BeyondGaming

Nieuwe serie Iwájú binnenkort op Disney+
  • 0
  • 1
Iwájú is een zesdelige nieuwe animatieserie die zich afspeelt in het futuristische Lagos, Nigeria. Het volgt het verhaal van Tola en haar beste vriend Kole, een technologie-expert, terwijl ze in hun verschillende werelden geheimen en gevaren ontdekken. In de trailer krijgt Tola voor haar verjaardag de robotachtige hagedis Otin van haar vader. Otin moet voorkomen dat Tola wordt ontvoerd door de vijanden van haar vader.

Olufikayo Ziki Adeola regisseerde de serie naar een scenario geschreven door Adeola en Halima Hudson. De serie bevat stemmen van Simisola Gbadamosi, Dayo Okeniyi, Femi Branch, Siji Soetan en Weruche Opia. Iwájú is vanaf 28 februari exclusief op Disney+ te zien. Er zal ook een mobiele game - geïnspireerd op de serie - op dezelfde dag gelanceerd worden: Disney Iwájú: Rising Chef.

Review: Mario vs. Donkey Kong
  • 0
  • 7
Zoals elk jaar gaan we de week in waar - in zowat elke omgeving - gemorreld wordt. Ofwel uit wanhoop om wat men dit jaar weer moet verzinnen om romantisch te zijn ófwel omdat er rondomrond enkel gemorreld wordt over wat (luid) als ‘commerciële onzin’ wordt afgedaan. Aangezien BeyondGaming (het zit ‘em in de naam) zich wil bekommeren over elk deel van uw leven, geven wij - ik, appelez-moi Cupido - dé tip. Geschikt als cadeau voor de liefde van je leven, de liefde van deze week of voor jezelf: Mario vs. Donkey Kong verschijnt op 16 februari. (Dat valt dan ook nog netjes op een datum die minder ‘geforceerd’ overkomt, #geniaal)
Seriereview: Hazbin Hotel
  • 3
  • 3
Staat u soms stil wat er met uw onsterfelijke ziel zal gebeuren eens u het tijdelijke met het eeuwige zal inwisselen? Zelfs wie overtuigd is van niets meer dan een close encounter met wormen, zal ooit de vraag krijgen ‘Ja, maar wat áls?’ We hebben uiteindelijk ons verplicht nummertje christendom te danken aan een ‘oei, wat als’- sterfbedmoment van een keizer. Hemel, hel en alles daartussen zijn al duizend jaar een dankbare bron voor verhalen en verschijningen allerhande. Hoopgevend of schrikwekkend, een beetje van beide. Profaan en toch een beetje schattig? Dat … is nieuw.
Trailer voor misdaadfilm Sleeping Dogs
  • 0
  • 0
Na een baanbrekende behandeling voor de ziekte van Alzheimer ondergaan te hebben, stort voormalig rechercheur Roy Freeman zich op een tien jaar oude zaak van een moord op een universiteitsprofessor. Het is alsof hij de zaak voor de allereerste keer onderzoekt. Maar wanneer bewijsmateriaal geheimen onthult uit zijn verleden, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkende waarheid.

Sleeping Dogs werd geregisseerd door Adam Cooper, de cast bestaat uit Russell Crowe als Roy Freeman, Karen Gillan, Márton Csókás, Thomas M. Wright, Harry Greenwood en Tommy Flanagan. Sleeping Dogs zal vanaf 27 maart in de bioscoopzalen te zien zijn.

Trailer voor Netflixfilm Damsel met Millie Bobby Brown
  • 0
  • 0
Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de avontuurlijke fantasiefilm Damsel, geregisseerd door de Spaanse filmmaker Juan Carlos Fresnadillo. In deze vertelling stemt Elodie, gespeeld door Millie Bobby Brown, ermee in om te trouwen met een knappe prins. Haar leven neemt echter een onverwachte wending wanneer ze ontdekt dat ze door de koninklijke familie als offer werd gebruikt om een eeuwenoude schuld terug te betalen. Vervolgens belandt ze samen met een vuurspuwende draak in een grot, waar ze probeert te overleven.

Millie Bobby Brown schittert als Elodie, de cast bestaat verder uit Robin Wright, Angela Bassett, Nick Robinson, Brooke Carter, Ray Winstone en Shohreh Aghdashloo. Damsel zal vanaf 8 maart op Netflix te zien zijn.

