Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Nieuwe Star Wars-serie 'Skeleton Crew' aangekondigd
  • 0
  • 1
Tijdens het Star Wars Celebration-event werd heel wat lekkers aangekondigd. Zo ook werd een nieuwe serie, genaamd Star Wars: Skeleton Crew onthuld. In deze serie, met Jude Law in de hoofdrol, zullen we een groep jonge tieners volgen. Klinkt als een tienerserie, maar daarvan beweert Lucasfilm dat het dat absoluut niet is. We zijn benieuwd!

De serie van de handen van Jon Watts, Christopher Ford, Jon Favreau en Dave Filoni zal pas te streamen zijn op Disney+ in 2023. Ik kijk alvast uit naar de eerste trailer.

Eerste beelden en releasedatum van Star Wars-serie Andor vrijgegeven!
  • 0
  • 2
Dat het Star Wars-universum nog niet klaar is met nieuwe content, kunnen we alleen maar toejuichen! Tijdens het Star Wars Celebration-event werden een aantal leuke zaken aangekondigd. Eén daarvan betreft de release van de nieuwe Star Wars-serie, Andor.

In een korte teaser krijgen we de eerste beelden te zien van wat we van de serie mogen verwachten. In deze prequel van Star Wars: Rogue One volgen we de avonturen van Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de rebellen. Kan je ook niet wachten op de eerste afleveringen? Noteer dan zeker 31 augustus in je agenda, want vanaf dan kan je de serie bekijken op Disney+!


Stranger Things seizoen 4 Volume 1 finale trailer beschikbaar!
  • 1
  • 3
Boy, oh boy! Het is bijna zover! Stranger Things seizoen 4! Zoals eerder aangegeven zal het nieuwe seizoen in twee delen worden vrijgegeven. Het eerste deel zal er vanaf vrijdag reeds zijn! Voor het tweede deel dienen we nog even te wachten tot 1 juli.

Naar aanloop van de release werd nu ook de finale trailer van het eerste volume vrijgegeven. Ik kijk er alvast naar uit! Wie trouwens de officiële trailer nog niet bekeken had, verwijs ik graag naar een eerdere berichtgeving. Spannend!

The Boys are back in seizoen 3-trailer!
  • 0
  • 5
Superheldenfilms of -series met een twist. Love them! Eentje die spontaan in het hoofd moet springen is The Boys. De succesvolle serie van de hand van Eric Kripke heeft zonet een officiële trailer gekregen voor het derde seizoen.

In The Boys nemen vigilantes het heft in eigen handen wanneer ze zien dat superhelden hun superkrachten misbruiken. Het team onder leiding van Billy Butcher gaat terug aan de slag in seizoen drie. In dit seizoen krijgen ze hoogte van een mysterieus Anti-Supe-wapen dat hen naar The Seven leidt, een oorlog start en de jacht opent op de eerste superheld: Soldier Boy.

Het nieuwe seizoen zal beschikbaar zijn op Amazon Prime Video vanaf 03/06/2022. Vanaf dan zullen de eerste drie afleveringen worden vrijgegeven. De rest volgt telkens op vrijdag in de daarop volgende weken.

Eerste concept art van Pixar's nieuwste animatiefilm Elemental vrijgegeven
  • 1
  • 0
Wie denkt aan animatiefilms, denkt spontaan wel aan een aantal studio’s. Pixar Animation Studios is daar sowieso eentje van. Voor fans van het genre is het altijd feest als een nieuwe release wordt aangekondigd. Recent werden nu de eerste details vrijgegeven van hun nieuwste animatiefilm Elemental.

De film vindt plaats in een stad gevuld met wezens die verbonden zijn met één van de vier elementen; vuur, water, lucht en aarde. In het verhaal volgen we Ember en Wade, die (hoe kan het ook anders) samengesteld zijn uit tegengestelde elementen. Op de release is het nog wachten tot 16/06/2023, maar in afwachting daarvan werd reeds de eerste concept art vrijgegeven. Ik ben alvast benieuwd naar de trailer!

