BeyondGaming

Preview: Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion
  • 2
  • 3
Velen die Final Fantasy VII Remake en de Intergrade-DLC hebben gespeeld, kijken waarschijnlijk met veel ongeduld uit naar het tweede deel in de trilogie die de remake van Final Fantasy VII zal beslaan. Helaas moeten we wel nog een jaartje wachten op de release van Final Fantasy VII Rebirth, maar in de tussentijd kunnen we wel aan de slag met Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion. Deze remake van de PSP-klassieker vormt een prequel op de remake-trilogie en duikt dieper in het verhaal van 1st Class SOLDIER Zack Fair.
Seriereview: Wednesday
  • 1
  • 12
Televisie en film nemen ons al meer dan honderd jaar mee in alles wat we ons kunnen inbeelden en nog veel meer waar we zelfs nooit aan gedacht hadden. Één van de meest voorkomende en meest besproken zaken is en blijft ‘familie’ en de ‘familiedynamiek’. Helemaal in het begin en veel te lang daarna kregen we de immer perfecte combo van vader plus moeder plus twee kinderen. Dat zoiets éigenlijk meer uitzondering dan regel is, legde tv naast zich neer want aspiraties voor meer en beter waren goed voor kijkcijfers. Tot de jaren zestig kwamen kloppen en het stilaan oké werd om een tikkeltje anders dan de norm te zijn. 1964 bracht zowel The Munsters als The Addams Family naar het kleine scherm.
Techreview: Nacon RIG 500 Pro HC
  • 1
  • 0
Diverse fabrikanten smijten met allerhande dure termen om hun headsets aan het publiek te slijten. Dat je daar dan een twee à driehonderd euro voor moet ophoesten, moet je er maar bijnemen. En hoewel Nacon met hun RIG-reeks ook toestellen in het duurdere segment heeft, heeft het bedrijf ook headsets die iets aankoopvriendelijker zijn. Sinds kort zijn hun nieuwe Pro-headsets beschikbaar. De 300 Pro mochten we reeds reviewen en de review van de 800 Pro volgt komende week. Nu neem ik je graag mee in mijn review van de Nacon RIG 500 Pro HC.
Fotoverslag: Mama's Jasje @ Kursaal Oostende
  • 1
  • 4
De Belgische groep Mama's Jasje bestaat al sinds 1989 en in 2020 maakten ze hun comeback. Hun nieuwste album '30 jaar – De Jaren Van Verstand' was meteen goed voor platina. Hun laatste najaarstour 'Het beste moet nog komen' hield ook halt in Oostende op 25 november. Zanger Peter Vanlaet zorgde voor ambiance in de zaal en de band bracht een mix van oude klassiekers en nieuwe nummers - het publiek zong uit volle borst mee. Wie ze nog aan het werk wil zien, kan dat op 3 december in de Roma in Antwerpen, waar ze hun tour afsluiten.

Foto's​

Podcast  BeyondGaming Podcast | Aflevering 9 | Golden Joystick Awards, Call of Duty-exclusiviteit, Callisto Protocol-hype en veel lof voor Vampire Survivors
  • 0
  • 1
Zondag, tijd dus voor een nieuwe aflevering van onze podcast.

In deze podcast nemen hebben onze @Mrpoelie en @Mr_Po0L heugelijk nieuws: er komt een vast host bij onder de naam van @Quentin Clemens. Met z'n drieën nemen ze het gamenieuws van de voorbije week onder de loep en kijken ze welke releases er op stapel staan.

De aflevering kan je hieronder terugvinden, alsook via ons YouTube kanaal (vergeet niet te abonneren :fingerguns:):


