Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
TV, Series & Films op de frontpage: graag jullie feedback!
  • 16
  • 2
Beste film- en seriefanaten,

zoals jullie mogelijks al gezien hebben, zijn we meer en meer aan het inzetten op film- en seriereviews, nieuws,... Er zijn ook ideëen om een aantal vaste, terugkerende rubrieken te voorzien, waardoor naast games, films en series een groot deel zullen uitmaken van onze frontpage. Hierover later meer!

In tussentijd wou ik eens polsen naar jullie mening over de huidige content. Lezen jullie de reviews en nieuwsposts? Wat vinden jullie van het niveau van de reviews? Zijn er zaken die naar jullie mening ontbreken of beter kunnen? Het overzicht kan je terugvinden via volgende link: https://www.beyondgaming.be/news/categories/tv-series-films.6/

Jullie mening telt!

Alvast bedankt voor de feedback!
Sir. K
The Blind Man terug aan het werk in Don't Breathe 2-trailer!
  • 2
  • 0
Vijf jaar na de release van Don't Breathe, mogen we nu ook het vervolg verwachten! In deze film zien we hoe Norman 'The Blind Man' Nordstrom (Stephen Lang) zich na de gebeurtenissen in de eerste film verstopt in een afgelegen hut, waar hij een jong meisje opvoedt en beschermt. Wanneer indringers echter het jonge meisje ontvoeren, moet The Blind Man terug in actie schieten.

Voor de release is het voorlopig wachten tot 15/09/2021. Wie de eerste film nog niet gezien heeft, kan deze alvast terugvinden op Netflix!

Kate Beckinsale in actie in trailer van Jolt
  • 0
  • 0
Aaah Kate Beckinsale, al jaren mijn celebcrush. Ook op haar gezegende leeftijd van 47 mag ze er nog steeds zijn! Het ljkt niet anders in de nieuwste Amazon Prime Video exclusive Jolt. In deze film speelt ze Lindy, een vrouw met een wel zeer eigenaardige aandoening: moordneigingen die ze enkel onder controle kan houden door middel van een apparaat die haar elektrische schokken toedient. Nadat een van haar geliefden wordt vermoord, start ze een wraakmissie. Het duurt niet snel of ook de politie heeft haar in de gaten!

De film verschijnt op 23/07/2021 op Amazon Prime Video. De trailer kan je hieronder bekijken!

Eerste trailer voor Clifford De Grote Rode Hond
  • 0
  • 0
Onder het motto 'het mag ook eens iets anders zijn', presenteren we hieronder de eerste trailer van Clifford De Grote Rode Hond! De bioscooprelease staat gepland voor 15/12/2021.

In deze film brengt regisseur Walt Becker ons een verfilming gebaseerd op Norman Bridwell's gelijknamige boekenreeks "Clifford the Big Red Dog". In het verhaal ontmoet Emily Elizabeth (Darby Camp) een magische dierenredder (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy schenkt. Wat ze niet had verwacht, was dat de hond wel drie meter groot zou worden. Terwijl haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) weg is voor zaken, beginnen Emily en haar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) aan een avontuur dat je op het puntje van je stoel zal houden als onze helden een hap uit de Big Apple nemen.

Eerste beelden van de Vlaamse film Dealer
  • 0
  • 1
Savage Film kondigde zonet de teaser aan van de film Dealer. In dit debuut van Jeroen Perceval (gekend als acteur in onder meer Rundskop en Tabula Rasa) zien we de bekende gezichten van onder andere Ben Segers, Veerle Baetens en Bart Hollanders.

Johnny (Sverre Rous), een drugrunnertje, droomt van een ander leven waar hij iemand kan zijn die erkend wordt, weg van de drugs en de jeugdinstelling. Wanneer hij Anthony (Ben Segers), een bekende succesvolle acteur waar Johnny naar opkijkt, als vaste klant krijgt ontstaat er wederzijdse interesse en een band, zelfs een soort vader-zoon relatie. Ze proberen beiden een nieuwe wending aan hun leven te geven, maar zullen ze daar in slagen?

De film komt op 10/11/2021 uit in de Belgische bioscoop. Hieronder alvast de trailer!

HBO Original His Dark Materials seizoen twee binnenkort op DVD en Blu-ray
  • 0
  • 0
HBO Original-serie His Dark Materials, gebaseerd op de trilogie van Phillip Pullman, bestaat ondertussen uit twee seizoenen, met aankondiging van een derde seizoen. Op het derde seizoen zal het helaas nog even wachten zijn, maar de liefhebbers kunnen op 07/07/2021 alvast het tweede seizoen aanschaffen op DVD of Blu-ray.

