Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Ubisoft onthult Tom Clancy’s Rainbow Six Siege High Calibre
  • 0
  • 0
Het vierde en laatste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld. High Calibre brengt een gloednieuwe verdediger, Thorn uit Ierland, naar de game en introduceert onder andere vernieuwingen aan de map Outback.

In High Calibre ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. De verdediger Thorn is uitgerust met Razorbloom Shells: werpbare proximity-apparaten die wanneer getriggerd, een getimede ontploffing starten. Spelers die niet op tijd uit het gebied van de Razorbloom Shells komen, lopen forse schade op bij de ontploffing. Thorn is een Operator met een gemiddeld pantserniveau en gemiddelde snelheid, uitgerust met de nieuwe UZK50Gi of de M870 als primaire wapen en met de 1911 TACOPS of de C75-AUTO als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de nieuw ontworpen map Outback. Deze map heeft een aantal veranderingen ondergaan om deze meer te balanceren. Een aantal van deze veranderingen zijn:

  • Veranderingen aan het...
Mass Effect belooft nog door te gaan
  • 0
  • 1
Het einde van Mass Effect is nog niet voorbij. Dat werd duidelijk via een Twitter-bericht die het officiële Mass Effect Twitter-kanaal de wereld instuurde. Daarop is een poster te zien die meldt dat er nog meer Mass Effect aankomt. Verdere informatie werd niet gelost. Zo blijft het dus de vraag wat we precies nog mogen verwachten en, misschien belangrijker, wanneer.

Elk jaar opnieuw wordt er wel eens wat meer geteased op 7 november (N7, Mass Effect-dag). Dat er een nieuwe Mass Effect aankomt, is echter geen verrassing. Zo werd de volgende titel uit de franchise vorig jaar reeds aangekondigd. Ontwikkelstudio BioWare bleef sindsdien wel behoorlijk stil. Wanneer we nieuwe informatie mogen verwachten, is niet gekend.

Positieve quotes sieren nieuwe Death Stranding: Director's Cut-trailer
  • 2
  • 0
Death Stranding verscheen exact twee jaar geleden voor PlayStation 4, maakte vorig jaar z'n opwachting op pc en is sinds eind september ook beschikbaar voor PlayStation 5 in de vorm van een Director's Cut. Deze versie van het spel biedt niet enkel het basisspel aan, maar ook nieuwe modi, verbeterde graphics, 4K en zestig frames per seconde.

Om de verjaardag en ontzettend goede scores voor de game nog eens in de schijnwerpers te plaatsen, heeft PlayStation een nieuwe trailer gepubliceerd die gesierd wordt door positieve quotes. Ook wij waren onder de indruk en beloonden de game met een mooie 9/10.

PlayStation start eigen webwinkel in Europa
  • 0
  • 1
Het zat eraan te komen en nu heeft PlayStation het eindelijk bevestigd: Je kan nu rechtstreeks via Sony spelgerelateerde zaken zoals consoles, headsets en spellen aankopen. Er moet nog één kanttekening gemaakt worden: dat kan momenteel enkel in Duitsland. PlayStation laat wel weten dat andere landen, waaronder België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Luxemburg binnenkort volgen.

Of PlayStation de webwinkel in ons land op tijd zal openen, is nog niet bekend. Het gaf namelijk niets prijs over wanneer de webshop beschikbaar zal zijn. Het aanbod is echter erg beperkt. Als we kijken naar de Duitse webwinkel, biedt PlayStation momenteel slechts zeventien videogames aan. Daarnaast biedt het ook de officiële PlayStation 5- en 4-controllers en de nieuwe headset aan. De PlayStation 5 is uitverkocht. De Duitse website bezoeken kan via deze link.
Speel Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint dit weekend gratis
  • 0
  • 0
Ubisoft blaast 35 kaarsjes uit en heeft wat in petto voor de gamers. Een van die dingen is het gratis speelbaar maken van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint dit weekend en dat op alle beschikbare platformen. Spelers genieten van de volledige game plus het gloednieuwe Operation Motherland.

