BeyondGaming

WWE 2K24 verschijnt op 8 maart
  • 0
  • 2
Zal Cody Rhodes begin april zijn verhaal eindelijk kunnen afmaken? Laten we hopen van wel, want anders is de kans groot dat alle hel zal losbreken als WWE dezelfde toer opgaat zals vorig jaar. Gelukkig ziet het ernaar uit Cody eindelijk het goud aan zijn familienaam zal kunnen hangen, want hij kreeg de eer om de cover star te zijn van het onlangs aangekondigde WWE 2K24. De nieuwste editie van deze reeks werd vandaag aangekondigd met een trailer die toepasselijk de naam The Story's Not Finished kreeg.

Voordat het zover is, zal je jezelf vanaf 8 maart alvast kunnen verdiepen in WWE 2K24 en dit op pc en de Xbox- en PLayStation-consoles. Met deze editie viert WWE trouwens veertig jaar WrestleMania en zal de showcase dit jaar zich focussen op deze Showcase of the Immortals. Heel wat iconische sterren zoals Steve Austin, André the Giant, John Cena, The Undertaker, Batista, Bret Hart, Randy Savage en Chyna zullen hun opwachting maken. Daarnaast krijgen we vier nieuwe matchtypes...
Finished  The Beyond Quiz | Januari
  • 0
  • 0

De enige echte Beyond Quiz!​

De beyond quiz van 2023 is afgelopen dus beginnen we nu met een gloednieuw eerste trimester van de beyond quiz. Let's GOOOOOO!

Doe hier mee met de quiz!

Wanneer?​

Elke 15e van de maand komt de quiz online en loopt tot het einde van de maand
Voor deze maand is het dus tot 31 januari (23:00)

Regels​

1 deelname per lid.
Antwoorden verklappen leidt tot onmiddellijke diskwalificatie en 0 punten voor deze ronde.
Bij meerdere inbreuken kan dat tot een ban of diskwalificatie voor verdere quizzen leiden.
Elke 3 maanden reset.
Elk trimester een winnaar (over die 3 quizzen heen).
Elk jaar een winnaar (van de 4 beste scores samen geteld - 1 per trimester).

Het algemene wedstrijdreglement van BeyondGaming is ook van toepassing...
Bandle Tale: A League of Legends Story heeft pre-order trailer
  • 0
  • 0
Naast Song of Nunu: A League of Legends Story, dat door redacteur Tova warm werd onthaald, mogen we binnenkort nog een game verwachten uit hetzelfde universum. Deze keer staat niet ontwikkelstudio Tequila Works aan de wieg ervan, maar wel Lazy Bear. De RPG verschijnt op 21 februari voor Nintendo Switch en pc en is vanaf heden te pre-orderen.

In Bandle Tale: A League of Legends Story kunnen fans spelen als hun eigen Yordle - een van de vele pluizige en eigenaardige bewoners van Bandle City. Wanneer het portalennetwerk van Bandle City disfunctioneert en de wereld in chaos wordt gestort, ben jij de enige die het evenwicht kan herstellen. Spelers kunnen verzamelen en ambachtelijke vaardigheden gebruiken om missies te volbrengen met geliefde kampioenen uit League of Legends om Bandle City te redden en zijn bewoners te herenigen. Met zijn ontspannen fan-ervaring zal het spel...
Techreview: HP Victus 16 (2023)
  • 0
  • 1
Vorige zomer mocht ik aan de slag gaan met een echte powerhouse gaming laptop. Dit was een HP Omen 16 en zoals je kon lezen in mijn review, was ik best tevreden van deze laptop. Net voor het doek viel over 2023, kreeg ik de kans om ook een ander model van HP haar gaming laptops te testen, met name de HP Victus 16. De HP Victus is de meer budgetvriendelijke tegenhanger van de Omen, maar deze laptops bieden nog steeds degelijke specificaties aan om de gemiddelde gamer tevreden te houden. Deze twee laptops kort na elkaar testen zorgde alvast voor een interessante ervaring en maakt het natuurlijk ook makkelijker om te vergelijken.
Podcast | Aflevering 55 | We overlopen de Xbox Developer Direct
  • 0
  • 1
Bitjager en Mrpoelie bespreken samen het laatste nieuws uit de gamingwereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week.

Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!

