BeyondGaming

Ontdek Merry Magoland in nieuwe Kirby’s Return to Dream Land Deluxe trailer
  • 0
  • 0
Eind deze maand mogen we ons op de Nintendo Switch eindelijk opmaken voor de remake van deze Wii-klassieker van HAL Laboratories. In een nieuwe trailer voor Kirby’s Return to Dream Land Deluxe krijgen we voor het eerst de game mode Merry Magoland te zien. Laatstgenoemde is een soort van pretpark waar je allerlei minigames zult kunnen spelen met maximaal vier spelers, zo blijkt uit onderstaande video. Als je de subgames al winnend kunt afsluiten, dan krijg je daarvoor souvenir items of dress-up masks voor de verschillende personages.

Aangezien het een remake is, zijn het voornamelijk terugkerende subgames van vorige titels, maar de makers brengen ook twee nieuwe subgames uit, waaronder Gangan Blasters, een schietspel waar je vrij kunt rondlopen op een speelveld om je medespelers neer te knallen. Mario Party-gewijs lijkt ons dit alvast openieuw een leuke toevoeging te worden voor de game! Dat het maar snel 24 februari is!

Amnesia: The Bunker uitgesteld tot 16 mei
  • 0
  • 0
Liefhebbers van de horrorreeks Amnesia zullen nog tot 16 mei op hun honger moeten blijven zitten voor Amnesia: The Bunker, want ontwikkelaar Frictional Games heeft een tweet de wereld ingestuurd. Ze kondigen aan dat de eerdere releasedatum verschoven zal worden. Eerst was maart 2023 voorzien, maar omdat hun kleinere team te kampen had met verschillende ziektegevallen moeten ze de release uitstellen.

Deze nieuwste telg in de Amnesia-reeks belooft voor de eerste keer meer vrijheid om te kunnen overleven en een semi-openwereld. Om de kwaliteit en het spel de nodige aandacht te kunnen geven zullen deze extra weken ontwikkeling een grote impact hebben, aldus de ontwikkelaar. Op 16 mei zou de game dan verschijnen op Steam, Epic Games en GOG voor pc en op PlayStation en Xbox.

Metroidvania-spel Pronty komt naar Nintendo Switch in maart
  • 0
  • 0
Uitgever Happinet en ontwikkelaars 18Light Game en Funzone Games zullen op 7 maart Pronty uitbrengen voor Nintendo Switch. Sinds november 2021 is deze game al beschikbaar op Steam, maar nu vindt het zijn weg naar de Nintendo Switch eShop. Het spel speelt zich volledig af onderwater en valt onder de noemer van Metroidvania games. De stad Royla was eens een welvarende plek maar zit nu vol gevaarlijke wezens en gevaarlijk afval. Pronty moet met zijn metgezel, een zwaardvis die ook dienst doet als zijn wapen, deze stad terug naar zijn oude glorie brengen.

Het gevechtssysteem is vrij uniek, waarbij je Pronty bestuurt om aanvallen te ontwijken en zijn wapen apart bestuurt om aanvallen mee uit te voeren, om obstakels te verwijderen of om Pronty te beschermen tegen aanvallen. De gevechten zijn uitdagend en omgevingen lijken prachtig vormgegeven. Het spel zou verkrijgbaar zijn voor een prijs van € 14,99 maar pre-orders zijn reeds beschikbaar, met een kleine korting, voor € 13,49...
Review: Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom
  • 0
  • 0
In 2019 brachten Bandai Namco en Marvelous een unieke samenwerking op de markt. Story of Season, de spirituele opvolger van de originele Harvest Moon-spellen, kreeg een spin-off die zich afspeelde in het Doraemon-universum. De blauwharige robotkat Doraemon is vrij populair in thuisland Japan, maar in onze contreien geniet het personage helaas niet dezelfde bekendheid. Gelukkig werd voor de fans van beide franchises een release bij ons niet over het hoofd gezien en konden ook wij de avonturen van Doraemon en Nobi in Shizen Town ontdekken.
Puzzle Bobble Everybubble! krijgt met 23 mei een definitieve launchdatum
  • 0
  • 0
Afgelopen zomer kondigden ontwikkelaar Taito en uitgever ININ Games aan dat met Puzzle Bobble Everybody er opnieuw een game zou verschijnen met de bubbeldraken Bub en Bob in de hoofdrollen, exclusief voor de Nintendo Switch. Een exacte datum werd toen nog niet meegegeven, maar daar is nu verandering in gekomen: op 23 mei zal je onder andere aan de slag kunnen in de nieuwe "1vs1 Online Multiplayer” and “Puzzle Bobble vs Space Invaders” game mode.

