Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Eerste teaser van nieuwe The Lord of the Rings-serie: The Rings of Power
  • 1
  • 5
Amazon Studios heeft de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe The Lord of the Rings-serie, The Rings of Power. De serie neemt ons duizenden jaren mee terug in de tijd, lang voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings. We bevinden ons opnieuw in Midden-aarde, in een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed en koninkrijken zowel oprezen als ten onder gingen. Het smeden van de ringen, de opkomst van Sauron, het epische verhaal van Númenor en de laatste alliantie van elfen en mensen, zullen allemaal aan bod komen in deze epische tv-serie.

Op de release is het nog even wachten. Deze zal pas vanaf 02/09/2022 te streamen zijn via Prime Video.

Films die Valentijnsdag naar een hoger niveau kunnen tillen
  • 2
  • 5
Valentijn ... Voor de ene persoon een dag om naar uit te kijken en de o zo mooie liefde nog eens extra in de verf te zetten, voor de andere een hell on earth waarbij de meest cheesy cadeaus worden gekocht of waarbij je er nogmaals op wordt gewezen dat je die dag helemaal alleen zal 'vieren'. Hoe dan ook, met of zonder partner, een dag waarin een leuke, romantische film een meerwaarde kan bieden! Ben je het echter beu om voor de 578ste keer naar The Notebook of The Wedding Planner te kijken, dan hebben we hieronder een lijstje voor je klaar met romantische films die we zeker de moeite waard vinden en mogelijks je Valentijnsdag naar een hoger niveau kunnen tillen!
Releasedatum voor Disney+ serie Obi-Wan Kenobi gekend!
  • 2
  • 3
De limited serie Obi-Wan Kenobi zal vanaf 25/05/2022 exclusief te zien zijn via Disney+. In deze Star Wars-serie zal Ewan McGregor opnieuw zijn bekende rol opnemen als iconische Jedi-Meester.

Het verhaal begint tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars III: Revenge of the Sith. De serie zal hoofdzakelijk focussen op het verraad van zijn beste vriend en Jedi-leerling Anakin Skywalker, opnieuw gespeeld door Hayden Christensen. Eentje om naar uit te kijken!

obi-wan poster.jpg
Belgische releasedatum van The Kardashians bekend
  • 4
  • 0
Wie kent ze niet, The Kardashians. Op alle mogelijke manieren zijn ze reeds in de media geweest. Goed nieuws voor wie nog meer van de familie te zien wilt krijgen, want samen met een nieuwe teaser, is ook de Belgische releasedatum bekendgemaakt, namelijk 14/04/2022. De serie zal te streamen zijn via Disney+.

In The Kardashians volgen we opnieuw Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Voor de camera zullen ze de waarheid achter de krantenkoppen onthullen. Van hilarische gezinsmomenten tot keiharde business.

Disney+ onthult nieuwe trailer voor The Dropout
  • 0
  • 0
Vandaag mochten we de nieuwe trailer verwelkomen van Disney+’s originele serie The Dropout. De serie gaat over Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried), de oprichtster van Theranos, een farmabedrijf dat een zogenaamde revolutionaire bloedtest zou ontwikkeld hebben. Ontdek hoe ’s werelds jongste vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verloor.

De serie zal vanaf 20/04/2022 exclusief te streamen zijn via Disney+.

The Matrix Resurrections vanaf vandaag beschikbaar via PVOD en PEST
  • 2
  • 2
De echte fans hebben de film natuurlijk al lang op het witte doek gezien. Wie echter nog niet tot in de bioscoop is geraakt, maar wel benieuwd is naar The Matrix Resurrections, goed nieuws! De film is namelijk vanaf vandaag thuis te bekijken via PVOD en PEST. De meningen lijken op het eerste zicht wat verdeeld, maar dat neemt niet weg dat je de film alsnog een kans kan geven. Laat in dat geval zeker weten wat je ervan vond. De mening van @Edenian kan je alvast lezen in zijn review.

Review: Pokémon Legends: Arceus
  • 3
  • 9
Eén van de spellen waar ik naar uitkeek, maar dat helaas mijn most anticipated games-lijstje net niet haalde, is Pokémon Legends: Arceus. Hoewel ik de games hoofdzakelijk speel vanuit een nostalgische gedachte, hoop ik toch steeds dat Game Freak met iets sterk vernieuwend op de proppen komt. De eerste nieuwsberichten en trailers leken alvast veelbelovend voor de nieuwste Pokémon-telg. Open-world en vernieuwde game mechanics, het klonk als muziek in de oren. Maar toegegeven, ergens was er toch die vrees dat de makers iets té veel uit hetzelfde vaatje zouden tappen. Enthousiast, maar met voorzichtige verwachtingen, ging ik met het spel aan de slag. Of de verhoopte vernieuwing daadwerkelijk realiteit is geworden, lees je in onderstaande review!
Disney+ brengt ons spannende trailer van No Exit
  • 0
  • 1
Recent heeft Disney+ de officiële trailer vrijgegeven van 20th Century Studios’ ijzingwekkende thriller No Exit. In deze volgen we Darby (Havana Rose Liu), een jonge vrouw die op weg is naar een noodgeval in de familie, maar onverwacht vast komt te zitten in een stevige sneeuwstorm. Er zit niets anders op dan samen met een paar vreemden langs de kant van de snelweg te gaan schuilen. Al snel blijkt er echter iets niet pluis te zijn en komt ze erachter dat één van de vreemden een meisje heeft ontvoerd. Wat volgt is een strijd op leven of dood. Benieuwd hoe dat zal aflopen!

