BeyondGaming

The Gauntlet komt naar Diablo IV op 5 maart
  • 0
  • 0
Tijdens de Campfire Chat-livestream van gisteren kondigden community director Adam Fletcher, associate game director Joseph Piepiora en lead live class designer Adam Jackson aan dat The Gauntlet op 5 maart uitkomt en werden ze vergezeld door Annacakelive en MacroBioBoi voor wat live gameplay. Ze bespraken ook de tussentijdse seizoensupdate voor Season of the Construct, die veel balansupdates voor de klassen bevat, plus de terugkeer van een aantal bijgewerkte vampierkrachten uit Season of Blood.

The Gauntlet

  • The Gauntlet komt op 5 maart en is een vaste non-lineaire Dungeon waarin spelers van dezelfde klasse tegen elkaar strijden om de hoogste rang. Krijg toegang tot The Gauntlet in de Seasonal Realm op World Tier IV door naar de zuidwestelijke haven in Gea Kul te reizen.
  • The Gauntlet eindigt elke week op dinsdag 17u, en de volgende start om...
Dragonball FighterZ nu beschikbaar voor PS5 en XSX, rollback netcode toegevoegd
  • 0
  • 0
Dragon Ball Fighterz, de definitieve Dragon Ball vechtgame-ervaring ontwikkeld door Arc System Works, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De nieuwe versies brengen visuele verbeteringen in de game en voegen rollback netcode toe voor online gaming.

Deze versies zijn nu verkrijgbaar, met gratis upgrades voor spelers die versies op PlayStation 4 en Xbox One bezitten, en maken gebruik van de kracht van deze platforms om nog meer adembenemende beelden te leveren op Unreal Engine met een ongelooflijke reactiesnelheid op de invoer van spelers. Daarnaast zullen PlayStation 5-, Xbox Series X|S- en pc-spelers soepeler online spelen dankzij de integratie van rollback netcode, waardoor online matches beter presteren.

Spelers kunnen digitaal upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5 via de PlayStation Store of door hun fysieke disc in de PlayStation te plaatsen. Om te upgraden van de Xbox One naar de Xbox Series X|S-versie, moeten spelers hun fysieke Xbox One-schijf...
Duik in een nieuwe duistere fantasiewereld met Dragonkin: The Banished
  • 0
  • 0
Met nog maar net de release van hun nieuwste game Welcome to ParadiZe achter de rug, kondigde EKO Software gisteren tijdens de Nacon Direct-livestream hun volgende spel alweer aan. Dragonkin: The Banished is een eerbetoon aan het hack'n'slash-genre en verplaatst spelers naar een originele, duistere fantasiewereld, waarin de personage-klasses mutante hybriden zijn tussen draken en mensen. In de solo-mode of co-opstand voor maximaal vier spelers moeten spelers machtige draken opsporen en bestrijden om de wereld uit hun klauwen te bevrijden.

Dragonkin: The Banished staat voorlopig op de planning voor februari 2025 en zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en Steam.

Trailer voor sportfilm The Beautiful Game
  • 0
  • 0
Netflix heeft zojuist de volledige trailer onthuld voor de sportkomedie The Beautiful Game, geregisseerd door Thea Sharrock, wiens komedie Wicked Little Letters deze maand in de bioscoop verschijnt. In de film schittert Bill Nighy als Mal, de manager van het Engelse daklozenvoetbalteam, dat besluit deel te nemen aan de Homeless World Cup in Rome. Op het laatste moment neemt hij de getalenteerde spits Vinny mee, in de hoop op een kans op de overwinning.

The Beautiful Game, geproduceerd met steun van de Homeless World Cup, belicht het verhaal van tweede kansen. Naast Nighy speelt Micheal Ward de rol van Vinny, met verder onder meer Cristina Rodlo, Valeria Golino, Tom Vaughan-Lawlor en Kit Young. The Beautiful Game zal vanaf 29 maart op Netflix te zien zijn.

Nacon en KT Racing kondigen Endurance Motorsport Series aan
  • 0
  • 2
Tijdens de Nacon Direct gisteren ontdekten we dat Test Drive Unlimited: Solar Crown niet het enige racespel is waar KT Racing aan werkt. Tijdens de livestram werd immers Endurance Motorsport Series aangekondigd voor pc Xbox Series X|S en PlayStation 5. Dit racespel belooft alle spanning en sensatie van langeafstandswedstrijden tot leven te brengen. De game laat je uiteraard als coureur racen, maar neemt je ook mee naar de pits, waar je in de schoenen van de race-ingenieurs stapt.