Leuke ideeën, tips of wil je zelf eens meedoen aan de podcast? Mail dan naar [email protected]
Vergeet ook geen beoordeling achter te laten op onze website.
Bordspelreview: Jonathan Eaton's Houses of Treasure: Ascalons Fury
  • 0
  • 0
De zoektocht naar de erfenis van Jonathan Eatons zakenimperium begint in Dunlewey. Een groep vrienden wordt door Jonathan Eaton uitgenodigd in het dorpje. In zijn jeugd viel hij in de catacomben van de plaatselijke kerk, en het duurde vier dagen voordat hij zijn weg eruitvond. Jonathan daagt je groep uit om hetzelfde avontuur aan te gaan. Los de puzzels en raadsels op en laat de lans genaamd Ascalon je de weg uit het doolhof wijzen in plaats van Ascalons woede te voelen en voor eeuwig in de donkere catacomben te moeten verblijven.
Fotoverslag: The Hu @ Ancienne Belgique
  • 0
  • 5
Een unieke mix van metal en traditionele Mongoolse keelzang. Zo kan je The Hu het best omschrijven. Een dreunende bas met traditionele Mongoolse folkinstrumenten. Namelijk de tweesnarige paardenviool (morin khuur) en de tweesnarige Mongoolse gitaar (tovshuur). Op YouTube werden ze op korte tijd heel populair met hun videoclips van “Yuve Yuve Yu” en “Wolf Totem”. Op 21 november kwamen ze naar de AB en die was volledig uitverkocht. Helemaal terecht overigens. Wij waren mee van begin tot het einde met alle nummers. The Hu is een geweldige band om live eens mee te maken. Een dikke aanrader dus. Vergeet zeker geen ticketje te kopen voor Pinkpop want daar zullen ze volgend jaar optreden!

Het Londense King Nun was het voorprogramma en zij brachten energetische indierock. Dat was wel een beetje een speciale combinatie als je kijkt naar wat voor muziek The Hu speelt. Al bij al zeker niet slecht, maar eerder niet echt passend bij de...
Bordspelreview: Jamaica
  • 4
  • 1
Als je thuis bent in de wereld van bordspellen, zal er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen bij het horen van de naam Bruno Cathala. Deze Franse designer heeft heel wat bekende spellen op zijn naam staan, al dan niet in samenwerking met collega's zoals Ludovic Maublanc of Antoine Bauza. Enkele geliefde spellen waar hij heeft aan (mee)gewerkt zijn Five Tribes, Kingdomino, 7 Wonders, Shadows over Camelot en Cyclades. In 2007 bracht hij samen met Malcom Braff en Sébastien Pauchon Jamaica op de markt en ongeveer een jaar geleden kreeg dit spel een tweede editie met dank aan Asmodee en Space Cowboys.
Bordspelreview: Pocket Escape Room: Crew vs Crew
  • 0
  • 1
Escape rooms zijn meestal om samen te werken, daar vormt deze Pocket Escape Room: Crew vs Crew een uitzondering op. We kruipen per team in de huid van een piratencrew, uiteraard op zoek naar een schat. Twee crews zijn gelijktijdig op zoek en lopen elkaar meermaals in de weg. Of deze variant goed werkt, zal duidelijk worden in deze review.
Bordspelreview: Azul
  • 1
  • 3
Boardgamefans zullen ongetwijfeld al gehoord hebben van Azul. Hoewel het spel ondertussen al een aantal jaren bestaat, plaatst Asmodee het terug in de kijker onder een nieuw Unbox Now-label. Het ideale moment om ermee aan de slag te gaan en het aan een review te onderwerpen! Samen met redacteur @Tova begaf ik mij in de wondere wereld van het tegelleggen en waanden we ons, vergezeld van een fris biertje, in het Spaanse Alhambra. Benieuwd naar onze bevindingen? Ontdek het in onderstaande review!
The Callisto Protocol toont Season Pass, pc-vereisten en live-action reclame
  • 0
  • 2
The Callisto Protocol, een spirituele opvolger van de Dead Space-serie die werd bedacht door ontwikkelaars die er destijds verantwoordelijk voor waren, ligt vanaf 2 december 2022 officieel in de winkels, dit voor quasi ieder hedendaagse platform! Juist omdat we enkel nog tot volgende week moeten wachten, besloot Striking Distance Studios om nu meer informatie vrij te geven omtrent hun debuterende titel. Zo paste men de Steam-pagina aan met nieuwe relevante details, gaande van de systeemvereisten voor de pc-port tot de inhoud van de Season Pass, welke de game stapsgewijs gaat uitbreiden.

