Trust kondigt nieuwe Fayzo Wireless-headset aan

De Fayzo-headsets van Trust blijken een succes te zijn, want na de lancering van de Fayzo Multiplatform Headset en Fayzo 7.1 USB Headset kondigt Trust de gloednieuwe Fayzo Wireless aan. Deze headset biedt volgens de fabrikant een ultra-comfortabele dual wireless verbinding en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De dual wireless functionaliteit van het nieuwe model in de Fayzo-reeks stelt gamers in staat om zowel hun pc/console als hun telefoon tegelijkertijd draadloos aan te sluiten. Door verbinding te maken via de ultra-low latency 2,4 GHz USB-ontvanger (PC/PlayStation) en bluetooth (smartphone/Nintendo Switch), hebben spelers het beste van beide werelden. Ze kunnen genieten van in-game geluid en tegelijkertijd chatten of naar muziek luisteren op hun telefoon. De Fayzo Wireless biedt dezelfde functionaliteiten als de Fayzo 7.1, inclusief virtueel 7.1 surround-geluid en 50 mm drivers voor krachtig geluid; comfortabele oorkussens, een verstelbare hoofdband en draaibare oorschelpen; en instelbare meerkleurige RGB-verlichting met drie kleurenmodi om jouw stijl te laten zien.

Daarnaast kunnen gamers hun gaming-setup nu nog verder personaliseren aangezien de drie typen Fayzo’s headsets nu ook verkrijgbaar zijn in de kleuren: Booster Black, Winning White en Playful Purple. De Fayzo headsets zijn gemaakt van gerecycled plastic (zwart voor 85% en wit/paars voor 35%), waardoor gebruikers zelfs een milieubewuste keuze kunnen maken.

De GXT 491 Fayzo Wireless Gaming Headset is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 69,99, de GXT 490 Fayzo 7.1 USB Headset voor de adviesprijs van € 49,99 en de GXT 489 Fayzo Multiplatform Gaming Headset voor de adviesprijs van € 39,99.

 
Terug
Bovenaan