Wanneer deze simulatie in 2025 verschijnt bevat deze diverse officiële voertuigen en circuits, authentiek naar de digitale wereld vertaald dankzij de knowhow van de studio, die bekendstaat om zijn werk aan de WRC-serie. Deze titel biedt innovatieve gameplay waarbij je racestrategie en besluitvorming op basis van onvoorziene gebeurtenissen (incidenten, weersomstandigheden, enz.) net zo belangrijk...
Review: The Mobius Machine
  • 0
  • 3
Op 1 maart wordt The Mobius Machine uitgebracht voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Het spel brengt ons een nieuw sidescroller-avontuur dat plaatsvindt in een uitgestrekte buitenaardse wereld. Deze scifi platformer is overigens niet het resultaat van het eerste project van Madruga Works. We kennen deze gameontwikkelaar en publisher al via eerdere successen, namelijk de releases van Planetbase en Dawn of Man.
Test Drive Unlimited: Solar Crown krijgt nieuwe trailer
  • 0
  • 3
Wie aan het wachten is op een nieuwe Test Drive-game is intussen al een tijdje aan het wachten. Het laatste deel in de franchise, Test Drive Unlimited 2 verscheen immers in 2011. Intussen werkt KT Racing aan een derde Test Drive-unlimited game genaamd Test Drive Unlimited: Solar Crown. Tijdens gamescom mocht ik al even aan de slag gaan met het spel en mijn bevindingen kan je lezen in de preview.

Tijdens de Nacon Direct-uitzending van vanavond, werden we getrakteerd op een gloednieuwe trailer van het spel. Deze nieuwe trialer legt de focus op het off-road racing dat je zal kunnen doen wanneer je de straten van Hongkong niet onveilig aan het maken bent. De trailer kwam vergezeld met een nieuwe blogpost op Steam waar je heel wat nieuwe info kan ontdekken over het spel. Test Drive Unlimited: Solar Crown...
Greedfall 2 verschijnt deze zomer in early access
  • 0
  • 0
Was GreedFall een meesterwerk? Zeker niet. Was het een leuk tussendoortje met een opvallende invalshoek? Absoluutt! Het spel had ontegensprekelijk zijn gebreken, maar de combinatie van een BioWare-achtige RPG en zeventiende eeuwse setting met een vleugje fantasie erover smaakte zeker naar meer. Gelukkig werd vorig jaar Greedfall II: The Dying World officieel aangekondigd door Nacon en Spiders.

Vandaag werd tijdens een nieuwe Nacon Direct-uitzending een nieuwe trailer getoond van het spel en kregen we ook wat nieuwe info rond het spel. De cinematische trailer neemt ons opnieuw mee naar de wereld van Teer Fradee en gunt ons een eerste blik op de protagoniste van het spel, een native die het geweld en de vervolging van hun volk heeft doorstaan. Daarnaast toont de trailer ons ook dat het spel deze zomer in early access zal verschijnen. Het ziet er dus naar uit dat PlayStation-eigenaars nog iets langer gaan moeten wachten voordat ze de wereld van GreedFall 2 zullen kunnen...
Eerste beelden en releasedatum van The Crow gelost
  • 0
  • 0
Dertig jaar na de release van The Crow, krijgen we dit jaar een nieuwe interpretatie van de bekende graphic novel van James O'Barr, deze keer geregisseerd door Rupert Sanders. Wie opgegroeid is in de jaren negentig herinnert zich ongetwijfeld deze cultfilm met Rochelle Davis, Bai Ling en Brandon Lee, die helaas tragisch stierf tijdens de opnames. Zijn vertolking is echter synoniem geworden voor The Crow en was een grote inspiratie voor de gothic- en emo-cultuur.

Dit jaar zullen we acteur Bill Skarsgård in de iconische rol van van The Crow zien kruipen in deze hernieuwde versie. Hou alvast 5 juni vrij in je agenda. The Crow vertelt het verhaal van Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) die op brutale wijze worden vermoord wanneer demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Als Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, gaat hij op zoek naar hun moordenaars. Hierbij zal hij de werelden van de levenden en de doden...
Filmreview: Five Nights at Freddy’s - The Movie (dvd)
  • 1
  • 0
Onder het motto 'wie leert niet graag eens iets nieuws' heb ik volgend weetje voor u: beste lezer, de pizza waar New Yorkers zo enorm van over zijn? Die kan je inderdaad nergens anders ter wereld vinden. Ook plaatsen die beweren 'echte NYC-pizza' te kunnen voorschotelen buiten de City zullen er nooit in slagen. Na serieus onderzoek blijkt dat het water dat in het pizzadeeg terechtkomt datgene is wat de New Yorkse-pizza zo speciaal maakt. Een uitzonderlijk dunne maar smakelijke korst waar prachtig mee te werken valt: dankzij het water van 't stad. Tenzij je dus tankers met dát water gaat importeren, kan je gewoonweg geen dubbel gaan maken van the real deal. Dat weet u dan ook alweer, nog eens een onderwerp om tussen vrienden op tafel te gooien voor dat 'goh, gij weet toch de meest random dingen'-moment. Pizza is ook het hoofdproduct van de Freddy Fazbear-keten aan restaurants. Kinderparadijzen waar iedereen met een slice en een smile terug buiten ging...
EA ontslaat 670 werknemers en schrapt meerdere projecten waaronder Respawn's Star Wars Shooter
  • 0
  • 0
2024 is aan het uitgroeien tot een absoluut annus horribilis voor de gamesindustrie. Na een ontslagronde bij Xbox en vers op de hielen van het bericht dat Sony stevig gaat snoeien in het personeelsbestand van meerdere ontwikkelaars waaronder Naughty Dog en Insomniac, is EA de zoveelste grote speler die met slecht nieuws komt.

