BeyondGaming

Star Wars Jedi: Survivor loopt vertraging op
  • 1
  • 0
Voor fans van Star Wars hebben we minder goed nieuws, want uitgever Electronic Arts heeft aangekondigd dat hun nieuwste game in de franchise, Star Wars Jedi: Survivor, later dan gepland zal verschijnen. Normaal gezien zouden we volgende maand aan de slag kunnen met de ruimtestrijders, maar daar komt volgens een Twitter-bericht verandering in. De release wordt opgeschoven naar 28 april.

Ontwikkelstudio Respawn Entertainment heeft nog iets meer tijd nodig om het spel tot in de puntjes af te werken en de spelers op een onvergetelijke ervaring te trakteren. Vooral bug fixes, aanpassingen aan de performantie en de gebruikerservaring staat nu op de planning om nog onder handen te nemen. Nog een kleine drie maanden geduld dus.

Destiny 2: Lightfall-trailer toont nieuwe Exotic loot
  • 0
  • 0
Bungie heeft vandaag een nieuwe trailer van Destiny 2: Lightfall uitgebracht. De trailer toont nieuwe wapens en armor die spelers in de aankomende uitbreiding kunnen verkrijgen. Daarnaast toont de trailer zogenoemde 'tangles'. Tangles zijn bundels met quantum strands. Spelers die de nieuwe subklasse Strand gebruiken, kunnen hiermee voorwerpen en wezens weven. Ook kunnen ze tangles inzetten voor wapengerelateerde doeleinden. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.

Details van de nieuwe wapens en armor die in de trailer worden getoond:
  • Final Warning – Deze Strand Sidearm schiet tracking-kogels die vijanden in de buurt opzoeken.
  • Deterministic Chaos – Een Void Machine Gun die vijanden ritmisch verzwakt terwijl hij schiet.
  • Winterbite – Een Stasis Exotic Glaive die vijanden bevriest door middel van ijsbollen. Vijanden worden hierdoor kwetsbaar voor een vervolgaanval.
  • Cyrtarachne’s Façade – Deze Exotic helm geeft extra bescherming. Hunters krijgen namelijk...
De gamereleases van februari 2023
  • 0
  • 6
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special vinden jullie de belangrijkste releases terug die we met plezier kort even toelichten, met natuurlijk een trailer erbij! Zo krijgen jullie namelijk een duidelijk beeld van wat er van deze nieuwe games verwacht kan worden. Onderstaande spellen zouden ook voor jullie wel eens garant kunnen staan voor uren spelplezier, op gelijk welk platform!
Go Pink met de nieuwe Deep Pink Xbox Wireless Controller
  • 0
  • 1
Xbox kondigt aan dat de Xbox draadloze controller – Deep Pink vanaf vandaag verkrijgbaar is in België en Nederland voor een adviesprijs van €59,99. De Xbox wireless controller - Deep Pink is een opwindende nieuwe Xbox controller die is ontworpen om te gamen op een hoger niveau in een geweldige nieuwe kleur.

Het is het perfecte nieuwe accessoire om te koppelen met je Xbox Series X|S-console, pc of zelfs je mobiel, of als een geweldige optie om aan je speler twee te geven, zodat je samen kunt genieten van gamen (tip voor Valentijnsdag;-)). De Deep Pink-controller heeft bestaande features zoals snel koppelen met, spelen op en schakelen tussen apparaten, Android en iOS via Bluetooth. Je kunt ook naadloos content zoals screenshots, opnames en meer vastleggen en delen met de speciale knop Delen.

Je kunt hier meer te weten komen over de Xbox Wireless Controller – Deep Pink via de Xbox-website.
Little Witch Nobeta krijgt nieuwe Forgotten Souls-trailer
  • 0
  • 0
Tover je meest toverachtige spreuken tevoorschijn met de gloednieuwe Forgotten Souls-trailer voor Little Witch Nobeta, dat bij ons verkrijgbaar is voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch vanaf 7 maart. De Forgotten Souls-trailer laat enkele van Nobeta's meest dramatische ontmoetingen zien in deze magische 3D shooter.

In Little Witch Nobeta speel je als de kleine heks Nobeta die naar een oud kasteel is gekomen om het mysterie op te lossen waar ze vandaan komt. Na een ontmoeting met een mysterieuze zwarte kat leert ze vele magische spreuken en vaardigheden die haar voorbereiden op de gevaren die in het verschiet liggen. Welke geheimen liggen er verborgen in de diepten van het verweerde kasteel? Dat kan je vanaf 7 maart ontdekken.

