BeyondGaming

EA gooit Origin voor Windows overboord
  • 8
  • 1
Niet enkel de servers van enkele games krijgen een nekschot van Electronic Arts. Ook Origin, EA's platform voor pc waar je games kunt kopen en downloaden, wordt overboord gegooid. De uitgever komt met een nieuw platform met de originele naam EA app. Electronic Arts vond de nood hoog, aangezien het gaminglandschap snel verandert en ze mee moeten met hun tijd.

De EA app is nu uit de open bètafase en zal binnenkort Origin definitief vervangen. Hierdoor zouden spelers sneller hun favoriete games moeten terugvinden, terwijl games en updates ook automatisch gedownload kunnen worden. Daarnaast is het volgens EA ook hun lichtste pc-client tot nu toe. De overstap vindt binnenkort plaats. Gebruikers die Origin hadden, zullen een uitnodiging ontvangen om de overstap te maken. De aangekochte games en content zullen dan in de nieuwe EA app klaarstaan. Ook de vrienden verhuizen mee. De EA app is beschikbaar voor Windows en kan nu reeds gedownload worden. Meer informatie vind je terug op...
Hideo Kojima teaset nieuw project
  • 1
  • 0
Ik geef het nu al mee: dit wordt een heel kort nieuwsbericht. Er is namelijk niet veel bekend, maar het is toch belangrijk genoeg om het niet te delen. Meesterbrein Hideo Kojima heeft namelijk een nieuw project geteaset op Twitter. De naam van de nieuwe game zou Ocean heten, al kan dit uiteraard nog een projectnaam zijn. Daarnaast is wel bekend dat de hoofdrol is weggelegd voor de Amerikaanse actrice Elle Fanning. Tijdens Pax, dat vandaag van start gaat en tot en met zondag duurt, zal er een beperkte hoeveelheid nieuwe informatie worden gelost.

Review: Lost Judgment
  • 0
  • 1
Ietwat verrassend werden de beide delen van de Judgment-reeks, na eerder succes op de PlayStation en de Xbox, vorige maand ook uitgebracht voor de pc. Vorig jaar kwam namelijk nog het nieuws naar buiten dat de releases van de franchise voor dit platform definitief geannuleerd waren. Of hoe het toch ook eens goed kan uitdraaien voor ons, arme gamers, in deze tijden! Aangezien ik zelf een trotse bezitter ben van de volledige Yakuza-serie - met uitzondering van het turn-based Like A Dragon dan - zag ik het wel zitten om het tweede deel van deze spin-off, getiteld Lost Judgment, eens uit te proberen.
Wingspan uitbreiding: Azië aangekondigd
  • 0
  • 2
999 Games kwam vandaag met groot nieuws voor de liefhebbers van Wingspan, ze kondigden immers de komst van de derde uitbreiding voor dit spel aan. Na eerder nieuwe vogels te hebben toegevoegd van de continenten Europa en Oceanië was het nu de beurt aan Azië. Deze uitbreiding zal opnieuw tal van nieuwe vogels toevoegen aan het basisspel, maar ook een nieuwe spelmodus waardoor je het met zeven spelers kan spelen. Tevens is er een nieuwe variant om het deze uitbreiding met twee spelers te spelen.