Elemental.jpg
Bordspelreview: Panda Fun
  • 0
  • 2
Na Oma’s Woeste Waslijn en Yeti in mijn Spaghetti, is het tijd voor Panda Fun! De eerste ervaringen toonden aan dat de lachende oma toch iets beter scoorde bij mini-K dan de statische Yeti. Ik had er dus meteen goede hoop op dat het ‘elektronische spel met muziek’ genaamd Panda Fun ook wel zou gesmaakt worden. Of dat effectief het geval was, kom je te weten in onderstaande review!
Adam Sandler als basketbalcoach in Netflixfilm Hustle
  • 0
  • 0
Adam Sandler, eerder gekend voor zijn rollen in romantische komedies, bewees al vaker dat hij ook serieuze rollen op een succesvolle manier kan vertolken. Ik denk hierbij spontaan aan films zoals Reign Over Me of Punch-Drunk Love. Deze keer neemt hij opnieuw een serieuze rol op zich en dat in de Netflixfilm Hustle.

In deze film is Stanley Beren (Adam Sandler) aan het werk als basketbalscout. Hij is al een tijdje onsuccesvol, tot wanneer hij een Spaanse amateurspeler (Juancho Hernangomez) leert kennen. Stanley zal er alles aan doen om hem te laten slagen in Amerika. Benieuwd of hem dat zal lukken.

Hustle verschijnt 8 juni 2022 op Netflix.

BeyondGaming filmredactie zoekt JOU!
  • 0
  • 0
Beste serie- en filmfanaten,

BeyondGaming groeit! Niet enkel op vlak van bezoekers- en ledenaantallen, maar ook op vlak van het aantal nieuwsposts, reviews en content dat we gestaag zien stijgen! Zo begint ook het 'TV, Series & Films'-gedeelte steeds mooiere proporties aan te nemen. Naast de nodige contacten binnen de belangrijkste persbureaus en filmdistributeurs, mogen we met enige trotsheid zeggen dat we ondertussen deel uitmaken van de Unie van de Belgische Filmpers (UPCB-UBFP). Wablief? Jawel!

BeyondGaming zou uiteraard BeyondGaming niet zijn mochten we dit niet nog een stapje verder wensen te brengen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega's om onze filmafdeling te versterken. Specifiek zoeken we mensen die zich kunnen engageren om op frequente basis persvisies bij te wonen. Op deze manier krijg je de film te zien nog voor deze voor het grote publiek in de bioscoopzalen verschijnt. Meer zelfs, ook IMAX-voorstellingen en premières waar je (een deel van)...
Bordspelreview: Yeti in mijn Spaghetti
  • 0
  • 4
Na Oma’s Woeste Waslijn was het de beurt aan een volgende topper uit het Megableu-gamma: Yeti in mijn Spaghetti. Benieuwd of ook deze een schot in de roos zou zijn. Na het eerste avontuur, raapte ik mijn overgebleven energie samen en ging ik ook deze uitdaging aan met mijn vierjarige zoon. Mijn bevindingen krijg je te lezen in onderstaande review!
Bordspelreview: Oma's Woeste Waslijn
  • 0
  • 5
Soms krijg je van die reviewvoorstellen waar je toch even van opkijkt. “Hey Sir. K, interesse om een bordspel genaamd “Oma’s Woeste Waslijn” te reviewen?”. Als liefhebber van bordspellen en met een zoon van vier kon ik dat uiteraard niet laten. Hoewel mijn zoon de aandachtsspanne van een goudvis heeft, ging ik de uitdaging aan. Of het een ontspannen vader – zoon-moment was, of eerder een bron van frustratie, ontdek je in onderstaande review!
Disney+ onthult nieuwe trailer voor The Valet
  • 0
  • 0
Disney+ heeft zopas een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Valet, de nieuwste romantische komedie van regisseur Richard Wong. In deze film zien we hoe filmster Olivia (Samara Weaving) geconfronteerd wordt met reputatieschade, doordat de paparazzi een foto konden maken van haar en haar getrouwde minnaar Vincent (Max Greenfield). Hotelbediende Antonio (Eugenio Derbez) staat per ongeluk op de foto en wordt gevraagd om zich als dekmantel voor te doen als Olivia’s vriendje. Dat daar chaos mee gemoeid is, hoeft uiteraard niet te verrassen. Benieuwd hoe ze dat oplossen!

