Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Review: Marsupilami: Hoobadventure
  • 0
  • 0
1947 is het jaar van Marsupilami. Het naamloze gele beest met zwarte vlekken werd toen geïntroduceerd in de Belgische stripreeks Robbedoes en Kwabbernoot. De rest is geschiedenis. Hoewel de marsupilami de laatste jaren wat uit de schijnwerpers verdween, tracht uitgever Microïds daar verandering in te brengen. Zij brachten vorige maand Marsupilami: Hoobadventure uit waarin je het geel/zwarte beest kunt besturen. Of de game bestaansredenen heeft, kom je in deze review te weten.
Uitgebreide Rainbow Six Extraction-video geeft nieuwe details vrij
  • 0
  • 0
20 januari wordt de dag voor Tom Clancy's Rainbow Six Extraction van Ubisoft. Met nog anderhalve maand te gaan, mag de game dus in de schijnwerpers geplaatst worden. Eerder deze week heeft Ubisoft een uitgebreide video gepubliceerd waarin enkele aspecten van de game worden toegelicht.

In Rainbow Six Extraction is het jouw missie om binnen te komen, de klus te klaren en er weer uit te geraken. Maar geen twee missies zijn hetzelfde, en in deze aflevering van de nieuwe Rainbow Six Extraction Deep Dive serie wordt duidelijk hoe verschillende mappen en doelstellingen samen een duizelingwekkend scala aan mogelijkheden creëren. Zo worden onder andere de opties voor de moeilijkheidsgraden en de mappen ter sprake gebracht.

Releaseperiode Moss: Book II bekendgemaakt
  • 0
  • 0
Ontwikkelstudio Polyarc Games heeft bekendgemaakt wanneer we Moss: Book II mogen verwachten. Zo wordt via onderstaande trailer duidelijk dat muisje Quill in de lente van 2022 weer in actie mag schieten. Moss is een van de mooiste en leukste PlayStation VR-games, dus persoonlijk kijk ik heel erg uit naar het nieuwe avontuur.

In Moss: Book II wordt het verhaal uit deel één voortgezet, maar tegelijk moet het toegankelijk zijn voor nieuwe spelers. In onderstaande trailer zien we dat Quill er weer maar haar zwaard op uit trekt om haar wereld te redden, terwijl ze achternagezeten wordt door een monster. Moss: Book II zal opnieuw garant staan voor schitterende omgevingen, leuke gevechten en toffe puzzels.

.hack//G.U. Last Recode Remaster komt naar Switch
  • 0
  • 0
Bandai Namco heeft aangekondigd dat dat .hack//G.U. Last Recode naar Nintendo Switch komt. De .hack//G.U.-franchise brengt een samenwerking tussen twee reuzen van de Japanse animatie: Ito Kazunori (Mobile Police PATLABOR) en Sadamoto Yoshiyuki (Neon Genesis Evangelion) om een futuristische J-RPG te creëren die zich richt op "The World", een Virtual Reality MMORPG met gevolgen in de echte wereld.

Als de speler zich opnieuw aanmeldt bij de .hack//G.U.-serie, speelt hij als Haseo, die de Player Killer Tri-Edge opspoort om zijn vriendin Shino te wreken, die in de game werd gedood, waardoor ze in het echte leven in een coma raakte. De Last Recode-remaster, eerder uitgebracht op PlayStation 4, bevat de drie originele titels (Rebirth, Reminisce en Redemption) en brengt het vierde en laatste verhaal, Reconnection, nu allemaal volledig gerestaureerd en geremasterd voor Nintendo Switch, om de twintigste verjaardag van de franchise te vieren.

.hack//G.U. LAST RECODE zal op 11 maart 2022...
Respawn dient eerste doodsteek aan Titanfall toe
  • 1
  • 0
Oké, de titel klinkt wat wreed, maar het is een feit dat de eerste stap gezet is. Ontwikkelaar Respawn Entertainment maakte bekend dat de digitale verkopen vanaf vandaag worden opgeschort. Het is dus niet meer mogelijk om de game uit 2014 in bijvoorbeeld de PlayStation Store te kopen. Gelukkig blijven de servers wel nog online, waardoor het bedrijf wel nog tegemoet komt aan de fans die de game op regelmatige basis spelen.

Daarnaast meldt Respawn dat Titanfall in het DNA van de studio zit. Ze zijn er namelijk mee groot geworden en momenteel wordt Titanfall 2 nog altijd ondersteund. Voor de eerste Titanfall is het dus bijna gepasseerd, zeker omdat de game vanaf 1 maart 2022 ook uit online services zoals Xbox Game Pass zal verdwijnen.

999 Games lanceert deze maand twee nieuwe acties
  • 1
  • 0
Niet één maar twee acties vuurt bordspellenuitgever 999 Games deze maand op ons af. Als eerste zijn er de ontzettend populaire outletpakketten. Deze pakketten zijn normaal gezien enkel beschikbaar tijdens de Outlet Sale in het magazijn van 999 Games, maar door corona kan deze uitverkoop niet doorgaan. Daarom heeft de uitgever beslist twee outletpakketten online beschikbaar te stellen. Tot en met 12 december kan je deze pakketten aanschaffen.