In deze uitbreiding worden er 90 nieuwe vogels toegevoegd van het Aziatische continent, samen met nieuwe bonuskaarten en andere extra’s. Je zal dus nog meer mogelijkheden hebben om je vogels te combineren en zo veel mogelijk punten te scoren. Nieuw is ook dat je deze uitbreiding zal kunnen spelen met twee spelers in een nieuwe “duet”-variant. In deze variant scoor je extra punten met behulp van een tableau met vogeleigenschappen. Zodra je een vogel speelt, dek je de bijhorende eigenschap op...
Review: Various Daylife
  • 0
  • 2
Bravely Default, Triangle Strategy, Octopath Traveler en als kers op de taart Various Daylife. Soms stel ik me toch vragen bij de namen van bepaalde Square Enix-titels. Gelukkig weten ze meestal een kwaliteitsvol spel af te leveren dat ondanks de quirky naam zijn publiek weet te bereiken. Met Various Daylife, een spel dat op consoles en pc verscheen op dezelfde dag als dat het werd aangekondigd, lijken ze de bal voor één keer toch misgeslagen te hebben.
Verken samen met de ontwikkelaars de wereld van Planet of Lana
  • 0
  • 0
Publisher Thunderful en de onafhankelijke ontwikkelaar Wishfully hebben een 18 minuten durende commentary video van hun aankomende titel Planet of Lana online geplaatst. Hierin tonen ze een aantal van de systemen die spelers in het spel kunnen verwachten en de ontwerpkeuzes die het team heeft gemaakt bij het bouwen van dit geanticipeerde puzzel-avonturenspel, bespreken in aanloop naar de release op pc, Xbox Series X|S en Xbox One in het voorjaar van 2023.

De gameplaybeelden tonen weelderige groene landschappen en donkere grotten - slechts enkele van de ontzagwekkende natuurlijke omgevingen die in de volledige game te zien zullen zijn. Het toont ook enkele van de coole metgezelmechanismen die spelers kunnen verwachten tussen Lana en haar katachtige metgezel Mui terwijl ze samenwerken om obstakels te overwinnen en dodelijke robotische vijanden te slim af te zijn. Creative director Adam Stjarnljus en co-regisseur en scriptschrijver Klas Eriksson geven enkele intrigerende inzichten...
One Piece Odyssey krijgt nieuwe trailer
  • 0
  • 0
In de aankomende One Piece-roleplaying game One Piece Odyssey zullen de Straw Hat Crew-leden, nu gestrand op het mysterieuze eiland Waford, hun eigen herinneringen bezoeken om hun krachten terug te krijgen met behulp van Lims vreemde krachten.

De avontuurlijke reis van onze beroemde piraten zal hen door een wereld voeren die gemaakt is van hun herinneringen aan het Alabasta Koninkrijk: In dit avontuur zullen de gevaren die op de loer liggen in de zandduinen van de woestijn hen doen terugdenken aan toen ze nog op de Going Merry voeren, hun trouwe eerste schip. Maar de bemanning is gegroeid en veranderd door twee jaar van avonturen sinds die tijd, en ook al ziet de wereld die uit hun herinneringen is gemaakt er op het eerste gezicht hetzelfde uit, de gebeurtenissen en avonturen die er plaatsvinden zijn een nieuw en ander verhaal, en brengen nostalgie maar ook opwinding van originele ervaringen voor de spelers!

Een nieuwe RPG-ervaring verweven met herinneringen wacht de bemanning...
NieR: Automata The End of YoRHA Edition nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch
  • 0
  • 1
Square Enix lanceerde vandaag de hooggeprezen en geliefde action-role-playing game NieR: Automata The End of YoRHA Edition voor de Nintendo Switch. Sinds het origineel in 2017 verscheen, zijn er ruim 6,5 miljoen exemplaren van NieR: Automata verkocht. Dit is de eerste keer dat spelers dit epische post-apocalyptische avontuur op de Nintendo Switch* kunnen beleven.

Het hooggeprezen NieR: Automata is onder regie van Yoko Tato ontwikkeld door PlatinumGames Inc. in samenwerking met Square Enix. NieR:Automata The End of YoRHa Edition is een port van deze game voor de Nintendo Switch, ontwikkeld door Virtuos, waardoor spelers nu altijd en overal van deze geliefde game kunnen genieten. De game biedt een meesterlijke mix van actie- en RPG-gameplay met een diepgaande, aangrijpende verhaallijn. Spelers strijden als de androids 2B, 9S en A2 om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers en lang vergeten waarheden over de mensheid te ontdekken.