Qanba heeft drie nieuwe PS5-arcade sticks op hun menu staan
  • 0
  • 0
Arcade sticks; dé hardware bij uitstek voor de hardcore gamers die dol zijn op shoot 'em ups, fighting games of allerlei andere tweedimensionale spellen. Qanba is één van de meer bekende fabrikanten die frequent zulke apparaten ontwerpen en sinds kort onthulde men drie nieuwe modellen die ergens tijdens het eerste kwartaal van 2023 op de markt zullen verschijnen. Hun exacte specificaties zullen we zo dadelijk in relevante lijstjes gieten, aangezien ze elk over verschillende onderdelen en features beschikken, maar eerst moeten we vermelden op welke platformen je deze producten überhaupt kunt benutten.

Qanba belooft alvast dat hun volgende drie arcade sticks officieel compatibel zullen zijn met zowel PlayStation 4 als PlayStation 5 en naar verluidt mag je ze eveneens met je pc verbinden. Een prijs voor ieder model gaf men op dit moment niet vrij in hun persbericht, maar men publiceerde wel meerdere...
Age of Empires II: Definitive Edition nu beschikbaar op Xbox
  • 0
  • 1
Het Age of Empires-team heeft op Xbox Wire aangekondigd dat Age of Empires II: Definitive Edition, de ultieme versie van de geliefde real-time strategiegame voor pc, nu beschikbaar is op Xbox consoles – een enorme mijlpaal om de geliefde franchise naar nog meer spelers over de hele wereld te brengen. Age of Empires II: Definitive Edition is vanaf het begin zorgvuldig opgebouwd om het intuïtief en toegankelijk te maken voor consolespelers, met behoud van alle features die spelers al lang kennen en waar ze van houden.

Aanvullende details voor Age of Empires II: Definitive Edition op Xbox:

• Meer dan 20 jaar content, verspreid over 200 uur gameplay en 1000 jaar menselijke geschiedenis
• Verbluffende nieuwe graphics (4K op Series X, 1440p op Series S)
• Een intuïtieve, vanaf de basis opgebouwde...
Capcom geeft drie nieuwe 'developer matches' van Street Fighter 6 vrij
  • 0
  • 0
Capcom is zeker trots over de huidige conditie van Street Fighter 6, aangezien de firma (sinds de oorspronkelijke onthulling van het spel) regelmatig nieuwe aankondigingen uit hun figuurlijke hoed tovert. Eind december 2022 bijvoorbeeld kregen we een verse lading beelden te zien met daarin vier nieuwe personages (inclusief een terugkerende veteraan) en het zijn juist die karakters die we recent opnieuw in beweging mochten zien. Enkele ontwikkelaars van het Japanse bedrijf besloten namelijk om een aantal matches tegen elkaar op te nemen, zodat we fighting game-fanaten onder ons het potentieel van Marisa, JP, Dee Jay en Manon beter kunnen bestuderen. Die matches in kwestie kun je uiteraard onder deze alinea bekijken. Daarnaast bevestigde Capcom ook een nieuwe in-game commentator, zijnde de worstelaar Thea Trinidad / Zelina Vega, wie enkele...
Ubisoft kondigt The Crew Motorfest aan
  • 3
  • 0
The Crew Motorfest, de nieuwste game in de The Crew-serie, wordt later dit jaar uitgebracht voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat The Crew Motorfest onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows pc.

Welkom bij Motorfest! Dit unieke festival laat spelers genieten van de beste ervaringen die de autocultuur te bieden heeft. Motorfest geeft autoliefhebbers de mogelijkheid om hun ultieme bucketlist te vervolledigen met een reeks op maat gemaakte races, thema-events en andere unieke uitdagingen. Op welke manier spelers ook van auto’s en autorijden houden, er is voor ieder wat wils.

