BeyondGaming

Uitdaging  POLL | Foto Challenge #2: Architectuur
 • 65
 • 8
Elke maand dagen de fotografen (of eerder creatievelingen) van BeyondGaming zichzelf uit met een fotochallenge! De bedoeling hierbij is vooral om beter te worden en elkaar wat constructieve feedback te geven. Maar uiteraard is het extra leuk als je wint want dan mag je het onderwerp van de volgende ronde kiezen. Stem nu op jou favoriete foto en beslis mee de winnaar van deze maand!

DE POLL

Stemmen kan tot tot 26 mei en nakeuvelen (feedback geven, raden welke foto van wie is, etc) tot 31 mei in deze thread
Op 1 juni start de nieuwe challenge met een onderwerp gekozen door de winnaar van deze maand.

Eigenlijk is iedereen die meegedaan heeft weeral een winnaar :coolbrows:

REGELS

Stemmen tot 26 mei
Niet op jezelf stemmen
Gelieve je foto niet bekend te maken zodat we kunnen raden achteraf
Feedback mag maar hou het leuk en contructief

PRIJS

"Foto Challenge Winner Of May" mag je in je signature zetten.
En je mag het thema van de volgende...
Review: Scarlet Hood and the Wicked Wood
 • 0
 • 1
Games in sprookjesthema doen het de laatste jaren enorm goed, denk maar aan The Wolf Among Us en de Fable-reeks. Devespresso heeft met Scarlett Hood and the Wicked Wood een originele puzzel point-and-click game gecreëerd met een 'Groundhog Day'-insteek. De toffe humor en originele art style maakten mij benieuwd, maar is de volledig game-ervaring aan te raden?
Red Room Takeover-event van Marvel's Avengers nu live
 • 0
 • 0
Square Enix maakt bekend dat het Red Room Takeover-evenement vandaag live is gegaan. Dit op single-players gerichte evenement werd aangekondigd tijdens Square Enix Presents en heeft als achtergrond dat een mysterieuze spion de HARM Room van de Avengers heeft gehackt en tot een dodelijke omgeving heeft getransformeerd. Het Red Room Takeover-evenement loopt tot 31 mei.

Het Red Room Takeover-evenement begint nadat spelers bijna twee weken lang onderzoek deden naar de “Rooskaya Protocols”, een mysterieus programma dat AIM Synthoids heeft geïnfiltreerd. Men neemt aan dat de Protocol Chips van gehackte AIM-tech de sleutel vormen om het raadsel te ontrafelen. Maar wie of wat dan ook de Rooskaya Protocols heeft gemaakt, heeft ook de HARM Room van de Avengers gehackt. Spelers moeten aan Black Widow gerichte, gecodeerde berichten ontdekken van een oude vriend die de HARM...
Review: Of Bird and Cage
 • 0
 • 0
Of Bird and Cage is het eerste spel van de Israëlische ontwikkelaar Capricia Productions en ik denk dat er maar weinig zijn die het direct zo ambitieus aanpakken als zij. Hun debuut is immers een unieke combinatie tussen een metalalbum en een verhaalgedreven computerspel, waarbij de muziek perfect verweven zou zijn met wat zich in het spel afspeelt.
Review: Insurmountable
 • 0
 • 0
Bergen beklimmen, ik zou het zelf niet meteen doen, dus net daarom heb ik echt respect voor deze sport. Een game over deze heldhaftige activiteit spelen is daarentegen geen probleem voor mij. En zo kwam ik uit op Insurmountable, een strategische survivalgame van de indie-studio ByteRockers’ Games, die weliswaar doorgaans goed onthaald wordt sinds deze op 29 april uitgebracht werd voor de pc. Tijd dus voor een review!
Planeten staan centraal in Ratchet & Clank: Rift Apart-trailer
 • 0
 • 1
De release van Ratchet & Clank: Rift Apart komt steeds dichterbij en dus probeert men er alles aan te doen om ons te overtuigen om de game meteen aan te schaffen. In een nieuwe trailer die gedeeld werd door Sony toont Zurkon Jr ons de verschillende planeten die we onveilig kunnen maken. Van de industriegebieden in Nefarious City tot de prachtige landschappen in Sargasso, de game lijkt een grote variëteit aan planeten te voorzien om ons even zoet te houden. Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt op 11 juni exclusief voor de PlayStation 5.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom komt naar Nintendo Switch
 • 0
 • 0
Eindelijk! De Nintendo Switch-gamers hebben heel wat geduld moeten uitoefenen, maar uitgever Bandai Namco maakte zopas de releasedatum van Ni no Kuni II: Revenant Kingdom voor Nintendo Switch bekend. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Prince's Edition, de veelgeprezen game ontwikkeld door LEVEL-5 met personage-ontwerpen van kunstenaar Yoshiyuki Momose en muziek van de wereldberoemde componist Joe Hisaishi, komt op 17 september 2021 uit op de Nintendo Switch.