NieR: Automata The End of YoRHa Edition...
Uitgebreide trailer toont meer van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet
  • 0
  • 1
Er zijn vandaag nieuwe spelfuncties en Pokémon uit de regio Paldea aangekondigd in een nieuwe trailer die je hieronder kunt bekijken. In onderstaande trailer zie je onder andere nieuwe evoluties en wordt duidelijk dat je kunt picknicken. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, de nieuwste aanwinsten in de hoofdserie videospellen van Pokémon, worden op 18 november 2022 exclusief voor Nintendo Switch-systemen gelanceerd.

In de nieuwe trailer maak je onder andere kennis met Farigiraf, de evolutie van Girafarig, waarbij zijn hoofd en het hoofd van de staart zijn samengesmolten tot een geheel. Daarnaast is het ook mogelijk om je Pokémon te wassen. Hierdoor wordt je Pokémon niet enkel terug schoon, maar krijgt de Pokémon ook diens volledige gezondheid terug en wordt de band met de trailer sterker. Dit en meer zie je terug in onderstaande trailer.

Catan gaat nog meer digitaal en verschijnt op consoles
  • 0
  • 3
Als groot bordspelfanaat kan ik dit nieuws enkel maar toejuichen. Vandaag werd namelijk aangekondigd dat Catan ook op consoles zal verschijnen. Ergens in de loop van volgend jaar zouden we met Catan Console Edition aan de slag kunnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Samen met de aankondiging werd een bijpassende trailer gepubliceerd.

Catan Console Edition belooft een levendige ervaring te worden, onder meer doordat het speelveld tot leven komt. Daarnaast kun je zowel online als offline tegen vrienden spelen om te zien wie het beste een beschaving kan uitbouwen. Daarnaast zal de game diverse gamemodi en rewards bevatten, zodat je beloond wordt door te spelen. Dit en meer vanaf volgend jaar op consoles.

Review: Life is Strange Remastered Collection
  • 0
  • 1
Ik werd eind vorige maand terug naar het jaar 2015 gekatapulteerd. Toen schreef ik als reviewer over Life is Strange, waarvan de eerste episode in januari verscheen en de vijfde en tevens laatste episode in oktober van dat jaar. Een jaar of twee later volgde Life is Strange: Before the Storm, waarin de gebeurtenissen die plaatsvonden in de eerste game voorafgaan. Eerder dit jaar bracht Square Enix een combinatie van beide games uit in een geremasterde vorm voor diverse platformen en na lang wachten kun je er nu ook mee aan de slag op Nintendo Switch.
Netflix deelt teaser en releasedatum Slumberland
  • 0
  • 0
Slumberland neemt je mee naar een nieuwe magische plek. Een droomwereld waar Nemo (Marlow Barkley) en haar bijzondere buddy Flip (Jason Momoa) op het avontuur van hun leven gaan. Nadat Nemo’s vader Peter (Kyle Chandler) plotseling vermist raakt op zee, staat haar hele leven op z’n kop. Ze moet haar idyllische bestaan achterlaten om bij haar lieve maar ongemakkelijke oom (Chris O’Dowd) in de stad te gaan wonen. Haar nieuwe leven brengt overdag veel uitdagingen met zich mee. Maar ‘s nachts leidt een geheime kaart haar naar de wonderlijke wereld van Slumberland en sluit Nemo zich aan bij Flip, een ruige maar lieve rover die snel haar maatje en haar gids wordt. Flip en Nemo beginnen samen aan een onvergetelijke reis waar ze dromen najagen en nachtmerries ontvluchten. En Nemo begint te hopen dat ze weer herenigd zal worden met haar vader.

