BeyondGaming

Podcast | Aflevering 52 | The Mountain King is een topgame!
  • 0
  • 2
Bitjager en Mrpoelie bespreken samen het laatste nieuws uit de gaming wereld in deze episode. Ook vertellen ze over wat ze allemaal gespeeld hebben de afgelopen week.

Een vraag, suggestie of opmerking? Dan kan je ons mailen naar: [email protected]. Vind je de podcast leuk, dan zou je ons een groot plezier doen door ons een rating op Spotify of Apple Podcasts te geven!

Filmreview: Fast & Furious 10-Film Collection
  • 1
  • 2
De voorbije weken keek mijn vriendin me meermaals aan met een meewarige blik. Het, ondanks temperaturen die flirten met het vriespunt, consequent dragen van een wit marcelleke, het drinken van Corona rechtstreeks uit het flesje of de pizzabezorger verwelkomen als nieuw lid van de familie. Ze noemt het een midlifecrisis, maar ze beseft gewoon niet dat er altijd plaats is voor meer familie, zelfs voor Abdel-Aziz die twee maand geleden nog het gore lef had om twee pizza funghi te leveren in plaats van de pepperoni die ik besteld had. Terwijl ik dit allemaal intik terwijl ik casual aan het driften ben op de parking van het plaatselijke shoppingcenter, begin ik te beseffen dat ik het misschien net te ver heb laten komen. Het kapotgeramde kerststalletje van de Carrefour kan ik helaas niet meer herstellen, mijn relatie gelukkig wel. Laat ons zeggen dat tien films in de...
Filmfestival Oostende onthult overweldigend programma met meer dan 125 films
  • 0
  • 1
Op 26 januari 2024 gaat het 16de Filmfestival Oostende (FFO) van start, met de veelbelovende openingsfilm Holy Rosita van regisseur Wannes Destoop. Het festival belooft een boeiende mix van nationale en internationale producties, met meer dan 125 films, een recordaantal series en de aanwezigheid van indrukwekkend (inter)nationaal talent. Het openingsweekend wordt vervolledigd door de internationale reeksen The Couple Next Door van Dries Vos en Skunk van Koen Mortier. Het festival wordt afgesloten met De magneet man van Gust Van den Berghe, met circusartiest en acteur Danny Ronaldo in de hoofdrol.

Master Gene Bervoets heeft acht films gekozen rond het thema 'Rebel, sans Gene: Come as you are'. Onder andere A Night at the Opera, The General, West Side Story en Mutiny in Heaven: The Birthday Party maken deel uit van zijn selectie. Ook door de rest van het programma loopt het thema als een rode draad. Series, kortfilms en documentaires worden ook in de schijnwerpers gezet. Kawtar...
Maak kennis met de Support Squad in Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC deelden de tweede aflevering van de Suicide Squad Insider-videoserie, die dieper ingaat op Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person actie-shooter die wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios. Suicide Squad Insider Episode 2 geeft fans een betere kijk op verschillende Support Squad-personages, waaronder de Penguin, die nu een wapenhandelaar is die kan helpen met het upgraden van wapens en het maken van unieke bouwwerken geïnspireerd op Star Labs, AmerTek, LexCorp en andere fabrikanten die geworteld zijn in de DC-lore. Spelers kunnen ook andere DC-persoonlijkheden rekruteren om te helpen met verschillende aanpassingsopties, zoals Gizmo, een wetenschapper en uitvinder die gepantserde vliegende voertuigen kan airdroppen die tijdens gevechten kunnen worden gebruikt; Toyman, het techjongen-genie die uitrusting kan verbeteren op basis van verschillende speelstijlen; en Hack, een digitale astrale projectie die de nekbommen van de Squad kan...
Ook Outward onderweg naar Nintendo Switch
  • 0
  • 1
Outward, de open-world fantasy role-playing game van Nine Dots Studio, komt in 2024 naar de Nintendo Switch. De Switch-release is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Nine Dots Studio en Sneaky Box, de ontwikkelaar die maandenlang hard heeft gewerkt om de game naar de Switch te porten. De Definitive Edition die beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch bevat de basisgame en twee DLC’s:“Three Brothers” en “The Soroboreans."