Spelers zullen het verhaal volgen van Evan Pettwhisker Tildrum, een jongen die zijn beloofde troon in het koninkrijk Ding Dong Dell verloor en op een zoektocht gaat om een nieuw koninkrijk te vestigen, waarmee hij zijn wereld verenigt onder een heerschappij van geluk en vrijheid met de hulp van de vrienden die hij tijdens zijn reis zal maken.

De Prince's Edition zal, naast de standaardgame, de volgende DLC's bevatten:
 • Adventure Pack, met nieuwe outfits en items, de willekeurige dungeon van Faraway Forest Cave en nieuwe...
Back 4 Blood-video laat je kennismaken met de personages
 • 0
 • 0
Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer uitgebracht waarin de verschillende personages en persoonlijkheden worden belicht die deel uitmaken van het Ridden-moordteam, bekend als "The Cleaners". De video introduceert elk van de acht speelbare Cleaners - Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo en Mom - en gaat in op hun achtergrond, kenmerken en in-game vaardigheden. De trailer werpt ook een blik op de reeks Ridden-varianten die spelers zullen spelen, waaronder beestachtige Breakers, groteske Ogres, gierende Snitchers, vraatzuchtige Hags en meer.

Back 4 Blood is een first-person co-op-zombieschietspel van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise. Het biedt zenuwslopende, dynamische gameplay met wisselende en aanpasbare actie waardoor spelers willen blijven spelen. Het verhaal van Back 4 Blood speelt zich af na een catastrofale uitbraak, waarin het overgrote deel van de mensheid is gedood of besmet is geraakt door...
Rogue Lords toont nieuwe gameplay
 • 0
 • 0
Uitgever Nacon maakte zopas bekend dat Rogue Lords vanaf 1 juni speelbaar is in een closed bèta voor geregistreerde personen. Helaas kondigden ze nog niet aan hoe je je kan registreren om aan die bèta deel te nemen. Daarnaast verscheen er een nieuwe video over de kwaadaardige Discipels: legendarische personages die unieke vaardigheden kunnen gebruiken en zijn vormgegeven in een heerlijk macabere artstijl.

Aan het begin van elke run vorm je een team van drie Discipels. Elk personage beschikt over unieke aanvallende en verdedigende vaardigheden en kan verschillende rollen spelen. Kies je team op basis van je speelstijl en stem het arsenaal aan vaardigheden en speciale acties van je Discipels af op de in-game-gebeurtenissen om de machtigste vijanden te overwinnen. Vorm verschillende combinaties van spreuken en vervloekingen om je eigen diabolische teamsynergiën te creëren. Geniet van je duistere kant en speel met iconische slechteriken als de White Lady, Dr. Frankenstein en zijn...
Ontdek Kroatië in WRC 10-trailer
 • 0
 • 0
De Rally van Kroatië staat dit jaar voor het eerst op de kalender van het kampioenschap, en wordt nu al beschouwd als een van de spannendste evenementen in de geschiedenis van de WRC. Nog nooit eindigden tijdens een WRC-rally op asfalt de nummer één en twee zo dicht bij elkaar, met slechts 0,6 seconden verschil tussen winnaar Sébastien Ogier en Welshman Elfyn Evans.

