BeyondGaming

Filmreview: The Iron Claw
  • 0
  • 4
In het wereldje van pro wrestling zijn er heel wat legendarische families die hun stempel drukken of hebben gedrukt op deze vorm van sports entertainment. Denk maar aan de Anoa'i's, de McMahons, de Harts, de Steiners, de Guerrero's en de Rhodes'. Eén familie die zeker niet in lijstje mag ontbreken, is de familie Von Erich. Helaas is hun naam niet enkel gelinkt aan de faam en de verwezenlijkingen, maar ook de tragische gebeurtenissen die deze familie hebben geplaagd. Hun verhaal werd nu vertaald naar het grote doek door Sean Durkin, de regisseur van The Nest en Martha Marcy May Marlene.
Hoofdcast musical "De klokkenluider van de Notre Dame" bekend
  • 0
  • 0
Vandaag werd de cast van Festivaria's nieuwste musical De klokkenluider van de Notre Dame bekendgemaakt. De musical is geïnspireerd op Victor Hugo's roman en bevat de liedjes uit de Disney-klassieker. Regisseur Bruno Van Heystraeten stelde zijn creatief team voor met Ingrid Coppieters voor choreografie, Geert Baetens voor muzikale leiding, Marnik Baert voor decorontwerp en Elvira Van Bavinckhove voor kostuumontwerp. Naast het creatieve team werd ook de hoofdcast voorgesteld. Idalie Samad zal de rol van Esmeralda vetolken, Nordin De Moor wordt aartsdiaken Frollo en Ruben Van Keer wordt de enige echte Quasimodo. Hilde Van Wesepoel, Pieter Casteleyn en Leendert De Vis vullen de hoofdcast verder aan als respectievelijk waterspuwer, Clopin Trouillefou en Phoebus de Martin.
Ghost of Tsushima: Director's Cut infiltreert vanaf mei de pc-markt
  • 0
  • 1
Sony Interactive Entertainment blijft (zoals beloofd) doorgaan met hun initiatief om meer games naar pc over te dragen, want vandaag kondigde men de nieuwste port aan. De bovenstaande titel verraadt de verrassing al; men onthulde dat het meest recente spel van Sucker Punch Productions binnenkort op persoonlijke computers zal verschijnen! Concreet gesproken kun je Ghost of Tsushima: Director's Cut vanaf 16 mei 2024 verkrijgen via Steam of de Epic Game Store, zolang je € 59,99 ervoor betaalt. Voor de port werd Nixxes Software opnieuw in dienst genomen; dezelfde firma achter onder meer de pc-versies van Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel's...
Review: Skull and Bones
  • 3
  • 3
Skull and Bones is een game die al tien jaar in de maak is en die, na extreem lang uitgesteld geweest te zijn, er dan toch uiteindelijk gekomen is. Het piratenspel van Ubisoft Singapore werd door het gamende publiek oorspronkelijk beschouwd als een spin-off van Assassin’s Creed IV: Black Flag, maar kreeg dan toch zijn eigen wereld en verhaal.
Colin Farrell is een privédetective in de serie Sugar
  • 0
  • 1
Apple TV+ heeft de officiële trailer onthuld voor de serie Sugar, een unieke kijk op het privédetectiveverhaal. De serie, gemaakt door scenarioschrijver Mark Protosevich, volgt het verhaal van John Sugar, een Amerikaanse privédetective gespeeld door Colin Farrell. Sugar is vastberaden om de mysterieuze verdwijning van Olivia Siegel, de geliefde kleindochter van Hollywood-legende Jonathan Siegel, op te lossen. Terwijl Sugar dieper graaft in het onderzoek naar Olivia's verdwijning, worden ook lang begraven familiegeheimen van de Siegels onthuld. De cast van Sugar bestaat onder meer uit Kirby, Amy Ryan, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Alex Hernandez en James Cromwell. De serie belooft een boeiende mix van spanning en drama te worden en is vanaf 5 april 2024 op Apple TV+ te zien.

Bekijk de trailer van de nieuwe animatiefilm The Wild Robot
  • 0
  • 0
Universal Pictures heeft zojuist de eerste officiële trailer onthuld voor The Wild Robot. De film is geschreven en geregisseerd door Chris Sanders, bekend van titels zoals Lilo & Stitch, How to Train Your Dragon en The Croods. Dit keer brengt hij het geliefde boek The Wild Robot van Peter Brown tot leven. In deze animatiefilm volgen we het avontuur van Roz, een robot die na een schipbreuk gestrand is op een afgelegen eiland. Om te overleven in deze barre omstandigheden, smeedt Roz een band met de dieren van het eiland en neemt hij de zorg van een babygans op zich.

