BeyondGaming

Eerste gameplaytrailer van Dead Space toont Necromorphs
  • 0
  • 1
Motive, een in Montreal gevestigde studio van Electronic Arts, heeft vandaag de allereerste gameplaytrailer van Dead Space onthuld. De remake van de scifi survival-horror klassieker is volledig van de grond af opgebouwd in de Frostbite Engine voor de nieuwste generatie consoles en pc, terwijl deze trouw blijft aan de sensationele visie van de originele game. Dead Space bevat verbeterde audio en haarscherpe, meeslepende beelden, die zorgvuldig onder handen zijn genomen voor een geheel nieuw niveau van realisme en kwaliteit. Spelers gaan ook merken dat er deze keer nog meer te ontdekken valt aan boord van de USG Ishimura, omdat het verhaal verteld wordt met nieuwe verhaalelementen. Het schip laat spelers twijfelen aan hun eigen verstand naarmate ze dieper graven en de geheimen ervan beginnen te ontdekken. Ten slotte vechten ze voor hun leven tegen de monsterlijke verschrikkingen die overal op de loer liggen.

Dead Space plaatst spelers in de schoenen van Isaac Clarke, een...
Review: Dakar Desert Rally
  • 0
  • 2
De 24 uur van Le Mans, de Isle of Man TT, de Indy 500 en de Bathurst 1000. Dit zijn slechts enkele van de meest iconische races ter wereld en eentje die hier zeker ook bij hoort is de Dakar Rally. Deze legendarische woestijnrace, die oorspronkelijk door het leven ging als de Parijs-Dakar Rally, is even beroemd als berucht. Wie als eerste wilt eindigen in deze rally, moet namelijk in eerste instantie de finish zien te bereiken. De Dakar Rally is een ware uitputtingsslag voor mens en machine en veel deelnemers geraken nooit tot aan de eindstreep. Sinds zijn ontstaan in 1978 kostte de rally het leven aan maar liefst 28 deelnemers.
Electronic Arts haalt pak servers offline
  • 0
  • 0
Het is bij elk spel dat over een online gedeelte beschikt wel bekend dat het ooit minder of zelfs helemaal niet meer speelbaar zal zijn eens de online servers offline worden gehaald. Electronic Arts heeft nu enkele nieuwe data en games toegevoegd aan de steeds groeiende lijst waarvan de servers offline gaan.

De servers van DiRT 4 (2017) en DiRT Rally (2019) werden gisteren al offline gehaald en in de komende tijd worden er nog meer games toegevoegd. Zo gaan de komende weken de servers van Army of Two: The 40th Day en Army of Two: The Devil's Cartel offline en worden in november C&C Red Alert 3, C&C 3: Tiberium Wars & Kane's Wrath en Mercenaries 2 aan de reeds ellenlange lijst toegevoegd. Ook Onrush, dat verscheen in 2018, gaat eind november offline.

Onrush.jpg
Werelddierendag - Toon jouw dier(en)
  • 27
  • 19
4 oktober 2022, of anders gezegd: Werelddierendag.

In 1929 werd in Wenen deze datum uitgekozen, we naderen dus het 100-jarig bestaan van deze feestdag.
Geen betere dag dus om jouw (huis)dier(en) in de picture te zetten, ze verdienen het ten volle.

En vergeet je huisdier niet extra in de bloemetjes te zetten vandaag met wat lekkers of een nieuw speeltje

Ik zal beginnen:

14559973_768529833290311_6007806315429585891_o (2).jpg
Logitechs beste gamingmuis krijgt nieuw kleurtje
  • 0
  • 0
Logitech heeft aangekondigd dat de PRO X SUPERLIGHT nu verkrijgbaar is in het rood. De PRO X SUPERLIGHT is ontworpen in samenwerking met professionele gamers om volgens de fabrikant 's werelds beste competitieve gamingmuis te zijn. Hij is voorzien van dezelfde aspecten waarop je vertrouwt voor gaming succes - LIGHTSPEED draadloze technologie, een HERO 25K- sensor en het beste mechanische ontwerp in zijn klasse. Nu brengt Logitech G hem naar je toe in een vurig nieuw jasje.

Competitief gamen vereist een hogere prestatienorm. Daarom heeft Logitech de PRO X SUPERLIGHT RED ontworpen met een hyper minimalistisch herontwerp. Het is hun lichtste en snelste PRO-muis ooit, met een gewicht van minder dan 63 gram - dat is bijna 25 procent lichter dan de standaard draadloze PRO-muis.

