Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Nieuwe trailer voor Free Guy met Ryan Reynolds
  • 0
  • 0
Twentieth Century Studios heeft zopas een nieuwe trailer vrijgegeven voor Free Guy. In deze actiekomedie ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) een bijzondere bril. Deze bril toont een kaart van de stad waarin hij woont, het geld dat hij op zak heeft en een levensbalk. Het wordt al snel duidelijk dat Reynolds zich in een open-world videospel bevindt.

De film, onder leiding van Shawn Levy (Stranger Things, Arrival), zal vanaf 11/08/2021 verschijnen in de Belgische bioscopen.

Een blik achter de schermen in Ghostbusters: Afterlife-featurette
  • 0
  • 2
In Ghostbusters: Afterlife zien we een alleenstaande moeder en haar twee kinderen arriveren in een klein dorpje. Wanneer het dorpje geteisterd wordt door een aantal onverklaarbare aardbevingen, ontdekken ze een verbondenheid met de oorspronkelijke Ghostbusters en een geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten.

De officiële trailer werd vorig jaar reeds vrijgegeven, maar zonet heeft Sony Pictures Entertainment ook een nieuwe featurette gelanceerd waarin je ook de filmmakers aan het woord ziet. Voor de mensen die de eerste trailer zouden gemist hebben, kan je hieronder zowel de officiële trailer als de zonet vrijgegeven featurette bekijken!


Hilariteit en vriendschap in Ron's Gone Wrong-trailer
  • 0
  • 0
Twentieth Century Studios en Locksmith Animation brengen ons Ron's Gone Wrong. In dit verhaal ontmoeten we Barney, een sociaal-incapabele middelbare school student en Ron, een pratende 'digitaal verbonden' robot die zogezegd zijn 'out-of-the-box' beste vriend zou moeten zijn. Ron blijkt echter over een aantal hilarische storingen te beschikken, wat tot meer dan een paar capriolen leidt, maar ons ook leert over vriendschap en wat het betekent om mens te zijn.

De film wordt geregisseerd door Pixar-veteraan Jean-Philippe Vine (betrokken bij onder andere Cars 3 en The Good Dinosaur) en Sarah Smith (Arthur Crhistmas). De stemmen van Barney en Ron worden opgenomen door respectievelijk Jack Dylan Grazer (Luca) en Zach Galifianakis. De officiële bioscooprelease staat gepland voor oktober 2021. Veel plezier met de trailer!

Filmreview: Mortal Kombat
  • 3
  • 3
Aaah 1994, het lijkt alsof het gisteren was. Als zevenjarig broekventje kwam ik toen (uiteraard veel te vroeg) in aanraking met het eerste Mortal Kombat-spelletje op de Sega Mega Drive. Mijn ouders stonden er natuurlijk niet bij stil dat bloederige brutalities en fatalities niet meteen onder de noemer ‘geschikt voor alle leeftijden’ viel. Uuuuren heb ik versleten op dat spelletje. Ik voelde me dan ook terug het zevenjarige jongetje, toen ik hoorde dat Mortal Kombat een nieuwe verfilming kreeg. Enthousiast als een jonge puppy keek ik uit naar de officiële release. Ondertussen heb ik de film kunnen bekijken. Of mijn enthousiasme terecht was ontdek je in onderstaande review!
Jean-Claude Van Damme in actie in The Last Mercenary-trailer
  • 2
  • 4
In Netflix-film The Last Mercenary van David Charhon, met onze eigenste Jean-Claude Van Damme, moet een voormalige geheime agent terugkeren naar Frankrijk wanneer hij te horen krijgt dat zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. Zowel overheid als maffia komen in het spel, waardoor hij alles op alles moet zetten om zijn zoon te beschermen.

Voor ‘The Muscles from Brussels’ is het meteen het eerste project voor Netflix. Och geef toe, stiekem geniet je toch ook wel van wat ‘oldschool’ JC Van Damme-actie? De film is te streamen vanaf 30/07/2021. De officiële trailer kan je nu al bekijken!