De officiële synopsis van HBO luidt als volgt: His Dark Materials speelt zich af in een alternatieve wereld waar elke mens vergezegd wordt door zijn of haar Demon, een wezen met een dierlijk lichaam, dat de belichaming vormt van de ziel en levenslang verbonden blijft met een mens. De serie volgt het leven van Lyra (Dafne Keen) die wees is en samenwoont met geleerden aan het Jordan College in Oxford. Net als in Pullmans roman ontdekt Lyra een gevaarlijk geheim dat iets te maken heeft met Lord Asriel (James McAvoy) en Marisa Coulter (Ruth Wilson). Op haar zoektocht naar haar vermiste vriend ontdekt Lyra ook een reeks ontvoeringen die gelinkt zijn aan de mysterieuze...
Michael Myers is terug in Halloween Kills-trailer!
  • 1
  • 0
Universal kondigde zonet de eerste trailer aan van Halloween Kills. In deze nieuwe film uit de Halloween-saga keert Michael Myers terug als zijn bloeddorstige zelve!

De Halloweennacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Minuten nadat Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers opgesloten en brandend in Laurie's kelder hebben achtergelaten, wordt Laurie met levensbedreigende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht, in de overtuiging dat ze eindelijk haar levenslange kwelgeest heeft gedood.

Maar wanneer Michael erin slaagt zichzelf te bevrijden uit Laurie's val, wordt zijn rituele slachtpartij hervat. Terwijl Laurie vecht tegen haar pijn en zich voorbereidt om haar tegen hem te verdedigen, inspireert ze heel Haddonfield om in opstand te komen tegen dit onstuitbare monster. De Strode vrouwen sluiten zich aan bij een groep andere overlevenden van Michael's...
Eerste trailer voor langverwachte animatiefilm Sing 2
  • 0
  • 0
Goed nieuws voor liefhebbers van animatiefilms! Illumination heeft zonet een eerste trailer vrijgegeven van Sing 2. In dit vervolg zijn Buster Moon en zijn crew terug van de partij. Ze bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad overgoten met entertainment, glitter en glamour. Slechts één uitdaging: 's werelds grootste rockster strikken om mee te doen met hun spektakel.

In de originele engelstalige versie zitten opnieuw de gekende stemmen van het eerste deel o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, ... In het tweede deel mogen we ook muziekicoon Bono bij de cast rekenen. De legendarische U2-muzikant heeft hiermee zijn eerste stemrol beet in een animatiefilm.

In de Vlaamse versie worden de rollen vertolkt door onder andere Daan Stuyven, Alex Agnew, Rik Verheye, Vicky Florus, Louis Thyssen, Billie Leyers, Walter Baele, Sien Eggers, Katelijne Verbeken, Marc Stroobants, Herbert Flack, Jennifer Heylen, Lotte...
Originele Space Jam-film binnenkort beschikbaar op 4K Ultra HD
  • 0
  • 0
Naar aanleiding van de officiële release op 14/07/2021 van Space Jam: A New Legacy, wordt binnenkort ook de eerste film van 1996 verwacht op 4K Ultra HD. Voor de mensen die, net als ik, de originele VHS grijsgedraaid hebben, de ideale moment om nog eens te kunnen genieten van Michael Jordan en de Looney Tunes!

Basketbalsuperster Michael Jordan wordt door Bugs Bunny overgehaald om de wedstrijd van zijn leven te spelen tegen een stel buitenaardse monsters. De inzet is de vrijheid van onze tekenfilmhelden. Lukt het Jordan om de aliens met een slam dunk te verslaan en zijn nieuwe Looney-vrienden uit de penarie te helpen?

Filmreview: Batman The Long Halloween Part One
  • 0
  • 3
Mensen die me al langer kennen of mijn reviews in de gaten hebben gehouden weten dat ik naast filmliefhebber ook een grote voorliefde heb voor Amerikaanse stripverhalen. Naast graphic novels komen hier ook nog frequent superhero comics aan bod. Hoewel mijn collectie voor het grootste deel uit Marvel-verhalen bestaat, behoren een aantal DC-comics tot mijn absolute all-time favorieten. Vooral Batman spant hierbij de kroon, waarbij ik Frank Miller's Batman: Year One, The Killing Joke van Alan Moore en Jeph Loeb's Batman: The Long Halloween bij de absolute top reken. Van deze laatste verscheen recent een nieuwe animatiefilm, waarbij het verhaal in twee delen zal worden uitgegeven. Wat ik van het eerste deel vond, komen jullie te weten in onderstaande review!
Beangstigende trailer voor reboot van cultklassieker Candyman
  • 1
  • 0
Kinderen van de jaren ‘90 kennen ongetwijfeld de cultklassieker Candyman. Tot op de dag van vandaag zijn er vast en zeker nog steeds mensen die geen vijf keer na elkaar ‘Candyman’ durven zeggen! Voor wie houdt van griezelen is er alvast goed nieuws: Universal Pictures heeft zonet de trailer gelanceerd van de nieuwe reboot van Candyman. De film zal bij ons in de bioscoopzalen verschijnen vanaf 25/08/2021.