In deze nieuwe gamemodus helpen spelers Karen Bowman en de Outcasts bij het bevrijden van het eiland Auroa, dat het middelpunt vormt van een opkomend wereldwijd conflict. Een nieuwe factie van vijanden, de Bodarks, zijn gevaarlijker dan ooit en doen er alles aan om de voortgang van de Ghosts te blokkeren.

Spelers die na het gratis weekend verder willen strijden tegen alle verschillende vijanden op Auroa in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, behouden hun progressie en profiteren van kortingen tot 85% op de game en de Season Pass tijdens het gratis weekend.
Call of Duty: Vanguard nu beschikbaar!
  • 0
  • 1
De Tweede Wereldoorlog barst weer los! Gelukkig niet in het echt, maar enkel virtueel in de nieuwe wereld die ontwikkelaar Sledgehammer Games gecreëerd heeft voor Call of Duty: Vanguard. Die game ligt sinds vandaag in de winkelrekken en laat spelers kennismaken met drie modi: single player, multiplayer en de ontzettend populaire zombiemodus.

Samen met de release van deze first-person shooter werd er ook een nieuwe trailer gepubliceerd met als titel The Pacific Cinematic (Part 1). Wanneer we Part 2 mogen verwachten, is niet bekend. Alvast veel succes gewenst, soldaat!

Zie de Smurfen in actie in De Smurfen: Mission Vileaf-lanceringstrailer
  • 0
  • 0
In zijn donkere laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een kwaadaardige plant kan maken: genaamd Vileaf. Deze plant produceert zogeheten “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en ze in plantvallen kunnen opsluiten! Maar deze Viletrap-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze zeer giftig zijn, vooral voor de Sarsaparilla-velden!

Om deze vreselijke situatie op te lossen, besloot Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien. En zo de planten te genezen die door deze vloek zijn getroffen. Het topsmurfenteam, bestaande uit Smurfin (Smurfette), Potige (Hefty), Brilsmurf (Brainy) en Koksmurf (Chef), gaan op avontuur om deze missie te voltooien. Met al deze 4 personages kan in de loop van het spel worden gespeeld.

Om hen te helpen bij hun zoektocht, kunnen onze Smurfhelden...
Techreview: EPOS H6PRO (Open en Closed)
  • 0
  • 3
Onlangs mocht ik de EPOS H3 Hybrid reviewen, maar het bedrijf dat zich voornamelijk richt op headsets voor veeleisende gamers heeft nog andere headsets in hun portfolio zitten. Zo heeft EPOS ook de EPOS H6PRO in hun gamma. Hierbij blijft het niet bij één headset, maar heb je de keuze uit twee exemplaren. Enerzijds heb je een H6PRO met Closed Acoustic, anderzijds diezelfde headset maar met Open Acoustic. Het verschil kon ik testen en leg ik zo dadelijk uit. Of deze twee headsets in de collectie blijven, kom je in deze review te weten.
Scheurende banden in Forza Horizon 5-lanceringstrailer
  • 1
  • 1
Dat er auto's over de baan zouden scheuren in Forza Horizon 5 is uiteraard geen verrassing. Dat rondscheurende auto's onderdeel zouden uitmaken van de lanceringstrailer, ook niet. Microsoft publiceerde vandaag de launch trailer voor de morgen te verschijnen racegame van ontwikkelstudio Playground Games.

Als first-party game kan je morgen zonder extra kosten aan de slag met het racespel, althans als je beschikt over een Game Pass-abonnement. Forza Horizon 5 verschijnt morgen voor Xbox Series X|S, Xbox 360 en pc.

