Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Sir. K

Sir. K

Eindredacteur TV, Series & Films
Dune vanaf 1 november thuis te bekijken
  • 5
  • 2
De liefhebbers zullen de film ongetwijfeld al bekeken hebben. De langverwachte verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert is binnenkort beschikbaar in onze woonkamers!

In Dune, geregisseerd door niemand minder dan Denis Villeneuve, wordt het verhaal verteld van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Dat dit niet evident is spreekt voor zich!

Dune is vanaf 1 november beschikbaar op PVOD & PEST en te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV. Wie de trailer nog niet heeft bekeken: shame on you!

Space Jam: A New Legacy binnenkort beschikbaar!
  • 0
  • 0
De bekende Looney Tunes-bende is opnieuw aan zet in Space Jam: A New Legacy. Tijdens een reisje naar de studio's van Warner Bros. raken LeBron James en zijn zoontje opeens gevangen in een wereld vol bekende verhalen en personages, welke gecontroleerd wordt door een op hol geslagen kracht genaamd Al G. Om zijn zoontje te redden, gaat James met de Looney Tunes op avontuur door een grote fantasiewereld vol iconische filmscènes. Om terug naar huis te kunnen, moeten ze op het einde een wereldwijd bekeken basketbalwedstrijd zien te winnen waarbij Al G digitale superversies van NBA- en WNBA-spelers heeft gecreëerd.

Space Jam: A New Legacy is binnenkort beschikbaar:

10 november - EST via iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
24 november - VOD via Telenet, Proximus, BE TV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
24 november - 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray en DVD.

Nieuwe trailer voor Ghostbusters: Afterlife
  • 0
  • 0
Nog een maandje wachten en het is zover! De nieuwe Ghostbusters-film, Ghostbusters: Afterlife verschijnt dan in de bioscoopzalen. In deze film arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorpje, waar ze een verbinding ontdekken met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa heeft achtergelaten.

Het is nog even aftellen, maar naar aanloop van de officiële release bracht Sony vandaag een nieuwe trailer uit. De film belooft alvast de moeite te worden!

Ethan Hawke als sadistische moordenaar in The Black Phone
  • 2
  • 1
Universal Pictures bracht vandaag de officiële trailer uit van Scott Dericksons nieuwste horrorthriller The Black Phone. In deze film zien we Finney Shaw, een dertienjarige jongen, die wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar (Ethan Hawke) en wordt opgesloten in een geluiddichte kelder. Wanneer een losgekoppelde telefoon aan de muur begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. Kunnen ze voorkomen dat Finney hetzelfde lot te wachten staat?

De bioscooprelease staat gepland voor 02/02/2022.

Ghostface keert terug in nieuwe Scream-film!
  • 0
  • 2
Ghostface is back! Na 25 jaar kunnen we opnieuw uitkijken naar een nieuwe telg in de Scream-franchise. In Scream 5 of kortweg ‘Scream’, wordt het rustige stadje Woodsboro opgeschrikt door een reeks brutale moorden. Deze keer heeft onze gemaskerde vriend het gemunt op een groepje tieners, waarbij dodelijke geheimen uit het verleden worden blootgelegd.

Ook in deze film kunnen we opnieuw rekenen op de bekende gezichten van Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette. Voor de officiële release is het nog wachten tot 26/01/2022. In afwachting daarvan kunnen jullie alvast genieten van de trailer!

Indrukwekkende line-up voor DC Fandome-event!
  • 0
  • 0
Komende zaterdag zullen heel wat gerenommeerde artiesten uit de grootste films, videogames, tv-shows en stripboeken deelnemen aan het DC FanDome-event. Denk hierbij aan klinkende namen als Robert Pattinson, JJ Abrams, Dwayne Johnsson, Jason Momoa, Matt reeves en zoveel meer. Tijdens dit digitaal live evenement komen we meer te weten over toekomstige DC releases. Een must voor de comic- en superheldenfans!

Wie dit absoluut niet wil missen kan komende zaterdag 16/10/2021 om 19:00 inloggen op https://www.dcfandome.com/

Review: Astria Ascending
  • 1
  • 0
Love it or hate it, maar JRPG’s zijn niet voor iedereen weggelegd. Hoewel ik het een fantastisch genre vind, moet ik toegeven dat ik er toch wat een haat-liefdeverhouding mee heb. Met games zoals Pokémon en Final Fantasy kon ik me uuuren bezighouden, maar er zijn ook games die ik al snel saai begon te vinden. Fire Emblem en Star Ocean bijvoorbeeld. Het kwam er steeds op neer dat ik naast de gameplay toch ook sterk getriggerd moest worden door het verhaal om me voldoende geboeid te houden en het spel uit te spelen. In welk kamp Astria Ascending zich bevindt, komen jullie te weten in onderstaande review!
Magische trailer voor Disney's nieuwste animatiefilm Encanto
  • 0
  • 2
Walt Disney Animation Studios' nieuwste animatiefilm Encanto vertelt het verhaal van de familie Madrigal. Diep in de bergen van Colombia bewonen zij een magisch huis, dat zich op een betoverde plek, een 'Encanto' bevindt. Door deze magische plek is elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, van verhoogde spierkracht tot geneeskracht. Dit geldt voor elk kind, behalve voor Mirabel. Als blijkt dat de magie die de Encanto omringt in gevaar is, is zij mogelijks de enige die redding kan bieden!

