Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Judas and the Black Messiah vanaf 22 september verkrijgbaar op Blu-ray en DVD
  • 0
  • 0
Judas and the Black Messiah vertelt het verhaal van William O'Neal (LaKeith Stanfield), een kleine misdadiger die infiltreert bij de beruchte Black Panther Party. Zijn doel? Het hoofd van de organisatie, Fred Hampton, gespeeld door Daniel Kaluuya, die tevens een Oscar won voor beste mannelijke bijrol, in de gaten houden en zijn plannen doorspelen aan de FBI.

De film kon in totaal zes Oscarnominaties in de wacht slepen en haalde er hiervan twee binnen. Ook benieuwd naar de film? Schaf hem zeker aan! In afwachting, hieronder alvast de trailer!

Review: Hades
  • 1
  • 6
Als kind ben ik altijd geboeid geweest door de Griekse mythologie. Het begon ooit met de tekenfilm Hercules, maar werd versterkt tijdens familiereizen naar Rhodos en Kreta. Ter plaatse kocht ik mij een boek met de meest bekende mythes en sagen, gaande van de verhalen van Heracles tot de Trojaanse Oorlog met Achilles, de wraak van Apollo en zoveel meer. Hoewel ik het boek al lang niet meer heb aangeraakt, kan ik films en games gebaseerd op deze verhalen nog altijd wel smaken. Met veel plezier begon ik dan ook aan de PS5-versie van Hades. De meeste namen van de (half)goden deden mij alvast terug mijmeren naar lang vervlogen Griekse vakanties. Wat ik van het spel zelf vond, krijg je te lezen in onderstaande review!
Opening 48ste Film Fest Gent met Belgische prent La Civil van Teodora Ana Mihai
  • 0
  • 0
Dit jaar is het alweer de 48ste editie van het Filmfestival in Gent. Voor de opening op 12/10/2021 werd gekozen voor het fictiedebuut 'La Civil' van de Belgisch-Roemeense Teodora Ana Mihai. De film won de Prix du Courage op het filmfestival in Cannes en kon rekenen op een minutenlange staande ovatie. Klinkt met andere woorden veelbelovend!

La Civil is een aangrijpend drama over een Mexicaanse moeder wiens dochter ontvoerd wordt door een drugskartel. Wanneer de autoriteiten geen hulp lijken te bieden, neemt de moeder het heft in eigen handen en transformeert ze geleidelijk aan van een doodgewone huisvrouw in een wraakzuchtige militant.

Wie benieuwd is naar de film, kan alvast hieronder de trailer raadplegen!

Nieuwe animatiefilms van Warner Home Video binnenkort verkrijgbaar op DVD/Blu-ray
  • 0
  • 0
Dat Warner Bros. in staat is om kwalitatief hoogstaande DC-animatiefilms af te leveren werd reeds duidelijk in onze Batman: The Long Halloween - Part One-review.

Binnenkort zijn ook volgende films beschikbaar op DVD en/of Blu-ray:

Batman: The Long Halloween - Part Two
In dit vervolg loopt de Holiday Killer nog steeds vrij rond en is Bruce Wayne in de ban van de giftige Poison Ivy. Van Batman is er geen spoor. Bruce ontdekt echter al snel wie de echte dader is in het verhaal.


Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms
De film is het vervolg op Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge. In deze film worden de helden belegerd door de vijandelijke troepen van Shao Kahn. Raiden en zijn groep krijgers worden gedwongen om een deal te sluiten en mee te doen aan de laatste Mortal Kombat, die het lot van de rijken...
Eerste beelden van het finale seizoen van Netflix Original Lucifer
  • 0
  • 3
Voor de liefhebbers van de succesvolle Netflix-serie Lucifer hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws: de eerste trailer van seizoen zes werd vrijgegeven! Het slechte nieuws: het zal helaas het laatste seizoen worden waarin we Lucifer en detective Decker aan het werk zien.

De laatste tien afleveringen zullen vanaf 10/09/2021 beschikbaar zijn op Netflix. In afwachting kan je hieronder alvast de trailer bekijken! Let wel op: wie seizoen vijf nog niet bekeken heeft, raad ik aan om de trailer nog niet te bekijken om spoilers te vermijden!