Blizzard deelt valentijnsfeatures voor Diablo IV
  • 0
  • 1
Liefde zit in de... loot! Spring deze Valentijnsdag met je geliefde in Diablo IV Season of the Construct en ervaar Couch Co-op en Online Play

Valentijnsdag staat voor de deur, dus waarom laat je die dure date-night niet achterwege en duik je halsoverkop in het hart van de duisternis met Diablo IV's Season of the Construct! Voor degenen die de voorkeur geven aan een unieke en avontuurlijke viering, is er de romantische kant van het demonendoden met Couch co-op en Online Play. Verruil deze keer het vertrouwde voor het buitengewone. Ga samen de digitale wereld in voor een leuke gameavond of misschien is het niet zomaar een date - het is een liefdesavontuur vol demonen!

Couch co-op en online spelen
Of je nu in dezelfde kamer zit of mijlenver van elkaar verwijderd bent, Couch co-op en Online Play bieden een meeslepende manier om door de werelden te navigeren en creëren een gedeelde spelervaring voor spelers die op demonendodend avontuur willen gaan. In tegenstelling tot de...
Filmreview: Holy Rosita
  • 0
  • 1
Een hartverwarmend verhaal vertellen over moeders, kinderen en kwetsbare zielen die door de maatschappij als buitenbeentjes worden gezien, maar die evenzeer op zoek zijn naar geluk. Dit was wat Wannes Destoop voor ogen had toen hij bezig was met het filmen van zijn langspeelfilmdebuut Holy Rosita.
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 7/2024
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt af en toe met een speciaal nieuwsbericht op de proppen, waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet
Vier Valentijnsdag met de Rendez-vous Pokémon! Tot donderdag 16 februari 2024 om 0:59 uur CET zal Luvdisc vaker verschijnen in 3- en 5-sterren Tera Raid Battles. Deze Luvdisc hebben Fairy als Tera Type, dus wees voorzichtig voordat je ze uitdaagt! Het verslaan van Luvdisc kan extra zoete beloningen opleveren, zoals bonus Exp. Candies en zeldzame Candies. Verzamel je vrienden en Pokémon deze Valentijnsdag voor een paar heerlijke Tera Raid Battles!

Eventprogramma: Maandag 12 februari 2024 van 01:00 uur CET tot donderdag 16 februari 2024 om 0:59 uur CET

Informatie over de Tera Raid Battle Events
  • Om deel te nemen aan Tera Raid Battle-events moet je het laatste Poké Portal News downloaden door Poké Portal te...
Review: Airhead
  • 0
  • 1
Al tijdens het Autumn Festival van 2020 kon men op Steam de demo van Airhead uitproberen, een kleurrijke Metroidvania-game gerealiseerd door Octato en Massive Miniteam. En nu kunnen we dus eindelijk aan de slag met de finale versie! Niet alleen de art style en felle kleuren van deze indie puzzle platformer spreken namelijk tot de verbeelding, ook de gameplay mag er best wezen.
Podcast | Aflevering 58 | Doet Xbox Starfield cadeau aan Sony
  • 3
  • 0
MrPoOL en Mrpoelie bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze aflevering en overlopen de PlayStation direct.

Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!

Filmreview: Ferrari
  • 1
  • 2
Enzo Ferrari beschouwde autoracen als een verschrikkelijke vreugde. Zij die zich aangetrokken voelen tot dit beroep begrijpen dat de dood altijd op de loer ligt. Enzo eiste niets minder dan uitmuntendheid van zijn coureurs: “Als je plaatsneemt in een van mijn auto's, doe je dat om te winnen. Heldhaftigheid is een essentieel element, een bereidheid om tot het uiterste te gaan en meer moed te tonen dan de coureur in de auto naast je”. Regisseur Michael Mann brengt met Ferrari een momentopname uit het leven van Enzo Ferrari: de zomer van 1957. Een jaar waarin veel veranderingen plaatsvonden voor de Italiaanse zakenman.
Kingdom of the Planet of the Apes geeft ons een epische nieuwe trailer
  • 0
  • 2
Kingdom of the Planet of the Apes mag dan wel een vrij verschrikkelijke titel zijn, maar de film zelf lijkt een episch stukje cinema te gaan worden dat met opgeheven hoofd naast de geliefde trilogie van Matt Reeves van enkele jaren geleden mag gaan staan. In de nieuwe trailer krijgen we in elk geval een nieuwe blik op de jonge aap Noa, die de sleutel lijkt te worden voor de toekomst van de apen en de mensen.