Bordspelreview: Brazil: Imperial
  • 0
  • 3
Hoewel Brazil: Imperial intussen alweer dateert van 2021, kreeg het spel pas eind vorig jaar een Nederlandstalige editie. Deze uitgave hebben we te danken aan Geronimo Games, een Waalse uitgever die zich richt op de Benelux en zichzelf steeds sterker aan het profileren is. Zij hebben de afgelopen paar jaar dan ook heel wat interessante titels aan hun catalogus toegevoegd, waaronder The Hunger, Iki, Maracaibo, Virtù en Earth, een van de grote toppers van 2023. Om te ontdekken of Brazil: Imperial ook in dit rijtje thuishoort, stuurde Geronimo Games ons alvast een exemplaar op waarmee ik aan de slag mocht gaan.
Small Things Like These van Tim Mielants opent het Filmfestival van Berlijn
  • 0
  • 1
Het Internationaal Filmfestival van Berlijn opent op 15 februari met de wereldpremière van Small Things Like These, een Iers-Belgische coproductie onder regie van Tim Mielants. De film speelt zich af in 1985, tijdens Kerstmis, in een klein stadje op het Ierse platteland. Het volgt het leven van Bill Furlong, een toegewijde kolenarbeider, echtgenoot en vader, wiens dagelijkse routine wordt verstoord door de ontdekking van een diep verborgen geheim.

Small Things Like These is gebaseerd op de gelijknamige historische roman van Claire Keegan, bekend van haar boek Foster, dat in 2022 werd verfilmd als het Oscargenomineerde The Quiet Girl. Met een indrukwekkende cast, waaronder Cillian Murphy, Eileen Walsh, Michelle Fairley en Emily Watson, dingt de film in Berlijn mee naar de prestigieuze Gouden Beer. Het Internationaal Filmfestival van Berlijn loopt van 15 tot 25 februari, voor alle informatie kan je hier een kijkje nemen.
Een kijkje achter de schermen van nieuwe Masters of the Air-serie
  • 0
  • 2
Bekijk de exclusieve inside look-trailer van de nieuwe Masters of the Air-serie, die volgende week op Apple TV+ wordt gelanceerd. Deze negendelige serie werpt een blik op de piloten van de 100th Bomb Group, ook wel bekend als de "Bloody Hundredth". Terwijl ze gevaarlijke bombardementen uitvoeren op nazi-Duitsland, worden ze geconfronteerd met ijskoude omstandigheden, een gebrek aan zuurstof en de pure terreur van luchtgevechten op grote hoogte.

De cast bestaat onder meer uit Austin Butler, Callum Turner, Raff Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook, Ncuti Gatwa, Anthony Boyle en Nate Mann. Bekijk hier opnieuw de eerste teaser. Masters of the Air is vanaf 26 januari exclusief op Apple TV+ te zien is.

Vlaamse serie Styx binnenkort te zien op Streamz
  • 3
  • 5
In Styx neemt het verhaal van politieman Raphaël Styx (Sebastien Dewaele) een onverwachte wending wanneer hij wordt doodgeschoten. De volgende ochtend spoelt hij op het strand aan, schijnbaar herrezen. Op zoek naar een verklaring raakt Styx verstrikt in een angstaanjagende ontdekkingstocht waarbij stap voor stap wordt onthuld hoe zijn herrijzenis een dreiging vormt voor zijn gezin. De gruwelijke waarheid achter zijn ongewone toestand komt aan het licht en Styx moet hiervoor een hoge prijs betalen.

De regie is in handen van Jeroen Dumoulein, de cast bestaat onder meer uit Koen De Bouw, Dahlia Pessemiers, Wim Willaert, Aimé Claeys en Jul Goossens. Vanaf 2 februari zijn de afleveringen exclusief beschikbaar op Streamz, waarbij nieuwe afleveringen wekelijks zullen verschijnen.

Jennifer Lopez in This Is Me...Now: A Love Story
  • 0
  • 0
This Is Me...Now: A Love Story belooft een muzikale ervaring te zijn, waarin Lopez haar publiekelijk besproken liefdesleven op een intieme en grappige manier introduceert. De uitgebreide trailer biedt diepgaand inzicht in wat je van de film kunt verwachten en is een muzikaal feest met indrukwekkende choreografie, sterrencameo's, prachtige kostuums en decors. Naast het spektakel is de film een oprechte ode aan Lopez' reis van zelfgenezing en haar eeuwige geloof in sprookjesachtige eindes.

Het script is geschreven door Jennifer Lopez zelf, samen met Matt Walton en Ben Affleck. De film bevat een indrukwekkende cast, waaronder Sofía Vergara, Fat Joe, Trevor Noah, Post Malone, Keke Palmer en Neil deGrasse Tyson. This Is Me...Now: A Love Story is vanaf 16 februari te zien op Prime.