"Het was altijd al een droom voor ons, om Outward op de Nintendo Switch te krijgen,” zei Guillaume Boucher-Vidal, CEO en creative director van Nine Dots Studio. "Maar eerlijk gezegd twijfelde ik of een Switch-versie wel mogelijk zou zijn.” Die twijfel had volgens Boucher-Vidal te maken met technische beperkingen.

"Outward is een grote game die op een vreemde manier is gemaakt en enkele zeer specifieke technische beperkingen heeft,” zei Boucher-Vidal. "Het team van Sneaky Box heeft echt een kunststukje geleverd met deze port...
Jullie 3 beste games van 2023
  • 55
  • 0
Het is weer zover, lijstjestijd!

Voor onze volgende podcast zouden we graag van zoveel mogelijk leden willen weten: wat zijn jullie 3 beste games van 2023?
Dan worden ze een voor een overlopen in onze podcast, vergezeld van een korte beoordeling door ons Podcast-team.

Wij danken jullie bij voorbaat en nodigen jullie graag dan nu al uit om onze Podcasts te beluisteren via:

WIN: blu-ray van Oppenheimer
  • 7
  • 5
Een van de grootste hits dit jaar was ongetwijfeld Oppenheimer, die samen met Barbie als soort van duo de Belgische cinemazalen onveilig maakte. Het verhaal van Oppenheimer stopte uiteraard niet in de bioscoop, want sinds kort is de blockbuster op blu-ray te verkrijgen. Wij gingen er uiteraard mee aan de slag voor een review en dankzij uitgever Universal Pictures mogen wij nu enkele exemplaren weggeven. Deelnemen is zoals gewoonlijk erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet ligt er bij jou straks een blu-ray in de bus. De wedstrijd loopt tot en met 31 december. Succes!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller...
Fotoverslag: Tramhaus @ Botanique
  • 0
  • 0
Op vrijdag 15 december kwam het Nederlandse Tramhaus met hun aanstekelijke postpunk de Rotonde in de botanique op stelten zetten. De opeengepakte zaal daverde mee op quasi elk nummer. Met hun energie en power brachten ze een geweldig concert waar velen nog lang van zullen nagenieten. De band Penus kwam als ideale supportact het publiek opwarmen. Geweldige avond vlak voor de kerstvakantie!
Nieuwe trailers van Like a Dragon: Infinite Wealth zetten personages in de kijker
  • 0
  • 0
Waarschijnlijk ben je nog aan het bekomen van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, maar veel rust gunnen SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio ons niet. Binnen een dikke maand verschijnt immers alweer het volgende deel in de Like A Dragon-reeks (Yakuza). Terwijl Like a Dragon Gaiden een kleinere titel was die een brug moest vormen tussen Yakuza 6: The Song of Life en Yakuza: Like A Dragon, zal Like a Dragon: Infinite Wealth een volwaardig nieuw deel zijn in de reeks.

Dit nieuwe deel zal ook de personages uit de twee verhaallijnen samenbrengen en om hen in de aanloop naar de release nog eens in de kijker te zetten, heeft SEGA afgelopen nacht een hele reeks trailers online gezet die de focus leggen op de verschillende personages. Je kan alle trailes ontdekken via de volgende playlist op Youtube. Hieronder zetten we alvast de trailers van de twee hoofdpersonages, Kiryu Kazuma en...
Nieuwe Exotic-missie genaamd Starcrossed is nu beschikbaar in Destiny 2
  • 1
  • 0
Bungie heeft vandaag de nieuwste Exotic-missie genaamd Starcrossed gelanceerd in Destiny 2. Spelers betreden de Black Garden om overblijfselen van een ahamkara te ontdekken. Guardians die de missie voltooien, ontvangen de nieuwe Exotic Strand Bow “Wish-Keeper” (het is ook mogelijk deze boog te craften). Bij elke wekelijkse voltooiing van de missie kunnen spelers wapenintrinsieken verdienen waarmee ze hun gameplay kunnen aanpassen.