Encanto is geregisseerd door Byron Howard, onder andere gekend van Zootropolis en Rapunzel. De film zal vanaf 24/11/2021 beschikbaar zijn in de bioscoop. In afwachting van de officiële release, alvast de eerste officiële teaser-trailer!

Malignant binnenkort thuis te bekijken!
  • 1
  • 1
In Malignant wordt Madison (Annabelle Wallis) gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden. Het wordt echter nog vreemder wanneer blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden.

James Wan is voor velen geen onbekende in het horrorthriller-genre. Eerder regisseerde hij films als Saw, Insidious en The Conjuring. Wie fan is van zijn werk kan alvast uitkijken naar de volgende telg van zijn hand: Malignant. De film is vanaf 04/10/2021 beschikbaar via streaming op Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV. De officiële trailer kunnen jullie hieronder alvast bekijken!

Filmreview: Batman The Long Halloween Part Two
  • 0
  • 1
Het is ondertussen al even geleden dat ik Batman The Long Halloween Part One onder de loep nam, maar inmiddels is ook het vervolg verschenen op Blu-ray en DVD. Of het tweede deel van hetzelfde niveau was als deel één, kom je te weten in onderstaande review. Of de Holiday Killer ondertussen is gevat, zal je echter zelf moeten bekijken! Wie deel één nog niet heeft gezien, raad ik aan om dat eerst te bekijken alvorens onderstaande review te lezen, aangezien deze beperkt spoilers kan bevatten.
Review: NBA 2K22
  • 2
  • 5
Basketbal. Het doet me terugdenken aan mijn kindertijd. Samen met mijn stiefvader naar de play-offs kijken, languit in de zetel genieten van de Slam Dunk Contests en All-Star games. Het waren toen de gloriedagen van The Chicago Bulls. Net als menig andere tiener, was ik op dat moment uiteraard ook een grote Bulls-fan en was het al Michael Jordan wat de klok sloeg. Mijn stiefpa niet, die had het meer voor Kobe Bryant en Shaquille O’Neal bij de Lakers. Uiteraard zetten we onze voorliefde voor basketbal ook geregeld om in wedstrijdjes tegen elkaar. Zowel in real life op de oprit (voor mijn moeder tot vervelens toe), als virtueel in de toenmalige NBA Live-reeksen. Het doet nog steeds pijn om het toe te geven, maar mijn stiefvader maakte mij geregeld in. Zoveel jaar later wordt het misschien tijd voor een rematch. Hoewel ik zelf de NBA iets minder volg dan vroeger, is het voor mijn stiefpa nog steeds een wekelijks gebeuren. Gamen doet hij zelf niet meer, maar het wordt misschien de...
Seriereview: Rick and Morty S1-4 Blu-ray
  • 1
  • 2
Of je nu een kleuter, jonge tiener, of een oude knar van 34 bent (yes I said it, ik begin me oud te voelen…), iedereen kan wel eens genieten van een tekenfilm. Bij mij begon dat vroeger met de oude Marvel-tekenfilms en reeksen zoals The Flintstones en The Jetsons, gevolgd door de onvergetelijke The Simpsons. Nadien kwamen dan de iets meer op het jongvolwassen publiek gerichte series zoals South Park, Family Guy en Futurama. Wie fan is van animatiereeksen die wel eens een stapje verder durven gaan, zal ongetwijfeld al gehoord hebben van Rick and Morty. Laat het er ons meteen over eens zijn: ofwel vind je ze geniaal, ofwel vind je er helemaal niets aan. Ik ging alvast aan de slag met de Blu-ray box die de eerste vier seizoenen bundelt. In welk kamp ik me bevind, kom je te weten in onderstaande review!
Review: WRC 10
  • 1
  • 5
Wie onlangs mijn review heeft gelezen van RiMS Racing, weet dat ik fan ben van racegames. Hoewel ik in het verleden eerder arcade-racers speelde, ben ik met RiMS Racing toch nieuwsgieriger geworden naar de realistische race-simulators. Eentje dat in dat geval niet aan het rijtje mag ontbreken, is een game uit de WRC-franchise. We zitten ondertussen aan WRC 10! Ik onderwierp het spel aan een test en vertel jullie in onderstaande review over mijn ervaring op de PlayStation 5!
Review: Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  • 0
  • 3
Ik denk dat velen het zullen herkennen, als ik zeg dat shooters op consoles niet voor iedereen zijn weggelegd. Zelf speelde ik ze vroeger heel vaak op PC, maar met uitzondering van de Killzone-franchise, haast nooit op console. Het zal hoogstwaarschijnlijk aan mezelf liggen, maar van de moment dat het wat moeilijker wordt (en dan spreek ik nog niet van de online multiplayer games), lijkt het alsof ik de controle over mijn personage verlies en maar wat in het rond loop te schieten. Ach, waarschijnlijk het goede oude 'muis en toetsenbord versus controller'-verhaal, maar dat neemt niet weg dat ik shooters meestal vermijd op console. Toen ik de vraag kreeg of ik Sniper Ghost Warrior Contracts 2 wou reviewen op PlayStation 5, besloot ik toch na enige aarzeling het spel een kans te geven. Toegegeven, het feit dat het eerder een tactisch schietspel is en geen klassieke snelle shooter, heeft hier zeker de doorslag gegeven. Of ik tijdens het spelen even gefrustreerd geraakte als bij mijn...
Netflix lanceert eerste beelden van The Guilty met Jake Gyllenhaal
  • 0
  • 0
Netflix lanceerde vandaag de eerste trailer van hun nieuwe thriller 'The Guilty'. In deze prent zien we Jake Gyllenhaal als agent van een alarmcentrale. Wat begint als een verontrustende telefoontje van een verwarde vrouw die mogelijks ontvoert lijkt, leidt al snel tot een obsessie waarbij getracht wordt de vrouw zo goed als mogelijk te beschermen.

