal kan worden beleefd op alle rijken die voorheen gewijd waren aan World of Warcraft: Burning Crusade Classic-content.

Spelers beginnen aan een verraderlijk avontuur door weelderige locaties, waarbij ze het opnemen tegen vijanden die nergens anders in Azeroth te vinden zijn en vervullen talloze quests voordat ze de iconische Lich King in Icecrown Citadel confronteren en een einde maken aan zijn harteloze vernietiging. Deze reis omvat de opkomst van de angstaanjagende Death Knight hero class, beschikbaar voor alle spelers (zelfs nieuwe spelers!) en beginnend bij...
Terug
Bovenaan