In de 1vs1 Online Multiplayer zal je het kunnen opnemen tegen spelers van over de hele wereld, waarbij je na een winstpartij een steeds betere rating zal krijgen en waarna je in een hogere klasse zult kunnen spelen. Je kan het via de "Password Matching" functionaliteit ook online opnemen tegen vrienden. De enige vereiste is een betaald abonnement op Nintendo Switch Online. Via de onderstaande video zie je een korte trailer over deze mode of zie je een volledige video van de online battle mode (als je kijkt na 03/02 10u00).
In de andere...
Turtle Rock Studios: nieuwe game in aantocht, geen DLC meer voor Back 4 Blood
  • 0
  • 0
Back 4 Blood verscheen oorspronkelijk op verschillende platformen (klik hier voor onze recensie) en na diens release (circa oktober 2021) ondersteunde Turtle Rock Studios hun meest recente spel met meerdere updates. We hebben het natuurlijk niet alleen over patches die bugfixes en dergelijke leverden, want ze bedachten daarenboven drie verschillende DLC-pakketten, met name Tunnels of Terror, Children of the Worm en River of Blood. Ooit moest hier echter een einde aan komen en vandaag bekende de ontwikkelaars hun plannen voor de (relatief gesproken)...
Fotoverslag: Apocalyptica & Epica @ Ancienne Belgique
  • 0
  • 1
Apocalyptica en Epica sloegen de handen in mekaar en gingen samen touren. Deze tour kreeg de naam ''The Epic Apocalypse Tour''. Na twee keer uitgesteld te zijn geweest was het eindelijk zover. Ze waren op 29 januari te vinden in de Ancienne Belgique. De zaal was goed gevuld en ze brachten beiden een topconcert en speelden ook een nummer samen. Wij kunnen alvast bevestigen dat het een zalige avond was. Episch en apocalyptisch fantastisch!
Microsoft verwijdert weldra 46 titels van de Xbox 360 Marketplace
  • 0
  • 0
Het Xbox-ecosysteem herbergt tientallen titels van oudere hardware-generaties, maar binnenkort zullen jammer genoeg een groot aantal van zulke games verdwijnen van de digitale winkelpagina, zo blijkt. Microsoft kondigde op de officiële website namelijk aan dat maar liefst 46 spellen niet langer verkrijgbaar zullen zijn via de Xbox 360 Marketplace, ten minste vanaf 7 februari 2023. Je hoeft je daarentegen geen zorgen te maken indien je een paar games (die zich in de onderstaande lijst bevinden) reeds bezit: ze blijven hoe dan ook deel uitmaken van je catalogus en je mag ze (zelfs na de eerder vermelde datum) nog altijd eender wanneer downloaden. Zij die echter interesse hebben om één van de volgende spellen op de kop de tikken, hebben slechts enkele dagen de tijd om dit te doen. Vertegenwoordigers van Microsoft...
Rumbleverse stopt ermee vanaf 28 februari
  • 0
  • 0
Battle royales vallen bij vele ontwikkelaars en uitgevers in de smaak; iets waarmee zowel Iron Galaxy als Epic Games akkoord gingen toen ze vanaf 11 augustus 2022 het cartoonesque Rumbleverse beschikbaar stelden. In tegenstelling tot de meest bekende instanties, centreerde men dit spel eerder rond melee combat in plaats van het knallen van geweren, waardoor het van enige populariteit genoot. Helaas was dit laatste niet genoeg om Epic Games te bekoren, want het team dat verantwoordelijk is voor Rumbleverse, schreef sinds kort op de officiële website dat het weldra 'game over' is voor de ludieke multiplayer-belevenis in kwestie.

