BeyondGaming

Ook Vampire Survivors verlaat Early Access; v1.0 binnenkort beschikbaar
  • 1
  • 2
Vampire Survivors was één van de grootste verrassingen die in het laatste jaar lukraak opdook, want het werd voor velen een spontane verslaving. Dit spel is het werk van ontwikkelaar poncle, wie regelmatig nieuwe updates bedacht met daarin kersverse personages en extra content. Deze ontzettend populaire roguelite (waar je zo lang mogelijk moet overleven) bevindt zich momenteel nog in een Early Access-fase, maar die periode gaat men deze maand officieel beëindigen. Foxhole Inferno krijgt met andere woorden weldra gezelschap, want Poncle kondigde namelijk een releasedatum voor zijn v1.0-patch aan: de developer is bij deze dus van plan om de volgende update vanaf 20 oktober 2022 te lanceren!

Voor concrete details door middel van patch notes moeten we helaas nog wachten, maar op...
De filmreleases van oktober 2022
  • 0
  • 4
Een nieuwe maand, een nieuwe reeks opkomende filmreleases! Tegenwoordig is een bioscoopbezoek goedkoper dan de verwarming thuis dus haast u naar de dichtstbijzijnde zalen! Waar kijken jullie het meest naar uit? Voor ieder wat wils in oktober.
Foxhole v1.0 is vanaf nu in opmars dankzij de grote Inferno-update
  • 0
  • 0
Vind je het maar niets dat bepaalde oorlogspellen grotendeels rond het schieten draaien, dan zal Foxhole van ontwikkelaar Siege Camp je potentieel fascineren. Talloze logistieke taken zijn in deze game namelijk net zo belangrijk en met als gevolg moeten duizenden spelers tegelijkertijd coöpereren om als overwinnaar uit de bus te komen. Een opvallend concept voor een MMO-titel met persistente slagvelden, maar zulke originaliteit loonde alvast, omdat het gedurende diens Early Access-periode (welke in 2017 startte) redelijk populair werd voor een indie-project. Die fase liep recent echter officieel ten einde, want Foxhole ontving inmiddels een v1.0-patch, met daarin een resem nieuwe features en praktische mogelijkheden.

Eigenaars van Foxhole kunnen de Inferno-update sinds kort gratis downloaden, maar wat voor nieuwigheden schuilen er in deze patch? Op de officiële website kun je een volledige...
Beeldende Kunst Uitdaging  Foto Uitdaging | POLL | September | Reflectie
  • 30
  • 4
Elke maand dagen de fotografen (of eerder creatievelingen) van BeyondGaming zichzelf uit met een fotochallenge! De bedoeling hierbij is vooral om beter te worden en elkaar wat constructieve feedback te geven. Maar uiteraard is het extra leuk als je wint want dan mag je het onderwerp van de volgende ronde kiezen. Stem nu op jouw favoriete foto en beslis mee de winnaar van deze maand!
Vlieg vanaf oktober de bocht uit in Inertial Drift: Twilight Rivals
  • 0
  • 0
Stelde het uitstel van WRC Generations je gisteren teleur, dan heeft de huidige maand misschien toch nog een alternatief voor jou in petto, zolang je interesse hebt in meer arcadey belevenissen. Uitgever PQube en de ontwikkelaars bij Level 91 Entertainment brachten niet zo lang geleden hun officieuze eerbetoon aan de manga- / animé-reeks Initial D uit en recent onthulden ze een DLC-pakket voor het spel in kwestie, hoewel ze toen een concrete releasedatum nog overwogen. Sinds kort duidde men echter een specifieke dag op de kalender aan, waardoor we vanaf nu Inertial Drift: Twilight Rivals Edition rond 20 oktober 2022 in de winkels mogen verwachten, dit voor Xbox One, Xbox Series S | X, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

