Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
No Time To Die binnenkort beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en VOD!
  • 3
  • 1
Nog geen tijd gehad om No Time To Die te gaan bewonderen in de bioscoop? Of geen zin omwille van die vervelende coronaregels? Geen vrees, de nieuwste Bond-film is binnenkort beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en VOD! Naast uiteraard de film, bevatten deze een reeks aan bonus features, waaronder een retrospectieve van 45 minuten. Deze laatste is echter enkel beschikbaar op de 4K UHD-uitgave.

In de ondertussen 25ste Bond-film, zien we voor de laatste keer Daniel Craig aan het werk. Hij leeft ondertussen een rustig leven in Jamaica, wanneer zijn oude vriend Felix Leiter (CIA) opduikt en hem om hulp vraagt. Deze keer bedraagt de missie het redden van een ontvoerde wetenschapper.

Review: Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
  • 4
  • 5
Ik ga meteen eerlijk zijn: het was een uitdaging om deze review neer te pennen. Mensen die het gamenieuws wat volgen, weten dat de release van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition voor heel wat commotie heeft gezorgd. Uiteraard heeft dat voor een stuk te maken met het feit dat de originele games gewoon érg goed onthaald werden, waardoor ook nu de verwachtingen hoog waren. Ik schrijf bewust “een stuk”, want jammer genoeg zijn er nog een legio aan andere redenen waarom de kritiek wel degelijk terecht was. Ik nam mezelf voor om open minded aan de games te beginnen, want één ding was zeker: een stukje nostalgie zou er sowieso aan te pas komen. Of ik de hele hetze overdreven of eerder terecht vond, kom je te weten in onderstaande review!
Filmreview: Space Jam: A New Legacy
  • 0
  • 1
Space Jam. De naam alleen al tovert een glimlach op mijn gezicht. Met een zakje chips en een lekkere cola, languit de zetel in en genieten maar! Althans als we het hebben over de versie van ’96. Wie eerder mijn review las van de originele film, kon lezen dat ik zowel fan was van de film, als van Michael Jordan en basketbal in het algemeen. Het was met gemengde gevoelens dat ik de aankondiging van een nieuwe film, Space Jam: A New Legacy, vernam. De film zou verdomd goed moeten zijn om mij voor eventjes de originele titel te doen vergeten. Het was dan ook met een bang hartje dat ik de Blu-ray opstartte. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan onderstaande review!
Review: Pokémon Shining Pearl
  • 2
  • 2
Ik heb lang de boot afgehouden om een Nintendo Switch aan te schaffen, maar als er één zekerheid was, dan was het dat als die er ooit zou komen, ik sowieso Mario Kart en Pokémon zou spelen! Pokémon Sword was dan ook meteen de eerste game die ik kocht nadat ik mijn Switch OLED was gaan afhalen. Enthousiast als een jonge puppy ging ik meteen met het spel aan de slag. Eerlijk? Ik was ergens een beetje teleurgesteld ... OK, het bleef een tof spel, maar het gevoel dat ik ervaarde als toen ik voor de eerste keer Pokémon Blue opstartte, had ik totaal niet. Een beetje teleurgesteld genoot ik toch nog van het spel, al was dat met gemengde gevoelens. Toen de vraag werd gesteld wie Pokémon Brilliant Diamond of Shining Pearl wou reviewen, stelde ik me meteen kandidaat. Hopelijk kon deze wel het gevoel terugbrengen waar ik zo naar op zoek was. Benieuwd of dat gelukt is? Ontdek mijn ervaring in onderstaande review!
Finale trailer in afwachting van de officiële release van Sing 2
  • 0
  • 1
Nog een maandje wachten en het is zover! Kerstmis? Ja dat ook, maar ook de bioscooprelease van Sing 2! In het kader van de release heeft Illumination nog een laatste trailer vrijgegeven. Dat maakt het wachten toch iets draaglijker!

In Sing 2 bereiden Buster Moon en zijn crew het zotste optreden ooit voor. Eén probleem: ze moeten 's werelds grootste rockster (Bono) weten te strikken. Benieuwd of dat lukt!