Criminele cast in trailer van Steven Soderberghs nieuwe misdaadthriller No Sudden Move
  • 0
  • 0
Warner Bros. heeft de eerste officiële trailer van 'No Sudden Move' gelanceerd. In deze misdaadthriller wordt een groep criminelen ingehuurd om een eenvoudig document, althans zo lijkt het, te stelen. Wanneer het hele plan opgezet spel blijkt te zijn worden ze echter gedwongen om op zoek te gaan naar degene die hen heeft ingehuurd.

De film, onder regie van Steven Soderbergh, bevat heel wat bekende namen zoals Matt Damon, Brendan Fraser, John Hamm, Benicio Del Toro, Ray Liotta, Don Cheadle en Kieran Culkin. De HBO-max-prent zal vanaf 02/07/2021 te zien zijn op Streamz. Hieronder alvast een eerste blik in de trailer!

Inception-gevoel in Warner Bros. nieuwste scifi-thriller Reminiscence
  • 0
  • 2
Warner Bros. en regisseur Lisa Joy, o.a. gekend van de serie Westworld, brengen ons de eerste trailer van 'Reminiscence'. In deze scifi-thriller zien we Nicolas Bannister (Hugh Jackman), een eenzame veteraan in de nabije toekomst, die mensen elke herinnering die ze maar willen kan laten herbeleven. Zijn leven verandert echter wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw (Rebecca Ferguson) ontmoet. Zeker wanneer hij ontdekt dat in de herinneringen van één van zijn klanten de vrouw betrokken is in een reeks van gewelddadige misdaden. Bannister zal in het duistere verleden moeten graven om de volledige waarheid te achterhalen.

De film is bij ons te zien vanaf 18/08/2021 in de bioscoop. Geniet alvast van de eerste trailer!

IJslandse mysterie in Netflix nieuwste scifi-serie Katla
  • 3
  • 4
Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan 'Katla', geeft het ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs. De gevolgen hiervan had niemand kunnen voorzien. Zo luidt de korte inhoud van Netflix' nieuwste scifi-serie Katla.

Het eerste seizoen zal in totaal acht leveringen tellen en zal op Netflix te bekijken zijn vanaf 17/06/2021. Bekijk hieronder alvast de trailer:

Nieuwe trailer voor Disneyfilm Jungle Cruise
  • 0
  • 2
In deze film, geïnspireerd op de gelijknamige Disneyland-attractie, zien we hoe Dwayne Johnson en Emily Blunt in de jungle op zoek gaan naar een oude, mystieke boom met genezende krachten. Op hun zoektocht komen ze in aanraking met ontelbare gevaren en supernatuurlijke krachten.

De film, geregisseerd door Jaume Collet-Serra, zal vanaf 28/07/2021 in de bioscoop te zien zijn en vanaf 30/07/2021 verschijnen op Disney+, mits VIP-toegang. Of de film even spannend zal zijn als de attractie is uiteraard nog even afwachten.

Huiveringwekkende reis in M. Night Shyamalans eerste trailer van Old
  • 4
  • 0
Universal Pictures gaf zonet de eerste trailer vrij van Old. In deze psychologische thriller van de hand van M. Night Shyamalan volgen we een gezin dat tijdens een tropische vakantie ontdekt dat het strand waar ze zich op bevinden ervoor zorgt dat ze op mysterieuze wijze versneld verouderen. Opeens blijkt dat hun hele leven nog maar één enkele dag duurt.

Om te weten wat er zich echt afspeelt op het strand zullen we moeten wachten tot de bioscooprelease op 21/07/2021. In tussentijd kunnen we reeds een tikkeltje mysterie opsnuiven in onderstaande trailer:

Chris Pratt in actie in The Tomorrow War-trailer
  • 0
  • 0
In april lanceerde Amazon reeds een eerste teaser van hun nieuwe scifi oorlogsfilm 'The Tomorrow War'. In afwachting van de finale release, die nog steeds gepland staat voor 02/07/2021, werd nu ook de officiële trailer vrijgegeven.

In deze futuristische prent zien we Chris Pratt in de rol van Dan Forester, een doorsnee leerkracht die een doodnormaal leven leidt. Op een dag komt hij in contact met een groep tijdreizigers die de onheilspellende boodschap brengen dat over dertig jaar de mensheid een oorlog zal verliezen tegen een buitenaardse invasie. De tijdreizigers hebben maar één missie: mensen rekruteren om de aliens te verslaan.