Het unieke aan deze racing game, is dat spelers hier beide analog sticks moeten aanwenden om tevens hun wagen te besturen...
Verslag: Godspeed You! Black Emperor @ Botanique
  • 0
  • 5
Wanneer Godspeed You! Black Emperor ons land op de kalender zet, kunnen ze altijd rekenen op de nodige opkomst en de Botanique was tot tweemaal toe uitverkocht, helaas werd het concert uitgesteld en kregen we een half jaar later slechts één datum in de plaats. Een ideaal moment om de Kruidtuin nog eens aan het werk te zetten en de twee concerten als één buitenshow te laten doorgaan.
Finished  FilmQuiz | Oktober
  • 1
  • 0
Elke maand presenteren we jullie twee quizzen. De algemene quiz gaat elke maand door, terwijl er voor de overige maanden wordt afgewisseld tussen enkele thematische quizzen, waaronder bordspellen, film en videogames. De eerste helft van de maand oktober kunnen jullie deelnemen aan onze tweede filmquiz.
Bordspelreview: Living Forest
  • 1
  • 4
De laatste dagen hebben we veel regen gehad en amper zon. Een leuke boswandeling zit er dus niet direct in, of het is met regenlaarzen te doen. Gelukkig kunnen we ons bij regenachtig weer op diverse manieren vermaken. De televisie moet niet altijd aan staan, waardoor hier al snel eens een bordspel op tafel komt. En als dat bordspel je meeneemt naar een magisch bos vol mythische wezens, kan de pret niet meer op. Ik vertel je graag meer over Living Forest, uitgegeven door Ludonaute.
Filmreview: Goodnight Mommy
  • 2
  • 1
Mama draagt sinds haar operatie steeds een masker. En ze gedraagt zich zo vreemd. Is dat wel nog mama onder dat masker? Of, de betere vraag: is dat wel nog Good Night Mommy verborgen achter al dat muf Amerikaanse remake-gedoe?
WRC Generations uitgesteld naar 3 november
  • 0
  • 0
WRC Generations zou oorspronkelijk op 13 oktober 2022 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en later voor pc (Steam en Epic), maar verschijnt nu op 3 november voor zowel consoles als pc, en later voor de Nintendo Switch. De nieuwe releasedatum zorgt ervoor dat spelers de best mogelijke ervaring krijgen, met name wat betreft de nieuwe Leagues mode, die in zijn geheel cross-play gespeeld kan worden. WRC Generations viert een nieuwe generatie hybride wagens en de nieuwe race-ervaring die ze bieden. De nieuwe League mode biedt spelers de kans om tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau te racen. WRC Generations is de meest geavanceerde titel in de serie en heeft de grootste selectie wagens, rally’s en speciale stages ooit in een videogame.

Nacon en KT Racing maakten bovendien bekend dat het spel is nu beschikbaar voor pre-orders en viert dit met een nieuwe trailer waarin we de iconsche Peugeot 206 WRC van Marcus Grönholms uit 2002 aan het werk...
PlayStation België overbrugt generatiekloof met classics catalogus van PlayStation Plus
  • 0
  • 0
Om de voordelen van de nieuwe PlayStation Plus-abonnementsservice bekend te maken, vroeg PlayStation België aan drie duo’s van bekende gamers om een nostalgische duik te nemen in de classics catalogus van het PlayStation Plus Premium-abonnement.

Het concept: een doorgewinterde Millennial gamer die zijn tienerjaren beleefde in de nillies met epische consoles als de PS1 en PS2, laat zijn favoriete games van toen zien aan een Gen Z-gamer die alleen recente games kent. De confrontatie met deze onbekende pareltjes en iconische toppers in de classics catalogus, vaak met pixels van olympische afmetingen in vergelijking met de huidige generatie games, levert de meest hilarische taferelen op. Samen snuisteren ze in een bibliotheek van honderden klassieke games die oorspronkelijk uitgebracht werden voor de PS2-, PS3- en PSP-consoles.

In deze eerste aflevering laat gaming veteraan Espe Riekaert YouTuber Jetter (Ruben Joosten) kennismaken met enkele old time classics uit zijn tienerjaren...
Review: Gamedec: Definitive Edition
  • 0
  • 2
Precies een jaar geleden had ik hier het genoegen om de isometrische detective-RPG Gamedec te mogen reviewen. Half in 3D, voor de andere helft een visual novel, vond ik het droomachtige concept van het spel wel iets hebben. Speciaal, zo met dat reizen doorheen die twee parallelle, elkaar tegengestelde werelden, Virtualium en Realium, en er via allerhande bijzondere vaardigheden mysteries ontrafelen, precies als een buitenaardse Sherlock Holmes. Ja, inderdaad, Disco Elysium, maar dan in een cyberpunkmaatschappij.
Sword Art Online: Alicization Lycoris nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Bandai Namco Europe heeft vandaag de Nintendo Switch-versie voor Sword Art Online: Alicization Lycoris uitgebracht. Na een succesvolle release op Xbox One, PlayStation 4 en pc in 2019, nodigt de wijde virtuele wereld van Sword Art Online spelers uit naar de Underworld in deze getrouwe adaptatie van de Sword Art Online Alicization-animeserie.