The Guilty is een remake van de Deense film Den Skyldige. Deze keer staat regisseur Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, The Equalizer, ...) aan het roer. Naast Jake Gyllenhaal zien we ook de bekende gezichten van onder andere Ethan Hawke, Peter Sarsgaard en Paul Dano. Wie benieuwd is naar de film moet nog even wachten tot 01/10/2021!

The Addams Family op vakantie in The Addams Family 2-trailer
  • 0
  • 0
MGM Studios heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor The Addams Family 2. In deze knotsgekke animatiefilm gaat de bekende familie op vakantie! Ze beslissen om Amerika door te trekken met de camper. De familie kennende, zal er alleszins wel snel één en ander fout lopen! Wat de cast betreft, kunnen we alvast terug rekenen op de bekende stemmen van onder andere Charlize Theron, Oscaar Isaac, Bette Midler en Snoop Dogg.

MGM Studios ging de film normaal gezien enkel lanceren in de bioscoop, maar heeft nu toch besloten om deze op dezelfde dag ook beschikbaar te maken via de gekende video-on-demand-platformen. De release staat gepland voor begin oktober, maar in tussentijd kunnen jullie alvast genieten van onderstaande trailer!

Eerste beelden van Roland Emmerich's nieuwste rampenfilm Moonfall
  • 1
  • 0
Lionsgate heeft de eerste trailer vrijgegeven voor hun nieuwste rampenfilm 'Moonfall'. In deze film, geregisseerd door Roland Emmerich (schrijver van onder andere Independence Day, The Day After Tomorrow, ...), zien we hoe een mysterieuze kracht ervoor zorgt dat de maan uit zijn baan rond de aarde wordt gekegeld. De mensheid heeft slechts een paar weken de tijd om onze dierbare planeet van de ondergang te behoeden.

Moonfall kan rekenen op een uitgebreide cast met onder andere Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña en Donald Sutherland. De film wordt verwacht begin februari 2022.

Eerste teaser voor duurste Netflix-film ooit: Red Notice
  • 0
  • 2
Netflix heeft zonet de eerste trailer vrijgegeven voor Red Notice. In deze film, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, zien we Dwayne Johnson als FBI-agent. Hij maakt jacht op één van de meest beruchte kunstdieven ter wereld (Gal Gadot). In zijn zoektocht komt hij in aanraking met een zwendelaar (Ryan Reynolds) en worden ze gedwongen de handen in elkaar te slaan.

Red Notice is naar verluidt de duurste Netflix-film ooit gemaakt. Om te beoordelen of dit terecht is, moeten we nog even wachten tot de release op 12/11/2021. In afwachting kunnen we alvast genieten van de eerste teaser trailer!

Review: RiMS Racing
  • 0
  • 0
Al zolang ik game ben ik fan van racegames, in alle vormen en maten. Van Super Mario Kart op Nintendo, tot Need For Speed, Burnout Paradise, Wipeout, Gran Turismo en Ridge Racer op PlayStation. Waar ik minder ervaring mee heb, zijn de echte motorracespellen. Het is al van Road Rash geleden dat ik nog eens virtueel op de motor ben gekropen. Daar wil ik met RiMS Racing nu verandering in brengen. Of ik me evenveel geamuseerd heb als met indertijd tegenstanders van hun motor te meppen, lees je in onderstaande review.
Universal kondigt Extended Director's Cut aan van F9: The Fast Saga
  • 0
  • 0
De film is ondertussen nog maar een maandje in de bioscoop, maar Universal kondigt reeds de Extended Director's Cut aan van F9: The Fast Saga, die zowel de bioscoopversie als de uitgebreide director's cut zal bevatten. Wie benieuwd is naar het extra beeldmateriaal, dient nog even te wachten. De uitgebreide versie zal digitaal beschikbaar zijn vanaf 11/11/2021, of aan te kopen op 4K UHD, Blu-ray en DVD vanaf 17/11/2021.

Benieuwd wat wij vonden van de film? Raadpleeg onze review via volgende link: https://www.beyondgaming.be/threads/filmreview-fast-furious-9.5776/

Terug
Bovenaan