In Cabrini Green, één van de meest beruchte plaatsen in het hartje van Chicago, leeft al jaren een spookverhaal rond een moordenaar genaamd ‘Candyman’. Wie zijn naam vijf keer herhaalt in een spiegel, kan op die manier de moordenaar oproepen. Anthony McCoy (Yahya Abdul-Mateen II) en zijn vriendin Brianna Cartwright (Teyonah Parris) komen in aanraking met een oud-bewoner van de stad die vertelt wat er werkelijk achter de mythe schuilgaat. Om zijn carrière als schilder een nieuwe boost te geven, begint Anthony het verhaal te verwerken in zijn schilderijen. Zonder het te beseffen...
Bob Odenkirk kicks ass in Nobody-featurette
  • 0
  • 0
Morgen komt de actiethriller Nobody uit in de bioscoop. Naar aanloop van de release onthulde Universal een nieuwe featurette, waarin Bob Odenkirk al een tipje van de sluier oplicht en we een eerste blik krijgen op zijn intensieve training en adembenemende actiescènes. Zowel de officiële trailer als de featurette kunnen jullie onderaan deze post bekijken!

In de film zien we Bob Odenkirk in zijn rol als Hutch Mansell, een onopvallende, doorsnee vader en man. Wanneer op een nacht twee dieven inbreken in zijn huis, weigert Hutch zichzelf of zijn familie te verdedigen in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zowel zijn zoon Blake (Gage Munroe) als zijn vrouw Becca (Connie Nielsen) zijn teleurgesteld. Hutch beseft dat het niet zo verder kan. Door langdurig opgekropte woede blijken zijn instincten de bovenhand te krijgen, waardoor duistere geheimen en dodelijke vaardigheden naar boven komen. Hutch zal zijn familie moeten redden van een gevaarlijke tegenstander en ervoor zorgen dat hij...
Eerste beelden van Jurassic World: Dominion in korte teaser-trailer
  • 0
  • 1
Universal heeft zonet de eerste beelden vrijgegeven voor de nieuwste telg in de Jurassic World-franchise, namelijk Jurassic World: Dominion. In deze teaser kunnen we een glimp opvangen van hoe de film er zal komen uit te zien. Op een officiële trailer blijft het nog even wachten. De finale biscooprelease is dan ook maar voorzien voor juni 2022.

Veel is er nog niet geweten over de film. De regie wordt opnieuw opgenomen door Colin Trevorrow (Jurassic World). Ook Chris Pratt is terug van de partij in zijn rol als Owen Grady. Van zodra er meer info gekend is, komen jullie het te weten op onze frontpagina!

Review: Wreckfest
  • 1
  • 3
Wie de front van BeyondGaming al even volgt, zal ongetwijfeld al verscheidene game-reviews de revue hebben zien passeren. Tot op heden stond onder geen enkele mijn nickname als auteur. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben al een tijdje uit het wereldje. Hoewel ik vroeger een verstokte gamer was, denk aan consoles zoals de NES, SEGA Master System II, PC gaming onder Windows 95 enzovoort, staat gamen sinds mijn twintiger jaren al een tijdje op een laag pitje. Met de komst van de PlayStation 5 begon het opnieuw te jeuken. Ik besliste op zoek te gaan naar een exemplaar en was één van de gelukkigen die er eentje kon bemachtigen. Hoewel ik doorgaans enkel films en series review, liet ik me toch overhalen om het deze keer te hebben over Wreckfest!
Nicolas Cage gaat op zoek naar zijn varken in Pig-trailer
  • 1
  • 0
In de film 'Pig' maken we kennis met Rob (Nicolas Cage), een truffeljager die, met uitzondering van zijn varken, een eenzaam bestaan leidt in de wildernis van Oregon. Op een dag wordt zijn varken echter ontvoerd en wordt Rob gedwongen terug te keren naar zijn vroegere verblijfplaats, waar hij geconfronteerd wordt met zijn verleden.