Midseason trailer voor Pokémon Evoluties
  • 0
  • 0
In het kader van zijn 25-jarig bestaan, heeft The Pokémon Company International een achtdelige miniserie gemaakt, waarin elke regio van het Pokémon-universum de revue passeert. De ondertussen reeds vier afleveringen tellende reeks, kreeg recent een midseason trailer, welke je hieronder kan bekijken!

In de serie worden alle Pokémon-regio’s in omgekeerde volgorde overlopen. Elke aflevering behandelt één regio, waarbij een nieuwe kijk wordt gegeven op bekende Pokémon-verhalen. Naar aanloop van het vervolg, kan je de eerste vier afleveringen bekijken op hun officiële YouTube-kanaal.

Review: Tunche
  • 0
  • 1
Na mijn succesvolle ervaring met Skul: The Hero Slayer, gaf ik deze keer een andere indie roguelike game de kans, Tunche. Hoewel ze je de laatste tijd met roguelikes om de oren slaan, moet ik toegeven dat ik het genre best apprecieer. Als papa van twee heb ik niet altijd evenveel tijd om op normale uren te gamen, maar een paar rondjes van soortgelijke spellen kan ik er nog wel tussen krijgen. Aangezien ik van mijn vriendin mijn smartphone niet meer mag meenemen op langere toiletbezoeken (jonge papa’s zullen dit zeker herkennen), dan maar de Switch! Wat ik van de game vond, kom je te weten in onderstaande review.
Een huwelijk met een twist in officiële trailer van Marry Me
  • 0
  • 0
Goed nieuws voor fans van de ‘romcom’, want Universal heeft de officiële trailer van Marry Me vrijgegeven. De film is een modern liefdesverhaal over beroemdheid, het huwelijk en social media. Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) is samen met rijzende ster Bastian (Maluma) het meest sexy celeb couple ter wereld. Wanneer ze op het punt staan te trouwen tijdens een concert, ontdekt Kat dat Bastian is vreemdgegaan. Haar leven lijkt in duigen te vallen, tot wanneer ze beslist om met iemand uit het publiek te trouwen (Owen Wilson). Benieuwd of dat goed komt!

De bioscooprelease is voorzien voor 09/02/2022. In tussentijd kunnen jullie hieronder alvast de trailer bekijken!

Universal brengt ons een overzicht van de releases voor december
  • 0
  • 1
Binnenkort is het alweer december. Wat wil dat zeggen? Feest vieren, aperitieven, lekker eten en uiteraard ook … cadeautjes onder de kerstboom! Wie nog op zoek is naar iets voor zijn Secret Santa kan zeker ook eens een kijkje nemen in het eindejaar filmaanbod van Universal. Volgende titels verschijnen in de loop van de maand op DVD, Blu-ray en/of 4K UHD.

Spirit Ongetemd – 1 december
Lucky Prescott is op zoek naar een plek waar ze zich thuis voelt en raakt bevriend met een paard genaamd Mustang. Haal de prairie in huis met een heerlijk avontuurlijke film voor het hele gezin van Dreamworks Animation!

Lansky – 1 december
Schrijver David Stone (Sam Worthington) krijgt de kans van zijn leven, wanneer de Godfather van de georganiseerde misdaad, Meyer Lansky (Harvey Keitel), hem opbelt om zijn levensverhaal te vertellen. Met de FBI op de hielen is het de laatste kans om de ouder wordende gangster te vangen voor hij sterft.

Old – 1 december
Een strand waar mensen op...
The Card Counter vanaf 29 december in de bioscoop
  • 1
  • 1
The Card Counter van Paul Schrader is vanaf 29/12/2021 te zien in de bioscoop. In deze film ontmoeten we William (Oscar Isaac), die het mentaal te verduren kreeg als soldaat in Irak. Na een verblijf in de gevangenis zoekt hij casino’s op, waar hij door middel van kaarten tellen een aardig centje bijverdient. Zijn leven verandert wanneer hij Cirk (Tye Sheridan) leert kennen. Het wordt al snel duidelijk dat Cirk te kampen heeft met problemen, waarna William hem onder zijn hoede neemt. Cirk op het goede pad houden blijkt echter een hele uitdaging.