The Crew Motorfest is neergestreken op een van de meest adembenemende en levendige plekken op aarde: het eiland O'ahu in de Hawaïaanse eilandengroep. Dit is de perfecte speeltuin om spelers zich samen met hun voertuigen te laten vermaken: racen door de straten van Honolulu, de asgrauwe...
Review: We Were Here Forever
  • 1
  • 5
We Were Here Forever werd in mei van vorig jaar op de pc-gamers losgelaten, terwijl consolegamers er pas vanaf deze week mee aan de slag kunnen. Net zoals bij de drie voorgaande games (We Were Here, We Were Here Too en We Were Here Together) trok ik ook voor We Were Here Forever aan BeyondGamer @Reaper zijn arm om samen deze escape room-achtige game te ontdekken. Of ons avontuur een succes was, lees je in deze review.
PlayStation trapt nieuw jaar af met nieuwe wereldwijde reclamecampagne
  • 0
  • 0
In belangrijke wereldwijde regio’s brengt Sony unieke activiteiten tot leven, van Noord- en Zuid-Amerika tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Via de sociale media en de Live from PS5-pagina, zal je de komende weken heel wat speciale vieringen van favoriete PS5-games kunnen ontdekken. Ook in de Benelux gaan er opvallende acties door onder de vorm van ‘breaking news’ momenten. Ze spelen in op het meeslepende en onderdompelende aspect van de game-ervaring op PS5. Zo is er een Breaking News-reportage van een mysterieuze hamer van Thor in Mechelen en voetsporen van een machine op het strand van Scheveningen.

Naast een indrukwekkende line-up die dit jaar verder uitgebreid wordt, zit Sony niet stil op gebied van accessoires. Vorige week werd de geavanceerde...
Disgaea 7: Vows of the Virtueless komt deze herfst naar het westen
  • 0
  • 0
NIS America heeft vandaag aangekonigd dat het nieuwste deel in de Disgaea-reeks, Disgaea 7: Vows of the Virtueless, deze herfst naar het westen komt en zal verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam. Het spel verscheen eerder deze week al in Japan, maar wij moeten dus nog even met onze duimen draaien.

Het verhaal van Disgaea 7 speelt zich af in een Japanse netherworld genaamd Hinomoto Netherworld Cluster, die ontdaan is van zijn bushido en in puin ligt door de handen van demonische admiraal Opener. De luie samoerai Fuji en bushido fangirl Pirilika raken verstrikt in de commotie en vinden in elkaar onwaarschijnlijke bondgenoten in hun strijd tegen een tiranniek regime terwijl ze de betekenis van eer en verlossing ontdekken in deze strategische RPG.

Mimimi Games kondigt Shadow Gambit: The Cursed Crew aan
  • 1
  • 1
Strategische spellen bestaan quasi in alle vormen, maar de Duitse ontwikkelaars bij Mimimi Games vonden dat één specifieke niche niet voldoende aandacht ontving. Zij willen liever games tot stand brengen die eerder op Commandos lijken in plaats van pakweg Age of Empires, wat praktisch het basisconcept was voor Shadow Tactics: Blades of the Shogun (plus diens standalone DLC-uitbreiding) én Desperados III. Recent onthulden ze trouwens hun nieuwste project en het verraste ons helemaal niet dat ze voor de derde keer op rij opnieuw een soortgelijke titel zullen maken, nogmaals gepaard met een geheel nieuwe setting!

Hun derde game draagt de naam Shadow Gambit: The Cursed Crew, waar je in de huid kruipt als een vervloekte piraat wie op zoek is naar de legendarische Black Pearls. Om dit doel te bereiken, moet ze natuurlijk haar eigen bemanning samenstellen, wat qua...
De filmreleases van februari 2023
  • 1
  • 5
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special vinden jullie een selectie filmreleases terug die we met plezier kort even voorstellen, met natuurlijk een trailer erbij! Deze maand is er opnieuw voor ieder wat wils in zowel de grotere als kleinere bioscopen.
HBO's The Last of Us krijgt tweede seizoen gebaseerd op Part II
  • 2
  • 2
Na de uitstekende eerste twee afleveringen van HBO's The Last of Us, die zowel qua kijkcijfers als receptie indrukwekkend zijn, en het kritische succes van de serie (zie de BeyondGaming review), was het zowat een no-brainer voor HBO om de adaptatie van de Naughty Dog-game verder te trekken dan het eerste seizoen. Zij hebben nu bevestigd dat seizoen twee een feit wordt.

