BeyondGaming

Exclusieve preview voor Dune: Part Two
  • 0
  • 0
Binnen iets meer dan twee weken zal Dune: Part Two eindelijk te zien zijn. Warner Bros Pictures heeft een uitgebreide sneak preview online gezet, deze preview is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, zonder Nederlandse ondertiteling. De film volgt Paul Atreides, die samen met Chani en de Fremen wraak zoekt op de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd.

De film bestaat onder meer uit Timothée Chalamet als Paul, Austin Butler als Feyd-Rautha, Zendaya als Chani, Florence Pugh is Princess Irulan en Javier Bardem als Stilgar. Tot nu toe zijn er drie andere trailers uitgebracht voor Dune 2, die je hier nog eens kan herbekijken: eerste trailer, tweede trailer en derde...
Videoreview: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 1
Vrijdag serveerden we jullie al de geschreven review van Suicide Squad: Kill theme Justice League. Vandaag Is Mrpoelie aan de beurt met zijn videoreview die hij voor jullie gemaakt heeft. Of hij akkoord is over alle controverse rond de game door het live-service aspect kunnen jullie hieronder zien in zijn videoreview.

Bordspelreview: Earth
  • 0
  • 2
Ongeveer 4,6 miljard jaar geleden begon het verhaal van onze thuisplaneet, de aarde. Meteorietinslagen, vulkanische activiteit en tectonische verschuivingen hebben onze wereld veranderd. Wanneer er ongeveer een drieënhalf tot vier miljard jaar geleden de eerste organische moleculen zich ontwikkelden tot eencellige organismen ontstond het leven, maar heeft zich ook een ongelooflijke diversiteit aan leven ontvouwd. De evolutie heeft het ontstaan van de aarde en leven in de kosmische oersoep tot de huidige complexe ecosystemen omgevormd. Een uniek, maar fragiel evenwicht met een immense rijke verscheidenheid aan fauna en flora. In Earth zal je zelf het best passende ecosysteem moeten opbouwen om te kunnen winnen!
Studio 100 brengt ode aan Tien Om Te Zien met Tien Om Te Zien, De Musical
  • 1
  • 0
Tien Om Te Zien, hét zomerprogramma van VTM, mag dit jaar 35 kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren komt Studio 100 met Tien Om Te Zien, De Musical. In Studio 100's nieuwste humoristische feelgood musical kan je rekenen op een Vlaamse sterrencast die iconische Vlaamse hits zullen serveren. Verwacht je dus aan een nostalgische trip down memory lane.
Bordspelreview: Bosbuit
  • 0
  • 1
De herfst ligt al even achter ons, maar de winter doet nog z'n ding tot volgende maand. Om die winter door te komen, moeten diverse boswezens zich goed voorbereiden. Zo verzamelen sommige dieren gedurende de herfst genoeg voedsel om te verstoppen, terwijl andere beesten dan hun buikje al vol eten. Hoe dan ook komt het erop neer genoeg voedsel te vinden en dat is wat elke speler in Bosbuit moet doen. Met dank aan 999 Games kan ik jullie deze review voorschotelen. Het is eens wat anders dan wormen, noten, eieren en bessen.
Ed bokst eind februari in Street Fighter 6
  • 0
  • 0
Technisch gezien is Ed geen nieuw personage: hij verscheen in feite al in enkele tussenfilmpjes van Street Fighter IV, zoals wanneer Balrog hem alleen in een verwoest laboratorium van Shadaloo vond. Toen was Ed slechts een jongen, maar voor Street Fighter V groeide hij genoeg om vervolgens als een speelbaar iemand terug te keren. Zijn vechtstijl in die game combineerde een agressieve vorm van boksen met Psycho Power (lees: de paarse kracht van M. Bison), een aanpak die hij klaarblijkelijk niet achterwege zal laten! De blonde Duitser zal weldra opnieuw van de partij met z'n mengelmoes van manoeuvres – concrete details staat trouwens op de officiële PlayStation Blog – en zijn zogenaamde comeback start officieel vanaf 27 februari 2024. Zij die reeds de Year 1 Character Pass of Ultimate Pass bezitten, schakelen hem vanaf die datum automatisch vrij, hoewel je hem (net als de...
Nominaties Les Magritte du Cinéma bekend
  • 0
  • 0
De nominaties voor Les Magritte du Cinéma zijn bekend, de filmprijzen worden op 9 maart in Brussel uitgereikt. Augure, de langspeelfilm van Baloji, heeft maar liefst dertien nominaties ontvangen, waaronder die voor beste film, beste debuutfilm, beste regisseur en beste scenario. De genomineerden voor beste Vlaamse film zijn Het Smelt van Veerle Baetens, Holly van Fien Troch, Luka van Jessica Woodworth en Wil van Tim Mielants.

