Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Review: Just Dance 2022
  • 1
  • 2
Een beetje zwaaien met de armen, wat swingen met de benen en je heupen verleidelijk manoeuvreren, zijn het resultaat als je de Just Dance-instructies op het televisiescherm correct uitvoert. Lukt dat niet, dan lijken je danspassen eerder op een ongecontroleerde samentrekking van wat spieren en kunnen anderen denken dat je stuiptrekkingen hebt. In welke categorie mijn kwaliteiten zitten, wil ik niet gezegd hebben, maar ik kan wel vertellen dat Just Dance 2022 opnieuw garant staat voor plezier, ongeacht je ritmische vaardigheden.
Spider-Man krijgt cinematische trailer voor Marvel's Avengers-DLC
  • 0
  • 0
Op 30 november is het dan eindelijk zover, dan maakt Spider-Man zijn intrede in Marvel's Avengers. Eén kanttekening wel: enkel degenen met een PlayStation in huis mogen rekenen op de hulp van Peter Parker.

Om de superheld wat in de schijnwerpers te plaatsen, werd er een cinematische trailer gepubliceerd waarin we Spider-Man aan het werk zien. Wat je van de downloadbare content mag verwachten, kan je lezen in de preview die maandag gepubliceerd werd.

Twelve Minutes verschijnt volgende maand op PS en Switch
  • 0
  • 0
Twelve Minutes was oorspronkelijk exclusief voor Xbox en pc bedoeld en werd in augustus uitgebracht, maar aan die korte exclusiviteit komt volgende maand een einde. Uitgever Annapurna Interactive maakte namelijk bekend dat de game op 7 december ook voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch zal verschijnen.

Hoewel de game redelijk succesvol is, kon het onze reviewer niet overtuigen. Zijn review spreekt onder andere van teleurstellende gameplay en weinig variatie. Hoe dan ook zal ik deze persoonlijk ook een kans geven. En dat vanaf 7 december dus.
Psychologische horrorgame Martha is Dead krijgt eindelijk releasedatum
  • 0
  • 0
Normaal gezien was de release voorzien voor ergens dit jaar, maar die release wordt niet gehaald. Vandaag werd wel bekendgemaakt wanneer we de psychologische horrorgame Martha is Dead kunnen verwachten. Donderdag 22 februari 2022 wordt de datum, want dan kan je aan de slag met de game op PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One, en pc.

Samen met deze bekendmaking werd er ook een trailer gepubliceerd die al een klein idee geeft wat we van het spel kunnen verwachten. Martha is Dead combineert echte wereldlocaties en heeft links met de laatste periode uit de Tweede Wereldoorlog. Ook bijgeloof, folklore en zware psychologische problemen komen aan bod.

Warm je zangstem op voor Let's Sing 2022
  • 0
  • 0
Ravenscourt en Voxler maken met plezier bekend dat Let’s Sing 2022 - de eerste karaoke-game voor de nieuwe generatie consoles - nu verkrijgbaar is. Dit nieuwste deel in de karaokeserie is verkrijgbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Nintendo Switch. De game is ook speelbaar op de Xbox Series X/S.

Let’s Sing 2022 biedt een speellijst met dertig hedendaagse tophits en klassiekers waar het hart van elke muziekliefhebber sneller van zal gaan slaan. Met een solo gamemodus voor beginnende supersterren - naast zeven andere gamemodi voor maximaal acht spelers - staat Let’s Sing garant voor vele uren karaoke-fun. Als je geen microfoon bij de hand hebt, gebruik je gewoon je telefoon. Met de officiële Let's Sing Microphone-app kan het feest beginnen wanneer jij dat maar wilt!

