BeyondGaming

Trailer voor Welcome Home, Franklin
  • 0
  • 0
De nieuwe special van Apple TV volgt Franklin Armstrong, een van de meest geliefde personages van Peanuts. Franklin heeft moeite om vrienden te maken. Wanneer hij hoort over een Soap Box Derby-race, is hij ervan overtuigd dat het winnen van deze race hem nieuwe vrienden zal opleveren. Het enige dat hij nodig heeft, is een partner, die hij vindt in Charlie Brown. Franklin en Charlie Brown werken samen om een auto te bouwen en worden gaandeweg goede vrienden. Maar naarmate de race nadert, neemt de druk toe.

De stemacteurs voor de hoofdpersonages zijn onder meer Caleb Bellavance als Franklin, Etienne Kellici als Charlie Brown, Terry McGurrin als Snoopy. Welcome Home, Franklin zal vanaf 16 april te zien zijn op Apple TV.

Foamstars nu verkrijgbaar voor PlayStation Plus
  • 0
  • 0
Square Enix releaset vandaag Foamstars, de nieuwe online 4v4 foam party shooter, exclusief voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De game verschijnt als PlayStation Plus-game voor de maand februari, wat betekent dat PlayStation Plus-leden de game tot 4 maart zonder extra kosten kunnen verzilveren, downloaden en spelen. Spelers die de game binnenhalen behouden de game na afloop van deze periode in hun PlayStation Plus-bibliotheek en kunnen hem blijven spelen zolang ze lid blijven.

Season One Starry Pop

Foamstars begint met Season 1, Starry Pop, een feestelijk seizoen dat volgepakt is met fun en content, waaronder de volgende evenementen:
  • Ranked Party: Beklim de klassementen van Foamstars door deelname aan twee tijdelijke seizoensevenementen: de solo-ervaring Ranked Party Lonestar en het teamgerichte Ranked Party Tribe-Vibe.
  • Extreme Party: Daag spelers uit in twee speciale thema-modes. In All Mel T Party speelt iedereen als Mel T, terwijl...
Verslag: Filmfestival Oostende 2024
  • 0
  • 1
Het filmfestival van Oostende is na negen prachtige dagen weer ten einde gekomen. Met een breed aanbod aan films en de huldiging van tal van bekendheden was het opnieuw een memorabele editie. Master Gene Bervoets was vaak te zien op de rode loper, waarbij nationaal en internationaal talenten werden geëerd. Wannes Destoop, Sam Heughan, Eleanor Tomlinson, Marc Didden, Trine Dyrholm en Paola Cortellesi kregen een ster op de zeedijk.
Ontdek de trailer van Tótem
  • 0
  • 0
De Mexicaanse regisseur Lila Avilés brengt haar nieuwste film Tótem, een portret van een gezin dat zich voorbereidt op een verjaardagsfeestje, gezien door de ogen van een jong meisje. De zevenjarige Sol helpt haar grootvader bij de voorbereidingen voor het feestje voor haar zieke vader. Terwijl de dag vordert, escaleert de chaos geleidelijk en brokkelen de fundamenten van het gezin af.

De cast bestaat uit onder meer Naíma Sentíes, Monserrat Marañon, Marisol Gasé, Saori Gurza, Teresita Sánchez, Mateo García Elizondo, Juan Francisco Maldonado en Iazua Larios. Tótem is zowel geschreven als geregisseerd door Lila Avilés, het is haar tweede speelfilm na het succes van The Chambermaid. Tótem wordt binnenkort in de bioscoopzalen verwacht.

Fotoverslag: LLNN @ Botanique
  • 0
  • 0
Op 2 februari kwam LLNN uit Kopenhagen de Rotondezaal in de Botanique onveilig maken met hun brute sludge metal met hardcore elementen die een post-apocalyptische en zelfs claustrofobische sfeer creëert. Met al hun power voelde je de zaal en iedereen erin meebewegen met hun zware en harde sound. De band Divided uit Kortrijk kwam het optreden een West-Vlaams tintje geven met hun post-metal als support act.
EA onthult cinematische trailer voor Apex Legends: Breakout
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben de eerste cinematische trailer uitgebracht voor Apex Legends: Breakout, het aankomende seizoen van Apex Legends. De trailer luidt het vijfjarig jubileum van Apex Legends in. Het nieuwe seizoen laat spelers het leven als Legend ervaren, zowel op als buiten het strijdveld. Apex Legends: Breakout is vanaf 13 februari beschikbaar.