De PRO X SUPERLIGHT RED heeft 2,4 GHz LIGHTSPEED draadloze technologie met een nog snellere...
Review: Prodeus
  • 0
  • 1
Iemand in een gepantserd harnas die nadien een nooit eindigde kwantiteit van monsters aan flarden schiet? Een cliché die quasi synoniem staat met first-person shooters, maar desalniettemin is dit meestal alles wat ontwikkelaars nodig hebben om de conceptuele bal te doen rollen. Het werkte voor DOOM, Halo en Metroid toen diens respectievelijke bedenkers succes met iets nieuws wouden oogsten, en sindsdien wouden vele andere teams hun voet tussen de figuurlijke deur krijgen via gelijkaardige belevenissen. Die drang leidde enerzijds tot schaamteloze klonen en anderzijds tot kwalitatieve pareltjes, hoewel het verschil tussen die twee groepen als ongeïnformeerde toeschouwer soms een dunne lijn kan zijn. Waardoor Bounding Box Software zich liet inspireren bij het maken van Prodeus, daar deed men nooit geheimzinnig over, maar als criticus heb ik natuurlijk één belangrijke vraag. Is dit spel het spelen waard?
Eerste Black Panther: Wakanda Forever-trailer is een feit
  • 0
  • 3
Dat er een nieuwe Black Panther-film zou komen, was al even bekend. Na het overlijden van acteur Chadwick Boseman, die de rol van Black Panther vertolkte, was het onduidelijk wie de nieuwe rol toebedeeld zou krijgen. Hoewel er nu een trailer werd gepubliceerd voor de tweede film, is het nog niet honderd procent duidelijk voor wie de rol weggelegd is. Onderstaande trailer laat uitschijnen dat Shuri de rol van Black Panther over zal nemen.

Ook Iron Heart, een superheld die we nog niet te zien kregen in het MCU-universum, maakt haar opwachting in de trailer. Zij blijft niet de enige nieuwe aanwinst, want ook Namor zien we in de video opduiken. Black Panther: Wakanda Forever wordt op 9 november in de Belgische bioscopen verwacht.

Fotoverslag: De Kreuners @ Ancienne Belgique
  • 0
  • 1
Al twee keer was de tour van De Kreuners uitgesteld door corona, maar op 29 september konden ze die eindelijk afsluiten met hun laatste show in de AB. In totaal hebben ze 45 concerten afgewerkt afgelopen zomer. Ze weten nog steeds hoe ze het publiek moeten bespelen en speelden uiteraard al hun hits die iedereen in Vlaanderen wel kent ("Ik Wil Je'', "Meisje Meisje", "Wat komen moet dat komt'', ...). Ze speelden ook op Maanrock afgelopen zomer, waar wij ook bij waren.
Filmreview: Retour à Séoul
  • 2
  • 4
Retour à Séoul schetst het intieme portret van een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar verleden. Frédérique Benoît werd geboren in Korea en op jonge leeftijd door een koppel uit Frankrijk geadopteerd. Balancerend tussen twee culturen en kampend met tegenstrijdige emoties, probeert ze haar identiteit te ontdekken. De film werd voor het eerst vertoond op het filmfestival van Cannes onder de titel All The People I'll Never Be. Sony Pictures Classics veranderde de naam – zij verworven de rechten voor Noord-America, Latijns-Amerika, Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland - naar Return to Seoul, als directe vertaling van de Franstalige titel. De officiële release van deze film is op 23 januari 2023, maar hij is reeds te zien op het 37ste FIFF Namen vanaf 4 oktober 2022.
Review: FIFA 23
  • 2
  • 2
Lang, heel lang geleden, was ik samen met mijn jongere broer lid van een groepje FIFA Seasons-spelers die elkaar gevonden hadden via de voormalige 9lives.be website. We noemden onszelf de “9livers”, wellicht uit gebrek aan inspiratie. We waren online helden die elke avond, al dan niet getooid in onze pyjama, virtueel samen FIFA 13 en 14 speelden. Tot we er maar mee ophielden. Omdat we finaal te oud geworden waren voor dat gedoe, onze vrouw was zwanger, ofwel moest de desktop gewoon wijken voor andere, belangrijkere dingen in ons private leven. Ik mis het eigenlijk niet echt, want “den Darma” was toch redelijk slecht in FIFA. Tot wanneer je hem op de linkerflank te veel ruimte gaf. Dan kon hij wel eens losbreken met een onverwachte dribbel, om vervolgens die venijnige, perfecte cross te geven. We schrijven ongeveer tien jaar later, hier komt den Darma’s review, van FIFA 23.
De gamereleases van oktober 2022
  • 4
  • 7
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand die we kort even toelichten en waarbij we een trailer plaatsen. Op die manier krijg je een idee wat je kunt verwachten. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.
Podcast  BeyondGaming Podcast | Aflevering 1 | We trappen onze Podcast officieel in gang
  • 9
  • 9
Het wonder is geschied, de eerste aflevering van onze podcast staat online :woohoo:
Laat gerust weten wat jullie er van vinden.

