BeyondGaming

Verhaalmodus onthuld van Garden Life: A Cozy Simulator
  • 0
  • 0
Nacon en stillalive studios presenteren met plezier de nieuwe story mode-trailer van Garden Life: A Cozy Simulator. Deze ontspannende tuiniergame, met een kleurrijke, kalmerende vormgeving, verschijnt op 22 februari 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam). De Nintendo Switch-versie volgt op 14 maart 2024.

Het verhaal van de game verplaatst spelers naar de warme sfeer van een schilderachtig dorpje. In die omgeving krijgen spelers als nieuw aangestelde beheerder de zorg over een verwaarloosde gemeentetuin. Jasmine, een plaatselijke fotograaf met een passie voor bloemen en tuinieren, komt de speler welkom heten en wegwijs maken. Zij is één van de vele kleurrijke personages die spelers tijdens hun avontuur zullen ontmoeten.

In de loop van de game krijgen spelers opdrachten van de andere dorpsbewoners, die ze kunnen voltooien voor Florins, de valuta in de game. Met genoeg Florins kunnen spelers nieuwe delen van de tuin ontgrendelen, en...
Verslag: Brihang @ Depart
  • 0
  • 3
Brihang greep weliswaar naast een MIA voor beste hiphop enkele weken geleden, maar iets zegt ons dat de West-Vlaamse woordkunstenaar daar niet al te wakker van zal liggen. Met een creatieve dreun van een performance op live televisie zette hij nog maar eens in de kijker waarom hij over het hele land de grote zalen uitverkoopt en komende zomer als headliner op diverse festivals pronkt. De carrière van Boudy Verleye zit dan ook duidelijk in een opwaartse spiraal sinds de introductie van de uitstekende nieuwe langspeler Droomvoeding. Een paar hits in de afrekening, een dijk van een live reputatie, maar bovenal die speelse eerlijke charme die gepaard gaat met de muziek van Brihang, zorgden ervoor dat de grote Kortrijkse Depart drie avonden op rij vlotjes kon uitverkocht worden. Daar moesten wij uiteraard ook bij zijn.
Dit weekend Spel-o-Polis in Sint Niklaas
  • 0
  • 0
De Bokkensprong en bevriende spellenclubs heten iedereen van harte welkom voor de derde-op-een-rij editie van Spel-O-Polis. Deze gezellige beurs vindt plaats op zaterdag 10 februari van 10u00 tot 19u00 in 't Bau-huis in Sint-Niklaas.

Een aantal grote en minder grote uitgevers zijn alvast aanwezig en net als in Spel Antwerpen is er een verkoopstand van Adriaensen en de mogelijkheid om een aantal spellen tweedehands te verkopen of te kopen. De verkooplijst dient wel ten laatste op woensdag 7 februari om 12u00 doorgegeven te worden, dus snel zijn is de boodschap ...

Verder hebben de spellenclubs een aantal topspellen te leen uit de rijke collectie, is er kinderanimatie voor de allerkleinsten voorzien en kan je ook de innerlijke mens versterken met een streekbiertje of een lekker snack. Het lijkt ons alvast een zeer goede start van de krokusvakantie. Tickets zijn via...
Preview: Final Fantasy VII Rebirth
  • 0
  • 5
Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd door Square Enix om in Londen een press event bij te wonen van de langverwachte sequel Final Fantasy VII Rebirth. Na een korte presentatie van producer Yoshinori Kitase en game director Naoki Hamaguchi mochten we een drietal uur aan de slag met de eerste twee hoofdstukken van het spel. Hieronder mijn eerste bevindingen!
Videopreview: Enshrouded
  • 0
  • 3
Survivalgames zijn momenteel heel populair, denk maar aan het enorm populaire Palworld dat momenteel records breekt. Nu kwam er op 24 januari nog een survivalgame bij die moet zien op te boksen tegen dat succes en dat is Enshrouded. Enshrouded voegt wel een heel leuke twist toe aan het genre en dat is dat het RPG-elementen in een blender gooit samen met survival. Mrpoelie speelde uitgebreid de game voor deze videopreview die we hier voor jullie serveren.