Rick and Morty S1-4 binnenkort op DVD en Blu-ray!
  • 0
  • 0
Goed nieuws voor de Rick and Morty-fans! Vanaf 25 augustus verschijnen namelijk de eerste vier seizoenen van de Emmy-winnende animatieserie op DVD en Blu-ray! Benieuwd wat wij van de serie vinden? Lees het binnenkort in onze review!

Rick and Morty gaat over wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith. In de serie staat niet enkel het gezinsleven, maar ook wilde escapades in andere werelden en dimensies centraal. Een cynische wetenschapper en een hypernerveuze kleinzoon samen op avontuur? Fun verzekerd!

Rick and morty.png
Sean Penn samen met dochter in MGM’s Flag Day-trailer
  • 0
  • 0
Als kind verwonderde Jennifer zich reeds over haar vaders vermogen om het leven als een groot avontuur te laten voelen. Hij leerde haar over liefde en vreugde, maar was tegelijkertijd ook de grootste valsmunter in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geregisseerd door Sean Penn, schitteren Penn en zijn echte dochter Dylan Penn in een intiem familieportret over een jonge vrouw die worstelt met haar verleden en tegelijkertijd de band met haar vader opnieuw tracht te verzoenen.

De release is voorzien voor 07/10/2021. De trailer kan je hieronder reeds bekijken!

Will Smith als vader van de zusjes Williams in King Richard-trailer
  • 0
  • 0
Warner Bros. heeft de eerste trailer vrijgegeven voor sportdrama King Richard. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Williams, gespeeld door Will Smith, die dochters Venus en Serena grootbracht. Je kent ze wel, de twee getalenteerde tennisspeelsters die toch wel wat teweeg hebben gebracht in de tenniswereld.

De film wordt geregisseerd door Marcus Green (Monsters and Men) en is voorzien voor november dit jaar. In afwachting kunnen jullie hieronder alvast de trailer bekijken!

Chucky slaat opnieuw aan het moorden in nieuwe horrorserie!
  • 1
  • 1
Tijd voor slapeloze nachten! SyFy heeft namelijk zonet de trailer vrijgegeven van horrorserie Chucky. De serie is een vervolg op de langlopende Chucky-franchise. In deze serie staat Don Mancini opnieuw aan het roer. Misschien niet slecht, na de eerder negatief ontvangen reboot waarbij hij niet betrokken was.

Bij een yard sale steekt de bekende pop terug de kop op. In een idyllische Amerikaanse buitenwijk vinden een reeks verschrikkelijke moorden plaats, die tevens de hypocrisie en geheimen van de stad blootleggen.

Brad Dourif neemt opnieuw de stem van Chucky voor zijn rekening. Ook Jennifer Tilly keert terug in haar rol als Tiffanny. De serie zal in totaal tien afleveringen tellen en wordt verwacht op 12/10/2021. Kijk hieronder alvast de trailer!