Preview video geeft nieuwe details over Elden Ring prijs
  • 1
  • 2
Uitgever Bandai Namco heeft zopas een nieuwe video gepubliceerd waarin je een eerste blik op de gameplay te zien krijgt. Daarbij krijg je een diepgaande kijk op enkele afspecten van het spel.
  • Uitgestrekte wereld - het zorgvuldig ontworpen "Lands Between" zorgt voor een ongekende onderdompeling in FromSoftwares grootste spel tot nu toe. Geheimen verschuilen zich om elke hoek van deze immense wereld en moedigt verkenning aan voor degenen die zich buiten de gebaande paden durven te wagen.
  • Legacy Dungeons - Grote dungeons met meerdere verdiepingen die klassieke FromSoftware-leveldesigns oproepen, zijn geïntegreerd in de bovenwereld.
  • Traversal - Rijd als de wind door The Lands Between op je Spectral Steed, en ga zelfs te paard de strijd aan.
  • Strijden - Spelers kunnen verschillende basis- en geavanceerde gevechten voeren met een aantal wapentypes en magische disciplines.
  • Multiplayer - Werk samen met vrienden en help andere Tarnished machtige vijanden uit te...
Nieuwe Marvel's Guardians of the Galaxy-trailer strooit met positieve quotes
  • 0
  • 0
Het zou vreemd zijn om een reclamefilmpje de wereld in te sturen waarin negatieve quotes het scherm vullen, dus doet Square Enix het maar met positieve quotes om hun Marvel's Guardians of the Galaxy in de kijker te zetten. En terecht, want de game waarin je met de groep superhelden aan de slag gaat, is zoals de review al prijsgaf een absolute must-have indien je fan ben van single player games.

Krijg tips om de eerste tien uur van Call of Duty: Vanguard te overleven
  • 0
  • 0
Vanaf morgen ligt het langverwachte Call of Duty: Vanguard eindelijk in de winkelrekken. Deze first-person shooter heeft de Tweede Wereldoorlog als setting en presenteert je een single-player, een multiplayer én een erg populaire zombiemodus.

Activision heeft via een update op hun blog tips gegeven om de eerste tien uur in Call of Duty: Vanguard te overleven. Daarnaast werd er ook een begeleidende trailer gepubliceerd.

PlayStation lanceert nieuwe tv-spots tijdens Champions League
  • 0
  • 0
Sony Interactive Entertainment presenteert met trots nieuwe tv-idents (ook wel bekend als de heel korte video’s tijdens de pauze of commercial break-bumpers) die dit seizoen tijdens de uitzending van voetbalwedstrijden in de UEFA Champions League zullen verschijnen. Met enkele van de meest iconische personages uit de PlayStation-franchise viert de nieuwe TV-ident de gedeelde passie voor voetbal en gaming waar fans over de hele wereld van genieten.

In de tunnel zie je hoe spelers angstig reageren als ze zich realiseren dat Kratos en Atreus uit God of War het team van de tegenstander aanvoeren. Ratchet en Clank verschijnen door een dimensionale kloof op het veld om een gewonde speler te redden. Aloy van Horizon Forbidden West voegt zich bij het managementteam en gebruikt haar focus en tactische gevechtsexpertise om de spelers naar de overwinning te leiden. Om de beste stoel van het huis te bemachtigen doorkruist Nathan Drake uit de Uncharted-franchise vakkundig het stadion om zijn...
Review: Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases
  • 0
  • 0
Voor degenen die het nog niet wisten: Hercule Poirot is een fictief personage dat, zoals de titel al prijsgeeft, werd bedacht door Agatha Christie. Hij is een detective die regelmatig speciale moordzaken oplost. Zijn avonturen vind je terug in vele boeken, maar ook op het televisiescherm vind je de Belgische detective af en toe terug. Zijn laatste verschijning is in een vorm van een videogame waarin hij de ene na de andere zaak dient op te lossen. Ik neem je graag mee in de nieuwe avonturen van Hercule Poirot.
Spellenspektakel dit jaar terug van weggeweest!
  • 0
  • 1
Komend weekend vindt naar jaarlijkse traditie Spellenspektakel plaats. Vorig jaar gooide corona roet in het eten, maar dit jaar staat de organisatie er, samen met vele tientallen uitgevers, terug. Zowel grote bedrijven als Asmodee, 999 Games en White Goblin Games als kleinere uitgevers als Barpig, Happy Meeple Games en The Game Master zullen aanwezig zijn op het tweedaagse evenement. Daar blijft het niet bij, want ook organisaties en websites die zich richten op de bordspellenwereld, zullen aanwezig zijn. Zo zal Bordspelmania aanwezig zijn en heeft budgetspelen een stand waar je je bordspellen kunt verkopen. Je vraagt ervoor wat je wil, terwijl budgetspelen een bedrag afhoudt dat naar een goed doel gaat.