De Wish-Keeper is een van de nieuwste Exotic-wapens in Season of the Wish. Daarnaast zijn er al andere krachtige wapens uitgebracht, waaronder de Buried Bloodline Exotic Sidearm afkomstig uit de recent gelanceerde dungeon 'Warlord's Ruin'. Ook is de nieuwe Fireteam Finder-functie geïntroduceerd. Hiermee kunnen spelers nieuwe teamgenoten vinden om deze Exotic-missie mee te spelen. Fireteam Finder zorgt ervoor...
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 51/2023
  • 1
  • 1
Het Pokémon-nieuwsbureau komt vanaf heden (bijna) wekelijks met een speciaal nieuwsbericht waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Bereid je voor op een speciale vakantiebezorging! Er zullen Mass Outbreaks verschijnen van Delibirds in de hele Paldea-regio, het land van Kitakami en het Terarium van Blueberry Academy. Glanzende Delibirds hebben meer kans om te verschijnen in deze speciale Mass Oubreaks, dus probeer veel Delibird te vangen!

Event Schema
Vrijdag 22 december 22 2023 vanaf 1:00 uur CET tot maandag 25 december 2023 0:59 uur CET

Ga met Dragon Dance het nieuwe jaar in! Dratini verschijnt in Mass Outbreaks in de hele Paldea regio, Jangmo-o verschijnt bij Mass Outbreaks in het hele land van Kitakami, en Duraludon verschijnt tijdens Mass Outbreaks in het Terarium bij Blueberry Academy. Pokémon die tijdens deze speciale Mass Outbreaks worden aangetroffen, hebben een grotere kans...
Diablo IV deelt geschenkjes uit voor de feestdagen
  • 0
  • 0
'Tis the season voor geweldige Diablo-aanbiedingen! Diablo IV krijgt tijdens de feestdagen tot 40% korting op verschillende platforms - houd je verkooppunten in de gaten.

Daarnaast lanceert Battle.net vandaag de Diablo Collection, dat verschillende titels uit de bejubelde actie-RPG-serie bevat, waaronder de Diablo IV Standard Edition en de Prime Evil Collection, die Diablo II: Resurrected en de Diablo III: Eternal Collection bevat. Bovendien krijg je met de Diablo Collection items zoals de Inarius Wings en Inarius Murloc pet, Mephisto pet, Hatred's Grasp Wings voor Diablo III, en de Amalgam of Rage mount voor World of Warcraft.

Bovendien krijgen alle spelers in Diablo IV gratis een vakantiegeschenk van de bewoners van Sanctuary in de vorm van de Dragoon's Path Mount Armor Bundle. Dit vakantiecadeau is vanaf vandaag tot 26 december 19:00 uur beschikbaar op alle ondersteuningsplatforms en bevat de Barding of Cathedral's Light Mount Armor en Star of Light en Benediction of the Light...
World of Warcraft kondigt roadmap aan voor 2024
  • 0
  • 1
In 2024 viert het Warcraft-universum een aantal belangrijke mijlpalen en alle avonturiers van Azeroth zijn uitgenodigd om dit het hele jaar door te vieren, waaronder de tiende verjaardag van Hearthstone in maart en zowel de twintigste verjaardag van World of Warcraft als de dertigste verjaardag van het Warcraft-universum in november!

Om een voorproefje te krijgen van wat komen gaat, heeft het World of Warcraft-ontwikkelingsteam een aantal eerste plannen voor het komende jaar gedeeld.

In de blog blikt World of Warcraft executive producer Holly Longdale terug op 2023 en deelt ze wat de toekomst in petto heeft voor zowel modern als WoW Classic. Begin volgend jaar kunnen spelers zich verheugen op:
  • Dragonflight Seeds of Renewal (10.2.5)
    • Follower dungeons
    • Dragonflight epiloog quests
    • Verken en test extra functies op de...
Review: A Highland Song
  • 0
  • 0
De Schotse heuvels ... vol geschiedenis ... vol prachtige landschappen ... vol gevaarlijke klippen ... vol verhalen. Als het tienermeisje Moira moet je de pracht en de moeilijkheden van deze heuvels trotseren om voor de aanvang van een magisch festival de vuurtoren van je oom Hamish te bereiken.
Review: Dragon Quest Monsters: The Dark Prince
  • 0
  • 2
Vorig jaar werden de Switch-spelers getrakteerd op Dragon Quest Treasures, een luchtige spin-off binnen de geliefde Dragon Quest-franchise. Ook dit jaar is Square Enix weer van de partij met een nieuwe spin-off, maar deze keer past de titel binnen een reeks die al meegaat sinds 1998. Wij maakten pas in 2000 kennis met de eerste Dragon Quest Monsters op de Game Boy Color en 25 jaar later kan je nu Dragon Quest Monsters: The Dark Prince spelen op Nintendo Switch.
Meer hakken in nieuwe Tails of Iron-DLC
  • 0
  • 0
Het schitterende Tails of Iron heeft een nieuw pakket downloadbare content ontvangen. Dit in de vorm van Tails of Iron - Bright Fir Forest. Eerder kreeg Tails of Iron al een gratis uitbreiding en ook nu hoeft er niet betaald te worden om met de nieuwe content aan de slag te gaan. In Bright Fir Forest ga je verder waar het basisspel geëindigd was. Rat King Redgi wordt uitgenodigd door de eekhoorns om het Festival of Leaf Fall te vieren ... terwijl een nieuwe boosaardige en wraakzuchtige tegenstander dreigt die festiviteiten te verstoren.