De trailer focust op de geschiedenis van de ooit heersende mensen en hoe de zaken veranderden om plaats te ruimen voor een planeet waar de apen het voor het zeggen hebben. Het maakt ook duidelijk dat niet alle apen hetzelfde zijn. Wanneer een nieuwe tirannieke aap de leiding naar zich toetrekt, begint voor een jonge aap een moeilijke queeste die hopelijk een betere toekomst voor zowel aap als mens zal betekenen. Het verhaal omvat weliswaar gloednieuwe personages, maar speelt zich wel degelijk in hetzelfde universum als de vorige films af. Dat we ons op 10 mei aan een...
The Fall Guy geeft je alles wat je wil van een trailer, en meer
  • 0
  • 0
De nieuwe film van David Leitch, de voormalige stuntman die nu stevige actiefilms als Deadpool 2 en Bullet Train aflevert, wordt een rasechte hommage aan de mannen en vrouwen die halsbrekende toeren uithalen voor ons filmentertainment. In The Fall Guy speelt Ryan Gosling dan ook een stuntman die het gewoon is om opgeblazen te worden, of uit gebouwen te springen of in nare autocrashes te belanden, maar mogelijk voor zijn grootste uitdaging ooit komt te staan...de liefde van zijn leven terug winnen. En een verdwenen filmster terugvinden en een sinister complot ontrafelen, dat uiteraard ook wel.

De nieuwe trailer belooft in elk geval een wilde rit. Er zit romantiek in, maar ook gevechten met voertuigen, buitenaardse wezens en Aaron Taylor-Johnson die geologie sexy lijkt te maken. The Fall Guy lijkt voor elk wat wils te hebben dus wanneer het in mei de bioscoop komt binnengesprongen via een brandende hoepel.

Wicked transporteert ons opnieuw naar Oz met sfeervolle eerste beelden
  • 0
  • 1
Eindelijk. Na jaren van succes op Broadway en de West End komt de geliefde musical Wicked eindelijk naar het grote scherm. Wie beter dan de filmmaker achter het wonderlijke musicalsprookje In the Heights om dat tot een goed einde te brengen? Als de eerste beelden van de film iets duidelijk maken, dan is het wel dat Jon Chu geen enkel probleem heeft om de kleurrijke fantasiewereld van Oz sfeervol tot leven te brengen. Magische bubbels, gevleugelde beesten, een fonkelend Emerald City en uiteraard Jeff Goldblum als de Wizard of Oz. We kunnen haast niet wachten om het gele pad richting de bioscoop te volgen.

Het verhaal draait uiteraard nog steeds om heks Elphaba, die omwille van haar groene huid moet opstoten tegen tal van vooroordelen, en de perfecte roze heks Glinda. De film volgt de onwaarschijnlijke vriendschap tussen deze twee heksen, die uiteindelijk gedoemd is om tragisch te eindigen, en heeft Broadwayster Cynthia Erivo en Ariana Grande in de respectievelijke hoofdrollen. Door...
De eerste trailer voor Twisters belooft meteorologisch spektakel
  • 0
  • 0
Haal het regenjasje maar uit de kast, want komende zomer wordt er noodweer voorspeld in je plaatselijke bioscoop. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de komst van Twisters, de langverwachte sequel/reboot/remake of welke naam je het beestje ook wil geven van Jan Debont's culthit uit de jaren negentig.

Het concept lijkt in elk geval, in tegenstelling tot het dak van het gemiddelde huis na de passage van een tornado, onveranderd gebleven. Twisters volgt dan ook een stelletje stormjagers die lijf en leden riskeren om micro sensoren in de slurf van steeds groter wordende windhozen te lanceren. brokstukken en genoeg wind om zelfs het kapsel van rijzende superster Glen Powell in de war te brengen lijken alvast de grote krenten in deze smakelijk lijkende pap te gaan worden. Of Lee Isaac Chung na het gevoelige drama Minari nu ook een succesvolle spektakelfilm weet af te leveren en of er ook nu koeien over het bioscoopscherm zullen vliegen, dat ontdekken we rond 19 juli...
Maak je klaar voor de komst van Marvel Jesus met de eerste trailer voor Deadpool & Wolverine
  • 0
  • 2
De eerste teaser voor de derde Deadpool gaf ons eindelijk een eerste blik op de manier waarop de merc with a mouth zijn weg zal vinden naar de MCU. Dankzij het geklooi met multiverses en de geinigheden met de TVA die in de tv-reeks rond Loki werden geïntroduceerd staat de deur dan ook wagenwijd open voor de komst van wade Wilson, of zoals hij zichzelf noemt 'Marvel Jesus'.