Besluit je om de Digital Deluxe Edition op de kop te tikken, dan krijg je automatisch toegang tot de Season Pass in kwestie. Men somde allereerst nieuwe outfits op met de (kosmetische) Outer Way Skin Collection, maar na verloop van tijd zal men eveneens de gameplay onder handen nemen, beginnende met de Contagion Bundle...
Keer terug naar Isle of Man met TT Isle of Man – Ride on the Edge 3
  • 0
  • 1
Tijdens de Milan Games Week presenteerde RaceWard Studio, het race-label van Nacon Studio Milan, zijn volgende motorsportsimulatie-game: TT Isle of Man – Ride on the Edge 3. Deze game is ontwikkeld door veteranen van de studio die al vele motorrace-games op hun naam hebben staan en laat gamers de sensaties beleven van de gevaarlijkste motorrace ter wereld.

De TT Isle of Man vindt plaats op een circuit van 60 kilometer waarop de coureurs met hun machtige motorfietsen waanzinnige risico’s nemen voor de ultieme titel: kampioen van de TT Isle of Man. TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 bevat de officiële content van de 2022 TT (teams, motorfietsen en circuits) en biedt een even unieke als authentieke ervaring. Met de kracht van de KT Engine en de uitgebreide ervaring van het team (die ze eerder al goed gebruikten voor RiMS Racing) brengt RaceWard Studio alle spanning en passie van de iconische race tot leven. Het realisme van de TT Isle of Man – Ride on the Edge-serie is van zo’n...
Klop erop los in Marvel's Midnight Suns combat-trailer
  • 0
  • 1
2 december brengt ontwikkelaar Firaxis Games hun Marvel's Midnight Suns naar het gamende publiek. Dat het er in de game niet zachtaardig aan toe zal gaan, is te zien in onderstaande trailer. Hierin komt de combat aan bod, waarbij duidelijk is dat het vechten in Marvel's Midnight Suns met behulp van kaarten gebeurt.

Review Lezz is al een week of twee bezig met de game en schreef onlangs een preview. De review mag je 30 november verwachten.

Filmreview: Beast
  • 2
  • 1
Er bestaat een geweldige sketch van de BBC waarin Idris Elba ervan overtuigd is dat hij de beste is in alles wat hij doet. Het is een acteur, rapper, schrijver, dj, influencer en kickboxer die heus ook wel wat koffies met een schuimkraagje kan maken, of de remedie tegen kanker ontdekken. Het is Idris Elba, en die kerel is zo cool dat hij zijn eigen themesong kan zingen (Bitch, I’m Idris Elba). Het is een filmpje dat liefdevol steken uitdeelt aan het ego en de alomtegenwoordigheid van de man, maar er valt toch iets over te zeggen. Idris Elba, de man die gestalte gaf aan Stringer Bell in The Wire of DCI Luther in de gelijknamige heerlijk harde politieserie, is gewoon een coole vogel. Het is daarom dat een film als Beast zo makkelijk te verkopen is. Wanneer de premisse van de film neerkomt op "Idris Elba krijgt het aan de stok met een kwaaie leeuw’’, dan heb je mijn aandacht.
Nieuwe trailer Babylon neemt je mee achter de schermen
  • 0
  • 1
Babylon speelt zich af in de jaren 1920 en neemt je mee in de glamoureuze beginjaren van Hollywood. Het verhaal gaat over de opkomst en ondergang van enkele personages in het tijdperk van het decadente en corrupte Hollywood.

Babylon, geregisseerd door Damien Chazelle, met in de hoofdrollen Brad Pitt en Margot Robbie, zal vanaf 18 januari 2023 in de bioscopen te zien zijn. Andere castleden zijn onder meer Olivia Hamilton, Tobey Maguire, Eric Roberts, Ethan Suplee, Samara Weaving en Olivia Wilde.

In deze trailer neem je een kijkje achter de schermen, inclusief korte interviews met de cast en enkele nooit eerder vertoonde beelden.

Netflix onthult trailer van nieuwe misdaadserie Copenhagen Cowboy
  • 0
  • 0
De Deense regisseur Nicolas Winding Refn brengt een nieuw serie naar Netflix. Deze veelgeprezen filmmaker staat bekend voor zijn kenmerkend gebruik van neon en vaak onconventionele thema's. Deze elementen komen ook terug in Copenhagen Cowboy, waarmee Winding Refn weer een spannende, in neon gedrenkte noir-serie brengt.