Shaolin-monniken komen met jubileumshow Kung Fu naar Gent en Antwerpen
  • 0
  • 0
In de afgelopen drie decennia bewonderden meer dan vijf miljoen mensen op vijf continenten, tijdens meer dan zesduizend voorstellingen, de mystieke krachten van de ongeëvenaarde Shaolin-monniken. Ter gelegenheid van hun jubileumtour Kung Fu, komen de beste Shaolin-meesters en shamis (leerlingen) eind april 2024 weer naar België. Tijdens een waanzinnig twee uur durend spektakel vertonen de Shaolin Monks hun ongelofelijke Kungfu- en Qi Gong-kunsten. Beleef dit unieke, interactieve spektakel op 30 april in Capitole Gent en op 1 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.
Extra show Ierse danssensatie Rhythm of the Dance op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen
  • 0
  • 0
De Ierse danssensatie 'Rhythm of the Dance' gaat in 2024 op wereldtournee met hun '25th Anniversary Tour' en wegens groot succes wordt een extra show aan hun Belgische schema toegevoegd. Naast de eerder aangekondigde shows op 25 april in Capitole Gent, 27 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 28 april in Concertgebouw Brugge, presenteert het fenomenale gezelschap met trots een extra show op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen.
Review: Like a Dragon: Infinite Wealth
  • 1
  • 8
Hier gaan we weer jongens en meisjes, wederom een review die ik gerust in de categorie ‘vrij overbodig’ zou durven te klasseren. De angel is namelijk dat Like a Dragon: Infinite Wealth, ook evengoed Infinite bagage als secundaire titel had kunnen krijgen. Dit is het nieuwe hoofdstuk in de Yakuza-franchise nadat nieuw hoofdpersonage Ichiban Kasuga het stokje overnam van oude rot Kazuma Kiryu. De verandering van de wacht ging weliswaar gepaard met een verandering van naam en een soort soft reboot wat het verhaal betreft, alleen blijft het dus wel degelijk het zoveelste deel in de steeds verder uitdijende Yakuza-franchise.
Final Fantasy VII Rebirth krijgt demo en State of Play-uitzending vannacht
  • 0
  • 1
Velen waren waarschijnlijk verwonderd over het feit dat Final Fantasy VII Rebirth, een van de nakende grote releases voor PlayStation 5, niet aan bod kwam tijdens Sony's State of Play vorige week woensdag. Maar niet getreurd, de reden hiervoor is heel simpel: het spel krijgt vandaag een speciale State of Play-uitzending volledig gewijd aan dit langverwachte vervolg in de remake-trilogie van Final fantasy VII. De uitzending zal plaatsvinden om 00u30 en te zien zijn via YouTube, Twitch en TikTok. Hieronder vind je alvast.

Bovendien was Sony afgelopen nacht ook iets te ijverig en verscheen er een trailer online voor een demo van Final Fantasy VII Rebirth die beschikbaar zou zijn direct na deze State of Play. Gezien deze trailer nog niet officieel werd vrijgegeven, posten wij hem nog niet. Maar wie benieuwd is, kan de trailer alvast in...
Nieuwe trailers belichten de gameplay van Crown Wars: The Black Prince
  • 0
  • 0
Vanaf vandaag is een demoversie verkrijgbaar van Crown Wars: The Black Prince, als onderdeel van Steam Neo Fest. Daarnaast zijn twee video’s verschenen die belangrijke elementen van de gameplay tonen: de verschillende klasses.