Vanaf september kunnen spelers deze adembenemende prestaties nabootsen met virtuele coureurs in WRC 10. De Croatia Rally vindt volledig plaats op asfalt in allerlei condities, vaak ook gescheurd en beschadigd door het slechte weer in de regio. Deze wegen door het hart van het Kroatische platteland zijn vaak extreem smal en vereisen een feilloze wegligging om snelheid te behouden. Dankzij de ultra-realistische physics van KT Racing, biedt WRC 10een unieke rijervaring in 4K en 60FPS die dicht in de buurt komt van wat echte coureurs meemaken. Volg het spoor van de beste coureurs en word de volgende legende met WRC 10...
Outriders heeft meer dan 3,5 miljoen spelers en viert dat met trailer
 • 0
 • 1
Outriders heeft wat te vieren. Sinds de release op 1 april 2021 werden wereldwijd meer dan 3,5 miljoen unieke spelers bereikt, gebaseerd op interne gegevens.
"Met meer dan 3,5 miljoen unieke spelers, gemiddelde speeltijden van meer dan 30 uur en extreem veel spelers die de game coöperatief spelen, zijn wij en het geweldige team van People Can Fly dolenthousiast over deze succesvolle start," aldus Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. "Het lanceren van een nieuwe game-IP is nooit gemakkelijk en we zijn de community dan ook zeer dankbaar voor hun steun en feedback - we blijven aandachtig luisteren en verzekeren iedereen dat we ons de komende weken en maanden blijven inzetten voor het verbeteren van de ervaring. We kijken er ook naar uit om Outriders in de toekomst nog verder uit te breiden."

Outriders is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere...
TimeSplitters-franchise herrijst uit de dood
 • 6
 • 6
Wie de TimeSplitters-games mist, mag nu een gat in de lucht springen. Uitgever Deep Silver heeft namelijk aangekondigd dat het nieuw leven in de franchise zal blazen en de reeks laat terugkeren. Belangrijke originele leden van het Free Radical Design team waaronder oprichters Steve Ellis en David Doak zijn teruggekeerd voor de heroprichting van Free Radical Design.

Het Free Radical Design -team heeft in verschillende vormen een 22-jarige geschiedenis. De studio is verantwoordelijk voor enkele iconische games van de '00s, waaronder de eerste TimeSplitters-game die in 2000 verscheen. De bekroonde TimeSplitters-serie kreeg twee nieuwe delen, allemaal gevuld met humoristische verwijzingen naar popcultuur en gevechten in verschillende tijdperken en locaties. “Het is deze unieke stijl die de TimeSplitters serie een grote en gepassioneerde aanhang gaf, die zonder twijfel enthousiast zal worden van de nieuwe Deep Silver Studio en graag meer details krijgt naarmate de franchise...
PlayStation 5-patch voor The Last of Us Part II drijft prestaties op
 • 2
 • 0
The Last of Us Part II is net zoals 95% van de PlayStation 4-games op de PlayStation 5 te spelen. Buiten wat snellere laadtijden, had de game niets nieuws te bieden. Daar wordt vanaf vandaag verandering in gebracht, want ontwikkelaar Naughty Dog heeft een patch uitgebracht voor The Last of Us Part II waarmee de prestaties worden opgedreven. Zo mag je je onder andere verwachten aan een stuk snellere laadtijden en de keuze om te spelen aan 30 of 60 frames per seconde. Onderstaande trailer toont je alvast wat je kan verwachten van de gratis update.

Review: Dark Nights with Poe and Munro
 • 1
 • 0
FMV-games, voluit full motion videogames, zijn spellen waarin echte filmbeelden zijn verwerkt. In veel gevallen spelen echte acteurs de hoofdrol, maar in games als Need for Speed (2015) vond je in de garage enkele echte auto's terug. Het genre waarin echte opnames een belangrijk deel van de game zijn is aan een revival bezig en de laatste jaren wordt er regelmatig een FMV'tje richting het gamende publiek afgevuurd. Zo ook Dark Nights with Poe and Munro.
Netflix geeft trailer vrij van comic-verfilming Sweet Tooth
 • 0
 • 0
In april mochten we reeds kennismaken met een teaser-trailer van ‘Sweet Tooth’, een verfilming van de gelijknamige DC Vertigo-comic, die in België vanaf 04/06/2021 te zien zal zijn op Netflix. Recent werd nu ook de officiële trailer vrijgegeven.

In de serie komen we terecht in een post-apocalyptisch sprookje, waarin baby’s geboren worden als hertachtige mensen. Sweet Tooth is één van hen. Samen met een rondzwervende einzelgänger trekt hij op een buitengewoon avontuur op zoek naar antwoorden, waarbij ze in een wondere en mysterieuze wereld bondgenoten en vijanden tegen het lijf lopen.

