Trust introduceert de nieuwe Fayzo gaming headsets

Duik direct in de wereld van games met de Fayzo Multiplatform Gaming Headset en de Fayzo 7.1 USB Gaming Headset. Deze headsets bieden volgens fabrikant Trust hoogwaardige audio, comfort en een stijlvol ontwerp, waardoor ze de game-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Beide headsets hebben een aantal geweldige functies te bieden. Ze zijn beide gemaakt van 85% gerecycleerd plastic, waardoor gamers uitdagingen in games aan kunnen gaan en tegelijkertijd in het echte leven hun steentje bijdragen aan de planeet. Extra dikke, zachte over-ear pads, gemaakt van een combinatie van mesh en kunstleer, zorgen dat deze headsets ademen en geluid isoleren, waardoor ze perfect zijn voor lange gamesessies die hoge concentratie vereisen. De 50 mm drivers bieden eersteklas audio, terwijl een afneembare microfoon met popfilter zorgt voor heldere communicatie met teamgenoten.

Elke headset heeft ook zijn eigen unieke kenmerken. De Fayzo Multiplatform Gaming Headset kan op alle platforms met een 3,5mm-aansluiting gebruikt worden, zoals op pc, console en meer. Door de meegeleverde 1,2m gevlochten afneembare kabel is het eenvoudig aan te sluiten en direct te gebruiken. Het heeft zelfs een extra 1m adapter kabelsplitter die speciaal is ontworpen voor pc-gamers. Deze headset is ontworpen voor veelzijdig gamen.

De Fayzo 7.1 USB Gaming Headset onderscheid zich door een aantal andere features en is ontworpen voor degenen die elk voetstap, woord, schot en meer willen horen. Virtueel 7.1 surround sound plaatst spelers in het midden van de game. De ruisonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat er geen achtergrondgeluid wordt opgepikt terwijl je speelt. Multikleurige RGB-verlichting met drie modi voegt kleur toe aan je stijlvolle setup, en de extra lange USB-verbindingskabel maakt het eenvoudig om verbinding te maken met pc of PlayStation. De bijgeleverde pc-software geeft de mogelijkheid om de equalizer van de headset naar wens af te stemmen voor de ideale geluidservaring voor elke speler.

De GXT 489 Fayzo Multiplatform Gaming Headset is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €39,99 euro en de GXT 490 Fayzo 7.1 USB Headset is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €49,99 euro.

Trust Fayzo.jpg
 
Terug
Bovenaan