De film zal te streamen zijn vanaf 25 februari. Wie benieuwd is, kan alvast een kijkje nemen naar de trailer!

Review: Heaven Dust 2
  • 0
  • 1
Zijn het geen superhelden, dan zijn het zombies die naar je hoofd geslingerd worden! Ach, om eerlijk te zijn vind ik dat ook helemaal niet zo erg. Ik geniet altijd wel van een goede zombie-game of series zoals The Walking Dead. Het was ondertussen van Back 4 Blood geleden dat ik mij nog eens aan een zombiespel waagde. Toen Heaven Dust 2 op de plank kwam, ging ik er dan ook meteen mee aan de slag. Hoewel het geen klassieke zombie-shooter betreft, was ik toch benieuwd naar deze indie game. Of het wat was, kom je te weten in onderstaande review!
Eerste beeld vrijgegeven uit de film Zillion
  • 0
  • 2
Het is nog even wachten op het misdaadverhaal over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion. Pas op 26/10/2022 zal Kinepolis Film Distribution de film uitbrengen in de Belgische bioscopen. In afwachting daarvan werd een eerste beeld vrijgegeven uit de film.

1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computermarchand uit Meise tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra’s zorgt. Helaas duren ook hier mooie liedjes niet lang. Frank creëert vijanden binnen en buiten z’n discotheek, verliest de controle en gaat met zijn eigen danstempel...
Het legendarische dakconcert van The Beatles binnenkort in de bioscoop op IMAX!
  • 0
  • 1
Dat The Beatles voor eeuwig en altijd ‘hot’ zullen blijven, hoeft geen nieuws te zijn. Dat dit nogmaals bevestigd wordt door binnenkort het legendarische dakconcert te spelen in de bioscoopzalen wel! Op 11, 12 en 13 februari zal het gekende rooftop concert op het Apple hoofdkantoor op Savile Row van 30/01/1969 exclusief te bewonderen zijn bij Kinepolis en Pathé op IMAX. Het concert dat volledig getoond wordt in de originele Disney+ docuserie van Peter Jackson “The Beatles: Get Back”, wordt geoptimaliseerd voor IMAX-schermen en digitaal geremasterd naar de beeld- en klankkwaliteit van The IMAX Experience. Wees er als de kippen bij, want het zou wel eens snel uitverkocht kunnen zijn!

Versterking gezocht voor filmredactie!
  • 6
  • 8
Beste forumleden,

Sinds de oprichting van BeyondGaming werden reeds heel wat stappen gezet. Zowel op vlak van het forum, events en wedstrijden als op de frontpage zien we een toename van de activiteit. Om ervoor te zorgen dat we deze gestage groei ook kunnen aanhouden, blijven we continu op zoek naar interessante extra content voor de front.

BeyondGaming zou BeyondGaming niet zijn, mochten we naast games ook geen andere zaken in de kijker willen plaatsen. Zoals jullie al gemerkt hebben worden boardgame reviews, maar ook serie- en filmreviews en bijhorende nieuwsartikelen steeds meer vaste topics op de front.

Voor het filmgedeelte zijn wij daarom momenteel op zoek naar versterking, meerbepaald iemand die interesse en tijd heeft om op frequente basis persvisies bij te wonen. Op deze manier krijg je de film te zien nog voor deze voor het grote publiek in de bioscoopzalen verschijnt! Het enige wat wij vragen, is een kwalitatieve review van de film die je hebt gezien. Let op...
Disney+ original How I Met Your Father vanaf 9 maart in première
  • 3
  • 1
How I Met Your Mother doet bij de meesten wel een belletje rinkelen. Vandaag heeft Disney+ aangekondigd dat een nieuwe originele serie met de naam, How I Met Your Father, in première zal gaan op 9 maart 2022. In deze Disney+ original, die als standalone vervolg kan aanzien worden op HIMYM, vertelt Sophie (Hilary Duff) haar zoon het verhaal over hoe ze haar vader heeft ontmoet. Een verhaal over vriendschap en liefde in een tijdperk van dating apps en grenzeloze mogelijkheden.

Naast Hilary Duff zullen Cristopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma de hoofdrollen vertolken. Benieuwd welke namen er zullen terugkeren van de eerste serie! Laat alvast weten of je uitkijkt naar deze titel, of je je hart al vasthoudt.