Ongeveer 670 mensen verliezen hun baan, wat neerkomt op ongeveer vijf procent van hun personeelsbestand. Uiteraard gaat zo een reeks ontslagen ook gepaard met het schrappen van meerdere projecten. Zo verdwijnt met het sluiten van de in 2021 opgerichte ontwikkelaar Ridgeline studios al zeker de singleplayer Battlefield game die in ontwikkeling was. Ook de firstpersonshooter waar Respawn aan werkte werd geofferd op het hakblok van het kapitalisme. Dat de game naar verluid een adaptatie van The Mandalorian was, zal bij fans van Star Wars toch even prikken.

Volgens CEO Andrew Wilson zijn deze bezuinigingen nodig om competitief te blijven in de veranderende...
Review: A Little to the Left
  • 0
  • 2
Ik kan in veel gevallen erg genieten van wat kleinere spellen. Het hoeft niet altijd het groot geweld te zijn dat op de PlayStation 5 wordt afgespeeld. Als het dan nog eens een genre is dat ik graag speel, is het nog zo leuk natuurlijk. Zo verzet ik graag wat denkwerk in puzzelspellen, waarbij The Witness misschien wel voor de meest unieke ervaring zorgde en dus bovenaan het lijstje staat. Sinds kort is ook puzzelspel A Little to the Left beschikbaar en uiteraard ging ik ermee aan de slag.
Vanavond vindt nieuwe Nacon Direct plaats
  • 0
  • 0
Enkele weken geleden meldde Nacon al het nieuws dat er een nieuwe Nacon Direct zou plaatsvinden, maar wij herinneren je er graag aan. Vanavond, om 19 uur om precies te zijn, zal de uitgever heel wat nieuwigheden tonen. Verwacht je onder andere aan nieuwe informatie en nieuwe beelden van Test Drive Unlimited Solar Crown, GreedFall II en een nieuwe game in het Terminator-universum. Ook enkele accessoires zullen aan bod komen. Om 20 uur zal het Spiders Studio-team via Twitch trouwens extra beelden tonen van GreedFall II. Er is dus heel wat om naar uit te kijken!

Concertagenda: Maart 2024
  • 0
  • 0
Een nieuwe maand, dus weer een nieuwe concertagenda. We zijn nog maar drie maanden bezig in 2024 en we verdrinken alweer in al die geweldige concerten. De ene na de andere goeie artiest komt naar ons Belgenlandje en wij moeten het allemaal maar verwerken! Maar, dat is natuurlijk goed nieuws voor onze agenda want dat betekent dat we jullie weer heel wat lekkers kunnen aanbieden. Op welke leuke plekken kunnen we jullie deze maand vinden? Of worden er stilletjesaan al de eerste festivalletjes meegepikt?
Eerste teaser voor The Watchers
  • 0
  • 1
Warner Bros. Pictures heeft zojuist de eerste teaser onthuld voor de mysterieuze horrorthriller The Watchers. Deze film markeert het regiedebuut van Ishana Shyamalan, de dochter van filmmaker M. Night Shyamalan, en is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.M. Shine. Een jonge kunstenaar strandt in een uitgestrekt bos in West-Ierland nadat ze onderdak heeft gevonden bij drie vreemden. Elke nacht worden ze geobserveerd en gestalkt door mysterieuze wezens. De cast van deze angstaanjagende thriller bestaat onder meer uit Dakota Fanning, Georgina Campbell, Siobhan Hewlett en Olwen Fouéré. The Watchers is vanaf 7 juni in de bioscoopzalen te zien.