Het seizoen introduceert Legend-upgrades die de uitrusting en vaardigheden van elke Legend versterken. Ook kunnen spelers Breakout-beloningen verdienen. Dit betekent dat spelers gedurende het seizoen toegang krijgen tot zes Legends en ze uitdagingen kunnen voltooien om ze te behouden nadat het seizoen is afgelopen. Daarnaast beschikt de Ranked-modus over een nieuw systeem dat riskante acties beloont tijdens elke Ranked Split. Tot slot kunnen spelers meedoen aan het 5th Anniversary Collection Event met de razendsnelle, tijdelijke Straight Shot-modus en exclusieve maps. Wanneer spelers alle 24 nieuwe...
Ann Van den Broeck en Ivan Pecnik naast jongeren in musical Magdalena
  • 0
  • 0
In 2018 verbaasde The Singing Factory de Vlaamse musicalwereld met hun eerste creatie Magdalena. De voorstelling, die je meeneemt naar het Ierland van de twintigste eeuw, vertelt het schrijnende en waargebeurde verhaal van meer dan 30.000 vrouwen die gedumpt werden in door God vergeten kloosters waar ze in barre omstandigheden handarbeid moesten verrichten. Het laatste klooster sloot pas de deuren in 1996 en sindsdien werden al verschillende massagraven met honderden babylijkjes ontdekt. Allemaal kinderen die geboren werden in de kloosters.
Persona 3 Reload viert launch met nieuwe lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Persona 3 Reload is nu door ATLUS uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Xbox Game Pass, Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. Persona 3 Reload is een fascinerende nieuwe interpretatie van de RPG die het genre gedefinieerd heeft, herboren voor de moderne tijd met een opgefrist gevechtssysteem, totaal nieuwe en haarscherpe graphics, geremasterde audio met een nieuwe Engelse voice-over en gemoderniseerde functionaliteit voor een groot gebruiksgemak.

Spelers kunnen de Digital Premium, Deluxe en Standard Edition van de game op alle beschikbare platforms kopen, of de Standard Edition op fysieke media voor bepaalde platforms, via de website van de game. Om de release van Persona 3 Reload te vieren, vinden er momenteel een aantal digitale en fysieke activiteiten plaats:

  • Persona 3 Reload WEBTOON -...
De filmreleases van februari 2024
  • 1
  • 3
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special vinden jullie een selectie filmreleases terug die we met plezier kort even voorstellen, met natuurlijk een trailer erbij! Deze maand is er opnieuw voor ieder wat wils in zowel de grotere als kleinere bioscopen.
Sonic the Hedgehog 3: bereid je voor op een nieuw avontuur
  • 1
  • 0
Na het succes van het tweede deel, keert Sonic the Hedgehog terug naar het grote scherm voor een nieuw avontuur, te zien in de bioscopen vanaf midden december 2024. Jim Carrey keert terug als de krankzinnige wetenschapper Dr. Robotnik. Na zijn dramatische val aan het einde van de tweede film, is nu bekend dat de slechterik zal herrijzen (bron: Variety). Ook Ben Schwartz keert terug als de stem van Sonic, terwijl Colleen O'Shaughnessey Tails en Idris Elba Knuckles vertolken. De cast wordt aangevuld met Krysten Ritter, James Marsden en Cristo Fernández.

Sonic the Hedgehog 3 zal vanaf 20 december in de bioscoopzalen te zien zijn.

Gelauwerd familieballet Beauty & The Beast in de paasvakantie exclusief in Capitole Gent
  • 0
  • 0
De paasvakantie wordt dit jaar extra bijzonder voor de balletliefhebbers, want Prima Donna Events en Northern Ballet presenteren het langverwachte familiespektakel Beauty & The Beast. Na een reeks uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende recensies in Groot-Brittannië, is deze grandioze balletproductie van 8 tot en met 12 april 2024 exclusief te bewonderen in Capitole Gent. Krachtige choreografieën, grandioze decors en kleurrijke kostuums maken van dit geliefde sprookje een must-see familievoorstelling. Kwaliteit, grootsheid en passie ontmoeten elkaar in een hedendaagse vertelling van een eeuwenoud verhaal.
Podcast | Aflevering 57 | Ontslagen en aanwervingen in de game-wereld
  • 0
  • 2
MrPoOL en Mrpoelie bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze aflevering en overlopen de PlayStation direct.

Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!

Filmreview: Anyone But You
  • 0
  • 3
Het is al een lange tijd geleden dat we in de cinema een romantische komedie te zien kregen waar je eventjes je brein op nul kan zetten en gewoon kan lachen met twee van de populairste acteurs op dit moment: Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria) en Glen Powell (Top Gun: Maverick, Devotion).
Winnaars van De Ensors 2024
  • 1
  • 0
Filmfestival Oostende bekroonde traditiegetrouw het beste van de Vlaamse filmwereld tijdens Het Gala van De Ensors in Kursaal Oostende. Het evenement, gepresenteerd door Fatma Taspinar en Xavier Taveirne, combineerde live-uitreikingen met terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen festivalweek. Dit jaar waren 1985 en Wil de grote winnaars, met respectievelijk tien en zeven Ensors.

1985, de serie over De Bende van Nijvel, ontving maar liefst tien Ensors, waaronder Beste Scenario Fictie-Serie, Beste Montage en Beste Acteerprestatie Hoofdrol (Fictie-Serie). Aan de andere kant werd Wil, het aangrijpende verhaal over vriendschap bij de Antwerpse politie tijdens de Tweede Wereldoorlog, bekroond met zeven Ensors, met prijzen voor onder meer Beste Scenario Film, Beste Regie Film en Beste Film.