The Elder Scrolls Online onthult het hoofdstuk van 2024: Gold Road
  • 1
  • 2
ZeniMax Online Studios heeft tijdens de ESO 2024 Global Reveal het chapter van dit jaar onthuld, The Elder Scrolls Online: Gold Road. Dit aankomende chapter markeert het volgende grote deel in deze iconische Elder Scrolls-saga en introduceert 30 uur aan nieuwe main quest content met een verhaallijn met nooit eerder vertoonde personages, maar vertrouwde zones voor spelers om te verkennen. The Elder Scrolls Online: Gold Road verschijnt op 3 juni voor pc/Mac en op 18 juni voor Xbox en PlayStation consoles

The Elder Scrolls Online: Gold Road Chapter


The Elder Scrolls Online: Gold Road, brengt spelers 30 uur aan nieuwe content voor de main quest die hen terugbrengt naar locaties die voor het laatst te zien waren in The Elder Scrolls IV: Oblivion en gaat verder met de verhaallijn die vorig jaar begon in de Necrom Chapter. In Gold Road moeten spelers Ithelia onderzoeken, een Daedric Prince die nog nooit eerder is gezien in de Elder Scrolls-serie en het is aan spelers om de...
Techreview: Razer BlackWidow V4 Pro - Mechanical Gaming Keyboard
  • 0
  • 2
Een goed toetsenbord is belangrijk maar vooral een persoonlijke keuze. De ene persoon wil er een met alle toeters en bellen terwijl de andere een zo’n basic en compact mogelijk model wilt. Ik kreeg van Razer de BlackWidow V4 Pro toegestuurd om deze eens grondig aan de tand te voelen. Hoe het toetsenbord het ervan afbracht lees je hieronder!
Visions of Mana verschijnt in de zomer van 2024
  • 0
  • 2
Tijdens de Xbox Developer Direct heeft Square Enix gloednieuwe details onthuld over Visions of Mana, het eerste hoofddeel in de geliefde Mana-serie in vijftien jaar. Tijdens de show verschenen Masaru Oyamada, de producer van de Mana-serie, en Koichi Ishii, de maker van de Mana-serie om informatie over de game te delen. Zij toonden spelers de nieuwe wereld van Mana en gaven inzicht in het ontwikkelproces en de actierijke gameplay die spelers kunnen verwachten. Visions of Mana verschijnt in de zomer van 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Windows pc en pc via Steam.

De nieuwe gameplay- en ‘achter-de-schermen’-beelden bieden fans en nieuwkomers een nadere blik op de nieuwe gameplay-features en wezens in Visions of Mana. De producer van de Mana-serie, Masaru Oyamada, onthulde nieuwe details over de gevechten in Visions of Mana, inclusief de toevoeging van een nieuw luchtgevechtsysteem dat spelers boven de grond fysieke en magische aanvallen laat uitvoeren. Fans...
Bethesda levert eerste lading gameplay van Indiana Jones and the Great Circle!
  • 0
  • 2
Gisterenavond organiseerde Microsoft een Xbox Developer_Direct waarin verscheidene ontwikkelaars ons een blik achter de schermen gunden van hetgeen waar ze momenteel aan sleutelen. Avowed van Obsidian Entertainment en Hellblade II: Senua's Saga van Ninja Theory waren twee van de aanwezige kandidaten, maar in deze aflevering besprak men ook een noemenswaardige gelicenseerde titel. Uitgever Bethesda strikte namelijk de rechten voor een officiële Indiana Jones-game, hoewel het moederbedrijf het eigenlijke werk ervoor aan iemand anders overhandigde. Indiana Jones and the Great Circle is namelijk het nieuwste project van MachineGames, oftewel de firma achter onder meer Wolfenstein: The New Order.

Een ideale keuze, aangezien zij toch wel weten...
Hellblade 2: Senua's Saga krijgt releasedatum in nieuwe video
  • 0
  • 2
Tijdens de Xbox Developer_Direct 2024 werd eindelijk een releasedatum voor Hellblade 2: Senua's Saga onthuld. Tijdens een uitgebreide video werd een pak informatie gedeeld. Veel gameplay kregen we helaas niet te zien, maar wel delen tal van medewerkers van ontwikkelstudio Ninja Theory wat we van de game mogen verwachten. Onder andere Dom Matthews, Studio Head van Ninja Theory, deelt wat van zijn inzichten.

Onderstaande video duurt maar liefst acht minuten, maar het belangrijkste is misschien wel de releasedatum. De game komt er behoorlijk snel aan, want vanaf 21 mei kunnen we de action-adventure met horrorelementen spelen op Xbox Series X|S en pc. Uiteraard zal de game vanaf dag één te spelen zijn via Xbox Game Pass.

Avowed toont zich als een volgende evolutie van Skyrim in nieuwe beelden
  • 1
  • 0
Tijdens de Xbox Developer Direct toonde Obsidian meer van Avowed, en legde de lat der verwachtingen op die manier meteen ook een stuk hoger. De first-person fantasy RPG werd al vaker vergeleken met Skyrim, maar toonde in de nieuwe beelden vooral hoe sterk gaming geëvolueerd is in de dertien jaar sinds Bethesda's mijlpaal.