Je mag dertien nieuwe missies verwachten, bestaande uit vier verhaalmissies en negen zijmissies. Elk hebben ze hun geduchte eindbazen om te verslaan. Ook krijg je een grotere keuze aan wapens en pantser om het beste van jezelf te geven op het slagveld. Het aantal...
Nieuwe Plop show op komst voor onze jonge Ploppertjes: De Knuffelbeer
  • 0
  • 0
Bij BeyondGaming vergeten wij ook ons jonger publiek niet. Na groot succes op De Grote Sinterklaasshow (en SingAlong) in het Antwerpse Sportpaleis mogen onze jonge Ploppertjes zich alvast in hun handen wrijven. Vanaf februari komen Kabouter Plop, Smal, Kwebbel en Klus namelijk terug met een eigen show, genaamd: De Knuffelbeer. De show zal te zien zijn in Scherpenheuvel, Vilvoorde, Puurs, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Oostende, Antwerpen en Asse. Verwacht je alvast aan enkele Plophits als De Kabouterdans, De Kabouterfanfare en Snuffeltje.
Filmreview: PANDÆMONIUM
  • 0
  • 2
Bij het bekijken van de trailer krijg je onmiddellijk een indruk van de intense horror in de film PANDÆMONIUM. Het verhaal volgt Lizzy, die terugkeert naar haar ouderlijk huis om haar zieke moeder bij te staan. Al snel ontdekt ze echter de duistere krachten die haar familie in hun greep houden.
Nominaties geopend: Vlaamse videomakers in De Jamies
  • 0
  • 1
Meer dan 8.500 enthousiaste fans hebben hun favoriete content creators voorgedragen voor De Jamies, de Vlaamse online video awards die op vrijdag 2 februari 2024 worden uitgereikt tijdens het Filmfestival Oostende. Nu is het stemformulier gelanceerd, waarbij het publiek de kans krijgt om winnaars te kiezen in maar liefst 17 categorieën. Elke maker in de top 10 per categorie maakt kans op een felbegeerde award. Zowel online stemmen als de stemmen van de vakjury spelen een gelijke rol bij het bepalen van de winnaars. Het publiek heeft echter de exclusieve zeggenschap over de prijs voor de Beste video van het jaar, zonder tussenkomst van de jury.

Op 2 februari 2024 worden de gelukkige winnaars onthuld tijdens de exclusieve awardshow in De Grote Post in Oostende. Naast de gebruikelijke categorieën, zoals Vlog, Comedy, Explainer en de Kastiop award voor gamestreaming, maken dit jaar ook Long video, Short video, Commercial collab, Podcast video, Online reality en de Streamz award...
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu beschikbaar op Netflix, iOS en Android
  • 0
  • 1
Niet geheel onlogisch waren alle ogen gericht op de officiële onthullingstrailer van Grand Theft Auto VI (die ondertussen al meer dan 150 miljoen keer bekeken werd), maar Rockstar had meer nieuws in huis. Zo maakte het ook bekend dat Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu te spelen is op Netflix en mobiele apparaten. Deze mobiele versies van de baanbrekende klassiekers Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas zijn stuk voor stuk apart verkrijgbaar en hebben extra verbeteringen, zoals de nieuwe modus Classic Lighting, waarbij het luchtruim de sfeer uitademt van de originele games.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is ook verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de Rockstar Games Launcher, Steam en Epic Games Store.
Terug
Bovenaan