Het eerste outletpakket bestaat uit zes titels: het expertspel Pendulum, het twee spelers-spel Mandala, het coöperatieve bouwspel Menara, het snelle deductiespel Similo: Historie, het kaartspel De Schat van Kadora en het blufspel Lost Cities: Rivalen. Voor ieder wat wils! Dit pakket wordt aangeboden tegen een extra scherpe prijs. In plaats van € 159,94 kost het pakket namelijk slechts € 69,99!

Het...
Dead by Daylight nu gratis via Epic Games Store
  • 0
  • 0
Gratis games, daar zeggen we geen nee tegen. Zo is Dead by Daylight gratis te verkrijgen via de Epic Games Store. Dead by Daylight verscheen in 2016. In deze game nemen vier spelers het op tegen één andere speler. Speel als een onstuitbare Killer of één van vier Survivors die aan een gruwelijke dood proberen te ontsnappen. Elk personage heeft een eigen diepgaand progressiesysteem en vele ontgrendelbare items die je kunt aanpassen voor je eigen persoonlijke strategie. Werk samen om te ontsnappen of stalk elke Survivor om ze op te offeren.
Asterix & Obelix : Slap Them All! nu beschikbaar!
  • 2
  • 2
Klopterop! Dat is althans de bedoeling in Asterix & Obelix : Slap Them All! De game van ontwikkelaar Mr. Nutz Studio en uitgever Microïds is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op 7 december komt de game ook uit voor pc.

Je speelt tijdens het jaar 50 voor Christus terwijl Gallië volledig is bezet door de Romeinen. Enkel het kleine dorp van de gekende Galliërs, inclusief protagonisten Asterix en Obelix, houden de indringers buiten. Alles wordt gepresenteerd in 2D, terwijl je al scrollend van dit Beat Them Up-spel kunt genieten. Er werd ook speciale aandacht besteed aan het grafische aspect, want alles werd met de hand getekend.

Bordspelreview: 7 Wonders Architects
  • 4
  • 6
7 Wonders is sinds 2010 één van de populairste én meest bekroonde bordspellen uit de stal van het Belgische Repos Production. De spelregels zijn vlot uit te leggen, er zit genoeg diepgang in om het zowel voor nieuwkomers als voor ervaren spelers interessant te houden en je kan het spelen met twee tot en met zeven spelers, wat heel wat mogelijkheden biedt. Designer van het origineel, Antoine Bauza, wil het nog eens overdoen. Deze keer met een eenvoudiger spel in het 7 Wonders-universum. Welke mijn voorkeur geniet, kom je te weten in deze review.
Solar Ash viert launch met lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Uitgever Annapurna Interactive heeft wat te vieren. Vandaag brengen zij Solar Ash uit voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store. Solar Ash is de tweede game van ontwikkelaar Heart Machine. Eerder maakten ze al het vermakelijke Hyper Light Drifter.

Ontdek een surreële, kleurrijke en fraai gestileerde wereld vol innemende personages en reusachtige vijanden waarin je je razendsnel voortbeweegt. De Void roept ... Wat je nog meer kan verwachten van Solar Ash, zie je in onderstaande launch trailer.

Review: Traffic Jams
  • 0
  • 0
De PlayStation VR ... Er is al veel over geschreven en gezegd. Ook nu zal ik een stukje proza trachten te schrijven over het VR-toestel van Sony, al moet ik eerst kwijt dat ik opnieuw een dikke laag stof van het apparaat moest vegen vooraleer ik begon met het huzarenstukje dat men 'aansluiten' noemt. De reden daarvoor? Traffic Jams reviewen.
Lanceringstrailer voor Halo Infinite-campagne staat live!
  • 0
  • 1
Halo Infinite verschijnt pas volgende week woensdag, maar vandaag al werd de lanceringstrailer voor de campagne gepubliceerd. De single player is dus vanaf volgende week speelbaar, terwijl de free-to-play multiplayer al sinds vorige maand beschikbaar is.

Volgens ontwikkelaar 343 Industries wordt de nieuwe campagn de meest open en grootste met avontuur gevulde Halo-ervaring tot op heden bieden. Of dat zo is, komen we helaas pas volgende week te weten.

De gamereleases van december 2021
  • 1
  • 5
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.
Steam vestigt nieuw record qua online gebruikers
  • 0
  • 0
Nog nooit waren er zoveel gebruikers op Steam online en daarnet konden jullie lezen dat ook Farming Simulator populairder dan ooit is. Zou het een met het ander met elkaar te maken hebben? Hoe dan ook, Steam heeft via Twitter aangekondigd dat er afgelopen weekend bijna 27,4 miljoen gebruikers gelijktijdig online waren. Het vorige record dateert van april, toen dat er 26,9 miljoen waren. Een mooie stijging van om en bij de 500.000 gebruikers dus.