De film zal exclusief te streamen zijn op Disney+ en is beschikbaar vanaf 20 mei!

Nieuwe brutale trailer voor The Northman
  • 0
  • 2
Voorlopig lijken de eerste reacties meer dan positief voor The Northman, de nieuwe film van regisseur Robert Eggers. In deze prent volgen we een Vikingprins, gespeeld door Alexander Skarsgard, die slechts één doel heeft: de moord op zijn vader wreken. Zoals het de echte Noormannen betaamt, kunnen we niet anders dan keiharde actie verwachten. Zo ook in de nieuwste Red Band-trailer.

Wie benieuwd is naar de film, kan deze vanaf gisteren gaan kijken in de bioscoop!

Netflix' Stranger Things seizoen 4 trailer eindelijk beschikbaar!
  • 1
  • 4
Het was even wachten op een vervolg, maar eindelijk is het zover: Stranger Things seizoen 4 staat voor de deur! Het nieuwe seizoen van de Netflix scifi-serie zal in twee delen worden vrijgegeven. Het eerste deel zal beschikbaar zijn vanaf 27 mei 2022. Het tweede deel vanaf 1 juli. Het seizoen zal in totaal negen episodes bevatten. De officiële trailer kunnen jullie hieronder bekijken. Wie seizoen 3 nog niet gezien heeft wacht best nog even met het bekijken van deze trailer, want deze kan spoilers bevatten!

In de trailer zien we Max Mayfield (Sadie Sink) bij het graf van haar stiefbroer Billy Hargrove (Dacre Montgomery). Het is reeds zes maand geleden dat de Battle of Starcourt heeft plaats gevonden. Worstelend met de nasleep van deze gebeurtenissen, worden de vrienden voor de eerste keer van elkaar gescheiden. Op dat moment steekt uiteraard een nieuwe, gruwelijke bovennatuurlijke dreiging de kop op. Kunnen ze eindelijk een einde maken aan de verschrikkingen van de Upside Down...
BeyondGaming @FACTS spring 2022
  • 0
  • 6
Genieten van een nerdlesque-show, gooien met bijlen, ‘omvergereden’ worden door een R2-D2 of Dancing Gandalf aan het werk zien … waar anders dan op de bekendste fantasybeurs van België: FACTS! Het was voor mij al jaren geleden dat ik de beurs nog eens onveilig maakte, maar deze editie ging ik samen met @Karel-Jan en @Killjoy op pad. Toegegeven, een uitgebreide planning had ik op voorhand niet gemaakt, maar de Q&A van Danny Trejo en Michael Rooker bijwonen, kuieren tussen de talloze, overprijsde winkelstandjes en eens met een bijl gooien, zouden sowieso minstens aan bod komen. Of het bezoek de moeite was, lees je in onderstaande special!
Opnames van The Witcher seizoen 3 zijn officieel gestart!
  • 1
  • 5
Geralt of Rivia is terug! Via het officiële Twitter-account werd een eerste foto vrijgegeven van The Witcher seizoen 3-filmset. Op de foto zien we Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allen) en Yennefer (Anya Chalotra) klaarzitten voor de opnames. Geen idee wat jullie ervan denken, maar ik kijk er alleszins naar uit!

Nog een reden om enthousiast te worden, is de samenvatting van het derde seizoen dat werd vrijgegeven. Het luidt als volgt:

Terwijl monarchen, magiërs en beesten van het continent wedijveren om haar te vangen, neemt Geralt Ciri of Centra mee om onder te duiken. Hij is vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die ze dreigen te vernietigen. Yennefer is belast met Ciri’s magische training en leidt hen naar het beschermde fort Aretuza, waar ze hoopt meer te ontdekken over de onontgonnen krachten van het meisje. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze terecht zijn gekomen in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze...
Review: Kirby en de Vergeten Wereld
  • 1
  • 7
Boy oh boy, was ik blij toen de nieuwe Kirby en de Vergeten Wereld (Kirby and the Forgotten Land) mijn richting uitkwam. Na Pokémon Red, Tetris en Super Mario Land was Kirby’s Dream Land ongetwijfeld mijn meest gespeelde spel in de jaren ’90. Menige uitbreidingen en andere spellen in de franchise volgden en hoewel ik ze niet allemaal gespeeld heb, keek ik toch enorm uit naar de nieuwste telg in de reeks. Het is meteen ook de eerste keer dat onze roze vriend zal schitteren in een volledige 3D-wereld. Ik was alvast benieuwd! Mijn mening over het spel krijg je te lezen in onderstaande review!
Tweede trailer van Minions: The Rise of Gru vrijgegeven
  • 1
  • 2
Bananaaaaaassssss! Minions, een film waarbij menig mensen, jong en oud, scheetjes hebben gelaten van het lachen, krijgt een vervolg. In Minions: The Rise of Gru, bevinden we ons in een buitenwijk in de jaren '70. Twaalfjarige Gru groeit op en is fan van de Vicious 6, een superschurkenteam waar hij graag deel zou van uitmaken. Zijn droom lijkt werkelijkheid te worden, tot wanneer hij samen met Kevin, Stuart, Bob en Otto een dierbare steen steelt en hij zich opeens tot een vijand van de schurken mag rekenen. Gelukkig komt er nog hulp uit een onverwachte hoek!

De film zal bij ons beschikbaar zijn vanaf 06 juli 2022.

Veiling KOTK t-shirt!
  • 3
  • 2
Zoals Gedragen Door Uw Helden!*

Altijd al van gedroomd om erbij te lopen zoals uw helden van op de frontpage? Wil je koppen doen keren en knieën doen knikken in de fitness? Of ons vertegenwoordigen op het padelveld? Doe dan mee aan deze veiling vanaf € 0 van een origineel (ongedragen) loopshirt ter waarde van € 27!

Plaats je bod hier voor 31/03 om 20u. Minimaal opbieden per € 0,50. Als je naast deze grijpt, niet getreurd. Een aangepaste versie is nog te koop in onze webshop!

*Lees altijd de instructies van de fabrikant grondig. Overleg altijd met uw dokter voor u grote wijzigingen aanbrengt in uw sport- of dieetprogramma of voedingssupplementen begint te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhoogde mannelijke of...
Review: Roguebook
  • 2
  • 1
Vorig jaar werd ik door een aantal redactiegenoten geïntroduceerd in de wereld van boardgames. Ik wist op voorhand dat het me zou liggen, maar had tot toen helaas nooit écht goede spellen gespeeld. Een wereld ging open en op korte tijd hadden we toch wat toppers achter de kiezen. Fans zullen het herkennen, maar het ‘beestje’ heeft mij dus ook te pakken. Toen gesproken werd van een PS5 deck building game was mijn interesse dan ook gewekt. Ik ging aan de slag met Roguebook, een roguelike kaartspel, waarin tactiek en turn-based gevechten centraal staan. Of het beviel, kom je te weten in onderstaande review!
Aanschouw de prachtige Belgische natuur in Onze Natuur, De Film
  • 1
  • 1
Klimaatopwarming, duurzame energie- en watervoorziening, duurzame voedselproductie, … Het zijn allemaal heel erg actuele en belangrijke thema’s de dag van vandaag. En terecht ook! Als we er willen voor zorgen dat onze achterkleinkinderen nog kunnen genieten van de natuur zoals wij deze op vandaag kennen, zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen. Uiteraard wil ik hier ook niet meteen té negatief in zijn, want mooie natuur is er absoluut nog! Ook in België.

We staan er niet altijd bij stil, maar ook België heeft heel wat te bieden. Hotel Hungaria heeft daarom samen met VRT, KFD, RTL TVI, Agentschap voor Natuur en Bos en Natuurpunt Onze Natuur, De Film gelanceerd. Van de slechtvalk tot de dwergmuis en de Kalmthoutse Heide, elk aspect wordt in de kijker gezet.

Wie ook benieuwd is naar deze ambitieuze natuurdocumentaire, kan deze vanaf 21 september 2022 aanschouwen in de Belgische bioscoopzalen. In afwachting daarvan kunnen jullie alvast genieten van de prachtige trailer...
Terug
Bovenaan