Daarnaast heeft Neil Druckmann ook al laten vallen dat dit tweede seizoen geen eigen vervolgverhaal zal vertellen, maar The Last of Us Part II als bron zal nemen. Dat komt overeen met de theorieën van vele fans over de mogelijke casting van Abby, de controversiële deuteragonist van Part II. Met de trouwheid van seizoen één in gedachte, wordt de vraag of seizoen twee de onconventionele verhaalstructuur van Part II zal overnemen, of wat structurele veranderingen aan zal brengen. Hoe het ook loopt, vraag ik me met ingehouden adem af hoe...
Podcast  BeyondGaming Podcast | Aflevering 16 | Een duet aan gamenieuws met een vleugje releases
  • 0
  • 1
Zondag, tijd dus voor een nieuwe aflevering van onze podcast.

In deze aflevering nemen onze hosts @Mr_Po0L en @Quentin Clemens het gamenieuws van de voorbije week onder de loep, kijken ze welke releases er op stapel staan en overlopen ze welke games ze gespeeld hebben.

De aflevering kan je hieronder terugvinden, alsook via ons YouTube kanaal (vergeet niet te abonneren :fingerguns:):


Leuke ideeën, tips of wil je zelf eens meedoen aan de podcast? Mail dan naar [email protected]
Vergeet ook geen beoordeling achter te laten op onze website.
Bordspelreview: Terraforming Mars: Ares Expedition
  • 0
  • 5
In deze tijd van ongekende welvaart en vooruitgang voor de mensheid, is de mensheid eindelijk klaar om verder te gaan dan wat ooit als onze grenzen werden beschouwd. Mars is meer dan alleen een nieuwe wereld om onze steeds groeiende bevolking te huisvesten. Alles wat we nodig hebben om deze glorieuze toekomst te realiseren? Investeren in het leefbaar maken van de rode planeet … Zo start de boodschap van hoop van de ruimtevertegenwoordiger van de Verenigde Naties op 10 januari 2315. Bij het schrijven van deze tekst zijn we net geen 292 jaar verwijderd en kijken we reikhalzend uit naar de bevindingen van de Perseverance en de Curiosity. Kunnen wij de rode planeet leefbaar krijgen en gebruiken als volgende aarde? Of slagen we niet in onze missie?
Bordspelreview: Disney Villainous
  • 1
  • 6
Iedereen heeft helden … maar wat vooral fijn is, is dat helden kunnen veranderen. Dat begint bij je moeder of vader, gaat over op een strip- of filmheld zoals Superman of Spider-Man, en eindigt doorgaans bij één of ander historisch figuur, een sportman of -vrouw, een politieker, een guru, … kortom een rolmodel. Maar ergens vergeten we misschien een stukje held waar we allemaal ooit mee te maken kregen. Een held die meermaals het scherm passeerde. Jawel mensen, ik heb het over helden uit de Disney-franchise. Aladdin, Hercules, Robin Hood, Simba of zelfs de Kleine Zeemeermin, iedereen had wel een Disney-held. Hoe fijn zou het zijn om opnieuw die fantasiewerelden in te duiken? Laat het ons eens proberen met een bordspel van Ravensburger, namelijk Disney Villainous. Of het hen lukt om de Disney-magie uit de films terug te halen, kom je te weten in onderstaande review!
Fotoverslag: Dropkick Murphys @ Vorst Nationaal
  • 4
  • 5
Dropkick Murphys kwam op 25 januari naar Vorst Nationaal om hun album 'This Machine Still Kills Fascists' voor te stellen. En ze kwamen niet alleen! Pennywise kwam hen vergezellen als special guest om het publiek helemaal op te warmen. Heel wat gitaargeweld op één avond dus. En dan vergeten we nog de supportacts The Rumjacks en Jesse Ahern. Een olijke bende vol punk, folk, rock en keltische muziek dus.
Bordspelreview: Terracotta Army
  • 0
  • 4
Wie zich al een tijdje in de wereld van bordspellen bevindt, heeft waarschijnlijk al gemerkt dat om de zoveel jaar een bepaald thema bijzonder populair wordt in dit wereldje. Zo hebben we afgelopen jaren een zombie- en scifi-fase gekend en momenteel zijn spellen met fauna en flora bijzonder in de markt. Rond 2016 was Japan als thema zeer populair en nu lijkt dit zich uit te breiden naar Oost-Azië in het algemeen, met titels zoals Tang Garden, Jiangnan: Life of Gentry, Chang'an, The Great Wall, Eternal Palace en Gùgōng. Met Terracotta Army werpt de Poolse uitgever Board&Dice zich nu ook op dit populairder wordend thema.
Terug
Bovenaan