Foto ©Magritte

Een overzicht van alle genomineerden:

Beste film

Augure van Baloji
Dalva van Emmanuelle Nicot
Le paradis van Zeno Graton
Le syndrome des amours passées van Ann Sirot en Raphaël Balboni
Temps mort van Eve Duchemin

Beste debuutfilm
Augure...
Review: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 1
  • 7
Na tig keer uitstel, de leaks over het live-service systeem én die Closed Beta welke alleen maar extra twijfel uitlokte, zag het er allesbehalve goed uit voor Suicide Squad: Kill The Justice League, als nieuwste release in het uitgestrekte DC Comics-universum. Maar doordat het ding uitgebroed werd onder de vleugels van Rocksteady Studios, het bedrijf achter die fantastische Batman Arkham-reeks, was er wel nog steeds dat sprankeltje hoop en vertrouwen vanuit de fan base dat het alsnog goed ging komen. Zoals ondertussen te merken was, werd dat uiteindelijk dus "half goed". Deze Suicide Squad beschikt namelijk wel degelijk over een aimabele tot zelfs grappige cast én een vloeiende gameplay. Helaas worden deze positieve aspecten wat overschaduwd door een pover verhaal en een repetitief mission design, naast de vele andere ongemakken.
Datum en eerste beelden van animatiefilm Moana 2
  • 0
  • 2
De datum en de eerste beelden van Moana 2 zijn onthuld, waarmee een nieuwe reis met Moana, Maui en een gloednieuwe bemanning van onwaarschijnlijke zeevarenden begint. De animatiemusical wordt geregisseerd door Dave Derrick Jr. met muziek van Abigail Barlow, Emily Bear, Opetaia Foa’i en Mark Mancina. Moana 2 staat los van de live-action remake waar momenteel aan wordt gewerkt, met Dwayne Johnson in de rol van Maui. Auli’i Cravalho, die eerder de stem van Moana vertolkte in de film uit 2016, wordt verwacht opnieuw haar rol te vertolken in dit geanimeerde vervolg, hoewel verdere details over de stemmencast nog moeten worden onthuld. Moana 2 is vanaf november in de bioscoopzalen te zien.

Filmreview: The Zone of Interest
  • 2
  • 7
Na een decennium afwezigheid op het grote scherm, keert Jonathan Glazer terug met een krachtige film gebaseerd op Martin Amis' bestseller The Zone of Interest. In zijn derde film neemt Glazer ons mee naar de Tweede Wereldoorlog, waar we de familie Höss volgen - een gezin dat in een villa naast het concentratiekamp van Auschwitz woont.
Gezien op Sooner in januari: Les filles d’Olfa, Love, Illusions Perdues
  • 0
  • 2
Sooner, een Belgische streamingdienst, biedt een uitgebreide selectie aan films, variërend van onafhankelijke producties tot tijdloze meesterwerken. De catalogus wordt regelmatig aangevuld en het platform heeft verschillende abonnementsvormen, maar biedt ook de mogelijkheid om afzonderlijk een film te huren.
Disney koopt een beetje Epic Games
  • 0
  • 1
Disney, The House of Mouse, heeft een heel gecureerd imago. Wie heeft nog niet de urban legends gehoord over mensen die een goedbedoelde dwerg op een muur schilderden en prompt een kappen met die handel van Donald Duck kregen. De tijd staat echter niet stil en ook een legendarisch instituut moet mee met de vooruitgang. Daarom is in de laatste decennia het universum van Disney enorm (enorm) gegroeid. Nieuwste aanwinst (nou ja … ‘aanwinst’ … misschien is ‘collega’ een beter woord) is een aandeel van tien procent in Epic Games. Een aandeel van maar liefst anderhalf miljard (an-der-half-mil-jard) in de thuishaven van Fortnite.