Leuke ideeën, tips of wil je zelf eens meedoen aan de podcast? Mail dan naar [email protected]

Je kan de eerste aflevering hieronder beluisteren:


310480936_483626607110499_6211297156418378333_n.jpg
Bordspelreview: 5 Seconden
  • 0
  • 0
5 Seconden, het is onder meer de tijd die je hebt om op de grond gevallen voedsel op te rapen zonder dat het besmet zou zijn met allerlei bacteriën. Maar het is ook de titel van een spel van Megableu, waarbij je in diezelfde tijdspanne drie correcte antwoorden dient te geven op een vraag. Het concept is heel simpel, het geven van correcte antwoorden in die tijd iets minder.
Ook Vampire Survivors verlaat Early Access; v1.0 binnenkort beschikbaar
  • 1
  • 2
Vampire Survivors was één van de grootste verrassingen die in het laatste jaar lukraak opdook, want het werd voor velen een spontane verslaving. Dit spel is het werk van ontwikkelaar poncle, wie regelmatig nieuwe updates bedacht met daarin kersverse personages en extra content. Deze ontzettend populaire roguelite (waar je zo lang mogelijk moet overleven) bevindt zich momenteel nog in een Early Access-fase, maar die periode gaat men deze maand officieel beëindigen. Foxhole Inferno krijgt met andere woorden weldra gezelschap, want Poncle kondigde namelijk een releasedatum voor zijn v1.0-patch aan: de developer is bij deze dus van plan om de volgende update vanaf 20 oktober 2022 te lanceren!

Voor concrete details door middel van patch notes moeten we helaas nog wachten, maar op...
De filmreleases van oktober 2022
  • 0
  • 4
Een nieuwe maand, een nieuwe reeks opkomende filmreleases! Tegenwoordig is een bioscoopbezoek goedkoper dan de verwarming thuis dus haast u naar de dichtstbijzijnde zalen! Waar kijken jullie het meest naar uit? Voor ieder wat wils in oktober.
Foxhole v1.0 is vanaf nu in opmars dankzij de grote Inferno-update
  • 0
  • 0
Vind je het maar niets dat bepaalde oorlogspellen grotendeels rond het schieten draaien, dan zal Foxhole van ontwikkelaar Siege Camp je potentieel fascineren. Talloze logistieke taken zijn in deze game namelijk net zo belangrijk en met als gevolg moeten duizenden spelers tegelijkertijd coöpereren om als overwinnaar uit de bus te komen. Een opvallend concept voor een MMO-titel met persistente slagvelden, maar zulke originaliteit loonde alvast, omdat het gedurende diens Early Access-periode (welke in 2017 startte) redelijk populair werd voor een indie-project. Die fase liep recent echter officieel ten einde, want Foxhole ontving inmiddels een v1.0-patch, met daarin een resem nieuwe features en praktische mogelijkheden.

Eigenaars van Foxhole kunnen de Inferno-update sinds kort gratis downloaden, maar wat voor nieuwigheden schuilen er in deze patch? Op de officiële website kun je een volledige...
Beeldende Kunst Uitdaging  Foto Uitdaging | POLL | September | Reflectie
  • 30
  • 4
Elke maand dagen de fotografen (of eerder creatievelingen) van BeyondGaming zichzelf uit met een fotochallenge! De bedoeling hierbij is vooral om beter te worden en elkaar wat constructieve feedback te geven. Maar uiteraard is het extra leuk als je wint want dan mag je het onderwerp van de volgende ronde kiezen. Stem nu op jouw favoriete foto en beslis mee de winnaar van deze maand!
Vlieg vanaf oktober de bocht uit in Inertial Drift: Twilight Rivals
  • 0
  • 0
Stelde het uitstel van WRC Generations je gisteren teleur, dan heeft de huidige maand misschien toch nog een alternatief voor jou in petto, zolang je interesse hebt in meer arcadey belevenissen. Uitgever PQube en de ontwikkelaars bij Level 91 Entertainment brachten niet zo lang geleden hun officieuze eerbetoon aan de manga- / animé-reeks Initial D uit en recent onthulden ze een DLC-pakket voor het spel in kwestie, hoewel ze toen een concrete releasedatum nog overwogen. Sinds kort duidde men echter een specifieke dag op de kalender aan, waardoor we vanaf nu Inertial Drift: Twilight Rivals Edition rond 20 oktober 2022 in de winkels mogen verwachten, dit voor Xbox One, Xbox Series S | X, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

Het unieke aan deze racing game, is dat spelers hier beide analog sticks moeten aanwenden om tevens hun wagen te besturen...
Verslag: Godspeed You! Black Emperor @ Botanique
  • 0
  • 5
Wanneer Godspeed You! Black Emperor ons land op de kalender zet, kunnen ze altijd rekenen op de nodige opkomst en de Botanique was tot tweemaal toe uitverkocht, helaas werd het concert uitgesteld en kregen we een half jaar later slechts één datum in de plaats. Een ideaal moment om de Kruidtuin nog eens aan het werk te zetten en de twee concerten als één buitenshow te laten doorgaan.
Finished  FilmQuiz | Oktober
  • 1
  • 0
Elke maand presenteren we jullie twee quizzen. De algemene quiz gaat elke maand door, terwijl er voor de overige maanden wordt afgewisseld tussen enkele thematische quizzen, waaronder bordspellen, film en videogames. De eerste helft van de maand oktober kunnen jullie deelnemen aan onze tweede filmquiz.
Terug
Bovenaan