Wil je al knokkend uit de bol gaan in Grapital City, dan mag je dit nog doen gedurende de rest van de maand. Iron Galaxy noteerde dat men de live service vanaf 28 februari gaat sluiten en dat Season Two (logischerwijze) de laatste content update is die men voor het spel...
PlayStation Plus-games voor deze maand bekend
  • 0
  • 1
Naar maandelijkse gewoonte mogen we opnieuw enkele PlayStation Plus-games verwachten. In tegenstelling tot de meeste maanden, waarbij we telkens drie spellen krijgen, worden we deze maand getrakteerd op maar liefst vier spellen. Onderstaande games zijn vanaf volgende week dinsdag, 7 februari dus, te downloaden als onderdeel van het PlayStation Plus-lidmaatschap.
  • Evil Dead: The Game | PS4, PS5
  • OlliOlliWorld | PS4, PS5
  • Destiny 2: Beyond Light | PS4, PS5
  • Mafia: The Definitive Edition | PS4

Heel wat hocus pocus in Hogwarts Legacy-lanceringstrailer
  • 1
  • 1
10 februari wordt de dag voor liefhebbers van het Harry Potter-universum, want dan ligt Hogwarts Legacy eindelijk in de winkelrekken. Aangezien deze game zich afspeelt voor de boeken en de films, zullen Harry, Hermelien en co afwezig zijn, maar dat mag de pret ongetwijfeld niet bederven. Om jullie al wat warm te maken voor het hocus pocus-gedoe, werd nu reeds de lanceringstrailer gepubliceerd.

In onderstaande trailer zie je een blik van wat je kunt verwachten. Dat magie een ontzettend belangrijk onderdeel wordt, hoeft uiteraard niet te verbazen. Zijn jullie klaar om het Wizarding World-universum te ontdekken?

Techreview: EPOS GSX 1000 2nd Edition
  • 0
  • 1
Als het op audio aankomt zou ik mezelf omschrijven als een eerder typische gamer. Het belangrijkste is dat alles luid, duidelijk en gericht te horen is. Vooral in competitieve spellen is goed geluid hebben van cruciaal belang. Het maakt meer dan eens het verschil tussen winst en verlies, maar om daarvoor te investeren in een zeer goede geluidskaart is misschien teveel van het goede. Ikzelf gebruik dagdagelijks de HyperX Cloud II headset, gekend en gebruikt door vele gamers en esportsatleten, maar test niet alleen met deze headset.
Release van Loop8: Summer of Gods verschuift naar 6 juni
  • 0
  • 0
Marvelous Europe heeft aangekondigd dat Loop8: Summer of Gods zijn release van maart niet haalt en zal worden uitgebracht op 6 juni 2023 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via Steam.

Tegelijk met deze aankondiging hebben de makers een nieuwe video vrijgegeven die ons rondleidt in het Ashihara van augustus 1983, de noodlottige maand waarin het spel zich afspeelt. Ashihara en zijn inwoners herbergen vele mysteries die spelers moeten ontdekken, terwijl ze de stad verdedigen tegen de altijd aanwezige dreiging van de monsterlijke Kegai.

Download nu de demo van Theatrhythm: Final Bar Line op PlayStation en Switch
  • 0
  • 1
Vandaag heeft Square Enix een gratis demo uitgebracht voor de komende rhythm-action-titel Theatrhythm: Final Bar Line in de PlayStation Store en Nintendo eShop. De demo biedt spelers toegang tot een selectie van 30 geliefde songs en laat spelers hun opgeslagen spelgegevens overzetten naar de volledige game, wanneer deze op 16 februari 2023 verschijnt.

In de gratis demo kunnen spelers de single player-content proberen en verschillende songs beleven, inclusief :
  • Opening – Bombing Mission uit Final Fantasy VII
  • Blinded By Light uitFinal Fantasy XIII
  • Torn from the Heavens uit Final Fantasy XIV
  • Apocalypsis Noctis (Uncovered Trailer) uit Final Fantasy XV
  • Plus veel meer…
De basisgame bevat 385 muziektracks uit Final Fantasy. De Digital Deluxe en Premium Digital Deluxe Editions bevatten daarnaast muziek uit diverse andere series van Square Enix, waaronder NieR, SaGa, Live A Live, Octopath Traveler en meer. Met drie spelstanden en meer dan 100 Final...
Shadow Warrior 3: Definitive Edition onderweg naar PS5 en Xbox Series X|S
  • 0
  • 0
Flying Wild Hog en Devolver Digital hebben aangekondigd dat Shadow Warrior 3: Definitive Edition op 16 februari wordt losgelaten op pc, PlayStation 5 en Xbox Series S|X. Bestaande bezitters van Shadow Warrior 3 krijgen een gratis update naar de Definitive Edition met nieuwe functies en prestatieverbeteringen. De Definitive Edition van Shadow Warrior 3 is een vernieuwde, ultragewelddadige mix van snelle gunplay, messcherpe melee combat en een spectaculaire free-running beweging doorheen een mythisch Aziatisch rijk. Test je vaardigheden in de gloednieuwe Survival Mode, New Game Plus en Hardcore Mode.