De enorme stemmencast van deze film bestaat onder meer uit Lupita Nyong'o als de stem van Roz, terwijl Pedro Pascal te horen is als de vos Fink. Catherine O'Hara vertolkt de rol van Pinktail, Bill Nighy en Kit Connor lenen hun stemmen aan Longneck en Brightbill. Ook Stephanie Hsu leent haar stem aan Vontra, een andere robot in het verhaal. Verder zijn ook de stemmen van Mark Hamill, Matt Berry en Ving Rhames te horen...
Filmreview: The Great Escaper
  • 0
  • 3
Een Britse film over een negentigjarige oorlogsveteraan die eigenhandig een reis onderneemt naar Frankrijk om de zeventigjarige herdenking van D-Day bij te wonen … en die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Meer had ik niet nodig om overtuigd te worden deze film te zien. Met films als The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry, The Duke … in het verleden, ben ik fan geworden van deze Britse trend met seniors in de hoofdrollen. Ik was dus razend benieuwd wat The Great Escaper zou brengen.
The Legend of Heroes: Trails through Daybreak heeft releasedatum te pakken
  • 0
  • 0
Zal 2024 de geschiedenisboeken ingaan als een van de beste jaren voor JRPG-fans? Zo ziet het er alvast naar uit. Na reeds verschenen toppers zoals Like a Dragon: Infinite Wealth, Final Fantasy VII Rebirth, Granblue Fantasy: Relink en Persona 3: Reload mogen we ons nog aan heel wat potentiele toppers vewachten dit jaar zoals Metaphor: ReFantazio, Unicorn Overlord, Eiyuden Chronciles: Hundred Heroes, Shin Megami Tensei V: Vengeance, Ys X: Nordics en Visions of Mana! Eentje waar ik persoonlijk enorm naar uitkijk is The Legend of Heroes: Trails through Daybreak, dat drie jaar na de Japanse release eindelijk bij ons beschikbaar zal zijn.

NIS America heeft namelijk aangekondigd dat dit nieuwe deel in de Trails-reeks zijn opwachting zal maken op 5 juli dit jaar en dit voor pc, Nintendo Swich en PlayStation 4 en 5. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak speelt zich af na de gebeurtenissen uit Trails into Reverie en neemt ons deze keer mee naar de Calvard Republic en draait...
Neptunia Game Maker R:Evolution releaset in mei voor PlayStation en Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar Compile Heart en publisher Idea Factory International hebben aangekondigd dat het nieuwste deel in de cultreeks Hyperdimension Neptunia in mei verschijnt voor Nintnedo Switch en PlayStation 4 en 5. In Neptunia Game Maker R:Evolution krijgen spelers als doel het herbouwen en beheren van een gamebedrijf! Het is aan jou om je bedrijf op te bouwen en er een gigantische onderneming van te maken! Dit nieuwste deel in de wereld van Neptunia belooft beter dan ooit te worden. Het gevechtssysteem is uitgebreid en is nu geschikt voor een vier teamledenj, dungeons kunnen worden verkend op een snelle motorfiets en in de Heartful Photo Mode kun je jezelf uitdrukken via leuke, manga-achtige creaties.

Belangrijkste features:

Game Studio of The Year - Speel als de hoofdrolspeler, Older Nep, en laat een gamestudio die voorheen ter ziele was, uitgroeien tot een succes. Het bouwen van een gamestudio vereist sterke ontwikkelaars, geavanceerde videogames en het uitbreiden...
Filmreview: Das Lehrerzimmer
  • 0
  • 4
Als iemand die weinig tijd op school heeft doorgebracht en dus niet veel van het studentenleven kent, geloof ik toch sterk dat lesgeven veel meer is dan alleen het overbrengen van leerstof; het is een uitdagende, complexe en vaak onderschatte taak. Leerkrachten moeten met veel elementen rekening houden; niet alleen met de leerlingen, maar soms ook met de onvoorspelbare emoties van ouders. Regisseur İlker Çatak slaagt erin een schoolfilm te maken die dieper ingaat op de dynamiek van de schoolsamenleving en de uitdagingen die zich kunnen voordoen.
John Cena vertelt je waarom je met Peacemaker moet spelen in Mortal Kombat 1
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben gisteren een nieuwe trailer uitgebracht waarin acteur John Cena zijn rol bespreekt als de DC Super Hero Peacemaker, de nieuwste DLC-gastvechter in Mortal Kombat 1. Gebaseerd op het personage uit The Suicide Squad film en vervolgd in zijn eigen serie Peacemaker op Max, leent John Cena zijn stem en gelijkenis aan het nieuwe speelbare personage dat een formidabele moveset naar Mortal Kombat 1 brengt, waarin Peacemaker's deskundige geweervaardigheden, kenmerkende helmvaardigheden en trouwe Amerikaanse zeearend-sidekick, Eagly, zijn verwerkt, alles aangevuld met zijn legendarische danspasjes en onbezonnen humor. Peacemaker, ook bekend als Christopher Smith, is klaar om het nieuwe vredestijdperk van Liu Kang uit te dagen en zal het opnemen tegen iedereen die hem in de weg staat.

Peacemaker is voor iedereen vanaf vandaag beschikbaar in Mortal Kombat 1. Wil je dit nieuwste deel in de iconische serie eens proberen? Dan hebben we ook goed...
Horizon Forbidden West Complete Edition maakt systeemvereisten bekend
  • 0
  • 0
Vanaf 21 maart kunnen pc-gamers eindelijk ook aan de slag gaan met Horizon Forbidden West Complete Edition, het gelauwerde vervolg op het eerste avontuur van Aloy. Wat je allemaal mag verwachten in de pc-versie van Horizon Forbidden West kon je een maand geleden al ontdekken in de pc features-trailer. Als je benieuwd bent of jouw setup al dit moois zal kunnen draaien, check dan zeker de onderstaande tabel!

Verder kondigde Nvidia aan dat wanneer Horizon Forbidden West Complete Edition uitkomt, kunnen gamers met een RTX-kaart DLSS 3 vanaf dag één kunnen activeren om hun prestaties te verveelvoudigen, terwijl degenen met krachtige setup DLAA kunnen gebruiken om hun beeldkwaliteit te maximaliseren. Zonder DLSS Super Resolution of Frame Generation kunnen bezitters van een GeForce RTX 4080 de Very High grafische preset gebruiken bij 4K en spelen met 60 FPS, volgens de officiële systeemvereisten van Sony...
Funcom deelt nieuwe beelden van Dune: Awakening
  • 5
  • 2
Uitgever Funcom heeft een nieuwe trailer én een featurette gepubliceerd van de aankomende MMO Dune: Awakening. Met de release van de tweede film afgelopen week, is het niet meer dan logisch dat ook Funcom wat meesurft op de populariteit. Het team is dan ook klaar om te onthullen wat er al die tijd onder het zandoppervlak aan het groeien was. De uitgever deelt niet alleen een nieuwe trailer waarin splinternieuwe gameplaybeelden te zien zijn. Ook een featurette wacht hieronder op jullie. Daarin wordt gedurende zeven minuten de transitie van boek naar film naar game getoond.

Hoewel we hieronder dus een heleboel nieuwe beelden en informatie krijgen, werd er nog niet bekendgemaakt wanneer we met de MMO aan de slag zullen kunnen gaan. Wel is bekend dat de game verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