Filmreview: Space Jam
  • 7
  • 3
Basketbal en tekenfilms, beide zaken die negenjarige Boy. K wel konden smaken! Op basketbalvlak was het in de jaren negentig uiteraard allemaal Chicago Bulls wat de klok sloeg. Aangezien mijn stiefpa een enorme sportliefhebber is en specifiek voor NBA een sportpakket had op het toenmalige Canal+, ging ik al snel mee op dat elan. Wekelijks keken we samen naar sterren als Michael Jordan, Shaquille O'Neal, Scottie Pippen en Charles Barkley. Gebeten door de sport en als liefhebber van de toenmalige tekenfilms op televisie, was ik uiteraard laaiend enthousiast toen Space Jam verscheen. Dat het concept van animatie - liveactionfilm werkte, werd eerder bewezen door het succesvolle 'Who Framed Roger Rabbit'. Ik kocht meteen de VHS en heb hem sinds aankoop letterlijk kapotgespeeld. Naar aanleiding van het nieuwe 'Space Jam: A New Legacy' werd beslist om ook de oorspronkelijke film uit de jaren negentig opnieuw uit te brengen op 4K UHD. Ik bekeek hem uiteraard graag nog eens opnieuw! Of de...
Seriereview: His Dark Materials seizoen 2
  • 0
  • 1
Als kind wou ik vroeger altijd in Amerika wonen. Dat had op zich weinig te maken met de zoektocht naar een specifieke levensstandaard of omgeving, maar eerder met het feit dat ik als tiener nogal gebrainwashed werd door Amerikaanse televisieprogramma's. Niet dat we in België geen goeie series maken, maar geef toe, het ziet er toch allemaal iets indrukwekkender uit in Amerika. Een van de koplopers op dat vlak is voor mij altijd HBO geweest. Series als The Sopranos, Game of Thrones en The Wire staan met stip bovenaan mijn lijst van topseries. Ik was dan ook blij verrast dat we een exemplaar toegestuurd kregen van het tweede seizoen van HBO Original 'His Dark Materials'. Het eerste seizoen stond reeds op mijn watchlist, waardoor ik nu het ideale excuus kreeg om beide seizoenen te bingewatchen! Wat ik van het tweede seizoen vond, komen jullie te weten in onderstaande review!
Stinkende problemen in De Drekkies: Welkom in Stinkiestad
  • 0
  • 0
Stinkiestad zit in de problemen. Ze hebben er namelijk last van een gigantische stank! Max, de zoon van de burgemeester, hoopt het probleem te kunnen bestrijden met een zelf gemaakte machine. Ondertussen zoeken De Drekkies een nieuwe plek om te wonen. Deze kleine monstertjes zijn gek op vuilnis en eten er zelfs van! Max ziet al snel een opportuniteit en tracht De Drekkies in te schakelen voor het probleem van Stinkiestad. Dit was echter zonder rekening te houden met de vrouw van de burgemeester, die andere plannen heeft met de vuilnisbelt. Lukt het Max om De Drekkies van een nieuwe thuis te voorzien en het geurprobleem op te lossen?

De Drekkies: Welkom in Stinkiestad (The Ogglies: Welcome to Smelliville) zou oorspronkelijk beschikbaar zijn vanaf 11/08/2021, maar op een officiële datum is het momenteel nog even wachten. Hieronder alvast een eerste blik!

Haal nostalgie in huis met Tom & Jerry The Movie!
  • 1
  • 2
De meeste BeyondGaming-leden zullen zich hoogstwaarschijnlijk in dezelfde leeftijdscategorie bevinden dan ikzelf. Als er iets is waar ik met nostalgie aan terugdenk, dan zijn het de oude cartoons die onze lagere schooltijd domineerden. Eentje die zeker niet mag ontbreken, is Tom & Jerry!

In hun nieuwe Tom & Jerry The Movie ga je terug naar hoe het allemaal begon! Het bekende duo komt elkaar voor het eerst tegen wanneer Jerry naar New York verhuist op de dag dat "de bruiloft van de eeuw" gepland staat. Tom moet Jerry uit de weg ruimen vooraleer het evenement van start gaat. Wanneer een duivelse schurk echter zijn zinnen op hen heeft gezet, zullen ze moeten samenwerken als ze willen overleven! Tom & Jerry kennende kan je enkel maar hopen dat er nog iets van de bruiloft over blijft!

De film is vanaf 26/07/2021 thuis te bekijken via de gekende streamingdiensten van Telenet, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV. Hieronder alvast de trailer...
Pixar lanceert teaser van nieuwe animatiefilm Turning Red
  • 0
  • 2
Mei Lee is een zelfverzekerde, sullige dertienjarige die te kampen krijgt met de chaos van adolescentie. Alsof veranderingen in interesses, relaties en haar lichaam nog niet voldoende zijn, verandert ze ook nog eens in een gigantische rode panda wanneer ze te opgewonden geraakt. Als tiener met andere woorden bijna continu!

Turning Red is geregisseerd door Academy Award-winnares Domee Shi (Pixart short Bao) en geproduceerd door Lindsey Collins (Wall-E, Finding Dory, ...). De film wordt verwacht in de lente van 2022. Hieronder kunnen jullie alvast genieten van de eerste teasertrailer!