Een rauw portret van de gabbercultuur in Hardcore Never Dies
  • 0
  • 1
Hardcore Never Dies vertelt het verhaal van de zeventienjarige Michael, die samen met zijn broer Danny de wereld van de gabberscene in Rotterdam ontdekt. Geconfronteerd met drugs en geweld, worden ze meegesleurd in een gevaarlijke spiraal waarbij hun levens op het spel staan door Danny's steeds groter wordende pillenhandel. Geregisseerd door Jim Taihuttu en met acteurs zoals Joes Brauers, Jim Deddes en Rosa Stil, belooft de film een rauw en meeslepend drama te zijn. Hardcore Never Dies gaat op 13 maart in première in de bioscoop en zal vanaf 21 maart ook beschikbaar zijn op Prime Video.

Race als een pro met de Turtle Beach VelocityOne Race
  • 1
  • 1
Doe je gordel om, grijp het stuur beet en gas erop! Producent in gamingaccessoires Turtle Beach kondigt vandaag aan dat hun allereerste racing-simulatiesetup, de Turtle Beach VelocityOne Race, vanaf nu verkrijgbaar is. Reden temeer om het officiële persbericht te delen dus. Dit volgens de fabrikant baanbrekende universele racestuur met pedalen voor Xbox en Windows PC's werd ontwikkeld door het bekroonde VelocityOne simulatieteam en zit vol met de nieuwste technologie en premium materialen, waar coureurs pole positions en winsten mee kunnen pakken. VelocityOne Race is vanaf vandaag verkrijgbaar.

“Met VelocityOne Race happen je tegenstanders stof, want je hebt het voordeel door de ongeëvenaarde racesimulatieprestaties, het algehele ontwerp en de bouwkwaliteit., zegt Cris Keirn, Interim CEO en SVP of Global Sales bij Turtle Beach Corporation. “Turtle Beach heeft alweer een gaming-simulatieaccessoire geleverd dat de lat hoger legt voor de hele categorie. VelocityOne...
Techreview: HyperX Cloud III Wireless
  • 0
  • 2
Wie de laatste jaren één of meerdere e-sportsscènes gevolgd heeft, zij het shooters of andere genres, zal de voorganger ongetwijfeld al opgemerkt hebben. De zwart-rode toets valt namelijk al snel op als iemand van dichtbij in beeld komt. Na ondertussen al acht jaar prominent aanwezig te zijn, werd het tijd voor HyperX om een opvolger op de markt te brengen. Aangezien het oudere broertje gelauwerd werd om zijn prestaties en comfort zoek ik uit of deze vernieuwde versie een waardige opvolger is.
Trust kondigt nieuwe Fayzo Wireless-headset aan
  • 0
  • 1
De Fayzo-headsets van Trust blijken een succes te zijn, want na de lancering van de Fayzo Multiplatform Headset en Fayzo 7.1 USB Headset kondigt Trust de gloednieuwe Fayzo Wireless aan. Deze headset biedt volgens de fabrikant een ultra-comfortabele dual wireless verbinding en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De dual wireless functionaliteit van het nieuwe model in de Fayzo-reeks stelt gamers in staat om zowel hun pc/console als hun telefoon tegelijkertijd draadloos aan te sluiten. Door verbinding te maken via de ultra-low latency 2,4 GHz USB-ontvanger (PC/PlayStation) en bluetooth (smartphone/Nintendo Switch), hebben spelers het beste van beide werelden. Ze kunnen genieten van in-game geluid en tegelijkertijd chatten of naar muziek luisteren op hun telefoon. De Fayzo Wireless biedt dezelfde functionaliteiten als de Fayzo 7.1, inclusief virtueel 7.1 surround-geluid en 50 mm drivers voor krachtig geluid; comfortabele oorkussens, een verstelbare hoofdband en draaibare...
Review: Persona 3 Reload
  • 0
  • 5
Ik heb tijdens de coronaperiode eigenlijk toevallig de Persona-franchise ontdekt. De nood om een nieuwe JRPG uit te proberen was groot, want ik had zoals iedereen zeeën van tijd op te vullen. Persona 5 kreeg overweldigend positieve kritieken, en het viel meteen op waarom. Het enorm uitgebreid verhaal, de personages, de persona’s zelf en variatie in gameplay spraken mij vanaf de eerste seconde aan. Het was dan ook fijn om te lezen dat ik Persona 3: Reload mocht reviewen! Dit is nochtans niet de eerste remake die de game kreeg. Kort na de release op de PlayStation 2 volgde een verbeterde “Persona 3: FES”. Daarna bracht Atlus “Persona 3: Portable” uit voor de PSP en vorig jaar kregen we de remake van die PSP-game voorgeschoteld. Deze “Persona 3: Reload” voor current-gen consoles belooft trouw te zijn aan de originele PlayStation 2-game, maar dan met modernere graphics en tal van verbeteringen.
Terug
Bovenaan