Hoofdcast van Downton Abbey keert terug in nieuwe film
  • 0
  • 1
Downton Abbey, de Britse hooggeprezen televisieserie, krijgt volgend jaar zijn tweede film. De serie verscheen voor het eerst in 2010 en telt ondertussen zes seizoenen. Na het finale seizoen in 2015, mochten we echter in 2019 nog een gelijknamige bioscoopfilm verwelkomen. Ook deze werd goed ontvangen. Drie jaar later brengt Universal Pictures nu ook een tweede film, Downton Abbey: A New Era.

Downton Abbey speelt zich af in het gelijknamige landgoed van de graaf en gravin van Grantham, waar de levens gevolgd worden van de aristocratische familie Crawley en hun bedienden in de vroege regeerperiode van Koning George V.

De film zal in maart 2022 in de bioscoop verschijnen, maar intussen kunnen jullie hieronder een eerste teaser-trailer bekijken.

Filmreview: Malignant
  • 0
  • 2
Halloween ligt ondertussen alweer achter ons, maar dat neemt niet weg dat we niet nog eens goed mogen griezelen. Ik waagde me aan James Wans nieuwste horrorthriller Malignant. Hoewel ik het horrorgenre niet per se genegen ben, kan ik er soms toch echt van genieten. Al moet ik toegeven dat ik in dat geval vrij selectief ben in mijn filmkeuzes. Wan bewees echter met Saw, Insidious en The Conjuring dat hij de geschikte persoon is om een leuke horrorprent af te leveren. Of Malignant in datzelfde rijtje past, kom je te weten in onderstaande review!
Review: De Smurfen: Missie Vileaf
  • 2
  • 3
“Hé kom naar Smurfenland, welkom allemaal. Ja kom naar Smurfenland, een land van pracht en praal. Hé kom naar Smurfenland het is hier heel speciaal. Ja kom naar Smurfenland, Smurf mee met dit verhaal!” Bij wie dit geen nostalgisch belletje doet rinkelen moet vroeger geen TV hebben gehad. De kleine blauwe wezentjes, bedacht door Belgische striptekenaar Peyo, zijn terug van weggeweest in een gloednieuw verhaal: De Smurfen: Missie Vileaf. Met een zoontje van bijna vier die de blauwe vriendjes ook wel weet te appreciëren aan mijn zijde, ging ik aan de slag met de Switch-versie van het spel. Wil je weten wat ik van het spel vond? Smurf dan even mee in onderstaande review!
Review: Tandem: A Tale of Shadows
  • 0
  • 5
Er zijn zo van die games waarbij je puur op basis van een aantal screenshots al meteen getriggerd bent. Voor mij is Tandem: A Tale of Shadows er daar absoluut eentje van. Ik kende het spel niet op voorhand, maar toen het de revue passeerde om te reviewen, trok het meteen mijn aandacht. Vooral het prachtige leveldesign en de vibrante kleuren spatten direct van het scherm. Dat alleen is uiteraard niet voldoende om van een geslaagde game te kunnen spreken. Of de bijhorende gameplay mij ook beviel, kom je te weten in onderstaande review!
Nog een laatste spectaculaire trailer voor Ghostbusters: Afterlife!
  • 0
  • 1
De review van Ghostbusters: Afterlife staat ondertussen al een paar dagen online. Onze redacteur @Edenian vond hem, mits een paar minpuntjes, alvast de moeite! Wie ook benieuwd is naar deze prent, moet nog even wachten tot de officiële bioscooprelease op 17/11/2021. In tussentijd kan je hieronder alvast de finale trailer bekijken!