De oprichter van Epic Games - en vandaag ook een wreed contente mens - Tim Sweeney had al vroeger overeenkomsten met Disney, getuige de Star Wars- en Indiana Jones-franchises die al een opwachting maakten in de populaire brawler. Daarenboven gebruikte Disney ook al de Unreal Engine van Epic bij het ontwikkelen van materiaal...
Filmreview: Les Poings Serrés
  • 0
  • 0
De Belgische filmmaker Vivian Goffette brengt met Les Poings Serrés een aangrijpend familiedrama dat verteld wordt vanuit het perspectief van een kind. In deze film staat de zoektocht van een jongen naar zijn identiteit centraal, terwijl hij worstelt met de reputatie van zijn vader, een beruchte misdadiger. Met een subtiele en emotionele benadering verkent Goffette de complexe dynamiek van familiebanden en de impact van het verleden op de toekomst.
Nieuwe horrorfilm Longlegs van Oz Perkins
  • 1
  • 0
Longlegs neemt ons mee op een huiveringwekkende reis waar FBI-agent Lee Harker een onopgeloste seriemoordenaarszaak onderzoekt die duistere en occulte elementen bevat. Met elke aanwijzing komt Harker dichter bij de waarheid, maar ze ontdekt dat ze een persoonlijke connectie heeft met de moordenaar. Belgafilms heeft zojuist de teaser vrijgegeven van deze horrorfilm, geregisseerd door filmmaker Oz Perkins. Met een cast bestaande uit Maika Monroe, Nicolas Cage, Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler en Dakota Daulby, brengt deze teaser mij alvast in de ban van wat komen gaat. Longlegs wordt vanaf 10 juli in de bioscoopzalen verwacht.

Trailer voor scifi prequel A Quiet Place: Day One
  • 0
  • 0
Kinepolis België heeft zojuist de allereerste officiële trailer onthuld van de scifi prequel A Quiet Place: Day One, die gepland staat voor release in juni. Na de eerste twee A Quiet Place-films uit 2018 en 2020, werd besloten om een prequel te maken, die zich afspeelt in New York City op het moment dat de buitenaardse wezens voor het eerst arriveren. A Quiet Place: Day One werd geregisseerd door de Amerikaanse filmmaker Michael Sarnoski, die tevens ook het scenario schreef, gebaseerd op een verhaal van John Krasinski en Michael Sarnoski. De cast bestaat uit onder meer Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Jennifer Woodward en Denis O'Hare. A Quiet Place: Day One zal uitsluitend in bioscoopzalen te zien zijn; de exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Preview: Brothers: A Tale of Two Sons Remake
  • 0
  • 1
Iets meer dan tien jaar geleden scoorde ontwikkelaar Starbreeze Studios AB een regelrechte indiehit met de emotionele puzzle adventure game Brothers: A Tale of Two Sons, uitgegeven via 505 Games. In het spel moest je twee jonge broers zien te gidsen doorheen een sprookjesachtig universum, vol wonderen en gevaren, op pad naar het ultieme geneesmiddel voor hun doodzieke vader: het Water des Levens. Vooral memorabel was die unieke besturing, waarbij je beide broers tegelijk diende aan te sturen, voorbij de vele obstakels en hersenkrakers.
Het 17de Offscreen Film Festival start op 6 maart
  • 0
  • 2
Het 17de Offscreen Film Festival vindt plaats van 6 tot 24 maart, met een focus op cult- en genrefilms. Dit jaar staat "Scandinavische Zonden" centraal met actrice Christina Lindberg, bekend van haar rol in verschillende erotische klassiekers, als eregast. Hierbij worden de jaren 1960 en 1970 verkend, toen Scandinavische landen als Zweden en Denemarken voorop liepen in een golf van bevrijding die het taboe rond seks doorbrak en naaktheid op het grote scherm normaliseerde.