De filmreleases van maart 2024
  • 1
  • 5
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special vinden jullie een selectie filmreleases terug die we met plezier kort even voorstellen, met natuurlijk een trailer erbij! Deze maand is er opnieuw voor ieder wat wils in zowel de grotere als kleinere bioscopen.
Laat het beest los tijdens het Inner Beast Collection Event van Apex Legends
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het gloednieuwe Apex Legends Inner Beast Collection Event aangekondigd. Het ingame evenement introduceert een nieuwe Battle Royale-takeover genaamd 'The Hunt'. Tevens kunnen spelers uitkijken naar 24 nieuwe cosmetische items, waaronder de 'Prowler Guardian'-skin van Bloodhound en de nieuwe 'Prototype'-skin van Octane's heirloom. Het Apex Legends Inner Beast Collection Event vindt plaats van 5 tot 19 maart.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht via de officiële website of neem een kijkje hieronder:
  • Battle Royale Takeover: The Hunt - Legends kunnen zich een weg naar de overwinning banen met een gloednieuwe Battle Royale-takeover genaamd 'The Hunt'. Spelers kunnen een beloning verdienen door hun Prey Squad te volgen en elimineren middels een Hunt Datapad. De Prey Squad heeft de...
Review: The Outlast Trials
  • 2
  • 1
Op vijf maart lanceert de finale versie van The Outlast Trials, een horrorgame waarvan de Early Access-fase al sinds mei vorig jaar op gang getrokken was via Steam en de Epic Games Store. Deze game is natuurlijk de langverwachte opvolger van de veelgeprezen horrorspellen Outlast en Outlast 2, eveneens ontwikkeld en uitgebracht door Red Barrels.
Early Access-datum bekend voor No Rest for the Wicked!
  • 1
  • 0
Uitgever Private Division en ontwikkelaar Moon Studios (bekend van de Ori-franchise) kondigden onlangs aan dat de pc-versie van de isometrische actie-RPG No Rest for the Wicked op 18 april wordt gelanceerd in Early Access via Steam. Deze zal op een later tijdstip nog gevolgd worden door de releases op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

No Rest for the Wicked speelt zich af in het jaar 841, vlak na de dood van koning Harol. Zo erft zijn arrogante zoon Magnus de troon, te midden van de heropleving van de pest, welke al een millennium nergens meer te bespeuren was. Het belegerde Isola Sacra vormt het voornaamste decor voor de speler, die in de huid kruipt van Cerim, een mystieke krijger die de pest wil uitroeien. Terwijl politieke onrust en rebellengroeperingen met elkaar in botsing komen, dreigen ook Cerim en zijn kompanen verstrikt te raken in een complex web van uitdagingen om het lot van het koninkrijk naar hun hand te zetten.

Het verhaal klinkt alvast veelbelovend, en tevens...
Review: Jujutsu Kaisen: Cursed Clash
  • 0
  • 0
Wanneer een manga/anime een bepaalde populariteit verwerft, kan je erop rekenen dat er binnen de kortste keren een videogame van verschijnt. De kans is bovendien groot dat deze games zullen worden uitgegeven door Bandai Namco. Zij hebben bijvoorbeeld al Dragon Ball, One Piece, Naruto, My Hero Academia, Tokyo Ghoul en One Punch Man onder hun vleugels. Uiteraard kon de nieuwste rage van het moment, Jujutsu Kaisen, uiteraard ook niet ontbreken en sinds begin februari heeft deze reeks nu ook zijn eigen pc- en consolegame.
WIN: Final Fantasy VII Rebirth voor PS5
  • 0
  • 3
Onze podcasters geven 1 exemplaar van Final Fantasy VII Rebirth voor PS5 weg!

Hoe kan je deelnemen?
Luister naar de podcast en antwoord op deze vraag: Waarom luister je naar onze podcast en wat kan er volgens jou beter? Stuur je antwoord naar [email protected]. De wedstrijd loopt tot 14 maart 2024, 12:00 uur (CET). De winnaar wordt live bekend gemaakt op donderdag 15 maart in de podcast.


Onze podcasters zijn vanaf nu ook LIVE op YouTube en Twitch. Je kan hen elke donderdag om 21:00 uur volgen en al jullie vragen rechtstreeks op hen afvuren. De podcast is de volgende dag te beluisteren (en via de Spotify-app ook met video).
Xbox houdt morgen nieuwe Xbox Partner Preview
  • 0
  • 0
Gisteren heeft Xbox via Xbox Wire bekendgemaakt dat ze morgen een nieuwe Xbox Partner Preview houden. Deze nieuwe show zal een half uur duren en gamers een kijk bieden op enkele spellen die naar Xbox en Windows komen. Het gaat hierbij niet om first-party games, maar wel om spellen van partners. Zo komen onder andere Capcom (Kunitsu-Gami: Path of the Goddess), Nexon (The First Berserker: Khazan), Grinding Gear Games (Path of Exile 2) en Electronic Arts (Tales of Kenzera: Zau) aan bod.

Het evenement wordt digitaal uitgezonden op woensdag 6 maart om 19.00 uur via diverse Xbox-kanalen, waaronder YouTube en Twitch. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alles wat met Xbox te maken heeft, ga naar Xbox Wire.

Terug
Bovenaan