Tevens heeft Steam gedeeld welke tien games vorige week het best verkocht werden. Farming Simulator 2022 staat op nummer een. De top drie wordt vervolledigd door Battlefield 2042 en Cyberpunk 2077.

Uitgebreide video geeft nieuwe details Starfield prijs
  • 1
  • 3
Bethesda Game Studios heeft een nieuwe video gepubliceerd waarin nieuwe details over de aankomende game uit de doeken wordt gedaan. Game Director Todd Howard, Studio Director Angela Browder en Art Director Matt Carofano bespreken hoe de ambities, passies en geschiedenis van de teams de studio hebben gevormd en hoe ze met Starfield naar de toekomst kijken. Blijf de komende maanden alert voor meer afleveringen van 'Into the Starfield'.

Starfield verschijnt exclusief op Xbox Series X|S en pc op 11 november 2022. Speel het op dag één met Xbox Game Pass.

Farming Simulator populairder dan ooit met release nieuwe game
  • 0
  • 3
Farming Simulator 22 breekt records. Een week na de release zijn er al meer dan anderhalf miljoen games verkocht en dat is nog nooit eerder gebeurd. Gamers kijken er dus naar uit om te ontspannen, te genieten van het harde boerenleven en patatjes en maïs te oogsten. Ook dieren kweken en onderhouden is aanwezig in de game.

In Farming Simulator 22 breid je je eigen boerderij uit. Met de inkomsten die je genereert door het oogsten en verkopen van gewassen, kan je grotere en betere tractors en machines kopen. Onder andere de merken John Deere en New Holland zijn aanwezig. De game ondersteunt cross platform en er is ook een multiplayer aanwezig. Er worden zelfs wedstrijden en events georganiseerd met een pak prijzengeld. De review van Farming Simulator 22 mag je binnenkort op onze frontpage verwachten.
Ga vanaf vandaag gratis aan de slag met Company of Heroes 3
  • 0
  • 0
Altijd al eens Company of Heroes 3 willen testen? Die kans komt er later vandaag aan. Vanaf vanavond tot en met 7 december kan je aan de slag met de multiplayer pre-alfatest. Hiermee krijg je een eerste unieke blik op de multiplayer, inclusief de spannende gevechten op leven en dood.

Je kan je troepen aansturen op vier Italiaanse kaarten en verschillende modi testen. Onder andere competitieve PvP en een coöperatieve modus tegen AI-tegenstanders zijn enkele van de mogelijkheden. Je aanmelden voor de alfa kan je doen via de officiële website.

Review: Jurassic World Evolution 2
  • 3
  • 1
Dinosaurussen zijn in! En dat is al het geval sinds de jaren negentig, toen Steven Spielberg de eerste Jurassic Park-film naar het grote doek bracht. Kinderen werden even gek van dino's als van Pokémon eind vorige eeuw en nu zijn het vooral de volwassenen die van beide franchises genieten. Ook ontwikkelaar Frontier Developments lift mee op de hype. Enkele jaren geleden brachten ze Jurassic World Evolution uit en sinds kort is de tweede game in de reeks beschikbaar. Ik neem je graag mee op avontuur in de review van de tweede game met de bijzonder originele titel: Jurassic World Evolution 2.
Win een 1-op-1 sessie met professionele esporter dankzij EPOS
  • 0
  • 1
Zin om een 1-op-1 coaching sessie met een professionele esporter te winnen? Lees dan vooral verder. EPOS heeft namelijk een toffe actie lopen waarmee je tips and tricks kunt krijgen om je vaardigheden in bijvoorbeeld Overwatch, CS: GO of League of Legends bij te schaven. De sessie wordt dan gelivestreamd, maar enkel de winnaar heeft de kans om vragen te stellen of specifieke facetten van de game in kwestie.

Via deze website kun je je registreren om kans te maken op zo'n sessie. Je hebt hierbij geen aankoopverplichting. De actie loopt tot en met 14 december, met elke paar dagen een nieuwe professionele esporter. Vanaf morgen is bijvoorbeeld Lambert aan de beurt.

Positieve quotes en hoge scores in nieuwe Jurassic World Evolution 2-trailer
  • 0
  • 0
Morgen verschijnt onze Jurassic World Evolution 2-review. Of die review even positief is als de media die in onderstaande trailer aan bod komen, wil ik nog niet verklappen. Daarvoor stem je morgenvoormiddag om 10 uur af op de BeyondGaming-frontpagina. De game is nu al enkele weken beschikbaar en viel bij veel mensen in de smaak. Getuige daarvan is onderstaande trailer waarin positieve quotes en hoge scores de show stelen.

In Jurassic World Evolution 2 kan je je eigen dinopark bouwen. Daarbij heb je meer mogelijkheden dan bij de voorganger. Zo zijn er meer dinosaurussen aanwezig en kan je nu zelfs aan de slag met water- en vliegende dino's!

Terug
Bovenaan