Review: Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R
  • 0
  • 0
Fast & Furious is populair. De volwassenen hebben de negen films om zich mee te vermaken en de jeugd kan zijn gading vinden in de animatieserie die op Netflix te volgen is. Ondertussen zijn er al vijf seizoen uitgebracht, wat het totaal op veertig afleveringen brengt. Uitgever Outright Games, die zich puur richt op games voor kinderen, kent de populariteit ook en zette ontwikkelstudio 3DClouds aan het werk om de eerste videogame te ontwikkelen die is gebaseerd op de animatieserie. Het resultaat is Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R.
Preview: Marvel's Avengers: Spider-Man
  • 0
  • 0
Bij previews kunnen we meestal voor een beperkte periode aan de slag met een game, maar dat is bij Marvel’s Avengers niet het geval. In de plaats daarvan krijgen we uitgebreide video’s te zien die vertellen wat we in de aankomende downloadbare content mogen verwachten. PlayStation 4- en 5-gebruikers mogen alleszins in hun handen wrijven, want Spider-Man komt er nu eindelijk écht aan.
WIN: Back 4 Blood voor Xbox en PlayStation
  • 6
  • 0
In samenwerking met uitgever Warner Bros. mogen we twee exemplaren van Back 4 Blood weggeven. Eentje voor Xbox en eentje voor PlayStation 4, mét de mogelijkheid om te upgraden naar de PlayStation 5-versie. Zoals gewoonlijk vragen we niet veel van jullie. Je hoeft enkel correct te antwoorden op de gestelde vragen en hopen dat je de schiftingsvraag correct hebt (of zo goed als). Tip: je zal het antwoord vinden in onze review.

Je vindt de wedstrijd achter volgende link. De wedstrijd loopt tot en met 5 december. Succes!

Back 4 Blood.jpg
Kweek vanaf vandaag patatten en meer in Farming Simulator 22
  • 4
  • 1
Farming Simulator 22 is nu verkrijgbaar voor pc en consoles. Ontwikkelaar en uitgever Giants Software heeft de grootste, meest uitgebreide boerderijsimulator ooit gemaakt, inclusief een schat aan nieuwe features - van productielijnen die landbouwimperiums snel laten groeien tot crossplay-multiplayer. De lanceringstrailer vertelt een emotioneel verhaal over een beginnende nieuwe boer.

Farming Simulator 22 verbetert de landbouwervaring in alle facetten: wisselende seizoenen zorgen voor nieuwe (besneeuwde) uitdagingen, productieketens garanderen meer diepgang en nieuwe grondbewerkingsmethodes zorgen voor meer agrarische diversiteit, terwijl spelers dankzij het verbeterde geluidsontwerp helemaal op kunnen gaan in de ervaring.

Gloednieuwe manieren om je boerderij te bouwen en personages te maken bieden spelers meer creatieve vrijheid dan ooit op drie verschillende maps, geïnspireerd door Zuid-Frankrijk, het Midwesten van de VS en het Europese Alpengebied. Alle soorten boeren kunnen...
Laat je helemaal gaan in NERF Legends
  • 0
  • 0
Wie kinderen in huis heeft, kan er niet onderuit. De NERF-pistolen en geweren die kogels uit een of andere soort mousse afschieten. Vanaf nu kunnen die wapens ook gebruikt worden in een videogame. Gebruik allerlei verschillende authentieke NERF-blasters en ga de strijd aan in deze spectaculaire ervaring met een spannende single-player verhaalcampagne plus een intense online multiplayer voor maximaal acht spelers.

NERF Legends is een snelle, energieke FPS waarmee je NERF kunt ervaren als nooit tevoren! Blast door spannende strijdarena's, neem het op tegen verschillende met blasters bewapende tegenstanders en laat zien hoe goed je bent met spectaculaire schoten. Speel de singleplayer verhaalmodus of ga de strijd aan met je vrienden in online multiplayer actie om de ultieme NERF-legende te worden!

Disco Elysium nu op disc verkrijgbaar
  • 0
  • 0
We hebben er heel wat geduld voor moeten hebben, maar het is nu eindelijk gebeurd. ZA/UM, partner iam8bit en wereldwijd distributeur Skybound Games maken bekend dat fysieke edities van Disco Elysium – The Final Cut nu verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4 en Xbox One. De fysieke versies voor PlayStation 4 en Xbox One zijn compatibel met PlayStation 5- en Xbox Series X-consoles via een gratis next-gen-upgrade. Alle retailversies bevatten ook een uitvouwposter van 45 cm x 60 cm en een digitale code voor een digitaal artboek met meer dan 190 pagina’s.