Met zes speelbare klasses hebben spelers ruime mogelijkheden hun eigen gevechtsstrategie te vormen. Er zijn verschillende profielen voor allerlei combinaties van fysieke kracht en speciale vaardigheden, om vijanden maximale schade toe te brengen. Voor gevechten van dichtbij heb je de sterke en gedisciplineerde Crusaders, de meer behendige en aanpasbare Duelists en de Beastmasters met hun dierlijke bondgenoten, om een eerste verdedigingslijn te vormen. Maar oorlog draait natuurlijk niet alleen om brute kracht, je hebt ook een tactisch brein nodig om op het slagveld te zegevieren. Daarvoor kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van Flayers, huurmoordenaars die net zo snel als dodelijk zijn, de Gunners, oftewel explosie-specialisten, en Alchemists, die experts zijn...
Trailer voor Welcome Home, Franklin
  • 0
  • 0
De nieuwe special van Apple TV volgt Franklin Armstrong, een van de meest geliefde personages van Peanuts. Franklin heeft moeite om vrienden te maken. Wanneer hij hoort over een Soap Box Derby-race, is hij ervan overtuigd dat het winnen van deze race hem nieuwe vrienden zal opleveren. Het enige dat hij nodig heeft, is een partner, die hij vindt in Charlie Brown. Franklin en Charlie Brown werken samen om een auto te bouwen en worden gaandeweg goede vrienden. Maar naarmate de race nadert, neemt de druk toe.

De stemacteurs voor de hoofdpersonages zijn onder meer Caleb Bellavance als Franklin, Etienne Kellici als Charlie Brown, Terry McGurrin als Snoopy. Welcome Home, Franklin zal vanaf 16 april te zien zijn op Apple TV.

Foamstars nu verkrijgbaar voor PlayStation Plus
  • 0
  • 0
Square Enix releaset vandaag Foamstars, de nieuwe online 4v4 foam party shooter, exclusief voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De game verschijnt als PlayStation Plus-game voor de maand februari, wat betekent dat PlayStation Plus-leden de game tot 4 maart zonder extra kosten kunnen verzilveren, downloaden en spelen. Spelers die de game binnenhalen behouden de game na afloop van deze periode in hun PlayStation Plus-bibliotheek en kunnen hem blijven spelen zolang ze lid blijven.

Season One Starry Pop

Foamstars begint met Season 1, Starry Pop, een feestelijk seizoen dat volgepakt is met fun en content, waaronder de volgende evenementen:
  • Ranked Party: Beklim de klassementen van Foamstars door deelname aan twee tijdelijke seizoensevenementen: de solo-ervaring Ranked Party Lonestar en het teamgerichte Ranked Party Tribe-Vibe.
  • Extreme Party: Daag spelers uit in twee speciale thema-modes. In All Mel T Party speelt iedereen als Mel T, terwijl...
Verslag: Filmfestival Oostende 2024
  • 0
  • 1
Het filmfestival van Oostende is na negen prachtige dagen weer ten einde gekomen. Met een breed aanbod aan films en de huldiging van tal van bekendheden was het opnieuw een memorabele editie. Master Gene Bervoets was vaak te zien op de rode loper, waarbij nationaal en internationaal talenten werden geëerd. Wannes Destoop, Sam Heughan, Eleanor Tomlinson, Marc Didden, Trine Dyrholm en Paola Cortellesi kregen een ster op de zeedijk.
Ontdek de trailer van Tótem
  • 0
  • 0
De Mexicaanse regisseur Lila Avilés brengt haar nieuwste film Tótem, een portret van een gezin dat zich voorbereidt op een verjaardagsfeestje, gezien door de ogen van een jong meisje. De zevenjarige Sol helpt haar grootvader bij de voorbereidingen voor het feestje voor haar zieke vader. Terwijl de dag vordert, escaleert de chaos geleidelijk en brokkelen de fundamenten van het gezin af.

De cast bestaat uit onder meer Naíma Sentíes, Monserrat Marañon, Marisol Gasé, Saori Gurza, Teresita Sánchez, Mateo García Elizondo, Juan Francisco Maldonado en Iazua Larios. Tótem is zowel geschreven als geregisseerd door Lila Avilés, het is haar tweede speelfilm na het succes van The Chambermaid. Tótem wordt binnenkort in de bioscoopzalen verwacht.