Spelers nemen Kirito opnieuw mee op avonturen uit de serie met intense gevechten en actievolle scènes met Eugeo, Alice, Administrator en nog veel meer fanfavoriete personages aan hun zijde. Onder toezicht van de bekende auteur Reki Kawahara werd ook een originele verhaallijn toegevoegd aan het verhaal van de manga canon. Spelers ontmoeten Medina, erfgename van de in ongenade gevallen familie Orthinanos, en willen haar naam zuiveren door een Integrity Knight te worden.

Sword Art Online: Alicization Lycoris volgt de terugkerende thema's van het JRPG-genre met een boeiend verhaal en complexe personages, terwijl het de middeleeuwse-fantasy wereld...
PAW Patrol: Grand Prix is nu beschikbaar op consoles en pc
  • 2
  • 1
Geen klus te groot, geen pup te klein! De kans dat je dit nu zinnetje met een kinderlijke stem zegt en vervolgens de jingle van PAW Patrol neuriet, is zeer groot als je kleuters in huis hebt. Ik kan er helaas over meespreken. Voor deze ouders (en hun kroost natuurlijk) brengt Outright Games brengt vandaag PAW Patrol: Grand Prix uit in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master Ltd., een toonaangevend kinderspeelgoed- en entertainmentbedrijf en de makers van PAW Patrol. Dit is de eerste kart-racer en PAW Patrol-game voor vier personen ooit, ontwikkeld door 3D Clouds, en zal spelers de mogelijkheid geven om rond te scheuren door hun favoriete locaties uit de super populaire tv-reeks om kans te maken op de Pup Cup. PAW Patrol: Grand Prix is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.

Volg Ryder, Chase en de rest van PAW Patrol op hun snelste missie tot nu toe: het winnen van de Pup Cup...
Ed Sheeran maakt samen met Pokémon nieuw nummer en videoclip
  • 0
  • 0
Veel sterren hebben zich al geuit als fan van Pokémon, maar een van de grootste fans is ongetwijfeld Ed Sheeran. De wereldberoemde muzikant en superster heeft samen met The Pokémon Company Group gewerkt aan nieuw nummer, getiteld Celestial. Dit speciale nummer zal te horen zijn in de met spanning verwachte videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november exclusief uitgebracht zullen worden voor de consoles uit de Nintendo Switch-familie. Ondertussen is de videoclip online gegaan, welke je hieronder kunt bekijken.

De clip van Celestial haalt zijn inspiratie uit de fascinatie die Ed tijdens zijn jeugd voor het merk had. In de clip verschijnen enkele van zijn favoriete Pokémon, waaronder Pikachu, Squirtle, Machamp en Snorlax. De clip brengt een gewone dag uit het leven van Ed in beeld en geeft hier een Pokémon-draai aan. De regie was in handen van de bekroonde videoregisseur Yuichi Kodama. De clip bevat een geweldige 'sketch' over art direction van Yu Nagaba, wiens...
Nieuwe verhaaltrailer geeft meer prijs van Mario + Rabbids Sparks of Hope
  • 0
  • 1
Ubisoft heeft een nieuwe trailer gepubliceerd waarin het verhaal van Mario + Rabbids Sparks of Hope deels uit de doeken wordt gedaan. Ontdek meer over de mysterieuze vijand die Mario en de Rabbids in hun volgende avontuur moeten bestrijden en de gemene Sparks Hunter waarmee ze tijdens hun galactische reis te maken krijgen. De story trailer bevat muziek van Yoko Shimomura, de welgekende videogame componiste.