Disco Elysium – The Final Cut is de definitieve editie van de baanbrekende, multi-award-winnende open-wereld-RPG met een waanzinnige hoeveelheid keuzes en consequenties. The Final Cut wekt de bewoners van Revachol op indrukwekkende wijze tot leven met een miljoen voice-acted woorden die zijn ingesproken door acteurs van over de hele wereld, naast gloednieuwe politieke visie-quests. Spelers kunnen nooit eerder getoonde gebieden verkennen...
Techreview: EPOS H3PRO Hybrid
  • 1
  • 3
De laatste tijd brengen de audiomeesters bij EPOS heel wat headsets naar het gamende publiek. Zo werden de EPOS H3 Hybrid en de EPOS H6PRO onlangs uitgebracht. Wie dacht dat dit jaar voorbij was op vlak van EPOS-releases, heeft het grondig mis. Zo is sinds begin deze week de EPOS H3PRO Hybrid beschikbaar. Wie de review van de H3 Hybrid heeft gelezen, weet dat ik op slechts enkele vlakken een klein beetje kritiek had. Eén van die minpunten werd met de komst van de H3PRO Hybrid aangepakt!
Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl nu beschikbaar!
  • 0
  • 1
Trainers kunnen opnieuw de regio Sinnoh gaan verkennen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Deze spellen zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch-systemen.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn getrouwe remakes van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl, die in 2006 uitkwamen voor de Nintendo DS. De originele spellen vormen een getrouwe reproductie en kleurrijke vernieuwing en zijn bedoeld voor Nintendo Switch. Trainers ontmoeten onder meer professor Rowan, vechten tegen Team Galactic en gaan op verkenning in de Grand Underground. Spelers die voor het eerst in Sinnoh op pad gaan, kunnen zich opmaken voor vele nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

Voordat Trainers aan hun tocht beginnen, kiezen ze Turtwig, Chimchar of Piplup als hun eerste partner-Pokémon. Onderweg kunnen ze in Pokémon Brilliant Diamond de Legendary Pokémon Dialga of in Pokémon Shining Pearl de Legendary Pokémon Palkia tegenkomen.

Scoor PlayStation Plus met flinke korting
  • 2
  • 2
Black Friday is er terug en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Naar jaarlijkse gewoonte staan heel wat artikelen afgeprijsd en ook PlayStation Plus hoort bij de artikelen met korting. In plaats van 60 euro voor één jaar PlayStation Plus, betaal je nu tijdelijk 40 euro. Onder andere bij MediaMarkt, DreamLand en Game Mania kun je een PlayStation Plus-abonnement met korting scoren.

Het mooie eraan is dat je, in tegenstelling tot sommige andere deals van PlayStation Plus of PlayStation Now, al lid mag zijn van de abonnementsdienst. Je kunt zelfs enkele kaartjes kopen om zo het aantal jaren met korting omhoog te trekken.
Kena: Bridge of Spirits eindelijk fysiek beschikbaar
  • 0
  • 0
Kena: Bridge of Spirits verscheen in september onder digitale vorm. Degenen die graag een disc in hun console proppen, waren er dus aan voor de moeite. Daar komt vandaag dan eindelijk verandering in, want vanaf nu is Kena: Bridge of Spirits beschikbaar op disc voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Pc-gamers kunnen de game digitaal via de Epic Games Store aanschaffen.

In Kena: Bridge of Spirits, waarvan je de review achter deze link vindt, kruip je in de virtuele huid van Kena; een jonge spirituele gids die de brug vormt tussen gestrande geesten en het hiernamaals. De game ontving overwegend positieve reviews en dat is niet meer dan terecht.

Volledige Deathloop-soundtrack is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
De originele soundtrack van Deathloop is nu beschikbaar op streamingplatforms. Met 59 nummers van componisten Tom Salta, Erich Talaba, Ross Tregenza en het team van Arkane Lyon, combineert de Deathloop-OST verschillende muziekstijlen zoals psychedelische rock, country en blues om het kenmerkende, jaren 60 geluid van Blackreef Island te definiëren.

De soundtrack-release bevat ook drie originele nummers van Sencit - Déjà Vu feat. FJØRA, Pitch Black feat. Lady Blackbird en Down the Rabbit Hole feat Samantha Howard en Haqq. Je vindt de soundtrack op Spotify en iTunes.