Le Sommet des Dieux opent 41ste editie van het Internationaal Animatiefilmfestival van Brussel
  • 0
  • 0
Het Internationaal Animatiefestival van Brussel, of kortweg Anima, opent op 25/02/2022 haar 41ste editie met de Belgische avant-première van Le Sommet des Dieux. Deze film is gebaseerd op de succesvolle manga van Jiro Taniguchi en Baku Yumemakura en neemt de kijker mee op avontuur in het adembenemende landschap van de Himalaya. De film was tevens geselecteerd voor Beste Animatiefilm, Beste Adaptatie en Beste Orginele Muziek op het filmfestival van Cannes. Belooft dus de moeite te worden!

Anima vindt plaats van 25 februari tot 6 maart 2022, waarbij films zowel in de Flagey- en Cinema Palace-zalen te zien zullen zijn, alsook op Anima Online.

Disney+ original Pam & Tommy binnen twee weken in première!
  • 0
  • 0
Naar aanloop van de officiële release, heeft Disney+ de volledige trailer en een aantal nieuwe posters onthuld van hun originele serie Pam & Tommy. De serie speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James) en Tommy Lee (Sebastian Stan). Deze werd door een ontevreden aannemer (Seth Rogen) gestolen, waarna hij deze niet veel later via het wereldwijde web de wereld instuurde. Een liefdesverhaal, misdaadverslag en waarschuwende boodschap in één.

De serie zal in totaal acht afleveringen tellen en zal op 02/02/2022 in première gaan.

Derde langspeelfilm van Maya de Bij binnenkort in de bioscoop
  • 0
  • 1
Goed nieuws voor de kleine BeyondGamerkes onder ons! Welja, de kinderen van de grote BeyondGamerkes dan misschien… Vanaf 30/03/2022 is Maya de Bij namelijk opnieuw te bewonderen in de nieuwste film ‘Maya en het gouden ei'.

Wanneer Maya, opnieuw vertolkt door Free Souffriau, hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen, besluiten ze samen op avontuur te gaan om de koningin te bewijzen dat ze wél samen te vertrouwen zijn. Op hun avontuur maken ze kennis met een groene mier die hen een boon toevertrouwt. Het verhaal krijgt echter een verrassende wending, wanneer de ‘boon’ plotseling een klein schattig prinsesje blijkt te zijn. Een verhaal over vertrouwen, waarbij snel duidelijk wordt dat dat ‘vertrouwen’ verdiend moet worden.

Disney+ geeft officiële trailer van Moon Knight vrij
  • 1
  • 5
Nieuw jaar, nieuwe Marvel superheldenserie! Deze keer is het aan Oscar Isaac, die zijn debuut maakt als Moon Knight in Marvel Studio’s gelijknamige serie. In deze serie neemt hij de rol op van Marc Spector, een voormalige marinier met meervoudige persoonlijkheidsstoornissen. In een conflict met Egyptische god Khonshu krijgt hij bovennatuurlijke krachten.

Het belooft een donkerdere serie te worden dan we doorgaans van Marvel gewoon zijn! De serie staat voorlopig gepland op 30/03/2022. Ik ben alvast benieuwd!

Seriereview: Rick and Morty seizoen 5
  • 2
  • 4
Animatie, leuke grove humor, een unieke setting en op en top entertainment. Jawel, ik heb het over Rick and Morty! Wie eerder mijn review van de eerste vier seizoenen las, weet dat ik best wel fan ben. Toegegeven, de serie is absoluut niet voor iedereen weggelegd. Kan je de serie en het soort humor wel smaken, dan ben ik er zeker van dat je ook uitkeek naar de release van het vijfde seizoen! De officiële release dateert reeds van de tweede helft van vorig jaar, maar recent werden de afleveringen ook uitgegeven op Blu-ray. Ik ging alvast met de box aan de slag. Wat ik ervan vond, krijg je hieronder te lezen!
Spider-Man: No Way Home is beste Belgische release ooit voor een Marvel-film
  • 0
  • 1
Het zat eraan te komen, maar Spider-Man: No Way Home is gebombardeerd tot beste Belgische release voor een Marvel-film ooit. Eerder was deze titel weggelegd voor Avengers: Endgame. Vooral in huidige coronatijden, waarin bioscopen al te vaak het onderspit moesten delven, toch een opmerkelijke prestatie! Door deze warme ontvangst kon de film zelf de top 15 van best presterende films in België allertijden binnentreden.

Nog niet overtuigd dat de film de moeite is? Laat je dan overtuigen door onderstaande trailer!

Nieuwe trailer en posters voor Death on the Nile
  • 1
  • 1
20th Century Studios heeft zopas nieuw postermateriaal en een nieuwe trailer vrijgegeven van Death on the Nile. De film, gebaseerd op een roman van Agathie Christie, betreft een mysterieuze thriller en gaat over de gevolgen van een obsessieve liefde. De vakantie van Belgische speurneus Hercule Poirot verandert van een glamoureuze riviercruise in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar.

Het verhaal over passie en jaloezie speelt vanaf 09/02/2022 in de Belgische zalen. De posters, welke onderaan in het artikel worden weergegeven, zien er alvast prachtig uit!


Terug
Bovenaan