De beelden zien er alleszins al veelbelovend uit! Als fan van comics en fantasieverhalen ben ik daarom alvast benieuwd naar meer!

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes dropt teaser-trailer
 • 4
 • 2
Irak, 2003. In de schaduw van het Zagros-gebergte komt een militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het resulterende vuurgevecht veroorzaakt een aardbeving waarbij beide zijden in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze protagonisten gevangen in een angstaanjagende onderwereld, waarin ze moeten navigeren om te ontsnappen, zich niet bewust dat iets ouds en kwaads is ontwaakt in de schaduw en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen.

Voordat je een meer diepgaande blik op de gameplay van House of Ashes krijgt op donderdag 27 mei om 18:00 uur, kun je een eerste glimp opvangen van de unieke sfeer in onderstaande teaser-trailer.

The Addams Family maakt opwachting in spelvorm
 • 1
 • 1
Metro Goldwyn Mayer (MGM) en Outright Games werken samen met ontwikkelaar PHL Collective aan ‘The Addams Family: Huize Herrie’. Deze gloednieuwe videogame draait rond de iconische spookachtige familie en laat hen op een nieuw avontuur vertrekken die zich afspeelt in de wereld van de geanimeerde filmfranchise. De game zal net op tijd voor Halloween verschijnen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc (digitaal).

In de hilarische 3D platform adventure game speel je als Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia in 4-speler co-op en kan er met de ganse familie worden gehuiverd! Help de Addams Family hun villa te redden van een mysterieuze bezoeker die erop uit is alles over te nemen. Verken de villa’s donkerste hoekjes, ontdek diens magische mysteries en onthul geheimen gebruikmakend van de speciale vaardigheden van elk personage, waaronder Gomez’ Mazurka Saber en Wednesdays huisdier octopus Socrates. Los samen puzzels op en ontdek relieken die meer zullen onthullen over de...
Resident Evil: Infinite Darkness binnenkort te zien op Netflix
 • 0
 • 0
Na de geslaagde release van Resident Evil Village worden de fans opnieuw getrakteerd op content. Netflix heeft namelijk een nieuwe trailer gedeeld van de animatiereeks Resident Evil: Infinite Darkness en meteen ook de releasedatum onthuld. Vanaf 8 juli zal de serie op het streamingsplatform te zien zijn.

De serie speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van Resident Evil 4 af. Leon Kennedy en Claire Redfield, de protagonisten uit Resident Evil 2, moeten een zombieplaag in het Witte Huis bestrijden. Leon werkt nog steeds voor de Secret Service, terwijl Claire probeert te bewijzen dat de Umbrella Corporation verantwoordelijk is voor deze uitbraak. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het eindresultaat. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Days Gone viert launch met nieuwe trailer
 • 0
 • 0
Deacon en zijn motor waren jarenlang exclusief in de handen van PlayStation-gamers, maar sinds gisteren is daar verandering in gekomen. Sony's game is net zoals Horizon: Zero Dawn nu ook speelbaar op pc. Zoals je door onderstaande trailer kunt vermoeden, ondersteunt de pc-versie ultra-wide monitors en ook unlockte framerates en verbeterde graphics staan op het menu.

Days Gone is een open-world action-adventure game waarin je twee jaar na een verwoestende globale pandemie de wereld verkent. Dit doe je als Deacon St. John, een premiejager die tracht te overleven tussen al het slechte wat een zombie-invasie te bieden heeft.

Finished  23/05 - 16u00: Draw & Drink
 • 10
 • 2
Laten we samen creatief zijn!
Voor alle creatieve zielen op BG doen we volgende zondag een Draw & Drink. Neem je pintje, colaatje, water of eenders wat erbij en laten we samen tekenen, schetsen, zeveren, chillen en zo onze creativiteit de vrije loop te laten. Niks moet, alles kan. Je kan ook gewoon afkomen voor een babbeltje of gewoon eens komen kijken via de stream of op Discord.

Je hebt geen specifieke kennis of materiaal nodig. Gewoon een pen en een blad papier en je kan al meedoen!
Bovenaan