Deathloop ontving meer dan 60 perfecte scores en is genomineerd voor negen prijzen tijdens de Game Awards van dit jaar, waaronder:
  • Game of the Year
  • Best Game Direction
  • Best Narrative...
Capcoms mysterieuze game Pragmata met jaar uitgesteld
  • 0
  • 0
De laatste maanden hebben heel wat games een uitstel gekregen. De oorzaak is onder andere te vinden bij corona, natuurlijk. Gisteren nog werd ook de Saints Row-reboot uitgesteld met zes maanden. Zo kunnen we pas vanaf augustus aan de slag in Santo Ileso om er de boel op stelten te zetten.

Vandaag heeft ook Capcom laten weten een game te moeten uitstellen. Het gaat om het mysterieuze Pragmata. Zo maakte het Japanse concern bekend dat we pas in 2023 aan de slag kunnen met de nieuwe game. Het uitstel werd aangekondigd door middel van een trailer en wordt 'verder toegelicht' in een kleine blogpost waar wat nieuw artwork werd gedeeld.

Razer breidt PlayStation 5-lineup uit met nieuwe Kaira Pro en Kaira headsets
  • 0
  • 1
Razer breidt zijn snelgroeiende console-lineup uit met een serie nieuwe draadloze headsets en oplaadstandaards voor de PlayStation 5. Door de zwart-witte motieven en kenmerkende blauwe accenten passen de nieuwe Kaira headsets goed bij de PlayStation 5-console en de DualSense Wireless Controller. Ook heeft Razer de Quick Charging Stand gelanceerd in een reeks bijpassende kleuren zodat iedere gamer zijn PS5 DualSense Wireless Controller kan matchen met zijn oplaadstandaard.

De Kaira Pro is Razers eerste draadloze headset voor PlayStation 5 die gebruik maakt van Razer HyperSense. Dit is een intelligente haptische technologie die trillingen produceert op basis van geluidssignalen. De Razer Kaira Pro is voorzien van Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers voor optimale helderheid. Het lichte gewicht garandeert comfort tijdens langdurig gebruik.

Met de afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic richt de Razer Kaira Pro richt op een strakke richtingskarakteristiek. Daarnaast worden...
Far Cry 6 - Vaas: Insanity vanaf nu beschikbaar
  • 0
  • 1
De eerste DLC voor Far Cry 6, Vaas: Insanity, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en pc. Spelers moeten Far Cry 6 bezitten om met de DLC aan de slag te gaan.

Spelers kruipen in de huid van Vaas, de iconische schurk uit Far Cry 3 gespeeld door Michael Mando (Better Call Saul), die zijn rol herneemt in een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Spelers beginnen met niets meer dan een pistool om zichzelf te verdedigen en moeten op zoek gaan naar nieuwe wapens en power-ups om vrij te spelen. Deze helpen hen om sterker te worden en zo verder te komen in Vaas zijn gedachten. Vaas: Insanity is een mix van intense actie en storytelling, en biedt een unieke kans om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Vaas beter te begrijpen.

Vaas: Insanity is onderdeel van de Far Cry 6 Season Pass samen met de aanstaande DLC-afleveringen over Pagan Min (Far Cry 4) en Joseph Seed (Far Cry 5).  Ook is Vaas...
WIN: EPOS H6PRO (Open Acoustic)
  • 0
  • 9
EPOS is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op kwalitatieve headsets voor gamers en voor een immersieve ervaring wil zorgen. In samenwerking met EPOS mogen wij de EPOS H6PRO (witte versie van de Open akoestische gaming headset) weggeven waarvan vorige week een review verscheen. Deze headset biedt realistische gaming-audio voor meeslepende gamingsessies en is bedoeld voor gamers die graag omgevingsgeluiden horen tijdens het gamen.

Het enige wat jij daarvoor moet doen, is naar de volgende Gleam-link gaan en daar de gevraagde acties uitvoeren. Wie weet krijg jij tijdens de livestream op 27/11/2021, naar aanleiding van de eenjarige verjaardag van BeyondGaming, te horen dat jij deze headset ter waarde van 179 euro hebt gewonnen!

[ATTACH type="full" alt="H6PRO OPEN...​
Terug
Bovenaan