Mij kan de trailer alvast bekoren! En geef toe, sinds Guardians of the Galaxy houden we stiekem toch allemaal een beetje van Chris Pratt?

Claustrofobische eerste trailer voor Escape Room 2: No Way Out
  • 0
  • 0
Sony kondigde via persbericht zonet de nieuwe trailer aan van Escape Room 2: No Way Out. In dit deel, opnieuw onder regie van Adam Robitel, worden zes mensen ongewild opgesloten in een nieuwe reeks escape rooms en ondervinden ze langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven. Ze bundelen hun krachten met twee van de oorspronkelijke overlevenden en ontdekken al snel dat ze het spel allemaal al eens eerder hebben gespeeld.

De release in België is voorzien op 11/08/2021. In afwachting kunnen jullie hieronder alvast de trailer bekijken!

Filmreview: Godzilla
  • 0
  • 2
Je moet haast onder een steen hebben geleefd om niet van ‘Godzilla’ te hebben gehoord. Het monster is sinds de jaren ’50 al ettelijke keren verfilmd geweest. Enerzijds als reboot van het originele verhaal, onder de naam Godzilla of Gojira, anderzijds in de vele spin-off ‘Godzilla vs’-versies. Dat ze niet allemaal even warm werden onthaald, hoeft geen verrassing te zijn. Zelf herinner ik me vooral de versie van 1998, al is dat helaas op een negatieve manier. Hoewel ik doorgaans nogal vergevingsgezind ben voor avontuur/scifi verhalen die toch een minimum entertainmentniveau halen, was dat voor deze film niet het geval. Ik was dan ook blij te horen dat er in 2014, deze keer onder regie van Gareth Edwards, een nieuwe reboot kwam. De film verscheen hetzelfde jaar nog op DVD en Blu-ray. Vanaf 26/05/2021 is nu ook de 4K UHD-versie te verkrijgen. Het ideale moment voor een rewatch! Wat ik ervan vond, kom je te weten in onderstaande review!
Surrealistische connectie in Edgar Wright's Last Night in Soho-trailer
  • 1
  • 1
In Last Night in Soho maken we kennis met Eloise (Thomasin Mckenzie), een jonge studente met een passie voor mode en design. Op mysterieuze wijze slaagt ze erin terug te keren naar het Londen van de jaren '60, waar ze haar groot idool Sandie (Anya Taylor-Joy, gekend van onder andere The Queen's Gambit) ontmoet. Terwijl haar band met Sandie groeit, is niets nog wat het lijkt en dreigt alles op de meest surrealistisch mogelijke manier uit elkaar te vallen, met alle duistere gevolgen van dien.

Deze horrothriller, geregisseerd door Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead), wordt in België in de bioscoopzalen verwacht op 03/11/2021. In afwachting van de officiële release kan je hieronder alvast de trailer bekijken!

Netflix geeft trailer vrij van comic-verfilming Sweet Tooth
  • 0
  • 0
In april mochten we reeds kennismaken met een teaser-trailer van ‘Sweet Tooth’, een verfilming van de gelijknamige DC Vertigo-comic, die in België vanaf 04/06/2021 te zien zal zijn op Netflix. Recent werd nu ook de officiële trailer vrijgegeven.

In de serie komen we terecht in een post-apocalyptisch sprookje, waarin baby’s geboren worden als hertachtige mensen. Sweet Tooth is één van hen. Samen met een rondzwervende einzelgänger trekt hij op een buitengewoon avontuur op zoek naar antwoorden, waarbij ze in een wondere en mysterieuze wereld bondgenoten en vijanden tegen het lijf lopen.

De beelden zien er alleszins al veelbelovend uit! Als fan van comics en fantasieverhalen ben ik daarom alvast benieuwd naar meer!

Monsterlijke transformaties in Hotel Transylvania: Transformania-trailer
  • 0
  • 0
Dracula hoeft niet altijd griezelig te zijn! Dit bewees Sony Pictures Animation reeds met hun Hotel Transylvania-films. De ondertussen drie delen tellende franchise wordt later dit jaar aangevuld met een vierde titel ‘Hotel Transylvania: Transformania’. In dit deel zien we hoe Drac en zijn monstervrienden getransformeerd worden in mensen. Johnny verandert op zijn beurt dan weer in een monster. In dit vierde en vermoedelijk laatste deel, zal iedereen moeten samenwerken om de transformatie terug ongedaan te maken, alvorens deze definitief blijft!