Slumberland is geregisseerd door Francis Lawrence (I Am Legend, The Hunger Games: Catching Fire & Mockingjay), geschreven door David Guion en Michael...
Need for Speed Unbound officieel onthuld
  • 1
  • 1
Need for Speed Unbound is de nieuwste editie in de Need for Speed-franchise van Electronic Arts en Criterion Games. De game laat straatrace-dromen uitkomen als spelers proberen om de politie te slim af te zijn én bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om The Grand te winnen: de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore. Need for Speed Unbound is vormgegeven in een unieke visuele stijl die elementen van street art combineert met de, volgens de uitgever, meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise. De singleplayer-campagne zorgt voor spanning en sensatie met een verhaal dat spelers door de stad Lakeshore laat scheuren, terwijl ze de populairste performance cars van de wereld besturen. Spelers kunnen deze auto's verzamelen, upgraden en tunen om zich een weg naar de top te racen. Need for Speed Unbound is gebouwd voor de huidige generatie platformen en draait voor het eerst in de serie op een resolutie van 4K aan zestig frames per seconde. De game wordt op 2...
Review: No More Heroes III
  • 0
  • 2
Moet je noodgedwongen een naam opnoemen van een videogame die van kop tot teen “punk” uitstraalt, dan kun je niet verkeerd gaan met de No More Heroes-reeks van regisseur Suda51. De Japanse ontwikkelaar, samen met de rest van z’n team creatievelingen bij Grasshopper Manufacture, garandeert meestal een excentrieke ervaring, om nog maar te zwijgen over zijn voorkeur om regelmatig het genre van z’n projecten enigszins te veranderen. Met de oorspronkelijke No More Heroes voor de Nintendo Wii scoorde hij echter een regelrechte hit, iets wat drie jaar later werd opgevolgd met een traditionele sequel, maar daarna bleef het stil. Nadat fans meer dan tien jaar op hun honger moesten blijven zitten, kwam Suda51 alsnog met een derde deel op de proppen, maar kunnen we hier spreken over een aanvulling waar de charme van de serie intact bleef? Lees onze recensie om dit te ontdekken!
Review: Soulstice
  • 0
  • 3
Een naam als Soulstice brengt een zekere verwachting met zich mee. De verwachting om al in de eerste vijf minuten genadeloos afgerost te worden door een weerwolf bijvoorbeeld, of de verwachting om door een game heen te moeten ploeteren. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is Soulstice echter geen Soulslike, maar eerder een throwback naar de Japanse action-games uit het tijdperk van de PlayStation 2, met wat invloeden van PlatinumGames als kers op de taart. Denk aan een mengelmoesje van Devil May Cry en Bayonetta, maar dan op een bescheidener budget. Dat de game gemaakt is door een piepklein Italiaans team, maakt het des te intrigerend. Is Soulstice een fijne hommage die op eigen benen kan staan, of vooral een slechte cover van betere games? We ontdekken het in de review.
WIN: Duotickets voor Misfit The Switch
  • 0
  • 1
Misfit is razend populair onder de jeugd en dat vertaalt zich naar diverse bioscoopreleases en zelfs een Netflix-serie. Na drie films, die je kunt zien via Netflix of Streamz, is het nu tijd voor een nieuwe: Misfit The Switch. Deze film kun je vanaf vandaag in de bioscoop bekijken en in samenwerking met WW Entertainment mogen wij vijf keer een duoticket weggeven voor de film van regisseur Erwin van den Eshof.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is naar onze wedstrijdpagina gaan en de vragen beantwoorden. Veel succes!

DEELNEMEN KAN HIER!

Nieuwe video toont de magische wereld van My Fantastic Ranch
  • 0
  • 0
Piece of Cake Studios en Nacon gunden ons vandaag een eerste blik op de gameplay van My Fantastic Ranch. Deze managementgame is gericht op jongere spelers en laat hen een ranch vol fantastische wezens beheren met even toegankelijke als diepgaande gameplay.