De Japanse regisseur Kazuhiko Hasegawa, hoewel weinig bekend buiten Japan, wordt belicht vanwege zijn invloed op de Japanse cinema. Ook wordt de Poolse filmmaker Piotr Szulkin in de schijnwerpers gezet. Er zijn zo'n vijftien premières te zien onder de noemer Offscreenings, waarbij hedendaagse filmmakers genres van vroeger herinterpreteren voor de cultfilms van morgen. Het programma omvat onder meer films van Pascal Plante, Loic Tanson, Mike Cheslick, Romain de Saint-Blanquats, Kyros Papavassiliou en Ion de Sosa...
Piraatje spelen in Skull and Bones-lanceringstrailer
  • 0
  • 1
Niemand had de game ooit nog verwacht, maar na vele uitstellen en bijgevolg een jaar of vijf vertraging, kunnen we binnenkort genieten van het piratenleven in Skull and Bones. De open-wereld MMO van Ubisoft verschijnt op 16 februari, maar heeft nu al een lanceringstrailer te pakken. In onderstaande video wordt getoond wat je van Skull and Bones kunt verwachten.

Wil je het liever al eens spelen? Dat is mogelijk dankzij de open bèta die tussen 8 en 11 februari loopt op zowel pc, PlayStation 5 als Xbox Series X|S. Zien we je dan op de wateren?

Microsoft kondigt nieuwe lading Game Pass-titels aan
  • 0
  • 2
Hoewel de eerste titels voor februari intussen beschikbaar zijn, waaronder de topper Persona 3 Reload, mogen we deze maand zoals gewoonlijk nog heel wat toevoegingen verwachten. Mircosoft heeft gisteren via haar blog alvast aangekonigd welke andere gamer hun opwachting zullen maken in de eerste helft van de maand. Nadat de remake van Resident Evil 2 zijn opwachting maakte op de abonnementsdienst, verschijnt Resident Evil 3 niet als een totale verrassing in dit lijstje, maar het is wel de grootste klepper. Verder krijgen we deze maand ook nog het gelauwerde Bloodstained: Ritual of the Night en verschijnt er verrassend genoeg een spel van Electronic Arts op de releasedag, namelijk Ladden 24.

Hieronder vind je alvast het volledige lijstje. Daarnaastbenadrukte Microsoft ook nog eens dat we in maart aan de slag kunnen gaan met MLB The Show 24 via Game Pass en dat op 15 februari Galactic...
Verhaalmodus onthuld van Garden Life: A Cozy Simulator
  • 0
  • 0
Nacon en stillalive studios presenteren met plezier de nieuwe story mode-trailer van Garden Life: A Cozy Simulator. Deze ontspannende tuiniergame, met een kleurrijke, kalmerende vormgeving, verschijnt op 22 februari 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam). De Nintendo Switch-versie volgt op 14 maart 2024.

Het verhaal van de game verplaatst spelers naar de warme sfeer van een schilderachtig dorpje. In die omgeving krijgen spelers als nieuw aangestelde beheerder de zorg over een verwaarloosde gemeentetuin. Jasmine, een plaatselijke fotograaf met een passie voor bloemen en tuinieren, komt de speler welkom heten en wegwijs maken. Zij is één van de vele kleurrijke personages die spelers tijdens hun avontuur zullen ontmoeten.

In de loop van de game krijgen spelers opdrachten van de andere dorpsbewoners, die ze kunnen voltooien voor Florins, de valuta in de game. Met genoeg Florins kunnen spelers nieuwe delen van de tuin ontgrendelen, en...
Terug
Bovenaan