De officiële release staat gepland voor 23/07/2021. In afwachting hieronder alvast de trailer:

Amazon overweegt miljardendeal voor overname MGM
  • 0
  • 0
Er deden al eerder geruchten de ronde dat Amazon een overname van MGM (Metro Goldwyn Mayer) overweegt, maar volgens Variety zouden deze geruchten effectief werkelijkheid zijn geworden. Naar verluidt zouden ze bereid zijn hiervoor negen miljard dollar neer te tellen. Officiële bevestiging van het bod is er voorlopig nog niet. Met deze overname zou Amazon Prime Video zijn aanbod kunnen uitbreiden met maar liefst 4.000 extra films (denk hierbij aan James Bond, Hobbit, Rocky, etc) en ongeveer 17.000 serie-episodes (Stargate franchise, Vikings, The Handmaids’s Tale, etc).

Vette actie in Snake Eyes: G.I. Joe Origins-trailer!
  • 1
  • 1
De derde G.I. Joe-film (G.I. Joe: Ever Vigilant) laat nog even op zich wachten. In tussentijd mogen we wel de spin-off ‘Snake Eyes: G.I. Joe Origins’, geregisseerd door Robert Schwentke (R.I.P.D., RED) verwachten. Zoals de naam reeds weggeeft gaat het om een oorsprongsverhaal. We zien hoe Snake Eyes, gespeeld door Henry Golding (The Gentlemen, Crazy Rich Asians,…), in een Japanse clan wordt opgenomen en wordt opgeleid tot volwaardige ninja-krijger. De banden die hij hier opbouwt komen echter ook terug onder druk te staan.

De volledige film kunnen we vanaf 23/07/2021 zien. Hieronder alvast de trailer:

Finale trailer van A Quiet Place: Part II
  • 1
  • 0
Paramount gaf zonet hun zogenaamde ‘finale trailer’ vrij van A Quiet Place Part II. Het vervolg op de eerste horrorfilm van John Krasinski uit 2018 zou oorspronkelijk worden gelanceerd in maart 2020, maar werd wegens de coronapandemie eerst uitgesteld naar april 2021 en vervolgens naar september 2021. Begin maart kwam er reeds een bekendmaking dat de film toch vervroegd de bioscoopzalen zou bereiken. Amerikanen mogen de release verwachten op 28 mei. Bij ons is het iets langer wachten, namelijk tot 16 juni.

A Quiet Place: Part II gaat verder waar het eerste deel is geëindigd. We bevinden ons opnieuw in de post-apocalyptische wereld waar een buitenaards ras vrijwel de gehele mensheid heeft uitgeroeid en mensen enkel kunnen trachten te overleven door geen geluid te maken. De Abbott-familie, met Emily Blunt in de hoofdrol, verlaat deze keer het ouderlijke huis en gaat verder met de zoektocht naar tekens van leven. Al snel ontdekken ze dat de buitenaardse wezens niet het enige gevaar...
Een wereld zonder slaap in Netflix' nieuwste post-apocalyptische thriller Awake
  • 0
  • 0
Sinds ik vader van twee kinderen ben geworden, hecht ik veel meer belang aan mijn slaap. Stel u een wereld voor waarin mensen de mogelijkheid verliezen om te slapen... In Netflix' nieuwste post-apocalyptische thriller is dit het geval. Door een globale ramp is alle elektronica weggevaagd en kunnen mensen op één of andere manier niet meer slapen. Klinkt als een ware nachtmerrie. De enige hoop blijkt een klein meisje die als enige toch nog de slaap kan vatten. De moeder van het meisje, Jill, een ex-soldate gespeeld door Gina Rodriguez (Jane the Virgin, Annihilation), moet de keuze maken tussen het beschermen van haar dochter of het redden van de wereld. Of ze er in slaagt, kan je vanaf 9 juni zien op Netflix. In afwachting van de film, kan je hieronder alvast de trailer bekijken!

Terug
Bovenaan