De Telenet Publieksprijs ging naar Zeevonk, het regiedebuut van Domien Huyghe. Rough Diamonds ontving de Ensor voor Beste Make-up, terwijl Planeet B en Godvergeten de categorie Documentaire...
Fotoverslag: Lalalar @ Botanique
  • 0
  • 1
Op 31 januari kwam Lalalar naar de Orangerie in de Botanique om ons van een heus anatolisch darkwave feestje te voorzien. Wij werden meteen terug gekatapulteerd naar de jaren tachtig met hun opzwepende en dansbare beats. Het publiek ging volledig uit zijn dak. Deze mannen uit Istanbul wisten duidelijk hoe ze een feestje moesten maken. Zelfs zonder hun derde bandlid die er niet geraakt was omwille van Visa-problemen, wisten ze het publiek mee te hebben van de eerste tot de laatste noot.
Start repetities TOT ALTIJD
  • 0
  • 1
De acteurs en regisseur van de musical TOT ALTIJD verwelkomden eind januari pers en publiek voor een bijzondere lezing en repetitie. Een belangrijk moment, omdat de musical gebaseerd is op de gelijknamige film van Nic Balthazar, maar ook omdat er een scène is toegevoegd die echt heeft plaatsgevonden. Tijdens de euthanasie van Mario Verstraete zong de moeder van Mario een psalm voor hem, begeleid door haar accordeon. Dit ontroerende gebaar symboliseerde de passie van Mario voor muziek en het geloof van zijn moeder, die hem op die manier losliet. De aanwezige pers kreeg tijdens deze lezing een exclusieve preview van dit mooie moment.
Fotoverslag: The Sisters Of Mercy @ Trix
  • 0
  • 3
"We are a rock'n'roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.", zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf altijd en overal voor. Dat deden ze ook op 30 januari in de Trix wanneer ze kwamen optreden. Een nieuw album hebben ze al een hele tijd niet meer gemaakt, maar dat is zeker geen reden om niet meer te touren. Met hun vele cult hits rockten ze de Trix vol enthousiasme bijeen. The Virginmarys kwamen het publiek opwarmen als support act.
Fotoverslag: LYLAC @ Botanique
  • 0
  • 1
Op 27 januari kwam LYLAC een intiem concert geven in de Botanique. Gezien hij zelf uit Brussel komt, is dit uiteraard een thuismatch voor hem en zijn live band. Met zijn aanstekelijke folkpop wist hij alvast het publiek te overtuigen in de kleine, maar gezellige Rotondezaal in de Botanique.
Prijsuitreikingen op Filmfestival Oostende en De Jamies
  • 0
  • 0
Tijdens het Filmfestival Oostende zijn de winnaars van de LOOK!-, COOP!- en SOON!-competities bekendgemaakt, met The Zone of Interest, Tiger Stripes en Toll als bekroonde films, terwijl Een mild gebaar de Kortfilmcompetitie won. The Zone of Interest werd ook bekroond als Beste Film door de Unie van de Filmkritiek (UFK), met speciale vermeldingen voor Skunk en C’è ancora domani.

Jury Soon-competitie


Op vrijdag 2 februari vond de uitreiking van De Jamies plaats, een awardshow die Vlaamse online videomakers eert. Uit meer dan 8.000 inzendingen werden genomineerden geselecteerd, waarbij het publiek meer dan 23.000 stemmen uitbracht. Onder de winnaars waren onder andere Average Rob, Acid en Jonatan Medart, met categorieën variërend van beste video van het jaar tot beste online vlogger en beste gebruik van muziek.

De 18 awards werden toegekend aan:

Epic Jamie
: award voor beste video van het jaar van 2023:
Average Rob
Good Vibes...
Kojima Productions en Sony slaan handen in elkaar voor action-espionage titel
  • 4
  • 0
Nadat de zakelijke relatie tussen Konami en Hideo Kojima lang geleden uiteenviel, wensten velen dat de man ooit terug een stealth-game zou maken. Het is nog veel te vroeg om te concluderen dat we in de komende jaren gegarandeerd een ervaring à la Metal Gear Solid zouden ontvangen, maar Kojima kondigde eerder deze week wél aan dat hij ideeën voor het genre heeft! Kojima en Hermen Hulst (het hoofd van PlayStation Studios) onthulden tezamen namelijk de geboorte van Physint, een "next-generation action-espionage" spel zonder bekende platformen, laat staan een releasedatum. Kojima beweert alvast dat dit project "het hoogtepunt van mijn werk zal zijn,” dit na een carrière van bijna veertig jaar in de gamesindustrie, en dat de relevante "voorbereidingen reeds in volle gang zijn." De eigenlijke productie daarentegen zal pas na de voltooiing van Death...
Terug
Bovenaan