Fotoverslag: LLNN @ Botanique
  • 0
  • 0
Op 2 februari kwam LLNN uit Kopenhagen de Rotondezaal in de Botanique onveilig maken met hun brute sludge metal met hardcore elementen die een post-apocalyptische en zelfs claustrofobische sfeer creëert. Met al hun power voelde je de zaal en iedereen erin meebewegen met hun zware en harde sound. De band Divided uit Kortrijk kwam het optreden een West-Vlaams tintje geven met hun post-metal als support act.
EA onthult cinematische trailer voor Apex Legends: Breakout
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben de eerste cinematische trailer uitgebracht voor Apex Legends: Breakout, het aankomende seizoen van Apex Legends. De trailer luidt het vijfjarig jubileum van Apex Legends in. Het nieuwe seizoen laat spelers het leven als Legend ervaren, zowel op als buiten het strijdveld. Apex Legends: Breakout is vanaf 13 februari beschikbaar.

Het seizoen introduceert Legend-upgrades die de uitrusting en vaardigheden van elke Legend versterken. Ook kunnen spelers Breakout-beloningen verdienen. Dit betekent dat spelers gedurende het seizoen toegang krijgen tot zes Legends en ze uitdagingen kunnen voltooien om ze te behouden nadat het seizoen is afgelopen. Daarnaast beschikt de Ranked-modus over een nieuw systeem dat riskante acties beloont tijdens elke Ranked Split. Tot slot kunnen spelers meedoen aan het 5th Anniversary Collection Event met de razendsnelle, tijdelijke Straight Shot-modus en exclusieve maps. Wanneer spelers alle 24 nieuwe...
Ann Van den Broeck en Ivan Pecnik naast jongeren in musical Magdalena
  • 0
  • 0
In 2018 verbaasde The Singing Factory de Vlaamse musicalwereld met hun eerste creatie Magdalena. De voorstelling, die je meeneemt naar het Ierland van de twintigste eeuw, vertelt het schrijnende en waargebeurde verhaal van meer dan 30.000 vrouwen die gedumpt werden in door God vergeten kloosters waar ze in barre omstandigheden handarbeid moesten verrichten. Het laatste klooster sloot pas de deuren in 1996 en sindsdien werden al verschillende massagraven met honderden babylijkjes ontdekt. Allemaal kinderen die geboren werden in de kloosters.
Persona 3 Reload viert launch met nieuwe lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Persona 3 Reload is nu door ATLUS uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Xbox Game Pass, Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. Persona 3 Reload is een fascinerende nieuwe interpretatie van de RPG die het genre gedefinieerd heeft, herboren voor de moderne tijd met een opgefrist gevechtssysteem, totaal nieuwe en haarscherpe graphics, geremasterde audio met een nieuwe Engelse voice-over en gemoderniseerde functionaliteit voor een groot gebruiksgemak.

Spelers kunnen de Digital Premium, Deluxe en Standard Edition van de game op alle beschikbare platforms kopen, of de Standard Edition op fysieke media voor bepaalde platforms, via de website van de game. Om de release van Persona 3 Reload te vieren, vinden er momenteel een aantal digitale en fysieke activiteiten plaats:

  • Persona 3 Reload WEBTOON -...
De filmreleases van februari 2024
  • 1
  • 3
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special vinden jullie een selectie filmreleases terug die we met plezier kort even voorstellen, met natuurlijk een trailer erbij! Deze maand is er opnieuw voor ieder wat wils in zowel de grotere als kleinere bioscopen.
Sonic the Hedgehog 3: bereid je voor op een nieuw avontuur
  • 1
  • 0
Na het succes van het tweede deel, keert Sonic the Hedgehog terug naar het grote scherm voor een nieuw avontuur, te zien in de bioscopen vanaf midden december 2024. Jim Carrey keert terug als de krankzinnige wetenschapper Dr. Robotnik. Na zijn dramatische val aan het einde van de tweede film, is nu bekend dat de slechterik zal herrijzen (bron: Variety). Ook Ben Schwartz keert terug als de stem van Sonic, terwijl Colleen O'Shaughnessey Tails en Idris Elba Knuckles vertolken. De cast wordt aangevuld met Krysten Ritter, James Marsden en Cristo Fernández.

Sonic the Hedgehog 3 zal vanaf 20 december in de bioscoopzalen te zien zijn.

Terug
Bovenaan