Naast de diverse standen waar je bordspellen kunt uitproberen, kan je ook meedoen aan diverse toernooien. Zo vindt zowel zaterdag als zondag het Nederlands kampioenschap...
De gamereleases van november 2021
  • 6
  • 4
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.
WIN: Nightmare Horror Adventures
  • 1
  • 3
Halloween was afgelopen dagen erg aanwezig. Dit zowel in film, series, videogames als bordspellen. Zo mocht onze redacteur aan de slag met Nightmare Horror Adventures en daarvan hebben wij enkele exemplaren weg te geven. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon op volgende wedstrijdlink klikken en enkele vragen invullen. De wedstrijd loopt tot 14 november. Succes!

After the Fall heeft eindelijk nieuwe releasedatum beet
  • 0
  • 0
Normaal gezien moest After the Fall afgelopen zomer al zijn verschenen, maar daar kwam niks van in huis. De Nederlandse ontwikkelstudio Vertigo Games heeft nu echter bekendgemaakt dat After the Fall vanaf 9 december beschikbaar zal zijn voor PlayStation VR, Oculus Quest en pc.

In deze VR-game kom je terecht in een Los Angeles waar een virus door overmatig gebruik van designerdrugs is uitgebroken. Het resultaat daarvan laat zich zien in de vijanden die je te lijf moet gaan: Snowbreed. De game is coöperatief te spelen. Eens je het verhaal uitgespeeld hebt, kun je aan de slag met de end-game content. Duid 9 december dus maar met stip aan in je agenda!

WIN: De Croods 2: Een Nieuw Begin
  • 0
  • 3
De Croods 2: Een Nieuw Begin verschijnt op 10 november op DVD, Blu-ray en 4K HD Ultra en wij mogen hiervan een Blu-ray weggeven. De Croods 2: Een Nieuw Begin is een toffe familiefilm waarvan de review sinds de cinemarelease op BeyondGaming staat. Wil je de Blu-ray winnen? Doe dan mee met onze wedstrijd. Deelnemen kan tot en met 7 november. Veel succes!

's Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuwe thuis, stuiten de Croods immers op het ommuurde paradijsje van de vooruitstrevende Betermans (met de klemtoon op “beter”). Ze proberen eerst wel om...
Lost in Random brengt Halloweensfeer met musicalliedje
  • 0
  • 0
Vandaag hebben EA en Zoink een spookachtige meezingvideo gedeeld van de kleurrijke cast van Lost in Random, precies op tijd om dit weekend Halloween te vieren. De macabere atmosfeer en mysterieuze rijken van het spel zijn de perfecte manier om spelers tijdens de feestdagen angst in te boezemen.

Lost in Random van Zoink Studios en EA Originals is een spel waarin spelers met de jonge Even en Dicey op reis gaan door de mysterieuze zes rijken van Random en het opnemen tegen de volgelingen van een boosaardige koningin. Zij hebben de missie om Evens zus Odd te vinden. Met beelden die zijn geïnspireerd door films van Tim Burton en Laika, een verhaal dat is geschreven door Ryan North, de met een Eisner Award bekroonde auteur van Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl van Marvel Comics, én gameplay die verkenning combineert met door bordspellen geïnspireerde tactieken is Lost in Random een spel dat je tijdens dit spookachtige seizoen niet mag missen. Omdat het spel is geprezen...
Terug
Bovenaan