In een ver land verrijst de duistermis! Een kosmische dreiging groeit ... Mario, Rabbid-Peach en hun vrienden zijn onze laatste hoop om het universum te redden! Dit onwaarschijnlijke team zal elkaar nodig hebben om te zegevieren tegen Gesela, want samen zijn ze sterker. Maar er is een dieper geheim ... gehuld in duisternis, dat zelfs het helderste licht kan verteren! Ga met ze mee op avontuur en neem het op tegen Gesela en zijn/haar gevaarlijke volgelingen terwijl je een verscheidenheid aan planeten verkent vol vreemde bewoners, gedenkwaardige uitdagingen en hilarische...
The Callisto Protocol laat meer van zich zien
  • 0
  • 1
Op 2 december kunnen fans van het horrorgenre weer in hun handen wrijven, want ontwikkelaar Striking Distance Studios vuurt dan The Callisto Protocol op het gamende publiek af. Ik laat die met veel plezier passeren, maar er zijn uiteraard genoeg gamers die genieten van een bruin streepje in hun onderbroek.

De ontwikkelstudio heeft nu een nieuwe video gepubliceerd die wat meer over The Callisto Protocol laat zien. Voornamelijk de gevangenis met de naam Black Iron Prison heeft heel wat duistere geheimen. Vanaf 2 december kun je die ontrafelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Succes!

Filmreview: Hocus Pocus 2
  • 0
  • 3
Het is weer gedaan, de zomer. Ik ben alleszins dankbaar. Gedaan met bah-becues en zwem-bah-den. Grijze hemels, bruine blaadjes en ultra-denier panties FTW! Dat moeten de zonneliefhebbers onder u mij maar vergeven, Squidward is gewoon niet gebouwd voor warm weer. Plus, in dit weer is het des te makkelijker om in de spirit van spooky season te geraken. Toegegeven, spooky zit in je hart, maar een beetje druilerigheid helpt een hoop. Ondertussen beginnen ook in winkels de pompoenen en skeletten terug boven water te komen en ook op film en tv is Halloween aan zijn - trage, waarschijnlijk met een scherp mes - opmars begonnen. Je kan gaan griezelen van level één tot honderd en dat blijft zo tot de eerste noten van All I Wa… enfin, ‘dát’ nummer weerklinken. Maar tot 1 november: aargh all around en voor origineel en family friendly gruwelen, slechts één adres: Disney.
Scorn komt een week vroeger dan verwacht!
  • 0
  • 2
Nog eens goed nieuws in deze tijden! De veelbelovende survival horrorgame Scorn wordt een weekje vroeger uitgebracht voor de Xbox Series X|S en pc (via Xbox Game Pass, Epic Games Store, GoG en Steam). Niet op 21, maar op 14 oktober dus kunnen we al aan de slag met dit sinistere spel waar onmiskenbaar de biomechanische invloeden van H.R. Giger in terug te vinden zijn.

Eveneens belangrijk om te weten: Scorn wordt tevens zo ook de eerste game voor de pc en Xbox Series die Microsoft's DirectStorage-technologie zal ondersteunen. Het spelen van games die DirectStorage ondersteunen zou zowel snellere laadtijden als hogere prestaties moeten opleveren.

De release van Scorn stond oorspronkelijk gepland ergens in 2021 na een succesvolle Kickstarter-campagne in 2020, maar werd uiteindelijk dus vastgepind op 14 oktober 2022. Onlangs werd overigens een nieuwe trailer van de proloog van de game vrijgegeven, en ook deze delen wij natuurlijk graag met jullie...
Sackboy: A Big Adventure huppelt volgende maand naar PC
  • 0
  • 0
Het was al een tijdje geleden sinds we voor het laatst een nieuwe traditionele LittleBigPlanet-game ontvingen, maar de mascotte van deze serie blijft gelukkig nog nieuwe avonturen beleven. Dankzij de komst van de PlayStation 5 - we negeren even het bestaan van de PS4-versie - mochten fans van het charmante poppetje in 2020 ten minste van Sackboy: A Big Adventure genieten, en die titel wordt binnenkort onderworpen aan een nieuwe port. Vandaag confirmeerden Sony en Sumo Digital namelijk dat dit spel vanaf 27 oktober 2022 officieel een weg zal banen naar PC, dit voor zowel Steam als de Epic Game Store, tegen een prijs van € 59,99. De eerste beelden van deze port kun je onderaan bezichtigen.

Op de officiële PlayStation Blog plaatste de firma alvast concrete informatie betreffende de port, waaronder diens systeemvereisten. Bestel je de PC-versie op voorhand...
Terug
Bovenaan