Binnen een betoverende wereld waarin draken en eenhoorns leven, kunnen spelers de ranch van hun dromen bouwen in deze managementgame voor het hele gezin. Daarvoor kunnen spelers kiezen uit meer dan 24 soorten gebouwen en decoratieve elementen, van fonteinen en trainingsvelden tot graansilo’s, tuinen en heel veel meer. Dankzij de intuïtieve interface kunnen spelers eenvoudig gebouwen, paden en hekken plaatsen om de mooiste ranch van het koninkrijk te creëren!

Samen met je personeel kun je acht soorten draken en eenhoorns verzorgen door ze dagelijks te trainen en te voeden. Als je ranch voltooid is, kun je leerlingen verwelkomen en rijlessen geven, van dressuur en acrobatiek tot schietoefeningen. Maak de ideale combinatie van...
Warhammer 40,000 : Inquisitor - Ultimate Edition komt naar PS5 en Xbox Series X|S
  • 1
  • 0
Nacon en NeocoreGames maakten vandaag bekend dat Warhammer 40,000: Inquisitor - Ultimate Edition voor PlayStation 5 en Xbox Series S|X verschijnt op 27 oktober 2022, samen met verbeterde features en alle 25 eerder verschenen DLC’s.

De game biedt onder andere de volgende verbeterde features:
  • Native 4k-weergave
  • Hogere resolutie textures
  • Verbeterde physics
  • Cross-gen multiplayer-modes
  • Volledige ondersteuning DualSense controller-functies op PlayStation 5
De nieuwe speelbare klasse, die werd aangekondigd in 2021, komt later als DLC naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X. De nieuwe Sororitas-klasse – een Inquisitor met een Sister of Battle-achtergrond – brengt ook nieuwe mechanics en item-types naar Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. Als Inquisitor, één van de machtigste agenten van het Imperium, opereer je in de Caligari Sector, een regio die wordt overspoeld door afvalligen, mutanten en Daemons of Chaos.

Warhammer 40,000...
Techreview: Trust GXT 981 Redex Lightweight Gaming Mouse
  • 0
  • 2
Het is al een aantal keer duidelijk geworden: ik ben geen gamer in hart en nieren. Ik beleef er wel pret mee maar ik ben zeker niet altijd mee met alles wat nieuw of beter is op vlak van ‘serieus’ gamen. Maar sinds een paar jaar heb ik wel twee heftige - of toch heftig in wording - gamers in huis en ben ik toch geneigd om te proberen meer mee te zijn. Je mag tenslotte toch vaak een centje neertellen, al zeker als het van zuurverdiende zakcentjes moet komen, en dan wil je toch het best mogelijke resultaat voor je geld. Vandaar dat ik nu veel vaker aandachtig meelees met allerhande reviews voor apparatuur die het spelen beter, makkelijker, spectaculairder kan maken.
Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt op 13 januari voor PS5 en Xbox Series X|S
  • 1
  • 0
Bandai Namco Europe heeft vandaag de releasedatum voor Dragon Ball Z: Kakarot 'new-gen' bekendgemaakt met een nieuwe trailer met de iconische schurken en vrienden die Goku's reis om de aarde te beschermen begeleiden. Op 13 januari 2023 is de game beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met snellere laadtijden en vloeiende gameplay tot 60 fps, met toegevoegde details voor een nog grotere onderdompeling in de wereld van Dragon Ball. Bovendien zal de upgrade naar new-gen gratis zijn voor alle eigenaren van Dragon Ball Z: Kakarot die op PlayStation 4 en Xbox One spelen.

Daarnaast zijn Dragon Ball Z: Kakarot's new-gen pre-orders nu beschikbaar bij deelnemende retailers voor de Standard Edition, die de basisgame bevat. Een Deluxe en een Legendary edition zullen ook beschikbaar zijn om digitaal te kopen bij de release van de game. Tot slot zal het kaartspel Card Warriors ook beschikbaar zijn voor de new-gen versies, dat zal worden geïmplementeerd als een offline versie...
Terug
Bovenaan