PlayStation 5- en Xbox Series S|X-bezitters worden getrakteerd op tal van verbeteringen, waaronder PS5 Haptics & controller speaker support en opnieuw afgestemde prestatiemodi. Kies tussen een boterzachte 60 fps voor snel geweld of versterkte 4K-beelden met 30 fps voor een echte filmervaring.

Logitech G lanceert de Logitech G FITS, de allereerste gaming earbuds
  • 0
  • 1
Logitech G kondigde vandaag de lancering van de Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds aan. Logitech G FITS zijn de eerste draadloze Lightspeed-oordopjes, die gebruikers een hoogwaardige verbinding, krachtige audiorespons, sterke connectie en een lange batterijlevensduur bieden. Spelers kunnen via Lightspeed verbinden met hun PC, Mac, PlayStation 5, PlayStation 4, docked Nintendo Switch en Android apparaten via USB-A of USB-C. Met tot wel 7 uur aan luistertijd en een extra 8 uur met de oplaadcase kunnen gebruikers de hele dag gamen, muziek luisteren en films kijken via Lightspeed. Wanneer de oordopjes verbonden zijn met Bluetooth, kunnen gebruikers tot 10 uur luisteren en nog eens 12 uur extra met de oplaadcase.

Net als vingerafdrukken zijn de oren van ieder persoon uniek. Aangezien de meeste oordopjes er maar in een paar algemene maten zijn, is het bijna onmogelijk om oordopjes te krijgen die perfect passen. Met de Logitech G FITS en zijn gepatenteerde Lightform-technologie...
2K toont nieuwe gameplaytrailer van WWE2K23
  • 0
  • 1
2K heeft vandaag nieuwe WWE 2K23 in-game beelden onthuld met de bikkelharde WWE 2K23: Your Time is Now. De trailer biedt een eerste blik op het debuut van het fan-favoriete en chaotische WarGames, of "WAR GAMES!" zoals William Regal zou roepen, dat 3v3 en 4v4 singleplayer of multiplayer chaos biedt in twee naast elkaar liggende ringen, allemaal omgeven door een dubbele stalen kooi. De nieuwe beelden tonen ook opwindende match-ups tussen WWE Superstars en Legends, waaronder cover Superstar John Cena, The Rock, Bianca Belair, Logan Paul, "The Undertaker", Rhea Ripley, Bobby Lashley en meer.

WWE 2K23 verschijnt op 17 maart voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S

Concertagenda: Februari 2023
  • 2
  • 1
Februari wordt weer een topmaand qua concerten. Hier is alvast onze lijst van concerten waar wij echt heel graag bij willen zijn. Het zal weer heel moeilijk worden om te kiezen! Waar kijken jullie naar uit in februari?
PowerWash Simulator nu beschikbaar voor PlayStation en Nintendo Switch
  • 1
  • 0
Square Enix Collective en FuturLab maken met plezier bekend dat bezitters van een PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch zich nu kunnen voegen bij de miljoenen mensen die het vuil al bestrijden in PowerWash Simulator op de Xbox Series X|S, Xbox One, pc via Steam en Windows 10, en met Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Als dank voor alle steun van de community voor de game, leveren FuturLab, Square Enix en Crystal Dynamics nu met plezier een gratis Tomb Raider Special Pack voor PowerWash Simulator-spelers op alle platformen. Dit pakket voegt het iconische Croft Manor en het omringende land toe als nieuwe omgeving voor een reeks nieuwe reinigingsavonturen.

Er is meer goed nieuws voor Powerwashers: Square Enix heeft aangekondigd dat het Final Fantasy VII-team samenwerkt met FuturLab en Square Enix Collective om de verfrissende fun van PowerWash Simulator te combineren met de grimmige, aangrijpende wereld van Final Fantasy VII, één van de meest memorabele delen in de Final...
Filmreview: Knock at the Cabin
  • 0
  • 1
Een gezellig uitje naar een houten cabine in de natuur wordt verstoord door vier vreemden die beweren visies van de apocalyps gezien te hebben. Volgens hen moet de familie een hartverscheurende keuze maken. Zo niet zal de volledige mensheid vergaan. Hoe zal het gezin aan deze mensen met vreemde wapens ontsnappen? En wat als hun visies helemaal niet zo gek zijn?
Terug
Bovenaan