Review: NHL 22
  • 1
  • 6
Net zoals ik mijn NBA 2K22-review begon met een stukje nostalgie, ga ik dat ook doen voor NHL 22. Wie herinnert zich nog de The Mighty Ducks-films van de jaren 90? Tientallen keren heb ik die films gezien. Op zich had ik als kind weinig te maken met hockey, en al zeker niet met het Amerikaans-Canadese NHL, maar enkel door die films werd ik fan van de sport. Hoe zalig was die Knuckle Puck?! Een NHL-jersey vond ik er wat over, maar mijn Mighty Ducks-pet is alleszins jaren meegegaan! Ondertussen is de Californische ploeg van naam veranderd en spreken we niet meer van de Mighty Ducks, maar dat nam niet weg dat ik toch meteen aan de slag ging met de ‘Anaheim Ducks’. Het stukje nostalgie zat alvast goed, maar wat ik van het spel zelf vond, krijg je te lezen in onderstaande review!
The Suicide Squad (2021) vanaf december beschikbaar op VOD en fysieke drager
  • 0
  • 0
Margot Robbie, strak in ’t pak en een beetje loco in the coco, meer moet dat niet zijn! Alle gekheid op een stokje, maar voor wie haar nog eens aan het werk wil zien in een amusante film, is het nu de moment. Vanaf 01/12/2021 is The Suicide Squad, waarin ze schittert als Harley Quinn, namelijk beschikbaar op de gekende EST- en VOD-kanalen, alsook op fysieke dragers. Wie nog even kan wachten, een ideaal geschenk voor onder de kerstboom!

In Suicide Squad, de ’21-versie onder regie van James Gunn, worden een groep superschurken ingeschakeld om een gevaarlijke missie uit te voeren op het eiland Corto Maltese. ‘Task Force X’ bestaat onder meer uit Captain Boomerang, King Shark, Ratcatcher 2 en onze welgekende Harley Quinn. Bewapend tot de tand worden ze gedropt op het eiland en hebben ze maar één doel: jotunheim, een basis voor illegale experimenten, neer te halen en bestanden te vernietigen.

Buster Moon en zijn crew in nieuwe Sing 2-trailer!
  • 0
  • 1
Een nieuwe update liet even op zich wachten, maar ondertussen heeft Illumination een nieuwe trailer vrijgegeven voor Sing 2. In dit vervolg bereiden Buster Moon en zijn crew het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad overgoten met entertainment, glitter en glamour. Slechts één uitdaging: 's werelds grootste rockster strikken om mee te doen met hun spektakel.

De officiële release in de bioscoopzalen staat gepland voor 22/12/2021.

Review: Skul: The Hero Slayer
  • 0
  • 0
Toen de vraag kwam wie interesse had om Skul: The Hero Slayer te reviewen, moet ik toegeven dat ik nog niet eerder van de game had gehoord. Ik zocht wat meer informatie op over het spel en was meteen onder de indruk van de simpele, maar zeer aimabele pixel-art. Dat het roguelite-genre mij best bevalt, kon je eerder al lezen in mijn review van Hades. Aangezien het niet altijd AAA-titels moeten zijn, gaf ik het spel meteen een kans. Of ik er evenveel van genoot als van Hades, kom je te weten in onderstaande review!
Filmreview: Freaky
  • 0
  • 3
Met Halloween in het verschiet kan je weinig misdoen met een goeie ouwe slasher- of horrorfilm. Hoewel ik kan genieten van échte klassiekers zoals The Exorcist, A Nightmare on Elm Street, Poltergeist of The Evil Dead, moet ik eerlijk bekennen dat horror niet meteen mijn meest favoriete genre is. Niet dat ik er een afkeer van heb, maar het voelt vaak nogal ‘onwerkelijk’ aan, waardoor ik snel mijn interesse verlies. Hoe vreemd het ook klinkt, maar bij een horrorkomedie stoor ik mij daar een pak minder aan. Je weet tenslotte op voorhand waar je aan begint. In dit genre vinden we ook ‘Freaky’ terug, de laatste film van de hand van Christopher Landon. Ik bekeek de film op Blu-ray. Wat ik ervan vond, kom je te weten in onderstaande review!
Terug
Bovenaan