Het verhaal van zes afleveringen gaat over een mysterieuze jonge vrouw die de criminele onderwereld van Kopenhagen induikt op zoek naar wraak en gerechtigheid.

Copenhagen Cowboy is geschreven door Sara Isabella Jönsson, Johanne Algren en Mona Masrifeatures. De cast bestaat uit Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Rakel), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), LiIi Zhang (Mother Hulda) en Dragana Milutinovic (Rosella).

Deze zesdelige serie is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix.

Techreview: Lenovo Smart Clock met Google Assistent
  • 0
  • 2
Wie heeft er nog steeds een wekker op zijn of haar nachtkastje staan? Ik alvast niet meer en vele anderen ongetwijfeld ook niet. Met de komst van de smartphone is de wekkerradio in vele huishoudens achterwege gebleven. Enkel bij mijn kinderen staat er nog een exemplaar, dat tevens dienstdoet als nachtlampje. Maar de Lenovo Smart Clock met Google Assistent staat sinds kort toch in mijn slaapkamer te blinken. Zal dit ook zo blijven is maar de vraag.
Geef je Nacon Xbox Pro Compact-controller vanaf nu nieuwe kleuren
  • 0
  • 0
De Nacon Xbox Pro Compact-controller is sinds 11 november beschikbaar in de kleuren pastelblauw, rood en blauw. Daar wordt vanaf vandaag een nieuw kleur aan toegevoegd: Colorlight. Zoals de naam verklapt zitten er ledlichten in de controller, waardoor je het toestel een kleur naar keuze kunt geven. De adviesprijs voor dit apparaat bedraagt 54,99 euro.

De Pro Compact maakt deel uit van Nacons Designed for Xbox-serie van controllers met geavanceerde aanpassingsopties (programmeerbare knoppen, sticks en triggergevoeligheid) die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn op professionele accessoires. Dit model is 15% kleiner dan traditionele Xbox-controllers, met een ergonomisch design dat hem geschikt maakt voor alle handgroottes. De Pro Compact Colorlight-versie heeft zes geïntegreerde, volledig programmeerbare kleurenleds. Per led zijn maar liefst 25 kleuren beschikbaar, voor duizenden combinaties, nog los van de vele effecten. Zo kan elke speler beschikken over zijn eigen, unieke...
Sherlock Holmes: The Awakened nog eens in de kijker met nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Terwijl de oorlog steeds verder woedt in Oekraïne, proberen de ontwikkelaars bij studio Frogwares er het beste van te maken. Begin volgend jaar moet namelijk hun via Kickstarter funded project Sherlock Holmes: The Awakened beschikbaar zijn. Frogwares heeft een nieuwe trailer gepubliceerd waarin duidelijk wordt wat je van de game kunt verwachten.

Zo zul je met een jonge Sherlock Holmes en Dr. Watson aan de slag gaan in vijf landen uit twee continenten. Deze keer wordt het allemaal een stukje duisterder, aangezien er invloeden van Cthulhu verwerkt zitten in de game. Hierdoor zul je detectivegameplay moeten combineren met Lovecraftiaanse horror. Frogwares meldt dat je een vijftiental uur aan gameplay mag verwachten. De game staat momenteel gepland voor februari of maart 2023.

Filmreview: Guillermo del Toro’s Pinocchio
  • 2
  • 4
Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Dit is zeker het geval wanneer je Pinokkio heet en jouw neus groeit als je liegt. De afgelopen jaren zette Disney heel hard in op remakes van hun klassiekers. Vele grote namen passeerden al de reveu, denk aan Beauty and the Beast (2017), Lady and the Tramp (2019), Aladdin (2019), Mulan (2020), … Nu is het de beurt aan Pinokkio. Enkele weken geleden zorgde Disney reeds voor een remake van het sprookje, maar voor deze nieuwe titel was de productie in handen van Netflix. Dat Netflix de Oscar-bekroonde filmmaker Guillermo del Toro wist te strikken, mag iedereen geweten hebben. De filmtitel luidt dan ook: Guillermo del Toro’s Pinocchio.
Terug
Bovenaan