De release van deze wraakthriller, geregisseerd door Michael Sarnoski, is voorzien voor 16/07/2021. De zonet vrijgegeven trailer kunnen jullie hieronder bekijken!

Universal Pictures lanceert eerste trailer van Broadwayhit-verfilming Dear Evan Hansen
  • 0
  • 1
Vandaag lanceerde Universal Pictures de eerste trailer van Dear Evan Hansen. In deze filmadaptatie van de gelijknamige Tony-, Grammy- en Emmy-winnende musical zien we hoe Ben Platt opnieuw zijn rol als een angstige, geïsoleerde middelbare scholier speelt, die hunkert naar begrip en verbondenheid temidden van de chaos en de wreedheid van het social-media tijdperk. Op advies van zijn therapeut schrijf hij brieven aan zichzelf. Wanneer zijn klasgenoot, Connor Murphy, één van deze brieven aanneemt, in zijn zak stopt en vervolgens zelfmoord pleegt, gaan Connors ouders ervan uit dat het hun zoons laatste woorden zijn, die gericht zijn aan Evan. Evan speelt het spel mee, tot wanneer de leugens te groot worden om nog draaglijk te zijn.

Naast Ben Platt zien we in deze film, onder regie van Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower, Beauty and the Beast), bekende namen zoals Julianne Moore en Amy Adams. De release staat in ons land gepland op 22/09/2021...
Nieuw beeldmateriaal in The Tomorrow War Final trailer
  • 0
  • 0
In mei lanceerde Amazon reeds de officiële trailer van hun nieuwe scifi oorlogsfilm 'The Tomorrow War'. In afwachting van de finale release, die nog steeds gepland staat voor 02/07/2021, werd nu ook de zogenaamde 'Final trailer' vrijgegeven. Beiden kunnen jullie hieronder bekijken!

In deze futuristische prent zien we Chris Pratt in de rol van Dan Forester, een doorsnee leerkracht die een doodnormaal leven leidt. Op een dag komt hij in contact met een groep tijdreizigers die de onheilspellende boodschap brengen dat over dertig jaar de mensheid een oorlog zal verliezen tegen een buitenaardse invasie. De tijdreizigers hebben maar één missie: mensen rekruteren om de aliens te verslaan.


Sony geeft exclusieve featurette vrij van Snake Eyes: G.I. Joe Origins
  • 0
  • 0
Eerder gaf Sony reeds de officiële trailer vrij van Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Onlangs werd ook een featurette gelanceerd met extra beeldmateriaal. Zowel de trailer als de featurette kunnen jullie onderaan deze post bekijken. Voor degene die de eerdere post gemist hadden, nog een korte inhoud van de film:

In Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelt Henry Golding de rol van Snake Eyes, een volhardende eenzaat die wordt opgenomen in een eeuwenoude Japanse clan, de Arashikage. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de kunst van het ninja-strijden en geven ze hem iets waar hij al zo lang naar verlangt: een thuis. Maar wanneer geheimen uit zijn verleden worden onthuld, worden Snake Eyes' eer en loyaliteit op de proef gesteld - zelfs als dat betekent dat hij het vertrouwen verliest van zijn naasten.


Those Who Wish Me Dead binnenkort beschikbaar via digitale aankoop en VOD
  • 0
  • 0
Those Who Wish Me Dead vertelt het verhaal van Hannah Faber (Angelina Jolie) die werkt bij de speciale eenheid van de brandweer. Hannah kan het haarzelf niet vergeven dat ze drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Haar gedachten worden echter volledig overhoop gegooid wanneer ze op een dag een jonge tiener ontmoet, die op de vlucht is voor twee wraakzuchtige moordenaars. Nabij een groot nationaal bos biedt ze de jongen onderdak in haar uitkijktoren. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken om hun sporen uit te wissen, worden ze echter gedwongen tot overleven.

De film van de hand van Taylor Sheridan en gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Koryta is binnenkort beschikbaar:
  • 24/06/2021 - digitale aankoop via onder andere iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV
  • 08/07/2021 - Video On Demand via onder andere Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV
...
Megan Fox en Bruce Willis in Midnight in the Switchgrass-trailer
  • 0
  • 1
In Midnight in the Switchgrass volgen we twee FBI-agenten, gespeeld door Megan Fox en Bruce Willis, die samenwerken met een lokale agent om een seriemoordenaar te vatten die vrouwen ontvoert in Florida. Fox besluit undercover te gaan en ontmoet het personage van Machine Gun Kelly, vermoedelijk een medeplichtige van de moordenaar.

De film, geregisseerd door Randall Emmet, staat gepland voor eind juli dit jaar. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Terug
Bovenaan