De gameplay draait dan ook niet louter rond hacken en slashen, maar gooit ook magie en vuurwapens in de mengelmoes om te zorgen voor behoorlijk veelzijdige combat. Als speler krijg je zelf de keuze om je loadout te bepalen en constant te switchen tussen offensieve actie, defensieve magie en alle mogelijke varianten daarop. Dat zorgt ervoor dat Avowed wel eens heel diepgaand en amusant uit de hoek zou kunnen komen. Dat het er bovendien om te zoenen uitziet is uiteraard een fijne bonus. De game heeft nog geen datum te pakken, maar lijkt te mikken op dit najaar.

Tekken 8: trailers voor de komende lancering, Eddy Gordo DLC en meer
  • 0
  • 0
Volgende week is het zover: vanaf 26 januari gaat Bandai Namco een splinternieuwe iteratie van Tekken loslaten op PlayStation 5, Xbox Series S | X en pc! Zij die geen genoeg kunnen krijgen van The King of Iron Fist-toernooien, of het verhaal dat zich rond de Mishima-familie centreert, mochten quasi iedere maand smullen van kersvers beeldmateriaal, iets wat de verantwoordelijke firma nog steeds blijft volhouden. Vorige week liet men filmacteur Brian Cox aan het woord voor zij die naar een algemene samenvatting zochten, enkele dagen geleden werd een live-action trailer geüpload en nu stoomde men een bombastische launch trailer klaar. Tegelijkertijd gaf men ook het openingsfilmpje vrij dat je bij het opstarten van het spel zult zien...
Frostpunk 2 komt er dit jaar aan
  • 2
  • 3
Met de lancering van de officiële gameplaytrailer van Frostpunk 2 kunnen we ons alvast opmaken voor de koude. 11 bit studios hoopt om in de eerste jaarhelft van 2024 Frostpunk 2 uit te brengen voor pc via Steam, de Epic Games Store en GOG.com, waarna later dit jaar de releases voor PlayStation 5 en Xbox Series gepland staan. Microsoft laat Frostpunk vanaf de eerste releasedag spelen via de Game Pass. Frostpunk 2 zal alvast de nodige uitdagingen bieden en het overlevingsinstinct van de leiders aanwakkeren ...

De langverwachte opvolger van de city-builder speelt zich dertig jaar na het oorspronkelijke Frostpunk af. Je bent nog steeds de steward van de stad waarin je volk moet omgaan met keiharde en ijskoude realiteit. Je stad zal gaandeweg groeien, en je zal een dunne lijn bewandelen waarin je keuzes directe impact zullen hebben op de gemoedstoestand van het volk. Armoede in de straten, industriële pijnlijke groei, honger, koude, niet genoeg onderdak, ziektes, ... Niet iedereen kan...
Filmreview: Poor Things
  • 3
  • 5
Alles rondom ons is ontworpen om ons te doen vergeten hoe weinig vrijheid we eigenlijk hebben. Als we onze reputatie niet de keel om willen snoeren, zijn er dingen die we niet mogen doen, niet mogen zeggen, eigenlijk niet eens mogen denken. Gelukkig heeft Bella Baxter, een baby in het lichaam van haar volwassen moeder, weinig aandacht voor wat als degelijk of acceptabel wordt gezien. Zo choqueert Emma Stone kijkers en personages om de minuut in Yorgos Lanthimos zijn absurde fantasy-comedy Poor Things.
NACON stelt nieuwe line-up van pc-accessoires voor
  • 0
  • 1
NACON heeft zijn reeks producten voor pc-gamers vernieuwd, waaronder muizen, controllers, headsets, microfoons en webcams. De ontwikkelteams van NACON hebben hun ruime ervaring, die ze met name opdeden door jaren te werken aan officiële PlayStation- en Xbox-producten, volop benut om deze accessoires te verbeteren. De reeks producten voor pc maakt gebruik van technologische vorderingen om spelers het comfort en de prestaties te geven die ze verlangen. Hieronder lees je meer over enkele vernieuwde producten.

De PCGM 420, een muis voor gamers die comfort en precisie verlangen
  • Een optische sensor met 6 levels van gevoeligheid voor ongekende precisie
  • 10 knoppen voor totale in-game controle
  • Intuïtieve besturing
  • Anti-slip coating
  • Aanpasbare rood/groen/blauw-verlichting voor een stijlvolle uitstraling
De PCGM 420 is nu verkrijgbaar voor...
Terug
Bovenaan