Filmreview: Fast & Furious 9
  • 1
  • 2
De coronacrisis heeft op alle mogelijke manieren wel wat roet in het eten gegooid. Zo ook voor filmliefhebbers die thuis niet kunnen genieten van een eigen home cinema of degelijke tv-installatie. Ik was dan ook enorm blij toen ik terug de bioscoopzaal mocht intrekken, dan nog meteen op het grootste IMAX-scherm in België (ooit het grootste van Europa). Enthousiast als een kind in een snoepwinkel ging ik gaan kijken naar F9: The Fast Saga. Of ik even enthousiast terug buitenkwam, krijg je te lezen in onderstaande review!
Boss Baby is terug in De Boss Baby: Familiezaken-trailer
  • 0
  • 1
Na een eerste film in 2017, gevolgd door een kortfilm en een TV-serie, brengt Dreamworks Animation ons nu een vervolg in Boss Baby: Familiezaken. In deze nieuwe telg uit de Boss Baby-franchise zijn de Templeton broertjes Tim en Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is ondertussen getrouwd en Ted is directeur van een bedrijf. Een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak staat echter op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

Tim en zijn vrouw Carol wonen in een buitenwijk met hun superslimme zevenjarige dochter Tabitha en baby Tina. Tina blijkt echter een top geheime agente te zijn voor BabyCorp in een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en zijn mysterieuze stichter te onthullen.

De film zal vanaf 21/07/2021 te zien zijn. In afwachting daarvan, hieronder alvast de trailer!

Where Is Anne Frank in wereldpremière op 09/07/2021
  • 0
  • 0
Where Is Anne Frank, een film van Ari Folman en een coproductie van het Belgische productiehuis 'Walking The Dog', gaat op vrijdag 09/07/2021 in wereldpremière. De film maakt deel uit van de officiële filmselectie van het festival van Cannes en zal te zien zijn in het Grand Théâtre Lumière. De release voor het grote publiek is voorzien voor eind november.

In Where Is Anne Frank komt Kitty het denkbeeldige vriendinnetje aan wie Anne dagboekbrieven schreef, tot leven. Ze heeft geen weet van het tragische lot van Anne en gaat naar haar op zoek. De film is gebaseerd op Het Dagboek van Anne Frank en is meteen de eerste internationale langspeelfilm die de Holocaust voor een jonger publiek bespreekbaar maakt.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It vanaf 12 juli thuis beschikbaar
  • 0
  • 0
PVOD (Premium Video On Demand) lijkt meer en meer zijn ingang te vinden. Zo zal ook vanaf 12 juli de nieuwe telg uit de 'The Conjuring'-franchise beschikbaar zijn via PVOD via de meest gekende streamingdiensten van Telenet, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

In The Conjuring: The Devil Made Me Do It, geregisseerd door Michael Chaves, zien we Patrick Wilson en Vera Farmiga terug in hun rol als paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Deze keer onderzoeken ze een zaak waarbij Arne Cheyenne Johnson (Ruairi O’Connor) veroordeeld wordt voor het vermoorden van zijn huisbaas. Tijdens de rechtszaak werd als verdediging ingeroepen dat Arne op moment van de feiten bezeten zou zijn geweest door demonen. Het verhaal stuitte echter op ongeloof bij de jury. Ook in deze film, tevens gebaseerd op een waargebeurd verhaal, staan mysterie en griezelen centraal.

Wie de trailer gemist heeft, kan hem alvast hieronder bekijken...
Filmreview: Those Who Wish Me Dead
  • 0
  • 1
Those Who Wish Me Dead, een film gevuld met spannende achtervolgingsscènes, spectaculaire vuurspektakels en Angelina Jolie in volle actie. Kortom, toch een aantal elementen die een film aangenaam kunnen maken. Of dat effectief ook het geval was, kom je te weten in onderstaande review!

De film werd geregisseerd door Taylor Sheridan (gekend van onder andere Wind River, Hell or High Water en Sicario) en betreft een verfilming van het gelijknamige boek van Michael Koryta.
Mortal Kombat binnenkort beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray en DVD!
  • 0
  • 0
Vanaf 19 juli verschijnt Mortal Kombat op 4K UHD, Blu-ray en DVD! Benieuwd naar de film? Wij hebben hem reeds bekeken en een uitgebreide review over geschreven! Deze kan je terugvinden op volgende link: https://www.beyondgaming.be/threads/filmreview-mortal-kombat.4742/

Voor de mensen die de Mortal Kombat-hype wat gemist hebben, geef ik hieronder nog even de korte inhoud en de trailer mee!

Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een...
Terug
Bovenaan