De trailer brengt in elk geval wat het moet brengen, en dat is vooral geruststelling. Het is typerend voor Deadpool om dan ook duidelijk te maken dat hij, zelfs nu hij onder de vlag van Disney vaart, toch vooral blijft grossieren in snelle kogels, snellere one-liners en genoeg bloed en brute humor om die heerlijke R-rating te blijven verdienen. De eerste teaser geeft nog geen duidelijke blik op Hugh Jackman's terugkeer als Wolverine, maar dat neemt niet weg dat er al meer dan genoeg cameos en knipogen te spotten zijn om fans nu al watertandend te doen uitkijken naar 25 juli wanneer Deadpool & Wolverine in de...
Filmreview: The Exorcist: Believer (4K UHD blu-ray)
  • 0
  • 1
Geloof het of niet, maar ik was best tevreden met de visie die David Gordon Green en scenarist Danny McBride presenteerden van Halloween in 2018. Hun herstart negeerde dan ook alle sequels, en bracht terug naar zijn roots om een behoorlijk enge versie van The Shape op de mensheid los te laten. Dat de reeks op ironische wijze zelf volledig van de rails ging in de twee obligate opvolgers is overduidelijk, maar die eerste poging was toch een duidelijk schot in de reeks. Hetzelfde trucje probeerden Gordon Green en McBride vorig jaar dan ook toe te passen op die andere iconische horrorreeks met The Exorcist: Believer. De banden met het kluwen aan sequels werden wederom doorgeknipt om een gloednieuwe opvolger voor het origineel af te leveren. Lukte het de twee om na Michael Myers nu ook Pazuzu de moderne filmzaal in te trekken, of is het eerder het soort film geworden waarvan je erwtensoep in het rond gaat kotsen? Tijd om deze nieuwe Exorcist even possessie te laten nemen van onze speler.
Exclusieve preview voor Dune: Part Two
  • 0
  • 0
Binnen iets meer dan twee weken zal Dune: Part Two eindelijk te zien zijn. Warner Bros Pictures heeft een uitgebreide sneak preview online gezet, deze preview is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, zonder Nederlandse ondertiteling. De film volgt Paul Atreides, die samen met Chani en de Fremen wraak zoekt op de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd.

De film bestaat onder meer uit Timothée Chalamet als Paul, Austin Butler als Feyd-Rautha, Zendaya als Chani, Florence Pugh is Princess Irulan en Javier Bardem als Stilgar. Tot nu toe zijn er drie andere trailers uitgebracht voor Dune 2, die je hier nog eens kan herbekijken: eerste trailer, tweede trailer en derde...
Videoreview: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 1
Vrijdag serveerden we jullie al de geschreven review van Suicide Squad: Kill theme Justice League. Vandaag Is Mrpoelie aan de beurt met zijn videoreview die hij voor jullie gemaakt heeft. Of hij akkoord is over alle controverse rond de game door het live-service aspect kunnen jullie hieronder zien in zijn videoreview.

Bordspelreview: Earth
  • 0
  • 2
Ongeveer 4,6 miljard jaar geleden begon het verhaal van onze thuisplaneet, de aarde. Meteorietinslagen, vulkanische activiteit en tectonische verschuivingen hebben onze wereld veranderd. Wanneer er ongeveer een drieënhalf tot vier miljard jaar geleden de eerste organische moleculen zich ontwikkelden tot eencellige organismen ontstond het leven, maar heeft zich ook een ongelooflijke diversiteit aan leven ontvouwd. De evolutie heeft het ontstaan van de aarde en leven in de kosmische oersoep tot de huidige complexe ecosystemen omgevormd. Een uniek, maar fragiel evenwicht met een immense rijke verscheidenheid aan fauna en flora. In Earth zal je zelf het best passende ecosysteem moeten opbouwen om te kunnen winnen!
Terug
Bovenaan